ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
היי אני מרכיב מחשב לבן דודי בן ה-10, שעיקר השימוש יהיה משחקים חדשים. הצלחתי להגיע למפרט הבא, אשמח אם תתנו לי הערות לשיפור (ובמיוחד מקומות לחסוך בהם, התקציב קצת לחוץ) מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח - זמין במלאי ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY ₪775 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪540 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪110 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪273 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסוך ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. אין תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין. 5. עד כמה חשוב ה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התכנון הוא 7,000 ש"ח, ניתן לחרוג עד כאלף כדי להכניס את הבקשות שאציין 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא מדיי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף בלי לדים 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד עד 5000 שקל. המחשב מיועד לעבודה , לרישומים , מוזיקה וכו'. אם אפשר קישורים לחנויות או המלצות על מחשבים ניידים בסכום הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב הוא לחבר, במיוחד למשחקים וגלישה באינטרנט, לא מתוכנן OC תקציב: 4K תודה נ.ב: יש לציין את החנות.
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני נמצא בתהליכי שדרוג למחשב שלי ואני אפרט את המפרט החדש אך מתלבט בקשר לספק כח, המחשב מיועד לגיימינג קל. לוח אם: Asus MAXIMUS VII RANGER intel socket 1150 Z97 ATX SATA6GB/S DDR3 motherboard PC מעבד: i5 4690k כרטיס מסך Amd radeon 7700 HD (כרגע אין לי כסף לשדרג אותו והוא מספיק לי) זיכרונות 8גיגה 1333 ddr3 כרטיס קול X Fi creative 2 דיסקים קשיחים. (לא ssd) יש לי בבית ספק כח 500w של jtc האם לדעתכם זה יספיק או שצריך לקנות חדש? כי ממש לא בא להוציא עוד כסף כרגע.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם, כמה לדעתכם שווה המחשב שלי? (מחיר פר חלק) מראש אני יאמר כל החלקים כמו חדשים נקנו מאייבורי לפני פחות משנה, שמורים ומטופלים + לא נעשה להם אוברקלוק+אריזות+קבלות+אחריות. מעבד i7-3770K לוח אם Asus Sabertooth Z77 זכרונות 16GB Corsair Dominator Platinum שני סטיקים של 8 ג׳יגה במהירות 1600. מארז Cooler Master Storm Stryker ללא שריטה וללא מודינג, מלבד כמה מדבקות כמו של המעבד והלוח האם שניתן להוריד בקלות. ספק כוח Seasonic Platinum 860 WATT 80+ Platinum כרטיס מסך Asus GTX780 (הרגיל עם העיצוב שדומה לTITAN) ללא אוברקלוק מהמפעל/חנות, וגם לא נעשה אוברקלוק עצמאי. אני עוד לא סגור לגבי הכוננים הקשיחים שלי אבל אני יודע כמה פחות יותר אלו שווים. אלה החל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לקראת שנת הלימודים החדשה החלטתי להתחדש במחשב נייד . אני נורא מתלבט בין 2 מחשבים ואשמח לקבל את עזרתכם מה לדעתכם יענה לי על הצרכים בצורה יותר טובה. בגדול אין לי יותר מידי צרכים גרפיים (אולי לשחק קצת מנג'ר , להתעסק קצת בפוטושופ וכו' ) חשוב לי שהמחשב יהיה אמין , חזק ומהיר. קשה לי מאוד עם מחשבים שנתקעים ולוקח להם שנה לחשוב. יש לי 2 אופציות 1 - לנובו , בלי מערכת הפעלה ועם אחריות לשנה http://store.pc365.co.il/product-1536-Lenovo_Ideapad_G510_59404255_%D7%9C%D7%9C%D7%90_%D7%9E%D7%A2%D7%A8%D7%9B%D7%AA_%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%9C%D7%94_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 2 - אסוס , קצת יותר יקר , אבל עם כרטיס מסך ו3 שנים אחריות. אבל המעבד לדעתי חלש יותר.. http://store.pc365.co.il/pr…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי נייד של DELL, המחשב הגיע עם win 8.1, יש אפשרות לשנמך אותו לwin 7 עם רישיון חוקי? או שאני חייב לירכוש רישיון חדש? התקנת win אחר ממה שקיבלתי פוגם באחריות? איך אני יודע מה הproduct key של הwin 8 שלי? אין למחשב כונן אופטי ולכן לא קיבלתי דיסק. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! מחפש לשדרג מחשב קיים כדי לשפר את הביצועים שלו קצת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נאמר עד 100-200 ש"ח, אבל רק אם זה באמת באמת משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? כרגע המשחק שאני הכי חורש עליו הוא EU4 ובמקום שני Civ:BE. שני המשחקים רצים על המחשב, אבל מאוד לאט ועם גרפיקה הכי נמוכה. זה המחשב המשני שלי (בבית של אמא) ולכן אני לא מתכנן לשדרג אותו לרמת-על, רק מספיק כדי שלא יהיה לי משעמם בסופ"שים שאני כאן. להלן מפרט החומרה הקיים(הוצאתי את החלק הרלוונטי מdxDiag): ------------------ System Information ------------------ Time of this…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד לאהלן הפירוט : 1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר לצורך לימודים (הנדסה) לחברה שלי טווח מחיר עד 3000 ש"ח. ראיתי מחשב http://ksp.co.il/?uin=20451 מה אומרים עליו? ואיזה הצעות יש לכם...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי לחפש מחשב נייד, ולאחר מחקר קצר הצלחתי למצוא 5 מחשבים ניידים באתר KSP שמתאימים לצרכים שלי. הבעיה היא שההבדלים בניהם לפי המפרט נמצאים מעבר להבנה הטכנולוגית שלי ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי לבחור במחשב הטוב ביותר. אין צורך להתייחס למחירים כי הם כולם בתקציב שלי, ומבחינת הדברים החשובים (מעבד, זכרון, גודל מסך וכו') הם בדיוק מה שאני מחפשת. הבעיה שלי היא עם דברים כמו למשל מאיץ גרפי, כרטיס רשת וחלק מהחיבורים וקוראי הכרטיסים כי אני לא מבינה על מה הם מדברים אבל כן הייתי רוצה להנות מהייתרונות שלהם. יש לציין שדברים שהייתי מעדיפה לקבל מהמחשב שלי הם איכות טובה בעת צפייה בסרטים, אפשרות לחיבור המחשב למסך הטלוויזיה (לא חובה אבל עדיף), חיי בטריה ארוכים ושיקלוט …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם פורום מדהים- למדתי המון ועדיין לומד. זקוק לעזרה בהרכבת מפרט- אני מעדיף מעבד של אינטל בקשות מיוחדות: מימדים קטנים כי יהיה בסלון. אודיו שייצא בשני מקומות: יציאה אופטית נפרדת למגבר וגם בחיבור HDMI. האודיו צריך לתמוך בפורמטי קולנוע ביתי המתקדמים ביותר. לא נדרש WIFI יש לי רשת קוית בכל הבית 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ,ניגון תכנים מהאינטרנט והבית ובעיקר תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא. …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, בניתי מפרט מחשב ואני מעוניין שתגידו לי מה דעתכם. אני לא זוכר יותר מידי את הדגמים אבל זה פחות או יותר. מסך 24" של דל. מעבד 4 ליבות 2.4. כרטיס מסך 8800GTS 640MB. 2 מודולים של 512 667. ארדיסק SATA2 250 GIG. לוח של אינטל (לא זוכר את הדגם אבל משהו טוב ). מארז (עם שני מאווררי 12") + ספק חזק יותר לכרטיס מסך. המחיר הנ"ל להכל או 10390 שקלים חדשים ונוצצים. האם המחיר מצדיק את הקניה?? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממצב אנשים! 8) טוב אז כך,אני צריך מפרט למחשב שמיעוד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה, +עכבר+מקלדת. עד 7000 ש"ח. ואני לא בקטע של אוברקלוק וכל החרטה הזה. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לייעוץ בבניית מחשב לסלון שבין הסרטים יעיף קצת משחקים באוויר. מקלדת עכבר וגייםפד כבר יש. Logitech Dinovo Edge Keyboard + MX1100 + Rumble pad 2 wireless. המחשב הולך לשבת בתוך קבינה סגורה, לכן אני מעוניין לשים דגש על קירור ראוי ושקט. (אם כי אני לא מתכנן אוברלוקינג). אני אומנם לא זקוק למסך, מקלדת, עכבר ורמקולים אבל אני כן זקוק לעינית אינפרא אדום עם שלט. אין צורך בכרטיס טלוויזיה.. רק יכולת להעיף סרטי HD בצורה אינטואטיבית דרך הדיה סנטר של win7. אני רוצה להשקיעבכרטיס מסך מספיק חזק שיחזיק את המשחקים הכבדים ביותר ב-full HD על האיכויות תצוגה הגבוהות ביותר (AA..), אך הוא חייב להיות מבוסס nVidia. למרות ששמתי לב שהמגמה כאן היא להמליץ על ATI, ממעט ניסיון בת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים, בהשקעה של עד $1000, ללא מסך . אני הולך לקנות ב-newegg וחבר שלי יביא לי את החלקים, אז אני הולך להתבסס על המחירון שלהם. כמו רוב הגיימרים ה"תקציביים" , אני רוצה כרטיס מסך ומעבד שהם דרגה אחת\שתיים מתחת ל"טופ", וככה לשמור על יחס מחיר/ביצועים מקסימלי. 1. אשמח להצעותיכם, או לקומבינציות שונות בהתבסס כל דף המפרטים באתר. 2. אני יכול לחכות עם הרכישה 3-4 חודשים, אז אם צפוי שחרור חדש בתחום המעבדים/כרטיסי מסך, אשר יגרום לנפילה במחירים של רכיבי "דרגה שתיים", בבקשה הגידו לי. 3. אני רוצה לעשות OC רגיל לכרטיס מסך, אבל לא למעבד. אנא קחו את זה בחשבון. אשמח לכרטיסי מסך שקל ללהמהר אותם או כאלה שכבר OC מבמפעל. 4. בדף המפרטים הרבה הצעות באות עם …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב ממש בקרוב עד 5000 ש"ח על בסיס אינטל או AMD, אינטל על בסיס נואטווד או AMD על בסיס 64 סביות המחשב אמור לשמש לגלישה באינטרנט, הורדות וכמובן גם משחקים אין צורך בצורב- יש לי חדש באריזה שאני מתכוון להתקין. בתןדה מראש !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עוד חודשיים שלוש אני קונה מחשב חדש, תלוי במשכורת שלי, בינתיים אני בונה כל מיני מפרטים להנאתי, הנה אחד צהם: תקציב של 8000-9000 מחשב למשחקים כבדים Corsair TWINX 1024 PC3200LL PRO LED 2*512MB DDR 400 2,610 ש"ח AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,110 ש"ח ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,399 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan !!! 240 ש"ח Raidmax Samurai 908 Gaming Case Blue No PSU 690 ש"ח HEC 475VD-T 2 fan 355 ש"ח Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III 1,266 ש"ח סה"כ 8,128 ש"ח בבקשה רק חוות דעת מקצועית ובוגרת. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב מפרט תמצאו לי בבקשה חנות באזור אשדוד ותרכיבו לי את המפרט ל-7000 שקל כולל : מסך רמקולים מצלמה מיקרופון סורק צורב די וי די וכרטיס מסך זהו אה ומעבד אינטל
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב : intel pIII 450 64 mb וכרטיס מסך ישן של 3DFX רציתי לדעת אם שווה לשדרג אותו או שכבר כדאי לקנות חדש מה המחירים של שדרוג ושל קניה בהנחה שאני רוצה מחשב ממוצע שעובד טוב היום....
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו הכותרת, המחשב ישמש בעיקר למשחקים ! מעבד, קירור למעבד, לוח, כרטיס מסך, זיכרון, הארד דיסק, מארז ספק, וכונן . תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כחודש החליפו לי לוח אם במסגרת האחריות במחשבב נייד DELL XPS M1530 עקב בעיה בחיבור של המחשב לחשמל.אחרי החלפת לוח האם התחילו לי בעיות עם ממצב שינה לעיתים קרובות וכן לעיתים אני שומע ציפצופים מאזור שמתחת למחשב(אם למישהו יש דל XPS M1530 אז באזור המאוורר מתחת)אני שומע את הרעשים גם מתי שהמאוורר לא פועל.הרצתי את כל בדיקות הדיאנוסטיק ולא קיבלתי שגיאה.מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העברתי מפורום כרטיסי מסך. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם? נייד א' דגם המחשב New!!! Dell Latitude TM E6400 Intel 45 Express Chipset מסך רחב 14.1 Wide XGA +active matrix (LED Display ) displays resolution 1280*800 pixels Include Integrated 0.3 Mega Pixel Camera with Microphone מעבד Intel® " Core Duo 2" Processor P8600 Model ( 2.40 GHZ , 3MB Smart L2 Cache , 1066MHZ FSB ) זיכרון…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-