ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,359 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב לבית , אלא בערך הדברים שאני חושב עליהם...1.התקציב המקסימלי -2500ש"ח ללא מסך מקלדת עכבר ורמקולים 2.חריגה לכל היותר 500ש"ח 3.שימוש המחשב למשחקים(NFS,assassin's creed ,call of duty,וכו') עבודות שירים סרטים. 4.שיהיה שקט 5.אין צורך לכלול מערכת הפעלה 6.ומקווה לשדרג יותר עם השנים. תודההה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
א. מה התקציב? שאלה טובה. כעקרון מדובר בסכום הנע בין 5000-6000 ש"ח, אבל כמובן שאני אשמח להוציא פחות, אבל לא באופן שישפיע בצורה דראסטית על הביצועים של המחשב. ב. מטרות המחשב? המחשב מיועד בראש ובראשונה למטרת משחקים כבדים יחסית, כדוגמאת fear ו/או call of duty 2, ככה שירוצו בצורה חלקה ונעימה לעין כעקרון המחשב אמור גם לשמש אותי לגלישה (והורדות) ברשת, צפייה בסרטים (dvd) וכתיבת עבודות אוניבסיטאיות. אני לא מתעסק בכלל ב-OC או מודינג, ככה שאני מעדיף להשקיע את הכסף באיזורים אחרים במפרט. ג. האם אתה צריך ציוד הקפי? כעקרון אין צורך בציוד היקפי כי יש את כל הדברים הבסיסיים. הייתי שוקל אולי להחליף את המסך 19 אינץ' שלי (brother) כי אני חושב שמהירות התגובה שלו נמוכה מדי וכך גם הרזולו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן פורום מפרטים (: ברשותי טלוויזיה 37" של שארפ ואני מעוניין לצרף לה מחשב שיענה על כל הדרישות של מערכת בידור בייתית (כרגע מחובר אליה מחשב רגיל, אבל אני מעוניין להחזירו לשולחן). מה אני מחפש בגדול: -מפרט שיעלה באזור ה-2K (אם יש איזה שדרוג ממש ממש טוב, אז אפשר חריגה קטנה) -מחשב שיריץ סרטי HD בצורה חלקה (שתהיה יציאת HDMI למחשב, חובה מבחינתי) -כרטיס קול טוב, שילך עם המחשב -נפח דיסק של טרה אחד -אין צורך ברמקולים או במערכות היקפיות אחרות (מקלדת/עכבר אלחוטיים למשל) בנוגע לחנויות, אני מעדיף חנויות שהן באזור חיפה והקריות (KSP ונעה מחשבים לדוגמה). אני לא מבין בתחום של HTPC, אז הארות והערות יתקבלו בברכה תודה מראש ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר של אבא שלי ביקש שאתן לו הצעה למפרט מחשב בתקציב 2000 ש"ח המחשב מיועד לעבודה משרדית, word וכאלה (...) וכמו כן אינטרנט מעבד, לוח אם, זיכרון, כרטיס מסך, דיסק קשיח, צורב DVD, מארז וספק כוח אשמח לקבל לפחות שתי אופציות. תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למחשב בעיקר למשחקים עם התקציב של 3000-3500 ש"ח ללא ציוד היקפי או מסך. תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש כאן אבל לא כ"כ חדש בתחום. אם כי אני לא יכול לתאר את עצמי כ- "מקצוען". בכל מקרה, עברתי על עשרות מפרטים שונים (כולל מה שנמצא כאן באתר) עם המון המלצות או אי המלצות ויצאתי קצת מבולבל. התקציב שלי הוא באזור ה- 10,000 ש"ח. זה לא אומר שהוא חייב להיות 10,000 אבל אני פשוט עייף מלהחליף מחשב כול איזה שנתיים - אני פשוט רוצה משהו שיחזיק לי קצת יותר זמן (5-6 שנים בשקט). מה שחשוב לי הוא קודם כל משחקים, דבר שני סרטים ובכלל הזרמת מדיה (אני מזרים ל- PS3 בסלון), קצת עריכת ווידאו וסאונד (לא משהו באופן קבוע ומקצועי מדי) ועבודה עם המון חלונות ותוכנות ברקע. חשוב לי מאוד גם שתהיה לי יציאת HDMI מכטיס המסך (או מאחד מהם) עבור HTPC בסלון (ככה זה עובד היום). דבר נוסף, אני מתכנן מתי…
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בסלון, ולהשתמש בו כנגן מדיה... מה המפרט שאני צריך בשביל זה? אני לא רוצה מחשב חזק, אלא זול... כל מה שאני צריך שינגן סרטים באיכות הכי טובה שאפשר, ויאפשר גלישה באינטרנט... אני מעוניין שיהיה לו שלט רחוק, אבל זה לא חובה, אפשר להסתדר גם עם מקלדת ועכבר אלחוטיים...
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר שהת'רד האחרון הסתבך ונהיה לא ברור אני פותח כאן אחד חדש. התקציב עלה קצת לאור הדרישות ואני כבר יודע קצת יותר מה אני רוצה. אז הדרישות הן: תמיכה ב Full HD כולל חיבור HDMI שמעביר גם סאונד לצורך חיבור לרסיבר. המארז צריך להיות קטן יחסית במידות מקסימליות של: רוחב 43 ס"מ, גובה: 20 ס"מ ועומק: 55 ס"מ. שכמובן יהיה שקט וקריר יחסית. לוח מסוג ATX עם אפשרות לחיבור 2 כרטיסי PCI , עדיפות למעבדי אינטל. מה שכבר סגור: מקלדת ADESSO \ XGENE כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR150 MCE הארד דיסק - 500 ג'יגה מספיק בינתיים. Intel Pentium Dual Core E5200 2.5GHz 2Mb 800Mhz Box 399 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22657 Gigabyte GA-73PVM-S2H nVidia 7100 LGA 77…
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מתעניין במפרט ציפסט מעל גירסת 38 של אינטל ומה ההבדלים בין ציפסט G ,P, ו-X לוח אם עם אפשרות לוירטואליזציה מעבד 4 ליבות כרטיס מסך ממוצע שלא בעדיפות עליונה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי חברה,תעזרו לי ותנו לי הצעות למפרט למחשב שיריץ ויסטה טוב כולל מסך כולל ציוד היקפי..תודה מראש למגיבים
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כמו שכתבתי, אני צריך מחשב חזק למשחקים, סרטים, הורדות, עריכה גרפית (דו\תלת מימדית עריכת סרטים והכל) ללא ציוד היקפי. אני רוצה לבצע בו OC בינוני, לא להשתגע איתו. חשוב לי השקט בו, שתיהיה לי אפשרות לישון איתו באותו חדר בלילה בלי שיחפור. במשחקים כמובן שאני רוצה להגיע להגדרות מקסימליות, אבל התקציב שלי לא מאפשר כרטיס מסך עד כדי כך חזק אבל משהו סביר שאפשר לשחק איתו ברוזלוציה 1440x900 על הגדרות הכי גבוהות או משהו בסיגנון. Intel Core 2 Quad Processor Q8200 2.33GHZ 1333MHZ 4MB BOX , יחידות 1 ¤860 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1478 THERMALTAKE V1, יחידות 1 ¤260 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=688 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset, יחידות 1 ¤449 http:/…
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צריך את המחשב לתיכנות , עיצוב , משחקים , מוזיקה ברמה גבוהה . אני צריך שיהיה במחשב 400 גיג'ה לפחות ולוח אם עם כרטיס קול טוב . שיהיה לוח אם של אסוס אני מעדיף ומעבד אינטל .. וכמובן שזה יהיה כולל מערכת קירור טובה ואני רוצה מערכת קירור מים . תודה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אמממ שלום לכם :-) אני מתכוון לקנות מחשב חדש בסכום של כ-6K. בנוגע לדרישות מיוחדות: 1. לא צריך ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, מסך, אבל אם נשאר תקציב, אז אולי רמקולים טובים, אבל לא צריך יותר...) 2. לא צריך כונן/צורב...יש לי את שלי. 3. אני לא חושב שאני אעשה OC למערכת שלי בעתיד, אז אין צורך במחשב שטוב ל-OC. *עריכה*-->המחשב מיועד כמובן למשחקים רציניים ולתכנות (ז"א שאני כנראה אשתמש גם בלינוקס עליו). אמממ תודה מראש :-)
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שלום רב, אני אשמח אם תוכלו להציע מפרט בסכום של 2000 ש"ח בעל התכונות הבאות: יאפשר לשחק משחקים פשוטים יאפשר לצפות בסרטים באיכות טובה יאפשר לעסוק בעריכת סאונד איכותית יאפשר לעסוק בעריכת וידאו בסיסית יאפשר לצרוב DVD/לעבוד באופיס/לגלוש באינטרנט מעוניין בצורב DVD, דיסק גדול (160GB לפחות), מעוניין להיות מסוגל לבצע את הפעולות שהזכרתי במקביל בלי האטות בלתי סבירות של המחשב. אין צורך במסך. לגבי האופציה העתידית, אני מעוניין שבאם יהיה צורך לבצע אחד מהדברים שהזכרתי למעלה באופן יותר איכותי ומאסיבי תהיה לי אפשרות לשדרוג פשוט ולא כולל. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
הי חבר'ה ! שבוע הבא אני הולך לקנות מחשב כנראה בפנדה ויעלה בסביבות 12.7K **לפני שכולם מתנפלים עלי תקראו את המאמר הזה שמראה שגירסה ממומהרת של המותק הזה שווה פר שקל להרבה מחשבים אחרים שמציעים כאן, אז לא מדובר בביזבוז כסף רק כי בא לי** http://www.bit-tech.net/hardware/2008/11/11/intel-core-i7-cpu-value/13 בבקשה תעזרו לי עם המערכת קירור מי שמכיר ויכול לספר עליה, ועצות לגבי האל פסק שאני אצטרך. תודה ! ***והנה המפרט היפה שלי שאני רוצה לקנות*** Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache ASUS P6T DELUXE Intel X58 Chipset LGA 1366 OCZ GOLD DDR3 TRIPLE CHANNEL 6GB 1600MHZ CL8 Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 Corsair HX Series 1000W PSU Western Digital 300GB 10K RPM SATA II V…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 4000 ש"ח רק תציינו מאיזה חברה אתם ממליצים לקנות את המחשב...
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אין כיוון ברור ולא העדפה לדגם זה או אחר אשמח לכמה הצעות המחשב לרוב יושב בבית ופחות מסתובב לגבי כרטיס מסך -- אשמח לכמה המלצות עד כמה כדאי להשקיע על כרטיס חזק יותר
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט למחשב נייד לסטודנט. המחשב צריך להתמודד עם אוטוקד, מאטלב, אופיס אינטרנט לראות סרטים ושאר ירקות. תקציב נע בין 5000 - 6000 ש"ח. תודה
-
- 8 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש זמן מה מחשב נייד. המחשב ישמש אותי לנסיעות עסקיות לחו"ל לשבוע כל חודש. השימוש העיקרי במחשב יהיה משרדי (skype, icq, e-mail, word processing). בנוסף ארצה לעבד אליו תמונות דיגיטליות בפוטושופ, לשמוע מוסיקה ולקרוא חומר מקצועי (בפורמט Pdf). אני מאוד אוהב לשחק משחקים, אך לא ברור כמה זמן יהיה לי לשחק לכן זאת לא דרישה ראשית. תכונות טכניות שנראות לי חשובות: 1. מעבד Core 2 Duo בלבד 2. צג 14.1" רחב, מקסימום 15.4" (לא ברור לי אם זה כבר לא גדול מדי לנסיעות לחו"ל - מה אתם אומרים ?). אני אהבתי את המבריקים בחנות. 3. משקל עד 2.5 ק"ג אם אפשר 4. כרטיס מסך יעודי שיאפשר הפעלה של Vista, ואם אפשר גם לשחק משחקים מה טוב. מעוניין בזכרון סביר בכרטיס שלא ישתמש לי בזכרון מחשב. 5. אחרי…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב , זות הפעם הראשונה שאני כותב כאן אני רוצה לקנות מחשב אבל אני לא יודע מה הכי טוב יש לי כסף עד 5000 ש"ח אז אני צריך מחשב במחיר הזה עם מסך ולכן אני צריך עזרה ממכם מהו סוג המעבד ומהירותו בקיצור תפריט מהגדול עד הקטן טודה רבה :kopfpatsch: ??? ???
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי מחשב קיים: prescot 3.6GHZ ASUS P5AD2 2X512MB 667MHz X800XT ATI HEC WINPOWER 550W מארז FULL TOWER כוננים,דיסקים קשיחים ושאר ירקות. המחשב עובד מצויין אבל אינו מתאים יותר למשחקים כבדים במקסימום הגדרות. אני רוצה לשדרג אותו והמטרה היא מינימום עלות מקסימום ביצועים כאשר השמוש הוא ל - GAMING. ברשותי 3000 ש"ח ומעדיף לחסוך ואף לרדת בתקציב. מה הכי משתלם לעשות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות) בתקציב הנ"ל , חוץ מהשניים נראה לי שאזדקק לספק כוח רציני (400 ENEM.. אולי?) ולא ל HEC המסכן שלי . אשמח להמלצות תודה מראש המפרט הנוכחי (כמובן שלא צריך HD , צורב וכ'ו) Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בצד אבל אני ארשום אותו פה שוב לעצלנים P4 3.0Ghz Prescott - כן אני יודע... R9800Pro - הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאי אפשר להריץ עליו משחקי SM3.0 גם לא כבדים כמו PES2008 וכן הוא קצת חלש כבר. 2 סטיקים של Geil Golden Dragon DDR400 - אם אני קונה עוד סטיק של 512 אני לא אוכל לעבוד ב- Dual Channel, שזה נראה לי לא נורא בפני עצמו אבל השאלה אם לעבוד עם 3 סטיקים יהיה יציב, ועוד מחברות שונות. לוח אם - AI7 - לוח מצוין. כונן קשיח - Maxtor 80GB. כבר הזמנתי WD3200AAKS מה שאני מעוניין לשדרג זה את הזכרון בעיקר, וגם את הכרטיס מסך - אבל פה ההתלבטות שלי. איזה כרטיס מסך, ל- AGP כמובן, כדאי לקנות היום רק בשביל להריץ משחקים בצורה סבירה עוד כמה חודשים. לא Crysis כמובן אבל Cal…
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם בפורום המדהים הזה. אז ככה: אני DJ ויוצר מוזיקה כולל MASTERING והפקות משהו כמו 6 שנים (בעיקר פסייטראנס למי ששואל). המחשב נקנה לפני 3 שנים וזה הזמן לשדרג ולעלות ברמה. המחשב באמת אחד האמינים והיציבים ביותר שנתקלתי בהם אפילו היום כשאני רואה חברים שקונים ב8 ועדיין הוא נותן פייט לא קטן *המחשב הוא לצורכי AUDIO אבל לא מוגבל לזה, יש גם קידודי VIDEO רבים וטובים והמון שטח דיסק שמתבזבז מהר מאוד ואני צריך לבצע איחוי, מחיקות, צריבות וגיבויים לפרוייקטים כמעט כל יום. התקציב הוא 2200+/- המפרט הקיים בקצרה: Gigabyte GA965P-S3 Intel C2D E6600 2400Mhz Kingston 2048MB Dual Channel (512*4) CL5 DDR2 800MHz WD Caviar Blue 320GB 16MB SATAII 7200RPM - G - 320GB VSTI/SOFT/MUSIC/V…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני להאיץ ביצועים של אינטרנט משחקים קלים ועבודה עם תוכנות סטטיסטיות המפרט: > Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H > Chipset : AMD 785G > Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz > Physical Memory : 6144 MB (3 x 2048 DDR2-SDRAM ) > Video Card : NVIDIA GeForce GT 430 > Hard Disk : SAMSUNG HD103SJ ATA Device (1000GB) > Hard Disk : Seagate ST3500418AS ATA Device (500GB) > DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A > Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches > Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter > Operating System : Windows 7 Ultimate Professional Media Center 6.…
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
- 1 follower
-