עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב עריכת וידאו ובהמשך מקווה גם לעבוד בתחום, ולכן אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כמו: MC Avid, Premiere, After Effects, Photoshop המחשב הנוכחי שלי מאוד ישן והוא כבר עכשיו עובד לאט ולא סוחב, ככה שהגיע הזמן להחליף אותו. התקציב שלי הוא עד 6,500 ₪ (כולל מערכת הפעלה מקורית והרכבה), כמובן שאם יהיה צורך אוכל לחרוג לכיוון ה7 אלף. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 25 אלף שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? צריך בקופסה הזו כמה שיותר כח מחשוב אז לנצל ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובי CV בזמן אמת עם ספריות Open CV ו-Point Cloud Library לרובוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ומאד אינטנסיבי (יותר מכריית מטבעות) - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר מסך - המחשב הולך לעמוד בסדנה ולקבל דרך ראוטר מאד מהיר …

3. Started by coil,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  4. Started by achiya1,

היי רב לכם, אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה וסרטים ונתקלתי במחשב הזה: Asus X541UA-XX159D שמחירו נע סביב ה-2000 שקל בחנויות מסוימות. בגדול המפרט מציע מעבד I5, זיכרון 8GB ו-1000 גיגה דיסק קשיח. לא הצלחתי למצוא ביקורות על המחשב הזה, לכן אשאל כאן, האם בסביבת התקציב עד 2500 נגיד, יש חלופה עדיפה? או שהוא אמור לעשות את העבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Gal Tamar,

צהריים טובים, עיינתי בKSP ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אשמח להמלצתכם לגבי ה-מחשב שיתאים לצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, מעט עריכה גרפית, מעט גיימינג, עבודה משרדית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן מזדמן, עריכת וידאו ב-Sony Vegas באופן מזדמן האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה שנים. אחד אמין שלא יעשה כל מני בעיות. לא גיימר כבד, לכן…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. אין לי שום ידע בחומרה זה מאתר בחרתי בעצמי מה שנראה לי נכון התקציב שלי הוא 3000 + - 100 שקל... הוא בעיקר לפוטושופ אינטרנט ומוזיקה...משחקים פה ושם אם יש(nfs) מעבד אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) 410 שח --------------------------- לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 440 שח ------------------------ זכרונות DDR II 667 GB1 Kingston 2 יחידות 480 שח ----------------------- כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 720 שח ------------------------- דיסק קשיח Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 390 שח ------------------------ צורב LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Bl…

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  8. Started by fibola,

היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ashkenazone,

אני צריך מפרט בסביבות 4000 שקל, למשחקים בלבד. כולל עכבר ומקלדת ללא ציוד היקפי אחר

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  10. ללא מקלדת ועכבר, משמש לעבודה משרדית, רצוי מארז קטן, מבוסס AMD, כדי לחסוך בעלויות, אין צורך בדיסק קשיח ובכוננים אופטיים. או במילים אחרות: לוח, מעבד AMD, כרטיסי קול ומסך OB, זיכרון 2GB, בתוך מארז קטן שלא תופס הרבה מקום. המחשב מיועד לשמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט ומעט לגרפיקת דו מימד. אם מישהו חושב על כרטיס מסך לא OB שלא יחרוג מהתקציב אשמח לשמוע. אם למישהו יש רעיון למחשב נייד בתקציב דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  11. שלום רב חברים יקרים, מה אתם אומרים על המפרט הבא (ראו בתמונה) של ה- HTPC שהרכבתי השימושים העיקריים יהיו: - צפייה בסרטי 1080 ללא פענוח חומרה , מעוניין שהמחשב לא יזיע בכלל -האזנה למוזיקה - גלישה באינטרנט וכמובן שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר קראתי המלצות על המארז שבחברתי מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ושקט? יש לו מאוררים שקטים יחסית? תודה איציק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  12. Started by neo690,

הלכתי לאייבורי מחשבים אתמול והם נתנו לי מפרט. מה אתם אומרים? ושווה לשים לוח אם וכרטיס מסך של MSI ?? ומה בקשר למסך עצמו?? תענו בבקשה מהר.. כי כל החברים שלי אומרים לי משו אחר.. ואני רוצה גם ללכת ל KSP וגם אני רוצה כבר מחשב!!! חחח התקציב שלי נע בין 4500 ל 5000 ויכול לעבור קצת אם צריך. אז אתם יכולים לשפר אבל תסבירו למה שיניתם. http://www.ivory.co.il - אייבורי מעבד AMD ATHLON 64 3000 (939) VECINE CORE זיכרון KINGSTON DDR 256M 400MHz x2 דיסק קשיח SATA 80G 8M נראה לי של ג'יגה בייט.. לא בטוח אם זה הפירמה... לוח אם MSI K8N NEO4-F 939 PCX כרטיס מסך MSI RX600 PRO 256TD PCI-E מקלדת מולטימדיה ועכבר שחורים מסך AOC LM728 17" LCD 8MS DVI צורב של NEC מארז ומה שנשאר וכל זה ב 4920 שקל שו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. במסגרת התקציב שיש לי אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: 1. DELL :מסך "15.6 מעבד Intel® T6400 דיסק קשיח 320GB זכרון 4096MB מאיץ גרפי ATI RADEON 4330 זכרון : 4096MB DDR II 800MHz 2. LENOVO: מסך "15.4 מעבד Intel® T5870 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי GeForce 9300 זכרון: 2048MB DDR II 667MHz

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  14. שלום, אני צריך מפרט למחשב חדש שיהיה טוב למשחקים חדשים,כרטיס מסך חזק זכרון 1 גיג'ה לפחות וצורב DVD שיגיע ל 4000 בערך אפשר קצת יותר,אבל שיהיה עם מסך אבל הכי חשוב לי שהכרטיס מסך שלו יהיה חזק והזכרון,בקיצור שיהיה הכל טוב ולא חרטה תודה רבה נ.ב יש לי פה הצעת מחיר של חנות בירושלים תנו את דעתכם עליה מחשב של אינטל. מעבד- intel core 2 e4400 לוח אם- gigabyte chipset intel 945 זכרון- 1gb ddrll 667mhz [אפשרות לשדרוג ל2 gb במחיר של כ250 שקל כרטיס מסך- NVIDIA GEFORCE 8400 256Mg PCI EXPRESS SLOT דיסק קשיח- 320GL SATALL 1GMB CAOHE מארז- ATX FRONT USB כרטיס קול- high definition lan - g-lan dvdrw - nec 7170x18 KEYBOARD- SPL mouse- mouse סה"כ - 2,600 לא כולל מסך מה דעתכם על זה? איך הכרטיס …

• 16 תגובות
    • 869 צפיות
  15. Started by zedisdead,

אני משדרג מחשב האם 4 הפריטים האלה הכי טובים להחיר שלהם? GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח תודה

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  16. הי אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר בעבודה בתוכנות גרפיות דו מימד ADOBE תלת-מימד רינדורים 3DMAX ועריכת וידאו HD יש לי מסך, ציוד היקפי ושני הארד-דיסקים לאחסון החומר. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גרפיקה כבדה ורינדורי תלת-מימד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, סולידוורקס, היפרשוט כולל תמיכה ב CUDA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד למשחקים בכלל * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. צי…

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by מומחה קטן,

מה התקציב המקסימאלי?3.5K לחסוך לא לחרוג מהתקציב אלא במעט אם יש סיבה טובה. הייתי בכיוון של 2.5K שימושי המחשב -אינטרנט והקלדות מייל בדרכים לא צריך מערכת הפעלה. יש לי רשיון לWIN10 אבל אם קיים אז קיים האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? גר במרכז מתי מתוכננת קניית המחשב? במיידי הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: 128 SSD, משקל נמוך,מסך איכותי, מקלדת נוחה, מוכן להתפשר גם על 4גיגה זיכרון עניין אותי ZENBOOK ו SURFACE ,YOGA 520Sבתור כיוון

18. http://img690.imageshack.us/i/37344162.png/ זהו המפרט של המחשב אותו אני מעוניין לקנות... אשמח לשמוע את דעתכם לגביו - מה מומלץ להחליף , לשנות לשפר, .... התקציב עד 4000 עדיף פחות ... חנות טובה באיזור הצפון שאתם מכירים.

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  19. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם לוח אם ומעבד ורציתי לשאול כמה שאלות: 1.יש פרסום באתר זה שINTEL "חותכת" את מחירי המעבדים איך ומתי זה ישפיע על ארצנו המאחרת והקטנה?? והאם משתלם עכשיו לקנות 8400 או לחכות עם הקנייה. 2.אני די סגור על המעבד E8400 כי יש לו יכולות OC מעולת שאני איישם ב"פראות",יתקרר יפה עם הTT-BT שלי ועם המשחה שלי של הAC אז אם אין המלצות נוספות למעבד אחר שייתן תמורה למחיר אשמח לדעת מאיזו חנות במרכז לקנות אותו. 3.אני מתלבט מאוד בין לוח אם של ASUS שהוא הP5E עם צי'פסט X38 לבין הRAMPAGE שהוא X48 ולא יודע מה לבחור,יש לציין שהלוח לא יוחלף במשך השנה וחצי שנתיים הקרובות ואני די נעול על ASUS ועל אחד מהלוחות הללו ורוצה לדעת אם שווה להוסיף את הסכום הדי נכבד למען הל…

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שם מוצר כמות מחיר מחק Thermaltake VA3000SWA Tsunami Aluminium Tower Case 1 740 ¤ LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x16x24x16x32 1 270 ¤ AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX 1 2300 ¤ Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 240 ¤ LG 16/48 Bulk DVD-ROM 1 150 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 1 570 ¤ Logitech Cordless PS2 I USB Desktop LX700 Rus 1 690 ¤ DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard 1 875 ¤ Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory 2 840 ¤ Thermaltake 460W 120mm APFC Power Supply 1 519.45 ¤ Computer Assembly 1 160 ¤ Leadtek PX7800GT TDH PCI-e 256Mb Retail Video Car…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by neoyun,

שלום , קנייתי מחשב חדש ויש לי בעיה עם איטרנט. קנייתי גם ראוטר חדש אלחוטי ואני רוצה הסבר איך אני מחבר אותו למחשב הנייד , שראוטר יעבוד על שני המחשבים חשוב ציון, netgear wgr614v9

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  23. אני רוצה לקנות חלקים חדשים למחשב ואני לא בטוח מה יותר עדיף לי ואם הם מתאמים ביחד: אפשרות א': לוח אם - AMD SOCKET 754 מעבד AMD ATHLON 3000 SOCKET 754 כרטיס מסך GEFORCE 6600 מחיר:3200 שקל אפשרות ב': לוח אם - AMD SOCKET 754 כרטיס מסך:AMD ATHLON 3000 + SOCKET 754 כרטיס מסך:GEFORCE 6800 GT מחיר : 1700 צריך את המחשב למשחקים לרוב! והאם שווה להוציא כסף על ה - 6800 . אם אפשר לרשום מה יותר כדי ולמה (חשוב לי שתרשמו למה) והאם החלקים יעבדו ביחד טוב?? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. היי יש לי מחשב E6400 חדש ויש לו קורא של טביעת אצבע. אין לי מושג איך משתמשים בו - צריך תוכנה כלשהי? או שיש ל VISTA תוכנה משלו?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Lichborne,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, לכידת ווידאו (צילום של המשחק עם תוכנת Fraps) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050 - 1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? World of Warcraft * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.