ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אח שלי שגר בארצות הברית זכה בתחרות במחשב ALIENWARE M11X. הוא אמר לי שהוא לא צריך אותו, ושלח לי אותו בלי הקופסה, רק הדיסקים, חוברות והמחשב עצמו. הנה המפרט של המחשב Overclockable Intel® Core™2 Duo SU7300 1.3GHz (3MB Cache) 1GB NVIDIA® GeForce® GT 335M 11.6-inch WideHD 1366x768 (720p) WLED 1.3MP Web Cam Alienware M11x a/b/g/n 2x2 MIMO Wireless Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English 4GB Dual Channel DDR3 at 800MHz 320GB SATAII 7,200RPM 1 Year Basic Service Plan בכמה אני יכול למכור??
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום : אני מעוניין לקבל עזרה בקשר למפרט אשר קיבלתי - למחשב המשמש בעיקר תחנת עבודה - מול שרת - העובד 24 שעות ביממה ללא הפסקה באזור חם יחסית - בנגב . כמו כן במהלך היום המחשב משמש לצפיה בסרטים . משחקים קלים . גלישה באינטרנט תוך כדי עבודה רציפה עם תוכנות עבודה של (SAP) בשליטה מרחוק . המפרט : לוח אם של : INTEL G 41 . מעבד של: G 11 FANּ+ INTEL CORE 2 DUO E6500.ו מארז של :THERMALTAKE WINK--THERMALTAKE 470 - זיכרון : 3G M DDR2 .-- KINGSTON . דיסק קשיח 2 יחידות של : W D 320 G כל אחד. כרטיס מסך : G FORCE 8400 ּ כרטיס רשת 10-100 NET CARD. ( השאר מסביב קיים ) חשוב מאוד נושא של קירור ומאווררים. אשמח לשמוע הצעות לשיפורים - המחיר עד 2400 ש"ח +- ( עובד עם מערכת הפעלה XP- PRO)
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני זקוקה דחוף לעזרתכם... אז ככה..המחשב הנייד הזקן והטוב שלי הלך לעולמו, ואני נואשת למחשב חדש. אני צריכה מחשב שיכול לעמוד בעומס של סביבת עבודה כמו ECLIPSE לדוגמה,בתוכנות כמו MATLAB וכמובן לצרכים טריויאלים כמו גלישה וכתיבת מסמכים. כמו כן אני מסתובבת איתו הרבה לכן חשוב שהוא יהיה קל יחסית(מתחת ל-2 קילו) וכן רצוי שהסוללה תהיה חזקה(אם כי לא חובה, יש לי היכן להטעין אותו.). סדר העדיפויות שלי הוא כזה: 1.מעבד חזק ומהיר 2. משקל קל שאפשר לשאת 3.מחיר 4. זמן סוללה. כל שאר הנתונים ממש לא חשובים לי. * גודל המסך?לא משנה * משקל רצוי? כמה שפחות! * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שהיא תחזיק 5-6 שעות, אבל זה לא עקרוני(לא על זה יפול ויקום דבר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתהיה אפשרות לעבודה עם 2-3 ושיהיה כולל שני מסכים גם שהמחשב יהיה מהיר ויוכל להפעיל משחקים חדשים 5000 תקציב
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב שיעבוד על תלת מימד ורינדורים ברמות קשות!!!!! (max maya maxwell ) ונוסף לכל ישמש כמכונת עריכה ז'תומרת שצריך כרטיס מסך שיעבוד בreal time לא צריך מסך (השאירו לי אותו הנבלות) ויש לי hd 250 gb sata 2 תודה על העזרה וחג שמח
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=235824 הקרדיט ל- tamir245 שראיתי אותו מזכיר את הלינק הזה באיזשהו ת'רד... לא ראיתי אף אחד אחר שפתח על זה דיון
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
טוב אז קודם כל כל שלום לכולם אני חדש פה 8) טוב אז ככה... אני מתכןן לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 7200+- זה מה יש לי בנתיים... 1.NEC ND-3540 vlack 16\8\4\\48\24\48 2.AMD Athlon 64 3500 venice socket 393 tray 3.lgloo 7200l light CPU cooler 4.Liteon 16\48 black bulk DVD-ROM 5.Sony 1.44 3'5 FDD 6.Maxor 80 GB 7200 RPM 8mb buffer ATA133 HDD 7.DFI infiniti NF4 Ultra SATA-ll nForce 4 ultra 939 motherboard 8.Twinmos TMD7608S8E50D (512*2) DDR 3200 mem 9.Viewsonic E70F+SB flat monitor ''17 10.Enermax 420W EG425P-VE FMA 20\24 pin power supply 11.winner HN480 2000W 2.1 Speakers 12.Gigabyte radeon X800XL GV-RX80L256V PCI-e 256 MB VIVO retail Vidio card ותביאו לי גם מארז יפה... דרך …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני סטודנט ורוצה לקנות מחשב בשביל שימושים בסיסיים אבל מצד שני שיהיה מהיר ושיהיה לו בסיס טוב (אין לדעת מה יהיה בעתיד) מה אתם אומרים על המפרט הבא: intel p4 3.0ghz lga775 800mhz 2mb 64bit gigabyte ga-81915p duo kingston 256mb ddr2 533mhz pc4200 x2 gil-Alastor ATI X300Se 128MB PCI-E Retail wd\hitachi 80GB 7200 8MB Buffer Sata LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B האם המפרט הזה טוב לדעתכם ואיזה מארז וספק אתם חושבים שאני צריך לקחת? האם מספיק מארז וספק ג'נרים או לקחת משהו קצת יותר טוב? אם יש לכם רעיונות תרשמו.. תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט OC לקרוב משפחה שלי ב 7975 ש"ח,תגידו לי אם נוא טוב,אם צריך לשנות או להוסיף משהו CPU: Opteron 148 - 1550 NIS MOBO: ABIT AN8-SLI Fatal1ty - 1079 NIS RAM: Samsung Value UCCC 512mb*2 400Mhz - 580 NIS GFX: XFX 7800GT XXX Edition Black PCB 256mb VIVO - 2101 NIS HD: Westren Digital 200GB SATA2 8MB - 570 NIS DVD Burner: NEC N3550A Silver - 240 NIS PSU: HEC 425W 24Pin - 290NIS CASE: Thermaltake Soprano Sivler + Window - 491 NIS CRT: 17' Samsung SyncMaster 793DF Silver - 800 NIS KB: Logitech Codrdless EX 110 - 270NIS
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Z60m Thinkpad : 15.4" TFT WXGA 1280*800 CPU : Intel Pentium-M 760 2.0GHz 2Mb L2 Cache VGA : ATI Mobility X600 With 128Mb DDR2 Modem 56K LAN : 10/100 Mbps Wireless : Intel 802.11b/g Bluetooth : Included 16Bit SOUND HDD 100Gb S-ATA Floppy Drive : Not Included DVD-RW Multi Burner Drive 1Gb DDR2 533Mhz Up to 2Gb Security : FingerPrint Reader Battery : Li-Ion Up to 4Hr 6-Cell Weight : 2.90kg SYSTEM : Windows XP Home Edition 10,766 ש``ח ************************************************** T43 Thinkpad : 15.1" TFT XGA 1024*768 CPU : Intel Dothan 750 1.86GHz RAM : 512Mb DDR2 533Mhz Up to 2Gb VGA : Intel GMA 900 DVMT Up To 128Mb Shared RAM Modem 56K LAN 10/…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
OK אז ככה... קודם כל תודה לכל העוזרים ... וזהו המחשב שעומד להיות מוזמן (פחות או יותר ) מעבד - C2D e6400 לוח - Asus P5B DLX זיכרון - - 2 גיגה זיכרון - Corsair PC8500 twinX2 1024x2 קירור למעבד - Tuniq tower 120 מסך - כנראה CMV 938 (עוד לא סגור ) מארז - Antec p150 ( הוא כלל ספק ) ספק - מה שמגיע עם ה P150 כרטיס מסך - עוד לא סגור - מחפש משהו זול יד שניה, שיעביר לי את הזמן עד לכניסת כרטיסי ה DX10 משתי החברות שאוכל לבחור את הכרטיס הכי טוב.(מתחת ל 1000 שקל ) אני חושב שפירטתי את הכל... מה דעתכם? אם יש לכם המצלות לשיפורים וכל מיני אשמח לשמוע, התקציב 6500 שקל. (כלל מסך ) כרגע סך כל החלקים הוא 6370 - אז חסר לי כרטיס מסך מאוד זול.
-
- 25 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי להתחדש במחשב חדש ליום הולדת שלי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרבה תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD Ghosts -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני FHD, בלוריי מלא, תלת מימד SBS ומלא ומוסיקה (FLAC ו- 24BIT 92/192KHZ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). רק למדיה (סרטים/סדרות ומוסיקה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהמלצתו של Chevy נסעתי לשניידר מחשבים ברחובות כדי לרכוש את ה-Asus X550 רק כדי לגלות שהוא בכלל לא במלאי, והחבר'ה שם הבהירו לי היטב שמחשב בלי כרטיס מסך יקרטע לי בפוטושופ ובאדובי פרימייר ושאין מצב שארכוש מחשב טוב בתקציב של 2300 ש"ח, אז לצערי אני נאלץ לקנות מחשב יד שנייה שוב עם מפרט חזק יותר ובמחיר שפוי יותר. מטרות המחשב: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטי FHD וסרטונים באיכות 4K ביוטיוב, עריכה גראפית קלה [פוטושופ, Adobe Premiere Elements], משחקים קלים [כגון GTA IV]. הכנתי רשימה מיד2, אשמח אם תגידו לי מה הכי טוב, וכמובן גם מה שווה או לא שווה [לא עוזר לי שהמפרט טוב אם המחיר לא משתלם]. אגב, לא בכולם כתוב אם יש כרטיס מסך או לא, אז אשמח אם תגידו לי. אגב, האם מה שהוא אמר לג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 1080 10 bit א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) XBMC תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 42` LCD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא, יש את כל השאר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה בקשר לקניית SSD והתקנת וינדוס.. יש לי מחשב ASUS G75VX אני רוצה לקנות כונן SSD אני קיבלתי עם המחשב שקניתי וינדוס 8 מקורי ללא דיסק אם אני עושה פורמט איך אני אמור להתקין שוב את הוינדוס המקורי? ואם אני קונה כונן SSD איך אפשר להעביר את הוינדוס לכונן הSSD או להתקין עותק מקורי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב בתקציב של 3000 עד 3500 שימוש של אינטרנט ,קצת עבודה משרדית ובעיקר לתכנות בסביבות עבודה עיקריותVisual Studio, eclipse - שימוש תדיר לעבודה וללימודים. אני מאמינה שאני ירצה לחבר אותו למסך בסביבות ה 19-21.5 אינטש בערך הגרפיקה שאני צריכה בנונית עד נמוכה בלי משחקים. מערכת הפעלה win8 לא צריך לכלול אופיס מינימום זיכרון GB4 מינימום דיסק קשיח GB500SSD מעבד לפחות i3 שיהיה עם כרטיס רשת אלחוטי טוב. אחריות של שלוש שנים או של שנה עם אפשרות להרחבה חשוב לי גם מחשב קל שישקול בין 1 ל1.5. בלי כונן לדיסקים ומסך קטן עד 13אינטש (מסך מט לא מבריק). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... תקציב: 2500 ש"ח צורך: מפרט מחשב ללא אביזרים נלווים וללא כונן DVD. אמנם התקציב דל, אבל אני רוצה תמורה הולמת, לכן אני יכול להתפשר ואני מסתפק ברכיבים לא הכי חדשים שיש... כלומר, אסתפק בזיכרון DDR2 ומעבד ללא טכנולוגיית ה i7 החדשה וגם לא כרטיס מסך הכי טוב. מה שבאמת חשוב לי שבעוד שנה-שנתיים אוכל לשדרג לרכיבים הכי חדשים שיהיו, או כמעט הכי חדשים - כלומר הלוח אם צריך להוות תפקיד מרכזי במפרט הזה. לגבי השימוש, אני כן משתמש רציני, אני מריץ לפעמים מכונות וירטואליות, משחק משחקים, וכמובן ניגון סרטי HD. חשוב שיהיה כרטיס מסך סביר. וזיכרון מספיק כרגע 2GB, אם אפשר לדחוף 3 מה טוב. לגבי חומרה ספציפית, אני אישית ממש בקטע של intel ו - nvidia בכל הנודע למעבד ולכרטיס מסך, אבל אתם מ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש למישהו במקרה כונן קשיח SATA או זכרון DDR2 ללפטופ ? אני שואל כאן כי זה דיי דחוף האמת. אם אתם במקרה לא צריכים אותם... או לחילופין - אפשר להחליף עליהם דברים אחרים... זה ממש יעזור! אפשר לפנות אלי במייל הבא shernoam AT hotmail.com תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט + אופיס(EXCEL, WORD) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל, לאישה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא, משהו סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? סטנדרטי * כונן CD/DVD? צורב? כונן כן, לא חייב להיות צורב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * בלוטות? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אחריות 3 שנים חובה: I5 מסך מט. תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300. האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild war 2 , BF3 , GTA 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי =\ המממ, העניין אצלי לא כ"כ פשוט המחשב שיש לי עכשיו: p4 1500mhz Intel 850GB - לוח GF2 64 mx 256 rd-ram samsung עכשיו, מה שאני משחק לרוב זה CS, ואני מגרד בקושי את ה 100FPS, עם צניחות ל 60-50, עם עשן גם ל 12 - לא תנאים למשחק.. הבעיה מתחילה פה: תאריך הגיוס שלי: 25.7 השנה. אני מ-ת לקנות מחשב חדש, אבל לא סגור על זה כשאני מעמיד בהשוואה להוצאה הכבדה את הניצול שלי מהמחשב (הייעוד שלי קרבי (פרופיל 97) אבל אני הופך עולמות כדי להתקבל למודיעין. ואולי גם אדחה את הגיוס למרץ 2005) אוקיי, אז במידה ואני קונה מחשב חדש (לא הכל חדש, אין כסף...) חשבתי על: מעבד: המממ בערך 2.66 אני חושב שזה סבבה. אינטל עדיף אבל יקר, אז נראה לי שאני הולך על AMD כרטיס מסך - גיפורס 5900XT או רדאון9800פרו. (קנ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-