ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין שני המפרטים הללו לעבודה משרדית: [ATTACH=CONFIG]9449[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]9450[/ATTACH] אחד מבוסס 1150 ואחד מבוסס 1151. רציתי קודם כל לדעת בגדול איזה מהמפרטים אתם חושבים שעדיף? דבר שני, אם אתם הולכים על 1150 אז רציתי להתייעץ האם שווה ללכת על i3 ולהשקיע למשל ב-SSD או במארז ובספק שחשבתי להשקיע יותר. מה אתם אומרים? בגדול התקציב הוא 2600 ש"ח. אני יודע שחרגתי ושזה אובר קיל. סתם מנסה להוציא את המקסימום מהתקציב. בתודה מראש. בברכה, ליאור.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום הזמנתי את המחשב הזה: E6400 p5w dh deluxe 7900gtx oc ENERMAX LIBERTY 500W 2GB CL4 TWINMOST 533MHZ wd 500gb 16mb LG MONITOR R1970 2MS 19" כל חלק וחלק פה בחרתי בעזרתכם הרבה, שיגעתי לכם את השכל ובסוף בנינו את המפרט הנ"ל אני רוצה להודות לכלכם שעזרתם לי אתם גדולים וסבלניים ומקצועיים תודה לחבר'ה מפורום אוברקלוק תודה לחברה מפורום לוחות אם וכמובן לפורום מפרטים מחר אני מקבל את המחשב, ויש עוד עיכוב קטן עד שאני יזמין את הקירור(TUNIQ TOWER 120) הוא לא במלאי כרגע יש לו ביקוש אדיר ואז נרביץ OC כמה שאפשר אז נפגש בפורום OC ומחר אני יוסיף לפה תמונות של המחשב..... תודה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בעיקרון התקציב המקסימלי הוא 3000 ש"ח ולא שקל יותר המטרה היא שדרוג סופי של המחשב ככה שישאר לי לקצת משחקים ועבודה שוטפת ואיכותית הרעיון הוא שני סלוטים של 1 גיגה שיעבדו בדואל צאנל ( לא מפריע לי לקנות בודדים ולא ערכה ) וכרטיס מסך דיי סביר שיחזיק לתקופה ארוכה משחקים ברמה גבוהה על רמה סבירה ולא יותר עם ההצעות שיינתנו אני מבקש שתתחשבו ביחס מחיר לביצועים לשני המוצרים תודה מראש עדיפות להצעות מחנויות באיזור חיפה והצפון
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב למישחקים ב6400 גג כנסו-חובה מ-ksp +קונרו e6400 +2גיגה זיכרון 667 בלי עכבר מקלדת רמקולים ובלי מסך רק צורב dvd
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! מי שזוכר זאת אני מאתמול... אז הלכתי היום לחנות מחשבים ומה דעתכם על המחשב הבא, עולה 3570 שח שווה? והאם המחשב טוב? יעבוד במשחקים חדשים ? amd athlon 64 2800+ floppy 1.44 wd 80 gb sata GA-K8NS ATHLON 64 DDR 512MB 400 MHZ DIGMA ORIGINAL CD-ROM LGx52 ATI RADEON 9600 XT 256MB CASE ATX FRONT USB AX-BLACK WINDOW נו איך נראה לכם? תגובות בבקשה.... להזכירכם הסכום לתשלום הוא 3570 שח תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב-6000 שקל למטרת משחקים, ללא שום OC אני לא מתעסק בזה. מסך, מקלדת, התקנה... אלה דרישות בסיסיות מקווה שאפשר לעמוד בהם. * מעבד סוקט 939 * זכרונות של סמסונג * DVD-RW + CD + Floppy * כרטיס מסך מהחדשים 6600 או משהו אחר טוב - הGT נותן שיפור גדול ? * מסך של סמסונג 793 *מקלדת ועכבר ביחד שלא יעברו את ה-100 שקל * יש לי העדפה בלוחות אם וכרטיסי מסך לחברת GIGABYTE עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר לשקול PCI-E כי כרטיסי מסך די זולים בשביל לוחות אלה... ושאלת השאלות שתעשה לי סדר בראש ה-GT בכרטיסי מסך נותן שפיור גדול ?הוא שווה את ה-400 שקל ? הכוונה לכרטיסי מסך 6600 כמובן. ואולי בעצם עדיף איזה X-700 ? תודה רבה לכולם .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרכבתי לעצמי מחשב. המיועד למשחקים ובעיקר עריכת וידאו..לגבי הדברים החשובים באמת התייעצתי כאן באתר הזה בפורומים של הגרפיקה ולוחות האם והזיכרון, אך ישנם עוד דברים כמו מארז ספק כוח וכו' שברצוני להתייעץ עליהם איתכם, וכמובן אני רוצה לקבל חוות דעת על המחשב... CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1688.85 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) [ ¤ 810.99 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory [ ¤ 547.96 ] 2 CPU Cooling : CoolerMaster XI4-7H52A CPU Cooler for PIV [ ¤ 98.91 ] 1 Hard Discs : Western Digital 120GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל..מה עניינים. לענייננו, כרגע אני משתמש במחשב עתיק יומין.. (P3 666)..נשבר לי, באמת נשבר לי מהכבדות והאיטיות.. אני צריך קופסא (בלבד) חדשה לשימושים הבאים: 1) עבודות סטודנט. 2)הרבה הרבה מוסיקה. 3)סרטים. 4)כמובן מסנג'ר וכל אפליקציות האינטרנט היומיומיות. 5)קצת משחקים, לא גיימר בכלל...אולי קומנדוס 3....ואם ממש נהיה חצופים אז FIFA . ככה....אני רואה הרבה הרבה מפרטים זולים בחנויות ובאינטרנט שאמורות לספק P4 2400 ואחלה חומרה, מה שבאמת נראה לי כמו חתול בשק, ועוד ביוקר.. יש לי מסך, יש זכרון 256 (חדש בקופסא), יש הארדיסק 80 ויש NVIDIA GEFORCE 4 128K שזה נראה לי די ויותר.. אני באמת לא מבין בחומרה, אין לי כ"כ הרבה זמן להתעסק עם זה (לימודים ועבודה), ואני לא אוהב את ה…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי ידידה של אחי מגיעה אלינו הביתה בשישי הבא עכשיו אני רוצה להתשדרג מהלפטופ הנוכחי התציב שלי הוא 1200 דולר והיא יכולה לקנות לי מbest buy אחרי חיפוש מעמיק ברשת החלטתי ללכת על ה asus laptop G73JH-BST7 מה אתם אומרים עליו הוא יריץ לי משחקים חלק?בעיקר pes11 cod css וכאלה והאם הוא שווה את המחיר תודה מראש http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+Laptop+/+Intel%26%23174;+Core%26%23153;+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+6GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Black/1257894.p?id=1218243761956&skuId=1257894
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר חיפושים חוזרים ונשנים בפורום אחרי מחשב "13.3 מצאתי את המחשב הזה: Lenovo IdeaPad U350 M22ERIV תוכלו לראות אותו כאן : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=2022 הדרישות: עד 3000 ש"ח. קל. זמן סוללה ארוך. שחמושים-כתיבת מסמכים ואינטרנט. לא מתחמם. אני צריך חוות דעת על המחשב הזה! תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי הלך המחשב הרגיל בבית והוא חשב לקנות מחשב חדש אבל בסופו של דבר אבא שלי המליץ לו לקנות מחשב נייד כי בעוד פחות משנה הוא משתחרר מהצבא והוא כבר רוצה מחשב שיהיה לו גם ללימודים. הוא גם רוצה שהמחשב יריץ לו משחקים על הגדרות גבוהות מאוד. כמה בערך צריך להשקיע במחשב נייד בשביל זה? האם המחשב הזה מספיק טוב: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12996 אם לא אז איזה מחשב כדאי לקנות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין במחשב נייד למשחקים עד 3000 שקל משחקים כמה שיותר כבדים ללא אפשרות חריגה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך מפרט למחשב כולל מסך התקציב שלי הוא בין 6-6.5K. אני רוצה במחשב: 2GB זיכרון. דיסק קשיח אני חושב ש160GB יספיקו. מעבד אני מעדיף של אינטל. מסך 17 או 19 אינץ דק. עדיף שיהיה מארז יפה ושלא מרעיש. צורך DVD. המחשב ישמש אותי בעיקר בתכנות, גלישה באינטרנט וגרפיקה דו (Photoshop) ותלת מימדית (3D Max). אשמח אם תספקו לי את המפרט הכי טוב שאני יכול לקחת בתקציב הזה, תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, מחשבי היקר, ששירת אותי נאמנה כ-5 שנים החליט לפרוש לעולם שכולו טוב... :-[ וכעת אני מעוניין לרכוש מחשב חדששש + מסך אל.סי.די גדול. התקציב סביבות 10,000 ש"ח. ברצוני לרכוש מחשב חזק, המיועד בעיקר להקלטת מוסיקה (אודיו וגם MIDI), משחקים, סרטים, גלישה וכו'. מחשב שיעבוד 24/7. קראתי בעיון את המפרטים המומלצים באתר, כמו גם שרשורים בנושא מפרטים בסכום דומה, להלן הקישורים אליהם אתייחס פה למטה: אני חושב שרלוונטי מפרט 7,500 ש"ח למשחקים ללא מסך: http://hwzone.co.il/specslist/view/111 בקשה למיפרט מחשב ב10500 ש"ח של DarkLight: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=290131.0 הצעת מחיר למחשב חזק תקציב 8500-9000 של Fireman: http://hwzone.co.il/community/index.p…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על מפרט. יש לי כרגע שלושה כרטיסי מסך Sapphire R9 280x toxic וספק כוח של 750W. אני מעוניין לבנות מערכת בעיקר בשביל משחקים והייתי מעוניין לדעת האם כדאי להשתמש באחד, שניים או שלושה מהכרטיסים שיש לי (באופן אישי התכוונתי לשים שני כרטיסים במחשב). את שאר החלקים עליי לקנות וזה המפרט שחשבתי עליו: מעבד: חודש הבא יוצא לשוק Core i7 5930K. האם שווה לחכות (או בכלל יש טעם לקנות) לו? אופציה אחרת היא ללכת על Core i5 4790K שזמין כרגע. לוח אם: Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרון: G.Skill RipJaws-X 16GB Kit (8GBx2) DDR3 1600Mhz CL10 F3-12800CL10D-16GBXL זיכרון קשיח: כונן קשיח Sandisk SSD Extreme II …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי תכרטיס מסך Gigabyte GTX 760 Windforce OC 4Gb ככה שבניתי מפרט ללא כ.מסך המפרט הוא לגיימינג ורציתי חוות דעת מאנשים מבינים ברשותי מסך ASUS 3D Rdy שמריץ 120HZ 23inch הינה המפרט מעבד: [..] INTEL 3770K : IVY BRIDGE, CORE I7, S1155, 3.5Ghz - TRAY ₪1513 לוח אם: [..] ASROCK Z77 EXTREME4 ₪778 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 8GB DDR3 1600 1.5V CL10 ₪420 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS70 X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] COOLERMASTER STORM SCOUT w/o PSU ₪366 ספק כוח: [..] COOLERMASTER EXTREME POWER 2 625W ₪397 קרור למעבד: [..] SCYTHE GRAND KAMA CROSS ₪191 דיסק קשיח: [..] WD BLUE 1TB SATA3 - זמין במלאי ₪337 הרכבת מחשב: [..] קניית מוצרי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לשאול האם יש טעם להוסיף כרטיס מסך GT620 למחשב עם מעבד כנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כמה שווה השילוש (לוח אם, מעבד, זיכרון) הבא: לוח אם MSI P67A-C45 מעבד Intel Sandy Bridge i7-2600K זיכרון G.skil – 4G 1600Mhz הייתי מעוניין לדעת מה המחיר הריאלי לבקש על כל החבילה במידה וארצה למכור. תודה! אלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם הרבה זמן לא הייתי פה וראיתי ששינו את האתר העיצוב מדהים הרבה יותר טוב מהאפרוריות של הקודם מה גם שהקודם היה זז לאט רצח.. בקיצור לא באתי לדבר על האתר רציתי לשאול אותכם על חיבור PCI חיצוני למחשב נייד משהו בסגנון כזה:http://www.ebay.com/itm/Laptop-Expresscard-34-To-2-PCI-Slot-Adapter-Express-to-2-PCI-Sound-Graphics-Card-/201076381313?pt=US_Laptop_Port_Expansion_Cards&hash=item2ed1161681 עכשיו השאלה האם זה יעבוד חלק והשאלה המרכזית אם יש פתרונות כאלה רק יותר בזול. יש לי LENOVO G580 עם I5 ו6GB RAM ראיתי שזה מתחבר דרך USB 3 וראיתי דברים יותר זולים אבל אני לא סגור אם הם יעבדו או לא.. מי שמוכן להעשיר את הידע שלי בנושא אני ישמח מאוד! ניב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר והנייח של ההורים שלי כנראה החזיר את נשמתו לבורא, החלטתי להרוג שתי ציפורים במכה ולרכוש להם נייד. הוא ישמש מרבית הזמן לעבודה של גלישה באינטרנט וקצת עבודה על מסמכים, ומדיי פעם גם לצפייה בסרטים על ידי חיבור לטלוויזיה בסלון. הסיבה שאני מעדיף נייד ולא נייח + סטרימר היא שזה הרבה יותר קל להורים שלי שהכל יהיה עם אותו המחשב ולא צריך ללמוד להשתמש בעוד מכשיר (סטרימר). בנוסף, אני מניח שאבא שלי ישמח שתהייה לו הגמישות לקחת את המחשב איתו מדיי פעם כשהוא צריך להעביר פרזנטציות. כאמור הדרישות הן דיי בסיסיות מבחינת הביצועים, עם זאת יש כמה דברים חשובים אחרים. מבחינת גודל מסך, אבא שלי מעדיף משהו כמו ה-studio15 שלי, אז 15" זו הבחירה. דבר נוסף שחשוב מאוד הוא האמינות של המחשב והאח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מיועד למשחקים א) אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - משחקים חדשים כגון BATLLEFIELD 4, WATCHDOGS, CRYSIS 3, AC 4המשחקים ישוחקו על מסך 22 אינץ' 1680*1050 אבל בקרוב ארכוש מסך חדש FHD אז להתייחס גם לזה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים , אופיס , צפיה בסרטים * גודל המסך?15.6 15.4 לא משנה מט או מבריק * רזולוציית המסך? הטוב ביותר שאפשר במחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? לא כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?כמה שניתן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין צורך * Bluetooth? עדיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? לא חייב כונן אופטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עם מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אמינה ביותר מבחינת איכות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם (: אז ככה אני צריך מחשב לעריכת וידאו נטו, בלי גיימינג, המטרה לערוך סרטים יחסית ארוכים .. יש לי ידע ממש בסיסי בכל הקטע של המחשב אז אני ישמח לעזרה ממכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך לסביבות ה5.5 k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו באיכות גבוהה hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אדובי פרמייר, after affect, Sony Vegas .. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: gta v minecraft battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19200X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות רצוי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. יש לי עסק שאני משמיע בו מוזיקה דרך המחשב. חיברתי בייומיים האחרונים כבלי hdmi ל5 טלוויזיות בעסק ומקרן אחד (עם מפצל ומגברים). המטרות שהמחשב יעשה הן: 1. ישמיע מוזיקה 2. יציג ווידאו קליפים שאני עורך (במחשב אחר) (קליפים שדורשים קצת כוח גרפי) בסגנון הבא: 3. תהיה עליו תוכנת שילוט דיגיטלי שתוך כדי הקליפים תפרסם מבצעים למטה או בכל המסך (מין מצגות כאלה). 4. אני צריך אפשרות להעביר את הממיר של יאס לתוך המחשב כדי להציג את השידורים דרך המחשב והתוכנה של הפרסום דיגיטלי. הבנתי שקוראים לזה כרטיס טלוויזיה. 5. אני צריך כרטיס קול טוב שיוציא את הסאונד בצורה איכותית כי מערכת הרמקולים לא כ"כ טובה כרגע. לפי מה שהבנתי, אני…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-