ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום וחג שמח... אני מחפש מפרט של מחשב סבבה שמסתכם באלפיים עד שלושת אלפים שקלים חדשים! הנה הפירוט: 1. מה התקציב? 2,000 - 3,000 שח (נסגור 2500?) 2. מטרות המחשב? די כללי... אני רוצה שהוא יהיה מסוגל להפעיל משחקים חדשים בלי להתאמץ יותר מדי (לא עד כדי כך שכל ההגדרות בקרייסיס יהיו וורי היי). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, כרטיס מסך, עכבר - שהגלגלת זזה בקליקים... יעני שהיא לא תהיה חלקה אלא כל פעם שאני מגלגל שיהיה קליק (חחח קצת פירטטתי מדי......).... אממ לוח אם מומלץ, כרטיס קול סבבה, זיכרון 2 ג'יגה, צורב דיוידי. עריכה: מסך טוב!!! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? הארדיסק.. כי יש לי 380 ג'יגה =\ 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אממ... לא... רק מה שאתם ממליצ…
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
לא צריך ציוד היקפי, מסך 17" פעולות בסיסיות כמו גלישה באינטרנט וכו' http://skypc.co.il/pl_product~sky102~88~0.htm
-
- 8 תגובות
- 627 צפיות
-
-
המחיר מפתה העיצוב מושלם החברה האהובה עליי חמוד וקטן ממימדים שזה טוב לי מאוד ומתאים מאוד לצרכים שלי(מוזיקה ואינטרנט) שווה לקנות ? לא שווה? הם בעייתים? מתחממים? משהו שאני צריך לדעת לפני הקניה ..........?
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ישומש לאנימציות עריכת תמונות רינדורים ועריכת וידאו בלבד ! מחפש משהו שיהיה חזק מאוד מאוד כוח עיבוד מהיר שיהיה מצויין ברינדורים והמרת וידאו מהר מפלצת גרפיקה שמנצלת את התקציב עד הסוף תודה רבה לכל הפורום המקצועי הזה
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית מקצועית - דו מימדית המון שעות ביום ואני צריך מחשב חזק וטוב התקציב: 5000 ש"ח לא כולל מסך חשוב לי מאוד שיהיה שקט חשוב לי גם שיהיה מספיק קרור אני צריך דיסק קשיח 1 TB (האם חשוב שמערכת ההפעלה יהיה על דיסק נפרד?) תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מעוניין במחשב חזק בלי מסך וציוד היקפי, אחרי שהמחשב שלי מתחיל לקרטע.. אני לא משחק כלל במחשב (חוץ ממשחקי רשת) מאחר ויש לי PS3, השימושים שלי: גלישה והרבה, גולש בIE ופיירפוקס בו זמנית וכל אחד עם כמה חלונות במקביל. מוסיקה סרטים גם דרך המחשב (חלקם HD, מחובר לLCD) וגם הזרמה דרך הPS3 ישומי OFFICE וPDF בו זמנית עם הגלישה שיתוף קבצים דרך TORRENT וEMULE ברקע רוב הזמן. אנטי וירוס כבד ברקע (NORTON) מסנג'ר 24 שעות. לפעמים מבצע CONVERT לכל מני סרטים או מוסיקה. חשוב לי במחשב: קירור והשקט, אני מוכן שיעלה לי קצת יותר תמורת קירור טוב ושקט (ואם יש פיתרון לאבק שמצטבר אז גם) שיחזיק לכמה שנים (לכן לא אתפשר על פחות מ4GB ועל פחות על SATA 32MB לדיסק קשיח) מבחינת תקציב אין לי מגבלה…
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רכשתי אתמול מחשב דגם HP PAVILION 1179EJ עם כרטיס מסך 9600M GT הכרטיס הזה חזק במיוחד והוא יוכל לשמש כל גיימר התמודדות הכרטיס במשחקים COD5 HIGH DX10 נצפה עם 34 FPS GTA IV MEDIUM 30 FPS על הגדרות גבוההות בשאר האפשרויות CRISIS במערך HIGH DX9 נצפה עם 35 FPS NBA2K על ההגדרות הכי גבוהות FARCRY2 41 FPS HIGH ועוד בקיצור מי שרוצה מכונת משחקים ניידת זה המחשב בישבילו או יותר נכון הכרטיס נתונים על הכרטיס: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-9600M-GT.9449.0.html
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצב הוא כזה: יש לי מחשב נייח ובנסיבות טראגיות המסך הלך קאפוט...וכרגע אין לי זמן או חשק לקנות מסך חדש... מה שכן יש לי זה מחשב נייד, מסיבות כאלו ואחרות אני עדיין צריך את המחשב הנייח פועל (עם מסך) לניד שברשותי יש יציאת VGA ולי יש כאבל VGA (לא מהמסך) אני יודע שהיציאה הזאת נועדה כדי להעביר את התמונה שרואים על מסכו של הנייד למסך אחר... השאלה היא כזאת: האם אני יכול להפוך את התהליך ? ובעצם לחבר את המחשב הנייח ולחבר אותו בעזרת כבל VGA לנייד ובעצם להשתמש בנייד בתור מסך? (הנייד כרגע לא ברשותי אז אין לי את היכולת לבדוק זאת בעצמי)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד אהלן חג שמח! רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הזה: הערה: בניתי אותו מהאתר K.S.P וחבר שלי קונה את המחשב בעיקרון והוא כניראה לא ייקנה משמה אלא מקשרים שיש לו אז הוא קונה בהנחה גם.. קיצר אם בסוף לא תיהיה ברירה הוא קונה מ-K.S.P אז המחיר עצמו שווה? והחלקים טובים לגיימינג , אינטרנט , אוידו ווידיאו וכו'...? זה המפרט: http://www.zix.co.il/images/z-705493470.JPG ב- 4200 שקל.. קיצר בלי הרבה דיבורים תגידו מה דעתכם על המפרט ואם צריך לשפר נ.ב- אין תיכנון ל-OC וכדומה לזה... תודה מראש לעוזרים ויומטוב!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים בהגדרות גבוהות כולל Witcher ו- Supreme commander על מסך 22''. חוצמזה אני רוצה מארז שקט יחסית ואשמח אם יהיה חיבור להארדיסק חיצוני eSATA. ראיתי את המפרט המוכן הזה ב- FOXPC ב- 3750 ש"ח. הוא מתאים לדרישות שלי? המחיר טוב? יש מפרט אחר שאתם ממליצים? תודה אחים שלי. Intel® Core2 Duo Processor E8400 קירור למעבד - CoolerMaster Hyper 212 לוח GIGABYTE GA-P43-DS3L Geil Ultra GX22GB6400DC/G.SKILL - 4GB Connect3D HD4850 512MB DDR3 AC Cooling צורב DVD-RW בחיבורSATA - דגם Samsung HSH223Black דיסק קשיחבנוי מ-2 פלטות W.D 640GB AAKS מארז CoolerMaster Centurion 590 ספק כוח SEASONIC 400W SS-400ET
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום אני מעוניינת בהמלצה לנייד, עם מסך בגודל 15.4" עם רזולוציה גבוהה, כרטיס מסך לא מובנה (אני רגילה ל-NVIDIA) מעבד מהסדרה החדשה, דיסק קשיח החל מ-250GB זכרון 4GB. המטרה: מחשב להקרנת סרטים רגילים ו-HD במחשב וגם הקרנת סרטים דרך HDMI לטלויזיה LCD, ולעבודה עם פוטושופ פלאש, אופיס חשוב לי מסך על רזולוציה גבוהה גם בגלל משטח עבודה בעל מקום יותר גדול ונוח יותר, ואם אפשר מסך בגימור מט. מקלדת נוחה ולא מצועצעת. חשוב לי נייד מחברה טובה ועם שירות מעבדות טוב ו3 שנות אחריות. ומערכת הפעלה ויסטה פרימיום דו לשונית. האם רק לדל יש מסך LED? פישפשתי קצת פה - ואני רואה שיש את הלנובו SL500 ראיתי כמה מפרטים שלו ויש אחד שהמפרט שלו הוא: האם יתאים לי? יצרן SL500 דגם 2746-9AG דגם מכונה מעבד Intel…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לוח אם ASUS G31 - עלות 250 ש"ח זיכרון SAMSUNG DDR2 800 2GB - עלות 80 כפול 2 סטיקים = 160 ש"ח ספק כח TT-W0165 - עלות 180 ש"ח ------------------------------------------- סה"כ : 590 ש"ח כדי לחסוך בהוצאה של מעבד E5200 אני אשתמש ב P4 630 הלוח תומך בו במידה ואני אחליט לקחת E5200 התוספת תהיה 375 ש"ח אבל רוב הסיכויים שאני אשאר עם המעבד הזה .. הוא לא רע בכלל נותן 47 שניות ב PI ... הייתי אצל חבר ויש לו AMD כפול ליבה AM2 והוא נותן 45 שניות ושלי זה חד ליבה . 590 + 375 = 965 ש"ח . משלוח - 45 ש"ח UPS נ.ב. הלוח תומך ב P4 ובזכרונות 800DDR2 הקטע שאני לא מבין איך מעבד כל כך ישן שבמקור עובד עם זכרונות DDR יכול לעבוד מול DDR2800 למרות שהלוח כן תומך קצת מוזר לי
-
- 8 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי תקציב של של בין 2000 ל2500 .. תיכננתי לקחת מיני נייד של אסוס ואז בדקתי וראיתי שהMSI WIND יותר חזק .. עכשיו בדקתי קצת באתר של אייבורי ומצאתי את הנייד Acer Aspire 5730ZI .. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 הוא יותר חזק, יותר גדול ויש לו עוד הרבה יתרונות .. השאלה שלי היא האם הוא אמין ? למישהוא יש ניסיון איתו ספציפית או עם החברה ביכלל ? תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 874 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי היה לא מזמן בר-מצווה והוא רוצה לקנות מחשב נייד והוא יודע שאני דיי מבין אז אמרתי לו שאני ישאל בפורום ויגיד לו מה אתם חושבים בקיצור התקציב הוא 5K המחשב ישמש למשחקים כבדים ולסרטים ועוד אינטרנט וכל מיני דברים כאלה... תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 8 תגובות
- 832 צפיות
-
-
מעבד: Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤449 קירור למעבד: Evercool Buffalo 10CM Copper / HeatPipes K8/AM2 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 - מחיר: ¤83 לוח אם: Palit AA-780G כמות: 1 - מחיר: ¤338 מארז: ANTEC NSK4400/NSK4480 NO PSU Silver/Black כמות: 1 - מחיר: ¤198 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 PWM 120mm כמות: 2 - מחיר: ¤33 ספק כוח: OCZ StealthXStream 500W 27A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤352 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤284 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB כמות: 1 - מחיר: ¤298 כרטיס מסך: Palit Radeon 4870 512MB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI Retail - במלאי כמות: 1 …
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אנשים. קניתי מחשב נייד חדש 15.4 Acer Aspire 5730ZI 2.0Ghz קישור:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2224&CatCode=315 המחשב מגיע כאשר כלולה בתוכו מערכת הפעלה ויסטה HOME BASIC 32BIT (אם רוצים לפרמט לויסטה מחדש ניתן לעשות ALT+F10 והמערכת תותקן שוב). הבעיה שלי היא: 1.הבנתי שאם אני רוצה לפרמט ל-XP אני צריך דרייברים מתאימים-מישהו יכול לעזור לי בזה? 2.אם אני רוצה להתקין גרסא שונה של XP מדיסק -האם זה גם יתמוך אוטומטי בדרייברים? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 12000-13000 שקל ואני רוצה לקנות את מחשב הגיימרים הכי סוס למחיר הזה(לא כולל מסך וציוד היקפי). ואם אפשר אז בבקשה תמהרו להגיב כי אני צריך אותו עוד להיום.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבניית מפרט, בתקציב של 4.5K (עם אפשרות לחריגה), למשחקים חדשים שיעבדו חלק ועל הגדרות הכי גבוהות (עדיף), כגון crysis, אני צריך גם מסך 19-22 אינצ', לא מתוכנן OC, הארד דיסק לא צריך גדול במיוחד ( באיזור ה300 יספיק כי יש לי עוד אחד מהמחשב הקודם), לא חייב להיות שקט במיוחד, לא צריך התאמה בין צבעים, וחשבתי על החנות TMS, אז שתיהיה גם אפשרות להרכבת המחשב במעבדה. חשבתי גם על מעבד שיהיה טוב כמו C2D 8400 כרטיס מסך 4850HD כי ה4870 נראלי יהיה יקר מידי וזיכרון 4G זהו נדמה לי, אם יש לכם הצעות למעבדים אחרים אז גם טוב למרות שאני מעדיף את זה תודה רבה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV5-1179 P8400 9600M GT 512 אז ככה קודם כל אני רוצה להסביר את המצב לעומקו אני על VISTA וישנו ממשק בויסטה שולט על צריכת הסוללה גם כאני שם על ביצועים גבוהים המשחקים לא עובדים חלק בגלל שהמעבד תמיד יורד בתדר שלו עכשיו לזה מצאתי פתרון מצויין כאשר נכנסתי להגדרות צריכת החשמל וסימנתי לו שגם כאשר המחשב במנוחה (אפילו לשניה) שישאר תמיד בתדר 2.3 GHZ עכשיו גם באוורסט בדקתי עם הטעינה ובלי זה נישאר 2.3 ולא יורד עכשיו עדיין קיימת הבעיה עם המחשקים שאני מחבר לחשמל חלק מאוד שאני מנתק יש תקיעות וה FPS יורד הבנתי שכנראה זה בגלל הדרייבר החדש שהתקנתי 180.70_vista שאכן תומך בכרטיס מסך ודווקא שיפר לי במשחקים רבות אבל שאני מנתק מהחשמל הכל יורד ואי אפשר לשחק במ…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני צריך HTPC עבור LCD 42" FULL HD PHILIPS דרישת המערכת להציג תכני HD 1080P בשלב זה אין דרישה להקליט תכנים מהטלויזיה אלה רק להציג סרטים. המערכת צריכה להיות כמה שיותר שקטה. כמו כן ברצוני שחלק מהמפרט יהיה מקלדת משולבת עכבר (TRECK BALL או משטח נגיה) המקלדת צריכה להיות אלחוטית וכמה שיותר קטנה. אין צורך במערכת הפעלה. לגבי מארז יש מגבלת מקום, העומק שלו צריך להיות לא יותר מ 35 ס"מ, הגובה עד 25 ס"מ רוחב זה לא מיגבלה. לכן יש לבסס את המפרט על לוח אם MICRO ATX (אחרת לא נעמוד במגבלות גודל, או שאני טועה?) המארז שעונה למגבלות מקום שמצאתי: ANTEC ARIA II 300W PIANO DESKTOP CASE BLACK 20 (H) x 26,9 (W) x 33,5 (D) cm ---> גובה 20 , עומק 33.5 אני לא כל כך אוהב את העיצוב שלו... אבל בכל ז…
-
- 8 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום ברצוני להזמין מחשב נייד מאנגליה, האם משהו מכיר אתר שמבצע הזמנות לישראל? או שירות כמו MUSTOP שפעיל באנגליה אשמח לעזרה אביעד
-
- 8 תגובות
- 32k צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב של משחקים כבדים (gta 4 far cry 2 assassin creed) יש לי כבר בסיס ואני רוצה לדעת מה אפשר לשפר (בלי חריגה מהתקציב) זה מה שיש לי בינתיים (צריך מסך רחב עד 20 אינץ , ובקשר לקרור אני לא סגור) תודה מראש למי שעוזר (: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm ASUS P5QL PRO או GIGABYTE GA-EP43-DS3L SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA CoolerMaster CM690 Hiper HPU-4M630-PE 630W Arctic-Cooling Freezer XTREME Antec TriCool Trilight LED 120mm x2 Asus nVIDIA GeForce GTX 260 TOP 896MB DDR3 PCle G.Skill DDR2 4096 (2048x2) 1066Mhz CK 5-5-5-15 PK Logitech MX518 Logitech G15 Gaming Keyboard
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.gamaoffice.co.il/products/117651 מה ההגיון ?
-
- 8 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב ללימודים כולל מסך כאשר השימוש העיקרי הוא בתוכנות Office, Matlab מדי פעם משחקים כמו Pro-Evolution וסרטים . לרוב אני מריץ הרבה תוכנות במקביל כמו matlab ,outlook, word ,excel, firefox ועוד.... עיקר העבודה במטלב היא בחישובים נומריים מורכבים וגם מדי פעם עבודה עם תמונות ועם גרפים 3D. המחשב עובד שעות רבות וחשוב שהמערכת תהייה יציבה לאורך זמן וגם שקטה יחסית. אין כוונה ל-OC. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 1066FSB 3MB לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L intel P31 + ICH7 chipset LGGA 775 כרטיס מסך: HIS HD 4670 IceQ 512MB GDDR3 PCIe כונן קשיח: WD 320GB 3.5 7200Rpm 16 Mb Buffer SATAII WD3200AAKS כונן אופטי: LG GH22N…
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
האם המפרט של אייבורי מומלץ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2407 וקישור למסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1761 תודה
-
- 8 תגובות
- 528 צפיות
-