עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (1.5 ק"ג), וזמן סוללה סביר. (מעל לחמש שעות בפועל). הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, קצת יוטיוב, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P, או Asus 1215N. מה אתם ממליצים? בתודה מראש, עמית

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  2. שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתכנת בפייתון (לא דברים כבדים), משחק פה ושם במשחקי אסטרטגיה/CSGO - גם כאן, לא דברים כבדים. עורך סרטון וידאו של כשעה ברזולוציה של 1080 בערך פעם בחודש. עובד המון בדפדפן ובאופיס. הרבה דברים במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by DarkInertia,

לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב13000 ש"ח ואפשר קצת יותר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Q6600 DQ6-X38 ocz reaper 2gb 800mhz EB מארז Aurora 570s BLACK BFG 8800GT OC1 X2 WD250GB AAKS ASUS 20X14 BLACK CORSAIR 520HX HR-03 (יורכב במקום הסטוק של הGT) 120 Ultra Extreme יורכב גם במקום הסטוק של אינטל. מתוכנן OC,לכן קניתי את הקירורים HR3 וEXTREME,לא יעלה על דעתי לעשות OC עם הסטוק של אינטל :\ אני לא מתכנן RAID,ותמיכה בDDR3 לא ממש רלוונטית לי כרגע.

• 14 תגובות
    • 981 צפיות
  6. Started by dror_gh,

אני רוצה מחשב טוב מאוד למשחקים וסרטים בעיקר ! התקציב הוא עד 6 אלף ש"ח תודה רבה אנשים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת ותודה מראש. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. (התקציב נע בין 5K ל 5.5K). מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 שאלה 1) האם צריךלהחליף את הקירור או שזה מספיק ועל איזה קירור אתם ממליצים (אני חשבתי יותר בכיוון של ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN). שאלה 2) האם זה נכון שיש גרסה יותר חדשה מ - Stepping G0 הנמצאת בחנויות בארץ? לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID שאלה 3) האם זה נכון שגרסת ה -RAID גורמת לכפילות מידע? והאם יש הבדל מבחינת ביצועים לגריסת AAKS המצדיק את הפרשי המחירים? כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E צורב DVD: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 LIGHTSCRIBE SATA Retail מארז: AN…

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? אין לי אני פשוט רוצה מחשב בנוני, אבל בסביבות ה-3000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תלת מימד, עריכת וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis Warhead S4 LeagueVINDICUS Assassins Creed 2 Champions Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גדול מסוג המחשבים המרובעים. -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  9. שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  10. Started by YonadavN95,

הי חברים! אני רוצה לקנות נטבוק, (תקציב של בערך 2500 ש"ח), והמליצו לי על אחד מהמעבדים האלה: Intel Atom N450/N470/N330 הבנתי שה470 הוא הכי חזק לנטבוקים..האם זה נכון? והאם הוא כפול ליבה? מה לגבי ה450? שמעתי שגם הוא טוב.. לגבי ה330 שמעתי שהוא לא מוצלח..האם זה נכון? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box 1850 ש"ח לוח אם: Abit AB9 PRO 800 ש"ח זיכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 1190 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version 2190 ש"ח מארז + ספק: Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500W 600 ש"ח קירור למעבד: SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler LGA775 130 ש"ח צורב: ASUS DRW-1814BLT DVD-RW x18 Lightscribe SATA 235 ש"ח ===================================================== סה"כ: 7440 ש"ח כמה שאלות לגבי המפרט המצורף: האם הספק במארז איכותי/מספיק טוב? האם הזכרונות טובים (לא מכיר את היצרן)? מה לגבי לוח האם, האם עדיף ABIT AB9 במקום ה- PRO?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by argaman_bergman,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!

13. Started by tendo,

היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by איילון אור,

המחשב ישמש לדחיסת אודיו/וידיאו (זה בעצם הרעיון שהחברה שבה אני עובד מפתחת, שיטת חדשנית לדחיסת אודיו וידיאו), לגלישה. ומאוד נדיר משחקי מחשב של הילדים שלנו. עם המחשב נצטרך גם מסך דק (לא כל כך חשובים האינצים, אבל חשוב דק כי אין הרבה מקום לתקוע אותו), ציוד הקפי פשוט;מקלדת עכבר ורמקולים. נצטרך את ה3.06 של אינטל, פשוט כי הוא היחיד שתומך בהייפר ת'רד שעל זה אנחנו מתבססים בתוכנה. נצטרך גם את הAUDIOGY2 בשביל כמה תכונות שבו. התקציב הוא 14000 שקל. תודה.

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Nayad,

שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ואני אצטרך מחשב נייד לשימוש יומיומי שישרת אותי לכמה שנים הקרובות, אני צריך ניידות מלאה, כלומר מחשב שיהיה קל נוח וחיי סוללה ארוכים. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט,סרטים, כתיבת קודים וקימפול כנראה בהמשך * גודל המסך? 14" , רצוי מט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768, אם אפשרי בתקציב אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי פחות מ 2 קילו, לא יותר מ2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך סיספיק ליום לימודים כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כרגע אין צורך אבל שיהיה מקום וM2 כדי להחליף לSSD בעתיד, בינתיים 500GB SATA …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by eli33,

שלום לכולם אז ככה המחשב צריך להיות שקט לחלוטין!!! שיהיה לו כרטיס מסך טוב שיהיה אפשר לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה. חשבתי על המארז הזה http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp אם למישהו יש הצעות אחרות אז בכיף חנות באיזור המרכז. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  17. 1.לא אוכל לחרוג מ4 אלף 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב -משחקים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22' * באיזה סוג משחקים תשחקו? מאמריקס ארמי עד קרייסיס * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי, כל ספק ומארז מחברה טובה יעשו את העבודה (יש לי ניסיון ככה שאני לא מדבר בתיאוריה) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מ…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Midas,

אהלן, אני מחפש לפטופ חדש לצורך לימודי משפטים. התקציב הוא 3000 שקל אך גמיש לתוספות. אציין רק כי מפאת הפשטות של הצורך עבורו אני צריך את המחשב (הקלדה בוורד ואינטרנט) אבקש אם אפשר לשאוף למחיר כמה שיותר נמוך. חשוב מאוד מקלדת טובה ונוחה. * מטרות המחשב: הקלדה מרובה בוורד פלוס שימוש באינטרנט. (לא צריך משחקים סרטים ותוכנות). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 13.3 אינץ' או 14 אינץ', לא יותר מכך. מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר track…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. ראיתי שיש הודעה דומה למחשב לצרכי עריכת וידאו, במקרה שלי השימוש הוא למשחקים ושימוש כללי לזמן הלימודים (צריך להחזיק 4 שנים) אם יש למישהו הצעות על דגמים/חנויות שאפשר לקנות מהם משהו עד המחיר המדובר אני שמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  20. היי חברה אני חדש פה ורציתי שתמיעו לי מפרט למשחב טוב שיוכל להריץ ויסטה בקלות ועדיין לא יחרוג מ2800 שח (ללא מסך וללא כרטיס מסך מכיוון שלי יש כבר 7300GT)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. Started by RaZ^MaN,

מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T 1 מארזים WING RS 101 Front mesh grill, Tooless , BLACK 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC 1 זיכרונות CORSAIR 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon 3850 256MB DDR3 Retail 1 צורבים SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK 1 מסכים LG 19" L1970HR 2MS 1:2000 DVI 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L 1 קשיחים למחשבים שולחניים 1 Western Digital 160G 1600AAJS (Single Platter SATA Power only) המפרט הזה בול בתקציב, במקרה ואתם מתבססים על המפרט הזה תנסו לא לחרוג מעלה. המפרט למטרות משולבות משחקים עבודה וסרטים. שאלה: מה זה ה"Single Platter SATA Po…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  22. Started by Badi_Mami,

יש לי אפשרות לקבל 1 מ-3 הלפטופים הללו. מה עדיף? ASUS K50IJ-443 ASUS K50IJ-432 ASUS UL20A SU2300 3GB מה הייתם לוקחים? תודה

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. אפשר גם לחרוג טיפה מהתקציב. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by TheWiseGuy,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. המחשב לא ישמש למשחקים או פעילות גרפית כבדה אחרת. ברוב הזמן הוא ישמש כמחשב נייח לכל דבר ככה שמשקל/אורך חיי סוללה פחות חשוב אני לא פוסל לקנות מסך בנפרד. המחשב צריך להיות חזק- הוא יריץ מכונות וירטואליות (לעיתים, גם שתיים במקביל) ויעבוד קשה. תקציב- עד 5000 שח. הומלץ לי על ה-dell vostro 3750. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. תקציב עד 3700 שקל,אפשר להתגמש קצת מטרת המחשב להריץ בצורה חלקה משחקים חדשים וכמו כן לשמש אותי לעבודה עם מכונות וירטואליות. לוח אם : ASUA P8Z68-V LE s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E מעבד : Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core BOX זיכרון : 2x4GB Corsair Vengeance B Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך : GIGABAYTE GTX560 Ti OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E ספק כוח: ANTEC Basiq 550W 12cm PSU VP550P (Retail

• 7 תגובות
    • 852 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.