ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הכי גבוהה שאפשר לבגיע בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צרוך בהכל 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. פעם ראשונה שאני רוכש מחשב נייד.הדבר הכי חשוב לי זה זמן סוללה (מעל 6 שעות) ומעבד נורמלי במהירות 1.6 לפחות.המחשב אמור לשמש אותי כסטודנט ולאינטרנט כך שלא מדובר במחשב חזק במיוחד...מה שחשוב לי גם שיהיה כמה שיותר קל משקל,אבל ושוב אני מדגיש הכי חשוב זמן סוללה ארוך-גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים. נ.ב. לא בא לי על מיני ניידים,המסך שלהם קטן מידי..
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי וללא מסך במחיר של עד 5K ש"ח. הרכבתי מפרט מחנות KSP, אמשח לשמוע חוות דעת עליו. המפרט נבנה מ KSP מכיוון שאני מנתניה, ולא ידוע לי על חנות מקצועית וטובה יותר אחרת בסביבה (גם לא באיזור ת"א, אלא רק באיזור ראשל"צ, אשדוד והקריות, ושלושתם רחוקים מדי לטעמי בשביל תמיכה למחשב). המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty מאוורר: Freezer 7 Pro (LGA775) Arctic Cooling לוח-אם: GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 50…
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב בזמן הקרוב לצרכי מעט גיימינג קל, עריכת ודיאו וסאונד חובבנית וגם גלישה, אופיס סרטים וכו.. התקציב שלי הוא 4,000 שח ובגלל המחירים המוגזמים של הכרטיסים היום חשבתי שעדיף שאני פשוט אקנה את הכרטיס מסך עוד כמה חודשים בתקווה שהמחירים ירדו, וככה אוכל גם לשדרג את המעבד. לדעתכם זה רעיון טוב? בלי קשר אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor ($374.89 @ Amazon) CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($29.99 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte - Z370P D3 ATX LGA1151 Motherboard ($114.99 @ Amazon) …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן להתחדש, ולאחר שעות רבות של מחקר החלטתי ללכת על שילוב של מסך 2K Dell U2715H עם כרטיס גרפי GTX 1070. עכשיו אני תקוע וצריך עזרה בבחירת שאר המפרט המחשב מיועד לגיימינג, תכנות ויצירת מוזיקה. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט מכיוון שאני מקליט שירים באותו החדר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא במחיר של פשרה רצינית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש חייבים 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות ו-DAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Cubase, Vis…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה להדגיש שהדבר החשוב לי ביותר הוא מולטיטסקינג - שהמחשב יוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ובמהירות 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כ- 3200 שקל עם אפשרויות חריגה קלות (נניח מזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש כללי - בעיקר אינטרנט ואופיס, הקלטה מהטלוויזיה, ומשחקים פעם ב... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- רק כרטיס טלוויזיה שיתאים למערכת הפעלה XP SP3 וטלוויזיה YES (ייתכן שבעתיד אני אעבור למערכת הפע…
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
תכננתי בחודש הבא לקנות ultrabook, ליתר דיוק את ה Dell XPS 13 Ultra Book XP-RD33-5966: i5, 128 GB SSD דק, איכותי ובמחיר ממש טוב בעיני.. רק מה, בדיוק עכשיו יצא דור חדש של מעבדי אינטל (Haswell ) עם הרבה מאוד הייפ והתלהבות. זה מאריך בצורה משמעותית את זמן הסוללה ומהללים את היכולות הגרפיות שלו.. אפילו ראיתי את ה DELL XPS 11 החדש שיצא עם המעבד ואני חייב להודות שזה נשמע מרשים מאוד.. עד כמה באמת כדי לחכות למעבד הזה? מתי הוא יגיע לארץ? ומה עלול להיות תג המחיר שלו? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY E7400TRAY ¤ 600.00 1 ¤ 600.00 פתרונות קירור למעבד COOLER MASTER DI5 CPU COOLER DI5-9HDSF-0L-GP ¤ 49.00 1 ¤ 49.00 לוחות אם GIGABYTE GA-EG41MFS2H LGA775 GA-EG41MFS2H ¤ 409.00 1 ¤ 409.00 מארזים Tagan 188A Black Rubber Coating 12229 ¤ 194.00 1 ¤ 194.00 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm 12L 120mm ¤ 35.00 1 ¤ 35.00 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus RS-500-PCAR ¤ 235.00 1 ¤ 235.00 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPI-B ¤ 336.00 1 ¤ 336.00 כוננים קשיחים Western Digital WD5…
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא פתרון זול לבניית מחשב קומפקטי עד כמה שניתן למסעדה ( אשמח להצעות למחשבים מוכנים ) , במידה וארכיב את המחשב שיהיה תואם מערכות הפעלה אחרות מלבד WIN (צריך שכל התוכנות יהיו חוקיות !). שוב , המטרה העיקרית היא ניגון מוזיקה . תקציב 800+-ש"ח. כרגע ברשותי כונן חיצוני בגודל 1TB שדרכו אני מתכוון לנגן את קבצי המוזיקה . חשבתי על משהו כמו ה NUC סלרון ( http://ksp.co.il/?uin=19046) אך הוא מגיע בלי דיסק קשיח וזכרון שכבר ייקרו את המחשב מעבר לתקציב אשמח להצעות ורעיונות. נ.ב. לא מצאתי פורום כרטיסי קול או מוזיקה אז מקווה שפרסמתי במקום המתאים
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין להרכיב מחשב חדש. אני לא מבין כלום בזה ומסתמך על המפרטים המומלצים שקיימים באתר. השאלה - מי ירכיב את המחשב? האם יש חנות אמינה באזור הרצליה/רעננה/רמת השרון שניתן לפנות אליה עם המפרט ולסמוך על זה שלא יעבדו עלי? האם רשתתות כחמו אייבורי אמינות לצורך כך? אשמח להמלצות. תודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? לא בטוח, גבול עליון מוחלט 6000 אבל עדיף יותר קרוב ל4000-5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא על חשבון ירידה מורגשת בביצועים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב1080P א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב- 1 fortnite, pubg, witcher 3, black ops 4, battlefield ועוד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 60HZ…
-
- 19 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לפטופ ששימשו העיקרי הוא כתיבה בWord. אין כל צורך ביכולות עיבוד גבוהות או בחומרה ברמה הכי גבוהה. אלו הפרמטרים שחשובים לי: - משקל: חשוב מאוד שהלפטופ יהיה קל לנשיאה (מקסימום 2 קילו, ועדיף יותר באזור ה1.5). - מסך: מסך איכותי ובגודל 13 אינץ לפחות (עדיף גדול יותר, אבל שלא יבוא על חשבון משקל קל). - מקלדת: נוחה לכתיבה מרובה לאורך זמן. - סוללה: סוללה שתחזיק 8-9 שעות לפחות של שימוש בWord. התקציב שלי הוא בסביבות ה2000-3000 ש"ח. תודה מראש, גיא
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מחשב למשחקים ב-2000 ש"ח, אפשר חריגה של עד 2200 ש"ח. אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח מארז המחשב לא צריך להיות חזק במיוחד, העיקר שהוא יריץ משחקים ברמה סבירה, לא אכפת לי שהכרטיס יעלה 400 ש"ח...
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי חבר'ה... קניתי לפטופ חדש MSI EX600 משודרג. אני מתלבט איך כדאי לחבר אותו לטלויזיה. היציאות שאני רואה הן S-VIDEO(של הGEFORCE 8400) נראה לי..7 פינים ומעליהם פס זה זה נכון? והיציאה השניה היא יציאה של מסך מחשב רגיל(לא דיגיטלי די סאב איך שקוראים לזה..) VGA נדמה לי. תסלחו לי על הבורות.יש לי את 2 האפשרויות כי יש לי LCD עם 2 כניסות מתאימות. השאלה איזה עדיפה לדעתכם...אתם המומחים
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3 אלף. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הלפטופ ישומש ללימודי הנדסה ולפיתוח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט יותר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך אם בתוספת תשלום 8. האם ישנה העדפה לרכ…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5000 ש"ח, עדיף בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות , תכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …
-
- 45 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מסכים ViewSonic 19" LCD vp930 ¤ 1660 1 מערכת הפעלה vista WINDOWS VISTA HOME BASIC DVD…
-
- 48 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=29&CatCode= מה דעתכם על המפרט הזה? ומה דעתכם על אייבורי? הבאתם לי פה לא מזמן מפרט ב-5000 ש"ח, אמרתי לכם שנאי מתכנן לקנות אחרי סוכות אבל מה לעשות שהתקציב לא מאפשר כרגע, וזה די דחוף מחשב חדש, התקציב סופי הוא גג 4000 ש"ח, ואני צריך מחשב שקט + מסך CRT + מקלדת ועכבר (לא צריך רמקולים) שיהיה שקט זה חשוב מאוד לעבודה שוטפת על המחשב, וגם למשחקים , אני לא גיימר כבד, אבל משחק או שניים זה הכל.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב חבר'ה תשמעו יש לי מחשב נייד עכשיו המקש של הווינדוס בחוץ כאילו אין מקש אז כדי ללחוץ על הווינדוס יש מין דבר כזה שאני לוחץ עליו עכשיו השאלה שלי היא אם יש מקומות שיכולים להחזיר לי את המקש הזה יש לי את החלקים שלו ונגיד חסר חלק הוא יוכל להחזיר ?? לי אותו ? אם חלקים משלו ? כמובן שבתשלום עוד שאלה יש מקום שיכול לנקות לי את כל החרא שבתוך המקלדת ? ?? לנקות את כל הלכלוכים והכל וכמובן בלי לפגוע במקלדת וגם בתשלום ... ושאלה כמה הכל יעלה ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד כ-7000 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטונים ב-4K ביתיים, משחקים, עיבוד תמונות פוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? קיים, אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים כרטיס GTX1060 יכול להיות שאעביר אותו למחשב הישן 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב ביותר !!! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ממש לא מעניין אותי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב ב…
-
- 18 תגובות
- 13.9k צפיות
-
-
אני תלמיד במכללה ואני צריך מחשב נייד שיהיה קל ושיריץ לי סביבות פיתוח למינהן בשביל C ,C++,JAVA גרפיקה וכו'. ז"א אני מחפש מחשב קל ,נייד,וחזק אם זה יתאפשר אשמח לקבל הצעות..
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-