עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני כבר שאלתי בעבר בפורום ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך אני לפני קנייה של נייד חדש לנובו D2C השאלה שלי לפני שאני קונה היא ככה: הכרטיס מסך הזה: NVIDIA GeForce G72MV 128MB PCI-Express שכבר מותקן במחשב יפעיל לי את ה-NBA LIVE 07-06-08 וגם את: FIFA 07-08.? אני אוהב לשחק רק בשני המשחקים האלה האם הם יעבדו לי בנייד הזה עם הכרטיס מסך הזה בלי לקרטע? זה יעבוד חלק או שאין סיכוי? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. שלום, אשמח לעזרה בבניית מפרט למחשב לפי הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מקסימלי. אך אם אפשר לא לחרוג מ3500 ש"ח (ללא מע' הפעלה)- גם טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. 2. מה שימושי המחשב? המחשב הוא לשימוש משרדי נטו. המחשב יריץ תוכנת חשבשבת, וורד ואקסל, ואינטרנט (אקספלורר). 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? המחשב צריך לכלול רשיון ווינדוס 7 מקורי (פרופשיונל). 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המח…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by yuvalb59,

מבקש המלצות לקניית לפטופ אמין חדש . המטרה: גלישה באינטרנט, סרטים, אופיס, מצגות. לא משחקים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by david_borohov,

שלום.... אבא שלי מעוניין במחשב עריכת וידאו חדש, המחשב מיועד לעריכה מקצועית, של אירועים ועליו לבצע פעולות במהירות מרבית. חשבתי בכיוון של 6600 ו2 ג'יגה זיכרון, אין צורך בכרטיס מסך מטורף. אם אפשר לבקש לכלול בתקציב כרטיס עריכה dvstorm 2, בנוסף למינימום 500 ג'יגה, אם יכנס יותר בתקציב, מה טוב. בנוסף חשבתי על כונן רפטור קטן למערכת הפעלה. שני צורבי דיוידי איכותיים, מסך lcd 19" וציוד היקפי, רמקולי קריאטיב פשוטים יספיקו. במידה ואין אפשרות להכניס את כל הנ"ל בתקציב, אפשר לחרוג בכמה אלפים, עד מגבלה של 15 ש"ח. תודה רבה, דוד.

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  5. Started by lirikl,

לאחר חיפושים רבים הגעתי למחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=5300 השימושים של הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,medievel 2 ,diablo וכאלה... (לא gta ו-cod) התקציב שלי הוא 4200 ש"ח ואשמח אם תתנו לי חוות דעת על המחשב שהצעתי או מפרטים נוספים... לפני כמה ימים ראיתי באייבורי את המחשב הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5902&CatCode=315 הנתונים נראו לי טובים אבל אמרו לי (מישהו מהפורום) שהכרטיס מסך radeon hd 5470 לא מספיק טוב למשחקים ומתאים לעבודות משרדיות. לכן הגעתי למחשב הראשון שכתבתי בגלל הכרטיס מסך שאמרו לי שהוא יותר טוב.... האם ההבדלים בין radeon hd 5470 ל-radeon hd 5650 משמעותיים? האם כדאי לוותר על i5 ולעבור ל-i…

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  6. Started by alexander-tech,

היי אני אשמח לקבל חוות דעת מקצועית על מפרט הזה [table][tr][td][table][tr][td]מעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪899[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד:[/td][/tr][/table][table][tr][td]ZALMAN 8000T PLUS SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪120[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם:[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-Z77MX-D3H כמות: 1 מחיר: ₪627[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מארז:[/td][/tr][/table][table][tr][td]באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 מחיר: ₪750…

7. השימוש הוא בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים, אופיס וכו.. נראה לי שאפילו כרטיס מסך מובנה יספיק. אין צורך cציוד היקפי - רק צורב. והמפרט צריך להיות מ-ivory תודה מראש. *היה אשכול דומה שלי אבל עכשיו נוסף ביקוש לחנות מסויימת.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by MS-D,

שלום ! רציתי לבקש ממכם להרכיב לי מפרט שיכלולו את הדברים הבאים - R9800PRO , את העכבר והמקלדת האלחוטיים של genuis לא זכור לי השם הם עולים 317 , Viewsonic p70f (לנצל את הR9800PRO) ואת ה-ATP3 בגדול זה מה שדיי חשוב לי אבל אני זקוק למפרט מלא כולל הכל (ציוד הקפי וצורב) .. ד"א אני לא זקוק למארז אבל אני כן צריך ספק כח .. וכל זה צריך להיכנס לתקציב של כ-6000 ש"ח . מקווה שתעזרו , תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by drorly,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב שימש אותי בעיקר לגלישה,מוזיקה,קצת עריכת וידיאו ותמונות וגם קידוד סרטים, אולי גם קצת משחקים. חובה הרד דיסק גדול לפחות 200 צורב דיוידי כרטיס רשת אלחוטי כרטיס רשת קווי אין צורך במסך וציוד היקפי. תודה לכולם

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ashkii,

רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  11. לא מזמן הוספתי SSD למחשב הנייח שלי (מפרט בצד) והתקנתי עליו Windows 7. בזכות זה עכשיו המחשב עובד הרבה יותר מהר, מגיב הרבה יותר מהר ותוכנות נפתחות במהירות רבה יותר משמעותית. בעקבות ההצלחה עם ה-SSD בנייח חשבתי להחליף גם את הדיסק הקשיח בנטבוק שלי (Asus 1201N) ולהתקין במקומו SSD. השאלה שלי האם אוכל ליהנות מתוספת ביצועים דומה כמו בנייח שלי או שמא הנטבוק שלי חלש מדי כדי לנצל את היכולות של ה-SSD? לנטבוק יש מעבד אטום כפול ליבה ו-3 ג'יגה זכרון (במקור 2, הוספתי לו עוד ג'יגה). מה דעתכם? אודה לעצתכם בנושא. תודה מראש לעוזרים. עריכה: במידה ואחליט להתקין SSD בנטבוק, עד כמה זה מסובך? האם זה משהו שאוכל לעשות בעצמי או שאצטרך להיעזר במעבדה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by nani50,

שלום לכולם. אני כמעט בטוח שיש לי כיוון טוב, אך אני ישמח לשמוע מה אתם חושבים. המחשב ישמש אותי בעיקר ללימודים,סרטים,Vmware ואופיס .. גודל מסך: 14 ינצ' משקל: כמה שיותר קל יותר טוב. אך לא על חשבון ביצועים. סוללה: כמה שיותר יציאות מיוחדות: USB 3 HDMI כונן CD : לא קריטי. העדפות: רק לא LENOVO מאוד חשוב לי במחשב שההיה לי פד עכבר גדול. מקלדת טובה, לא מלאה. ומסך טוב, לא חייב להיות מט. הדגם שאני חשבתי עליו הוא ה Dell 14z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21677 I7 במחיר כזה לא ניקח... מה אתם חושבים?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. אני מתחיל ללמוד בקרוב עריכת וידאו ובהמשך מקווה גם לעבוד בתחום, ולכן אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעבוד כמו שצריך עם תוכנות כמו: MC Avid, Premiere, After Effects, Photoshop המחשב הנוכחי שלי מאוד ישן והוא כבר עכשיו עובד לאט ולא סוחב, ככה שהגיע הזמן להחליף אותו. התקציב שלי הוא עד 6,500 ₪ (כולל מערכת הפעלה מקורית והרכבה), כמובן שאם יהיה צורך אוכל לחרוג לכיוון ה7 אלף. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 25 אלף שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? צריך בקופסה הזו כמה שיותר כח מחשוב אז לנצל ברור. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? חישובי CV בזמן אמת עם ספריות Open CV ו-Point Cloud Library לרובוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד מאד ומאד אינטנסיבי (יותר מכריית מטבעות) - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר מסך - המחשב הולך לעמוד בסדנה ולקבל דרך ראוטר מאד מהיר …

15. Started by coil,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  16. Started by achiya1,

היי רב לכם, אני מחפש מחשב בעיקר לגלישה וסרטים ונתקלתי במחשב הזה: Asus X541UA-XX159D שמחירו נע סביב ה-2000 שקל בחנויות מסוימות. בגדול המפרט מציע מעבד I5, זיכרון 8GB ו-1000 גיגה דיסק קשיח. לא הצלחתי למצוא ביקורות על המחשב הזה, לכן אשאל כאן, האם בסביבת התקציב עד 2500 נגיד, יש חלופה עדיפה? או שהוא אמור לעשות את העבודה? תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני מחפש מפרט לחבר שצריך מחשב ביתי ובסיסי לאינטרנט, אופיס ומשחקים ברשת לילדים שלו, חסכוני בצריכת חשמל ושקט. ללא ציוד היקפי, 2000 ש"ח. בנוסך צריך מסך וחשבתי ללכת על ה - Samsung 2333T ב 820 ש"ח אני מחפש חנות באיזור יבנה (ראשל"צ, אשדוד, רחובות וכו') ואם קיים משלוח לבית הלקוח אז עוד יותר טוב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח למחשב ועוד 820 ש"ח למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? אינטרנט, אופיס ומשחקי רשת לילדים 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך, אני מעדיף Samsung 2333T אלא אם כן יש המלצות אחרות 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם ש…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Gal Tamar,

צהריים טובים, עיינתי בKSP ולא הצלחתי להגיע להחלטה. אשמח להמלצתכם לגבי ה-מחשב שיתאים לצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, מעט עריכה גרפית, מעט גיימינג, עבודה משרדית במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ באופן מזדמן, עריכת וידאו ב-Sony Vegas באופן מזדמן האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים אני רוצה מחשב חזק שיחזיק להרבה שנים. אחד אמין שלא יעשה כל מני בעיות. לא גיימר כבד, לכן…

• 17 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. אין לי שום ידע בחומרה זה מאתר בחרתי בעצמי מה שנראה לי נכון התקציב שלי הוא 3000 + - 100 שקל... הוא בעיקר לפוטושופ אינטרנט ומוזיקה...משחקים פה ושם אם יש(nfs) מעבד אינטל Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (915) 410 שח --------------------------- לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E 440 שח ------------------------ זכרונות DDR II 667 GB1 Kingston 2 יחידות 480 שח ----------------------- כרטיסי מסך GIGABYTE 8600GT 256MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E 720 שח ------------------------- דיסק קשיח Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII 390 שח ------------------------ צורב LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Bl…

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by fibola,

היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ashkenazone,

אני צריך מפרט בסביבות 4000 שקל, למשחקים בלבד. כולל עכבר ומקלדת ללא ציוד היקפי אחר

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  22. ללא מקלדת ועכבר, משמש לעבודה משרדית, רצוי מארז קטן, מבוסס AMD, כדי לחסוך בעלויות, אין צורך בדיסק קשיח ובכוננים אופטיים. או במילים אחרות: לוח, מעבד AMD, כרטיסי קול ומסך OB, זיכרון 2GB, בתוך מארז קטן שלא תופס הרבה מקום. המחשב מיועד לשמש בעיקר לעבודה משרדית ואינטרנט ומעט לגרפיקת דו מימד. אם מישהו חושב על כרטיס מסך לא OB שלא יחרוג מהתקציב אשמח לשמוע. אם למישהו יש רעיון למחשב נייד בתקציב דומה אשמח לשמוע. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  23. שלום רב חברים יקרים, מה אתם אומרים על המפרט הבא (ראו בתמונה) של ה- HTPC שהרכבתי השימושים העיקריים יהיו: - צפייה בסרטי 1080 ללא פענוח חומרה , מעוניין שהמחשב לא יזיע בכלל -האזנה למוזיקה - גלישה באינטרנט וכמובן שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר קראתי המלצות על המארז שבחברתי מה אתם אומרים עליו הוא איכותי ושקט? יש לו מאוררים שקטים יחסית? תודה איציק [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 904 צפיות
  24. Started by neo690,

הלכתי לאייבורי מחשבים אתמול והם נתנו לי מפרט. מה אתם אומרים? ושווה לשים לוח אם וכרטיס מסך של MSI ?? ומה בקשר למסך עצמו?? תענו בבקשה מהר.. כי כל החברים שלי אומרים לי משו אחר.. ואני רוצה גם ללכת ל KSP וגם אני רוצה כבר מחשב!!! חחח התקציב שלי נע בין 4500 ל 5000 ויכול לעבור קצת אם צריך. אז אתם יכולים לשפר אבל תסבירו למה שיניתם. http://www.ivory.co.il - אייבורי מעבד AMD ATHLON 64 3000 (939) VECINE CORE זיכרון KINGSTON DDR 256M 400MHz x2 דיסק קשיח SATA 80G 8M נראה לי של ג'יגה בייט.. לא בטוח אם זה הפירמה... לוח אם MSI K8N NEO4-F 939 PCX כרטיס מסך MSI RX600 PRO 256TD PCI-E מקלדת מולטימדיה ועכבר שחורים מסך AOC LM728 17" LCD 8MS DVI צורב של NEC מארז ומה שנשאר וכל זה ב 4920 שקל שו…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. במסגרת התקציב שיש לי אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים: 1. DELL :מסך "15.6 מעבד Intel® T6400 דיסק קשיח 320GB זכרון 4096MB מאיץ גרפי ATI RADEON 4330 זכרון : 4096MB DDR II 800MHz 2. LENOVO: מסך "15.4 מעבד Intel® T5870 דיסק קשיח 250GB זכרון 2048MB מאיץ גרפי GeForce 9300 זכרון: 2048MB DDR II 667MHz

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים