ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,442 דיונים בפורום זה
-
לא משנה לי AMD או אינטל מעדיף AMD סטייה של עד 200 ש"ח מבוסס KSP ללא ציוד נלווה. יש לי את המפרט הזה מה אתם חושבים? מעבד: Core 2 Duo E4500, Bus800Mhz, s775, 2MB לוח: P5KPL-VM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זיכרון: 1GB Kingston כונן קשיח: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige - 2 Years Warranty מארז: HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) ספק: TR2 Power W0101 550W Silent (24pin)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב חדש למטרות גיימינג עד מקסימום 4 אלף שקל יש לי כבר מקלדת עכבר ומסך תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה מה שהרכבתי. האם שווה בכלל להשקיע בכרטיס קול? זהו מחשב לשימוש מעורבב אני לא הכי גיימר יותר לצפות בסרטים ולמשוע מוזיקה אבל זה לא אומר שלא משחק. איך זה נראה לכם? מה שאני לא יודע לבחור זה ספק כח ומארז. מעבד - 980 ש''ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוח אם - 555 ש''ח P5K s775 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, 2xPCI-E זכרון - 240ש''ח 2GB Kingston Value כרטיס מסך - 860ש''ח 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח - 299 ש''ח 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס קול - 290 ש''ח Creative X-Fi Xtreme Audio - 1 Year Warranty צורב - 150 ש''ח DVD±RW GSA-H55NB x20
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3K מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים רזולוציה גבוהה במסך 19 אינץ GTA4 COD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא צריך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? לא במיוחד (חדר עבודה) 10. האם מתוכנן OC? בינוני + זה המפרט שבניתי מKSP מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore] לוחות אם למעבדי אינטל G…
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תקציב 3000 שקל בלי אפשרות חחריגה וניסיון לחסוך כמה שיותר. המחשב מיועד לשימוש כולל אינטרנט משחקים(שיצליח להריץ כל משחק שיש היום בשוק ושעומד לצאת בקרוב) תכני hd. גודל המסך 20 אינץ של סמסונג 2053bw בלי שום ציוד היקפי רק שהמחשב יכלול צורב. כמובן עדיף מאוד שיהיה כמה שיותר שקט לא מתוכנן לו oc ולא צריך מערכת הפעלה כלולה. רצוי מאוד שיקנה מחנות אמינה ומוכרת ושתהיה אפשרות לשדרוג קל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שבחתימה.יש לו שנה וחצי אני חושב(מתי יצא הSB? אז חודש מאז שהוא יצא).הכרטיס מסך חדש,אין לו 1/2 שנה.כולל המסך. 5K יהיה הגיוני? SB i5 2500K 4 Ghz,OC ASrock P67 Pro 3 B3 Gigabyte 680GTX OC Nine Hundred II Noctua NH-D14 Samsung F3 1TB+WD 4TB Crucial/Micron M4 SSD 128GB SeaSonic 750W-SS750JS Crucial Rendiyion 8GB 1333Mhz DDR3 Asus 22"-MW221C Dell 27u11 Logitech Keyboard G15+G9x Mouse
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מפרט שיהיה הכי טוב שאפשר להוציא במחירים 2700-3000 ש"ח שימושים עיקריים: אינטרנט, ומשחקים.. ללא ציוד היקפי ללא מסך ..רק מחשב! חריגה: לא יותר מ-3200 מאיזה חנות: לא משנה רק שתהיה אמינה וזולה ותהיה בסביבה של נס ציונה-ראשל"צ תודה רבה לכולם. הערות כלליות.. עדיפות למעבד אינטל, וכרטיס מסך של nvidia
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מדבר רק מבחינת הווינדוס. אם אני אתקע או כעבור כמה שנים המחשב יזוז לאט בכל זאת אני רוצה שישאר לי הווינדוס המקורי. מה אוכל לעשות? רק היום קניתי מחשב תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך עזרה במפרט למחשב ב 3000 שקל למחשקים ועבודות עם: לוח אם של amd מעבד 2.6 כרטיס מסך radeon וארד דיסק 40GB 8 buffer לא צריך מארז יפה משהו פשוט עם מערכת קירור לא צריך צורב עם סי די רום
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן 0769-BZG דיסק קשיח 120GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD+/-RW מהירות המעבד 1.6Ghz מותג ®Lenovo מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T2330 מעבד גרפי NVIDIA GeForce Go 7300 256MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium משקל 2.8 ק"ג סוג המעבד Dual Core סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג 15.4" WXGA TFT 1280x800 Vibrant View שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה תקשורת 10/100Mbps LAN Ethernet controller תקשורת אלחוטית 802.11a/b/g + Bluetooth המחשב עולה 3800 זה מחשב נייד אני רוצה לדעת אם שווה תמחיר ובכלל כמה שיותר פרטים תודה מ…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשדרוג משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כרגע 19" LCD, יכול להיות שבחצי שנה הקרובה יוחלף במסך HD גדול יותר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הבא ליד, כולל משחקים זוללי משאבים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי מחשב נייד מסוג ACER וינדוס 7 ובימים האחרונים העכבר מגע במחשב לא מגיב ושאני עושה ריסט למחשב עולה ההודעה שבכותרת. מי שיודע איך מתקנים את זה אני אשמח לתשובה תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3500 האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה?100 שח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב?משחקים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב לא המסך הקיים זה SAMSUNG 206BW 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת?לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד?לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס?לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו?tms ירושלים 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)?הייתי שמח אם תוכלו להרכיב בזה :Thermaltake V6 BlackX edition 2X 120mm + BlackX HD כי ראיתי שאתם ממליצים על silverred משהו ואני לא ממש מחבב אותו 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? א…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש. אני מעוניין להשתמש בו למשחקים וגרפיקה. הלכתי לכמה חנויות וזה מה שהציאו לי: מעבד: amd 3000+ אני חושב שזה 64 ביט - 910 ש"ח לוח אם: Gigabyte k8nf-9 - 640 ש"ח כרטיס מסך: fx 6600 GT - 1070 ש"ח את כל השאר מהמחשב הישן שלי כך שזה לא ממש משנה. שאלת: האם הAMD הזה באמת יתן לי את ה3000? כי אמרו לי שזה בעצם 1.8 או משהו אבל לא שופטים לפי זה. הם אמרו שזה יהיה כמו 3000 של אינטל. האם זה באמת כך? או שעדיף להוסיף כמה שקלים למעבד אינטל? או שבכלל ה"מפרט" הזה לא שווה גרוש וכבר עדיף לי לקנות משהו אחר. הכרטיס מסך... האם הוא טוב? אני בעצמי מעדיף את רדיאון. (הוא מתחבר דרך PCI אקספרס אז אני מניח שהוא דיי חדש) מה נראה לכם? תודה רבה לעוזרים. להת'.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מחפש המלצה למחשב נייד למטרות עסקיות - כולל פיתוח תוכנה וכלי עריכה גרפיים. * גודל המסך - באזור 13.3 או אולי 14 אם קל מספיק. * רזולוציית המסך - לפחות FHD, רצוי יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- טראק פוינט באמצע המקלדת יהיה ממש ממש נחמד. מעדיף בהרבה על פני המשטח מגע. * משקל רצוי - קל ככל האפשר, שיקול חשוב עבורי. 1.5 ק"ג מקסימום. * האם נדרש זמן סוללה ארוך- לפחות 3 שעות זמן עבודה על סוללה יספקו אותי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - כמובן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - SSD בלבד, 256GB וצפונה * כונן אופטי - אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - כן בהחלט! , אלא אם כן יש למישהו רעיו…
-
- 11 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! אני משתחרר החודש והחלטתי שאחרי הפסקה של שלוש שנים הגיע הזמן לקאמבק לעולם הגיימינג. אני רוצה מחשב חזק, שיריץ את המשחקים של היום בהגדרות גבוהות ובfps גבוה, ושיוכל להריץ גם משחקים שיצאו בשנים הקרובות בלי בעיות, הכל כמובן במחיר של 4000 מקסימום. יש לי הבנה בסיסית ביותר בנושא(המחשב האחרון שקניתי היה עם radeon 9600) ולכן אני מעדיף שלא לנסות להרכיב מפרט לבד. בכל מה שקשור לאוברקלוק אני אשמח למידע ולרעיונות אם זה יכול לקנות לי יותר ביצועים במחיר שלי. גם חשוב שהמחשב יהיה מתאים לשדרוג אם אני אמצא עצמי מול משחק עם הגדרות גבוהות מדי עוד שנתיים שלוש. כמובן שגם יהיה שימוש במחשב לסרטים ומוזיקה שזה בסיסי אבל סתם אני מציין למקרה שצריך לדעת. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש איזשהי בעיה בחיפוש... אני רוצה לקנות מחשב נייד בארה"ב ושיהיה לו אחריות בארץ.. איזה חברות נותנות אחריות בינלאומית שניתן לממש בארץ? IBM, DELL, HP...? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניינת במפרט לשימוש ביתי, עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה. אני לא זקוקה לציוד הקפי אך זקוקה לכרטיס קול בסיסי שניתן לשמוע איתו מוזיקה. נושא הקירור חשוב מאוד מאוד מאחר והמחשב תקוע ב"גומחה". נושא השקט לא קריטי, אבל שהמחשב לא יהיה רועש במיוחד. הרכבתי בKSP מפרט שלדעתי הוא פשוט אך באיכות סבירה ויצא לי 2350 שקל. הבקשה שלי - האם ניתן לקצץ במשהו מהרכיבים על-מנת להוריד את המחיר? נגיד, צריך כרטיס קול? צריך ציוד רשת? ושאלה נוספת - אני לא מבינה כלום בספקי כוח ומארזים (אפילו אחרי גוגל), אפשר עזרה בנושא הזה? מעבדי אינטל Core 2 Duo E7400, 1066Mhz, s775, 3MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P31-ES3G s775 1333Mhz, Intel P31, DDRII 1066, PCI-E, HDAudio זכרונו…
-
- 8 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם. את הבסיס כבר יש לי אבל אני לא יודע איזה מסך, מארז, וספק כח לקנות. המחשב מיועד למשחקים ועבודה שוטפת. הוא צריך להיות שקט כי הוא נמצא בחדר שינה שלי. ועוד דבר, אם אפשר אני מעדיף כרטיס מסך של גיגהבייט כדי שיתאים ללוח אם. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 8800GT Heatpipe 512MB PCIe צורב Pioneer DVR-215D Black X20 DVD מסך ? מארז? ספק כח ? תודה מראש על כל העזרה
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הייתי שם יום שישי והם המליצו לי עליו אני רוצה לקנות מ KSP את כל המחשב, ולא חלק מחנות אחת וחלק אחר מחנות אחרת טוב הנה המפרט ( חשוב לציין שדרשתי מחשב חזק למשחקים ואני לא הולך לעשות OC ) Athlon 64 4200+ (Socket AM2) x2 DualCore 1150 Abit KN9-S AM2 nForce 550 DDRII 800 PCI-E 590 1GB Twinmos x2 900 Radeon X1900XT 512MB 2xDVI VIVO PCI-E 2170 WD 160GB SATA II 7200 RPM 8MB 390 HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue ( No PSU) 240 Spire Rocketeer V 500W EZ-Cable Silent (24 Pin) 590 100 הרכבת מחשב בחנות NEC 3550A DVD+-RW x16 Dual Layer x8 195
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי שנים רבות עם מחשב שסחב בגבורה הגיע הזמן להתחדש. אני מחפש מחשב לגיימינג + מסך 2K 144hz שאר הפרטים בטופס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אפטר אפקטס (משני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF4 | BF1 | משחקים חדשים שיצאו כמו MAFIA 3 ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך …
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
-
-
האם I7 920 בתוך לפטופ יהיה חם מדי? מדובר בלפטופ הזה: http://www.xoticpc.com/custom-gaming-laptops-notebooks-intel®-core-quad-nehalem-laptops-ct-95_51_271.html הכוונה שלי בחם מדי היא שהמעבד למשל לא ינצל את מלוא כוחו בגלל החום או גרוע מכך, יהיו מסכים כחולים וכו'. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
מטרות המחשב? - מחשב עבור סטודנטית עבור לימודים, אינטרנט וצפייה בסרטים גודל המסך? - עדיפות למסך גדול עד כמה שאפשר כל עוד זה לא בא על חשבון המשקל (עדיפות למשקל נמוך על גודל מסך) משקל רצוי? - המחשב מיועד לבחורה "קטנת מימדים" אז כמה שיותר קל האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 6 שעות ומעלה האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיפות שיהיה חיבור HDMI אבל לא קריטי בלוטות? - כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - אין צורך בנפח גדול במיוחד אני חושב ש500GB יספיקו כונן CD/DVD? צורב? - לא חשוב כונן Bluray? - לא חשוב האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה לכל מי …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מפרט ב5K עבור חבר מהכיתה שלי כרגע יש לו עגלה P4 וGF5200 ואני לא אזכיר את השאר והוא רוצה לקנות משהו על בסיס AMD Game! (על בסיס מעבד PhenomX4) למישהו יש הצעה לחנות איכותית וזולה? ו/או מפרט בכמה חנויות (בכל מקרה אפשר בלי הרכבה)
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם Dell 7720? האם הוא יכול לסחוב תוכנות Flash ו- After effect? פתוח להצעות אחרות שמתאימות לגרפיקאים. מה גודל המסך המומלץ? תקציב (ללא תוכנות) עד 6,000 ש"ח. מה הכי חשוב שיהיה בלפטופ לגרפיקאים?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-