עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. התקציב המירבי: 5K, חריגה עד 5.5K ועדיף שלא שימושי המחשב: עריכה גרפית מתונה, פוטושופ ואילוסטרייטור, ופרימייר אפטר ואודישן בעיקר לסרטים קצרים ולא מורכבים (כרגע, ייתכן שבהמשך אערוך דברים ארוכים ומורכבים יותר) ציוד היקפי נוסף דרוש: מסך מתאים שקט פעולת המחשב: די חשוב אבל לא קריטי דרושים גם מערכת הפעלה מקורית אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו' מועד קניית המחשב: ברגע שאמצא הצעת מחיר (וקודם לכן מפרט מתאים...) הערות נוספות: אין לי בעיה לקנות באילת אם הפער במחיר שווה את זה. אשמח לעזרה בהרכבה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 עם אפשרות לחרוג עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? WAZRONE, DOOM ETERNAL קיצור כל המשחקים החדשים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה …

4. שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מהחניות NOA ו KSP לא צריך הרכבה אפשר לקנות משתי החניות. חשבתי על משהו כזה: amd 3200 msi neo4 7800gt 2x512 אם ניכנס בתקציב אז 2x1024 200gb +מארז וספק תודה לעוזרים. ------------- אני צריך מפרט לחבר ב4 וחצי גם למשחקים הוא גר במרכז ללא ציוד הקפי תודה

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  5. בוקר טוב, אני מעונייין לקנות מחשב בכ-2500 ש"ח לא כולל מסך כ.מסך וכ.קול. יש לי כרטיס מסך GeForce 7600GS extreme מה הן האפשוריות שיש? בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by giladi85,

אני זקוק למחשב לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור וכד'), התקציב של (בלי מסך) הוא 2700-3300, אני אשמח אם חברי הפורום יעזרו לי לדעת אם המפרט הזה שקבלתי מומלץ. הנידון : הצעת מחיר למחשב לצרכי גרפיקה מעבד Intel® Core™ 2 Duo IE8400 -Bit Lga 775 PKG 3.0 Ghz HT 6 Mb L2 Cache 45nm Bus 1333 Mhz ,3 Yrs Warranty מאוורר Igloo 5080 Light, Speed 2600Rpm, Noise 25dBA לוח אם ASUS P5KPL-AM FSBus 1333 Mhz Chipset Intel® G31+ICH7 8 usb 2.0 ( 2 Front 6 back) , Ethernet card Intel® Gb, 2 Pci slots , DDRII upto 4Gb, 1 PciEx x 16, 1 PciEx x 1, Com + parallel ,3 Yrs Warranty זכרוןSilicon-Power 2 Gb DdramII Bus 800 Mhz ,Life Time Warranty דיסק קשיח WD 500 Gb Jd 7200 Rpm 8 Mb Cache S…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז ככה... סבא שלי מעוניין לרכוש מחשב וביקש ממני שאני יעזור לו. מטרות המחשב הם בסיסיות ביותר - לגלוש באינטרנט, אולי לראות סרטים ולמעשה זהו. הוא מעוניין להוציא כמה שפחות כסף אבל לדעתי צריך שהמחשב גם יהיה איכותי ושלא יתפרק אחרי חודש. לא צריך כרטיס מסך, אני חושב שעדיף לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. כמו כן צריך ציוד היקפי. גודל המסך - 17 אינצ' אני חושב שיספיק. שקט - חשוב למדיי. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  8. ערב טוב, אשמח לעצות וחוות דעת לגבי מפרט למחשב אשר ישמש אותי כמחשב בייתי לעיבוד ועריכת מוסיקה למטרת עיסוקי כ-dj. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?250-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד מוסיקה ,קליפים ברזולוצית HD תוכנות DJ וכד' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).ACID , CUBASE ,MIXMEISTERשימוש באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם ג…

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by Felixess,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Danniel,

שלום וברכה, אודה להמלצה ל2 ניידים שאני מתכוון לרכוש כעת (3 אופציות) חשיבות כללית: ללא מערכת הפעלה וללא אופיס+אחריות 3 שנים בבית הלקוח עדיפות ללנובו+SSD חובה אין חשיבות לאופק שדרוג 1. תקציב 2500, מיועד לגלישה וסרטים, לאדם מבוגר, מפרט 15" 2. כנ"ל כמו 1, אבל 17", האם יש צורך לעלות בתקציב יותר מ-500 ש"ח? 3. נייד לסטודנטית, מפרט חזק 14-15" תקציב עד 4500 אם יש הצדקה, אז אפשר לחרוג קצת מעדיף את התמורה הטובה ביותר לתקציב תודה מראש

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  11. Started by danto,

שלום חברים יקרים, אני מעלה פה בנושא בבקשה לקבל דעה, שימו לב להפרש של 1700 ש"ח שיש בין שני המחשבים הללו ותגידו מה יותר עדיף ולמה? לנובו: מחשב נייד Lenovo G550 2958-K3G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4468&CatCode=315 HP: HP Pavilion dv6-1340ej http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4379&CatCode=315 אם מישהו יודע על מחשב אחר שיש לו בערך את המפרט כמו למחשבים הנ"ל ובמחיר סביר אני אשמח לדעת. אודה לעזרתכם הרבה, דן.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  12. המחיר שלהם זהה בKSP, הבנתי שההבדל הוא במעבד, ושAMD טוב יותר. לדגם של AMD יש גם הרדיסק גדול יותר. בנוסף ראיתי שהמחשב נמכר בחנות הזו:http://www.fre.co.il/pl_product~vfdbtr~39~89.htm שאלתי אותם לגבי שדרוג ל4 ג"ב ונענתי שיש לבצע עדכון לביוס והם לא עושים את זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה לגבי הדגם של HP - DM1? השימושים שלי הם מחשב שני, יש מחשב נייח עיקרי. ישמש בעיקר לעבודה מזדמנת על VS2010 ואופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין לי צורך במסך גדול יותר מזה. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח : Westren Digital WD3200AAKS 320GB זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 : כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe : מארז כולל ספק HEC 6A21 400W : צורב LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black : מאורר למארז : Zalman Case Fan ZM-F3 120mm

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  14. לשימושים כלליים (אינטרנט, אופיס) ומשחקים בינוניים+. אשמח לעצות/המלצות לגבי: האם זכרון גדול יותר ישפר ביצועים במשחקים האם המפרט עלול להיות רועש, ואם כן - מה לשפר האם יש איזון סביר בין המעבד לכרטיס הגרפי המלצות לחנות באזור רעננה (יש לי דווקא נסיון לא רע עם אייבורי) המפרט הבא כמעט זהה למפרט המוצע ע"י אייבורי: מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Tray ₪903 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500tray לוח אם Gigabyte GA-EP43-UD3L ₪441 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39479 כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS זיכרון Kingston DDR2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 ₪290 כמות:1 http://www.sk…

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. Started by skywalker13,

אני צריך מפריט אם תקציב מקסימום של עשר אלף שקל. המחשב ישמש למשחקים, לעבודה, ולסרטים בקיצור הכל ביחד. לא כולל ציוד היקפי רק מחשב. הדרישות המינימליות שלי הם. מינימים 3700 מעבד, מינימום 6800 כרטיס מסך, זיכרון 80 ג'יגה ופנימי ג'יגה. ורצוי שתביאו לי מוצרים של חברות טובות ומוכרות לכרטיס מסך וללוח אם כמו: msi, gygabite, asus. ניסיתי לעשות תמפרט בעצמי אבל אני לא בטוח שיצא לי ממש טוב. את המארז אני רוצה שיהייה שחור מעוצב טוב ושיחד אם זה הוא יהייה שקט (אם בולמי זעזועים שלא ירעיש אם יש תקציב) זה הכל. תודה לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם, אשמח אם תביעו דעתכם לגבי היכולת של הנייד Asus V551LB-CJ094D להתמודד עם תוכנות כמו פרמייר, 4Cinema, פוטושופ, אילוסטרייטור וכו'. האם זה נכון שהמעבד i7 4500U הוא מעבד חלש וישנם אפילו מעבדי i3 שמגיעים לביצועים שלו? הנושא דחוף לי כיוון שאחי נמצא עכשיו בחילופי סטודטנים בספרד ונגנב לו הלפטופ, לכן אנו מנסים לשלוח לו מחשב חדש מהר ככל האפשר. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אני קונה שיפור למחשב זוללללללללללל למשרד של אבא שלי יענו הכי בסיסי ואיטי יציב בלי גרפיקה מדהימה ובלי שטויות יש לי כבר הרדדיסק חדש סידירום וצורב מארז atx עם מאורר וספק כוח שכנראה שובק חיים כרגע יש שם פנטיום 3 400 מגההרץ אני קונה סמפרון 2600 (הכי זול) מksp (הכי זולים בי-ם וקניתי משם מחשב ואני מרוצה). אני צריך לוח 754 הכי זול ששם והכי יציב מה תמליצו (אני שוקל את האחד של הnforce3) של asrock איך הם. אני קונה זכרון 512 דים אחד (משתלם יחסית לכמות (מה שיהיה במלאי) עוד שאלה ספק כוח חדש איזה אחד או האם כדאי להשקיע 180 שקל לhec 400 לשים אותו במחשב שלי ולתת לו את הhec 300 שלי. או שעדיף מארז ג'נרי חדש במקום אחד של 8 שנים שיש עכשיו (compaq midi ג'נרי לא פחות עם מאורר מעפן מקדימה (האוו…

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by dimka323,

היי, שני הדגמים נמכרים באותם חנויות באותו מחיר עם אותו מפרט (לפחות ככה זה נראה) http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24275 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24210 מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by המפרט,

הג'יגה בייט עולה כולל מערכת הפעלה ויסטה בייסיק ב4000 (בשניידר) הHP עולה כולל מ.ה. ויסטה פרימיום ב 3900 (ב speed4u) מבחינת מפרט הם כמעט זהים מבחינתי. מה מביניהם עדיף? יתרונות/חסרונות לכל צד וכדומה. תודה רבה רבה על העזרה של כולם! אריאל

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  20. Started by צבי 555,

אהלן חברים אני רוצה לקנות מחשב ללימודי הנדסת חשמל יש לי תקציב של 6000 שח מה אתם ממליצים ?

21. Started by idanshir,

שלום לחברי הפורום אשמח לקבל את חוות דעתכם לגבי עדיפות בין שני המחשבים הנ"ל http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61310ej לבין http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61320ej הבדל המחירים בין השניים הינו 200 ש"ח ה320 מגיע עם 4GB זיכרון ודיסק קשיח של 320 שנה אחריות ה310 מגיע עם 2GB זיכרון דיסק קשיח 250 ושנתיים אחריות שאר הנתונים שווים הייעוד של המחשב הינו בעיקר אינטרנט . אופיס , סרטים ומשחקים שאלתי היא האם יש משמעות ל 4GB לצרכים הנ"ל והאם עדיף להשקיע עוד 200 שקל ולהפסיד שנה אחריות אודה למשיבים

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?--3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אז ככה ,המפרט הוא: לוח אם: GIGABYTE X58A-UD3Rמעבד: core i7 930 שאר החלקים הם ברי שיפור אז עזרתכם תתקבל בברכה רבה,תודה.

• 4 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by abarlev,

שלום, ברשותי מחשב טבלט surface תך9של מיקרוסופט. הטבלט נרכש בארה"ב ללא מקלדת מתאימה. היכן ניתן להשיג מקלדת בעברת עבור הטבלט הנ"ל? תודה, אבי.

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  25. שלום, אני בקרוב מחליף את המחשב וצריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב לא מוגבל רשמתי 6500 כי זה נראה לי סכום הגיוני להשקיע. המחשב משמש למשחקים כבדים (הכי חדשים שיוצאים) סרטי HD, אני לא מתכנן לעשות OC. המסך (23') כרגע משמש גם לצפיה בTV עם מכשיר מחובר למסך, אם יש חומרה שאפשר להוסיף למחשב שתהיה אפשרות לצפות בלי המשיר הנוסף/ מכשיר טוב יותר שיתמוך בHD ** המכשיר מחובר לממיר של YES. אין צורך בציוד היקפי אבל אני יכול להחליף גם (עכבר, ומקלדת) אין צורך במערכת הפעלה. חשוב לי שיהיה 1T זיכרון שהמחשב יהיה שקט, הוא נמצא בחדר שינה. אני לא צריך המלצה כרגע לחנות אלא למפרט לעצמו. יש לי את הסכום כרגע, לכן אני מעדיף לקנות מחשב כמה שיותר חזק שיחזיק לשנים הבאות. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.