עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, ירידת המחירים של 22/4/07 הגיעה כבר? או שהתאריך נדחה? במידה והירידה שהיתה צפויה כבר בעיצומה, אשמח לקבל תקציב למחשב לעבודה משרדית וצפיה בסרטים בסכום שאינו עולה על 4,000 שקלים. תודה, אורן.

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by tomyon,

שלום , אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא: מחשב לשימוש ביתי : עבודה באופיס ואינטרנט. מעבד: AMD ATHLON AM2 Dual Core +4200 לוח אם: Gigabyte GA-M55Plus-S3 ,Nforce550 ,Firewire דיסק קשיח: Western Didital 160GB SATA2 7200 RPM - צורב DVD: NEC DVDRW 7170A זיכרון: Digma1024MB (512X2) DDR2 667MHz מארז: Foxconn TLA436 Silver/Black מקלדת: Logitech עכבר: Logitech Optic מסך: ViewSonic VA903M מחיר סופי:¤3500 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  3. שלום. * מטרות המחשב: קצת מהכל. אבל בעיקר עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים ב-HD. * גודל המסך? - לא משנה * משקל רצוי? - כמה שפחות עדיף * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן, HDMI * בלוטות? - לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? - 320GB * צורב DVD? - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - זאת השאלה שאני מעוניין לשאול אתכם. מצאתי שלושה מחשבים שעונים לדרישות שלי, השאלה שלי היא מה לדעתכם עדיף? איזו חברה יותר עדיפה/אמינה? תודה! 1. acer AS5738ZG-444G32Mn * מעבד T4400 במהירות 2.2GHz * כרטיס מסך ATI Radeon HD4570 512MB * מסך איכותי 15.6" HD לצפיה בסרטי High Definition * זיכרון מהיר במיוחד 4GB DDR…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. המטרה היא מחשב ביתי (לא למשחקים) לתוכנות גרפיות ולעריכת סרטים ביתית. אשמח לקבל חוות דעתכם על המפרט: Pentium D 775 3.0G 2x2M TRAY 930 DUAL CORE THERMALTAKE SILENT 775 GA-8I945P Pro GAIL 1Gb KIT 512 X2 Western Digital 250Gb 16MB X2 Sapphire X550 LG H10AK x16 DUAL LAYER Bulk BLACK THERMALTAKE SWING BLACK 120mm FAN + 430W (Sata+24-pin+PCI-E) TT PS SAMSUNG LCD - 740B 8ms 17" Magic Bright DVI 1:600 מחיר כ 7000 ש"ח

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by alonari,

שלום לכולם אני אשמח להעזר בכם ולקבל מפרט למחשב שיפעל עם 4 מסכים אני רוצה שתהיה לי האפשרות לשדרג בעתיד ולהוסיף עוד 2 מסכים יעבדו במקביל מספר תוכנות וחלונות לאינטרנט. התקציב עד 2000 שח (אם לדעתכם הסכום נמוך מידי אז כמובן תתנו מפרט במרגת מחיר הבאה שנראית לכם) תודה אלון

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפיה בסרטי HD (כולל 1080P) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן יחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, ואם אפשר USB 3 למה לא * בלוטות? אפשרי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף שיכלול מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא עשיתי חיפוש באינטרנט והגעתי לזה: http://www.buy2.co.i…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  7. בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP - באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, Assassin's Creed. יש לציין כי המחשב מיועד יותר לגיימינג מאשר לתכנות!! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. * מטרות המחשב? אינטרנט,צפייה בסרטים ומוזיקה * גודל המסך? 15 אינץ' * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב,רצוי כמובן כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, LENOVO תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. צריך מחשב טוב ומהיר לשימושי לימודים ואופיס, ללא צורך במסך. אני צריך ווינדוס והקנייה מתוכננת מt.m.s. חשבתי על מפרט שכולל בתוכו i3 8 ג'יגה זיכרון דיסק ssd של 256 ג'יגה לגבי מארז- חשבתי על הננוקסיה 4 או על מארז מיני, לאחרונה כל המארזים הקטנים האלו צוברים תאוצה. האם הם שווים קנייה או שעדיף להתמקד במארזים הרגילים? לגבי הווינדוס יש לי שאלה, נניח ואני קונה את הווינדוס 8, האם אני זכאי לעדכון חינם כשייצא ה-10? 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב רשמי, כמה שצריך אני אשלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) עבודות משרדיות, צפייה בתכני hd וחיבור המחשב לטלוו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם אשמח לדעת מה המפרט המומלץ למחשב לעבודות גראפיות (פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, בעתיד גם פלאש, ללא תלת מימד) + עבודה משרדית שוטפת. התקציב עומד כרגע על כ-4000 ש"ח כולל מסך, אין צורך בציוד היקפי נוסף. עניין השקט פחות משמעותי במקרה זה. תודה!

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. שלום, אני מחפש מחשב שישמש בין היתר למשחקים אבל אני צריך אותו במארז קומפקטי ככל הניתן. אני רוצה שיהיה נוח להזיז אותו בבית כך שאשתי לא תתלונן יותר מידי. חיפשתי הרבה זמן משהו מתאים בלפטופים אך המחיר לעומת התמורה לא מצדיק. האם יש אפשרות בכלל למחשב כמו שאני מחפש? האם אני יכול לקחת לדוגמא מפרט מהמפרטים המומלצים ולהכניס אותו למארז MINI? או לחלופין האם מישהו מכיר מחשב מותג קומפקטי המאפשר להריץ משחקים? תקציב בסביבות 4,000 ללא מסך. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by TUCG,

שלום לכולם. אני מחפש לפטופ סביר שישרת אותי למשך שלוש השנים הבאות. התקציב המקסימלי הוא 3,000 ש"ח. * מטרות המחשב? תכנות (בפרט מטלאב), אופיס, גלישה באינטרנט (באופן טיפוסי יש לי 10 טאבים פתוחים בדפדפן). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-17 אינץ'. מעדיף מאט. * רזולוציית המסך? 1200x800 לפחות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת גדולה, רצוי עם numpad. * משקל רצוי? עד 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עם בהירות מלאה, Wifi כבוי ושימוש לא אינטנסיבי (כמו כתיבה בוורד או אקסל) אני מצפה שהוא יחזיק מעמד לפחות שעה וחצי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, Expre…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by avishai1b,

אני הולך לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב ואני צריך עזרה בבחירת המפרט, כרטיס מסך - אני מעדיף שזה יהיה ה 9800GX2 מעבד - אינטל Q9450 מסך - 24" של DELL 2408 (לא בטוח שזה הדגם) (התקציב הוא בסביבות ה10K) [[[10K = 10,000nis]]] nis=ש"ח משחקים לדוגמא: Crysis ll Call of duty 4 ll World in conflict ll UT3 ll Assassin's creed סרטים: HD 1080P וגם 720 ----- ללא ציוד הקיפי (רק מסך.) עריכה: 8800GT SLI עולה 2800 וה 9800GX2 עולה 3000 ולפי מה שהבנתי ה 88GT SLI יהיה יותר חזק ? אני מבולבל בכל העסק הזה עם הגירסה החדשה אז שיהיה כרטיס מסך שפשוט יריץ משחקים ברוזלוציות גבוהות. ( The More FPS The Better ) תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by sergames,

אני מועוניין לרכוש נייד במחיר של כ-2500 שקלים. המחשב אמור להיות לצרכים בסיסיים של תכנות ומוזיקה. המסך לא יהיה קטן מ-14" ורצוי שיהיה 15.4" על המחשב תהיה מותקנת מערכת ההפעלה לינוקס, כך שהמחיר יישאר נמוך ומתוכנן להפעיל עליו את התוסף comspiz-fusion כדאי שיהיה לפחות 2G זיכרון. אילו ניידים יש לכם להמליץ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. Started by Revolution3z,

מעבד Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray קירור למעבד ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI מארז NZXT Phantom 410 black ספק כוח Seasonic PSU S12II-620W Active PFC זיכרון Hynix Original 4GB DDR3 1600 קשיח למחשב שולחני Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 קשיח למחשב שולחני Samsung SSD 128G 840 Pro כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 WindForce OC כונן אופטי LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מסך DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM תוכנות Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 64 BIT אשמח לדעת כמה הוא שווה כיום עלותו הייתה 7350 דאז בתחילת 2013

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לכולם, חבר מהעבודה ביקש עזרה בקניית מחשב למשחקים לבן שלו - ילד בן 9, משחק בWAR ROCK ובמשחקי פלאש למיניהם. גם אם הדרישות למשחקים אלה נמוכות - עדיין נשמח לממש את מסגרת התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 2800 שקל לא כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב?משחקים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. WAR ROCK, CALL OF DUTY 4, משחקי פלאש ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה! ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. רזולוציה של המסך 1680x1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צרי…

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  17. המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים אני מאוד מתחבר ל antec sonata 3 אם מישהו חושב אחרת שיכתוב למה (האם הספק שלו מחזיק מערכת כבדה ב?OC) אני לא צריך הארד דיסק מעל 250 גיגה אני רוצה לעשות OC קל-בינוני האם הFREEZER 7 PRO יספיק? כי השקט גם חשוב לי יש דילמה איזה מהכרטיסים הבאים לבחור http://www.skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~SF-PX96GT512D3-HP~8~0.htm שעולה קצת פחות ממנו או אם יש לכם כרטיס טוב להמליץ עליו עד 1200 אני אשמח והאם שווה בכלל לקנות את ה9600 כי הבנתי שהוא לא משתווה ל8800 לוח אם אני רוצה לקחת את הלוח הזה כי אני יכול לקבל עליו מחיר טוב.... מישהו ממליץ? http://www.skypc.co.il/pl_product~31100~10~0.htm וזכרונות הבנתי שאלה טו…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. מיקוד דרישות: מעבד שיכול להריץ ויסטה בצורה נורמלית 2G זכרון (brandname) שקט דיסק קשיח גדול (חצי טרה כנראה) אולי כרטיס מסך זול לטובת משחק מזדמן, ו(בעיקר) יציאת הDVI מסך 22'' מבית טוב (Samsung?) אם אפשר לדחוף לשם רמקולים איכותיים + מקלדת זה יהיה סבבה מפרט מTMS בבקשה, אני צפוני.

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  19. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756120 השימושים הם בעיקר לאינטרנט וסרטים ואולי משחקים קלים, איך הוא ? קיים דגם טוב יותר במחיר דומה ?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. שלום מחפש הממלצה לנייד חדש לחברה שלי: * מטרות המחשב? צרכים בסיסיים של סטודנטים - אופיס, גלישה וכמובן קצת פייסבוק * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? ככל שנמוך יותר, הרי זה משובח * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות ? אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, WIN7 חוץ מזה רצוי שיהיה כמה שיותר דקיק וסקסי, מעוצב יפה ככל האפשר ואין העדפה לחברה מסויימת.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by benshy,

שלום! אני מחפש נייד ללימודים מתקדמים לאשתי. השימושים שלה כבדים בנוגע לעבודה עם Photoshop, Illustrator ועבודה עם תוכנות מקצועיות שונות הכוללות גם ניתוח וידאו. במקביל היא עובדת עם מסמכי אקסל רבים פתוחים ולשוניות רבות בדפדפן. מכול התיאור הנ"ל אני מבין שהיא צריכה מחשב עם זיכרון Ram נדיב של לפחות 8G, מעבד חזק של i7 מתקדם ככול האפשר ודיסק SSD של לפחות 256G . בנוסף חשוב לה מאוד משקל קל היות והיא מתניידת איתו גם בפקולטה וגם בכנסים, גודל מסך בן 14 ל15.6.רזולציית המסך לפחות 1080 כמה שיותר נראה לי עדיף מטבע העבודה שלה הכולל עריכת תמונות וגרפים למאמרים. אין צורך בתחנת עגינה וכונן תקליטורים. זמן סוללה של שלוש - ארבע שעות רצוף לפחות, אך רוב הזמן היא מחוברת לטעינה. מערכת הפעלה עדיפה אך …

22. Started by spitzi,

שלום, אני מעוניין בהמלצה על מחשב All-In-One להורים. הם שונאים מארזי מחשב ולכן לא בא בחשבון לקנות להם מחשב בנפרד ממסך. דרישות: מסך Full HD לפחות 23 אינץ'. מסך מולטי-מגע, רצוי 5 נקודות מגע. דיסק SSD עדיף על פני מכאני. אם מכאני אז לא פחות מ-7200 RPM. מעבד גרפי טוב מספיק בשביל להריץ משחקי Flash. לא יורצו משחקים כבדים. עדיף המלצות מתוך נסיון אישי עם המחשב המומלץ. אני מחפש All-In-One ולא נייד כי אני רוצה שיהיה זמין כל הזמן בחדר העבודה. אני מוכן להשתכנע שנייד עדיף, אם הוא ממלא את כל הדרישות לעיל. תודה !

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by GamingPower,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט, האם כל החלקים מתאימים ואין שום בעיה. מארז: Thermaltake Core V71 CA-1B6-00F1WN-00 מאוורר נוסף למארז (מאוורר עליון): 20 ס"מ CoolerMaster MegaFlow 200 ספק כח: CoolerMaster Thunder 600W לוח אם: Gigabyte GA-H97-D3H מעבד: Intel Core i7-4790 Haswell Box מאוורר למעבד: Thermaltake NIC C5 Untouchable דיסק קשיח: Western Digital Blue WD10EZEX 1TB זכרון פנימי: Kingston HyperX Fury 16GB DDR3 1600MHz HX316C10FK2/16 צורב: Asus DRW-24F1ST DVDx24 OEM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce GTX 960 GPU G1 Gaming 4GB GDDR5 GV-N960G1 GAMING-4GD

24. Started by MODI,

Athlon64 4600+ (S-939) X2 DUAL CORE 256mbX2 3CL & 512mbX2 2.5CL K8N-SLI s939, NF4, PCI-E HD WD 80GB IDE ?250GB SATA II 7200RPM 8MB? GeForce 7950 GX2 570MHZ Dual GPU 1GB 1.4GHZ GDDR3 PCI-E ?Enermax Liberty ELT500AWT 500W? G5 Sunbeam Transformer BLUE *חודש הבא אחרי יציאת המעבד החדש של אינטל וירידת המחירים *איזה חברה כדאי לקנות את ה7950? אמרו לי BFG אבל גם אמרו לי שBFG באים עם OC מובנה וזה לא טוב בשבילי... *האם הכול יכנס למארז Sunbeam Transformer BLUE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3700 חח הגודל של ה7950 מפחיד אותי *לא להיתחיס למחיר העדכני של המעבד כי המחירים עדיין לא ירדו *זוג הסטיקים של של ה512 קניתי לפני איזה חודש שניים וה256 לפני כמה שנים אז הם לא כל…

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by pradelon,

שלום לכולם! ברשותי פינק פד T61 שהלכה לו הסוללהנ האם כדאי לקנות סוללה חדשה או תחליפית? אני לא מצליח למצוא סוללה מקורית בפחות מ110 דולר מה שנשמע קצת לא הגיוני.. אם למישהו יש המלצה כלשהיא היכן אני יכול למצוא סוללות בזול ( חנות במנהטן/אינטרנט) נ.ב במידה וההודעה לא קשורה לפורום אני מצטער ואני יעבור לפורום המבוקש..

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים