עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מה קורה ?? יש לי נייד עם 4 גיגה זכרון אבל הוא מזהה לי רק 2.67 הוא אמור לזהות 3.7 מה אני אמור לעשות ???? תודה

2. Started by dkisos,

1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום אני מחפש מחשב נייד חזק שגם יחליף לי את המחשב הביתי, שיחזיק לי 4 שנים טובות.המחשב ישמשם בעיקר ללימודים (הנדסת תוכנה) ופה ושם משחקים. אני לא רוצה להשקיע בסתם הבדלים מינוריים לא מורגשים אך אני בהחלט מוכן להשקיע.אני לא מבין גדול בתחום אבל הגעתי לכמה מחשבים, תעייצו לי בבקשה בעניין..מוכן להשקיע באיזור 6-7 למרות שאם אפשר משהו במחיר נמוך יותר וברמה גבוה קרובה לאלא אני לא שולל.. * מטרות המחשב? תכנות, משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרש…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪713 לוח אם: Gigabyte GA-M68MT-S2P כמות: 1 - מחיר: ₪246 מארז: Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-500ES- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 זיכרון: Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 כמות: 1 - מחיר: ₪101 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪444 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE DVI HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪799 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK כמות: 1 - מחיר: 99₪ סה"כ:₪2872 המפרט שווה את המחיר? הוא יהיה מסוגל להריץ את …

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by ZXY1,

1.התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. שימושי המחשב? קצת מהכול אינטרנט + אופיס + משחקים קלים / בינוניים א) המחשב מיועד לתוכנות SOLIDWORKS OFFICE וכ"ו ב) המחשב מיועד: משחקים קלים בינוניים המשחקים שישחקו על המחשב. GTA 4 / GTA5 וכ"ו -הרזולוציה הטבעית מיועד לטלויזיה טושיבה "42 -הגדרות גרפיות בינוניות 3. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אני מרכיב ומתקין בעצמי חומרה + תוכנה 8. אני גר בחדרה חשבתי אל KSP ויש גם את אייבורי 9. חייבת להיות יציאת HDMI לפחות 1 10. האם חשוב לשמור…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה משהו טוב ואיכותי עם חלקים חזקים מאוד שיהיו וישמשו במיוחד בשביל גיימינג אני לא רוצה ציוד היקפי,כי יש לי עכבר מקלדת ורמקולים. תציעו בבקשה מפרטים חזקים בשביל גיימינג.

• 8 תגובות
    • 961 צפיות
  7. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 4.6K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD , Crysis, Battlefiled 3 , Medal of honor וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 INCH לא יודע כמה הרזולציה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים וע…

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by nirc89,

שלום אנשים, אני מעוניין ברכישת לפטופ מטרות: #אידיאלי לשימושים סטודנטיאליים (אופיס, גלישה מרובת-טאבים, שקט) # יכולת הרצה וחיבור לטלויזיה של סרטי HD 1080P # יכולת להריץ חלק משחקים כמו FM,PES דרישות: # מסך 12''-14'', עדיפות למאט אבל לא קריטי (מקסימום מגן מסך מאט יפתור את הבעיה במקרה של מבריק) # דק, שקט וקל (כ1.5 ק"ג +-) # מעבד כפול-ליבה, עדיפות לאינטל # סוללה 6 תאים לפחות # לא מתחמם יחסית # יציאת HDMI חובה # 2GB זכרון # כרטיס גרפי geforce/radeon # כונן אופטי לא חובה # תקציב כ2,000 ש"ח אשמח לשמוע הצעות. יש מחשב אחד- Asus Eee PC 1201N, נראה כי עומד יופי בסטנדרטים שלי. חבל רק שמספקים איתו שנה אחריות. נראה לכם כדאי? אשמח לשמוע רשמים ממי שמחזיק בו. http://www.zol4u.co.il/Product.…

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by abirdh,

המחשב מכיל: מעבד: אינטל Q6600 מומהר ל3GHz כרטיס מסך: 9800GTX+ לוח אם: של ג'יגהבייט P35C-DS3R זיכרון: 2 כרטיסים של 1ג'יגה 800mhz פעם האחרונה ששידרגתי אותו היה זה כרטיס המסך עכשיו אני די בטוח שתורו של הזיכרון להשתדרג ופה אני פונה לעזרתכם. הלוח אם מגיע עם 2 מקומות נוספים לחיבור DDR3 ואני אשמח להמלצה על זכרונות אפשר גם מאיביי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by barbone,

ההתלבטות שלי היא: מארז: ANTEC ONE HUNDRED או SHARKON T9 VALUE (רוצה גם שקט וגם יפה וגם שיתאים לATI 6950 2GB) ספק כח: corsair 500w gs או ANTEC VP-550P 550W או ..משהו אחר שתמליצו לי שמתאים לכרטיס מסך (מעבד I5..זיכרון 8GB..לוח H61..) מסך ‏Dell U2312HM UltraSharp With LED IPS 23'' DVI DP האם מתאים למשחקים ? או שכדאי ללכת על ה228C3LSB LED פיליפס המחשב 90% ישמש למשחקים כבדים מאוד (BF3 FAR CRY 3 וכו'...)

• 8 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by ofir1992,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר STARCRAFT 2 זה היעוד העיקרי הכי חשוב שהמשחק ירוץ מושלם בלי שום נפילות בFPS על הגדרות גרפיקה בינוניות (אם אפשרי בגדר התקציב אם לא אשמח אם תוכלו להסביר כמה צריך להוסיף בשביל לממש את זה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 22 אינץ' 16:10 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by noam_m,

אהלן חברה, ידידה מחפשת מחשב נייד ויש אפשרות לקנות בארה"ב ולבקש מחברים להחזירו לארץ. קראתי את המדריך: יבוא אישי של מחשב נייד מארה"ב אבל אם יש עצות נוספות בנושא אשמח לשמוע! התקציב הוא עד 1500$ (כולל משלוח בתוך ארה"ב), והדרישות: * אחריות בינלאומית * מסך גדול (בתקווה באזור ה17") * כרטיס מסך שמאפשר להריץ סטרקרפט2 בצורה טובה * מערכת הפעלה מקורית (וינדוס7..) יציאת HDMI תהיה תוספת שימושית אך לא חובה. משקל וזמן סוללה פחות קריטיים אבל כמובן ככל שהראשון נמוך והשני גבוה אז יותר טוב אם יש לאפטופ מצויין שעולה מעל התקציב אבל שווה את זה אשמח לשמוע גם כן! ותודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Ash Binary,

אני מחפש נטבוק להורים - בעיקר לגלישה ב WIFI וקריאת ספרים אלקטרוניים גודל מסך - רצוי כ 7-8 אינצ' לא יותר מ 10 אינצ'. חייב להיות מט ולא מבריק אורך חיי סוללה - מקסימלי, סוללה ניתנת להחלפה מערכת הפעלה - ללא (אני מחפש ספציפית מחשב ללא מערכת הפעלה) תקציב - עד כ 1500 שקל, רצוי כמה שפחות

• 8 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by BeBest,

אני מעוניין לשדרג את המחשב שברשותי במחיר של עד 3,500₪ (ואם אפשר אפילו פחות). אין לי צורך ב: מארז, הארדיסק, ספק כוח, ציוד היקפי. מעבד: [..] INTEL 2500K : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - TRAY ₪1044 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P67X-UD3-B3 ₪631 זיכרון: [..] G.SKILL "SNIPER" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 1.25V ₪323 כרטיס מסך: [..] HIS 6950 "FAN" 2GB GDDR5 (HDMI/2xDVI/2xMini DP) - RETAIL - זמין במלאי ₪1248 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN III ₪230 הרכבת מחשב: [..] הזמנת חלקים בלבד - ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪3476 אשמח לשמוע פידבקים על המפרט. כמה שאלות/הערות: 1. איזה קירור עדיף? ראיתי כל כך הרבה המלצות על סוגים שונים של קירורים, בסוף החלטתי באופן זמני ללכת על הMug…

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  15. קודם כל תודה, המחשב מיועד לשלושה ילדים עד גיל 10. ולשני הורים שלא מבינים במחשב יותר מדי. בגדול זה מחשב לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, לא למשחקים כבדים. מבחינת ציוד היקפי צריך רק צורב DVD. יש כבר מקלדת עכבר ומסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300-2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, משחקים פשוטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by liran_elbaz,

יש לי מחשב נייד של HP שקניתי מחול בקיץ ואמרו לי שהוא מחשב תותח לסרטים ומשחקים יש לו יציאת HD כרטיס מסך של READON HD ו-8GB ראם והורדתי השבוע סרט HD באיכות 720P והוא קצת נתקע לי אני לא מבין למה מישהו יכול לעזור לי זה המפרט של המחשב : http://www.eritech.com/hp-pavilion-dv6-6145dx-amd-quad-core-a8-3500m-1.5ghz-8gb-ram-640gb-hdd-dvdrw-amd-radeon-hd6620-with-512mb-video-15.6-inch-754.ht אגב לא יודע שקניתי את המחשב היה רשום 2.2GHZ פה רשטן 1.5 לא יודע למה.. וגם ראיתי סדרה השבוע ב720P ולא נתקע לי אני חייב עזרה תודה !

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by זוהר05,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200ש"מ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין צורך 4. האם יש ר…

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by orez14,

אני מעוניין במפרט למחשב עד 3500 ש"ח,העיסוק העיקרי הוא גלישה וסרטים ומדי פעם אני משחק ב-2 משחקים לדוגמא פרו 2012,לכן כרטיס משחק מאוד חשוב לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית , תכני HD וכדומה)? סרטים, גלישה, 2 משחקים גדולים כדוגמאת PES2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  19. המחשב לא בשבילי, מתנה מטרת המחשב - כמו שציינתי בכותרת: גרפיקה, אבל לא משהו רציני, כולה עריכת תמונות. מסך גדול יחסית - חובה מבחינת כובד, כל עוד המחשב לא יותר כבד מבן אדם מבוגר זה בסדר. זמן סוללה - אם אפשר משהו שיחזיק באזור ה-3 שעות זה יהיה נחמד אם יציאה מיוחדת תגביל את האופציות לכאלה פחות טובות, אז שיהיה בלי. אין צורך בבלוטות' מובנה גודל מינימלי של כונן קשיח - חצי טרה. אני מניח שזה מהדברים שהכי קל לשנות - לא קשה למצוא כונן קשיח אחר מתאים עם נפח קצת יותר גדול, נכון? אין צורך באחריות בינלאומית המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה Windows תוכנות - Photoshop. אם אתם מכירים תוכנות מתקדמות נוספות לעריכת תמונות, אפשר להניח שאחותי תשתמש בהם. שוב, היא לא מקצוענית ברמות. תודה! אודה לכם מאוד…

20. Started by yed.k77,

היי יש לי מחשב נייד lenevo g550 וקניתי אתמול טלווזיה חדשה לסלון. פנסוניק u32u30 אני מחבר בין שניהם דרך חיבור vga עדיין לא קניתי hdmi זה בעתיד הקרוב. הבעיה שלי זה שהמחשב הנייד לא מזהה את הטלווזיה אני מחבר ושום דבר לא קורה בטלווזיה ולא במחשב אני נכנס להגדרות(יש לי ווינדוס 7) display/screen resolution הוא לא מזהה שם שניי מסכים וכשאני עושה לו identify הוא לא מזהה כלום הוא רושם אחד על הנייד וזהו המסך טלווזיה נשאר שחור. אני חייב לציין שהיה לי כבר נסיון עם אותו מחשב נייד לחבר אותו לטלווזיה אחרת דרך קבל hdmi ואותו סיפור קרה. יש לי עוד מחשב נייד בבית ממש ממש ישן לפני איזה 10 שנים וגם אותו ניסיתי לחבר וגם הוא לא עבד אז אני לא יודע אם אני עושה משהו לא נכון, אולי צריך לעשות משהו אחר…

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  21. אהלן לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וקיבלתי מפרטים מאחת החנויות בעירי. לרוע המזל במחשב נייד לא ניתן לבנות מפרט וחייב לקנות מפרט קיים כבר שיש לחברות... בכל מקרה, בחנות בעיר שלי מציעים את המחשבים הבאים ורציתי לדעת אם המפרט שווה את הכסף או שווה בכלל. חשוב לציין שאני מעוניין במחשב חזק למשחקים. מפרט 1: DEll inspiron N5110 3009/3011 [table][tr][td]מעבד[/td] [td]intel core I5 2430M 2.4GHz, 3MB cache'1333MHz[/td] [/tr] [tr][td] זיכרון פנימי[/td] [td]8GB DDR3 1333MHz[/td] [/tr] [tr][td]דיסק קשיח[/td] [td]STA 640GB[/td] [/tr] [tr][td]כונן אופטי[/td] [td]DVD+RW DUAL LAYER[/td] [/tr] [tr][td]מסך[/td] [td]LED 15.6'' 1366*768[/td] [/tr] [tr][td]כרטיס מסך [/td] [td]nVidia G…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by momi2004,

לפני חודש הייתי באופיס דיפו ובאג והיה מגוון די גדול, עכשיו בבאג נגיד יש רק דגמים של HP ודי נעלמו גם הדגמים של דל וכו'. אני לא מבין מה אמור להחליף אותם. הטאבלטים לא נוחים לעבודת הקלדה ממושכת, ובטח אי אפשר לסחוב איתך מקלדת. והאולטרהבוקים עדיין יקרים מאוד. מחשבים נידיים רגילים כבדים מדי. מה אמור לעשות סטודנט שרוצה להקליד במהירות חומר במהלך שיעורים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Lirux,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לחברה שלי שישמש אותה בתור מחשב רגיל (היא לא רוצה נייח בגלל חוסר מקום). השימושים שלה הם אינטרנט, לראות סרטים/סדרות ועבודה באופיס, זה בערך מסכם את הצרכים. מצאתי 2 אופציות מעניינות שהייתי רוצה את חוות הדעת שלכם עליהן. המחשב הראשון: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5941&CatCode=315 המחשב השני: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 לגבי המחשב השני (HP) אני לא מצליח לקלוט מה הקאטצ' פה, יש לו I5 ומפרט לא רע במבט ראשון. נניח ואני מוסיף לו עוד 2GB ראם. לגבי המחשב הראשון, הוא נראה לי סבבה ועומד בתקציב.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אהלן, אני צריך המלצה למחשב, הנה הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-10% 2. מה שימושי המחשב – שימוש ביתי רגיל, OFFICE, אינטרנט וכד' 3. האם יש צורך בציוד הקפי – בלי שום קשר לתקציב, אשמח להמלצה על סט של מקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב שלא יהיה רועש. 6. האם מתוכנן OC? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.איזור המרכז 9. האם יש בק…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים