עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתלבט אם לקנות לE6400 שלי כרטיס BT של דל דגם 410 או דגם 370 כאשר ההבדל בינהם הוא תמיכה ב UWB.... עכשיו השאלה שלי היא מה UWB? כמה שימושי זה? *ההבדל עלות: 12$ (ה370 עולה 18$ וה410 עולה 30$)

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  2. אז לזה מה שהגעתי עד עכשיו חסר לי ספק כוח ואני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך. מארז, מקלדת עכבר וכל אלה לא צריך. תודה! מעבד: Athlon 64Bit AM2 4800 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤334 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-MA78GM-S2H כמות: 1 - מחיר: ¤436 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-12 2GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤286 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤367 כרטיס מסך: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤714 כונן אופטי: LG H55NK DVD-RW Dual Layer X20 SuperMulti Black כמות: 1 - מחיר: ¤125 סה"כ: ¤2367 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזו…

• 8 תגובות
    • 678 צפיות
  3. האפשרות השניה היא מחשב יד שניה פנטיום 4 ב400 שקל, אבל אני מעדיפה חדש, אז אפילו שיהיה "דפוק" זה עדיף.... עריכה: טוב משיטוט קל באתרים הבנתי שזה כמעט לא אפשרי התקציב, אם יש חריגה סבבה אבל תנסו לכוון להכי זול.

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  4. צרכים: שיהיה כמה שיותר קל, ואמין, יציאת SVIDEO חובה, ניגון HD גם (HDMI זה פלוס), מסך לא מבריק גם יתרון אבל ספק אם באמת אשתמש בו הרבה בחוץ. רוב השימוש יהיה סרטים ושימוש משרדי. אלו שמשכו את תשומת ליבי הם: LG R405-A.C216E מחיר: ב-3900 ש"ח (לאחר תוספת של 200 ש"ח לשלוש שנים אחריות). יתרונות: כונן קשיח 250GB, שלוש שנים אחריות במחיר סביר, בין הקלים בין ה-14" ב-2.3KG, משטח עכבר חביב לשימוש. חסרונות: מעבד מיושן באס 533mhz, ויסטה בייסיק, מראה ככה-ככה, הכי מפריע לי הבטריה - אני לא מוצא מידע כמה זמן היא מחזיקה, כמעט אין עליו מידע כמו שצריך ברשת גם לא יודע אם הוא חם מדי או מרעיש, מסך מבריק. LG קצת חדשה בתחום הניידים. HP DV2750ej מחיר: בערך 4000 ש"ח למזומן עם שנה אחריות (שידרוג …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by asaf20,

היי. יש לי את המחשב די הרבה זמן וחשבתי אולי לשדרג אותו קצת במידה וזה אפשרי וכדאי. צריך את עזרתכם מעבד Intel Core 2 Duo E7400 @ 2800MHz לוח אם . Gigabyte EP45C-DS3 זיכרון . 4096MB (2 x 2048 DDR2-SDRAM ) כרטיס מסך . NVIDIA GeForce GTX 260 דיסק קשיח . Hitachi HDP725050GLA360 ATA Device (500GB) כונן . :Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223F אשמח לכל תגובה ודעתכם האישית .. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by studentofbiochemistry,

היי כולם אשמח לעזרתכם בכיוון וייעוץ לקניית מחשב חדש. המחשב הוא עבורי - סטודנטית לעתיד (ביוכימיה). מה חשוב לי במחשב נייד (הדברים שאני נעולה עליהם ולא מוכנה להתפשר עבורם): שיהיה מסך מגע טאץ׳ שיהיה זריז עם עבודה חלקה, בלי תקיעות. אופי העבודה במחשב: עבודה על הרבה תוכנות אופיס במקביל גלישה באינטרנט על הרבה טאבים במקביל צפייה ביוטיוב וסרטים לציין כי אני לא גיימרית ולא עתידה להשתמש בתוכנות עריכה או תוכנות כבדות כאלה ואחרות (אבל תמיד נחמד שתהיה לי כן את האופציה להוריד תוכנה כזאת או אחרת בעתיד) ממחקר קטנטן שביצעתי באינטרנט, זה מה שאני חושבת שיתאים לי ולאופי העבודה שלי: מעבד i5-8…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הבא לגיימינג? התקציב מעט גמיש. שימו לב שהכרטיס מסך כבר בשימוש אצלי במחשב הנוכחי ובשלב הזה אני לא בטוח שאני רוצה לשדרג אבל חשוב לי שהמפרט יאפשר שדרוג לכרטיס מסך מתקדם יותר בעתיד (שנה +-) ואיך הכונן SSD? לא מכיר את החברה הזאת אבל הבחור בTMS המליץ עליו. קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 815 קירור למעבדים Be Quiet! PURE ROCK BK008 SLIM 1 ₪ 119 …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  9. Started by BedBoy,

אני צריך מפרט ב- 4500 ש"ח למשחקים מהחנות KSP ללא כונן\צורב\פלופי, ללא מסך וציוד היקפי רק מעבד+לוח אם+זיכרון+הארד דיסק+כרטיס מסך+מארז שיהיה מסודר בבקשה תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  10. היי, אני סטודנט לעיצוב, ומנסה להרכיב מפרט לתלת מימד שיספיק לי לפחות לכמה שנים.. יש לי תמונה של מה שאני צריך פחות או יותר מבחינת הרכיבים המרכזיים, אשמח להצעות והגיגים בנושא תודה! 1. מה התקציב? 6500 שח +- 2. מטרות המחשב?עריכה גרפית של תלת מימד, שימוש בתוכנות SOLIDWORK, 3DMAKS, PHOTOSHOP וכו', וגם אינטרנט וסרטים 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, רצוי ציוד איכותי יחסית שייאפשר עבודה נוחה, מסך טוב, רמקולים איכותיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, כרטיס מסך מסדרת QUADRO, מהבירורים שעשיתי עד עכשיו ה FX1700 ייעשה את העבודה. גם מעבד מסדרת CORE 2 QUAD, אני חשבתי על ה Q9400 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם…

11. אהלאן חברים, רציתי לבקש את עזרתכם בבניית מפרט חדש בסכום של 6500 ש"ח לגיימינג. תודה מראש לכל המשתתפים והעוזרים בדיון!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי אשמח לעזרתכם לבנות מחשב מקצועי ורציני שילווה אותי לכמה שנים טובות! 1. מה התקציב המקסימאלי? 10 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימלי אלא אם כן ההפרש בביצועים לא גבוה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 10,500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). maya, 3d max, zbrush, photoshop, after effects העיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסיסיים כמו sims וwow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …

13. אובכן, אני קונה עוד מאט כמעט מחשב חדש שלם ויש לי כמה שאלות בנוגע אל המפרט שבניתי... אובכן, מעבד intel E8400 BOX EZCOOL PS-1000(LED) 500W 12cm BIG FAN PSU 4GB OCZ 320GB WD ועכשיו מגיע החלק בו השאלות... אני רוצה מחשב שיהיה מפלצת לעבודה כללית משרדית גלישה באינטרנט וכן הלאה ומפלצת חייתית במיוחד עבור משחקים של היום כמו COD, CRYSIS, NFS, AA, CS 1.6 וGTAIV... עכשיו, יש לי מסך איכותי וטוב של LG בגודל 19 אינצ'... אני חשבתי לקחת את כרטיס המסך הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4713 ורציתי לשאול אם כדי לי ללכת עליו או שיש מקום שאפשר לקנות את הכרטיס הזה בזול יותר או שאני צריך בכלל 1GB של ראם או עוד כל מיני דברים? אז תאמרו לי מה לעשות לגבי כרטיס המסך... התקציב שלי היה …

• 8 תגובות
    • 891 צפיות
  14. הנה המפרט : Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? ASUS ?M2N-SLI Deluxe AM2, 570SLI, DDRII 800, 2xPCI-E? DDR II 667 ?1GB TwinMOS? ASUS ?7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E? Western Digital ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? ?HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU)? ?TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) קודם כל מה מה דעתכם על המפרט עצמו.. אני רוצה מחשב שיסחוב לי לכמה שיותר שנים ואני לא ממש מבין בתחום החומרה .. המחיר שזה יעלה לי בערך הוא 4970 ש"ח . האם זה מחיר טוב למפרט הנ"ל ?? אם יש לכם הצעות לשינוי המפרט שיורידו את המחיר ולא יפגעו בביצועים של המחשב אני אשמח מאוד . תודה לעוזרים .

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by i-pink,

המחשב יקנה בחול. RAM CPU לוח אם כרטיס רשת 1GB מינימום - אם יש רעיונות למשהו יותר מהיר עדיף. (מוכנה לחרוג מהתקציב) HDD לא צריך מארז לא צריך ספק לא צריך ענבר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם אבקש מפרט לגיימינג עם חשיבות: מעבד I5 2500K ולוח אני חושב Z68 וכרטיס חזק אין צורך ב צורב ,דיסק קשיח ,מארז ,מסך כיום עושה אוברקלוק על E6600 ל2.4 לא יודע כמה יהיה צורך במחשב חדש תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by alon06100,

כרגע יש לי מסך 19" אבל אני עוד מעט מחליף למסך 23" http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={4BB50E7B-757A-4F41-9981-FB58C1DD35B3}&details_type=1&itemid={4A4F671F-F359-470D-BC39-E6030B35508D} חשבתי על המפרט הזה שמישהו בפורום הציע... אני רק חושב להחליף את הלוח אם למשהו יותר טוב לדעתכם המפרט טוב או שצריך לשנות בו משהו? מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1036 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪526 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-…

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by Yovel123,

אהלן, אני מחפש מחשב נייד חדש שישמש אותי בתואר ובכללי לשירות יומיומי. לפי הבנתי הוא צריך להיות עם 500 ג'יגה Ram של 8 -16 ג'יגה. ומעבד טוב (לא כלכך מכיר בנוגע לזה). פחות חשוב לי מחשב עם טאצ' או מתקפל. טווח תקציב 4000 פחות או יותר.

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות... מטרת המחשב עבור סרטים,אופיס אינטנרנט ומשחקים בסגנון call of duty modern warfare 2 ברשותי מסך 19' אין צורך גם בצורב וציוד היקפי כלשהו חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ברמה סבירה(אפשר לישון בלילה שהוא דולק ) בניתי לי מפרט ויש לי מספר התלבטויות: א) לגבי המארז אני מתלבט בין הAntec Three Hundred לCOOLMASTER CM590 מה יותר מומלץ מבניהם והאם הם שקטים ברמה סבירה? ב)כרטיס מסךPowerColor ATI Radeon 4850האם שווה להוסיף עוד טיפה ולקחת את הnVIDIA GeForce GTS 250 ? ג) אני לא בטוח שהזיכרון שלקחתי -A-Data 2GB Single Stick (אני אישית לא מכיר את החברה) יספיק לי או כדאי להוסיף 300 ש"ח עבור A-Data 4Gb KIT (2G X2) 2000X X Series CL-9-9…

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  20. שלום אנשים, אני עוזר לחבר לבנות מפרט למחשב למטרת מוזיקה וכל מה שקשור בתחום המוזיקה וקצת למשחקים , אשמח לקבל פה הצעות למפרטים עד 6000 שח אם אתם מצליחים עם מסך מה טוב , אם לא אפשר גם בלי תודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  21. שלום לכולם, אני 7 שנים עם אותו מחשב והגיע הזמן להחליף את העגלה... אני מחפש מפרט למחשב גיימינג וגרפיקה. אני עובד בעיקר עם תלת מימד (Blender). אני גם מפתח תוכנה אבל אני חושב שמפרט גיימינג וגרפיקה יהיה יותר ממספיק בשביל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן מדובר בשינוי ניכר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Blender - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני חדש בפורומים אבל אני קורא פה כבר דיי הרבה אז אלוהה INTEL P-D LGA775 2.66GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T 784 GIGABYTE GA-8I945PG-RH P-4/P-D LGA775 DUAL DDR2 PCI-E 612 Kingston DDR2 1024MB 533MHz CL4 X2 1370 Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 1390 Western Digital WD800BB 253 COMPUCASE HEC CI-6A21-400 BLUE-BLACK MIDI ATX 4 495 DVR110 Pioneer 274 150 הרכבת מחשב 5258 טוב, המחשב מיועד למשחקים. בעיקרון יש לי שתי רצונות ממחשב, שאני אוכל להיות בעיר המרכזית (איירון פורג') בWOW עם יותר מ 0.4 FPS, כ…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  23. Started by dor sas,

שלום 1. אני מעוניין לדעת האם יש עוד הבדלים בין asus g73jh a2 לבין asus g73jh rbbx05 (הדגם הזה מ bestbuy) ההבדלים ששמתי לב עליהם הם: א. דיסק קשיח (1000gb ל a2 ו500gb לrbbx05) ב. זיכרון ראם (8gb לa2 ו6gb לrbbx05) 2. האחריות של המחשבים תקפות בארץ? 3. מבחינה חיצונית (כלומר לא המפרט חח) המחשב נראה אותו הדבר? (נראה לי שכן אבל בכל זאת ) 4. האם ל דגם rbbx05 יש בעיות או משהו (למשל התחממות או משהו ) תודה לכם

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Xardas,

שלום לכולם, אשמח אם תרכיבו לי מפרט מתאים לבקשות, אם זה אפשרי כמובן, ואם אפשר שיהיה לינק לכל חלק, תודה רבה! =] 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים - מקסימום גרפיקה, מעט פוטושופ, סרטים בFHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מעודכן כ"כ, בעיקרון ננסה הכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 8 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים