ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
2 מתוך שלושה כאלה מצאתי, אחד של הכרטיס קול ואחד שייך למודם 56K. אני מניח שזה קשור ליציאת HDMI. בנווסף היתה לי בעיה במציאת דרייבר לכרטיס מסך ATI Mobility HD3470. נאלצתי להסתפק בהורדת catalysyt גרסה אחרונה ולאחר ההתקנה שבה הדרייבר פותח תיקית דרייברים תחת השם ATI (לא הצלחתי בהתקנה אוטומטית) זיהיתי אותו ידנית אבל תחת הדרייבר ATI Mobility HD3400 Series, שהיא לא ממש מתאימה לפי הודעה של הXP אבל אשרתי למרות האזהרה וזה עובד יופי! האם יש קשר בין יציאת הHDMI לדרייבר כרטיס מסך? האם יש למישהו קישור להתקנת Mobility HD3470 לXP? איך אני מזהה את רכיב הHD האחרון שלא מצאתי לו דרייבר במנהל ההתקנים של הXP?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף מחשב ששבק. ישמש בעיקר לגלישה ולמשחקים (המשחק העיקרי FLIGHT SIMULATOR של מיקרוסופט אבל גם לעריכת וידאו ותמונות. כרגע קיים מסך 17 של LG1750SQ ןאם יהיה צורך,נשדרג. מעדיף אינטל,זכרון 4 ג'יגה,מארז טוב ללא חשיבות לחיצוניות,רעש ממוצע אבל טוב,ספק חזק. שתהיה אופציה לשידרוג בעתיד לכרטיס מסך ולתוספת זכרון. תודה
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצות למחשב נייד LENOVO או DELL 15" מחשב חזק ללימודים בעיקר, אחד שיחזיק לכל התואר . בין 4000 ל- 5500 ש"ח. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש, בעיקרון משתמשים בו רק לגלישה באינטרנט (משחקים) וword, יוצא הדופן היחיד הוא המשחק LOTRO http://en.wikipedia.org/wiki/LOTRO דרישות המערכת שלו הן CPU: 2.8 GHz or Athlon equivalent RAM: 1 GB Video Card: 128 MB, DirectX 10 or 11 HDD: 10 GB DVD: 2x Internet connection האם מישהוא יכול להמליץ לי על מפרט של מחשב זול(1700+-) שעומד בדרישות?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
מחשב לגיימינג קליל עד בינוני+שלאינטרנט+מוסיקה+סרטים תקציב עד 2000 ש"ח - ללא ציוד היקפי מה דעתכם על המפרט הבא? AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 MSI 760GM-P33 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪259 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2616 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 DIRT3 כולל משחק DIRT3 מתנה, יחידות 1 ₪649 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 Kingston Hyper X Blu 2GB DDR3 1600Mhz CL9, יחידות 2 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2223 צורב Sony / …
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.67GHz(E6700) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 2982 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-DQ6 ¤ 1240 זיכרון : GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 ¤ 1838 כרטיס מסך : SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL ¤ 1604 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 ¤ 438 צורב DVD : NEC DVDRW ND-3570 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤ 211 מארז : GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK/SILVER - GZ-FA1CA ¤ 854 ספק כוח : COOLERMASTER REAL POWER 450W : RS-450-ACLY ¤ 541 קרור למעבד : ZALMAN CPU COOLER FATAL1TY FS-C77 FOR INTEL&AMD 478/754/775/939 ¤ 343 קרור למארז : THERMALTAKE SMART CASE FAN BLUE…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איתי באתר שיש מפרטי מחשב וראית את המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/29/ מה אתם אומרים כדי שיעבוד עליו משחקים כמו: Half Life Episode 2 Splinter Cell Double agent ומשחקים כבדים דומים. תודה
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם! - ברשותי מחשב נייד של לנובו. אני מעוניין לרכוש בתחנת עגינה אוניברסלית. ברצוני שהיא תשמש גם לשימוש במחשב נייד אחר , של dell, של העבודה, וכן מחשב נייד אחר, hp, של החברה. הרצתי חיפוש בזאפ וראיתי תחנת עגינה אוניברסלית של Kensington וכן של targus http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptopaccessories&db140302=140583&keyword=docking+station שאלתי היא: האם כדאי להשקיע בתחנות עגינה אוניברסליות ? האם למישהו יש נסיון עם תחנות עגינה אוניברסליות ? בתודה, רפי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב למשחקים עד 2300 ש"ח ללא ציוד היקפי. עברתי על האתר פה ועל הפורומים וראיתי מספר אפשרויות. קודם כל יש לי כמה שאלות כלליות: איך זה שכרטיס HD4850 512MB מכל חברה כמעט עולה סביבות ה-700 ש"ח (פחות או יותר - תלוי איזה חברה) עם זכרון DDR3 ומחברת POWER COLOR הוא עולה 560 ש"ח עם זכרון DDR5. לא קצת חשוד? יש סיבה לחשדנות הזאת? (מה אני חשדניסט? ) דבר שניה האם שילוב של HD4850 512MB (שהוא כרטיס די חזק לכל הדעות) עם מעבד סביר מינוס כמו E6300 הוא שילוב מאוזן? האם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס המסך בביצועים במשחקים? להל"ן המפרטים שאני שוקל (אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על כל אחד ומה לדעתכם כדאי): (מפרט שנלקח מהמפרטים המומלצים לאוקטובר 2009 פה בפורום) מעבד:…
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב מרוחק מהראוטר (nighthawk). אני לא רוצה לשרשר כבל רשת בכל הבית. אני מחפש wireless bridge שיתחבר לרשת הרגילה שלי (בצורה אלחוטית) ויאפשר חיבור של המחשב ישירות אליו (בצורה חוטית). אני רוצה לחבר את המחשב בקצב גבוה לרשת. למישהו יש נסיון עם פתרון כזה? יש המלצות למכשיר מסויים שמתאים? התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח. תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עבודה (קידום/בניית אתרים) וגם פנאי לאחר חקר קצר באינטרנט הבנתי שאני צריך מחשב לפי המפרט הבא (אלה אם כן אתם חושבים אחרת): מסך 15.6 FHD זיכרון 8GB RAM זיכרון פנימי 256 GB כונן SSD מעבד I5 מסדרה 8 ומעלה כמובן מערכת הפעלה של Windows 10 התקציב שלי הוא 2500-3100 ש"ח מה אתם ממליצים?? תודה
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6600Q מחפש לוח אם מתאים ואת כל האביזרים הנכונים המחשב הוא לעסק של גרפיקה והוא אמור להיות חזק ואמין עובד בתוכונות קורלדרו פוטושופ ופריאנדן
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום. הבקשה בכותרת. איזה מחשב יספק את הסחורה? הכוונה היא לכרטיס מסך כגון 4650 ו gt 130 / 9600. שיוכל לסחוב משחקים חדשים ברזולוציה סבירה לחלוטין.. באתר ksp נתקלתי בכמה דגמים טובים עם מה שרציתי אבל free dos שזה לא קריטי בשבילי. מה אומרים?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני לא כ"כ מתמצא בתחום ולכן זקוק לעזרתכם. קודם כל מה רצוי שיהיה: - קל משקל וקטן. - ללא CD-ROM - מסך IPS - SSD (אפילו אם לא גדול כ"כ) - מקלדת נורמלית (בלי ההמצאות האחרונות של לקחת 8 מקשים ולדחוף את הפונקציונליות שלהם למקש אחד דרך FUNC KEY) - קורא כרטיסי SD - יתרון - USB3 - יתרון לא גדול תקציב עומד על 4000 ש"ח ולא גמיש. שימוש מתוכנן: - OFFICE - אינטרנט - SPSS תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , הייתי רוצה המלצה למחשב נייד ללימודים - צריך שהוא יהיה קל , עם סוללה שמחזיקה הרבה זמן - משהו בסנגון של 6-9 שעות ביום , נוח לכתיבה ועם אינטרנט אלחוטי. כול זה בתקציב סביר (עד 4000 שקל בערך) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד מעל הממוצע i7 יהיה טוב נדרשת עבודה עם פוטושופ, אז כנראה צריך כרטיס מסך חזק(?) ומעבד חזק.. מסך 17, מקלדת מלאה עם המספרים גם בצד, סתם כי אני מפונק.. התקציב הוא בערך 3000-4000.. אפשר לגלוש טיפה מעל 4, אם הוא יהיה ממש טוב.. תודה רבה לעוזרים ושנה אזרחית שמחה
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבר מסך חדש: SAMSUNG 226BW. לאחר מספר סיבובים בחרתי מפרט, המחשב מיועד למשחקים בעיקר!: תנו חוות דעת? שאלה חשובה: איזה מערכת הפעלה כדאית יותר עבור משחקים? XP SP3 או Vista Ultimate SP1? מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤999 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤712 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤631 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤612 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤417 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 48…
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מיועד לחמי - יהודי חביב בן 85 שגולש להנאתו הרבה באינטרנט. שימושים נוספים- רואה לפעמים כתבות וידאו. בשנת 2008 רכש מפרט שבניתי לו מאחת החברות שמספקות כאן המלצות ולא שבע נחת. אחרי שנתיים - הלך הדיסק הקשיח. כדי לקבל חלופי היה צורך לשלוח ליצרן וחמי לא רצה להמתין (בלי המחשב הוא לא חי..) ורכש קשיח חדש. אח"כ חווה מס' קלקולים נוספים ותקלות שחיבו הזמנת טכנאי וכל ביקור - 200/250 ש"ח. היום ביקרתי אותו - מחשב לא עולה. המאוורר שיושב על הקשיח - לא עובד. אין לו עניין להזמין שוב טכנאי. נמאס לו. כל הסיפור הנ"ל נועד לכך שעד שיהיה בן 120..., הייתי רוצה לבנות לחמי מערכת אמינה, שתתן לו שקט כמה שיותר. במחשב הנוכחי יש קשיח תקין. צורב תקין- הוא לא מעוניין בהם. הוא רוצה הכל חדש. כל הזמן שולף לי ג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המלצה למחשב חדש ב 6000 ש"ח ללא מסך : 1. מעבד רצוי עם כח לעריכת סרטים + קירור חזק, חם מאוד בבית בקיץ 2.לוח אם טוב רצוי אסוס, עם הרבה חרצים כי יש לי כרטיסים להעביר (קול+טלויזיה) 3.כרטיס מסך לציין אם תוך ב DX 10 . 4.אין צורך בכוננים. 5.יש לי 2 הרד דיסק אין לי מושג איזה סתה הם או כמה באפר אז רצוי לוסיף אחד חדש לא גדול . המחשב מיועד למשחקים,למולטימדיה,ולעיתים עריכת סרטים. תודה
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מפרט בשביל חבר שלי עד 11 אלף אני מעוניין למטרת משחקים, ואני צריך גם מסך שינצל את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר (כמו למשל אם אתם מביאים לי כרטיס 8800 וזה ברור שתעשו את זה אז אל תביאו לי מסך 19 אינץ' כי זה לא יפיק את המירב) הוא לא מעוניין באובר קלוק, ואם אפשר אז שיהיה לוח אם שאם בעתיד הוא ירצה הוא יוכל להוסיף עוד כרטיס מסך (SLI) תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, יש לי צורך בשדרוג המחשב הקיים שלי, לא בבניית מחשב חדש לחלוטין. 1. התקציב שלי נע בין 4000 ל-5500 שקל, כשאשמח אם לא יהיו חריגות ממנו (גם אני לא רואה סיבה, אני צריך מרכיבים מסויימים בלבד). 2. המחשב ישמש לעריכה תלת מימדית, וכן ב VFX, בתוכנות הבאות : Adobe : After Effect, Premire, Photoshop, Illustrator, Encore בנוסף בתוכנת התלת מימד Autodesk Maya. אני עובד עם התוכנות האלה באופן קבוע, ולרוב נאלץ להשתמש בהן בו זמנית, מה שלפעמים מאט לי את העבודה במחשב. 3. אין שום צורך בציוד היקפי. אני כרגע עם מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower שמעולה לצרכים שלי, ואשמח אם לא יהיה צורך לקנות חדש. בנוסף אין לי צורך בכוננים פנימיים (יש לי TB 1 פנימי לצורכי עבודה ואני עובד עם כוננים חיצו…
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם הנייח בבית שבק חיים והחלטתי לקנות לילד נייד אני יודע שהתקציב דל מאוד ואני מודע למגבלות אבל אני מאוד רוצה לנסות אולי יש חיה כזו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 2000 ש"ח במזומן חריגה מקסימלית 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש, המחשב ישמש בעיקר למשחקים. חשוב לי שהכרטיס מסך יהיה טוב מספיק לכמה שנים הקרובות (כדי שאני לא אצתרך להחליף אותו כל איזה שנתיים) בינתיים חשבתי על ה-GeForce 7800GT (שעולה 2,200 ש"ח), ושיהיה ג'יגה RAM, ו-160 ג'יגה הארדיסק (SATA 2), ושהמעבד יהיה AMD (ממה שהבנתי זה עדיף). המחשב לא כולל מסך. אני צריך גם ציוד רשת (כרטיס רשת ו-HUB אחד). העיצוב לא חשוב בכלל. אין צורך ברמקולים, כבר יש לי. אין צורך בצורב DVD, כבר יש לי. צריך גם הרכבה. עדיף שהמאוורר יהיה דיי שקט, כי אני אמור לישון באותו חדר כשהמחשב פועל. המסך המיועד הוא Samsung 730B (לא כלול במפרט). האם לקנות לוח אם עם NFORCE 4? התקציב שלי הוא 5,000 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם המפרט הנ"ל מיועד בעיקר לעבודה יומיומית, מחשב שירוץ בסדר, לא מתוכנן OC. גם משחקים באים בחשבון. התקציב אמרו להישאר בסביבות ה-3000. כמובן שאת שאר החומרה יש לי כבר (מסך, עכבר, מקלדת וכו') אשמח לשמוע הצעות והערות (המפרט הזה הוא מזיגזג): abit nf7 sl2 (nforce2) amd 2600+ sempron fsb 333 retail 512 twinmos ddr pc3200/400 (tmd7608f8e50d) sapphire 9600xt 256mb ddr vivo retail compucase ci-6a19 300w atx super midi (white) tower case סה"כ 3008.31
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-