ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
תקציב המקסימום שלי הוא 3000 שקל ולא יכול לחרוג ממנו יותר מידי אני צריך שהמפרט יתבסס על הריכיבם שיש בKSP בסניף של נתניה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1800 ש"ח (לא כולל מעבד, פירוט למטה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למקסם עלות-תועלת בסכום הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200 ש"ח אם ממש מצדיק את ההפרש, עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית, מטלב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מטלב (שימוש סטודנטיאלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המקסימלית היא 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאי…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד למשחקים בתקציב 5000 ש"ח צריך המלצה לזיכרון. במחשב מ logicpc תודה. מעבד AMD Athlon 64 3200 Venice Socket 939 BOX לוח אם ABIT AN8 Ultra nForce 4 Socket 939 Motherboard דיסק קשיח Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD כרטיס מסך Sapphire Radeon X800GTO2 PCI-e 256 MB DDR3 FireBlade Bulk ספק Enermax 420W EG425P-VE FMA 20/24Pin Power Supply מארז Thermaltake VA4000BWS Xaser `Sviking` Black Tower Case
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז הפנו אותי לפה ורציתי לשאול אתכם: 1-אני צריך מחשב למשחקים 2-אני רוצה SLI ו CORE 2 3-מחשב שקט שאני לא ישמע אותו בכלל מה זה שקט שאני יצמיד תאוזן אני לא שומע אותו... 4-לא צריך מסך 5-תמליצו אתם האם כדאי או לא הרבה כונני דיסקים האם אפשר להסתפק ב 1-2 או עדיף יותר? 6-הרד דיסק SATA 2 שוב האם כדאי לקחת 7200 RPM או יותר? צריך מינימום 160 G והאם כדאי לקנות 1 160 או לקנות 2 80? 7-RAM מינימום 512X2 תמליצו לבד על חברה וזה ועדיף יותר מהר CL-1 .5 -2 8- שני כרטיסי מסך(כמובן) תחליטו לבד של איזה חברה וסוג (ATI GEFORCE) 9- אממ מה שכחתי?...מארז אם 2-3 מאווררים שיהיה קר ולא יתחממם ויציאות מקדימה של USB ו קול וספק מינימום 500W 10-זהו נראה לי עכשיו לא אכפת לי לקנות אותו מורכב או בחלקי…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
.1 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי הוא בין 6000 - 5000 שקלים, ומתאפשרת חריגה של עוד 500-1000 אם צריך .2 מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב הם לתוכנות גרפיות לציור או עיצוב/עריכה ( תוכנות אדובי: פוטושופ (עם כמות נדיבה של שכבות פר קובץ :) אילוסטרייטור, פרימייר, אפטר אפקטס) ואפשרות לעבוד על תוכנות אנימציה בעתיד. . 3 האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר, אבל לא קריטי. .4 האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא .5 עד כמה חשוב שקט פע…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שימוש ביתי-משרדי, כלומר מסמכים, גלישה באינטרנט, וזהו. לא משחקים וגם לא סרטים. ושיעבוד מהר חלק ללא עוררין, שהדברים ייפתחו מהר עם מעבר חלק בין התוכנות. בשביל בן אדם שרגיל לווינדוז (לא מאק). לפי כתבות טכנולוגיות אני מבין ש-AMD מציעים תמורת ביצועים טובה יותר למחיר מאשר אינטל, האם זה רלוונטי גם למחשבים ניידים לשימוש כזה? האם זיכרון 8 ג׳יגה יספיק, או עדיף 16? SSD בסדר גודל של 250 ג׳יגה יספיק די והותר. מסך שיהיה בסדר גודל של 15.6. מניח שרצוי מסך עם contrast ורמת בהירות טובה שיהיה נוח לעבוד בתנאי תאורה ביתיים. המחשב יהיה רוב הזמן קרוב לשקע חשמל. באתר פה יש המלצות למחשבים נייחים, לא מצאתי ללפטופים. אשמח להמלצה על תצורה או דוגמאות ספציפיות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דגם ראשון: Dell Studio 1537 T3200 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1365 דגם שני: DELL Inspiron 1545 T6400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1380 ההבדלים בינהם זה מסך, מעבד. חוץ מזה הנתונים די זהים והמחיר גם. הצרכים, עבודה בסיסית של אינטרנט ואופיס. רצוי מסך איכותי ביותר. זמן סוללה ארוך. ושיהיה נוח לעבודה ממושכת. אז מה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני חדש פה ואני צריך עזרה :] יש לי 2000/2500 ש"ח ואני רוצה להשוות בין שני מחשבים כדי שיהיו פחות או יותר תואמים מסחינת ביצועים (FPS) . המפרט הראשון : CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-K8NF-9 (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 2048 MB (PC3200 DDR SDRAM) Video Adapter Radeon X1950 Series Secondary (512 MB) - חצי עובד (מתחמם יתר על המידה , מאורר עובד /נקי , אבל הייתה איזה הפסקת חשמל אחת שהרסה אותו....) מפרט שני : מעבד /דיסק קשיח / כץמסך מתחממים יחסית הרבה (מעבד על 59 -62 מעלות) CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600, 2400 MHz (9 x 267) Motherboard Nam…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי ביקש ממני למצוא לו חנות טובה ואמינה במחיר טוב שמוכרת ibm x31 עכשוי לשאולת : בדקתי בpch האם האתר שם מעודכן וניתן להזמןי מהם ? שמעתי מישוה שאמר שהם לא עידכנו מאז אפריל ... בksp זה סתם זלב בזאוס הזה אני יודע מה הם מוכרים. ופנדה לא מצאנו מה שרצינו בדיוק ככה צריך משהו כזה : המסך שיהיה 12.1 inch (אפשר גם יותר) 512 ram בסטיק אחד (כדי שתהיה אפשרות הרחבה בעתיד) מעבד centrio 1.4 ומעלה (מקווה שכתבתי נכון) וcombo - די וי די וצורב אם אפשר צורב די וי די. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה שנשרף זה לוח אם, ספק והרדיסק. אני מתכוון למצוא עבודה ולקנות DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 MemoryX2 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD החלקים שכבר יש לי הם: AMD Athlon 64 3000 Venice Leadtek 6600GT EXTREME TT BigTyphoon ושני סטיקים פשוטים 512MB של Twinmos שאני מתכוון למכור(אגב בכמה אני יכול למכור אותם?) תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצרכים שכתבתי ב-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477536.0 הייתי רוצה לקבל חוות דעת על המפרט הבא: Intel Core i3 540 SLBMQ Socket 1156 3.06Ghz 4MB Tray, יחידות 1 ₪510 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2009 Gigabyte GA-H55M-D2H H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪430 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2077 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 1 ₪225 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪190 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 GigaByte GeForce 9800GT 512mb GDDR3 PCIe, יחידות 1 ₪390 htt…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי צריכה מחשב נייד שישמש לאינטרנט ואופיס ובהמשך לעיצוב פנים ויעבוד עם פוטושופ ו sketch up . היא רוצה של אפל בצבע לבן, לי אישית זה נראה שזה מייקר את העסק. אם אני צודק פשוט תמליצו לי על נייד טוב מספיק שאוכל להשיג בצבע לבן. כמובן שעדיף כמה שיותר זול אבל יש תקציב של עד 6500 ש״ח
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על מחשב נייד לצרכים בסיסים אינטרנט משחקים וזהו בגדול, עד 4000k! תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אם אני מביא מחשב מחו"ל (לצורך העניין של HP), הוא מגיע עם אחריות בינלאומית של שנה. אני יכול להרחיב אותה פה בארץ לשנתיים או 3?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אופציה לקנות את המחשב asus 1215n ב750 ש''ח ללא בטריה(עובד רק שהוא בחשמל) רציתי לדעת אם זה שווה ואם המחשב מספיק טוב לדרישות של סרטים, עבודה משרדית, אינטרנט ופה ושם משחקים לא מהכבדים.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: איבורי אבל לא חייב אם יש מחשב כמובן יותר חזק למשל אם אותו מחיר במקום אחר או מחב יותר טוב וזול בחנות אחרת מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: חודש חודשיים תקציב:7000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: בלי חריגה יד ראשונה\שניה: יד ראשונה זמן אחריות רצוי: שנה לפחות חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: WIN 7 גודל כונן קשיח מועדף: GB500 ומעלה משקל הנייד המועדף: לא חשוב גודל הצג:15.6 ומעלה עדיפות ליותר זמן סוללה רצוי: לא חשוב צבע המחשב הרצוי: לא חשוב אפשרויות נוספות במחשב: מטרת המחשב למולטימדיה למשחקים של היום בהגדרות והגרפיקה הגבוהות ביותר שיעבוד בצורה מהירה חלקה בלי תקיעות בנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8500 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים עריכה גרפית ותכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך וציוד היקפי כבר נבחרו מסך מחשב Dell UltraSharp U2412M 24'' LED IPS עכבר גיימרים Mad Catz Cyborg R.A.T. 7 Laser מקלדת גיימרים Mad Catz S.T.R.I.K.E.5 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנן אובר…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד - 4,000 ש"ח . * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, משחקים (קלים ), צפיה בסרטים, עריכה גרפית * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מאט עדיף * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 ו- HDMI חובה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לנובו ודל שמתי עין על ה - פלקס 2 (15.6) אך שמעתי שהביקורות עליו לא משהו?! (תקנו אותי אם אני טועה..) מה שחשוב לי שהמסך יהיה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בנייד שלי יש SSD רגיל מחובר ליציאת SATA עליו מותקנת וינדוס. אני רוצה להתקין עוד וינדוס ולא מעוניין לחלק את SSD הראשון לשני מחיצות, ומצאתי בEBAY , דיסק SSD שמתחבר ליציאת Mini Pci-e. למזלי יש לי סלוט כזה פנוי שמיועד WWAN. השאלה אם אני מחבר את הSSD הזה לחיבור הזה המחשב יכול להשתמש בו כדיסק רגיל או לא. - נ.ב. אני מעוניין בשני כונני SSD במחשב ולא בנפח גדול יותר. נ.ב 2. קישור למוצר באיביי : http://goo.gl/2h4ro4 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב לאמא שלי לשימוש משרדי-ביתי. המחשב בעיקר הולך לעמוד במקום אחד בבית. השימוש הוא עבודות משרדיות בלבד. חשוב לי שהוא יהיה נוח לעבודה לאמא שלי, ולכן המסך צריך להיות יחסית גדול, לפחות 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 3000 ש"ח, כמובן שעדיף פחות, אבל אני מוכן להשקיע במחשב טוב שיעשה את העבודה. מה שכן, אני מעדיף לקנות ב-TMS או KSP בנתניה, כל מה שקניתי אצלם היה שווה את הקנייה. אבל זה לא חובה. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, אופיס ואינטרנט. לא הולכת להיעשות שם עבודה רצינית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל לפחות 15 אינץ', אני רוצה שהמסך יהיה גדול יחסית. לא יודע מה ההבדל בין מבריק ומאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לצרכי עבודה + casual gaming המחשב צריך להריץ תוכנות כגון סולידוורקס, מטלב, פוטושופ ואולי תוכנות תלת-מימד קצת יותר כבדות כמו בלנדר בעתיד. מבחינת משחקים, דברים שלא יותר כבדים מLoL ובאופן אישי לא חייבים לרוץ באיכות ultra, בשביל זה אני אקנה מחשב גיימינג שולחני. אני מתלבט כרגע בין 2 מודלים הנמצאים בלינקים הבאים: http://ksp.co.il/?uin=25384 http://ksp.co.il/?uin=23194 ההבדל הוא 600 שקל, שהוא משמעותי, אבל לא כל כך כשגם ככה אני משקיע כבר 4K על מחשב. הדברים שהייתי רוצה לדעת הוא מה ההבדל בביצועים בין 8GB זיכרון ככרטיס אחד, או מפוצל ל2 כרטיסים של 4GB ההבדל בין כרטיס מסך של 820M ו840M עבור הדרישה שלי למשחקים - האם יש משמעות אמיתית? ובכלליות בתחום ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את השאלון אשלים בהמשך מפאת קוצר זמן... צריך לבנות מחשב מצד אחד קטן ככל האפשר ומצד שני חזק ובעל יכולות הרחבה מקסימליות (כרטיסי רשת קווית נוספים, כרטיס מסך אבל לא מפלצתי). תקציב גמיש מאוד ולא מוגבל כרגע. דגש על חיבוריות גבוהה, מעבד חזק, נפח איחסון גדול ויכולת קירור בתנאי איוורור מגבילים. מיועד להיות מותקן ברכב אז צריכת הספק מינימלית וכמה שפחות רכיבים נעים. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,וקצת עריכת מוזיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 ,וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס״ד שלום חברים. מבקש חוות דעתכם למערכת עריכת וידאו, בעיקר Premiere ו - After Effects, בתצורת ובפורמטי HD כמובן, עיבוד גרפי, גם בתלת מימד, וגיימינג כבד, עם יכולות Eyefinity. המפרט הוא כדלהלן: דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 3770 3.4Ghz s1155 8MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 11 LP 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לח אם Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair 2x4GB XMS3 DDR3 1333MHZ Dual Channel CL9-9-9-24 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: Seagate 2TB Barracud…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-