עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רציתי לברר על המלצות למחשב עבור פנסיונר לשימוש יום-יומי בסיסי(גלישה באינטרנט). הוא קיבל הצעה בחנות עבור: Lenovo ideaCentre 520 27 F0D00035IV AOI ללא מסך מגע 4,490₪ לדעתי לא צריך להוציא סכום כזה עבור אדם שלא מנצל את מלוא המשאבים של המערכת ויכול להסתפק בזול יותר. תודה

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  2. Started by bendale,

שלום חברה אני מעונין לקנות מחשב בתקציב של 2800 ש"ח תמליצו לי בבקשה על מפרטי מחשב הטובים ביותר שאפשר לרכוש בסכום כזה אשמח להרבה תגובות תודה רבה בני

3. Started by Alonleibo,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאבא שלי בסביבות ה-2500 ש"ח. (אפשר לחריגה בגבול של עד 3000 ש"ח, עדיף שלא) הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? 15.6 לפחות. * משקל רצוי? לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף שכן. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. (אם גורם להבדל משמעותי ביכולות המחשב - אז לא) * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  4. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג 'צת לאחיותיי את המחשב ואני צריך מספר דברים.. 1.צורב דיוידי הכי מומלץ שקיים נכון להיום בשוק.(חשבתי על פיוניר 111).אבל תציעו אם יש יותר טובים.צריך את המודל המדוייק בבקשה. 2.כרטיס מסךAGPX8 כלשהו.. 3.זכרונות DDR 2סטיקים 512 מגה..גם כן תציעו.. בסה"כ אני לא רוצה לעבור את ה1100 אבל אם עברתי לא נורא כל עוד הציוד הוא טוב מאוד.בין 1000-1100 זה המקסימום שאפשרי. תודה למגיבים.ורק אם אפשרי להגיב מהר כי היום אני הולך לקנות את החומרה.באזור מרכז אם אפשרי גם לציין חנויות.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  5. שלום, ברשותי מחשב כבן שלוש שנים שעד כה עשה את עבודתו נאמנה. לצערי בזמן האחרון הוא קצת מקרטע וחשבתי על שדרוג חלקים מסויימים במידה ויש בכלל צורך ותאימות ללוח אם. אז זה המחשב כרגע: intel core 2 6400 2.13gGhz geforce 8800 gts 512 asus p5b delux ddr2 2gb ram enermax liberty 400W שמחזיק יופי את המערכת האם יש טעם בכלל לשדרג? האם הסוקט של הלוח אם תומך במעבדים חדישים יותר? ואולי בכלל כדאי לשדרג את כרטיס המסך? אשמח להצעות.

6. שלום, ברשותי המפרט: Intel E2160 @ 2.4GH Gigabyte ga-p31-s3g 2X A-DATA 2gb ddr2 Gforce 8600 Gt Western digital 320GB Fsp 400Wpnr ולאחרונה התחלתי להשתמש בתוכנה SOLIDWORKS בצורה רצינית והמחשב עובד בצורה איטית עם התוכנה. לכל שאר השימושים המחשב הנ"ל מספק אותי. מה המינימום ההכרחי על מנת שהתוכנה תפעל בצורה טובה. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by thewhiteark,

שלום וברכה חברי פורום יקרים. השילוב הארור של גיימר תאב-גרפיקה ושל משחקים חדשים תאבי-הביצועים (סקיירים, B3, MW3...) גרמו לי לחשוב שייתכן שהגיע הזמן לשדרוג קל במפרט. המחשב כיום: מעבד: AMD Phenom II X4 955 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H זכרון: 2X2GB DDR3 כ. מסך: ATI HD5850 1GDDR3 אני חושב לשדרג את כ. המסך והזיכרון. אשמח לקבל חוות דעת בהתחשב בלוח האם והמעבד, האם שדרוג שכזה יהיה שווה את הכסף, ואיזה שדרוג בדיוק לעשות. כרגע אני חושב על: 1. לשדרג את הזיכרון ל-8G RAM. 2 סטיקים של 4? או אולי סטיק אחד של 8, שבהמשך יפוך ל- 16? או שייתכן שכבר עדיף ללכת על כל הקופה ולקנות 8X2? 2. כרטיס המסך: הלבט העיקרי! האם לקנות עוד אחד בדיוק כמו שיש לי ולהריץ אותם בקרוספייר, או שמא עדיף כבר להשקיע ק…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. זה המיפרט הנוכחי שלי, אשר נקנה כ-high-end בשנת 2007 [לפני 6 שנים]: מארז: NZXT Lexa Aluminum מעבד: Q6600 2.4 Ghz קירור למעבד: Thermalright Ultima 90I ספק כוח: Corsair 520W modular לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3R (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, 2 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) זכרון: Gskill 2GB [1x2] 800Mhz 5-5-5-15 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 Sonic 512MB DDR3 הארדדיסק: WD 16MB SATA2 1TB אז ככה, לגבי התקציב אמנם אין הגבלה אך זו לא סיבה לדחוף לי מיפרט חדש לגמרי, אחרת כבר הייתי הולך על זה. אני מחפש את השדרוג הקליל ביותר שיקפיץ הביצועים בצורה הטובה ביותר. כרגע אני מתכוון לקחת את המחשב למעבדה בשביל ניקיון יסודי + פירמוט והתקנת המערכות הנדרשות, על הדרך אם יש למשל כרט…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום לכולם, יש לי כרגע מחשב לפי שנקנה לפני 3-4 שנים בערך. מעבד : Intel® Core i5 CPU 750 @ 2.67GHz (4 CPUs), ~2.7GHz לוח אם : גיגה בייט P55-US3L זכרון : 4 ג'יגה של crucial DDR3 כרטיס מסך : נקנה לפני חודשיים : AMD Radeon R9 200 Series מסך : די ישן אבל עדיין מתפקד בצורה מעולה Samsung T220P מארז ותיק : Aurora 3D של גיגה גייט. הקירור על המעבד איכותי ואני ממש לא זוכר של מי. ספק : coolermaster הארדיסק של WD BLUE 500 GB ועוד הארדיסק שמשמש בתור גיבוי לתמונות סרטים וכו לאיפה אפשר לשדרג את המפרט הזה ?! אין לי מושג כי המון השתנה בשנים האחרונות והלכתי לאיבוד. את המסך אני לא רוצה לשדרג. חשוב לי שקט. כי כרגע בזמן מאמץ המחשב קצת רועש. לצערי. אני חייב לציין שהמחשב קצת כבד ול…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by xena2305,

שלום, שלשום קניתי מחשב חדש(יש זמן לשנות) והייתי רוצה לשמוע אם יש מקום לשיפורים(אולי עם תוספת של כמה מאות שקלים) במפרט.המחשב נועד בעיקר לסימולטורים ומשחקים בכלל. מעבד intel prescott 2.8GHz לוח אם asus p4s800+sata fsb800 זיכרון micron ddr 512*2(1g) 400MHz pc3200 כרטיס מסך GIGABYTE/sapphire ATI RADEON 9600 XT מארז magnetic midi atx 500w-usb(8668-4ja דיסק קשיח wd 80gb 7200rpm 8mb sata הבנתי מקריאה באתר שרצוי מאוד להמנע מהפרסקוט וחשבתי להחליף אותו בפנטיום 4 3.0c . חוץ מזה הייתי רוצה לשמוע המלצות לגבי הזכרונות ולוח האם שקניתי לפי המלצת המוכר(שכנראה אי אפשר לסמוך עליו). בקשר לכרטיס מסך הבנתי שהוא טוב וכדאי להשאיר אותו. חוצמזה צריך לציין שמדובר באתר מצויין שעל פניו נר…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by mr559,

שלום חברה מעונין לשדרג את המחשב הישן שמשמש בעיקר לגימינג (rpg לרוב) חשבתי על לוח ומעבד בעיקר יש לי מעבד amd 955 חשבתי על ן 7 4770 + לוח atx שמתאים וקרור טוב לגבי שאר אני לא בטוח יש לי 12 גיגה זיכרון 1333 קינגסטון (רגיל ) כרטיס מסך 660 gtx ספק 650 טרמטק מארז 690 cm 2 ארד דיסק 7200 1 טרה כל 1 מסך דל 2311 לא עושה עובר קלוק תקציב עד 3000 ש ח עדיף פחות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, את המערכת הנ"ל קניתי בעבר בהמלצתכם ברשותי לוח האם הנ"ל ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) מחוברים עליו 2 סטיקים של TWINMOS DDR-2 533MHZ 512 קרי 1 ג'יגה. כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מעוניין לקבל הערכת מחיר +- למחשב שיוכל להריץ משחקים כגון CRYSIS על הגדרות HIGH. התקציב הוא כמה שפחות. כרטיס מסך בסביבות 1000 ש"ח (אם אפשר פחות אז מעולה). בהמלצה אני צריל גם המלצה למסך LCD למטרת משחקים. בתקציב - כמה שפחות יעלה ויתן תמורה טובה לכסף. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  13. מה ההיתם משנים/מוסיפים למערכת שלי? המערכת מיועדת ל OC ולמשחקים כבדים

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  14. אני רוצה לשמוע מה אתם חושבים על המחשב שהרכבתי יש לי מסך 19' אינץ ואני רוצה שהמחשב יהיה שקט ללא OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E7400 2.83Ghz Box 620¤ http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=777 לוח אם: 450 שקל EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E giga byte זיכרון: 337 שקל OCZ 4GB Kit DDR2 800Mhz Vista Gold D.Channel http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=121 כרטיס מסך: 910 שקל PALIT ATI Radeon 4870 Sonic Dual Edition 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=545 כונן קשיח: 280 שקל WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=845 מארז: 372 שקל NZXT Hush Black http:/…

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  15. Started by halluchen,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות לשיפור מפרט מחשב נייח. הבנתי שכדאי לי לשדרג ספק כח....(?) כמו כן יש לציין שאני הולך להשתמש בכרטיס מסך GEFORCE 9500 1GB שלא מצויין במפרט. אני לא גיימר מטורף פשוט הכרטיס מסך לא בשימוש וצריך לעשות איתו משהו המחשב באופן כללי הוא לשימוש די משרדי, למעט שימוש בתוכנת Visual Studio וקומפיילרים למינהם לצורך לימודים... להלן הלינק למפרט: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5841&CatCode תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by gil_sh,

שלום, יש לי כיום את המפרט הבא: לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ סדרה 530 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים מחוברים ללוח חוץ מהמאוורר למעבד ספק של סיסוניק 520W כרטיס מסך fx 5200 128t מערכת הפעלה xp pro service pack 3 המחשב בעקרון לשימושו של ילד בן 11 למשחקי רשת אופיס ואינטרנט. עלה בדעתי להחליף את כרטיס המסך לדגם SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB במחיר של 300 שקלים האם ההבדל בין ביצועי כרטיסי המסך שווה את המחיר. בנוסף חשבתי לשפר את קירור המעבד (פרסקוט) ל-katana3 או פריזר 7 או 13. אודה להמלצותיכם. גיל.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  17. מבקש סיוע במפרט למחשב למשחקים בסכום של עד 10K. יש לי מסך Samsung22 רחב ונראה לי שעדיף להישאר עם Windows XP לפחות בשלב זה. יש לי גם עכבר ומקלדת (לא צריך להוסיף למפרט) המחשב צריך לאפשר משחק חלק ברמה גרפית גבוהה במשחקים עדכנים כגון COH, Bioshock, Supreme Commander טכן במשחקים שיצאו בקרוב כגון Crysis, WIC, HL2-Orange Box התלבטויות עיקריות: מעבד - Q6600 מול 6850 לוח אם - 680 מול P35 (לא הולך ל - SLI) והאם להשקיע בלוח מסוג Blitz או Striker של ASUS או להישאר עם לוחות פשוטים יותר (לא איש טכני - אשמח לעשות OC באופציות מוכנות מראש בתוכנה שקיימת בחלק מהלוחות, אבל לא רואה עצמי משקיע שעות בלשחק עם מתחים לכל רכיב) זיכרון - האם יש יתרונות משמעותיים לזכרון מסוג (Dominator (Corsair לעומת …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by eyal1983,

חייב: מסך מט (נגד השתקפויות) , ומקלדת מוארת. אגב, האם יש את הטרקפד (ג'ויסטיק) לעוד מחשבים חוץ מלטיטוד ולנובו?

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  19. Started by elados123,

היי כולם, מישהו מבין ויכול לעזור לי לבנות מפרט למחשב נייח pc רק שאוכל לעבוד איתו על גרפיקה לדפוס, הדמיות, עריכת וידאו ... הבנתי שצרך להיות מבוסס i7 עם כרטיס מסך חזק והרבה זיכרון בקיצור מחשב סופר ואין הגבלה במחיר תודה

20. Started by exercise,

האם יש כיום נייד לא כבד (3 קילו זה כבר הרבה) עם מסך 15.4" ומאיץ תלת מימדי של 8600M GT עם 256 מגה ? אני מעוניין בדגמים כאלו לפי סיווג מחירים (אני מניח שהמגבלה היא עד 10 אלף שקל).

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  21. שלום, מחפש המלצות לשדרוג כרטיס מסך GTX-260 256GB. משחק בעיקר Battlefield הכרטיס מסך צריך להתאים ל- PCI-EX 16. מפרט קיים: לוח אם- GS-965-DS4 מעבד- Core 2 Duo E6600 2.4 זכרון- 2X 4GB תודה רבה !

22. אהלן, אשמח לעזרתכם במפרט / המלצות / טיפים עבור מחשב נייח חדש. הייעוד: בעיקר בעיקר גרפיקה, WEB וקצת וידאו. דרישות: - מחשב חיה. סופר עוצמתי. אני משתמש מאוד תובעני לביצועים. - 32GBRAM לפחות ו-SSD כמובן. - כרטיס מסך עם לפחות 4GB. לא מתמצא בכרטיסי מסך לכן פתוח מאוד להצעות שלכם. בעבודה יש לי Quadro ומרוצה ממנו מאוד. ציוד היקפי: מקלדת + עכבר בלבד. מבחינת זמנים: לא בוער, יכול להיות עד 3 חודשים לכל היותר, אין לחץ. תקציב: 9000 ש"ח, ואם אפשר גם בהרבה פחות אז למה לא? גמיש בסכום. תודה רבה.

23. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1 עם המחשב יעסוד חלק עם אוטוקד ? 2 המלצות כלליות על המחשב ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. שלום לכולם לאחר ההמלצות קיבלתי את המפרט הבא ב 2150 עליו אוסיף עוד HD ב 550 השימושים הם בעיקר להקרנת סרטים ב HD (בעיקר MKV, קצת BR) מעבדי אינטל Pentium E5200 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II - ישמש למערכת ההפעלה ולהורדות סרטים Samsung 103J 1TB - ישמש כספרייה לאחסון ולהקרנת הסרטים כרטיס מסך OnBoard Intel GMA X4500HD DVI HDMI כרטיס קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black ספק כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin שא…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.