ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤525 לוח אם: ASUS M2N-E ¤526 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL ¤685 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 VALUE SERIES - OCZ26672048VDC-K ¤499 מארז: A-TOP X-BLADE BLACK w/o PSU ¤330 ספק כוח: FSP 350W NOISE KILLER - ACTIVE PFC : FSP350-60THAP ¤160 קרור למעבד: GLACIALTECH IGLOO 7310 LIGHT FOR AMD S754/939/AM2 - SILENT PRODUCT LINE ¤65 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 אני רוצה לישון בלילה עם המחשב אבל כדי שאני אחלוק איתו דבר כל כך אינטימי הוא צריך להיות שקט (במנוחה) תשחקו עם המחיר של המארז + ספק כדי למצוא לי שקטים ואם הם …
-
- 4 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש המחשב לא יעובר OC והשימוש בו היה למשחקים כבדים עבודה בפוטושופ ועוד שימוש כללי אני צריך צורב ו DVD ואני לא צריך רמקולים מסך מקלדות ועכברים בניתי מפרט מה דעתכם? CPU Intel Pentium IV 3.2C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboard Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) Memory Kingston HyperX DDR-RAM 512MB 3200 CAS2 Memory Hard Disk Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Video Card ATI Radeon 9800XT 256MB DH DVI Video Card Floppy Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD/DVD-ROM DVD-ROM Toshiba 16/48 Bulk - Black !…
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח אם ומעבד, אין לי עדיפות לאינטל או amd יש לי כרטיס מסך geforce 4 ti4400 שבינתיים אני לא הולך להחליף ו 512ddr 400mhz התקציב שיש לי הוא עד בין 2000 ל 2500, המחשב מיועד בעיקר למשחקים וקצת לעריכת סרטים.. בנוסף תנו לי הצעה לכ"מ טוב עד 1000 שקל ויכול להיות שאני אחליף גם את הכ"מ תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום לכם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד רציני אחרי שנמאס לי מכל מיני מחשבים מיושנים שהתעסקתי. למזלי הרב יש לי כבר מחשב נייח נורמלי כבר שנתיים, כך שרוב העבודה תהיה עליו, אבל עדיין רוצה שהמחשב הנייד יהיה כזה שמכבד את עצמו. מחפש משהו עם איכות חומרים טובה, עם מהירות עבודה טובה ובקיצור מחשב נייד בסטנדרט טוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמורה לכסף. צריך לנצל אז לנצל, לא כדאי לנצל אז לא לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה נכון כל עוד זה יצדיק וייתן תמורה טובה לכסף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפשר להגיד שאני עומד להשתמש בו בעיקר…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרכבתי לחבר... תגידו מה דעתכם שימושים כלליים... קצת משחקים פה ושם בעיקרון חיפשתי תמחשב הכי חזק שאפשר להרכיב במסגרת התקציב התקציב זה 3.5K מעבדים Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 3Mb 1066mhz BOX שנים על ידי היבואן ¤ 640.00 לוחות אם GIGABYTE GA-P35-DS3L שנים על ידי היבואן ¤ 475.00 זכרונות CORSAIR DDR2 XMS2 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL4 לכל החיים על ידי נעה מחשבים ¤ 390.00 דיסקים קשיחים WD 250GB 7200RPM 16MB RAID SATA2 שנים על ידי היבואן ¤ 370.00 כוננים אופטיים LG GH20N S10 DVDRWX20 SATA WHITE BULK שנתיים על ידי היבואן ¤ 110.00 כרטיסי מסך SAPPHIRE RADEON HD4850 512MB DDR3 PCI-E שנים על ידי נעה מחשבים ¤ 980.00 מא…
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד לא אסוס לחברה שלי, לעריכה גרפית, בתקציב נמוך. הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? . 5000 מקיסמום אך ורק אם חייבים. עדיף לרדת מ3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר. עדיף לחסוך באלפים, ואין בעיה לאבד איכות למען זה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בשום אופן לא מעל 5000. עדיף לא מעל 3500, ואם אפשר עוד יותר זול עדיף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית. לא משחקים. לא עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, illust…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התקבלתי ללימודים (מזל טוב שיהיה לי) ואני מעוניין בנייד. אני לא ממש מתמצא וגם לאחר קריאת מאמרים רבים ומדריכים מצויינים, אני עדיין "טובע" בין הדגמים הרבים שקיימים. איזו חברה מומלצת? למי השירות הטוב ביותר בארץ? מי הכי אמינה? לגבי מפרט המחשב והדרישות שלי ממנו, הנה: 1. רשת אלחוטית. 2. אני מעוניין להריץ משחקים, אבל זה לא הייעוד העיקרים שלו. עיקר המשחקים שלי לא דורשים גרפיקה גבוהה (CIV 4, FM06) 3. אחד הייעודים העיקריים, מלבד לימודים (אופיס, אינטרנט ומייל), הוא צפייה בסרטים (S-video נדרש). 4. כמה שיותר אחריות- הרי זה משובח תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
היי! לאחרונה התחדשתי בנייד של לנובו... ולצערי קיבלתי אותו עם ויסטה... הבנתי שיש אפשרות לעשות DOWNGRADE לXP... מישהו יודע האם נכון? ואפשרי? ואם כן אז כיצד? המון תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני טס לארה"ב עוד חודשיים ואני רוצה לקנות שם נייד כנראה של סוני. במקרה שמתי לב שבאתר של סוני התפרסמו השבוע 3 סדרות חדשות לניידים שמבוססות על הפלטפורמה החדשה של אינטל, שיווקם יחל בחודש הבא: סדרה Z: מסכי 13.1" קלילים (1.5 קילו +-) וחזקים. סדרה SR: מסכי 13.3" בסיסיים וזולים יותר (1.8 קילו) סדרה FW: מסכי 16.4" למשחקים עם פרופיל קטן יותר מה 17". אני מתעניין בסדרת ה SR וראיתי שכרטיסי המסך בסדרה הם או מובנים מדגם 4700MHD או יעודיים מדגם ATI Mobility Radeon HD 3470 . רציתי לדעת האם ההבדל ביניהם לבין הפלטפורמה הקודמת (X3100 ו 8400GS) משמעותי ואיפה הוא בא ליידי ביטוי (משחקים, 3D...)? לינק לאתר: http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/StoreCatalogDisplay?la…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, הנני מבקש המלצה בשביל מחשב לחבר. המחשב ישמש לצרכים הכי בסיסיים שיש - גלישה באינטרנט, הורדת ושמיעת מוסיקה, סרטים בפורמטים הכי פשוטים כמו AVI, ללא שום HD או MKV ותוכנות אופיס למיניהם כמו WORD,ACROBAT וכו'. התקציב עד 1500 ש"ח גג, בעיקרון החבר אמר שעד 1200 ש"ח ככה שאם אפשרי להיכנס גם לסכום הזה זה גם בסדר. למרות התקציב הנמוך, אין פירושו שאני מבקש מחשב שהוא פנטיום 2...חשוב שהמחשב יעבוד כמו שצריך, ללא שום תקיעות(בהתבסס על הצרכים של משתמש ציינתי),יהיה בעל מרכיבים איכותיים ולא ירעיש יותר מדי - אני לא מבקש קירור הכי שקט שיש במחיר של 500 ש"ח, אבל גם שלא ירגיש כי יש לו תחנת רכבת בבית. דיסק קשיח כמה שיותר גדול בלי לצאת ממסגרת התקציב שציינתי. *אין צורך במקלדת,מסך,רמקולים,רק המא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
*חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בוורד וכד' וגם בתכנות כמו: שפת HTML,JAVA וכד', משחקים ועריכה (לא כבדה) (לא חייב), הורדה\צפייה סרטים כבדים באופן גורף מהאינטרנט.(הכי חשוב) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). eclips for java , html, תוכנות office וכד' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין באילו משחקים תשחק: gta,fifa (כאמור לא חייב מחשב שמיועד לגיימינג) -מהי הרזולוציה…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כבר 4 שנים בקונסולות ועכשיו אני עובר למחשב אז אני מחפש מחשב שהוא מכונת משחקים ויריץ את המשחקים באיכות כמה שיותר גבוהה ולא תקיעות התקציב הוא 6,000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
במסגרת התקציב שיש לי אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: 1. DELL :מסך "15.6 מעבד Intel® T6400 דיסק קשיח 320GB זכרון 4096MB מאיץ גרפי ATI RADEON 4330 זכרון : 4096MB DDR II 800MHz 2. LENOVO: מסך "15.4 מעבד Intel® T5870 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי GeForce 9300 זכרון: 2048MB DDR II 667MHz
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קודם כל תודה מראש לעוזרים. אני רוצה לקנות מחשב טוב פעם אחת ולתמיד אז רק מי שבאמת מבין בחומרה שירגיש חופשי לעזור לי ואני יודה לו מאוד כי אני לא מבין כלום בחומרה של המחשבים. אני מתכנת בכל סביבת ה.NET כבר הרבה זמן ברמה גבוהה עובד על פרויקטים גדולים לצד עבודה בגרפיקה ואוהב לשחק בין השאר. אז ככה.. התקציב למחשב לצורכי תכנות עריכה ומשחקים הוא 4000 ש"ח ללא ציוד הקפי - רק המחשב. ברור שלחסוך זה תמיד טוב אבל שוב אני רוצה לקנות מחשב אחד טוב מאוד פעם אחת וזהו אז רק במה שלא יוריד מהאיכות. ואם אפילו לא ניתן לחסוך ולהיפך צריך לחרוג קצת בשביל להשיג איכות אני מוכן לחרוג בכ500 ש"ח מהתקציב. שוב, המחשב הוא לצורכי תכנות בסביבת .NET עם Microsoft Visual Studio http://www.microsoft.com/vi…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כמה אפשר למכור מינימום\מקסימום את המחשב הזה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=151606 נשאר לו שנתיים אחריות
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1. התקציב 3000 עם חריגה של 500 2. מטרות המחשב: צפיה בסרטים באיכות מאוד גבוה, משחקים חדשים באיכות סבירה, הורדות, עבודה עם הרבה תוכנות במקביל. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. יש לי צורב DVD חדש אז אין צורך ברכיב זה. 5. אין העדפה לחברה כלשהי. 6. אין חשיבות לעיצוב. 7. יש צורך בהרכבה בלבד. 8. יש צורך ביציאת HDMI לטלויזיה, 4 ג'יגה זכרון, הרד דיסק 1TB ואם אפשר מעבד quad. 9. עדיפות למחשב שקט אבל לא על חשבון ביצועים. 10. לא מתוכנן OC רציני, אולי בקטנה. 11. יש לי מסך Samsung SyncMaster 206BW, רזולוציה 1680 על 1050. אני כבר לא משחק הרבה במחשב אז אני לא רוצה שרוב התקציב ילך לטובת משחקים, אבל אני בהחלט רוצה את האפשרות לשחק משחקים חדשים באיכות סבירה. לפי מה שקראתי ה-quad של AMD לא נופל משל …
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לנייד קל דק וחזק לסטודנטית. i5/i7 עם מינימום 8GB RAM עדיפות ל- 16GB, עם SSD 256GB ומעלה, מסך 15~ אינצ'. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכני HD. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כולל מערכת הפעלה לא חייב אופיס. כל השאר אינו רלוונטי. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש מחשב נייד לצורך משחקים, סרטים, גלישה וכו'. רצוי מחשב עם 15' או 17' אינץ' מסך. משקל לא משמעותי. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
אחרי קריאת מאמרים והסברים והאם כדאי 2 ליבות או מרובעת וכו'.תודות רב למשתמשי הפורום שנתנו עצות ותשובות לשאלותי. המפרט: מעבד: E8400 קירור מעבד: arctic cooling freezer 7 pro כ.מ : sapphire ATI Radeon HD4850 >מכיוון שאני לוכך מסך 19'. לוח אם : EP45-DS3 AK ספק :500w corair מסך : LG L1900R צורב : LG X20 GSAH55N שהוא גם dvd כלומר צורב dvd . זכרון : cl4 kingston 4GB 800Mhz דיסק קשיח : WD 320 GB 7200RPM SATA 2 WD3200KS מאוררי מארז : חברת schyhe
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני סטודנט (תפרן) למדעי המחשב, ככה שהדרישות שלי מסתכמות באופיס ו-Visual Studio. ברור שאשמח להריץ גם סרטים 1080P וכל מני פינוקים מסביב, אבל זה באמת בגדר פינוק ולכן אני לא טורח לציין מה כן ומה לא. ה-MUST זה רק אופיס ו-Visual Studio. אין צורך במערכת הפעלה ואת המחשב אני אוכל לקנות בארץ או בהונג קונג. חשבתי לכיוון של נטבוק בגלל המחירים הזולים והקומפקטיות. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-