ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם המחשב שלי שנקנה עוד ב2007 ושודרג אינספור פעמים מכיל את המפרט הבא CPU - Core2 Q6600 MB- Abit IP35 Pro Memory -OCZ reaper 2G*=8GB GPU-- Geforce GTX560 Ti OS HD-Seagate 500GB ST3500320AS עד היום לא אכזב אותו בתוצרתו הנוכחית.. עד היום שבו ניסיתי להריץ Watch Dogs.. מה ניראה לכם צוואר הבקבוק פה? חשבתי אוטומטית שהכרטיס מסך אבל הסתכלתי בדרישות מערכת וניראה שהוא עומד בדרישות הבינוניות.. עם זאת המשחק לא זז.... גם כשאני מוריד את ההגדרות תצוגה.. מה אתה חושבים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
משקל פחות חשוב. מה שחשוב זה האמינות ואחריות טובה. ישמש גם למשחקים, לא ברמה הכי גבוה אלא משחקים ברמה של Thief: Deadly Shadows (אבל שמשחקים כאלו יריץ בצורה טובה). הדרישות שלו למי שלא מכיר: http://www.thief-thecircle.com/showarchive.asp?month=4&year=2004 דרך אגב, פנדה שלחו לי פירסום של המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2903&products_id=22199 מה דעתכם עליו? המחיר הוא 1000 ש"ח פחות מהרשום באתר. תודה מראש, ליז
-
- 40 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב למשחקים שירים סרטים עבודות גלישה באינטרנט והוא הולך להישאר הרבה זמן ולא מתוכנן oc אוקיי זה המפרט מה אתם אומרים עליו? מעבד: box Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: Transcend CL 5 DDR II 800Mhz 1GB x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS צורב: Samsung SH-S203B DVD±R x20 Black Sata מארז: Raidmax SAGITTA No Psu ספק: Enermax Liberty 500W רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 11 תגובות
- 695 צפיות
-
-
sheela legabey mehes...im ani kone oto ke gift be amazon.de ani zarih leshalem mehes?
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואף ניתן לחרוג ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד לביצועים טיפה גבוהים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית קלה, עבודה משרדית וגם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ CS6, אינדיזיין, משחקים כמו CALL OF DUTY ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה מקסימלית אני רוצה של 4096*2160 מסך…
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
מה יותר טוב ה- e 8500 או ה- q 8200 ועוד משהו מה יותר טוב ה geforce 9800gt 1g או ה- ati redeon hd 4850 512 mb ושני הכרטיסי מסך האלו מחברת גיגה בית...
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
רוצה למכור את המחשב שלי ויש לי קונה כמה להגיד לו? מפרט: ASUS M2N-E MotherBoard AMD Athlon X2 Dual Core Processor 5600+ 2.80 GHz 4.00GB RAM 500GB Hard Disc ATI Radeon HD 4870 512MB Realtek 8185 Extensible 802.11b/g Wireless Device Raidmax Sagitta (מארז) סיבה: רוצה לקנות מחשב נייד, אגב כמה יעלה לי נייד בערך באותה רמה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לנובו B590 יש סיכוי כלשהו להשתמש במטען נייד של סלולרי כדי להטעין אותו ? לדוגמא אחד כזה - http://www.mi.com/sg/mipowerbank10400/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמעת מלפני שבוע אני מחפש את הנייד המתאים לי, אני רוצה נייד ללימודים וגם משחקים כמו GTA IV, NFS SHIFT כלומר משחקים כבדים, אבל לא חייב שיריץ אותם באיכות גבוהה, מספיק איכות בינונית, אז מצאתי את הנייד הזה : HP PAVILION DV6 2130EJ הנייד החדש הזה שכולם מדברים עליו, יש לו מעבד חזק במיוחד, אבל את כרטיס המסך זה הדבר היחיד שאני לא בטוח ממנו, כי יש אלה שאומרים שהוא טוב ויש אלה אומרים שהוא גרוע, האם הנייד הזה יספיק לצרכותי? יש לי תקציב של 5000 ש"ח, אז מה אתם אומרים? האם כרטיס המסך יספיק למשחקים כבדים?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט הבא בניתי שמיועד לקצת משחקים(ברמה בינונית ככה,וגם עריכת וידאו) (אני יודע שלעריכת וידאו רצוי כרטיס עריכה ייעודי אך כרגע אין לי תקציב בשביל זה) לא צריך ציוד היקפי(עכבר רמקולים ומקלדת) אבל כן כלול מ ס ך ! אשמח להצעות לשיפור או אם אין תאימות בין החלקים כרגע המפרט שגיבשתי: לוח אם - ASUS P5B Deluxe (965P) - ATX מעבד - Intel Core 2 Duo 6700 - 2.67 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 מסך - Samsung LCD 20" - SyncMaster 203B - DVI - 8ms ספק כוח - Antec TruePower Trio 550 Watt EC מארז - Coolermaster Centurion 530 הארד דיסק - WD 500GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II X2 (הסיבה לשני הארדיסקים היא בעיקר לחומר גלם של עריכת וידאו ושמירת חומר גלם) כ. מסך - Gigabyte 7600 GS 51…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עוד כמה ימים מחשב חדש כולל מסך 22" ללא ציוד הקפי אחר בסכום כולל של 3200 שח". אם אפשר שהמסך לא יעבור את ה1100 שח". אני מעוניין במחשב שרובו הוא לסרטים ואינטרנט אבל גם קצת למשחקים. שהמחשב יהיה מחשב שקט ומאוורר היטב. אשמח אם תראו לי פה אפשריות הכי טובות שאפשר בסכום שציינתי תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. אני משתמש המון בפורומים שלכם ובדר"כ מוצא את כל המידע שאני צריך בקלות וללא צורך להטריח אתכם בפתיחת דיון. אך כעת יש לי מספר מגבלות ושאלות שנותרו ללא תשובה. הפעם אני בונה מחשב לחבר. להלן הדרישות- אז ככה, יש לי מאיפה לקנות ואין שם את כל דגמי החברות לכן יש כמה הגבלות אותן אני אפרט בהמשך ואשאל כמה שאלות. אתם מוזמנים ליצור מפרט באיזו חנות שאתם רוצים, המחיר הוא די זהה איפה שאני קונה לרוב החנויות שראיתי שאתם ממליצים כאן בפורום. לגבי המפרט: התקציב הוא 5k, צריך מסך ומקלדת עכבר. בלי חרגיה בבקשה אלא אם כן החריגה היא קריטית ובמידה וכן נא לציין למה כדאי לחרוג. המחשב אך ורק למשחקים. מעוניין במסך 23-24 אינץ', שיהיה 1920x1080. במסכים אין לי מושג לכן אשמח בתחום זה לעזרה …
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, טלוויזיה, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FHD23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות\בנוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 14 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אין לי יותר כסף מזה... אז אל תציעו לי דברים יקרים בבקשה... אם יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר תגידו בבקשה תגידו את דעתכם בכלל 1 AMD ATHLON XP 1700 JIUHB0302 + FAN 415 ש"ח 1 Winbond DDR 256MB 3200/400Mhz 375 ש"ח 1 Thermaltake Smart & Silent Volcano 9 Cool Mod CPU Cooler אספקה מיידית 133 ש"ח 1 EPOX 8RDA+ NVIDIA nForce2 אספקה מיידית , זמין במלאי 756 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9100 Atlantis 128MB DDR 724 ש"ח 1 Simbadda Master I LU Midi Tower Case Black 400w 294 ש"ח סה"כ 2,696 ש"ח
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אפשר לקבל מפרד עד 1500 שקל רק מחשב. המטרות העיקריות הן אופיס ואינטרנט לא צריך חזק במיוחד אבל שיהיה די עמיד. תודה מראש! 1. מה התקציב? עד 1500 מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקי פלאש באינטרנט 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב, 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא AMD
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 4000 + 1000~ למסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים (בינוני - כבד) ותכני HD. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? זאת החלטה שלכם * באיזה סוג משחקים תשחקו? בינוני-כבד, חדשים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)?אין צורך בכונן דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10…
-
- 5 תגובות
- 962 צפיות
-
-
זה המפרט שלי חשבתי אולי להחליף לכרטיס מסך חזק יותר או להוסיף זיכרון פנימי ולשים ווינדוס 7 64BIT (יש לי ווינדוס 7 32BIT) מה אתם אומרים מה כדאי להחליף או להוסיף? המערכת מחוברת למסך סמסונג 20 אינץ' זה הדגם syncmaster 206bw מטרת השדרוג היא שיפור ביצועים במשחקים! תודה מראש לכל העונים כל עצה תתקבל בברכה!! מעבד: intel quad core q6600 2.4 Mhz קירור למעבד: zalman cnps9700 led לוח אם: gigabyte p35 ds4 זיכרון פנימי: corsair xms2 DHX 800Mhz 4giga כרטיס מסך: shappire ati radeon 4870 toxic vaporX cooling! מארז: antec nine hundred הארד דיסק: western digital 160 giga ספק כוח: sweex pure 650WATT
-
- 9 תגובות
- 950 צפיות
-
-
המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת בגוף ראשון ואסטרטגיה בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על …
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך מחשב בלא יותר 3500 . המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט, אני לא צריך ציוד הקפי ולא צריך דיסק קשיח ענק. הכרטיס מסך צריך להיות בסביבות הביצועים של 9600 ו512 רם יספיקו. במפרטים המומלצים באתר בתחום של ה3000-4000 ראיתי שממליצים על מעבדי סלרון D, אז אם אתם מצעים על המעבד הזה אשמח מאוד לקבל ביקורת מימשהו שיש לו את המעבד הנ"ל או ביקורת סתם ביקורת (לא באנגלית כי אומנם אני מסתדר איתה בסדר אבל 3 עמודים על השוואת מעבדים זה יותר מדי בשבילי...). תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני זקוק למפרט ב1500 לחבר... כרטיס מסך לא צריך לפחות 2GB זיכרון ושהמעבד יהיה E7300 או כל דבר שהוא C2D....(ולא הE5XX..) (סתם דוגמא - http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HI4700 - חבר שלי רצה להביא את זה אמרתי לו שיחכה קצת וניראה מה אפשר להשיג..)
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך, לוח אם, וזיכרון לא משנה המחיר מבקש המלצה למוצרים הכי טובים היום בשוק תודה נ.ב כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 לוח אם למעבד אינטל
-
- 12 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מכיוןן שכניראה נשרף לי הספק ואין כבר למחשב שלי החלטתי עד החלפת המחשב 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?700 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וקצת סרטים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מכייון שנישרף לי המחשב אני כימעט בטוח שזה 1920=1080 או משהו בסיגנון * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?חדשים * לאילו הגדרות גרפ…
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם, מעבד, זכרון וכרטיס מסך חדשים ב2200 ש"ח ואני לא מעוניין בOC מה הכי כדי לי לקנות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות משטח קירור לנייד: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1686&CatCode=443 מספר שאלות לגבי זה: 1. האם למישהו יש נסיון עם אחד כזה ויכול להגיד לי אם הוא מרעיש או שקט? 2. האם העובדה שהמאווררים בנייד שלי נמצאים מתחת המחשב יפגעו ממשטח הקירור שמאווררו נמצאים כיוון הנגדי? 3. האם השימוש במשטח הקירור יגרום למאווררי המחשב לעבוד במהירות יותר נמוכה (מצב מנוחה) ובכך פחות להרעיש ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-