עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by _Daniel_,

אני עומד לקנות מחשב DUEL 2 CORE בתקציב של עד 3,300 שח בערך ואני לא יודע איפה להשקיע את הכסף במעבד יותר חזק וחדש (מהירות גבוהה יותר וסדרה גבוהה יותר) או בכרטיס מסך חזק יותר. מה עדיף??? אני משער שאם אני אקנה Intel CONROE Core 2 Duo E6300 1.86Ghz למשל ואשקיע בכרטיס מסך קצת יותר חזק זה יהיה יותר משתלם לא?

• 11 תגובות
    • 787 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לרכוש מיני נייד, נתקלתי במחשב הזה - http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm מה אתם אומרים עליו? האם יש לכם המלצות יותר טובות ממנו? אני מעוניין שתיהיה יציאת HDMI במחשב, חובה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן! המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס וצפייה בתמונות וסרטים. המחשב לרוב יהיה נייח ומחובר לחשמל לכן אינו צריך לכלול זמן סוללה ארוך במיוחד והמשקל אינו פונקציה אשר תשפיע על הקנייה. איכות הבנייה חשובה וכן משך האחריות איתה מגיע המחשב. דגשים נוספים: 1. גודל המסך 15.6" 2. כונן קשיח של 320GB במידה ואפשר אז יותר. 3. יציאת HDMI. 4.מערכת הפעלה. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  4. אהלן. אני חייל שלומד במקביל לשירות, מחפש לפטופ עם ביצועים בסיסיים עד כמה שניתן בתקציב הנמוך הזה (זה כמעט חצי שנה של שירות..) התקציב שלי , כמו שכתוב בכותרת - מקסימום מקסימום 2500, כמובן כמה שיותר זול יותר עדיף. אגב, ה2500 האלו כוללים גם תיק/רמקולים ומה שצריך, לצערי אין לי אפשרות לחרוג * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 15.6" סטנדרטי, לא בטוח לגבי מאט או לא, לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, …

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by barce,

http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Studio+XPS+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B2+Duo+Processor+-+Obsidian+Black/9536451.p?id=1218120537691&skuId=9536451 חשבתי על המחשב הזה (מארה"ב) אני מחפש מחשב 13 " אני לא רוצה גדול מדי ושלא יהיה נטבוק. השימושים שלי הם לחיבור לLCD לסרטים באיכות גבוה (חשוב חיבור HDMI), משחקים , אינטרנט ומוסיקה. רציתי שתגידו מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל ואם יש לכם המלצות נוסבות בסביבות ה3500 ש"ח. המחיר של המחשב הנ"ל הוא 920 דולר מבקש גם המלצה על מחשב נייד עם יציאה אופטית תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by LiorAms,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000₪ (500₪ במידת הצורך לחריגה) **הקנייה מתבצעת באילת** 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - COD / DOTA /CS GO (איכות הכי גבוהה) קבצי WORD, תוכנת SOLID EDGE וכו׳. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כרגע. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 1-10 : 8. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב…

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by DeadlySTRK,

שלום חברים, באתי לפה כי זה נראה לי המקום הכי אמין שאני יוכל לקבל תשובה לשאלתי... קניתי מחשב נייד חדש ‎K53SV-SX318V‎ Asus עכשיו מערכת ההפעלה שהגיעה אם המחשב היא Home Premium. הבעיה שיש לי אם מערכת ההפעלה הזאת היא שאני לא יכול לשנות Display Language.. בחרתי באנגלית אבל אני צריך משתמש נוסף ששפת המערכת בו תהיה רוסית (עבור ההורים שלי). עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין win 7 ultimate (אני מעוניין גם לפרמט את המחשב בנוסף גם ככה)? אני יכול פשוט להכניס DVD ולהריץ את ההתקנה? להריץ את ההתקנה דרך הביוס (לשנות את BOOT לDVD ראשון - האם זה יריץ את זה?) או שאני צריך לעשות משהו אחר? בדרך כלל אני לא שואל כאלה שאלות דפ"ר - אבל אני לא רוצה להדפק ללא מערכת הפעלה במיוחד שהמחשב הזה מיועד כמתנה לה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by mMmSaK,

חבר'ה מישהו פה יודע אולי כמה אני יוכל למכור את הכרטיס מסך שלי? sapphire radeon 7790 1GB, ללא OC תודה מראש לכל מי שעוזר אני אשמח לקבל עצות גם בפרטי נ.ב: במה כדאי לי להחליף אותו אם אני אמכור אותו ויוסיף 150-250 ש"ח

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום לכולם, אני צריך את חוות דעתכם על המפרט הבא שמיועד לפיתוח ומשחקים, עם OC בעתיד (אני בונה על OC לכרטיס המסך ול-CPU) המחשב חייב להיות סופר שקט כי הוא יישב ליד המיטה. בנוסף אני מתכוון להפעיל Matrix Raid על 2 הדיסקים אני עדיין מתלבט לגבי המארז P150 - האם הספק 430W שמגיע איתו (NeoHE 430) מספיק לכרטיס 8800GT? :s05: קראתי פה ושם דעות חלוקות ואני ממש לא סגור על זה. הסיבה היחידה היא שהמחיר יחסית טוב על המארז הזה שמגיע עם ספק. אחרת, החלופה שלי לספק היא Corsair HX520/620 תודה! קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1435 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤ 683 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by emilio,

TwinTech nVIDIA GeForce GTX 295 1792MB DDR3 PCIe או Club3D ATI Radeon HD5870 1024MB DDR5 PCIe מחירים בניהם הפרש של 20 שקלים אבל מבחינת יצרן משנה איזה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. -מטרות המחשב: בעיקר משרדיות (אינטרנט ואופיס) אך רצוי שגם יהיה מסוגל להריץ בצורה חלקה CS5 (אפטר אפקטס בעיקר), פוטושופ, תלת מימד קל ושאר דברי עריכה גרפית וצפיה בסרטים. שיתאים לWin 7 64 bit. -גודל המסך: בין 13 ל15 אינץ', רצוי יותר מ13.3 ויותר לכיוון ה14 -משקל רצוי: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שהוא יהיה קל, עד 2 ק"ג. ניתן להתגמש בנושא הזה אם הסוללה\מסך\משהו אחר דורש עוד משקל -זמן סוללה: בגלל שהוא מיועד ללימודים רצוי שיהיה בעל זמן סוללה ארוך, יותר מ-5 שעות במאמץ. נראה לי שלפחות 6 תאים. -יציאות מיוחדות: USB 3, רצוי firewire, לא נראה לי שיש צורך באחרות -בלוטות: לא נראה לי קריטי -גודל מינימלי של כונן קשיח: 500 GB? -כונן DVD\CD\צורב: לא קריטי שיהיה, במיוחד לא אם הוא מעלה באופן ק…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by GHOST,

המחשב ישמש בעיקר לתוכנות צילום ועריכה החלקים שאני צריך הם *מעבד (מבוסס AMD) *לוח אם *כרטיס מסך (מבוסס ATI) *הרדיסק (80GB) *זכרון פנימי (512 לפחות)

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by tgen,

אם אפשר, הייתי מעדיף שהמעבד יהיה i5 והכרטיס מסך יהיה radeon טוב כלשהו. בהארדיסק אפשר לחסוך ולהסתדר עם 500GB. קירור אפשר לחסוך אם זה לא קריטי. תודה

• 11 תגובות
    • 997 צפיות
  14. מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤545 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1174 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤344 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38470 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤257 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤328 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIe ¤1457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32130 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤160 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז כולל ספק HEC 6A19 400W ¤386 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19-400 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤…

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  15. היי, אני מחפש המלצה למחשב נייד טוב ואמין בטווח מחירים של 4000 -5000 ש"ח. מטרות המחשב? עבודה משרדתי מאומצת - המון אקסלים במקביל, אקסס, פוטושופ וכו' - שימו לב שלא מדובר פה על קבצים קלים אלה על משהו מאוד כבד (המחשב הביתי שלי יישן אומנם אבל די חזק - מריץ את כל המשחקים יפה, אבל לא תמיד סוחב בקלות את האקסלים הללו). גודל המסך? 15.6 בערך?, מה דעתכם על 17.3 - זה משהו שאפשר לקרוא לו עדיין מחשב נייד? רזולוציית המסך? 1920X1080 - בבית אני עובד על מחשב שמחובר למסך טלוויזה 37 אינטש ברזולוציה הזו - אז אני רוצה משהו דומה. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו שאני חושב עליו, יש משהו מסויים לישם אליו לב? משקל רצוי? משהו נייד - אבל לא היסטרי. האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא היסטרי - מה ה…

16. מעבד: INTEL PENTIUM S775 1.6GHz(E2140) 800MHz/FSB 1MB - BOX ¤386 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR ¤2212 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GT 512MB 256BIT ¤1440 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: ASUS DVD-RW DL Super Multi DRW-2014BLT SATA - BLACK/WHITE ¤212 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK ¤746 מארז: NZXT APOLLO w/o PS -BLACK ¤415 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE ¤139 עכבר: LOGITECH G5 LASER MOUSE ¤295 רמקולים ואוזניות: ALTEC-LANSING 2.1 ATP3 ¤392 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ¤612 קרור ל…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מצאתי את המחשב האולטימטיבי בשבילי בתקציב שלי (אחרי מתיחה)- http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=870800 סגרתי עם חנות מסויימת על יום ראשון שאני בא לאסוף את המחשב. הראתי לאבא שלי את המחשב היום והוא הבחין שהרזולוציה היא HD ולFULL HD. כלומר 1366X768 ולא 1080X1920 עד כמה זה משמעותי במסך 13.3? סרטים אני בקושי רואה, וגם אם כן אני משדר אותם באמצעות הסטרימר של יס או כבל HDMI לטלוויזיה. המחשב יותר לשימוש של אינטרנט,תמונות,שירים,ופה ושם סרטים. תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  18. קודם כל תודה לכל מי שכותב כאן באתר, הגעתי ממצב של אפס ידע על כיצד לבנות מחשב למפרט איכותי (אני מקווה) ורציתי לקבל כמה שיותר תגובות. חלקים שכבר קניתי בחו"ל: ---------------- CPU: AMD +3200/939 90nm OEM Memory: 2X512 Dual Channel Kit OCZ EL DDR PC-3200 Platinum HD: WD 74GB SATA RAPTOR (10,000RPM) Video: Sapphire ATI Radeon 9800 128MB Total Price: 3800 NIS חלקים שאני עומד לקנות בארץ: ------------------------- Motherboard - ABIT AV8 VIA K8T800 939 - price 677 NIS CPU Cooling: Zalman 7000 Price 210 NIS Power + Case - ANTEC Sonata (with Antec TruePower 380W PS) - Price 861 NIS Dual Layer DVD/RW: NEC ND-3500A - Price 475 NIS DVD Drive: LG 16X48 - Price: 213 NIS Floppy Drive: Mit…

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  19. טוב צריך בניית מפרט..קודם כל דרישות: מורכב מtms . 5000,לא שקל יותר,גם ככה אני בחריגה מטורפת. צריך בלוח אם יציאת spdif צורב light scribe [יש לי כבר במילא 62n אצלי...] מארז יפה [חשוב מאוד!!] דיסק קשיח 500gb כרטיס מסך בעיקר לסרטים,במיוחד hd מקלדת ועכבר אלחוטיים. בינתיים זה יהיה עם xp ,אז נראה לי זיכרון 1gb יספיק. אה כן ,שיהיה שקט [חשוב מאוד,אני ישן בחדר] לא חושב כרגע על oc ....אבל נישאר עם ראש פתוח שימושים: גלישה,קצת משחקים [לא קרייסיס או משהו כבד כזה] , סרטי hd . מה אתם חושבים על המפרט שבניתי? קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 לוחות אם Gigabyte GA-P35-S3L Conroe Support GP35S3L ¤ 538 מארזים NZXT Le…

• 5 תגובות
    • 540 צפיות
  20. היי, קניתי מחשב חדש בבאג בקניון אילון ב 27/2/2011 יום לאחר מכן ב 28/2/2011 איבדתי את עבודתי. עד היום אני לא מועסק בשום מקום. פניתי היום לחברת המפעיל כדי לממש את האחריות למקרה פיטורים. ניתן לראות אותה פה: https://www.nomatterwhatguarantee.com/main_structure.php?page=home ציטוט ישיר משם: "כיסוי בגין אבטלה: העסקה על-ידי מעביד אחד במשך תקופה מינימלית של 6 חודשים בעת ההרשמה ומובטל במשך 3 חודשים לפחות בתוך שנה אחת מתאריך הרכישה, למעט החריגים המפורטים בתנאים ובהגבלות אלה." כמובן שעד לאותו יום עבדתי יותר מ 6 חודשים (שנה אצל אותו מעסיק וחמש וחצי שנים רצוף בלי יום אחד אפילו של אבטלה) כאשר טילפנתי היום הודיעה לי מישהי בשם אורלי שאני לא זכאי לתנאי הפוליסה כי לא עבדתי 6 חודשים מיום הר…

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. היי, אז הגיע הזמן שאחליף את המחשב הישן שלי (למעט ה-1080TI שאשר איתו לבינתיים) ואני מחפש מפרט למחשב חדש. אשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000-6000 ש"ח. יש אופציה לקנות באילת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות הרצת תוכנות וסימולטורים (VMWare Workstation) אימוני מודלים (pytorch וכו') משחקים (Red Dead Redemption 2 לדוגמה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  22. שלום קוראים לי יוסי והרבה זמן שאני נכנס לקהילה פה ורואה מה שהרבה כותבים עכשיו חיכיתי קצת זמן מהפירסום הקודם שלי על מנת לחסוך קצת כסף, עכשיו אני מעוניין במחשב שבעיקר עובד נון סטופ ועושה הרבה דברים ביחד בלי להיתקע. אני מוריד הרבה, גולש מלא, שומע מוזיקה, צופה ולפעמים גם עורך תמונות, משחק משחקים כגון פיפא, ניד פור ספייד, מנג'ר, אייג אוף אמפיירס, ולפעמיים אפילו גי.טי.אי, ואולי בעתיד יתחיל ליצור ולערוך מוזיקה. עכשיו התקציב כפי שרשום למעלה היינו בערך 5000 שקל, אבל נכון להיום כבר ברשותי מסך LCD של סמסונג 15" אבל בנתיים זה מספיק לי וגם מקלדת ועכבר בלוטוט של מיקרוסופט שנקנו לא מזמן, עכשיו אני רוצה מחשב לפי המטרות שימוש שלי אבל הדבר העיקרי הוא שהוא יהיה כמה שיותר פתוח לתופסת ו"שיפור…

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by mrjoker,

חיפשתי לשדרג את אחד המחשב, ובסוף החלטתי להחליף אותו. התקציב שלי הוא באזור 1000 שקל וחשבתי על אחד מהבאים: http://ivory.co.il/product.asp?productid=159&CatCode=3 זה עולה 1125 ודגם די דומה רק עם PD805: http://ivory.co.il/product.asp?productid=302&CatCode=1 המחשב שלי כרגע(לא זה שיוחלף) זה אתלון 1900+ עם 512MB ובעקרון זה לא כל כך נורא, לפעמים קצת בעיות של איטיות אבל רוב הזמן עובד בסדר גמור. האם הסמפרון שבלינק טוב משמעותית מהאתלון? האם כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בפנטיום? אציין שהשימוש במחשב הוא לאינטרנט\מולטימדיה\עבודה משרדית, אבל בד"כ רצים המון דברים בו זמנית(דפדפן, אופיס, ביטורנט, אימיול, מסנג'ר, ICQ, נגן סרטים, נגן מוסיקה וכו') ושמבחינת הזכרון לא אמורה להיות בעיה, ואם ת…

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATROX (משהו פרה-היסטורי משנת 2001) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. לא מיועד למשחקים. אפשר לקבל מפרט עבור תקציב - לא כולל מסך - של 2500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  25. Started by tm81,

הי רציתי לקבל הערכה במכה אני יכול למכור את המחשב שלי מעבד: core i7 930 2800MHZ לוח אם: asus p6t se זכרון: DDR3 6GB Triple Chanel . כונן כשיח: 1TB WD כרטיס מסך: ati hd6850 2GB של חברת sapphire ספק 625W של חברת sapphire צורב DVD ומארז

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.