עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי. הרבה זמן לא התעניינתי בשוק החומרה, אז אני צריך בבקשה את עזרתכם - מפרט מחשב העומד בתנאים הבאים: * תקציב כ-8000 ש"ח, גמיש, אבל רק אם צריך * מחשב גם למשחקים אבל אני ממש לא גיימר - כרטיס מסך חזק, אבל לא בהגזמות * כולל מסך, 19" CRT * מבוסס AMD * מעדיף עם הטכנולוגיות החדשות (PCI-E, NFORCE4 וכו'...), SLI לא חובה אבל נחמד אם יש * חייב לעבוד שקט מאוד מאוד. טמפרטורה בעדיפות שניה. * הארד דיסק בין 160GB ל-200GB * צורב DVD * אני די סגור על מארז CHENBRO GAMING BOMB בתוספת ספק בנפרד, אבל אם יש הצעות יותר טובות בבקשה... * זכרון 1GB DUAL CHANNEL תודה רבה!!!

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by laredo,

שלום אני צריך עזרה במפרט, עד 2500 ש"ח. אני צריך רק : מארז+ספק לוח-אם מעבד זכרון כרטיס מסך כל השאר כבר קיים אצלי...

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אז...לפני כמה זמן ביקשתי עזרה וכמובן שעזרתם לי (: אבל אני עדיין לא ממש שלם עם זה במה שהמליצו לי היה את הGeForce Ti 4600 אז לגביו...אין לו תמיכה בDirect x 9 ואת זה אי אפשר לסדר כי כמו שאתם יודעים זה בחומרה אז אין סיכוי שזה יסתדר... ואני עדיין לא יודע על מה ללכת...Amd או Intel המפרט שהצעתם לי נלקח מהמפרטים הממולצים שלכם (: ב5000 ללא מסך http://www.hwzone.co.il/specslist/index.php?type=games&price=5000&monitor=no תודה ((((:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. לוח אם asus X38 P5E מעבד q6600 אינטל זכרונות 8 גיגה(4X2) במהירות 1000mhz ג'י סקיל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by michael2,

שלום לכל חברי הפורום, אני עומד לרכוש מחשב מKSP ורציתי להתייעץ איתכם האם כדאי להזמין רק את החלקים עצמם ללא הרכבה ולהזמין לאחר מכן טכנאי הביתה שיריכב את המחשב, או שמא אפשר לסמוך על KSP שירכיבו את המחשב בתשומת לב ובדייקנות. חשוב לציין שהמפרט שאני מזמין כולל כמה חלקים יקרים מאוד ומסתכם בסך של סביבות ה10K ש"ח. האם למישהו פה יש ניסיון עם KSP ויודע להגיד עד כמה הם אמינים ואכפתים בנושא הזה? תודה מראש לכל המגיבים. נ.ב אם זה לא המקום לפרסם את ההודעה הזאת, לא ידעתי זה פשוט היה נראה לי הפורום המתאים ביותר.

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מה התקציב המקסימאלי - 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב- עריכת מוזיקה וצרכים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - אין צורך בכונני SSD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (9- חשוב מאוד) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC) - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס - אשמח להצעה שכוללת מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עם TMS היה לי נסיון טוב בעבר, אבל לא חייב. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא - פרט אולי להפוך אות…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by eran898,

שלום. יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו.. אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך.. השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות.. אשמח לעזרה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by refl,

לפני כמה שבועות קיבלתי פה את המפרט הבא: http://www.tms.co.il/preview/spec/sy18ndfu (תודה לכל העוזרים). בעוד כמה ימים אני מתכווון להזמין אותו וראיתי כי הלוח אם כבר לא זמין בחנות, רציתי לבקש אם מישהו יכול להמליץ על לוח אם אחר?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם יש משהו דרסטי לשפר אז לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? הכל מהכל א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? dell u2311h 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? crysis, metro 2033 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by goldener,

ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אם יש יציאת USB3 החדשה במחשב - האם עדיין ניתן להשתמש עם דיסקאוןקי ישן יותר של USB2? (וכמובן להשאר במהירות USB2) ולהפך האם ניתן להשתמש ביציאת USB2 הישנה במחשב - עם דיסקאוןקי חדש של USB3 ? (כמובן במהירות USB2) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. בקשה לעזרה בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך רק אם ממש אין טעם לקחת משהו יקר וטוב יותר. אין בעיה להשתמש בתקציב המלא. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? רב שימושי - מולטימדיה HD, עבודה משרדית בעיקר על אופיס, אינטרנט והורדות. שיתמוך במולטי טאסקינג כמו גדול. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. שימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: אינו מיועד למשחקים אך מיועד לתכני HD ברזולוציה של 1680X1050 לפחות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by shlomom,

שלום מעוניין בנייד לסטודנט למטרות Office ,גלישה. רצוי מסך מט וזמן סוללה ארוך ככל האפשר, כמובן לא משהו כבד במיוחד. לדעתי ניתן להסתפק בתקציב הרבה יותר צנוע ואני מניח שגם בסביבות 3.5K אפשר לעמוד במטרות. התקציב הכללי הוא המקסימום ואין חובה להגיע אליו.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום, אני מחפש מחשב נייד שאני יוכל להשתמש בו למשחקים כמו Call of duty 6 או battlefield bad company 2 על איכות מקסימלית (HIGH) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים ( battlefield bad company 2,Call of duty 6 באיכות גבוהה), צפיה בסרטים, * גודל המסך?15+ * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה שיהיה 7200 RPM!!!! * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שיהיו אמינים לאורך זמן תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by תמרה,

תקציב: עד 2,700₪, לנסות לחסוך. בלי מ"ה. מיועד בעיקר לצפיה בווידאו בכל האיכויות הקיימות ולגלישה באינטרנט. לא מיועד בכלל למשחקי מחשב. יש לי כבר: מארז, 2 דיסקים קשיחים SATA, צורב DVD בחיבור IDE, מסך (''20, רזולוציה מרבית 1600x900), מקלדת, רמקולים ועכבר. חשוב שלא יהיה רועש. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DRM,

1. מה התקציב המקסימאלי?5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית צפייה בסרטים/סדרות, פתיחת טאבים רבים בדפדפן 20-30, צפייה ביוטיוב, חיבור מחשב לטלוויזיה חכמה, שימוש בכרטיס טלוויזיה ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). XviD4PSP 5 שימוש לעיתים על מנת להמיר פורמטים של תכנים ולעיתים גם לקודד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. RED ALERT 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר למטרות גיימינג. - אני מתעסק בנוסף לזאת בתכנות אבל המק מהעבודה לפחות כרגע מספק את הצורך הזה. עם זאת אשמח לשמר יכולת עבודה גם במחשב הזה (במחינת ביצועים זה אומר בעיקר עבודה עם dockerים, כלומר מכונות וירטואליות). - עיבוד תמונה ברמה פשוטה (צלם חובב), לא משהו מעבר ל adobe lightroom. משחקים שכרגע ארצה שירוצו מעולה על הגדרות גבוהות: The Witcher 3 Assassin's Creed Syndicate Final Fantasy 14 (לא משחק כבר מבחינה ג…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Aviv Gutman,

היי חברים, מחפש מחשב עסקי 13.3-14 אינצ', לעבודה, תוכנות לא כבדות, אבל חשוב שיהיה חזק. צריך: 1. ביצועים (SSD, I7, 8GB) 2. לוק- עבודה מול לקוחות- רוצה מחשב שייראה מרשים ויזואלית. 3. אמין. 4. גימיקים (עט אלקטרוני, מסך טאצ') - לא חובה, אבל נראה לי כמו תוספת סבבה. הדגם שתפס לי את העין לאחר שבוע של בדיקות http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=932165- אסוס. יש למישהו המלצות- אשמח :-)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by amitparizian,

שלום, מחפש מסך למחשב נייד ASUS EEE 12.1 אינץ'. משהו במחיר נמוך, אפילו אם אתם מכירים מקומות שאפשר למצוא יד שניה. יש למישהו רעיון? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Gvaq,

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שאני מחפש ללא הצלחה מחשב נייד לפי מפרט ספציפי, ליתר דיוק- מאפיינים רבים ספציפיים. הדרישות הן כאלו: גודל- 13.3-14", בהעדפה למחשב קטן ביחס למסך (הכוונה לדגמים שבהם המסך תופס כמעט את כל השטח, ללא מסגרת מיותרת) מעבד- Core i5 דור רביעי, רצוי במהירות שעון גבוהה יחסית כרטיס גרפי חיצוני- לא ה-Intel HD בלה בלה בלה HDD- SSD, 256GB ומעלה זיכרון- לפחות 4GB DDR3 יציאות- USB3*2, HDMI קורא טביעות אצבע אחריות ליותר מ3 שנים (בDELL הנוכחי שלי קיבלתי 5 שנים) אשמח להמלצות... תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dudidudu,

* מטרות המחשב? : עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס, אוטוקאד, צפיה בסרטים. ואולי בעתיד ארצה להתקין משחקים קלים כגון התקנת pes. * גודל המסך. לא כזה חשוב לי, שיהיה נוח לצפייה ולהתעסקות במחשב לאורך זמן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא כזה מבין בזה, מה שנראה לכם לאור הדרישות שלי, מעדיף רזולוציה גבוהה ואיכותית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדו…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, עוזר לידידה במציאת מחשב עבור עבודתה. היא עושה דוקטורט ועוסקת בעיבוד כמויות גדולות של נתונים (כרגע תוכנות כמו R ומטלב, ייתכנו גם גרפיות בהמשך). הדרישות לפי הרשימה: * מטרות המחשב - שימוש כללי ובעיקר עיבוד נתונים * גודל המסך - 15 +/-, לא משנה מבריק / מאט * רזולוציית המסך - FHD, עדיף לא ללכת לכיוון 2K / 4K מסיבות של חיסכון בכוח עיבוד וזמן סוללה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מקלדת הכוללת numpad. * משקל רצוי - לא עניין עקרוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא עניין עקרוני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - כן (היום כבר סטנדרט, לא?) * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לפחות טרה לאחסון. אם נכנס SSD בתקציב למערכת הפעלה, מצוין. * כונן או…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. דגם ראשון: Dell Studio 1537 T3200 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1365 דגם שני: DELL Inspiron 1545 T6400 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1380 ההבדלים בינהם זה מסך, מעבד. חוץ מזה הנתונים די זהים והמחיר גם. הצרכים, עבודה בסיסית של אינטרנט ואופיס. רצוי מסך איכותי ביותר. זמן סוללה ארוך. ושיהיה נוח לעבודה ממושכת. אז מה אתם אומרים, על מה ללכת? תודה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.