עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by sn388,

שלום!! אני מתלבט בין מס' אפשריות למחשב נייד. שימושי המחשב סטנדרטיים בעיקרון (אופיס, סרטים, אינטרנט) אבל יש לי אפשרות להשקיע קצת מעבר לצרכים אלו ולכן אני מחפש את הנייד הטוב ביותר במגבלות תקציב של 6500 - 7500 ש"ח. חלק מהמחשבים לא כוללים מערכת הפעלה אז יש הבדל במחיר (אני יכול להתקין בעצמי אז זה לא שיקול). המחשבים של LG כוללים 3 שנים אחריות. IBM: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1059 DELL: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1490 GIGABYTE: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1593 LG: http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=1584 http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.as…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, סבא וסבתא שלי רוצים מחשב נייד הסתכלתי קצת פה ושם וראיתי מחשבים טובים מאוד ואני לא יודע מה לקחת אז באתי לפה... התקציב קודם כל הוא גג 3000 שקל. המחשב לא יריץ משחקים אבל יריץ לפעמים סרטים ומוזיקה. המחשב בעקרון לאינטרנט,סרטים ומוזיקה... אז הינה מה שהם רוצים: דיסק קשיח: לפחות 120GB זכרון: לפחות 1024MB (עדיפות ל-2048...) מסך: 15.4" זמן סוללה:יותר מ-3 שעות משקל: עדיף בין 2 עד 3 ק"ג. כ.מסך: המחשב יריץ פה ושם סרטים אבל ממש לא משנה אם הכרטיס יהיה מובנה בלוח.. (למרות שתמיד עדיף לא מובנה..) (ראיתי אחד של MSI עם 8400GS..) וכל השאר פחות חשוב.. כמובן שהמחשב יהיה נוח לשימוש ומתאים לאנשים מבוגרים... מה שראיתי עד עכשיו וניראה לי סבבה הם אלו: http://www.ivory.co.il/pro…

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  3. היי אני מחפש מחשב נייד עם דיסק קשיח SSD, זכרון DDR3 3GB ומעלה. חשוב לי גם יציאת eSata ומסך 14.5 אינטש ומעלה. אני גמיש מבחינת שאר הפרמטרים כמו גודל הדיסק קשיח, משקל, כונן אופטי וכדומה. המחשב מיועד בעיקר לעבודה (תכנות). 5K-6K זה תקציב ריאלי? יש המלצות? תודה מראש מוש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד מעל הממוצע i7 יהיה טוב נדרשת עבודה עם פוטושופ, אז כנראה צריך כרטיס מסך חזק(?) ומעבד חזק.. מסך 17, מקלדת מלאה עם המספרים גם בצד, סתם כי אני מפונק.. התקציב הוא בערך 3000-4000.. אפשר לגלוש טיפה מעל 4, אם הוא יהיה ממש טוב.. תודה רבה לעוזרים ושנה אזרחית שמחה

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  5. Started by ski_farm,

אני קונה מחשב עם הרכיבים הבאים: לוח אם: ASUS P5N-D CPU: Intel® Core2 Duo Desktop Processor E6750 זכרון: 1GB Kingston Value DDR2 800MHz ‎ x2 כרטיס מסך:NVIDIA GeForce 8800GT GV-NX88T512HP אני צריך דעה על מפרט המחשב בנוסף אני צריך המלצות על מארז ,ספק מתח, CDROM DVD. בנוסף אני קונה את המפרט בחברה KSP אם יש דעות על החברה אשמח לשמוע תודה מראש ski_farm

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  6. שלום לכם... החלטתי להשדרג את המחשב הישן לחדש... הנה המפרט : מעבד - intel pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box לוח האם - Abit IS7-E Intel 865E Motherboard זיכרון - TwinMos 256MB 400Mhz PC 3200 DDR ואני לא יודע איזה מארז כדאי לי ? אני לא רוצה משוכלל אלא טובה מאד מארז אלמוניום במחיר עד 400 ש"ח בערך. כמובן גם עיצוב מרשים. יש לך המלצות ? :-\ אני חשבתי על מארז COMPUCASE-HEC Super Midi Tower CI-6920 Front UBS 300W Case ??? מה אתם אומרים ? האם אני צריך לקנות עוד מאווררים ? בשביל למארז ? או מה ? תעזרו לי... תודה רבה , מצפה לתשובתכם...

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by totti789,

אז זה מה שיש כרגע המחשב נקנה, לפני שנתיים בערך! DualCore AMD Athlon 64 X2, 2800 MHz 5400 Gigabyte GA-MA74GM-S2H v1 OCZ OCZ2V8002G Asus MW221C ATI Radeon HD 4850 Series antek three hundred: מארז וספק של antek 350W טוב אז ככה! יש לי תקציב של 1000 ש"ח +- . חשבתי להחליף את המעבד, אבל אם אני מחליף אותו אני צריך להחליף את לוח אם והזיכרונות. Gigabyte GA-880GM-UD2H AMD880G CHIPSET 413ש"ח AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz 125Watt Quad Core AM3 Black Edition BOX 671 ש"ח Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G 126 ש"ח סה"כ 1210 ש"ח טוב על זה חשבתי! הצעות, שיפורים, והארות + הערות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לא לגיימינג. אפשר לחסוך טיפה בכרטיס מסך. כמה דגש צריך לשים על כמות זיכרון ומעבד? תודה מראש.

10. אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by LRa,

מחפש מחשב נייד לאבי, שיהיה ניייד(!) מסך בגודל "13-"14, עם touchpad ואסתטי. השימוש העיקרי הוא מצגות ועריכת טקסט. תודה נ.ב. לגבי מחיר, משהו בסביבות ה 1000-1200 יורו. המחשב יקנה באירופה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Proww,

שבת שלום, ברצוני לשדרג כמה מחלקי המחשב. יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX470 NVIDIA, 3 כוננים קשיחים, כונן דיסקים, מעבד Q9400 של אינטל, כרטיס הרחבה ל יו-אס-בי, כרטיס טלוויזיה, זיכרון 2 גיגה, לוח אם Motherboard Name Intel Pearl Creek DG31PR ברצוני לשדרג את הלוח אם, את הזיכרון ואת המעבד. אני מחפש משהו יותר חזק ממה שיש לי היום, בתקציב של עד 2500 עם נטייה ל 2700. 8 גיגה ראם (X2), מעבד יותר חזק וכמובן לוח אם שיתמוך בשידרוגים. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  13. Started by spider272,

שלום לכולם. המחשב: http://ksp.co.il/?select=.268..271..137..1358..132..413..211..1316..7.&list=2&sort=2&glist=1&uin=19408&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך המחשב הזה למשחקים ולסרטי HD(יותר HD ממשחקים) האם הוא מתחמם הרבה? הוא אמין? האם יש מחשב אחר מומלץ בתקציב דומה לזה?עדיף עד 4500..לא חייב מסך מגע מ KSP

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  14. Started by hellfire03,

אחרי הנושא הקודם שאף אחד לא הצליח להמליץ לי על מחשב אני מציב דרישות נמוכות יותר נייד מחיר:עד 3800 ש"ח משקל:בסביבות 2.3 KG מסך:לפחות 13" כרטיס מסך:NVIDIA או כל דבר נורמאלי (לא מאיץ אינטל!!!) סוללה:לפחות שעתיים HARD DISK:80 GB MINIMUM RAM:2GB MINIMUM מעבד:כפול 2GHZ או יחיד 2.2 (עדיף CORE 2 DUO)

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. Started by tomcat383,

. מה התקציב? 1400ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: צפיה בסרטים, , הורדות... אופיס , וכדומה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים, צורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במעט. 10. האם מתוכנן OC? לא

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  16. Started by Moshe2,

שלום אחותי מעוניינת ברכישת מחשב חדש לשימושי גרפיקה בניתי לה איזה מפרט השאלה מה דעתכם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6k ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בתוכנות : Illustrator Photoshop InDesign Premiere After Effect 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך …

17. Started by RONG23,

אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש״ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש״ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, battlefield 1. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך שלי הוא asus vg248qe, רזולוציה 1920X1080, ורענון 144Hz. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. …

19. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודה משרדית, אינטרנט, אופיס, אני מתכנן לעבוד מהבית בבניית אתרים ולכן צפויה עבודה ארוכת שעות * גודל המסך? לא קריטי במיוחד * משקל רצוי? עדיף שיהיה קל, אבל לא משמעותי, חשוב שיהיה מהיר ובעל מקום נרחב לאחסון מידע. *חשוב שתהיה יכולת קליטה טובה לחיבורים אלחוטיים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? גם בעניין זה אני אשמח לשמוע את דעתכם. לפי מה שהצלחתי להבין, החברות המומלצות הן Dell ו-Asus. אני מבין שבדל האחריות הכי מקיפה ואילו באסוס יש סיכוי למצוא מחשב עם סוללה עמידה יותר. בגלל המלצות ששמעתי, נצמדתי לשתי החברות האלה, אבל אם אתם חושבים אחרת - אשמח לשמוע. תודה רבה מראש, נפתלי

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by dudu26,

לא כולל מסך, להרצת אופיס, אינטרנט וזהו בערך... יש צורך במקלדת, עכבר, רמקולים. חשוב מאוד שהמחשב יהיה שקטטט - אפשר להוסיף עוד כמה מרשרשים בשביל מטרה מקודשת זו. לגבי AMD - אין לי מושג בזה, אם יש אחריות נאותה והכל חביב - גם הולך... ו- אם קיימת חנות כלשהי באיזור רחובות-ראשל"צ בה תמצאו המפרט - מה טוב (האם חנויות אינטרנט עושות משלוחים? - אם כן, אז וותרו על עניין מיקום החנות) אגב, בהנחה שהמחשב לא יוצא מהבית, האם לדעתכם כדאי לקנות נייד? (לא שאלה שלי, אני דווקא כן(!) רואה את התשובה שבגוף השאלה :-) ואותי לא מעניינת הקומפקטיות... תודה!!!

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by lee.,

שלום. אז ככה, מחשב חדש להורים. שימוש עיקרי זה גלישה כללית ואימיילים. למחשב יש פוטנציאל לרדת לסלון ולהתחבר לטלוויזיה אם הוא יהיה מספיק אסתטי, לכן הכיוון הוא לקחת מארז HTPC, רצוי כזה שיודע גם לעמוד וגם לשכב. המחשב הנוכחי שלהם בן כ-5, איטי ורועש. הם ממש רוצים שהמחשב החדש יהיה מהיר, ושקט. בהנחה שגם החדש עשוי להגיע לגיל 5, נשמח אם יהיו לו חיבורי SATA3, USB3, שאולי יהיו חשובים בהמשך. השאלון המלא: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עבור תוספת משמעותית 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית, תכני HD ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב חלק מהמפרט - הכיוון 2312HM 3. …

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  22. Started by amit_amit,

המחשב צריך לשמש אותי באוניברסיטה, כך שרוב השימושים הם יישומי אופיס ואינטרנט וMatLab בנוסף יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ כמה משחקים. המחשב צריך להכיל מסך בגודל 15" אני מניח שסוללה חזקה תוכל לעזור. תקציב +-3000 ש"ח תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  23. שלום, בעוד מספר שבועות אני טס לשיקגו ויש באפשרותי לקנות שם מחשב. רציתי את המלצתכם לקניית מחשב עד לתקציב 3700 ש"ח או כ- $900. *מטרות המחשב: עבודת משרדיות (אינטרנט ואופיס), הייתי רוצה שיריץ משחקים קלים (לא משהו רציני), כמו גם צפייה בסרטי HD *זמן סוללה: 3-4 שעות *יציאות: חשוב לפחות HDMI אחד, ושאר היציאות הסטנדרטיות (USB3 אינו קריטי אך USB2 כן) *גודל מסך 15.6" * בלוטות? רצוי - לא על זה תיפול עסקה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רצוי בנפח של 750GB (גמיש) * כונן CD/DVD? צורב? כן - צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לפחות שנתיים אחריות ורצוי 3, כיוון שאהיה בחו"ל מספר חודשים - רצויה אחריות בינלאומית אך לא תפול על זה עסקה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.