עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. Started by ItayG,

אהלן חברים. מחשב נייד חדש, הדגם שבכותרת. נקנה לפני 3 חודשים. חלונות 8. חרשתי את ההגדרות של סמסונג (כולל פונקציית שינוי עוצמת המאוורר), המחשב מוגדר לעידכוני ווינדוס אוטומטיים. המאוורר מרעיש נורא באופן קבוע, לפעמים משתתק לדקה וחוזר לעבוד ולהרעיש. רמת הרעש היא כזו שמפריעה לריכוז ולשקט בספרייה למשל. אשמח להצעות, תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  3. חשיבות: כרטיס מסך NVIDIA 630M ומעלה. מעבד I7 IVY BRIDGE מרובע ליבות עם לפחות 2 גיגה הרץ. עדיפות: 12 גיגה זיכרון (אם לא נכנס בתקציב אז 8 גיגה). חלונות 7 (אם אין, אז 8). הארד דיסק היברידי של 500 על 32 גיגה. גודל מסך 15" ומטה. --- אשמח לשמוע דעות לגבי אילו דגמים מכמה חברות מומלצות לניידים כאלו.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Pyron,

שלום אני מחפש נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח. אני צריך את המחשב בשביל משחקים בעיקר. כמו GW2 /battlefield 3 משחקים חדשים בעיקרון. לא חשוב איזה חברה הלפטופ יהיה!! גודל המסך גם לא ככך. יש לי כבר 2 מחשבים שהציעו לי. אני ישמח לשמוע את דעתכם אל המחשבים ולהציע משו טוב יותר אם תמצאו. מחשב ראשון: www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 מחשב שני: anakpc.co.il//index.php?page=shop.product_details&flypage=my_garden_flypage.tpl&product_id=1014&category_id=12&manufacturer_id=40

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by kisin,

אני רוצה לקנות את המחשב נייד של מיקרוסופט surface pro מישהו מכיר חנות שמוכרת את זה בארץ?

• 0 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום חברים, זו יותר בקשה לשדרוג... במידה וההודעה לא מתאימה לפורום זה אנא העבירו אותה. יש לי מחשב בן 3 שמשמש לגלישה באינטרנט וכסוג של HTPC לצפיה בסרטי DVD ובלו ריי כולל תלת מימד. כל הסרטים שלי מקוריים בדיסקים ולא הורדות (אני אספן). המחשב מחובר בו זמנית למסך 24" ולטלוויזיית LED תלת מימד של LG ושולחן העבודה של WINDOWS מוצג על שניהם כשאחד ממשיך את השני (Dual View). המפרט שיש לי נבנה בזמנו בעזרתכם, ומאז שדרגתי זיכרון, הוספתי צורב בלו ריי ולאחרונה גם שדרגתי את כרטיס המסך, אבל המחשב עדיין מרגיש עגלה. לוקח זמן עד שהוא עולה ומהרגע שפותחים את הדפדפן (אקספלורר או כרום) ועד שעולה עמוד האינטרנט הראשון עובר זמן. הגלישה עצמה יחסית בסדר... זה לא ממש ממש איטי אבל הייתי מצפה שיטוס. כולה אי…

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  7. Started by tomerA,

אני קונה מחשב שיש לו 4GB DDR3 1600MHZ. (בכרטיס אחד) יש לי כרטיס זכרון 2GB DDR3 1066MHZ. השאלה שלי האם עדיף לי לחבר את הכרטיס השני ואז יהיה לי 6GB DDR3 1066MHZ או שעדיף להשאר עם 4GB DDR3 1600MHZ תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  8. שלום אני מחפש מפרט מחשב למחשב שעיקרו עבודה משרדית וצפיה בסרטים. אין צורך בציוד הקפי, יש לי מסך מקלדת עכבר ורמקולים. אני צריך מחשב שיהיה חזק מספיק להחזיק זמן ממושך, לעבודה משרדית וכן שיהיה חזק מספיק לצפיה בסרטי HD. אודה לכם על כל עזרה אפשרית, בנוסף גם על איפה מומלץ לקנות את המפרט שיוצא (אני גר באזור השרון). תודה יוסי

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  9. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שירכש בארה"ב . המחשב אמור לשמש לצרכי עבודה משרדית סטנדרטית (אינטרנט office) מצגות וכו'. גודל המסך הרצוי בין 12 ל - 13 אינטש' משקל - כמה שיותר נמוך. זמן סוללה ארוך ככל הניתן. יציאת HDMI דיסק קשיח - רצוי ssd כדי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ואח"כ דיסק רגיל או דיסק משולב. רצוי צורב DVD . אחריות בינלאומית - מחשב ירכש בארה"ב אבל אני רוצה שתהיה לו גם אחריות בארץ. כולל מערכת הפעלה. תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by sha1823,

הייתי רוצה לדעת מהן ההשכלות לכך שהמסך תומך עד 1366x768 , זה אומר שלא אוכל להפעיל וידאו fullhd? אם אפשר עוד השלכות זה יהיה נחמד (אגב המסך הוא 15 אינץ

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. אני מעוניין במחשב למשחקים אבל לא מפוצץ במיוחד ... ראיתי כרטיס מסך של 1GB DDR5 הכולל קירור פסיבי אני מעוניים גם שיהיה SSD רק למערכת ההפעלה (אני חושב שזה מספיק,תקנו אותי אם אני טועה)אז כנראה 30 GB לעניין ההארד דיסק מספיק לי גם 500 לא חייב טרה. המסך 27 אינץ' חייב להיות בעל פאנל IPS הבנתי זה הכי יפה (תקנו אותי שוב אם אני טועה) המחשב חייב להיות שקט לא רוצה לשמוע את המאווררים בכלל ,אני רוצה שלא תהיה לי אפשרות לדעת אם הוא דלוק או לא מרוב שהוא שקט. אני גם טיפה גמיש במחיר (אם זה קצת יותר לא נורא) אני מעוניין שהמחשב יהיה מסוגל להריץ משחק נורמלי (כגון CAL OF DUTY) ב FHD... לא צריך יותר מזה... המארז אמור לשבת על מדף ברוחב 20 אינץ' ושלא יהיה גבוה מידי ..

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by liram21,

שלום לכולם!, ברשותי מחשב נייד מדגם COMPAQ 2230S של HP .. עלתה בעיה במחשב. כשאני מכבה אותו ומנסה להדליק שוב הוא לא נדלק. בשביל להדליק אותו אני צריך לאפס את הביוס .. כלומר להוציא את הסוללה .. איך אני יכל לתקן את זה ? נ.ב.- בהתחלה זה התחיל עם לפעמים עולה לפעמים לא ..

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-500 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): מהגבוהה לנמוך: משחקים בעיקר FPS, עבודה עם sony vegas לעריכת סרטונים קצרים ליוטיוב, שימוש מזערי בפוטושופ. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג!!! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 3 ו4 כשיצא, starcraft , dota 2, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. הי חבר'ה, לפני כמה שנים עוד הייתי מבין בחומרה וממליץ פה לאנשים, היום התהפך הגלגל אני זקוק למפרט למחשב ביתי לעבודה משרדית, להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים רחוקות עריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  15. אז ככה. אני רוכשת מחשב דרך dell העולמית (דגם ספציפי שאין בארץ- M6600) בגלל שהוא ממש יקר החלטתי שזה יהיה חכם לקנות גם אל פסק מיוחד שמתאים לדגם שלו (ומן הסתם אל פסק שאפשר לסחוב איתי) יש לי שאלה אחת-האם יש היגיון בלקנות אל פסק ואז לחבר אותו עם מתאם? האם זה בעצם מאבד את כל האפקט של האל פסק? ואם כבר מתאם - איזה מתאם כדאי לי לרכוש ומה אני צריכה לוודא כשאני רוכשת אותו? אה.. והנה הדגם של האל פסק הנייד שמתאים לדגם של הלפטופ - Belkin Inc 12-Outlet Surge Protector with 10 ft Power Cord with Telephone Protection http://accessories.dell.com/sna/PopupProductDetail.aspx?cs=04&l=en&c=us&sku=A3849060&price=49.99&client=config

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר למה לא, אבל אני לא רוצה שזה יפגע בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD, עריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססינס קריד, קרייסיס, ובקיצור משחקים כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 × 1080 -לאילו הגדרות גרפיו…

• 4 תגובות
    • 950 צפיות
  17. Started by niv87,

היי, אני מחפש HTPC שקט ובסיסי. חשוב לי שהמארז יהיה שוכב. המחשב ישב בסלון וישמש כמעט לחלוטין לצפיה והורדה של סרטים/סדרות. לא דרוש שום ציוד הקיפי. אני מעוניין שהמחשב כולו יעלה פחות מ 2k עם עדיפות לפחות. אני רוצה שהוא יוכל לנגן סרטי 1080p (חשוב שיהיה חיבור HDMI) בצורה חלקה ושימשך לבצע את העבודה הזאת בשנתיים+ הקרובות. המון תודה מראש ניב

18. שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Clint Eastwood,

שלום לחברי הפורום. אני רוצה לרכוש מחשב למשרד של אבי. השימוש העקרי הוא קל-אופיס, דפדפן עם הרבה לשוניות ותוכנת הנהלת חשבונות. אני מעוניין שהמחשב יוכל לעמוד בעומס של הרבה לשוניות ועבודה מקבילה בתוכנות בלי לקרטע... 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט מרובה לשוניות, אופיס, יצירת קבצי PDF ותוכנת הנהלת חשבונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא נדרש 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 סטנדרטי? 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל,…

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  20. Started by cohen144,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD, VMWARE , מוטליטאסקינג. ברצוני בעיקר שיעמוד ב3-4 מכונות וירטואליות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הוא מיועד לגיימינג ,אך לא כרגע , אז אני נאלץ לוותר על כרטיס מסך. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  21. רקע: עד היום השתמשתי בעיקר ב-Dell D400 (שקניתי משומש לפני כ-4.5 שנים). הוא שירת אותי די נאמנה, אפילו שהינו איטי מעט לטעמי. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שזמן הסוללה קצר מאוד, ולמרות שהחלפתי אחת - זה לא עזר הרבה. בפועל אני עובד תמיד על כבל כוח... אז הגיע הזמן להחליף. תקציב: חשבתי על 2,000 ש"ח; אוכל להתגמש לכיוון 3,000 עבור משהו כדאי, בלי להזיע הרבה; מעל 3,000 אני כבר מזיע הרבה. היכן יירכש: עדיפות ליד שניה בארץ; אח"כ יד שניה eBay או אם אין מנוס אז יד ראשונה בארץ. מטרות המחשב: עבודה משרדית (MS/LibreOffice, קבצי PDF וכו'),. סיכוי נמוך שארצה לבצע עליו עבודת פיתוח תוכנה (Eclipse וכו') - נראה שאוותר על זה כי אינני קונה מכונה חזקה. ייתכן שארצה להריץ עליו לינוקס ולא רק/לא בעיקר חלונו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 שימו לב מארז SFF בזמנו עלה כמעט 1000 שקל ואופציה למסך של DELU221 אבל אם המחשב יהיה שווה סכום יפה אין לי בעיה לתת גם את המסך וכמה שאלות נוספות ברשתוכם: 1. איפה הכי טוב לפרסם? 2. האם יש שוק למחשבים יד שניה? 3. אם אחליט לא למכור עכשיו את המחשב אלא רק בעוד חודשיים שלוש, כמה צפויה להיות הירידת ערך? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. שלום אשמח לקבלת המלצה בעבור מפרט למחשב נייד. תקציב עד 2800 ש"ח מעבד I5 מהדור השלישי, זיכרון 8GB . * מטרות המחשב: עבודה על תוכנת אוטוקאד 2012 , גלישה , צפיה . * גודל המסך 15.6 אינצ' * משקל רצוי:לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות:USB3 * בלוטות כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח:500 * כונן CD/DVD? צורב:כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית :לא , אבל אחריות 3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי חברה שהשירות ואחריות שלה טוב.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום, צירפתי קובץ המתאר הצעת מפרט למחשב עבור אמא שלי המחיר הסופי הוא 1570 ש"ח. המפרט הוא רק לגוף המחשב ללא ציוד היקפי כלל והרצון הוא מחיר זול ככל האפשר. המחשב הוא לשימושים בסיסים של גלישה באינטרנט, אחסון מעט קבצים כגון תמונות וסרטי משפחה, והרצת משחקים פשוטים כגון סוליטר. אשמח לקבל חוות דעת והערות על המפרט.

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  25. שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 10K מומלץ פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה על חומרי HD, אפקטים מורכבים וכבדים ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects ו-3d max לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. ה…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים