ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מדובר במארז שמיועד רק לגיימינג וגלישה. מסך 22' 1680. OC לא מתוכנן בכלל. שקט גם לא חשוב, העיקר ביצועים. משחקים שאמורים לרוץ זה בערך כולם :-) על הגדרות הגבוהות ביותר שאפשר אם לא אפשרי אז לפחות HIGH במקום ULTRA. חשבתי משהו על סגנון: מעבד AMD Phenom II X4 940 Box ₪1096 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1280 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ₪418 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪265 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphir…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שזה מחיר ממש נמוך, איךשהו מצאתי נייד של אסוס עפ מפרט מדהים ב3200 .. בכל שאר החנויות הוא עולה 1800 יותר! אם תוכלו להמליץ לי ולהגיד לי איך החומרה (והכרטיס מסך בפרט) אני אשמח, תודה.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=6683
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Netbeans, Visual Studio באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2 כבד ומשחקי FPS כמו BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש…
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
הסתכלתי על המפרטים המומלצים האתר והשאלה שלי היא כזאת יש הבדל משמעותי בין המחשב שעולה 3,600 לזה שעולה 3,900 וזה שעולה 4,200? אני יכול לשלם גם 4,280 או כמה שזה עולה אבל השאלה שלי היא האם זה שווה את הכסף? אני גיימר כבד יחסית משחק הרבה במחשב לא במשחקים כבדים מדי, league of legends, team fortress 2, battlefield 3 וכו'
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
באיזה חנויות(רצוי איזור ת"א) אני יכול להשיג את המפרט הבא ב-5000? http://hwzone.co.il/specslist/view/2/ (המפרט העליון) אם המפרט לא מעודכן ויש שדרוגים שניתן לעשות במסגרת התקציב, אשמח לשמוע.
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1. בגדול יכול להגיע ל6 מעדיף להישאר בטווח ה5, 5 זה סכום שמאד נוח לי איתו, לא מחפש לחסוך במיוחד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 2. תאחלס המחשב הוא לעבודה גרפית בלבד, המטרה היא שהוא יהיה עמדת עבודה וכח עיבוד שאין לי בלפטופ. בשאיפה להריץ עליו את האדובי סוט, קאד, הדמייה וגם קצת תוכנות אנימציה ומנועים גרפיים כאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 3. כל הצידו ההיקפי קיים, כולל מסך והכל 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא שאני יודע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? וואלה עדיף שקט, אבל לא קריטי נו…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך כ 2-3 מפרטים שונים [AMD] שיהיו למוזיקה,אינטרנט,וקצת מישחקים. שהמפרט יכלול תדברים הבאים: כרטיס מסך. לוח אם. מעבד. זיכרון [512]. מקלדת+עכבר. מארז. מערכת 2.1 [תנסו להכניס בתקציב]. ספק כוח. הרד דיסק 80 גיגה. צורב [עם אפשר שיהיה DVD]. כונן דיסקטים. ללא מסך! כול זה ב 2500 עדיף שלא לחרוג. תודה רבה לכול העוזרים עוד דבר אחד חשוב: שיהיה מהחנות אייבורי שבאשדוד
-
שלום , אני מחפש מפרט למחשב חזק , אני לא הכי מבין בתחום הזה - לכן אני אשמח להסברים על הרכיבים. כמה דגשים: * התקציב לא כולל מסך. * אפשר לחרוג - רק אם זה הכרחי. * מחשב שקט , אני לא רוצה טרקטור בחדר. * משחקים: המטרה שיוכל להפעיל GTA 4 (לדוגמא) , ומשחק דומה בעוד שנה +. * רצוי , לא חובה: INTEL ... ולא יזיק NVIDIA . אם שכחתי לכתוב משהו בפוסט , תעירו. תודה רבה לעוזרים , מחכה לתגובות.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני זקוק למחשב להרצת אנליזות מבני חלבונים (פירוט בסקר). המחשב יריץ לינוקס. הניסיון שלי ליצור מפרט מופיע למטה. אשמח לכל פידבק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K כולל מסך, אפשר לעלות אם אין ברירה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יריץ לינוקס שעליו ירוצו תוכנות יעודיות לאנליזת מבנה חלבונים. התוכנות מנצלות בעיקר CPU, אבל יש צורך גם ב-GPU כדי להציג מבנים גרפים מורכבים, וכדי לשמור מקום להאצות בהמשך. במידת הצורך, אוכל לשלוח את רשימת התוכנות. סבירות קטנה להרצת windows 10 home ע"י VMWare או וירטואליזציה אחרת למטרות…
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום אז לפני יש לי מספר שאלות -האם בחצי שנה הקרובה צפויה ירידת מחירים או השקה של טכנולוגיה (כמו סידרה של כ.מסך חדשים) שכדי לחכות לה ? -האם אפשר לבנות מפרט חזק בתקציב הזה ? המחשב הוא למשחקים ותוכנות כמו VISUAL STUDIO + סרטים. המסך שלי הוא DELL U2311H + אין צורך בצורב וקירור למעבד יש לי את הMUGEN2 REV.B דגשים: -רצוי שהמחשב יהיה שקט כמה שיותר כי הוא בחדר שינה. -אם אפשר שהמערכת תהיה מבוססת INTEL. -מארז יפה ונוח שיהיה הרבה מקום סירקולציה טובה (יש אפשרות לתוספת תקציב). -ספק כוח שיהיה די חזק אם בעתיד הרצה לשדרק כ.מסך או משהו בסגנון. -אפשרות לOC עתידי לא כבד. המפשט שלי עכשיו ישן אבל אולי יש משהו שאתה ממליצים להשתמש בו : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב בשביל אח שלי (בן 12) 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שמשתלם יותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300~, במידה ותשלום של עוד כמה מאות באמת עושה הבדל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , קצת אינטרנט ולימודים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיועד למשחקים, כרגע בעיקר Minecraft, Overwatch, GTA 5 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
בחודש חודשיים הקרובים? אני מדבר על הארץ... כי אין סיכוי שאני קונה מיני מחשב נייד במחיר הזה והוא עוד מגיע עם סוללה 3 תאים :\ אז מה דעתכם? יש למה לחכות?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מבקש במפרט המלצה גם למסך, כנראה FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?הכי גבוהה שאפשר לבגיע בתקציב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?COD BO * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?יש צרוך בהכל 4.…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. פעם ראשונה שאני רוכש מחשב נייד.הדבר הכי חשוב לי זה זמן סוללה (מעל 6 שעות) ומעבד נורמלי במהירות 1.6 לפחות.המחשב אמור לשמש אותי כסטודנט ולאינטרנט כך שלא מדובר במחשב חזק במיוחד...מה שחשוב לי גם שיהיה כמה שיותר קל משקל,אבל ושוב אני מדגיש הכי חשוב זמן סוללה ארוך-גם אם זה בא על חשבון דברים אחרים. נ.ב. לא בא לי על מיני ניידים,המסך שלהם קטן מידי..
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש ללא ציוד היקפי וללא מסך במחיר של עד 5K ש"ח. הרכבתי מפרט מחנות KSP, אמשח לשמוע חוות דעת עליו. המפרט נבנה מ KSP מכיוון שאני מנתניה, ולא ידוע לי על חנות מקצועית וטובה יותר אחרת בסביבה (גם לא באיזור ת"א, אלא רק באיזור ראשל"צ, אשדוד והקריות, ושלושתם רחוקים מדי לטעמי בשביל תמיכה למחשב). המפרט: מעבד: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB, Life Time Warranty מאוורר: Freezer 7 Pro (LGA775) Arctic Cooling לוח-אם: GIGABYTE - 3 Years Warranty EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסק קשיח: Western Digital - שלוש שנות אחריות 50…
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. המחשב הבא בעדיפות לנייד, זמן סוללה פחות קריטי היות וזה בעקרון Workstation. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד כ10,000 ש"ח. ניתן לחרוג מעט במידת הצורך. במידה והתקציב לא ריאליסטי לדרישות אשמח לשמוע על מה לדעתכם תקציב הולם, ולשמוע על מפרטים לדוגמא אבל כרגע זו המסגרת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 שקלים. (אם יש שדרוג משמעותי שיחרוג עוד טיפה אשמח לשמוע) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח Unity לVR, התמקדות בסצינות יחסית קטנות אבל עדיין עושה 360 Rendering. בעת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב בזמן הקרוב לצרכי מעט גיימינג קל, עריכת ודיאו וסאונד חובבנית וגם גלישה, אופיס סרטים וכו.. התקציב שלי הוא 4,000 שח ובגלל המחירים המוגזמים של הכרטיסים היום חשבתי שעדיף שאני פשוט אקנה את הכרטיס מסך עוד כמה חודשים בתקווה שהמחירים ירדו, וככה אוכל גם לשדרג את המעבד. לדעתכם זה רעיון טוב? בלי קשר אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי: PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant CPU: Intel - Core i7-8700K 3.7GHz 6-Core Processor ($374.89 @ Amazon) CPU Cooler: Cooler Master - Hyper 212 EVO 82.9 CFM Sleeve Bearing CPU Cooler ($29.99 @ Amazon) Motherboard: Gigabyte - Z370P D3 ATX LGA1151 Motherboard ($114.99 @ Amazon) …
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז הגיע הזמן להתחדש, ולאחר שעות רבות של מחקר החלטתי ללכת על שילוב של מסך 2K Dell U2715H עם כרטיס גרפי GTX 1070. עכשיו אני תקוע וצריך עזרה בבחירת שאר המפרט המחשב מיועד לגיימינג, תכנות ויצירת מוזיקה. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט מכיוון שאני מקליט שירים באותו החדר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אבל לא במחיר של פשרה רצינית ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש חייבים 0.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות ו-DAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - Cubase, Vis…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה להדגיש שהדבר החשוב לי ביותר הוא מולטיטסקינג - שהמחשב יוכל להריץ מספר אפליקציות במקביל ובמהירות 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?כ- 3200 שקל עם אפשרויות חריגה קלות (נניח מזומן) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש כללי - בעיקר אינטרנט ואופיס, הקלטה מהטלוויזיה, ומשחקים פעם ב... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.- רק כרטיס טלוויזיה שיתאים למערכת הפעלה XP SP3 וטלוויזיה YES (ייתכן שבעתיד אני אעבור למערכת הפע…
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
תכננתי בחודש הבא לקנות ultrabook, ליתר דיוק את ה Dell XPS 13 Ultra Book XP-RD33-5966: i5, 128 GB SSD דק, איכותי ובמחיר ממש טוב בעיני.. רק מה, בדיוק עכשיו יצא דור חדש של מעבדי אינטל (Haswell ) עם הרבה מאוד הייפ והתלהבות. זה מאריך בצורה משמעותית את זמן הסוללה ומהללים את היכולות הגרפיות שלו.. אפילו ראיתי את ה DELL XPS 11 החדש שיצא עם המעבד ואני חייב להודות שזה נשמע מרשים מאוד.. עד כמה באמת כדי לחכות למעבד הזה? מתי הוא יגיע לארץ? ומה עלול להיות תג המחיר שלו? תודה רבה..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למינימום קרי 3000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים רק Battlefield bad company 2 אולי GTA 5 וגראפיקה UNITY3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). UNITY3D כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA 5 רמת גרפיקה לא ULTRA שיהיה אפילו כמו ב PS4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 BATTLEFIED BAD COMPANY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי, אשמח אם תמליצו לי איזה מחשב מסוג All-In-One (שהכל נמצא במסך מסוג MultiTouch) מהדגמים שנמכרים היום בישראל הוא הטוב ביותר.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066MHz TRAY E7400TRAY ¤ 600.00 1 ¤ 600.00 פתרונות קירור למעבד COOLER MASTER DI5 CPU COOLER DI5-9HDSF-0L-GP ¤ 49.00 1 ¤ 49.00 לוחות אם GIGABYTE GA-EG41MFS2H LGA775 GA-EG41MFS2H ¤ 409.00 1 ¤ 409.00 מארזים Tagan 188A Black Rubber Coating 12229 ¤ 194.00 1 ¤ 194.00 מאוררים למארז/גופי קירור Arctic Cooling Arctic 12L 120mm 12L 120mm ¤ 35.00 1 ¤ 35.00 ספקי כח Cooler Master 500W Extreme Power plus RS-500-PCAR ¤ 235.00 1 ¤ 235.00 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPI-B ¤ 336.00 1 ¤ 336.00 כוננים קשיחים Western Digital WD5…
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-