ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
טוב,אני צריכה שמישהו יבנה לי מפרט , זה להורים שלי, זה ישמש רק לאינטרנט, אופיס וכאלה..לכן עדיף שיהיה פנטיום 4, נכון? צורב:צריך, לא חובה איכותי. כרטיס מסך:לא צריך חזק במיוחד מכיוון שמשחקים לא יותקנו עליו בכלל. מקום: לא צריך הרבה , יספיק 30 ג'גבייט ואפילו פחות. זיכרון:עדיף 512 מגבייט, אבל עם יחרוג מהתקציב , 256 יספיק בהחלט. מסך לא צריך. תקציב : 2000 ש''ח +- הדרישה היחידה שיש למחשב , זה שהוא יהיה מהיר באינטרנט בלי תקיעות, ואפשרות להורדה מהירה בתוכניות שיתוף וכו'.. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי מחשב נייד מחברת HP. הכונן דיסקים שלו לא מזוהה במחשב ובהתקנים הוא עם סימן קריאה צהוב. בנוסף, כאשר אני מנסה לעדכן דרייבר הוא מודיע לי שהגירסה שלי עדכנית. מה עושים?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המפרט הבא מהחנות אייבורי, אני יודע שכולכם שונאים את החנות אולי השירות שלהם גרוע תלוי במקום, אבל המימוש אחריות שלהם מצויין, הם ממש זולים והכל איכותי. עם התחייבות. ביקשתי מהם הצעת מחיר אני אקבל ואני יעדכן כאן את המחיר למפרט הנ"ל: מפרט למחשב: ללא כולל מסך וללא ציוד הקיפי מעבד: INTEL E6550 1333FSB CORE 2 DUO 65NM 65W לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L (S775) INTEL P31 SOUND VGA LAN SATA כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8800GT 512MB ספק: Enermax Liberty 400W + PCIe זיכרונות: OCZ DDR2 800MHZ Platinum Revision 2 DC XTC 2X2GB דיסק קשיח: Western Digital 320GB 7200RPM 16MB צורב די וי די: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: RAIDMAX SAGITTA II + TEMP SENSOR BL…
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום ברצוני לבקש את עזרתכם לפני רכישת מחשב חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם זה שווה את זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. tomb raider החדש, the witcher 3, the division -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ''22 -לאילו הגדרות גרפיות…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים, הרצת מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).vmware מערכת הפעלה GNU+LINUX , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Dota 2, cs:go, ומשחקים עדכניי, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ! יש לי אפשרות לקנות נייד משומש (יד 2) ב 550 ש"ח מדגם Dell Latitude D620 הבעיה שהכונן האופטי שלו לא עובד, וכנראה אני יהיה חייב לקנות כונן אפטי חדש (עוד 200 ש"ח ?) המפרט המדויק לא ידוע לי, אבל מהחיפושים באינטרנט הבנתי שיש לו 1GB של RAM, לכן צריך להוסיף לו עוד 1G של זיכרון בשביל W7 ... ופה כבר אני לא יודע אם הכרטיס מסך שלו תומך בכלל ב 7 ואם כדי בכלל לשדרג...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין במפרט ל 2 מחשבים למשחקים בעיקר, בחלוקה של 2300\3700 בערך (אחד חזק יותר לילד הגדול) * ללא מסכים , או ציוד היקפי, אולי צורב למחשב החזק * רעש 5,6 בסולם 1-10 (לא רועש מדי אבל לא להשתולל על התקציב בשביל השקט) * שתהיה יכולת שדרוג עתידית (לפחות זכרון ו מעבד) * רזולוציה סטנדרטית 1280 x 1024 למחשב החלש 1680x1050 לחזק יותר יתכן שידרוג עתידי לשני המסכים * עדיף מחנויות : נועה מחשבים , אייבורי , KSP או חנות זולה יותר מאיזור הצפון בעלת מוניטין גבוהה ( לצורך מימוש אחריות במידת הצורך) * אין צורך בהרכבה * אין צורך במערכת הפעלה * * ניתן לשחק בין התקציבים של שני המחשבים * מעוניין שיחזיקו לכמה שיותר זמן ללא שידרוג *
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ישנו תקציב של 7000 ש"ח לקניית מחשב אשר ישמש למשחקים וסרטים(HTPC בחדר השינה) המחשב יחובר למסך DELL 2007WFP וגם לטלוויזית LCD 42" עבור סרטים דגש חשוב מאוד הוא על השקט! המערכת חייבת להיות שקטה מפני שהיא תמוקם בחדר השינה! להלן מפרט חלקי שהרכבתי, ואשמח מאוד להצעות/שיפורים שלכם: 1. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box 1400 ש"ח 2. לוח אם: מתבלט בין לוח אם של גיגהבייט לבין לוח אם של אסוס (אני מעדיף של אסוס - נראים לי יותר אמינים...) באזור ה 500-600 ש"ח 3. כונן קשיח - להרצת ווינדוס ותוכנות קבועות חשבתי לקנות: Western Digital WD740ADFD הרד דיסק 10000RPM 620 ש"ח האם ההשקעה כדאית? כונן עבור תוכנות והורדות Seagate ST3750330AS 750GB SATA2 32MB 420 ש"ח וכרגע יש לי במחשב…
-
- 8 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, הרכבתי מפרט למחשב חדש לצורך גיימינג בעלות של 8,356₪, ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצות לשיפורים במידת הצורך. תודה מראש! https://ksp.co.il/t/0lV8Ey מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 14700F 2.1GHz 33MB Cache s1700 - Box קירור למעבד: קירור נוזלי למעבד Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm - צבע שחור לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS PRIME B760M-A-CSM Intel LGA1700 B760 DDR5 זכרונות: זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X OC Edition - צבע לבן כונני SSD: כונן Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW ספקי כוח: ספק כוח מודולרי Corsair RM850x 850W Gold 14cm Fan Fully Modular ATX …
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
- 2 followers
-
-
בלי ציוד הקפי ,בלי צורב :] ובלי OC AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX-661 ABIT FATAL1TY FP-IN9 NF650i-781 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5-760 WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD-261 COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU-233 BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL-1866 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT-427 מ- IQPC סך הכל : 4989 מה אתם אומרים? יש משו לשפר? או להחליף?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שיותר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גראפיקה בסיסית פוטשופ וכאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שאפשר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 8 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני בודק עכשיו מלא הצעות למחשבים חדשים ונראה לי מלא טכנאים סתם מזיינים את המוח :s05: אז בבקשה תעזרו אנשים מעבד כבר הייתי סגור על אינטל פנטיום 4 כי זה שקוף אבל פתאום אני רואה כולכם פה נגד זה... למה? איך זה: INTEL PENTIUM 4 PROCESSOR WITH HT TECHNOLOGY 3.0 GHz 800MHz 1MB cache זה באמת יהיה יותר טוב אם הלוח אם יהיה גם אינטל רוקלאק? לוח אם - עדיף ASUS או MSI מקורי? - יש CHIPSET INTEL 848 ויש אינטל Rocklack. שמעתי שהרוקלק יותר חזק זה נכון? יש באמת הבדל? - CHIPSET INTEL 848, תומך מהירות 800 MHz, תומך במעבד פרסקוט 800 MHz ------- זה טוב? כונן קשיח מה עדיף? 120GB W.D RPM או 80GB SATA? במה זה עוזר "SATA הטכנולוגיה החדשה"? זיכרוןDUAL DDR 512 - זה 1024MB זיכרון כן? ל…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 8 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום יש לי חלקים מהמחשב הישן רציתי לדעת אם אני אוכל לבנות מהמפרט שלו HTPC ומה עוד אני צריך בשביל HTPC המחשב הוא פנטיום 3 (אם אני לא טועה) 5DTX 2 VER.2.03 ZIDA - לוח אם MAGIC 64/GX MK - כרטיס מסך CT1350B SOUND BLASTER - כרטיס קול זה מה שיש בפנים, בנוגע לשאר החלקים אני לא בטוח אבל יש כרטיס רשת ישן,אין לי מושג כמה זכרונות וההרד דיסק שרוף אם צריך עוד פרטים תשאלו תודה לעוזרים (וסליחה מראש אם זה לא מקום הנכון)
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ללא מערכת הפעלה כולל כונן 1.44 כולל צורב והמחשב למשחקים ! ולעבודות תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, יש לאחותי לפטופ של IBM Thinkpad T60. המהירות שלו היא 1.66 GHZ והוא עובד רק על 980 MHZ (לפי מה שרשום ב-MY COMPUTER וגם המחשב עובד לאט). ניסיתי לשחק עם האפשרויות ב-BIOS וגם לשנות את ה-POWER SETTINGS ל-MAXIMUM PERFORMANCE וזה לא עזר. אודה לכל עצה/רעיון איך אפשר לגרום למעבד לעבוד במהירות המקסימלית שלו.
-
- 8 תגובות
- 923 צפיות
-
-
-
מחשב נייד ולכן חלק גדול לא רלוונטי, אבל עדיין מילאתי את השאלון בהמלצת askme. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס בסיסי, אפשרות לפוטושופ קל (מקווה שזה לא מקפיץ את המחיר מאוד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. --------------------- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין LENOVO W520 מאתר בחו"ל כדי לקצץ עלויות , ואני זקוק לאתר אמין שיש לו שירותי משלוח לישראל והוא מציע מחיר טוב , למישהו יש המלצות ? טיפים בנושא ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? ASUS דגם מכונה F82Q מעבד Intel Core 2 Duo T6400 מהירות 2.0GHz/800MHz זיכרון מטמון 2MB 2 Cache זיכרון נפח (2048MB (800MHZ קיבולת זיכרון מקסימלית 4GB איחסון גודל דיסק 250GB מהירות דיסק 5400rpm כוננים CDRW/DVD Combo No DVD/RW Yes מסך סוג WXGA Built In-Camera 1.3M Pixels גודל "14 (1366x768 ) תקשורת מודם 56K לא כרטיס רשת 10/100/1000Mbps Bluetooth No Wireless 802.11b/g Yes יציאות 8in1 Card Reader Yes Microphone/Headphone Jack Yes HDMI Yes USB 3XUSB 2.0 RJ-45 Yes IEEE 1394 FireWire No VGA Yes Fingerprint reader No מערכת הפעלה מערכת הפעלה Windows Vista Business אחריות ושירות משך האחריות שנתיים משקל: 2.4 ק"ג http://www.ypc.co.il/…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות 2 מחשבים לבנות 9,11 ( כל אחת ) - דרישות בסיסיות בשלב זה ( עבודות , שיעורים , מצגות , עריכת סרטים במובי מייקר , וגלישה כולל מעט משחקים בשלב זה ... ייתכן ובקרוב ירצו ). צריך המלצות בבקשה ( נוטה ל intel במקום AMD ) ....סכום מקסימלי לכל מחשב בסביבות 2000 שקל .
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בגודל 15". השימוש הוא בבית בלבד, וככזה אין צורך בנידות מושלמת. חשוב שיהיה נוח לשימוש. כמו כן חשוב לי אחריות ארוכה ואם אפשר גם שירות בבית הלקוח. אמינות תמיד חשובה, למרות שזה לא משהו שאפשר לצפות מראש, וגם חשוב לי נורא שיהיה שקט\קריר במשטחים שנוגעים במהלך שימוש במחשב (איזור העכבר ומקלדת) משיטוט בפורום נראה שהמחשבים בטווח מחירים הנל הם מסדרת אסוס, N550JV שמגיעים עם או בלי מסך מגע. בסהכ נראה מחשב מעולה, ולא נראה לי שאפשר ליפול איתו. לפי ביקורות ברשת נראה שהסוללה מחזיקה יפה (במידה וצריך), שהוא יחסית קר ויחסית שקט. גם מקבלים אחריות בבית ל-3 שנים. מה שאני תוהה הוא האם קיים משהו נוסף בטווח המחירים הנל ששווה לשקול. בסופו של יום אני כנראה לא אצטרך כ. מסך כה…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחוף ככה: אני צריך לקנות מחשב כבר השבוע ואני בכיוון של intel lga 775 3.0 gb לגבי לוח אני בעד ASUS אך כיוון שהוא יקר הציעו לי של GIGABYTE- ושל MSI האם הם טובים? לגבי כרטיס המסך יש את הRADEON X300 מול ה- NVIDIA 5300 מה כדאי? ועוד משהו- יש הבדל ניכר במחיר הזכרונות של DDR מול ה DDR2 האם למרות זאת כדאי להשקיע כבר עכשיו ב DDR2 ? והינה העיקר שבעיקר ----האם באמת מוכרים חומרה משופצת ברשת IVORY או שזו סתם עלילה?? אם כן אז איפה כדאי לרכוש מחשב זול ומבית אמין?? אני יכול להשקיע עד 5500 ש"ח כולל מסך 17" דק וזאת גם ההצעה שקיבלתי מ-IVORY אז? היעו של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ומשחקים ועריכת תמונות בקטנה כן מהצעה שקיבלי באייבורי יש הכול רמקולים מקלדת ועכבר מיקרוס…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב עד 8000 שח" ללא מסך ורמקולים, לוח אם הכי מתקדם להיום דגש על לוח האם וזכרונות אני משתמש במחשב גם לעריכת וידיאו בנוסף למשחקים ושאר הדברים תודה
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-