עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. נשארו לי כמה רכיבים מהמחשב הישן שנפח את נשמתו לפני מספר ימים (זה היה רק עניין של זמן). מעבד Q6600 (שאני מקווה שעדיין תקין). זכרונות 4X1024MB. אין לי בעיה להשתמש רק ב 2. כרטיס מסך 4830 ספק 550W 3 דיסקים של 320GB המיועדים ל raid שאני משאר שאשמור 2 מהם. מערכת הפעלה Vista 64bit ultimate ממה שנשאר (בתקווה שהכל עובד) אני רוצה להרכיב מחשב בכמה שפחות כסף, שישמש להורדות, ולראות סרטים בטלויזיה בבית (1080p). כמובן, בכמה שפחות כסף וכמה שיותר קריר. רעש פחות מפריע.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום לכולם! יש לי מחשב טיפה מיושן שאני רוצה להפוך למדיה סנטר בסלון, השידרוגים שהחלטתי שאני מבצע לו הם בעיקר קניית מארז כמה שיותר קטן ואלגנטי שיתאים לסלון, התקנת תוכנת מדיה סנטר כלשהי, והתקנת שליטה מרחוק כלשהי (מקלדת שלט מיוחד וכו'). ולשאלתי- מה עליי לוודא לגבי המארז שאני הולך לקנות? והאם עליי לשדרג לוח אם? המחשב הוא בעל מעבד core2duo e7500 ויושב על לוח אם צ'יפסט G31 שכתוב במפרט שלו שהוא microATX. בנוסף יש כרטיס מסך geforce 9400gt.(כמו כן יש הארד דיסק, כרטיס רשת אלחוטי, כונן אופטי) האם יש מארז מומלץ? המטרה שוב- שייצא הכי קטן שאפשר... ובנוסף אם יש המלצות על שדרוגים כדי שתצא מערכת טובה אני אשמח לשמוע... תודה! עריכה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 א) האם לנצל את כל התקציב א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ggilon,

שלום רב בידי מחשב שולחני שאני רוצה לבדוק אם נתוניו מתאימים להפכו למחשב מדיה בסלון. אני מעוניין לדעת אם אפשר להכניס את הרכיבים למארז סלוני, מה צריך להוסיף ואם בכלל זה כדאי. כמובן שארצה אפשרות הקלטת תוכניות ושלט רחוק. להלן המפרט: לוח אם- P8P67-M זכרון: Kingston DDR3 2048 X2 מעבד: I3-2100@3.1 Gh כרטיס מסך: NVIDIA-GEFORCE GT430 1024Mb HD: 500 Gb המחשב של ביתי והיא מעונינת לרכוש מחשב נייד ורציתי לבדוק את אפשרות הפיכת המחשב למדיה סנטר. תודה מראש גבי

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  4. אוקיי בעקרון זאת שאלה ולא ממש בקשה לעיצוב מחשב... יש לי מחשב ישן פנטיום 3 שאין בו יותר שימוש. אני מחפש גם דרך קלה להעביר סרטים מהמחשב השולחני לטלוויזית HD, דברים שאני מוריד בפורמט HD. יש איזשהו מצב, שבו אני משפר את המחשב הזה להיות מין מדיה סנטר, או שכבר כדאי מחשב חדש לשימוש הזה?

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  5. שלום הפין של כניסת החשמל במחשב נייד acer aspire 9302 נשבר. שאלתי: האם צריך להחליף בדגם זה את כל לוח האם או שאפשר לקנות את החלק השבור (עם התושבת שלו) אם הוא מתחבר ללוח האם בכבל. עלויות משוערות ? מקומות לרכישה / תיקון ? אודה על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  6. טוב חברה אני כותב את המילים הללו בתסכול רב מאוד ברשותי מחשב Dell מסוג Insprion N3010 אני משתמש בו בעיקר לצורך מולטימדיה בזמן שירותי הצבאי, אך היום קרה משהו מאוד מתסכל,פרצו לי לחדר בבסיס עשו לי בלאגן למזלי הם לא גנבו לי את הנייד אך הם הפילו אותו על הרצפה , כתוצאה מכך ניזוק הפאנל שלו, כמובן ביצעתי בדיקות בחומרה באמצעות Pc Checkup שמגיע עם הדרייברים של המחשב. המחשב דיי חדש נקנה לפני 8 חודשים עם אחריות של 3-שנים וכרגע אני מתלבט אם להתקשר לדל ולבקש לפתוח תקלה על המחשב. הקטע הוא שאני ממש מפחד שאחריות לא כוללת את הפנאל. השאלה שלי היא האם מניסיונכם יש אחריות גם על פנאל שבור לא שרוט שבור שבור !!. בנוסף אני רוצה שהם יעבירו עליו בדיקה לראות שכל הרכיבים לא ניזוקו פיזית. מה אתם ממליצ…

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  7. Started by izikjzi,

אהלן האשכול שלי די נתקע אף אחד לא עונה לי בו........ אני אשמח מאוד אם תעזרו לי משום שאני הולך היום בעוד איזה חצי שעה שעה לקנות את המחשב אז זה די שחוף הפרטים באשכול הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=467490.0 *אני מקווה שזה מותר

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  8. Started by shum_klum,

רכשתי מחשב נייד של אסוס: http://ksp.co.il/?select=.268..271..213.&list=1&sort=2&glist=1&uin=23471&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הוא אמור להגיע היום או מחר. כיוון שאני הדיוט במחשבים, רציתי לדעת מה עליי לעשות בהפעלה הראשונה שלו כאשר אקבל אותו. המלצות לגבי טעינה ראשונה, איך להשתמש בסוללה בהתחלה, איך להתקין את מערכת ההפעלה וכו'.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by moti7,

שלום לכולם. אתמול הגיע המחשב שהזמנתי ליעדו(למי שאמורה להביא את המחשב לארץ) השאלה שלי היא כזו, האם כשהמחשב מחוץ לקופסא, בתוך תיק המכס יעצור אותה וידרוש תשלום מכס/מעמ? אם כן, איך אני יכול למנוע את זה, אם אני אבקש ממה להשתמש בו מעט, זה יפתור את הבעיה(ככה היא תגיד שהמחשב הוא שלה?) מה שמוביל לשאלה השנייה, המחשב שקניתי הוא : HP Pavilion g6-1b70us בהפעלה ראשונית של המחשב, אילו הגדרות הוא ידרוש, והאם ניתן לשנות אותם אח"כ? תודה זה די דחוף

• 3 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by sagi.gilboa,

שלום יש לי מחשב סוני viao vpc-sa2 שהבאתי מחו"ל וכמובן שישפאר לא מוכנים לעזור (יש לי הרבה טענות אליהם ) , למחשב יש אפשרות ל3G אך הוא מחפש להתחבר הגדות לרשתות אמריקאיות , זה לינק למוצר -http://www.bhphotovideo.com/c/product/785477-REG/Sony_VPCSA25GX_BI_VAIO_SA2_VPCSA25GX_BI_13_3.html איך אני יכול להגדיר אותו שיתחבר גם לסים ישראלי ?? בברכה שגיא

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  11. Started by Sunny Jim,

קניתי לפני שנתיים לפטופ של HP, עם windows xp home מובנה, אך לאחר שהמערכת הפכה להיות בלתי יציבה, לפני כשנה+ פרמטתי אותו, והתקנתי windows xp pro לא חוקי עליה. כעת משום מה הלפטוט נכבה לחלוטין מעצמו, לאחר שהוא עובד זמן רב(בלי קשר למה שמריצים עליו, למשל אחרי 10 שעות שבהן הוא פועל, הוא פתאום נכבה) אלא אם כן למישהו יש כאן רעיון לגבי למה זה קורה, רציתי לדעת אם ניתן לממש את האחריות על הלפטופ(עדיין יש לי אחריות בתוקף עליו) אפילו שהתקנתי עליו מערכת הפעלה לא מקורית, או שאני חייב לפרמט אותו קודם ולשים את מערכת ההפעלה המקורית?

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  12. היי, קיבלתי את המחשב לפני כשבוע וחיבור הBT המובנה עושה לי קצת בעיות. רציתי לדעת מה עלי לעשות כדי להפעיל את האחריות שקניתי NBD בארץ? שלחתי את טופס העברת האחריות, מה המספר של התמיכה של דל בארץ? צריך לספק רק את ה SERVICE TAG? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by esaly,

היי לכולם! באופן די מוזר ממש לא ברור איך להפעיל את המשדר BLUETOOTH בנייד הזה, גם לאחר מעבר על הספר לא מצויין כלום לגבי זה. מישהו אולי יודע?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by Eviljelly,

שלום , לאחרונה שידרתי את ההרדיסק בנייד שלי (LG R400) ועל הדרך כבר התקנתי win7 , אחרי ההתקנה המחשב זיהה את הכרטיס רשת אך לא זיהה שום רשת אלחוטית, פותר הבעיות של וינדוס אמר שצריך "ללחוץ על כפתור במחשב כדי להפעיל את כרטיס הרשת" , הצרה שwin7 לא זיהה את הדרייברים של המקלדת וכל הכפתורים המיוחדים נעלמו ... אז חזרתי להרדיסק הישן עם הויסטה משם לחצתי על הכפתור , עוד החלפת הרדיסקים והכל עובד כמו שצריך. עכשיו חבר שידרג ל 7 ויש לו אותה בעיה בדיוק רק שהוא מחק את הויסטה שלו, וגם אצלו הכפתורים המיוחדים לא פועלים, ניסיתי לחפש אבל לא מצאתי דרייברים למקלדת.. יש דרך להפעיל את הכרטיס רשת דרך הוינדוס ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Grayswandir,

שלום קניתי סופסוף לאחר חצי שנה של חיפושים - DELL E6400 P9500 ויש לי מספר שאלות.. 1. יש משהו מיוחד שעושים בהפעלת נייד בפעם הראשונה? טעינה ארוכה וכו'? 2. כיצד משפעלים את קורא טביעת האצבעות - והאם כדאי? 3. המחשב מגיע עם WINDOWS XP, האם לשדרג כרגיל ברשת? או שיש דברים מיוחדים שיש לקחת בחשבון במחשב נייד..? האם כדאי לעבור לויסטה? 4. מה אתם יודעים על סל התכונות של DELL, הבנתי שמגיעה איזו חבילת תוכנה.. האם יש שם משהו מעניין? 5. המחשב הגיע עם כרטיס מסך NVIDIA QUADRO 160M, זה כרטיס מסך שאינני מכיר - אם כי הוא לא בדיוק מהז'אנר של האונבורד. האם הכרטיס שימושי לצפייה בסרטים? האם ניתן להפעיל איתו משחקים ברמה סבירה? איך הוא בהקבלה ל3470 של ATI לדוגמא? (האופציה של לנובו). תודה!

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. שלום לכולם, התחדשתי ב"ה במחשב נייד סמסונג R590. אשמח לכל מידע / טיפ בעניין הפעלה של המחשב בפעם הראשונה.... וכן האם בהפעלה של המחשב והווינדוס 7 יש הגדרות שצריך להגדיר וכו'...?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. Started by RGod,

איך ניתן להפעיל מצלמה ב MAC ,מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אין לי מושג בניידים נגיד אני רוצה לקנות משהו בסגנון אסוס 1215N ולהשתמש בו 90% מהזמן בתור מחשב נייח בסלון האם אפשר להריץ אותו על חשמל רגיל לקיר ולהשאיר אותו דלוק כל הזמן או שהחיבור לקיר זה רק בשביל לטעון את הבטרייה ואי אפשר להשתמש בנייד בזמן הזה

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  19. Started by DorM,

היום קיבלתי תמחשב, אני מנסה איכשהו להגיע לאיפה שצריך להגדיר את זה ולא מוצא, עזרה לאיפה להיכנס או התקנת דרייבר בהחלט יעזרו תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by alex28,

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל תוכנה במקום כרטיס מסך מובנה בכרטיס מסך GTX850M ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. נגזר מהדיון הראשי לבקשתו של tmpuser. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטועים. גם פה דרוש שהמארז יהיה שקט וללא תאורה חריגה כי מדובר במחשב בחדר שינה. ואין צורך בציוד היקפי. במחשב זה אין צורך בOC לעתיד. תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Acer מציגה לפטופ גיימינג עם מסך ברזולוציית 4K, מהראשונים מסוגו במחשבים ניידים, בנוסף לטאבלט מוגדל שמכיל 5 מצבים שונים לתפעול באריזה אחת נוחה ועם שבב 14 ננומטר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%a8-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%95%d7%98%d7%90%d7%91%d7%9c%d7%98-%d7%94%d7%99%d7%91%d7%a8%d7%93%d7%99/

23. Started by naory99,

שלום הינה מפרט של מחשב נייד http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=7198 רציתי שתתנו לי חוות דעת על המחשב והמחיר שלו אם הוא שווה ואני רוצה שהמחשב יהיה חזק למשחקים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. Started by yurikotlvch,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנצל בשביל זה הוא קיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא אה.. 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?Gaming א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב אה כול משיש לי בסטים אה יותר מידי כידי לכתוב פה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by shahar0592,

http://tms.co.il/ preview/spec/gymhnz9b בבקשה תגובות אם אפשר עוד היום 3/10/2011 (אני יודע שזה מארז וספק בינוניים!)

• 2 תגובות
    • 892 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.