ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני צריך עזרה בבניה של מפרט אשר יתאים למשחקים לגיימינג במשחקים הבאים: counter strike , nfs ug, worms המחשב גם מיועד לצפיה בסרטים, ישומי אופיסב וגלישה באינטרנט אין צורך בספק כוח אני כן צריך מארז, במסך שאני משתמש בו הוא 20 אינץ'
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אם אני לא טועה יותר טוב לסוללה שתהיה ב 80% בערך מאשר ב 100 ועדיף שלא תיטען כל הזמן בחלק ממחשבי IBM ראיתי שיש כ לים לניהול טעינה של סוללה אבל אצל DELL לא ממש מצאתי (באתר שלהם) אני מניח שיש תוכנות צד שלישי שיכולות לעזור בעניין (או אפילו כמה פקודות ב CMD...) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המדובר במפרט כמעט מלא כי דברים כמו צורב ו CD אני לוקח מהמכונה הישנה. המארז שיש לי הוא מארז Full Server Tower ישן ולא ידוע אבל הוא בגובה של כמעט מטר שלם (מה שגורם לכל האנרמקסים בגובה 60 ב"מ להראות כמו בייבי ויש לו פוטנציאל מודינג אינסופי בערך. הקיצור יש לי עוד איזה התלבטות קלה אבל זה פחות או יותר הסיפור הסופי: AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU 704.59 Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler 108.12 Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard 527.43 Samsung Original Memory 512MB 2700 890.43 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 698.75 Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO 128MB DDR Video Card 1,274 LG Flatron F900B NEW Flatron Monitor + USB Hub …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם . ברשותי מחשב שולחני 2 Intel Pentium Dual Core .אני שוקל לקנות בארהב מחשב נייד " 13 MACBOOK PRO . האם אתם חושבים שתהיה לי בעיית העברת קבצים (בעיקר תמונות ) מהמק לשולחני ומהם ? הנייד מיועד לטיפול ומיון ראשוני של תמונות שאני מצלם . תודה מראש אדי
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי קראתי מספר דיונים בפורום בינהם המלצות על ה DV5269EA ש Lior קנה ויש לי מספר שאלות בעקרון אבא שלי לא גיימר , בעיקר לאינטרנט, Office .. אולי קצת סרטים. מה שכן הייתי רוצה לדעת בביטחה שהמחשב יתמודד עם ויסטה בצורה חלקה + ממשק ה Aero. האם המחשב הנ"ל יתן לי את התמורה הזאת? אולי יש עוד המלצות בטווח מהחירים הנ"ל? חשבתי אולי לחכות קצת עד שכל הניידים ימכרו עם Vista אבל נכון לעכשיו אני רואה רק התחכמויות מצד הספקים (Vista ללא Aero - סלחו לי שאני לא זוכר את כל 14 השמות שיש למערכת ההפעלה הזאת) 6000 ש"ח זה הגג של הגג. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! אני קונה מחשב בימים הקרובים,לאבא שלי יש חבר שהוא תכנאי,אבא שלי רוצה שהמחשב יהיה במחיר שהתכנאי קונה את הסחורה נסו לשער את המחיר הסביר אז ככה זהו המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1033 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IL9 PRO מחיר: ¤501 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤804 אחריות: ללא הגבלת זמן דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מחיר: ¤441 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤205 אחריות: שנתיים. כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV…
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב p4 2.8ghz כרטיס מסך geforce fx5200 זיכרון 512 400MHZ ddr1 2.5cl hard disc 7200rpm 120g הלוח אם תומך רק ב DDR1 וכרטיס מסך apg x8 ואני רוצה לשפר ב 600-800 שקל בערך תציעו תודה מראש שימוש עיקרי americasarmy איכות גבוהה כרגע לא פועל טוב חשבתי בעיקר על הזיכרון והכרטיס מסך עוד 512 זיכרון וכרטיס מסך 7600gt
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני לפני רכישת המחשב הנל דרך האתר של DELL.com, ולאחר שיחה עם DELL ישראל הם אמרו לי שצריך אחריות מסוג NBD, דבר שאין אפשרות לבחור בו בעת הרכבת המחשב באתר.בשיחה עם DELL ישראל, נאמר לי שהאחריות למחשבים מארה"ב תקפה לכל הדגמים הנמכרים בארץ (ה XPS 1330 הוא אחד מהם) ולאחר התכתבות נוספת במייל עם DELL ישראל, הם החזירו לי את התשובה הנ"ל: מחשבי דל ניידים הנרכשים בחו"ל זכאים לקבל השירות בארץ ע"פ שני קריטריונים : 1. מחשב אשר נרכש עם אחריות בינלאומית (NBD) זכאי לקבל שירות ללא חיוב הלקוח עבור חלקים או עבודה. אין התחייבות לזמן התיקון מכיוון שתלוי בזמינות החלפים במחסני דל (במידה וסוג המחשב נמכר בארץ, סביר להניח שזמינות החלפים גבוהה). האחריות הינה לתיקון תקלות חומרה בלבד. 2. מחשב אשר …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את הנעוץ, אבל עבר זמן מאז ספטמבר 2009. אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= המחשב מיועד לשימוש באופיס ואינטרנט בלבד (אין צורך אפילו שינגן סרטים ומוזיקה). ידוע לי מה הדעה הרווחת על אייבורי, אבל קניתי מהם בעבר ולא התאכזבתי, אז תחסכו ממני את הביקורת על החנות... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי, בשלוש+ השנים האחרונות אני משתמש לכל צרכי בלפטופ XPS L501X של DELL. לאחר הוספת 4GB של זכרון (הפך ל2X4) והחלפת הCD לSSD (מסוג M500 1220GB של INTEL) הוא די עונה על הצרכים שלי. הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח לו זמן בעבודה עם SOLIDWORKS. עיקר העבודה שלי עם המחשב היא עבודה עם SOLIDWORKS, דברים שקשורים בהדפסות תלת מימד, OFFICE וגלישה באינטרנט. בתקופה הקרובה אדרש להיפרד מהלפטופ ובגלל שבקרוב אתחיל ללמוד תואר שני בהנדסת מכונות ארצה להצטייד במחשב חדש שיחליף אותו. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך, אך העדיפות היא קודם כל שיעשה את העבודה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה…
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן, אודה לעצתכם, מוכרים את הדגם מחודש בכותרת סביב 1600 שקל. יש מקומות עם עד שנתים אחריות. שווה את הסיכון? במקרה הכי גרוע זה להחליף סוללות? לצורך שימוש משרדי עם תוכנות סטטיסיות. המטרה שיחזיק כ4-5 שנים. לגיטימי או לא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חדש בפורום, למעשה זאת תהיה הההודעה הראשונה שלי :\ שמעתי שיש פה מי שמבין ויכול לעזור אז תעזרו בבקשה !! 1. מה התקציב ? ב-סביבות ה-4500 פלוס מינוס 2. מטרות ? (לדוגמה OC, עבודות משרדיות, משחקים {קלים או כבדים ?}. ניתן לבחור יותר מאחד) מחשב מהיר וחזק למשחקים החדשים ביותר ולסרטים. 3. האם אתה צריך ציוד הקפי ? (לדוגמה מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, DVD, צורב DVD, כרטיס טלויזיה, כרטיס רשת וכו'..) לא כלום כלום כלום ! 4. האם יש דבר ספציפי שאתה לא צריך במחשב עצמו ? צורב, dvd, דיסק קשיח שלא עולה על 60 gb , כרטיס קול מתקדם 5. האם יש לך העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מהיר וחזק למשחקים חדשים, זכרון 512mb 6. האם נושא הקירור והיופי במחשב חשובים לך ? (כדי שנדע ל…
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (1.5 ק"ג), וזמן סוללה סביר. (מעל לחמש שעות בפועל). הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, קצת יוטיוב, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P, או Asus 1215N. מה אתם ממליצים? בתודה מראש, עמית
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000. מתאפשר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אני מתכנת בפייתון (לא דברים כבדים), משחק פה ושם במשחקי אסטרטגיה/CSGO - גם כאן, לא דברים כבדים. עורך סרטון וידאו של כשעה ברזולוציה של 1080 בערך פעם בחודש. עובד המון בדפדפן ובאופיס. הרבה דברים במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגוד…
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
לפני פחות מ3 שבועות קניתי מקבוק פרו 13" מהדור החדש, ורציתי לחלוק את הדעה שלי עליו כאן, כי אני חושב שזה יכול לעניין מישהו. זה המוצר השני של אפל שאני קונה בחיים, הראשון היה אייפוד נאנו לפני 6 שנים... תמיד היה לי ווינדווס, החל בדוס, 3.1, 98, xp, ויסטה, 7, ומעולם לא הרגשתי שאני צריך משהו אחר, עד שהתחלתי ללמוד תקשורת חזותית בבצלאל השנה ונדרשנו לקנות מקבוק פרו. בהתחלה התנגדתי לרעיון אבל לבסוף ההנחה והתנאים הטובים שהציעו לנו שכנעו אותי שזו הזדמנות טובה לנסות משהו אחר. הלפטופ הקודם שלי היה HP touchsmart tx2500, מחשב נייד/טאבלט היברידי קטן וחמוד, שסבל מהתחממות יתר קשה אבל עשה את העבודה. אני שונא את אפל. אני לא שונא את המקבוק פרו 13" שלי. זה מחשב טוב. הוא לא כל כך קל, ממש ל…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב13000 ש"ח ואפשר קצת יותר אז בבקשה תעזרו לי!!!!!!
-
- 18 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
Q6600 DQ6-X38 ocz reaper 2gb 800mhz EB מארז Aurora 570s BLACK BFG 8800GT OC1 X2 WD250GB AAKS ASUS 20X14 BLACK CORSAIR 520HX HR-03 (יורכב במקום הסטוק של הGT) 120 Ultra Extreme יורכב גם במקום הסטוק של אינטל. מתוכנן OC,לכן קניתי את הקירורים HR3 וEXTREME,לא יעלה על דעתי לעשות OC עם הסטוק של אינטל :\ אני לא מתכנן RAID,ותמיכה בDDR3 לא ממש רלוונטית לי כרגע.
-
- 14 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב טוב מאוד למשחקים וסרטים בעיקר ! התקציב הוא עד 6 אלף ש"ח תודה רבה אנשים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש לקבל חוות דעת ותודה מראש. המחשב מיועד למשחקים, ללא OC. (התקציב נע בין 5K ל 5.5K). מעבד: Intel Core 2 Quad Processor Q6600 2.4GHZ BOX Stepping G0 שאלה 1) האם צריךלהחליף את הקירור או שזה מספיק ועל איזה קירור אתם ממליצים (אני חשבתי יותר בכיוון של ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN). שאלה 2) האם זה נכון שיש גרסה יותר חדשה מ - Stepping G0 הנמצאת בחנויות בארץ? לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII RAID שאלה 3) האם זה נכון שגרסת ה -RAID גורמת לכפילות מידע? והאם יש הבדל מבחינת ביצועים לגריסת AAKS המצדיק את הפרשי המחירים? כרטיס מסך: ASUS GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E צורב DVD: ASUS DRW-2014BLT DVD-RW X20 LIGHTSCRIBE SATA Retail מארז: AN…
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? אין לי אני פשוט רוצה מחשב בנוני, אבל בסביבות ה-3000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תשובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, תלת מימד, עריכת וידיאו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis Warhead S4 LeagueVINDICUS Assassins Creed 2 Champions Online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי גדול מסוג המחשבים המרובעים. -לאילו הג…
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בחודש הקרוב פותח עסק אשר התעסק בהקרנת תכנים על מקרנים, לכן אני צריך עזרה בבניית מפרט של מחשב חזק, שאני אומר חזק אני מתכוון עם מינימום תקלות, מהמחשב הזה אני אמור לשדר אל המקרנים תמונות, וידאו, וקליפים, אני לא יכול לקחת סיכון שאחרי שעה עבודה עם הרצת מדיה המחשב יתחיל להתקע או ל"התעייף" כמו כן אני נעזר במחשב לערוך תמונות לפני הקרנתם, אני גם צריך כונן DVD טוב וכרטיס קול שיוכל להוציא סאונד טוב, אבל לא ברמות של הכרטיס מסך מכיוון שכמעט ולא יצא לי להוציא סאונד מהמחשב הזה מכיוון שהוא עסק חדש אני לא מתכוון לחסוך בכסף אין לי בעיה להוציא 5K-+ על מחשב ללא ציוד קצה כמובן שקיבלתי כבר הצעות על מפרטים בנויים מראש שהיו טובים ונעו סביב ה3K אבל רציתי להתייעץ איתכם לפני המה…
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הי חברים! אני רוצה לקנות נטבוק, (תקציב של בערך 2500 ש"ח), והמליצו לי על אחד מהמעבדים האלה: Intel Atom N450/N470/N330 הבנתי שה470 הוא הכי חזק לנטבוקים..האם זה נכון? והאם הוא כפול ליבה? מה לגבי ה450? שמעתי שגם הוא טוב.. לגבי ה330 שמעתי שהוא לא מוצלח..האם זה נכון? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4MB Box 1850 ש"ח לוח אם: Abit AB9 PRO 800 ש"ח זיכרון: G.Skill DDR2 800MHz Dual Channel 2048MB 5-5-5-15 1190 ש"ח דיסק קשיח: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 445 ש"ח כרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC Version 2190 ש"ח מארז + ספק: Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500W 600 ש"ח קירור למעבד: SUNBEAM Silent Whisper CPU Cooler LGA775 130 ש"ח צורב: ASUS DRW-1814BLT DVD-RW x18 Lightscribe SATA 235 ש"ח ===================================================== סה"כ: 7440 ש"ח כמה שאלות לגבי המפרט המצורף: האם הספק במארז איכותי/מספיק טוב? האם הזכרונות טובים (לא מכיר את היצרן)? מה לגבי לוח האם, האם עדיף ABIT AB9 במקום ה- PRO?
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למחשב לעבודה מדעית (מטלאב, אופיס), כאשר סביבת העבודה תהייה גם במשרד וגם בחוץ, כך שחשוב שהראות באור יום תהייה טובה מאוד. כמוכך רצוי מחשב רובוסטי שיהייה עמיד לזעזועים. עוד נקודות: מספיק מסך 14.1" 2GB RAM משקל לא ממש משנה, כל עוד זמן הסוללה ארוך. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קניתי לאחרונה מחשב נייד עם ssd m550 של מיקרון בנפח של 128GB ורציתי לדעת אם אני מוכר אותו, כמה הוא שווה, הכונן היה בשימוש כיום וחצי ומאז לא שומש כלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-