עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלומות ! אני צריך בבקשה מיפקט לגיימר רציני ... 7000 ש"ח ... בלי ציוד הקפי ובלי כרטיס מסך ... רק מסך LCD(בלי אכברים ומיקלדת ורמקולים ! בלי ..) קיצר מארז עם כול מה שביפנים+מסך LCD עדיף 19"(אינץ') תודה רבה כולם !

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  2. אהלן חברה אני צריך מפרט שישים דגש על עבודה שוטפת נוחה ומהירה, ובשאיפה גם פעילות סבירה במשחקים, אין צורך במסך מקלדת עכבר ורמקולים, אין לי זמן לפרט מעבר לזה כרגע, אני יתן עוד פרטים בהמשך תודה רבה רבה מראש!!!!!

• 14 תגובות
    • 752 צפיות
  3. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

AMD AthlonXP 2600+ Original Box - 585nis Abit NF7-SL Rev.2 - 521nis 2X512MB DDR Twinmos PC3200 400Mhz - 990nis Prolink PixelView GeForce FX 5900LE 128MB DDR - 1130nis WD 160GB 8MB Cache 7200Rpm - 684nis Lite-On DVD x16x48 - 215nis Lite-On CD-RW x52x32x52 - 226nis Teac Floppy 1.44MB - 70nis Microsoft multimedia keyboard+Microsoft optical mouse - 135nis Creative Inspire 2500 2.1 - 318nis Simbada C650L CG 400Watt USB Front Case - 243nis הכל עולה בסך הכל 5115 ש"ח... בלי הרכבה... את ההרכבה אני יבצע לבד 1.המפרט הזה טוב? 2.יש מה לשפר להחליף?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  4. אני זקוק למפרט שיהיה מיועד למשחקים ללא ציוד היקפי ומסך אפשר קצת לחרוג תודה

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. כמה באמת צריך לשים כך שלא יהיה בזבוז סתם אבל גם שלא תהיינה פשרות מיותרות. המפרט יכלול הכל. צורב, עכבר, מקלדת ומסך, אמצעי קירור ואיוורור נחוצים וכל השאר. כמובן המגבלה המקסימאלית היא 11500 ש"ח למזומן. האם יש הצדרה לסכום כזה או 5000 ש"ח הם די והותר. אשמח לתשובות.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם זאת ההודעה ה-3 שלי בנושא (לצערי האחרות לא נענו ) ואני חייבת הכוונה ממש לפני קנייה תודה לעוזרים. כרגע חשבתי רק על שני המחשבים שיש למעלה אני ישמח אם תעזרו לי לבחור בניהם או להציע לי מחשב אחר בגדול הבנתי ש5010 יותר טוב מבחינת מפרט אבל הרכיבים בו גורמים לצוואר בקבוק והxps יותר חזק מבחינת איכות בנייה אבל יותר חלש אני לא יודעת מה לעשות * מטרות המחשב? עיצוב גראפי ואנימציה כבדה * גודל המסך? 14 - 16 * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל בלי לוותר על מפרט חזק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות עבודה מספיק * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כן HDMI * בלוטות? שימושי אבל לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by haima23,

שלום! מעוניין לקנות מחשב נייד, המטרה היא בעיקר לימודים: אופיס ואינטרנט. חשוב שיהיה לא גדול (לא 15.6) שיהיה בו SSD, ושיהיה בנוי טוב כלומר פלסטיקה מסך (IPS?) וכדו' התקציב הוא 2500-3000 תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  8. Started by desegel,

שלום, בניתי מפרט ב-KSP (בעל מחיר מינימלי לסבא שלי שאין לו הרבה כסף) ורציתי לשמוע את דעתכם. התקציב הוא כ-1000 ש"ח, השימוש הוא אינטרנט ומשרדי בלבד מעבד: ‏Intel Pentium G640, 2.8Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray קירור למעבד: ‏Arctic Alpine 11 GT לוח אם: ‏Gigabyte H61M-DS2 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, VGA זכרון: ‏G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz הארדיסק: ‏Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX מארז וספק: ‏Generic Micro ATX Case Black With PSU לצערי זה יוצא 1140 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות בכדי להוזיל ל-1000 וגם בכדי לתקן דברים שלא עשיתי נכון במפרט. תודה רבה זה מאוד עוזר לי

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  9. Started by Nightbeat,

טוב, כבר הייתי סגור על מפרט מסויים אבל TMS התקשרו להודיע שחסרים כמה חלקים והם לא יחזרו למלאי. החלטתי להרכיב משהו שונה. מעבד: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz - TRAY אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1098 לוח אם: ASROCK FATAL1TY PERFOMANCE Z77 - זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪831 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD7970 DUAL-X FAN 3GB GDDR5 - RETAIL + NEVER SETTLE BUNDLE - "מבצע פורים" אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1800 מארז: FRACTAL DESIGN DEFINE R3 BLACK FRONT USB3 אחריות: שנה. מחיר: ₪498 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W - זמין במלאי אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪416 קרור למעבד: COOLERMASTER HYPER 212 EVO - זמין במלאי אחריות: שנה. מחיר: ₪174 דיסק קשיח: SEAGA…

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. יותר מדי קריסות ואיטיות לפעמים. דבר נוסף, המחשב מחמם לי את החדר בצורה קיצונית, הוא יושב בתוך כוך כזה מעץ(יש למארז מאוורר בצידו), ואין לי מושג מה גורם לו לפלוט כמות קיצונית של חום, אני מניח שזה חלק מהקירור(המחשב עצמו מציג טמפ' סבירות לעונה), אשמח להצעת פתרונות קירור אלטרנטיבות לקירור סטוק במחשב שלא יגרום לו לפלוט חום לחדר. כמו"כ אשמח לחו"ד לגבי שדרוג מערכת הפעלה (לשדרג לX64 ? או לעבור ל VISTA?,המחשב שלי יכול לעמוד אני חושב בדרישות של VISTA) המחיר הוא לא פקטור, זה לא שאני הולך לקנות מחשב חדש... חשבתי על הוספת זכרונות לגבי HD אני די מתלבט בין פנימי לחיצוני כרטיס מסך לא יודע, הוא מציג גרפיקה נאה למדי אבל נראה לי הוא מעפן והוא זה שגורם לקריסות. אולי כרטיס קול ורמקולים נחמדים ב…

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by Muadib,

אז ככה... יש לי כבר: 1. מעבד E6850 2. כרטיס קול x-fi platinum מהמחשב הקודם. מה שמשאיר לי בחלוקה הגיונית (לדעתי) בערך 4000 שקל לשאר ה PC ו 2000 למסך. אם זו השקעה שווה, אני יכול להתגמש אפילו עד לעוד 1000... מה אני רוצה: מחשב שישב אצלי בחדר (שקט) "רב שימושי", זאת אומרת שאני קצת משחק, רואה סרטים על המחשב, עובד קצת עם תוכנות כבדות למיניהם ובעיקר מחזיק עליו מוזיקה. שלא יהיה ספק, אני מעביד אותו קשה... חשבתי על לוח אם עם chipset p35, ושני דיסקים קשיחים, אחד למוזיקה ואחד לשאר (כרגע יש לי 160G רק למוזיקה והוא מפוצץ). אבל כל הצעה מתקבלת על הדעת... בקשר למסך, רציתי לפרגן לעצמי באיזה 20-22''. אבל אין לי ממש סטנדרט בקשר למחיר, אז אם אני לא יכול לקבל בשביל זה משהו טוב באמת רק תג…

• 12 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by termal,

שלום, אני מעוניין בלוח שיהיה לו SLI ו FIREWIRE ו SATA2 יהיה די טוב הלוח וכן, גם שיהיה מתוכנן לOC בעתיד. במארז שיהיה יציאה FIREWIRE וגם קול וכמובן USB, הייתי רוצה שמארז יהיה יפה באופן חיצוני... בלי כרטיס מסך, בלי ציוד נלווה. וגם ספק שאוכל לתמוך מכרטיסי מסך הבאים...

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  13. שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  14. מעבדים AMD Phenom II X4 920 2.8GHz BOX ¤1068 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤439 ספקי כח SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤360 זיכרונות G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL5-5-5-15 ¤295 כוננים קשיחים Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II ¤402 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה במאמץ + המהרת מעבד ¤75 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤2768 3% הנחת מזומן סה"כ לאחר הנחה:¤2684.96 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מארז NEXT TEMPEST http://ivory.co.il/product.asp?productid=3720&CatCode=408 כ.מסך שיש ברשותי הוא EVGA 8800GT 512MB SUPERCLOCKED…

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום לכולם, אני סטודנט לתואר שני, עד עכשיו היה לי מחשב דל inspiron 1520 שאני מרוצה ממנו עד הגג, אך נהיה לי כבד לסחוב אותו לאחרונה, לכן אני מחפש מחשב קל וחדש. מה שאני הולך להריץ עליו זה לרוב מטלב, אופיס, אינטרנט, לא משהו מאוד כבד (מעדיף שיהיה עם I5) בעיקרון אני רוצה מחשב שיהיה קל, ויחזיק הרבה זמן סוללה, אלו המרכיבים המרכזיים בבחירה שלי. התקציב שלי נע סביבות 4000 הסתכלתי על כל מיני מחשבים, בעיקר על Dell vostro 3360, inspiron 13z וגם של אסוס vivobook ו- zen למינהם שמקבילים למפרטים. יש איזה המלצה מבינהם? (אני מאוד אוהב את דל עקב הניסיון שלי איתם) גודל המסך? - 13-14" * משקל רצוי? - קל, פחות מ-2 קילו, אפילו פחות מ1.8 * זיכרון- לפחות 4GB, עם אפשרות להרחיב * האם נדרש זמן סו…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by steakmaster,

. מה התקציב המקסימאלי - 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סימולציות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - matlab, Mathematica - תדיר (עבודה/לימודים) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - europa universalis 4, the witcher 3. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על ה…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  17. שלום !! אבי ביקש ממני לבנות מפרט מחשב , בתקציב של עד 2500 ש''ח(כולל מסך) המיועד לאחיותיי. המחשב מיועד למוסיקה , אינטרנט , ושאר הירקות שבנות העשרה עושות ( תכלס פייסבוק,מסן,אסקיו וכדו'), ככה שהתקציב לא אמור להיות גדול מ 2500 לטעמי .. מסך - 19 אינץ אני בטוח שנכנס בתקציב .. אם אפשרי תמיכה בHD (למקרה שנרצה לחבר את המסך לממיר HOT זרוק שיש לנו בבית חח..) ככה ממה שאני יודע עלות המסך צריכה להיות בין 1000-1200 ש''ח .. LG/סמסונג - עדיפות-מניסיון חריגה : אפשרית עד בערך 200-300 ש''ח למרות שאני מאמין שלא נצטרך אותה .. חנויות עדיפות : אנחנו גרים בגבעתיים , אז כמובן חנויות אמינות באזור רמת גן-גבעתיים .. KSP למשל ... תודה רבה לכל העוזרים , אשמח לכמה שיותר תגובות ! :]

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by avid,

שלום, אני רוצה לרכוש נייד של דל מעבד I7, דור 8, דיסק 512GB, זיכרון 16GB, רזולוציה Full HD, מסך 15.6 אינץ. בזאפ מופיעים שני דגמים שנראים אותו דבר אבל יש להם קוד שונה ואני לא מצליח להבין מה ההבדל. מצ"ב הקודים של שני הדגמים - Dell Inspiron 15 5579 N5579-9111 Dell Inspiron 15 5579 IN-RD33-10229 אודה למי שיוכל להסתכל ולהסביר לי מה ההבדל. תודה רבה על העזרה

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by toxiz,

שלום אני מעוניין לשפר את המחשב שלי בתקציב של 2000 - 2500 שקל .דרישה : המחשב צריך להתאים למשחקים החדשים שיוצאים להריץ אותם בצורה טובה . שיפור : חשבתי על קניית SSD + מעבד חדש + זכרון ראם . אבקש המלצתכם כיצד לשפר את המחשב שיתאים לדרישות שלי .המפרט היום : לוח אם : gigabyte ga - h61m-d2p-b3מעבד : i5-2500 CPU @ 3.30GHzכרטיס מסך : AMD Radeon R9 200 Series 3Gזיכרון ראם : (8G ) - שני כרטיסים של 4Gספק: gx 750w תודה לממליצים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…

• 30 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by whitiger19,

מפרט לגיימרים עד 7000 ש"ח הדרישות שלי הן שיכנס בתקציב לוח SLI , כרטיס 8800GTX וזהו בעקרון. המפרט לא יכלול בתוכו מסך, מקלדת , עכבר , רמקולים. תודה לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום אני מעוניין להרחיב את הזכרון למחשב הנייד שלי מ-2GB ל-4GB, רק שאני לא יודע איזה דגם של זיכרון אני צריך לקנות בדיוק. אני גם לא יודע את הקונפיגורציה שלי (האם יש לי זכרון בודד של 2GB או שיש לי שניים של 1GB ואז אצטרך להחליף ולקנות זכרון עם נפח יותר גדול...) שאלה נוספת: אני כרגע משתמש בוויסטה ומתכוון לעבור לווינדוז 7. האם יש לי צורך ביותר מ4GB זכרון? תודה!

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  23. זה המפרט שבניתי למטרת גיימינג תגידו לי איך הוא בבקשה : מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1181 Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only , כמות 1 - מחיר : ₪110 http://tms.co.il/product/7946 לוחם אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 http://tms.co.il/product/9082 כמות 1 מחיר ₪695 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪97 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪273 כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7260S BLACK …

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by mario,

אין צורך בצורב או שאר ציוד הקפי תודה.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by avz,

היי אשמח לקבל מכם הנחיות וייעוץ. יש לי מחשב נייד ישן למדי -COMPAQ EVO N1020V . אני רוצה לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש WINXP. ברצוני לציין שעשיתי זאת המון פעמים, אבל על מחשב נייח, מעולם לא על נייד. הורדתי את כל הדרייברים של הדגם הזה מהאתר של HP אבל לפני שאני עושה זאת, אבקש לקבל מכם בעלי הנסיון, הנחיות/עצות/הדרכה כיצד לעשות זאת. תודה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.