ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, * מטרות המחשב? לימודים, סרטים, עריכות. * גודל המסך? 15 + מאט * רזולוציית המסך? מעדיף FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אני מחפש מחשב רצוי אולטרה בוק, שאיפה לדור רביעי של אינטל , עם מסך בסביבות ה15 אינץ, חשוב שהמסך יהיה מאט ולא מגע. מאוד חשוב לי שבמקלדת שלו בחלק הימני יהיו הקיצורים למספרים. תודה רב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) תודה
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבוע טוב איזה נייד מהניידים שבקישור עדיף https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,16638,16636 באחד המעבד יותר חזק אבל הכרטיס גראפי פחות בשני הכרטיס גראפי יותר והמעבד קצת פחות בהתחשב בעובדה שזה עבור חבר שלא משתמש שימושי גיימינג כבדים בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל זה המפרט שלי: כרטיס מסך:GTX 770 מעבד: CPU Type QuadCore Intel Core i5-750, 3033 MHz (23 x 132) 16 זיכרון ראם לוח אם: Motherboard Name Gigabyte GA-P55A-UD3 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) ספק כוח נוכחי: 600W אני מחפש ספק כוח חדש כי מאז שהתקנתי את הכרטיס מסך החדש המחשב שלי מתכבה בפתאומיות ונראלי זה בגלל שהוא לא מקבל מספיק זרם מהספק. אז צריך להחליף. ואני מחפש SSD כי שמעתי לפני כמה זמן שזה ממש טוב אז אשמח גם להחליף. בבקשה תציעו לי גם ספק וגם כונן SSD טוב. תקציב: לכונן- עד 600 לספק- עד 800. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורת ואיפה אפשר לשפר... זה הכרטיס המסך היחידי שמצאתי שיש לו הרבה יציאות. המחשב ישמש להפקת מוסיקה בCUBASE בעיקר.. מעבד Intel Core i7-930 Box ₪1493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80601930 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R ₪1160 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39426 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪380 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Eco ₪662 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBECO כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB DDR5 PCIe ₪699 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5750G1 צורב …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו זאת פעם אחרונה שאני מציק לכם.. אם יש אישור למפרט מחר אני קונה אותו.. רק להזכיר המפרט מיועד למשחקים בעיקר, סרטים וכו'... מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤1550 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Raidmax Sagitta II Black 2x120MM+1x80 ALL LED 23CM Side Fan NO PSU כמות: 1 - מחיר: ¤357 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤220 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤525 כרטיס מסך: BFG 8800GT G92 OC2 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1376 כונן אופטי: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Blac…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה לקנות gtx 750ti שתומך ב פי סי אי אקספרס 3 כתבו לי שהלוח אם שלי יכול להריץ כרטיסי מסך ב PCI-X 3. וגם איך אני ידע איזה ספק כוח יש לי?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד, ראיתי מחשב נייד אסוס בחנות מחשבים בנתניה א.א. מחשבים לעומת זאת, ראיתי גם אייבורי מחשבים קצת יותר יקרים. אשמח לעזרת המומחים פה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב לבן דודי בן ה-10, שעיקר השימוש יהיה משחקים חדשים. הצלחתי להגיע למפרט הבא, אשמח אם תתנו לי הערות לשיפור (ובמיוחד מקומות לחסוך בהם, התקציב קצת לחוץ) מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח - זמין במלאי ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY ₪775 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪540 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪110 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪273 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר במחשב שמיועד לחבר. התקציב- 2000 ש"ח עם אפשרות חריגה של 100 ש"ח במידת הצורך. עדיף לנצל את כל התקציב. השימוש- משחקים. מחפש את הביצועים הטובים ביותר שניתן להוציא מהתקציב. ספק, כונן קשיח וצורב נשארים מהמחשב הקודם. מדובר בספק 450W. אין צורך בציוד היקפי. דרישות מיוחדות: -מעבד אינטל. -לוח אם עם ארבעה חריצים לזכרונות. -DIMM זכרון אחד בלבד בשלב זה. אין צורך לכלול תוכנות והרכבה. המחשב לא הולך לעבור OC או שום שדרוג אחר פרט להוספת זכרון. מעדיף חנויות באיזור חיפה. הנה המפרט שהרכבתי: מ KSP: מעבד: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray 495 ש"ח. זכרון: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston 112 ש"ח. כרטיס מסך: GIGABYTE HD 6770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 660 ש"ח. קירור למעבד: Arc…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנו מחפשים מחשב נייד לאחותי הקטנה - שבשנת הלימודים הבאה ניכנסת לתיכון התקציב שלנו הוא בסביבות 2000 עד 2500 ש"ח חשוב לנו זמן סוללה! חשובה אמינות כמה שאפשר - צריך להחזיק לפחות שנתיים שלוש עד גמר הלימודים חשבנו על מחשב אסוס Eee ? - והשאלות הן : 1. ראינו כמה דגמים של 1005H מה ההבדל ואם יש דגם מועדף 2. מגיע עם מערכת הפעלה XP - האם לדעתכם המערכת תישרוד 3 שנים ? 3. האם כדאי לשדרג זיכרון ל 2G ? 4. גודל מסך יתאים לדעתכם ללימודים - 10.1" 5. אסוס הוא אופציה כי אמרו לנו חברים שהוא בעל זמן הסוללה הגבוהה ביותר - האם זה נכון ? 6. כל המלצה אחרת למחשב נייד תיתקבל בברכה ומעל הכל - האם כדאי לקנות עכשיו ? או ביולי או בתחילת שנת הלימודים.....? האם המחירים אמורים לרדת או מחשבים חדשים אחרים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לפורום, אני עומד לקנות מחשב חדש בימים אלה ואשמח לעזרה בהרכבתו. השימוש שלי יהיה בו בעיקר ללימודים, שזה אומר קריאת מסמכים והרצת תוכניות כבדות (במעבד ובזכרון) כמו Matlab ו- VMWare. הוא ישמש גם די הרבה למשחקים ולסרטים, אבל פחות. מבחינת תקציב, הייתי רוצה להוציא עד 8000 שקל, אבל אם יש רכיבים שישדרגו את המחשב משמעותית אני מוכן גם לעלות עד 10000. 1) חשבתי ללכת על מעבד E6600 עם לוח אם P5B Deluxe של אסוס, אבל זה לוח אם די יקר, וראיתי גם את ה- 965p-DS3 של ג'יגהבייט שקיבל ביקורות טובות בכמה מאות שקלים פחות. מבחינת זכרון אני רוצה לקנות 2GB, אבל לא במהירות של 800MHz כי הם יקרים מאוד והבנתי שהשיפור בביצועים בד"כ לא מצדיק את זה. על איזה לוח אם הייתם ממליצים? 2) האם כדאי להסתפק בכרט…
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש מחשב שיתאים לעריכת וידאו ולמשחקים (אני גיימר דיי בינוני), וקצת OC... ללא מסך וללא מדיה אופטית. תודה מראש, שי נ.ב לא AMD
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין צורך בציוד היקפי, הרזולוציה תהיה 1680X1050, אבל יש אפשרות גדולה מאוד שאשדרג למסך FHD, לכן אשמח אם אפשר יהיה להתחשב בכך. אין צורך במערכת הפעלה. עדיף שהחנות תהייה באיזור הצפון,(חדרה). אשמח גם שאם לחנות יהיה שירות תיקונים VIP, הוא יוכל להכנס בתקציב. כמו כן, אם המארז יראה "מגניב" (-:, זה יהיה יתרון ענק.(הילד מתלהב מהשטויות האלה, אבל זה לא חובה). תודה רבה על העזרה! אורי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, המליצו לי לפרוק את הסוללה ורק אז לחבר לחשמל ולטעון מחדש... האם יש תוכנה או דרך , שגם כשהמחשב מחובר לחשמל, הסוללה תטען רק אחרי שהיא מתפרקת? או לחליפין תטען עד 85%? או משהו אחר שישמור עליה???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבקשת עזרה במפרט מחשב שמיועד לגרפיקה ורנדורים ברמה בינונית. תוכנות: Illustrator photoshop indesign AutoCad 3d Max + Vray אולי לעיתים רחוקות אשתמש גם ב- Premier תקציב - 5500 ש"ח עדיף למחשב לא מאוד כבד. מסך 16-17 אינץ תודה - - - תגובה אוחדה: - - - תשובות לשאלון- . מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה, עבודה משרדית ולעיתים 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד בתוכנות הרשומות מעלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אשמח לקבל מידע בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי. מחפש למוכר במחיר הוגן. Processor - Intel Xeon W3520 @ 2.67GHz Motherboard - ASUS Sabertooth x58 RAM - Kingston 24gb DDR3 Video Card - Radeon R9 370X 4gb Power Suppply - 460W Hard Drive 001 - SSD Transcend 256gb Hard Drive 002 - HDD Seagate 2T Case - Cooler Master Glite 330 Mid Tower תודה מראש לעונים ברק .ג.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בשבוע הקרוב ושני המחשבים הללו מתאימים לדרישות שלי, אשמח להיוועץ אתכם ולקבל חוות דעת. כעקרון אני צריך אשתמש במחשב חמש ימים בשבוע מחוץ לבית. * מטרות המחשב? אני מעוניין להתעסק בתוכנות כמו PHOTOSHOP על ידי חיבור של טבלה גראפית, לשחק במשחקים קלים (LoL), לצפות בסרטים. * גודל המסך? ה- 15.6" מושך אותי : * משקל רצוי? לא ממש משנה לי אני בחור חסון ;D * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא תיהיה לי בעיה לחבר את המחשב לשקע רוב הזמן אז לא בעיה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי שיהיה HDMI לחיבור לטלוויזיה כעיקרון מילאתי את הטופס על מנת לסקור את מירב ה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן אני כבר הרבה זמן לא מתעדכן במעבדים זיכרונות ועוד... אני אשמח אם אנשים יעזרו לי לקנות מחשב ב1.5K לא משנה אם זה יד ראשונה או שניה. כלומר אני אשמח למפרט יד ראשונה, ומפרט יד שניה. ואם מישהו מוכר, שיפנה אליי לאייסי. 332024186 מקווה שזה לא עובר על החוקים... אגב המחשב הוא לצורך משרדי...
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:1600 • חריגה מקסימלית מהתקציב:100 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן / לא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המחירים הם בדולר סינגפורי==2.88 המחשב מיועד לסטודנט...בעיקר ללימודים אבל גם קצת סרטים... תמורת 100 דולר סינגפורים אפשר לשדרג כל הרד דיסק ל120 GB... וזהו...מקווה שלא מבולגן מידי...אשמח לשמוע את התייחסותכם.. ד.א מה אלה כל כרטיסי המסך האלה??? Presaeio Compaq v3345(tu --- Duecore1.86 ghz---- 1 gb- Intel 224mb (256 mb)-80 gb-1300$*1400$)--14.1wxga Aspire 5710z---2a0508 acer-Dual-core t2080 1.73 ghz----1 gb--Intel 943 gml 224 mb--80 gb--1200$*--Vista hm premium--Dvd double layer 15.4 wxga Lenovo 3000 ----Core duo 1.73 ghz ---1 gb---Intel 950 4.1 wxga----80 gb---1200$*----Vista business--Dvd double layer N100-gna Lenovo 3000 n100-a53---Core 2 duo 1.73 ghz---1 gb--Intel 95…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Arma, H1Z1, Battlefield 1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p , 144Hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום פורום חביב השבוע אני הולך ליקנות מחשב חדש אני צריך מחשב למשחקים! 1. מה התקציב? 7000 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים! ופה ושם עבודות.. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.אני צריך:רמקולים,מסך,מקלדת+עכבר וצורב קומבו 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי אין! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב בפורום שנוטים להמליץ על מחשב כזה או אחר מהסדרות האלו של פיג'יטסו. כמה דיונים אפילו היללו ומהליצו בחום על המחשב הזה, כאילו הם בעצמם מוכרים אותו. השאלה שלי היא - האם ממליצים עליו בחום בגלל שהוא פשוט כ"כ זול יחסית למפרט שהוא מציע? או שזה בגלל שהוא באמת כ"כ טוב? מישהוא באמת בדק או התנסה או השתמש לאורך זמן במחשב של פוג'יטסו מהסדרות האלו ויכול באמת לעמוד על טיבו או מגרעותיו, כמו איכות החומרים, המסך, זמן והספק סוללה, פיזור חום, איכות הסאונד שלו, מה מגיע באריזה וכו'? אני אשמח לשמוע ממישהוא שיש לו היכרות והתנסות אישית עם מחשב כזה, כי אני מחפש מחשב לצרכי WIN7, אינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים ב-HD, משחקים ותוכנות גראפיות לא כבדים במיוחד... ויכול להיות שמחשב מאחת הסדרות…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדגם הבא - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12579 אחד נרכש בינואר 2014, השני לפני כשלושה שבועות. אין לי קבלה עבור שניהם. עבור החדש אני יכול לקפוץ לחנות ולבקש שידפיסו לי, הישן הוזמן מחנות רחוקה ממני ואין באפשרותי להגיע אליהם. יש לי קופסה ושקית אנטי-סטטית עבור החדש, הישן בא ללא קופסה או שקית.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-