עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by naor5774,

אני מחפש: מחשב נייד, עד 2600 שח באילת, עבודה יום יומית 9-10 שעות. ולימודי מדעי המחשב. שיחזיק לי לחמש שנים הבאות, מסך 15.6" עם שוליים דקים, מקלדת מלאה ומוארת, סוללה שתחזיק לפחות ל 4 שעות בשימוש רגיל, כולל ווינדוס 10, כונן SSD לפחות 256 ג'יגה(לא משולב עם דיסק קשיח). i5/i7 דור 10. שלוש שנות אחריות יבואן רשמי. עדיף dell או lenovo אייבורי/ksp/חנות טובה כלשהי אחרת שיש באילת.. מתכנן לרכוש עוד שבועיים.. תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי בשעה טובה אני מתכונן לקנות מחדש חדש אני צריך מפרט ב-5500 למארז + תכולה (לא כולל מסך מקדלת עכבר ושאר ירקות שנמצאות מחוץ למחשב) אני צריך בעיקר כוח עיבוד חזק וקצת כוח גרפי למשחקים בעיקרון אני קונה מנעה אז אם אפשר מפרט משם זה יהיה אפילו יותר טוב תודה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. תודה מראש. מפרט הפנסוניק (במחיר של כ 7800ש"ח כולל מעמ, ויסטה ו3 שנות אחריות): Mobile Computing Intel® Centrino® 2 with vPro™ technology Platform – Intel® Core™ 2 Duo processor SP9400 (2.40GHz, 6MB L2 cache, 1066MHz FSB) – Mobile Intel® GS45 Express Chipset – Intel® Wireless WiFi link 5100 AGN Network Connection (supporting 802.11a/b/g, n draft 2.0 compliant) OS Genuine Windows Vista® Business Service Pack 1 (including XP Downgrade License) or Genuine Windows® XP Professional (Downgrade Service with Vista® License) RAM 2GB (DDR2-533 SDRAM, max. 4GB) Graphic Chip Intel® GS45 graphics controller, UMA (Win XP: max. 1024MB; Win Vista: max. 1551MB with additional 2GB memory) HD…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 1800 ש"ח (לא כולל מעבד, פירוט למטה) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למקסם עלות-תועלת בסכום הנ"ל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ200 ש"ח אם ממש מצדיק את ההפרש, עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משרדית, מטלב א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מטלב (שימוש סטודנטיאלי) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המקסימלית היא 1680*1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאי…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכת וידאו,עיצוב גרפי מינימאלי,צפייה בתכני HD לא חייב 1080p. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony Vegas-מזדמן,Photoshop-מזדמן,Camstasia Studio-תדיר,Fraps-מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V,TF2,MKX, USFIV. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24",1080p. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://thenextweb.com/gadgets/2014/10/09/lenovo-unveils-trio-new-yoga-tablets-8-inch-10-inch-lte-13-3-inch-model/ אשטון קוטצר הוא ה product manager שלהם... http://blogs.wsj.com/personal-technology/2014/10/09/qa-ashton-kutcher-lenovo-product-engineer-doesnt-fear-the-ipad/ נחמד לראות במחשב נייד מקרן מובנה מייצרן גדול.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. היי, אני צריך עזרה בלמצוא מחשוב, להלן הדרישות. זה מחשב שאמור להחזיר אותי ל3-4 שנים הקרובות (תואר ראשון בהדנסת תוכנה). אני הולך לתכנת די הרבה בשנים הקורבות אז צריך מחשב עם יכולת עיבוד חזקה (I7) חובה: 15.6 אינצ' ויותר. I7 8-16GB RAM (SSD (250GB מקלדת מלאה Full HD כרטיס מסך סטנדרטי פלוס סוללה שתספיק לפחות ל5 שעות. אין צורך להתחשב בעלות של מערכת הפעלה. חשוב לדעת שאני אקנה אותו בארצות הברית אז האחריות (world wide) חשוב. תקציב - 1300$. תודה רבה לעוזרים!! - - - תגובה אוחדה: - - - היי, כרגע הכיוון הוא ל : [h=1]Lenovo Y50 4K 59425943 15.6"[/h]Link מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by באגירה,

1)תקציב: 2500 שקלים. חריגה מקסימלית: 50 שקל, למרות שאני באמת מעדיף שלא תהיה חריגה. יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לחסוך 200 שקלים, אבל לא אם זה יוביל לאיכות הרבה יותר נמוכה. 2) אני מתכנן להשתמש בו למשחקים, צפיה בסרטים ותכנות. הדגש במחשב הוא יותר על משחקים, בעיקר משחקי רשת. (WOW ו-LOL לדוגמא) א) visual studio 2010, firefox, VLC Media Player. ב) לא בצורה יותר מדי כבדה, אם כי ייתכן שבעתיד אשתמש בVS לצורכי פרנסה. ג) 1024 על 768. בעיקר משחקי רשת. רצוי שכמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב, אני לא מבין בזה כל כך. 3) אין צורך בציוד היקפי. 4) אני זקוק לכל הרכיבים. 5) צריך מפרט מלא. 6) שיהיה משהו סביר מבחינת הרעש, לא צריך להגזים לכאן או לכאן. 7) לא מתוכנן אוברקלוק. 8 ) יש לכלול הרכבת מחשב בחנ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, קודם כל תודה מראש על העזרה אני צריך מפרט למחשב בין 2800-3000 שקל שמיועד בעיקר למשחקים, לא למשחקים הכי כבדים,שיריץ משחקים כמו שצריך ושיהיה מהיר, גם בשעות עומס שפתוחים הרבה חלונות. ללא ציוד היקפי. אני לא ממש מבין במחשבים.. ראיתי כאן מפרט שנתנו אז תנו עליו חוות דעת ואם אפשר תתנו לי מפרט אם יש יותר טובים למחיר הזה.. משולש הליבה של AMD יתן פתרון טוב יותר מאשר ה 6300 ומעט חזק ממנו 1. Tms&Fox AMD X720 HD4850 מעבד AMD AMD Phenom II X3 710 2.60GHZ BOX ¤640 לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤421 זיכרון DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 2GBX2 CL5 Adata/Gskill/Geil ¤275 כרטיס מסך Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes Dual Slot Cooler PCIe ¤535 דיסק קשיח West…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני חדש פה בפורום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד קל לנשיאה (עד 2 ק"ג), וזמן סוללה ארוך. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ותכנות ב- C#. חשבתי על Asus 1215P. מה דעתכם? בתודה מראש, עמית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by שלמה10,

אני מעוניין במחשב לצורך מישרדי לשימוש מסיבי הפעולות שאני צריך הם מאגר הלקוחות שלכל לקוח מצורף ההזמנה כקובץ סרוק(ככל הנראה ארכוש תוכנה מסוימת לצורך זה ) שימוש בקטלוג תמונות כ-3000 להצגת המוצרים יש צורך במערכת הפעלה רצוי וינדוס 7 אופיס יש צורך בכרטיס רשת להתחברות למחשבים נוספים 2 יציאות בחזית+קורא כרטיס צריך מקלדת +עכבר מסך לא ברור עדיין התקציב לא מוגבל כמובן בגבול הסביר קיבלתי הצעה ורציתי לקבל חוו"ד ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארז GIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מ…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. אפשר לחרוג מהתקציב ואפשר לחסוך מחשב לתוכנות שעובדות במולטי סשן ודורשים CPU חזק אין צורך בציוד נלווה השקט חשוב לא אוברקלוק כולל מערכת הפעלה מבאר-שבע. דברים שאני מעוניין בהם ספציפית: כונן ראשי SSD (- גם 20GB מספיק) כונן משני SATA רגיל. מעבד AMD 6 ליבות (לא יודע מה עדיף מבין שלושת הדגמים) מעוניין לרכוש בתחילת שבוע הבא, תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם אם ישנן המלצות לגבי אתרים שניתן להרכיב מפרט למחשב לבד "עשה זאת בעצמך" סטייל, אני אשמח לקבל חןחן לכם והמשך לילה נעים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אהלן לכם אוקיי אז אני מעוניין במחשב חדש עם מפרט שלל מחשב חזק וטוב לעבודה עם משחקים חדשים שיצאו המחיר שאני יכול להרשות לעצמי זה בין 3000-4000 מזומן אני לא צריך ציוד היקפי יש לי מסך 19 אינץ' יש לי עכבר ויש לי מקלת ורמקולים אז אנחנו מדברים פה רק על מחשב נטו המחשב צריך להריץ משחקים חזקים כמו קריסיס על איכות מקסימלית או שקרובה למקסימלית ובמהירות... אני לא רוצה שתיהיה איכות טובה אבל תכלס המשחק לא יזוז אני רוצה את שניהם. לא דרוש מערכת הפעלה. אבל אני רוצה שזה יהיה כולל הרכבה לסיכום אני רוצה להנות מהמקסימום שאני יכול לקבל מכל הבחינות. אם שכחתי משהו או לא אמרתי משהו אשמח להשלים תודה אור

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Mamba-Gamba,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:GTA5 BT4 לא חייב לרוץ על ULTRA. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, אני צריך מפרט ב-6000 שקל למטרת משחקים, ללא שום OC אני לא מתעסק בזה. מסך, מקלדת, התקנה... אלה דרישות בסיסיות מקווה שאפשר לעמוד בהם. * מעבד סוקט 939 * זכרונות של סמסונג * DVD-RW + CD + Floppy * כרטיס מסך מהחדשים 6600 או משהו אחר טוב - הGT נותן שיפור גדול ? * מסך של סמסונג 793 *מקלדת ועכבר ביחד שלא יעברו את ה-100 שקל * יש לי העדפה בלוחות אם וכרטיסי מסך לחברת GIGABYTE עכשיו לפי מה שהבנתי אפשר לשקול PCI-E כי כרטיסי מסך די זולים בשביל לוחות אלה... ושאלת השאלות שתעשה לי סדר בראש ה-GT בכרטיסי מסך נותן שפיור גדול ?הוא שווה את ה-400 שקל ? הכוונה לכרטיסי מסך 6600 כמובן. ואולי בעצם עדיף איזה X-700 ? תודה רבה לכולם .

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by lidorkalfa,

HP ENVY 17 series Operating system: Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit Processor: Intel® Core i7-720QM Quad Core processor (1.6GHz, 6MB L3 Cache) with Turbo Boost up to 2.8 GHz Memory: 6GB DDR3 System Memory (2 Dimm) Hard drive: 640GB 7200RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection Graphics card: 1GB ATI Mobility Radeon HD 5850 Graphics [HDMI] Display: 17.3" diagonal HD+ HP BrightView Infinity LED Display (1600 x 900) Primary optical drive: SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support (Slot Load) Personalization: HP TrueVision HD Webcam Networking: Intel Wireless-N Card with Bluetooth Included Software Bundle: Corel® PaintShop Photo Pro X3 +…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. למטרות אינטרנט ועבודה משרדית בעיקר. Phenom Quad-Core 9550 (Socket AM2+) MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 320GB 7200RPM, 16MB, Sata II DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Compucase 6C28 Midi Tower (No PSU) TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) 2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen או זיכרון : ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤ 277 מסך : SAMSUNG LCD 19" T190 2ms DVI WIDE ¤ 840 דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤ 244 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤ 111 מעבד : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9550 (2.2GHz) : HD9550WCGHBOX - BOX ¤ 643 לוח אם : GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - R…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by THE GAME START,

שלום אני חדש שמעתי שזה הפורום הכי מיקצועי בארץ אז היצטרפתי האמת שבאתי לכאן כי יש לי מיפרט שבניתי לבד לגמרי רציתי לישמוע חוות דעת מאנשים מיקצועיים הנה המיפרט Intel Core 2 Duo QUAD Q9450 4 X 2.66GHz LGA 775 12MB Box ¤1689 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=CORE2D-Q9450 GIGABYTE GA-P31-DS3L ,DualDDR1066,8CH, +LAN1000 ¤349 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=GIGABYTE-GA-P31-DS3L Thermaltake SOPRANO Black + WINDOW ,Tool-free, no PSU,120mm Fan, USB2.0, Audio & speaker ¤419 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp?pid=Thermaltake-SBW KINGSTONE 2048MB DDR2 800MHZ CL5 ¤289 כמות:1 http://shirion-computers.com/product.asp…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by poki366,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא להוריד באיכות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המחשקים החדשים שיצאו בתקופה האחרונה ומה שיצא בקרוב ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Toxin II,

אהלן טוב,לפני הכל, הנה מפרט המחשב הנוכחי שלי: Amd Athlon 3000+ 64Bit חשוב לציין: המעבד הוא מסוקט 754 [ולא 939] Asus K8V Se Deluxe Kingston 1024MB DDR RAM [512*2] WD 80GB 7200RPM PNY Geforce 6800Non-Ultra 128MB 256Bit המחשב נקנה לפני 3 שנים בערך, החזיק עד היום כמו סוס עבודה והריץ הכל מעולה.. אבל הגל החדש של המשחקים כבר מעלה קמטים על המחשב שלי... המחשב כבר מקרטע\ בקושי מפעיל משחקים חדשים... הדוגמא הכי קלאסית היא ביושוק שפועל די זוועה על המחשב, מה שהביא אותי למסקנה שמשחקים כמו UT3,ASSASINS CREED,GEARS OF WAR וכמובן CRYSIS או שלא יפעלו על המחשב או שיפעלו חרא או שיפעלו על הגדרות נמוכות שגורעות מכל חווית הNEXT GEN... ולא,אני לא נהנה ממשחקים שנראים חרא בימינו...מה ל…

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orengreen,

שלום לכולם, אני סטודנט גר בקנדה ועוד מספר חודשים חוזר לארץ. לפני שאני חוזר אני רוצה לקנות, ומתלבט בין ניידים תקציביים לשימוש יומיומי "OFFICE"+ גלישה+מוזיקה. בקיצור - לא צריך CPU\RAM חזקים, אבל נוחות השימוש (מסך, מקלדת)\ביצועי WIFI\זמן סוללה\משקל וכו' ממש חשובים. אני מתלבט בעיקר בין ה ASUS EEE 1000HE (לא 1000HA!!!) לבין ה-MSI WIND 120U (או 100U). פה הם עולים פחות או יותר אותו דבר (בערך 1700 ש"ח). מה דעתכם על הדגמים? אולי יש דגם אחר לגמרי שאתם ממליצים?? מה שגם חשוב לדעתי זה האחריות בארץ וכו'.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי חבר רוצה לקנות מעבד,לוח ומארז עד 1300ש"ח אני חושב להמליץ לו על אלו מעבד AMD Athlon 64 939 3500 לוח BIOSTAR TForce 6100-939 מארז COMPUCASE -6A19 BLACK + HEC- 400TR-TF סה"כ 1260ש"ח האם זו קניה משתלמת? או אם יש שילוש טוב יותר עד 1300ש"ח בלי חריגות תודה.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אוקיי אז ככה אני בעיקרון רוצה לקנות את המפרט הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=328&CatCode= אבל ! , להוסיף 7600 gt (שזה בערך 400-500 שקל) ולהוסיף ל2.8 במעבד שזה 80 שקל. המחשב מיועד לדברים ביתיים רגילים כמו משחקים וכאלה תביעו דעה בבקשה לדעתי מבצע ומחיר מטורף למפרט כזה אבל בכל זאת אני רוצה לשמוע דעה מימומחים (:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by noam52,

שלום, רציתי לשאול האם המחשב הזה Dell Inspiron 5737 IN-RD33-7405 מתאים לשימושי גרפיקה וגיימינג קל, בנוסף-מה זה SSD? קראתי כאן בהמון דיונים שהוא מומלץ ואין לי שום מושג במחשבים... מצורף תוכן של הודעה שכתבתי כאן בעבר לגבי הצרכים שלי בקשר לקניית המחשב תודה רבה! אני רוצה לקנות מחשב נייד, בתקציב גמיש עד 7000 שח מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (לא מטורפים), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (פוטושופ, סרטים חובבניים) * גודל המסך-חשבתי סביב 15 אינץ אבל זה לא מבוסס, על המתח בין קל לסחוב בתיק לכיף לראות סרט.. רצוי מאד שאפשר יהיה לקרוא בו גם בשמש * משקל רצוי-אשמח לכמה שפחות, קשה לנקוב מספר אבל המטרה היא שהמחשב באמת יהיה נייד * זמן סוללה רצוי-נניח 6-7 שעות שימוש בוורד * א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים