עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ?AMD? GIGABYTE K8NS-Ultra (s939) זכרונות: DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos x2 כרטיס מסך: PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 250GB SATA 7200 8MB WD2500JD כונן דיסקטים: Teac/SONY 1.44 צורב DVD: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 מארז: HEC Compucase CI-6A19 300W מחיר: 5265 ש"ח ב-KSP המחשב מיועד למשחקים, בגראפיקה גבוהה, שיחזיק לפחות שנה ללא שידרוגים. מה אתם אומרים, מה יש לשפר?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שתהיה אפשרות לעבודה עם 2-3 ושיהיה כולל שני מסכים גם שהמחשב יהיה מהיר ויוכל להפעיל משחקים חדשים 5000 תקציב

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכולם. יש לי מחשב לא רע ברגע זה אך הוא לא מספק את הצרכים שלי: עכשיו אני מעוניין לשדרג את המחשב, או בעצם לפי מספר בחלקים להחלפה בעצם להחליפו (: אני מתעסק במחשב במיוחד בעריכה ובגיימינג. אני מתלבט מאוד בין שני המעבדים e8400 ו e8500. ממה שהבנתי ההבדל העיקרי ביניהם הוא שה500 מתאים יותר לOC מאשר ה400. עוד לא החלטתי אם אני מתכוון לבצע OC למעבד אך ההבדל בין המעבדים הוא כ122 שקל ככה שכנראה אני אלך על ה500. ישנו ברשותי (כפי שניתן לראות בתמונה) כרטיס מסך של ati radeon 4850 hd 512mb ואני מתכוון להמשיך להשתמש בו גם במערכת החדשה. ממה שהבנתי, הלוח אם שלי (MSI 7235 עם P965 צ'יפסט) גורם לאיבוד יכולות כרטיס המסך שלי וגם אם אחבר אליו את המעבד E8500 שברצוני לקנות הוא לא יוכל לממ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shibgold,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב רב תכליתי: לימודים הרבה שימוש בגרפיקה, סרטים עדיף באיכות גבוהה ומידי פעם גם קצת מישחקי יריות(מוכן להשקיע באיכות טובה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודברים דומים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב ? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כלל לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. ה…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by ferrarif11,

אני קורא בפורום באופן מתמיד כבר כחודשיים, וחורש על כל החנויות בחיפוש אחר מחשב נייד לסטודנט. השימושים הם לרוב בסיסיים: אופיס, אונטרנט, מעט סרטים ומדי פעם משחקים קלים עד בינוניים. * גודל המסך? 14-15 עדיפות למסך מט (לא מבריק) ורזולוציה אופטימאלית שתתאים לגודל המסך אך לא תפגע בשימושיות ולא תעיק בשימוש ממושך. HD לא חובה, אך אפשר במידה שלא תגרום לחריגה מהתקציב ו/או פגיעה במפרט המחשב בהתחשב בתקציב. * משקל רצוי? 2.5Kg במידה ויש פחות מה טוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לרוב יהיה מחובר לחשמל אבל עדיף כמה שיותר ארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 2-3 USB ולא משהו מיוחד אחרת זה סתם מעלה את המחיר. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320-250GB אם לא מייקר יותר על המידה …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Lishay,

היי, מממ... מזה הרבה זמן שאני חושב לשדרג את המחשב, אבל לא בדיוק את כל המחשב (כמו שעשיתי כל החיים שלי - שדרגתי ל..מחשב חדש) אלא שדרוג של רכיבים\חלקים במחשב הקיים שלדעתכם יש להם חלופות טובות מספיק בשוק ובמחיר עממי. המפרט שלי כרגע הוא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L (2 PCI, 4 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זיכרון: כפול שתיים: DIMM1: G Skill F2-6400CL4-2GBPI-B - 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM כרטיס גראפי: ATI Radeon HD 4800 Series (1024 MB) דיסק קשיח: Maxtor 6L160M0 ATA Device (160 GB, 7200 RPM, SATA) Disk Drive דיסק קשיח: WDC WD5000AAKS-00A7B2 ATA Device (465 GB, IDE) זהו זה המידע הרלוונ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by vice,

שלום, מישהו שאני מכיר שאל לגבי מחשב נייד בסביבות האלפיים. הוא היה רוצה להריץ בו משחקים, אמרתי לו שבמחיר הזה לא ניראה לי סביר כלכך. לכן אני שואל פה אם יש חיה כזאת? אם כן או לא - מה המחשב נייד הכי מומלץ למחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סקריפ,תוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:הירוס 6,דיאבלו 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[19 אינץ',אם חשוב דגם אברר] -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמובן שכמה שיותר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. מחפש מחשב לשימושים חצי עסקיים. נקודות חשובות להשוואה: ביצועים, איכות ושירות. מתלבט בין שני המחשבים הבאים: DELL VOSTRO 3500 מעבד: i5-560M כרטיס מסך: GeforceT 310M http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-n560m.htm LENOVO EDGE 15 מעבד: i5-450M כרטיס מסך: ATI Radeon 5145 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=11130 לשניהם דיסק 500GB 7200 Rpm ו-3 שנים אחריות (ל-DELL בבית הלקוח)

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מדובר על Toshiba L50-B-1M9. יש לו 2 מתאמי תצוגה: 1. AMD Radeon R7 M260 2. Intel HD. איך מוודאים שהכרטיס הפעיל הוא AMD?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Psy,

האם ישנה אפשרות להרחיב אחריות למשל ב HP, אחרי הקנייה של המחשב נייד ? ז"א מחשב נקנה עם אחריות לשנה, האם אני יכול דרך HP להוסיף כסף ולהרחיב את האחריות ? איך זה עובד.. ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by pokok,

טוב אני צריך מחשב למשחקים ב5000-6000 בלי מיקלדת ועכבר ומסך רק מחשב בבקשה בלי חריגות אלא אם החריגה נחוצה תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by omer9190,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל מסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, והורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA, NFS, COD, Assassins Creed, Prototype וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון חשבתי לקנות מסך Samsung מסוג T27B300MA -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by idanbbd,

אני צריך מפרט למחשב שישמש אותי לעבודה ב3ds max וmudbox . סביר להניח שהכי חשוב זה מעבד טוב , והרבה זיכרון התקציב הוא באיזור ה10k

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, מחפש מחשב גיימינג מקצועי בסכום בסביבות ה7000 ש"ח, כולל מסך. מדגיש כי כיוון שאני לא הכי בקיא בתחום החומרה, הסכום שצוין הוא לא חובה, ואם יש לכם הצעות למפרט יקר או זול יותר לפי התנאים שאציין, אשמח לשמוע פרטים. התנאי החשוב ביותר למחשב, הוא שאני בונה עליו לפחות ל3, 4 שנים קדימה, ולכן החומרה צריכה להיות כזו שתהיה מספיק חזקה לסחוב גם עוד שלוש שנים. 1. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-2000 שח לכל כיוון 2. מה שימושי המחשב -בעיקר משחקים , ברזולוציות גבוהות של 1600X900 ואף יותר, בהגדרות הגבוהות ביותר. שני משחקים כבדים שקופצים לי לראש הם ויצ'ר 2 ובאטלפילד 3, אבל אשמח אם הוא יוכל להפעיל גם את ויצ'ר 3 ובאטלפילד 4 לכשיצאו.... . אין חשיבות לאפשרויות של תלת מ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yuvky,

שלום, אני זקוק למפרט על 8K, כבר יצא לי לעבור על הרבה הודעות אז אלו הצרכים שלי : תקציב נתון, מותאם למשחקים, יעבור OC ללפחות 4-4.5 לכן צריך קירור וזכרונות בהתאם , יש לי מסך 24" לכן אם אפשר 2 כרטיסים (אני בדילמה אם לחכות ל4870X2). אין דגש כבד על שקט, יותר חשוב לי קירור. שטח אכסון שלפחות 320GB. ד.א. יש לי קרובים שמגיעים עוד שבועיים מארה"ב , איך נשמע הרעיון של לייבא זכרונות איתם? איזה זוג REAPER HPC סקסי של 1066? אני בדילמה רצינית.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום, המחשב שלי כבר עתיק ונחנק אפילו כשאני מפעיל תוכנות פשוטות כמו פוטושופ או כמה פעולות בו זמנית. יום ההולדת שלי מתקרב והחלטתי להחליפו במשהו קצת יותר חדיש שיספיק לי להרבה זמן, אשמח אם אתם תעזרו לי להרכיב מפרט בישבילי שמתאים לצרכים האלו: -הרצת משחקים כבדים וקלים כאחד -ריבוי משימות -צפייה בסרטים התקציב עומד על 8000 שקלים כולל מסך, וכולל סט מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני רוצה את המחשב מבוסס על מעבד אינטל, ואת כרטיס המסך של nVIDIA. אין צורך בדיסק קשיח עם נפח גדול. 250 GB יהיה מצויין.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by co11,

שלום , פתחתי אשכול בעבר , (לפני שבוע שבוע וחצי) ומאז התקציב עלה לי ל5000 אוקיי אני מחפש המלצה למפרט לשימוש כללי אינטרנט לרוב אבל גם משחקים לרוב אני מחפש מפרט של AMD לא של Intel ! מארז יפה כבר מצאתי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_1534&products_id=6444 שאלה האם המארז בא אם הדבר הכחול הזה למעלה?זה נראה לי מודד טמ' אם אני לא טועה.. מקלדת , מסך , וכו' יש לי אז לא צריך.. תקציב עד 5000 ש"ח... ביום ראשון (מחר) אני קונה את המחשב

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ש"ח חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית וועריכת וידאו קלה, פוטושופ, אילוסטרייטור, פרימייר פרו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

20. Started by nir2011,

היי חברים, אני מחפש לפטופ חזק ביותר, כזה שיתאים הן לעבודה רציפה עליו, הן לשימוש בתוכנות כבדות למיניהם, תוכנות עריכת סרטונים ותמונות והן שיעמוד בעומס של תוכנות ועידה בוידאו כמו סקייפ ואובו. אובו היא תוכנה רצינית שניתן להעלות אליה עד 12 אנשים לשיחות וידאו בועידה וזה דורש מחשב חזק מאוד. אני אתן כמה כללי ברזל שמאוד חשובים לי ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה נבונה ולהפנות אותי למקומות הנכונים. אני משתמש במחשב לעבודה, כך שהוא חייב להיות מהיר ולזוז מהר, אין לי זמן למחשבים שנתקעים כל שנייה ולצערי נתקלתי בכאלה. כמו כן, שיתפקד בצורה טובה גם עם הרבה תוכנות שפתוחות בבת אחת על המסך. אני עובד עם לפחות 15 מסמכים פתוחים בו זמנית, כמה דפדפנים שונים והרבה מאוד דפי אינטרנט בבת אחת. שיוכל לעמוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום רב, אשמח לעזרתכם. 1. התקציב המקס' הוא כ-7.5K (כולל מסך). אודה לכם אם תוכלו לנסות ולחסוך לי כמה שיותר. 2. המחשב מיועד לגיימינג, גלישה אינטנסיבית ותכני HD. השימוש הוא תדיר. 3. המשחקים הם כל משחקי ה-AAA של התקופה האחרונה וברצוני להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ביותר ברזולוציה של 1080 ולשמור כמה שיותר על 60 FPS. המסך שבחרתי הוא Dell 24" LED U2414H, אודה לכם אם תוכלו לחוות דעה לגביו. 4. אין צורך בציוד היקפי מעבר למסך. 5. השקט חשוב, אבל ברמה של 5 נגיד... 6. לא מתוכנן OC. 7. יש צורך ב- Windows ובהרכבה בחנות. 8. אין העדפה לחנות מסויימת, את המפרט הרכבתי מ-STARTPC. אם אפשר אז שהחנות תהיה בתל-אביב. 9.הקנייה מתוכננת לשבועיים הקרובים. 10. לא מתוכנן שדרוג עתידי. 11. אני…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by אלון67,

הי אני לא מבין כלום במחשבים - למעט הפעלה שלהם. אני זקוק למחשב לאדריכלית פנים - הפעלת תוכנות אוטוקד וסקאטאפ ורינדור. האם אני אמור לבחור מהדוגמאות שלהם של ה- דו מימד או תלת מימד ?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ben060,

שלום, המחשב הישן של אחותי הלך לעולמו, הגיע הזמן לקנות חדש. השימושים שלה הם בעיקר: ICQ, IE , OFFICE ואולי אחותה הקטנה קצת משחקים - לא רציני. מאס שקניתי את המחשב שלי (מימין) הפסקתי להיות מעודכן כך שאני לא יודע מה לבחור. מקריאה קצרהה שמעתי שאמור לצאת הלוח הזה GA-MA74GM כי הכרטיס תצוגה מוסנהה טוב, יש טעם לחכות לו? או שאינטל שוב מומלצים פה? אשמח להצעות.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlomom,

היי, במדור מפרטים יש את המחשב הזה באיזור 1700. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133344&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 יש אפשרות לכווץ אותו לתחום ה-1600 ולעדכן במידת האפשר מפרט רצוי מנועה בנשר. מדובר באופיס ואינטרנט בלבד

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אני סטודנט שנה א' בהנדסת מערכות מידע בבן גוריון. אני מנסה לבנות מחשב משרדי פשוט, כ.מסך וקול מובנים. אני נוטה לכיוון AMD, רק משום שזה זול יותר ומספיק טוב לשימושים שלי. אם תגידו לי אחרת, אני כמובן אלך על C2D. מה שחשוב לי שיהיה מסך טוב כי אני אשב מולו הרבההה שעות (אני נוטה לכיוון הViewsonic VP930, אבל אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי - ת'פאדל) אני צריך שיכלול גם מקלדת, עכבר, רמקולים ואני צריך גם ראוטר בתוך התקציב הזה. רצוי שיהיה יפה, ושקט. אפשרי? מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים