עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני צריך המלצה למחשב נייד לסרטים מוזיקה עבודות בוורד ותיכנות בעיקר ב visual c++ חשבתי על הmacbook הזה http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=59&products_id=766 נראה מחשב מעולה זוכה לשבחים כל הזמן אבל משום מה יש כאלו שאומרים שלסטודנטים יש איתו בעיות. אשמח אם תביעו את חוות דעתם על המחשב הזה או שתמליצו על ניידים אחרים בערך באותו תקציב אם המחשב הזה לא נראה לכם. חשוב שיהיה במחשב: מסך רחב יציאת טלויזיה-חובה דיסק קשיח 80 ומעלה(עדיף יותר מ 80 אם אפשר) רמקולים טובים שיריץ ויסטה בלי בעיות שהבטרייה תספיק לזמן סביר (אני מעריך 3 וחצי 4 שעות)

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by OR007,

יש לו מעבד (1.6A) והארד דיסק של MAXTOR 40GB 7200 RPM אז הוא צריך את כל השאר... הצעתי לו לא להחליף מעבד (אפשר לעשות לו O/C אותו בלי הרבה בעיות...), אני הצעתי לו את זה (מה אתם אומרים) Winbond ddr 512mb 3200 GA-SQ800 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400 Watt radeon 9100 128mb אז ככה, אין לו תקציב לשתי סטיקים של 256 (חוץ מזה שאחד גם עדיף ל-O/C), קירור אני כבר אדאג להשיג לו משהו הולם למעבד, ובקשר למארז...זה מה שהוא רוצה ואין לי סבלנות להתווכח איתו (למרות שהמארז די נחמד הצעות ושיפורים יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. אני צריך בבקשה מפרט מחשב ללא מסך מחשב למשחקים להורדות ולראיית סרטים בעיקר ואני צריך קירור טוב למחשב תודה רבה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by GENERAL,

אני מעוניין לקנות מחשב דק מאוד מחבר קרוב רחוק הוא דגם IBM SUB notebook המפרט שלו הוא pentium 3 1.1 מג"צ זיכרון 256 הרדיסק 20 גיגה כולל DVD + צורב רגיל FLOOPY DISK אני רוצה בערך לברר את המחיר ועם המחיר משתלם ידוע לי שלא רשמתי את הדגם ... מכיוון שאין לי את הידע...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לחוות דעתכם בנוגע למחשב הבא (כולל מסך): המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, הורדות מוזיקה, הדפסות, ותוכנות גרפיקה שונות. פנטיום 2.4 GH לוח אם: ASUS P4P800SE כרטיס מסך: VIA 7000 HD 80 GB זיכרון 512 צורב טושיבה מסך AOC 17" +פלופי+מקלדת+עכבר סה"כ 4150 ש"ח. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום חברים יקרים אשמח אם תעזרו לי לגבי הצעה למחשב חדש.... קראתי ביקורות והצעות שונות ובניתי לעצמי מפרט מחשב, הייתי מאוד שמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הנ"ל. אני אשמח לשמוע הצעות לשיפור המפרט או לקבל הצעות למפרט דומה לזה. כמה דגשים ברשותכם: חשוב לי שהמעבד יהיה מהדגם החדש של אינטל LGA775 או אם יש הצעה אחרת אשמח לשמוע. אני מעוניין בלוח חזק שיתן תמיכה ב LAN וב G LAN שיהיה בעל 8 ערוצי אודיו ועוד. ברשותכם הנה המפרט שאני מדבר עליו: מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 1MB 800MHz HT 530 לוח אם ECS PF4 Extreme או דגם PF21 זיכרון Twinmos 512MB DDR400 DDR2 שני זכרונות סה"כ 1GB דיסק קשייח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 6200 with TurboCache 256MB צורב LG 52X…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, GTA, Need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080, 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, חריגה עד איזור ה5500. אם יש משהו שמאד שווה העלאה נוספת - אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים לא כבדים מידי - פיפ"א וצפיה בתכני 4K. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה …

9. הבדלי מחיר ולמה? מה ההבדל בינהם: כרטיס מסך EVGA GTX980 Ti Classified ACX 2.0+6GB GDDR5 מעבד Core I7-4790k 4.0GHz לוח אמ Gigabyte GA-Z97X - gaming GT LGA1150 intel Z97 DDR3 זיכרון G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 ספק כוח Corsair CS750M Modular 750W Gold Active PFC 12cm Fan דיסק קשיח Seagate Desktop SSHD 2TB 64MB MLC/8GB דיסק קשיח Samsung 850 EVO Series 2.5 Inch 250GB SSD קירור מים corsair hydro H80i Gt High Perfoemance Liquid CPU Cooler CW-90600017 מארז Coolermaster CM strom TROOPER Window Black ATX Case no PSU 6 מאורר למארז Corsair 120mm Fan red LED לאומת כרטיס מסך Geforce GTX 750 TI …

10. שבוע טוב איזה נייד מהניידים שבקישור עדיף https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=,,16638,16636 באחד המעבד יותר חזק אבל הכרטיס גראפי פחות בשני הכרטיס גראפי יותר והמעבד קצת פחות בהתחשב בעובדה שזה עבור חבר שלא משתמש שימושי גיימינג כבדים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by zeevge,

היי, שלום לכולם! אני זקוק לעזרה ברכישת מחשב נייח חדש, המחשב הוא לשימוש ביתי של סטודנט(גלישה באינטרנט, סרטים, קריאה, עריכת/יצירת מסמכי טקסט או מצגות) בנוסף יש ברשותי מהמחשב הישן כונן קשיח של 1 TB וכן יש לי כבר את כל הציוד הנלווה. הכיון הוא למחשב מותג, אך אם אתם חושבים אחרת אשמח לשמוע דעה על כך. התקציב הוא עד 2000 ש"ח אך אין סיבה לבזבז את כל התקציב אם אפשר לקבל משהו מתאים בפחות. דבר נוסף שחשוב שהמחשב יגיב מהר. אשמח מאוד לקבל עזרה מהמומחים. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Rabbi nachman,

שלום לכולם, אני חדש כאן. מחפש מפרט מחשב כולל מסך 240hz שיריץ לי Counter Strike Global Offensive הכי חלק שאפשר. לא צריך במפרט עכבר ומקלדת. כל השאר בבקשה תכניסו במפרט ולא לשכוח 240 hz עדיפות לאסוס (המסך). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמה שנדרש עבור הרצה של סיאס גו חלק. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?קאונטר סטרייק גלובל אופנסיב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

13. שלום לכולם. המחשב של ההורים עושה קצת בעיות. אני מעוניין לקנות מ-K.S.P או אייבורי בגלל שיש חנות שלהם בעיר של ההורים. התקציב הרצוי הוא 1600 ש"ח לערך. כאשר השימוש העיקרי של המחשב יהיה לאינטרנט. ראיתי בשני האתרים מפרט די דומה. לדעתי המפרטים יתאימו לצרכים. מה דעתכם לגבי המפרטים, כמו כן האם כדאי לשדרג או לשנות משהו במפרט ? אני מעוניין לרכוש במיידי מחשב כך שאשמח לדעתכם K.S.P http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnazarta&comp=32 מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, 2xPCI-E, VGA, HDMI זכרונות …

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. CPU: Intel Core 2 Duo E6300 Box = 1,010NIS MOBO: GIGABYTE GA-945P-S3 = 600NIS GFX: PALIT GeForce 7600GT = 786NIS HD: Western Digital WD1600YS 16MB 160GB = 387NIS MEMORY: G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15 = 680NIS CASE: Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w = 370NIS TOTAL: 3.834 איך לדעתכם? הדבר היחידי שמפריע לי פה עוד איך שהוא זה הספק. אני מעדיף לקחת ספק אמין יותר, אבל אני לא ימצא בשום מקום מארז + ספק בתקציב של עד 400-450 שקל.. אז זה גם מארז יפה וגם ספק 400W. תריצו תגובות יאלללה שחקקקקק

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום לכולם. אחרי התיעצויות רבות בפורום מעבדים אני חושב שהגעתי להחלטה ולהלן המפרט שהרכבתי. מטרת המחשב: אינרנט, הורדות, משחקים (לא מהכבדים ביותר. משהו לא מחייב להעברת הזמן), תוכנות כגון: פוטושופ, MATLAB, PSPICE לא לשימוש יום-יומי ולא במטרה להריץ את כולן במקביל. היום המחשב שלי, פנטיום 1.4 מתמודד לא רע עם כל אלו, עם כי לאט יחסית. בכל מקרה: מעבד: AMD Athlon64 3200+ Venice 1000NIS לוח אם: Abit AN8-Ultra 790NIS זכרונות: TwinMos 512MB CL2.5 X2=1024MBTotal 270NIS כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 6600LE 256MB 128bit GV-NX66L256D 565NIS http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=27_67&products_id=2285&osCsid=23a2127d442b904d52609a26fa1e0504 כונן קשיח: Western…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by wombat,

התקציב שלי כרגע כ-3000 שקל(אפשר לחרוג) למעבד, לוח אם, ראם, מארז וספק כוח(כל השאר יש לי). האם ניצן להכניס מפרט מבוסס קונרו בתקציב הזה בלי להתפשר יותר מידי על איכות החלקים(לא מתכוון לרכוש ספק/לוח/ראם מחברה לא מוכרת)? אם אי אפשר באיזה תקציב כן אפשר? איך המחירים הולכים להראות בעוד שבועיים, חודש וכו'? שאלה אחרונה, הגיעו בכלל פיזית מעבדי קונרו לארץ? עדכון: אני כרגע מחפש מפרט מבוסס קונרו בתקציב של עד 3500 ש"ח(אם אפשר יותר זול עדיף), החלקים שאני צריך הם: מעבד, לוח אם, ראם(לפחות גיגה וכמה שיותר מהיר), מארז(פשוט), ספק כוח(שיחזיק את המערכת פלוס ATI X1800XT). עדיפות לחנויות כמה שיותר קרובות לאיזור חדרה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by noambar,

יש לי 750 ש"ח ואני רוצה לשדרג את המחשב שלי. חשבתי או לקנות כרטיס קול טוב כי יש לי אחד מובנה בלוח אם או ליקנות גופי קירור לכרטיס מסך ולמעבד בקצת פחות. למישהוא יש הצעות? המפרט: gigabyte geforce 7800gtx ga-k8nn pro-sli amd 4000+ Logitech Z-5300 5.1 Multimedia Speaker 1 giga ram

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000-2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? סביבות 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? השימושים הם רק למשחק WOW בגרפיקה הכי גבוהה שאפשר (אני יודע שזה אפשרי כי משהו קנה מחשב ב-2000 ש"ח והכל רץ לו על ההגדרות הכי גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? מה שצריך בשביל מחשב חדש (אין לי שום כוונה להעביר ממחשבים ישנים) 5. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 10! 6. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dgrock,

אני גיימר כבד והמחשב שלי נהרס הנה המפרט שלו: nvidia 9800 gt 4 giga ram 1 tera bite ספק וואלה אני לא זוכר אבל אני יודע שהוא 220 W intel core 2 quad q8200 2.33 ghz עכשיו אני רוצה מחשב יותר חזק מזה עם מפרט של חלקים חדשים אתם יכולים לבנות לי אחד? התקציב שלי נע בין 2000-3000 ואני יכול לעשות חריגה קטנה של 200 שקל תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by shit,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=...ur=2&t=1&c=583 מחשב נייד Packard Bell Easynote TM85JO199IL מחשב נייד Packard Bell מדגם Easynote TM85JO199IL, עם מעבד i5-430M, דיסק קשיח בנפח 500GB וזיכרון פנימי4GB הפתרון המושלם למולטי-טסקינג עם השילוב המצוין של ניידות, פונקציונאליות וסטייל מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit באנגלית, עברית או רוסית * מסך: 15.6´´ HD LED LCD * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GE Force GT320 1GB * כונן: DVD Multi Burner * תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n חיבורים: * 3 xUSB * HDMI * VGA * RJ-45 * קורא כרטיסים א…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אהלן אני צריך שתעזרו לי בלשדרג את המחשב שלי חלקים לפני הכל אני מבין שחובה לקנות כרטיס מסך וספק חדש אני צריך המלצות אם יש אולי עוד חלקים שצריך לשדרג שהם ממש גרועים בגדול אין לי תקציב כי אני אחסוך כסף לפי כמה שאני צריך.. ככה שאני צריך מטרה כזאת אבל המטרה זה לא לעבור את ה-2000 ש"ח להתמקד רק במה שבאמת חייבים לשדרג!! זה המפרט של המחשב: Intel® CoreTM 2 Duo Processor E8200 (2.66GHz,1333MHz FSB, 6MB L2) Chipset: Next Genaration Intel Q35 with ICH9DO Support Intel x 64 bit technology 2.0GB 800MHz Non-ECC DDR2 SDRAM (2*1,024MB) Memory Four Memory slots offering up to 8GB Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (utilizing up to 256MB of system memory) 160 Gb SATA 3.0Gb/s 72…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם ובוקר טוב ! זוהי הודעתי הראשונה בפורום, קראתי את החוקים ובמשך יום שלם אתמול חיפשתי מפרטים דומים לפי מילת החיפוש SOLIDWORKS. כל המפרטים שמצאתי שם בתקציב המוזכר לעיל היו משנת 2009 והייתי מעוניין במפרט מעודכן. חיפשתי גם ב-50 המפרטים המומלצים אך לא מצאתי את מבוקשי. עליי לציין שאני לא מבין בתחום כלל. את ההודעה אני כותב על פי פורמט מומלץ להודעה שפורסמה בחוקים: 1. התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח. כמו שמצויין בכתורת הת'רד. יש לנצל את כל התקציב. ניתן לחרוג עד 25 אחוזים מהתקציב (750 ש"ח) לצורך קניית צג בלבד 22'' רחב תומך HD. 2. השימושים הצפויים של המחשב הינם שרטוט בתוכנה SOLIDWORKS (יומיומי) , שימוש ביישומי אופיס (יומיומי. בעיקר אקסל, פאוור פוינט ווורד) ותכני HD (חד שבו…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by טלוש,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש עיסקי. השימוש הוא לצורכי הצגה בתנאי תאורה קשים (בחוץ) של מסמכים ותמונות. על זמן הסוללה להיות ארוך ככל הניתן, ויכולת חיבור למסך חיצוני לצורך הצגת סרטים (בבית - HDMI רצוי..). חשבתי על המחשבים המוצגים בנושא עקב הצ'יפסט הטוב שיש לשניהם PM55. אשמח להמלצות לגבי יתרונות וחסרונות של כל דגם, או המלצות לדגמים נוספים. תודה, טל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by itsik1990,

השימושים שלי במחשב סרטים באיכות HD‏ , אינטרנט , אופיס אני כמעט סגור על קניית המחשב חשוב לי לשמוע את דעת חברי הפורום בשביל לדעת שאני מבצע קנייה טובה אז תודה רבה לעונים ! HP Pavilion dv6- 1310EJ מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium (64-bit) סוג מעבד מעבד Intel® Pentium® processor T4300 • 2.10 ג'יגה הרץ, זיכרון מטמון של 1 MB ברמה 2 זיכרון זיכרון 2048 MB זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR3 של עד 8 GB 250 GB כונן דיסק קשיח SATA Hard Disk Drive 7,200 סל"ד Lightscribe DVD Writer גודל תצוגה צג High Definition HP LED Brightview Display של 15.6 אינץ' באלכסון רזולוציית תצוגה 1,366 x 768 כרטיס גרפי ATI Radeon™ HD 4530 Graphics זיכרון גרפיקה כולל של עד 1278 MB עם …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.