ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מפרט המחשב : Intel Core 2 Quad Q6600 CPU Cooler Master GeminII S Gigabyte GA-G33M-DS2R OCZ Reaper HPC Edition DDR2-1066 2x2GB Memory Gainward GeForce 210 Video Card WD Caviar Blue 500GB (WD5000AAKS) Pioneer DVR-212 Antec 380W Antec NSK2400 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד בישביל חברה שלי היא הולכת ללמוד ביאולוגיה ואנחנו משחקים לא מעט. השמח לעזרתכם תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי?4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מישחקים ולימודים באונוברסיטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA5 \ OVERWATCH \ LEAGUE OF LEGENDS -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).17.3"…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, שימוש יום-יומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, Beam, Photoshop. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תחליטו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את המפרט אפשר למצוא פה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=ED50000&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE ובנוסף ישנה אפשרות להרחיב אחריות לשלוש שנים עבור 600 שח. מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב ישן עם מפרט: המפרט מחשב הוא: מעבד - CPU Type DualCore IntelCore 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם- Motherboard Name ASUS P5QL-E (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit Lan, IEEE-1394) כרטיס מסך - 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) זיכרון- System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2SDRAM) שתי סטיקים של 2gb מארז- coolmaster 590 ספק כוח - Hiper HPU-4M630 Power Supply אני רוצה לשדרג אותו שיפעיל את משחקים הכבדים מאוד לשנה זו מה שאני צריך זה : לוח אם כרטיס מסך מעבד + קירור זיכרון אשמח להמלצה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המטרות הם אינטרנט CS:S ועבודות לבית ספר זה מפרט לחבר שלי ואני לא מצליח להזיז אותו מהמפרט הזה: מעבד :Intel Core i3 530 Tray עולה 385 שקל זכרון :Kingston KVR1333D3N9/4G עולה 118 שקל כרטיס מסך :Gigabyte GeForce GTX 550 Ti GV-N550OC-1GI עולה 689 שקל מארז פשוט ב99 שקל דיסק קשיח :Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX עולה 430 שקל לוח אם :H61M עולה 240 שקל ספק כוח :500W בין 60-100 שקל .. הוא תקוע על המפרט המחורבן הזה ואי אפשר להזיז אותו ממנו :s07: תמצאו איזה משהו שיהיה אפשר להזיז אותו מהמפרט הזה מקסימום אני ישתמש בכוח בשביל להזיז אותו מהמפרט הזה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי נייד 6400 של דאל לכל הניידים יש הרד דיסק אחד אבל ראיתי לפני מספר ימים נייד אם שני הרד דיסקים צריך בשביל זה כבל מיוחד? ואם אפשר להוסיף אותו לנייד שלי או שזה נייד מיוחד? לא הייתי בטוח לאיזה פורום השאלה שלי קשורה...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לחץ חברתי כמובן... מי אמר שהוא לא עובד בגיל מבוגר? הם ראו שהחברים קונים מחשב אז גם הם רוצים.. אני צריך שהמפרט יכלול מסך CRT 19' או LCD 17'. יש רעיונות? תודה מראש. עריכה: הסתכלתי במפרטים המומלצים באתר אבל אף אחד מהם (במחיר הזה) לא כולל מסך 19 או 17 LCD.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 590 1 590 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 790 1 790 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Twinmos 470 1 470 VGA CARDS ASUS Price Units Total V9280 Ti4200 128MB,TV,DVI,AGPx8 1090 1 1090 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 720 1 720 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 Total price + system assemly 4000 ¤ הכריס מסך כמובן יוחלף ל Leadtek Ti440 או Ti4200 X8 איזה טוב יותר ? יש הצעות שיפורים בטווח של ה- 4400 ש"ח .... תודה לכול העוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מממ... מזה הרבה זמן שאני חושב לשדרג את המחשב, אבל לא בדיוק את כל המחשב (כמו שעשיתי כל החיים שלי - שדרגתי ל..מחשב חדש) אלא שדרוג של רכיבים\חלקים במחשב הקיים שלדעתכם יש להם חלופות טובות מספיק בשוק ובמחיר עממי. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון: כפול שתיים: DIMM1: G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B - 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גראפי: ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB) דיסק קשיח: Maxtor 6L160M0 ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA) Disk Drive דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device (465 GB, IDE) זהו זה המידע הרלוונ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הרכבתי לפני מס' ימים מפרט עם חבר באתר של חברה לספקים. כאשר הלכתי עם המפרט לחנות מחשבים המחיר שהם נתנו לי היה יקר יותר ב 900 שקל. אז חשבתי אולי אתם יכולים לעזור לי להוריד עלויות ולהחליט מאיזו חנו גם לקנות. אז ככה אני גרה בבאר שבע אז אין לי הרבה אפשרויות לחנויות. והחנות שממנה הרכבתי את המפרט הזול יחסית נמצאת בראשון לציון. השאלה היא עם עדיף לקנות ממקום כזה כשהשירות שלו כל כך רחוק ומצד שני זו גם לא חברה גדולה אז יש חשש שיקרה לה משו ב 3 השנים הבאות. מצד שני גם החנות בבאר שבע לא מסבירת פנים מבחינת איכות שירות ויש עליה די הרבה תלונות... אם תוכלו לייעץ לי בנושא החנות זה יהיה נחמד. בקשר למפרט יש כמה דברים שאני לא בטוחה בהם ואולי אפשר לשנות אותם כדי להוזיל את המחיר. (ספק , מאר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?-לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD, משחקים, תוכנות הנדסיות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש VISUAL STUDIO ,matlab ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: 3. האם יש צורך בציוד היקפי: כן 2333T 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:5,6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:כן,(אולי בעתיד קל עד בינוני):בינוני עד כבד 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ?:לא הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית?: ,RSM,TMS איזו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רקע: הלפטופ חזר מתיקון בגלל שנשפך עליו שוקו עכשיו כשאני מחבר רמקולים אני שומע רק ברמקול אחד. אם אני מכניס את החיבור עד הסוף אני שומע באחד אבל כשאני מכניס עד החצי אני שומע ברמקול השני עשיתי בדיקה של הרמקולים עם mp3 והם בסדר עשיתי בדיקה של הרמקולים המובנים של הלפטופ והם בסדר (עשיתי בדיקה של הרמקול הימני והשמאלים בנפרד) יכול להיות שהחיבור עצמו של הלפטופ נדפק??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, יש מארז מחשב ישן, יש דיסק קשיח חדש, ועכשיו צריך לשדרג. המחשב לשימוש בסיסי, אופיס ואינטרנט בעיקר. לכן אני מניח שזה יבוסס על מעבד אינטל בסגנון g4400 ולוח אם בסיסי (אם יש לו חיבור firewire, מה טוב). זיכרון אני מניח גם שיהיה בכיוון של ddr4 8g. אולי אפשר לדחוף איזה ssd קטן בשביל הכיף במהירות. אשמח להמלצות. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לשרטוט (Autocad,Revit) עד 3500 ש"ח (אפשר גם 4000 ש"ח אם ממש אין ברירה). אם זה יצליח להריץ משחקים כמו Warzone זה יהיה נחמד, אבל השימוש העיקרי הוא שרטוט. אודה לעזרתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצ"ב מפרט למחשב - ישמש לפיתוח במספר סביבות (כולל סביבות וירטואליות) ותוכנות ADOBE (תמונה ווידאו) מה דעתכם (הדגש פה בעיקר שיהיה שקט, אין כוונה לעשות OVERCLOCKING) מעבדים: Intel Core i7 9700K / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪ 1711 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports DUO - Grey כמות: 1 - מחיר: ₪ 171 לוחות אם: Asus TUF Z390M-PRO GAMING WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 730 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 CL15 Vengeance RGB PRO CMW32GX4M2C3000C15W כמות: 2 - מחיר: ₪ 1696 מארזים: Fractal Design Define R5 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 571 ספקי כוח: Corsair RM750 750W PSU 80+ Gold Fully Modular כמות: 1 …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! הרכבתי את המחשב הזה תחת תקציב של 7 בערך, כשהדרישות המרכזיות שהצבתי לעצמי הן יכולת תמיכה בוירטואליזציה בצורה חלקה, גיימינג, וניצול של הGPU לתכנות מקבילי וכמובן שהעיקרון המנחה המרכזי שלי היה שיישמר לאורך זמן עם יחסית מעט תחזוקה ורכש עתידי לפחות ב5 שנים הקרובות מה דעתכם? מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 9 3900X AM4 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 2021 קירור למעבדים: Arctic Cooling Freezer 34 eSports - Red כמות: 1 - מחיר: ₪ 175 לוחות אם: Gigabyte B450 I AORUS PRO WIFI כמות: 1 - מחיר: ₪ 594 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3200 CL16 Ve…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצות לקניית מחשב נייד לסטודנטית לאדריכלות (הבת שלי) שנה ראשונה מתוך שלוש שנות לילמודים. שימוש עיקרי - לימודי אדרכילות ותחילת עבודה בתחום. אין לי מושג בעלויות אבל אין לי תקציב מיותר. מה שצריך. קיבלנו המלצה על מחשב של DELL. מצורף מפרט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם ותודה מראש על העזרה . מה התקציב המירבי? 8000 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית - אפטר אפקטס ופרימייר, תכני HD (עריכת וידאו של 1080p) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, גר במרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיו הרבה חיבורי USB אני מניח 12. הערות נוספות, פירוט …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שאלתי בעבר אבל על all in one וזה לא אפשרות וצריך מחשב רגיל. זה מחשב שיושב בחנות (את המארז לא רואים אבל את המסך כן) ולכן צריך מסך שנראה יפה וגם שהיה נוח לשימוש של לקרואו מסמכים וכו' כמו כן אשמח על המלצה למקלדת +עכבר שנראים טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ₪ חריגה 1000 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי אקסל גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן מסך יפה (הולך לעמוד בחנות) מקלדת ועכבר אלחוטי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הנ"ל,למחשב מבוסס AMD 3200/VENICE. כ.מסך 6600/GT/PCX לוח GB K8NXP/SLI. התלבטות:עם הוספת הקירור תהיה לי בעיה בהוספת כרטיס נוסף למערך ה-SLI,אני אומר ושואל. אהבתי את קירור המעבד של ASETEK,ולא ראיתי פה בפורום המלצות בכלל,למה? מה ההבדל המהותי של רכישת צורב,מה ההבדל בין החברות,אני צורב הרבה מאוד,ופשוט זקוק ל צורב DVD במחשב החדש.לכן חשבתי על ה-NEC אבל לא הבנתי מה ההבדל 4550VS 3550.או של LG. אני מצרף פעם ראשונה קישורים,מקווה שיצא לי טוב ושלא תרדו עלי.. [ ]]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4602 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 ]http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3894 http://www.noacomp.co.il/product.asp?produ…
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הגעתי למסקנה שזהו הגיע הזמן לקחת מחשב חדש מסך 19 אינצ' LCD יש לי אז ככה שאין צורך לקנות כמו כן HD חדש בעל 250 GB של WD SATA יש לי אז גם אפשר לחסוך על זה אז ככה עכשיו צריך התיעצות וגם קצת עזרה ( המחירים שאני מציין הם לפי KSP אם יש הצעה למקום יותר זול אני ישמח לשמוע ) אני יפרט מה אני רוצה ואם אפשר תיעצו לי בנושא נתחיל מהדבר הכי חשוב מעבד: Core2 Duo E6400, 1066Mhz, s775, 2MB במחיר של 1350 חשבתי לקחת את ה6300 הוא יותר זול ב300 שקל אבל איטי יותר אז אמרתי שנשקיע עדיף כבר ב6400 או שאולי עדיף כבר להשקיע במשהו חזק יותר? לוח אם אז כאן מתחילה כול ההתלבטות הקשה... וכאן אני באמת צריך עזרה ויעוץ נתחיל מה אני מוכן להשקיע: עד 700 שקל (מכיוון שראיתי שעד 700 שקל אפשר למ…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני זקוק לעזרתכם :-) אני סטודנט למדעי המחשב...זקוק לחוות דעת על מחשב נטבוק של asus ה- 1215N. אני זקוק למחשב סופר נייד...קליל, קומפקטי, עם סוללה טובה אבל גם ביצועים לא רעים. חוץ מהדברים הרגילים(אינטרנט+אופיס) אני גם מקמפל תוכניות בויזואל סטודיו... השאלה, האם לדעתכם, מחשב עם מעבד אטום(אפילו שהוא דגם שווה ודו ליבתי D525) יכול להריץ טוב את התוכנה ? האם לדעתכם יעשה את העבודה? אני לא מקמפל דברים כבדים אך בכל זאת תוכניות בינוניות... כמו כן...לאיזה מעבד אחר מקביל המעבד הזה? בהשוואה לסדרות הקיימות...? ככה אוכל לקבל פרספקטיבה. המון תודה, ליאור.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪252 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1572 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=944585 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ₪116 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ₪370 כמות:1 http://www.skyp…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גודל המסך? הכי קטן. משקל רצוי? הכל. האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB, חיבור לאוזניות ולמיקרופון. בלוטות? לא. גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מבין בזה ממש , אבל אם זה זיכרון אז שיהיה מספיק מספיק לקבצי וורד ותוכנות כלשהם. צורב DVD? אם יש במחיר הזה אז כן , אך אם אין אז לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-