עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eliyaex,

מה אתם אומרים על המפרט הזה(זה מפרט מוכן של האתר לא אני הכנתי)יש המלצה לכרטיס מסך אחר? מעבד Intel Core i5-3570 3.4Ghz 6M Trayכמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=II53570Tקירור למעבד Zalman CNPS7000-AL כמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3104MMלוח אם Gigabyte GA-B75M-D2Vכמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=95B7510זיכרון Kingston KVR16N11/8 8192MB DDR3 1600MHz CL11 כמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=23759כונן קשיח פנימי Seagate 500GB ST500DM002 כמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST500DM002כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GT610 1024MB DDR3 PCIeכמות: 1http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=gwGT610צורב HP DVD6 1260I X24 DVDכמו…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  2. Started by Nahum2,

הי חברים דרוש לי מפרט לפוטושופ בלבד. לא יעשה במחשב שום שימוש אחר. שני הארדיסיקים בMIROR של 2TB ו SSD למערכת הפעלה.. אין צורך בהיקפי אין אוברקלוק מKSP בבקשה.

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  3. שלום לקהילה, זו ההודעה הראשונה שלי כאן אני ממש לא מעודכן בחומרה של היום ולעולם לא הייתי מומחה גדול. קיבלתי לאחרונה מפרט מחשב לעבודת תלת מימד מאומצת ועבודה גרפית, אבל אני צריך חוו"ד נוספת מקהילה כזו שמבינה עניין והיא כמובן אובייקטיבית. התקציב שלי הוא 9K לא זקוק למסך או אביזרים נלווים, מקלדת, עכבר וכד'. החלקים הם - proccessor - intel core i7 2011 quad 3820 3.6ghz 10MB 16GB DDR3 1600Mhz HS Corsa Geil - RAM Asus s2011 p9x79 x79 - Motherboard Graphics Card - Nvidia Geforce 680gtx OC 2GB-5 Gigabyte Crosair H60 775/1155/AM3 liquid cooling Kingston V300 2.5" SATA3 60GB SSD -HD drive 1TB s2/s3 7200 32MB Toshiba Hardrive - 2nd HD drive F3 Zalman 12cm Case Fan thermaltake command…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי אנשים, בעוד חודשיים אינטל תוציא סדרת מעבדים חדשים (דור המשך של IVY BRIDGE) וע"פ הטענות הליבה הגרפית שמתפקדת כחלק מהמעבדים תקבל האצה משמעותית של 30%-40%. אני חייב להודות שבתור מי שמפתח משחקים למחייתו מאוד הופתעתי לטובה מ-HD4000, שמריץ דברים בצורה סבירה ביותר (לא משחקי AAA אבל ציפיתי להרבה פחות מזה). ובעצם עולה השאלה אם לחכות עוד חודשיים? או שלדעתכם המחירים בהתחלה יהיו בשמיים...? ופה עולה גם שאלה צדדית לגבי מסכי הטאץ'... גימיק נחמד, חייב לציין (לאבא שלי יש לפטופ עם זה). יש מחשבים בתחום מחיר ה-3000-4000ש"ח עם מסכי מגע לא רעים, אבל הם לא מתקפלים יפה לדמוי טאבלט (מחשבים שמתקפלים ל2 הצדדים עולים כבר 6000+, לפחות מהדגמים שאני ראיתי). יש המלצות? או אולי אתם יודעים משהו על…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  5. קודם כל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר, אם לא אז לנצל עד הסוף. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מינימלית אם בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מבחינת משחקים מודרניים bioshock infinite, הבאטמנים, דוטה 2 ודומיהם. כמו כן אימולטורים לקונסולות ישנות יותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכם. אני צריך מחשב לצורך תכנות בשפת ג'אווה, פיתוח אתרי ואפליקציות אינטרנט, ולצרוכי עיבוד תמונה (פוטושופ), וכמובן גלישה באינטרנט, קצת OFFICE. מה דעתכם על המפרט הבא (לא כולל דיסק קשיח כי כבר יש לי). תודה. [table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] מארז מחשב Antec Oneמארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] 229 ₪ [/td][/tr][/table][table][tr][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][…

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  7. Started by tood,

היי חבריה, מחשב hp dv6-1110ej מחשב בן כ-3 שנים לאחרונה ,התצוגה חשוכה עדכנתי את כרטיס המסך,סרקתי וירוסים,ביצעתי את כל הפעולות על פי אתר hp לפתרון הבעיה אך עדיין חשוך במקצת המסך. קראתי כי אולי צריך להחליף inverter אם כן אודה על הפנייה מתאימה לרכישה בחו"ל האם יכולה להיות בעיה אחרת ? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  8. שלומות חברי הפורום, לאחר כ5 שנים ואינספור שדרוגים שהמחשב שלי שירת אותי נאמנה הגיע הזמן לשדרוג. לפני שאייגע אתכם בחיפושים ונסיונות עזרה ברצוני להוסיף פרמטר ספציפי לשאלון שלי ולשאול אתכם - האם שווה לחכות לפני רכישה? (כלומר האם ידוע על דור חדש של מעבדים / כרטיסי מסך / רכיבי מערכת קריטיים בזמן הקרוב?) אני מתכנן מערכת שתשמש אותי לכל הBigshots של ה4-5 שנים הקרובות לפחות (במידה ולא ייצא משחק שהוא מפלצת על גראפית ברמה שלא ניתן לצפות לה), יפורט בהמשך בפרמטר המתאים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ500 ש"ח חריגה בהתאם לצורך. 2. מה שימו…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחוץ על לחסוך, חשוב שהמפרט יהיה טוב ומתאים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר פיתוח תוכנה, אך גם משחקים לא כבדים ושימושים ביתיים. אני בעיקר מתכנן לתכנת על המחשב, לכן חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זכרון (לפחות 8 גיגה, אבל אם ההפרש לא גדול אז 16 יתקבל בברכה), ולפחות 1 טרה של הארד דיסק. בנוסף, חשוב לי שיהיה כרטיס מסך לא מצ'וקמק, כדי שיתמוך ב-OpenCL/CUDA בצורה טובה ויסחוב תכנות מאסיבי ל-GPU. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual S…

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בגבול הטעם הטוב, לא יותר מ300 שקל, ורק אם זה באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב עבודה, office ותוכנות כמו autocad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מחשב עבודה לעצמאי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. שלילי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין חשיבות 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  11. שלום רב לחבר שלי יש את המפרט הבא: מעבד i5-760 לוח Gigabyte P55A-UD3R כרטיס מסך Nvidia Geforce GT240 4GB זכרון שני דיסקים אחד מערכת הפעלה 500GB, והשני 300GB, Windows 7 64BIT המחשב משמש לעבודה משרדית בלבד, לא משחקים ולא שום דבר אחר. הוא מתלונן שהוא מאוד איטי (לדעתי בגלל שחלונות מתעייפת אחרי שנתיים שלוש) אבל אין לו כוח לפרמט. הצעתי לו לקנות SSD לעשות IMAGE למערכת ההפעלה ל-SSD החדש ולהרוויח מהירות תגובה משופרת משמעותית. האם יש אפשרויות אחרות לשדרוג כאן או שמשתלם בכלל לקנות מחשב חדש?

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  12. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. קצת עיבוד תמונה! פוטושופ על לייטרום על מספר תמונות * גודל המסך? עדיף 14 ומטה, יותר חשוב שיהיה כמה שיותר איכותי * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * משקל רצוי? רצוי קל ופחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות זה סבבה, לא קריטי יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכביד על המשקל הכללי! * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? העדפה SAMSUNG * …

13. יש לי מחשב ASUS Eee PC 1005PEB - אבל הוא לא עומד במשימה של צפייה בסרטי HD על פי הרשת, יש פתרון כלשהו עם קודקים וכו', אבל לא מצאתי איך בדיוק. אשמח לעזרה. תודה!

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by jevans,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VISUAL STUDIO, VMWARE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום חברים יקרים! אני חדש כאן אז קודם כל אהבתי מאוד את האתר, כל הכבוד לכם על כל המידע שנמצא פה בפורומים. לבקשתי, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לצורך משחקים כבדים + עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ וCinema 4D וכאלה דברים. מעוניין במחשב שישאר לי לכמה שנים טובות בלי לשדרג + מסך. לציין כי אני גר ליד אילת, ואם יש אפשרות לרכישה באילת זה מעולה כי זה יוריד הרבה מהמחיר. לדוגמא, מפרט ברשת KSP שעולה 7400 עולה לי באילת 6300. זה מה שאני רוצה לרכוש בינתהים: http://ksp.co.il/?store=afula&uin=17293 אשמח אם תפרטו לי לגבי המפורט שאני הבאתי ולגבי המפרטים שאתם יכולים להביא גם במה טוב/לא טוב רכיב ספיציפי או למה צריך אותו בכלל כי אני לא כל כך מבין טוב במפרטים ובחומרה. 1. מה התקציב המ…

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  16. שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shafan,

שלום שמי ירון ואני מעוניין לרכוש מחשב נייד להלן הפירוט: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 14 אינצ' בלבד! ועדיף מסך מט (ללא השתקפות Anti-glare) אך לא מחייב... * רזולוציית המסך? מינימום רזולוציה של 1366x768 ומעלה (לא חייב Full HD ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת מה שבא טוב * משקל רצוי? מ - 1.8 קילו ומטה חובה! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן נדרש זמן סוללה ארוך (לפחות 6 שעות ללא WLAN ומינימום בהירות מסך) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות כן HDMI + USB 3.0 * Bluetooth כן חובה! * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB מספיק אין צורך ביותר עדיף שילוב עם כוננן SSD קטן למטרת Caching אך לא חובה SSD * כונן אופטי? לא אין צורך סתם מכבי…

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by avivboker,

שלום. הסתכלתי המון באתר וראיתי המון מפרטים אבל תמיד מצאתי משו שלא ישמש אותי במפרט אז אני שואל פה ברצוני להרכיב מפרט למשחקים ועבודה שותף בעיקר (כמו רוב המשתמשים) הבקשה העיקרית שלי היא # המחשב צריך להיות בנוי ל5 או 6 שנים מהיום # ולכן אני כן מחפש חומרה חזקה (למרות שכרגע היא מעל הצורך שלי) -אני לא מתכוון לבצע המהרה (כך שהמעבד צריך להיות חזק מהסטוק) -אני מחפש מערכת שקטה -לוח אם עם המון יציאות usb3 -לוח אם עם המון יציאות sata 6 -מעבד עם יחידת עיבוד גרפית חזקה (כדי שבעתיד הלא קרוב יכול להתווסף לו כרטיס מסך) -לוח אם עם יציאות thunderbolt (אם זה לא מוקדם לבקש, זה יצא לא מזמן..) אשמח לקבל הצעות...

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  19. פעם ראשונה בפורום - אשמח לעזרתכם. בקצרה - אני מחפש מחשב למטרת פיתוח תוכנה, בדגש על הרצה של כמה VMים במקביל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימושים העיקריים במחשב: - פיתוח תוכנה; visual studio, eclipse, אמולטורים לאנדרואיד וכו' - הרצה של מכונות וירטואליות (עם VMware) - בד"כ עד 2 מכונות במקביל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vmware, visual studio, eclipse ב) במידה והמחשב…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי?[glow=red,2,300]3000[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?[glow=red,2,300]לנצל[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]100[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?[glow=red,2,300]תכני HD[/glow] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.[glow=red,2,300]אולי FIFA 14שיצא[/glow] -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).[glow=red,2,300]1080P[/glow] -לאילו הגד…

• 0 תגובות
    • 913 צפיות
  21. איזה מהמחשבים יותר טוב למשחקים ? ואיזה מסך יותר איכותי מבין שניהם ? ASUShttp://ksp.co.il/?uin=18577 MSIhttp://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9719 והאם כדאי להוסיף עוד 300 שקל בשביל הדגם הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10391

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. שלום, מעוניין לקנות מחשב חדש, יש לי חלק מהחלקים, ואני מתלבט לגבי אחרים. מטרת המחשב: לעבוד בצורה כמה שיותר טובה עם Rhino 5 (תוכנה לעיצוב תלת מימד). ראו פרטים עיקריים למטה, מיד אחרי רשימת השאלות הסטנדרטית. 1. תקציב: 3,000-4,000 ש"ח. א. מעדיף לנסות ולחסוך, אבל לא מאוד קריטי. ב. ניתן לחרוג עד כ-4,500 ש"ח, אם ישפר משמעותית את הביצועים. 2. מטרת המחשב העיקרית: ריינו 5; ראו בלינק למעלה. יש אצלהם באתר overview של חומרה מומלצת, אך זה לא מספיק מפורט. המחשב מיועד לצורכי פרנסה. המחשב יחובר למסך (אולי שניים) ברזולוציה נוכחית של 768*1024, מתוך כוונה להחליף את המסכים ולהגדיל את הרזולוציה בעתיד (לא כרגע). 3. אין צורך כרגע בציוד היקפי. 4. רכיבים שיש ברשותי: דיסק קשיח WD Cavier Black 1TB …

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  23. Started by Fortunes,

שלום חברים, כמו תמיד נעזר בכם לצורך בניית המפרט. הפעם על הפרק - מחשב לאביה של חברה שלי. אז בזהירות כאן והשאלות... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, תמונות, סרטים. עבודה משרדית לגמרי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך, רק המארז וה"תוכן". 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בדיוידי (יש לו דיוידי חיצוני), אין צורך במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. חשוב שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/א…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ChaTemp,

היי לכולם, אבקש עזרה בבניית מחשב שכזה בעדיפות מ KSP (אלא אם כן יש המלצה לחנות אחרת באיזור חיפה בלבד) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 גג גג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא שחקן כבד אלא מזדמן אז קצת משחקים, קצת סרטים, קצת מכל דבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בכל ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא, מחשב חדש מאפס 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב אך לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כל אוברקלוק 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Ymac,

היי, אני מתחיל פרוייקט קירור מים, ועקב ה"תיעוב" שלי לסכמה הכתושה של שחור-אדום אני רוצה לדעת מה הפוטנציאל של הלוח שלי במכירה (שמן הסתם בצבע אדום-שחור) הלוח הוא אסרוק P67 פאטליטי פרופשינל Asrock Fatal1ty P67 Professional בן פחות משנה, במצב מעולה עם הקופסה + כל האביזרים הנלווים לרבות מתאם ה-USB 3 הקדמי וכבלי הסאטה. זה אמנם לוח P67, אבל הוא יכול לתמוך במעבדי IB ו-SB, הוא חיית אוברקלוק ביחס למחיר שלו (700 בזמנו). וחשבתי להחליף אותו ב-UD5H של גיגהבייט (Z77) אז אם אפשר דעה עליו.. או ה-Mpower שיעלה לי קצת יותר. ביחד רציתי גם למכור את הזכרונות שלי, אדומים גם כן, קורסאיר ונג'נס 8 גיגה בקיט 2X4GB במהירות 1600MHZ ותזמוני CL9, מפזר חום אדום ו-PCB שחור. תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים