ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי, אני עומד לקנות היום ב"ה מחשב חדש, Categories Products Price Qty מעבדים Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz 1MB FSB800 OEM ¤446 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤564 1 זיכרונות G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 ¤409 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail ¤1460 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤260 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤455 1 מארזים Coolermaster CM 690 Black RC-690 ¤457 1 Total Price : ¤4051 אין צורך בהרדיסק, צורב, או ציוד הקפי. אני יודע שניתן לקצץ בזכרון ובספק, אבל אני גם מעוניין שהמחשב יהיה מוכן לשדרוג אפשרי למעבד QUAD בעוד שנה+- אשמח…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי לאחרונה שתי הצעות של מחשבים נדיים ואשמח מאד אם תוכלו לעזור לי לבחור ביניהם כי אנני מתמצא בתחום זה כלל וכלל. רק לפני זה אפרט את יעודו של מחשב מבחינתי. בכללי אני אשתמש בו רק בשישי שבת (אני בצבא) ולרוב זה יהיה לצרכים של אופיס, אינטרנט, סרטים וכו'... אני פחות מאמין שיהיה לי זמן לשחק בו משחקים למיניהם. המחשב רוב הזמן יהיה בבית. והסיבה שאנני קונה מחשב נייח היא פשוט בגלל הכבלים והגודל. אשמח אם תוכלו גם להביע את דעתכם בכלל על הבחירה שלי למחשב נייד כמענה לצרכים שלי, האם קיים פתרון עדיף? להלן שני הדגמים: 1. HP ProBook 6450B - 964$ 2. LENOVO Edge - 645$ את שניהם אני קונה בארץ אז אין עלות נוספת על משלוח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקציב שלי הוא עד 6000 ש"ח במזומן והייעוד של המחשב הוא בעיקר משחקים. המחשב נקנה מחנות KSP המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB מחיר:835 http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sspec=slapl לוח אם: GIGABYTE - EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E מחיר:680 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2921 זיכרון פנימי: 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel מחיר: 380 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_reaper_hpc_4gb_edition כרטיס מסך: Sapphire - HD 4870 1GB Toxic GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E מחיר: 1200 http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpi…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחר הרבה נושאים בפורום הזה, והרבה יעוץ מצד integral (תודה רבה לך ד"א, היית אחלה ) החלטתי לחכות קצת לפני שאני קונה מחשב. המפרט שהרכבתי הפעם הוא כזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box לוח אם: ASUS P5W DH Deluxe זכרון: OCZ DDR2 PC2-4200 53MHZ Gold 1024MB Dual Channel דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII כרטיס מסך: BFG GeForce 7900 GTX OC 512MB PCI-E ספק כוח: ENERMAX EG565P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series 535W (הספק שהמלצת לי פעם שעברה.) מארז: COOLER MASTER Centurion 2 CAC-T02 מסך: MAG AX986 19" CRT מחיר: 9600 ש"ח. כמה שאלות בנוגע למפרט: א, האם שווה להוריד את המעבד הזה ולשים E6400 במקום? האם אני יקבל את אותם הביצועים בערך? ב, האם הלוח אם הז…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע זמני להשתדרג במחשב חדש אך אני לא יודע בכמה אוכל למכור את המחשב הנוכחי. מדובר במחשב שנקנה לפני בערך 6-7 שנים אבל עבר הרבה החלפות של חלקים וחומרה כדי להתאים אותו לכרטיס עריכה שקניתי. דגם כרטיס מסך: GT 430 של Nvidia System Manufacturer: INTEL System Model: DP43TF BIOS: BIOS Date: 01/07/09 15:28:41 Ver: 08.00.10 Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM בנוסף לכל מה שמוצג, למחשב יש כרטיס עריכה מדגם: Matrox RT.X2 והבעיה שאני לא יודע אם הדגם הוא LE , SD או רגיל. תמונה ראשונה photo share תמונה שנייה free image hosting תמונה שלישית image upload תמ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ששגעתי בימים האחרונים הרבה אנשים בפורומים השונים זה המפרט שהצלחתי להרכיב לעצמי בתקציבי המוגבל: מעבד- AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice קירור למעבד- Thermalright ALX-800 for AMD לוח אם -DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D כרטיס מסך- Gigabyte NVIDIA GeForce 6600 128MB PCI-E GV-NX66128D Bulk דיסק קשיח- ? WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB? זכרון- ?512Mb 400MHz Twinmos CL2.5? X2 מארז - ? ET-7W GSMART SILVER? תרגישו חופשי לשנות או להמליץ - אבל רק על פריטים זולים יותר...
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב עד 4000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים בד"כ באיכות HD. חשוב שהמחשב לא יקרטע בזמן הרצת הסרטים. * גודל המסך - 14 אינטש' מט, לא מבריק * משקל רצוי -שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - 5, 6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן * בלוטות - לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - ssd בשביל מערכת הפעלה (אני חושב ש - 128GB יספיק) ודיסק של 500GB בשביל השאר או משולב. * כונן CD/DVD? צורב - לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא, קניה בארץ - אחריות יצרן עדיף ל - 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - windows7 . עדיפות למחשבים של samsu…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב נייד (בפעם הראשונה שאני מתעסק עם אחד כזה). השימושים הם: אופיס, פוטושופ (מודע למגבלות הקיימות בניידים במחיר הזה, אין לי בעיה), סרטים (שיוכל לנגן 1080p). ממשק Aero פעיל (Win7). אני מתכנן להמשיך עם המחשב הזה גם ללימודים, ולא להחליפו ב-3-4 השנים הקרובות. אני יודע לשמור טוב על הציוד. המחיר המקסימלי הוא 1000$, המחשב ירכש בארה"ב, ע"י בנאדם שנמצא שם ויאסוף אותו. שמתי עין על מחשב ASUS U45JC גודל המסך: 14" נראה גודל מסך נורמלי. המחשב אמור להיות נייד. לכן 15.6 לא בא בחשבון, ו-13 יהיה בעדיפות נמוכה. כל דבר מעל או מתחת לא בא בחשבון. הערת ביניים: תוכלו להמליץ על מחשב עם מסך מט ולא מבריק באותו טווח מחירים ואותן דרישות? משקל: המחשב הזה עונה על דרישות המשקל (כ-2 ק"ג) זמן…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב? התקציב הוא ל3500 שקל ל12 תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: מטרה למשחקים וגלישה באינטרנט משחקים די כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני צריך מסך 19 עד 20 אינץ' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אני לא צריך כונן דיסקטים חח 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי שהוא יהיה שקט ושיהיה מארז יפה 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חשוב עד כמה לא ודע אבל רק שאני יצליח לישון חח 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא יודע מה זה לא נראה לי 11. במפרט למש…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ידידי אני מעוניין בהמלצות לרכיבים שקטים עבור מחשב Core i7 שישמש להפקות מוזיקה. בפרט: 1. מארז שקט אבל לא ענק. אופציה ל OC, אבל לא על חשבון שקט באופן משמעותי. 2. מאווררים שקטים עבור המארז אם יש צורך בהוספה/החלפה. 3 ספק כוח שקט במיוחד, רצוי ללא מאוורר אם ישנו. 4. בנושא רעש הדיסקים קשיחים, אם יש לכם תבונות בנושא. יהיו 4 דיסקים בגודל 1TB כ"א. 5. קירור שקט וטוב למעבד. שיתן אפשרות ל OC טוב. 6. צורב אמין, ושקט. התקציב הוא לא בעייה, אך אין צורך להגזים תמורת תוספת מזערית. חנות במרכז.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הולך לשדרג מחשב לאחותי... לשדרג רק את הCDROM וה כונן הקטן אני הולך להשיאר. אני לא צריך משהו ל משחקים כבדים או ל O.C, בעיקר אינטרנט סרטים וזהו. מה שאני חושב שעדיף AMD הם יותר זולים והביצועים בסביבת המחירים לעומת PENTIUM יותר טובים. אני לא מעודכן כולכך במה שקורה בשוק המעבדים והלוחות מה כדאי מתי תהייה נפילת המחרים הבאה, כל זה אני סומך אליכם שתתנו לי את המפרט הכי טוב. נ.ב אני מרכיב את המחשב כך שחסכתי עוד 200 ש"ח. זה החלקים שאני צריך: מעבד- AMD או PENTIUM לוח אם בהתאם למעבד - חובה שיהיי אליו כ.קול ו כ.רשת, בשום פנים ואופן שלא יהייה אליו כ.מסך. כ.מסך - לא משהו, כולה ל סרטים ומשחקים לא כבדים במיוחד. דיסק קשיח. מארז - לא איכפת לי יפה לא יפה אם תאורה בלי שיהייה זול אבל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קטגורית מוצר שם מוצר מחיר מעבד : INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤ 1496 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 549 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 838 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤ 379 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-212BK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤ 228 גוף קירור :Thermaltake BigTyp 120 VX מארז:Thermaltake ARMOR full Tower גוף קירור ומארז יעלו לי 990 כי יש לי הנחות וכאלה לא חשוב עכשיו...וכרטיס מסך כבר יש 8800GTX סך הכל 4480 ש"ח...מה אתם אומרים?יש מקום לשיפור?ואני צריך המלצה למישחה טרמית טובה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל שלום... אני הייתי Fredy מזמן בפורום אבל עשיתי הפסקה של חצי שנה אני מצטער על התקציב הנמוך... המחשב הוא לא למשחקים כבדים כ"כ... אבל שיהיה טוב... חשבתי על מפרט בסגנון הזה, אבל לא חישבתי את המחירים. זה רק ניחוש שזה יתאים לתקציב: AMD AXP 1800+ GB GA-7VAX GB Radeon 8500 LE TEAC Floppy, או סתם משהו סטנדרטי... 256MB 266Mhz DDR-ram... חברה סטנדרטית, לא צריך משהו מיוחד... Generic CD-ROM - אתם תמליצו על חברה מארז סטנדרטי - ספק 300/350 וואט (נראה לי שצריך 4 אמפר) HD 20/40 GB גם סטנדרטי אבל עדיף SEAGATE/MAXTOR/W.D אין צורך במודם! יש כבלים מסך "17 CRT! נראה לי סטנדרטי של MAG! ציוד הקפי - מקלדת, עכבר, רמקולים - הכל סטנדרטי - עכבר אופטי. אם יתאים לתקציב אז אולי סא…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב חדש, בעיקר למשחקים. כלומר, שיריץ משחקים חדשים בהגדרות סבירות למשך השנתיים-שלוש הקרובות לפחות. זה המפרט שנתנו לי ב-KSP כשאמרתי להם מה אני מחפש. נראה לכם סביר? המחיר נראה לי בסדר, אם כי אני כמובן אשמח לשלם פחות על מחשב עם יכולות דומות. אשמח לכל תגובה מועילה. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10258 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12315 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מיועד למשחקים, OC, אינטרנט וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤445 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 ספק כוח: SeaSonic ET 400W 30A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤272 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 כרטיס מסך: Sapphire HD 4670 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤471 סה"כ: ¤2076 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤2035 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il http://tms.co.il/preview/spec/g2x9h4us איך ז…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט ב7000 עם מסך lcd, צורב די וי די, כרטיס טלוויזיה שיוכל להתחבר לממיר של יס, מעבד מהיר, וכרטיס מסך טוב... המחשב לא יעבור אוברקלוק אבל צריך להיות מהיר גם בלי...אהה ושיהיה גם מארז יפה ואיכותי...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב לשימוש ביתי עד 3000 ש"ח עם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נא לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית-לשימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך מחשב-קטן מ23 אינצים וגדול מ17- משהו באמצע בסביבות 20-22 אינצים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הישן שלי שבק חיים סופית אחרי 4-5 שנים אז אני יצרך חדש.. יש לי תקציב בין 2-3K וראיתי גם מודעות מסוימות של מחשבים מורכבים- השאלה מה עדיף? לקחת מחשב מורכב מחברה או להרכיב מחשב מההתחלה? לדוג' מה בנוגע למחשב הבא של זד? הם בכלל שווים משהו? http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=739247 או שעדיף לי להרכיב מחשב דרך המלצות באתר עם תוספת במחיר? אני לא משתמש כבד- אז אין צורך במשהו רציני אבל השאלה איפה מתשלם יותר לקנות? תודה מראש.. בקשר לדרישות 1. מה התקציב המקסימלי?- 3000 שח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.- משחקים סרטים גלישה- ב) צייינו האם תשתמשו בהן…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, צריכה עזרה בבניית מפרט למחשב נייח, לצורך עריכת תמונות ועריכת וידאו - עד 7000 ש"ח. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 ש"ח. אפשר לחרוג ל-8000 במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ועריכת וידאו. עריכת תמונות בלייטרום\פוטושופ ועריכת וידאו באביד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD ATHLON XP 2500 DFI Lanparty NFII Ultra 400 TwinMos 512MB 400MHZ PC 3200 DDR GIGACUBE Radeon 9600PRO LE 128MB DDR Game Buster 3,100ש"ח יש לי כבר ספק, מארז , כונן וכו....
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.חבר'ה אני ממש צריך עזרה.. אין לי שווווום מוסג בבניית מחשב עכשיו יש לי תקציב ממש גדול (20 אלף ש"ח+) אני צריך שתעזרו לי לבנות מחשב מפציץ.. אלה המטרות שלי: עריכת אודיו, עריכת וידאו ומשחקים התקציב גדול אז אל תתפשרו בשום דבר המפרט צריך להיות בלי כרטיס קול ובלי מסך אל תרחמו עליי עם הכסף =) זאת הבעיה של אבא שהוא הסכים לא שלכם 2.דרך אגב יש כבר nForce 4? אם כן אשמח אם תכניסו לי למפרט את הכרטיס הטוב ביותר + 2 כרטיסי 6800Ultra ... 3.מה דעתכם על המסך הזה: Mitsubishi Diamond Pro 22 2070SB ויש לי בקשה.. אני רציני מאוד בקשר לזה ויש כאלה שיגידו שאני סתם רושם ואני רציני אני באמת רוצה את המחשב הטוב ביותר כי אם אני יכול להרשות לעצמי אז למה לא?? אל תתפרשו במחיר - אם זה טוב א…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש לעריכה גרפית ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks תדיר, אילוסטרטור תדיר, פוטושופ תדיר, תוכנות משרדיות כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר אבל ממש פשוט 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן כולם, אשמח למפרט וחוות דעת: 1. תקציב 8,500K עם אפשרות לחריגה. 2. בסדר יורד: הכי כבד יהיה משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית \ תכנות \ VM. 3. יש צורך במסך קמור, תקציב עד 3,000 בנפרד מתקציב המפרט. 4. כונן SSD של 1TB יספיק עם 2TB HD עבור מערכת ההפעלה. 5. שקט לא חשוב. 7. אם יש חלונות 10 HOME זול מהחנות אני ארכוש, אם לא אני כבר אמצע דרך אחרת. 8. רק לא לקנות דרך KSP. 9. מתכנן לקנות לקראת סוף חודש, בסביבות Black Friday \ Cyber Monday. 10. מארז עם יציאות USB מלפנים, Antec או CoolerMaster. 11.שדרוג שיהיה אופציונלי. 12. הערות נוספות: - מוכן לשים גג 550שח ע…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש.ת מחשב נייד או תחנת עבודה ללימודי קולנוע שלי, שידרשו עריכת ווידאו מאסיבית ועבודה עם תוכנות עיצוב גרפי (יכול להיות 3Dׂ). אני רוצה מחשב, שאני אשקיע בו ממש כמו רכב, והוא ישרת אותי לפחות 5 שנים ללא תקלות או "שדרוגי חומרה חובה" בהפתעה. אני אשמח מאוד אם תוכלו להציץ בטבלה של מחשבים שהם הבחירה הסופית שלי ותמליצו לי מה כדאי לי כסטודנט.ית הרעיון בהשוואת מחשבים ניידים PRO עם תחנות עבודה הוא פשוט לראות אם פשוט מתאים לי לקנות מקבוק פרו (לדוגמא, במידה והוא מתאים לסוג העבודה) ולחסוך לעצמי רכישה כפולה - אם אקנה תחנת עבודה, ארכוש מחשב נייד שוק אמצע+ לעבודה בקמפוס. תודה מראש לעוזרים.ות ♥ …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-