ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון זה אתר מס' 1. רוצה לקנות מחשב למשחקים כבדים שיעבוד במקסימום של כל משחק. ללא מסך בשלב זה. ללא ציוד הקפי. וללא דיסק קשיח. אני לא עושה oc. התקציב כאמור עד 4 אלף. (כנראה שאשתמש במחשב גם לעריכות וידאו.) תודה מראש לצוות האתר ולחבריו.
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית וגימיינג בינוני-גבוה. ה * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? hitachi 42 1980*1080 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? המשחקים שארצה לשחק בהם זה פרו אבולושן משחקי מכוניות למינהם ומשחקים כמו COD. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות לא חשוב לי שכל המשחקים יעבדו על High. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? דרושים רמקולים איכותים 200 שקל בערך כלול במחיר הכולל. 4. האם יש רכיב בו אין צור…
-
- 9 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש נייד שישמש בעיקר לעבודה משרדית (הרבה אופיס ואינטרנט) אבל יוכל להתמודד טוב גם עם עריכת וידאו. מדובר על עריכת וידאו מאוד בסיסית ברמה חובבנית ובלי אפקטים מיוחדים, אבל חשוב לי שיזרום חלק. יש לי תקציב של 5,000 ש"ח למטרת הקנייה ואשמח לקבל המלצה לנייד בתקציב זה. אבל , אם תשכנעו אותי שאלף שקל נוספים יעשו הבדל משמעותי, יש סיכוי טוב שאני יכול לגרד עוד אלפייה ולהגיע לתקציב של 6,000. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
לנובו 320-15 15.6מעבד I5 8250U, SSD 256, 8GB דגם א: מעבד גרפי INTEL 620 דגם ב:מעבד גרפי NVIDIA GeForce MX150 2GB מיועד לסטודנט מדעי המחשב, אבל רצוי שאפשר יהיה לשחק משחקים כמו פיפא. שאלות: 1. מה המשמעות וההבדלים מבחינת זמן סוללה בין 2 הדגמים הנ"ל? 2. האם דגם א' יספיק למשחקים כמו פיפא? 3. מה הסיבה/המשמעות שספק הכח בראשון 45W ובשני 65W?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. כרגע יש לבחור Thinkpad T60 שכבד לו קצת... השימושים משרדיים לגמרי. אולי יבוצע מעט תכנות ב-C, אבל לא יותר מזה. הפרמטרים שהכי חשובים לו הם אורך זמן סוללה, משקל ושנות אחריות (השם DELL קופץ לי לראש). ברור לי שנדרש נייד של 14" ואפילו פחות מזה, אך הוא מעדיף 4:3 ולא רחב אם אפשר. מחכה לתשובתכם ומודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם חבר ביקש ממני לעזור לו לבנות מפרט ללא ציוד הקפי עד 3000 המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט,אופיס,והורדות. חשוב שיהיה-לפחות 4 גיגה ראם,1 טרה דיסק קשיח,וכרטיס רשת אלחוטי. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי טלוויזיה PHILIPS FULLHD ואני מעוניין במחשב חדש עם VISTA שירוץ מעולה עם מעבד חזק ושיריץ סרטים 1080P חלק ואם אפשרי גם לוח אם שיהיה לו תמיכה בRAID כי בעתיד אני אקנה עוד הארדיסק לעשות RAID 0 התקציב הוא בסביבות 2600 ש"ח תודה רבה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נוטבוק 10" בשביל לחבר אותו ל TV , להריץ עליו סרטים HD ביציאה ל TV , יוטיוב והורדות... האם המעבדים בנטבוקים יסחבו את המעבר ל TV והרצת סרטים? פשוט מצאתי נטבוק ב 550ש"ח - דיל של החברה.. איזה נתונים לחפש? מה המעבד המינימלי שצריך?
-
- 9 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום שלכולם המפרט שלי הוא קצת שונה, הוא מבוסס על ה-i3. בגלל שיש לi3 יכולות וידאו חשבתי שזה יכול לחסוך לי את הכרטיס מסך. אני טועה? אז הנה: 554 מעבד Intel Core i3-530 Box 588 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 282 זיכרון OCZ DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-20 Value 272 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB 521 מארז כולל ספק Antec NSK 2480 Silver 380W ₪2,217 5 פריטים שמרתי עליו מאוד פשוט, ועניין שהוא מאוד עקרוני לי הוא ה-Intel, מכיוון שאני מריץ מערכת ייעודית אשר תרוץ על המעבד הזה.(לא amd) אין צורך כרגע בכרטיס טלויזיה, אולי בהמשך הוא יתווסף. מה שעוד נחמד במפרט הזה הוא שניתן לשפר אותו עם הזמן... כרטיס מסך וכו'. המערכת כרגע אמורה להריץ וידאו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2 שאלות בנוגע למפרט: 1- האם כל החלקים יעבדו היטב? 2- האם זה המחשב הכי חזק למשתמש הביתי? Intel Core 2 Extreme Processor QX9775 3.2GHZ 1600MHZ BOX, יחידות 1 ¤7850 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3178 ZALMAN CNPS9700 NT, יחידות 1 ¤370 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=882 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME INTEL X58, יחידות 1 ¤1880 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4329 CORSAIR DDR3 DHX 4096MB (2GBx2) DUAL CHANNEL 1600MHZ CL7 , יחידות 1 ¤3580 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1485 WD 300GB 10000RPM VelociRaptor SATA2 16MB, יחידות 2 ¤3300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3361 PLEXTOR DVDRW PX-820A/SW BLACK 20X DUA…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[ftp][/ftp] מחר אני יוצא לקנות נייד חדש משלי.. עכשיו הבעיה שאני לא מבין טוב בהן. אני רוצה נייד ל: 1- עבודה רגילה כגון קריאהץץכתיבהץץצפיה בשקופיות..צפיית סרטים..עבודת אינטרניט אלחוטי.. העברת מידע בבלוטות או אינפרא-אדום...אולי משחק או שתיים... אבל שלא יהיה עתיק.. צריך להיות חדיש ובנוי לחידושים קיצוניים... לוק חדש וסקסי.. ראיתי הרבה והתבלבלתי.. אם אפשר כמה רעיונןת לדגמים חברה ..יהיה מצויין..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חייב מעבד 930 של אינטל צורב DVD מסך של וויסוניק V930 עכבר G7 מקלדת עלית של לוג'יטק(אפשר להשאיר 200 שקל לזה אם אין בחנות...) הארד 250 ג'יגה 7900GT קירור טוב למעבד... כונן דיוידי ולוח טוב.. המחשב מיועד לעריכת מוזיקה,משחקים גלישה באינטרנט הורדות מהאינטרנט תודה.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש הצעת מחיר למחשב טוב כיום ,מחיר עד 2000 ש"ח ( חריגה עד 300 ש") אשמח לקבל הצעות תודה
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ברצוני להחליף את הכרטיס רשת אלחוטי הפנימי שבא ללוח .. עכשיו יש לי 2שאלות 1-האם תקן N ביכולת האלחוטית בכרטיס ישפר משהו והנתב עדיין משדר G ואם לא אפשר מחשבה עתידית בהחלפת הנתב לשידור N 2-ראיתי שבכרטיס תקן N יש 3 אפשרויות של פינים לחיבור כבלי האנטנה ובעוד תקן G יש רק 2 כבלי אנטנה אצלי יש G וראיתי 2 כבלי אנטנה אז השאלה אם אקנה תקן N ויש לו 3 פינים לאנטנה ואתה מחבר רק 2 כי זה מה שיש במחשב האם זה יעבוד בסדר או יחסר איזה משהו בשידור ותיפקוד הכרטיס , ניסיתי לראות בהוראות הרכבה של מחשב חדש אז רשום שם לחבר או באופצייה של 2 או 3 מה שיש במחשב אבל לא רשום אם זה יתפקד טוב או לא כל כך טוב בפחות כבל אחד , וגם לא רשום אם יש 2 כבלים לאיזה מתוך ה 3 לחבר ? אצרף תמונה דוגמא ,,,שימו לב לסד…
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לא למשחקים ...אינטרנט סרטים (שכן יוכל להריץ סרטי 720P טוב) ותמונות (לא פוטושופ) * גודל המסך? 10-12 אינץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כן ושוב כן ! זהו מחשב לטיול ארוך (נסיעות ארוכות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה , כן חובה קורא כרטיסים למצלמות . * גודל מינימלי כונן קשיח? 160 מינימום ... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וכמה שיותר טובה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא , יש לי דיסק של ווין 7 פרו. מצאתי את המחשב הנ"ל אבל מצפיה ביוטיוב עליו אני רואה שאיננו יכול לנגן וב אפילו 720P http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=asus+eeepc ישמח לעזרה ! תודה !
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המפרט המוצע: לוח אם Gigabyte GA-Z87N *(מדובר במארז מיני itx) מעבד Intel Core i7-4770K זיכרון Geil EVO Leggera 16GB DDR3 1600MHz כרטיס גרפי NVIDIA GeForce GTX660 OC 2GB N660-2GD5 * לכאורה אין בעיה להעמיס שכן הכוונה להשקיע בקירור איכותי* המחשב מיועד לגרפיקה תלת מימד והדמיה מתקדמת (פוטושופ מאיה אפטר וכו') ולשימושים ביתיים רגילים (סרטים אופיס וכו') - לא כולל משחקים כבדים. לדעתכם אפשר לנצל את הכסף (כ- 4390 על הרכיבים העיקריים) בצורה יותר חכמה ? לדעתכם מומלץ במיוחד להוסיף קצת לשידרוג חלק מהרכיבים ? אשמח לשמוע ותודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! כאמור, אני צריך את עזרתכם בבניית מע.מחשב למשחקים. אני מעוניין במע.מחשב שתחזיק כמה שנים ללא החלפת רכיבי חומרה כלשהם, אבל שתיהיה בעלת אופציה לשדרוגים חיוניים בעתיד (זכרונות DDR3?) אין לי כסף מיותר לזרוק על רכיבי קירור ועל המארז - רכיבים די שוליים גם כך בגלל שאיני מעוניין לעשות OC, כך שהמארז לא צריך ליהיות מפואר ושקט במיוחד, אותו דבר גם בנוגע לרכיבי הקירור. רק שיעשו את עבודתם נאמנה. בנוגע למעבד, אני יכול להשיג את ה-E6850 ואת ה-EQ6600 (הדגם החדש, SLACR) באותו מחיר בדיוק מחבר, שעובד בחנות מחשבים. האם שווה להשקיע במעבדים כאלה? מחירם די גבוהה, מעל 1000 ש"ח והאם בכלל שווה להשקיע במעבד מרובע ליבות כיום? ומה בדבר מעבדים תוצרת AMD? עוד שאלה, בנוגע ללוחות אם. האם הל…
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
התשובות לשאלות בקובץ המצורף. SSD הוא טוען שכבר יש לו. אפשר לקבל הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם יש דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את ביצועי המחשב הנייד שלי במשחקים. רק כדי להבהיר - באמת שאין לי מושג איך לתחזק מחשב. הידע שלי מתסכם בערך בזה שאני יודע שמדי פעם צריך לעדכין דרייברים. אלא שאני אפילו לא יודע מה זה אומר, ובטח שלא יודע איך לבדוק אם אני צריך לעשות את זה, ואם כן, מאיפה. זו גם הסיבה שהבקשה שלי פה היא מאוד כללית - כיוון שאני פשוט לא מכיר דרכי תחזוק, אז אני לא יודע למקד את השאלה. לגבי החומרה עצמי, אני מניח שההגדרת תחת "המחשב שלי" מסכמות את זה, נכון? מקווה שאני לא מחמיץ משהו: HP Pavilion m6 Notebook Processor: Intel® Core i5-3210m CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz RAM: 8 GB System type: 64-bit
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שלחתי כמה הצעות מחיר למפרט הזה ואני צריך את ה OK שלכם או אם יש מה לשפר : ( המפרט הובא בעבר אבל אני רוצה להיות בטוח 100% ) :xyxthumbs: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1062 לוח אם: 39250 Gigabyte GA-965P-S3 Intel 965P Motherboard מחיר לפריט - 730.00 ¤ מסך: מסך LCD LG L1770HQ 4MS 1:1600 מחיר: ¤1400 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88S640H-RH - RETAIL מחיר: ¤2700 דיסק קשיח: Westren Digital WD2500KS 7200RPM 250GB מחיר: ¤400 צורב DVD: LG GSA-H10AB X16 מחיר: ¤200 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤1160 מארז: Thermaltake…
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? התקציב הוא עד 3500. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - אני חייל. אז אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 250 ש"ח במקרה הכי גרוע. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים ועריכת סאונד (לכן לדעתי דרוש כרטיס קול שיהיה סבבה.. ) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). בת'כלס התחומים העיקריים שבשבילם אני צריך מחשב זה עריכת סאונד ומשחקים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא רלוונטי…
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד חדש לתכנות, גיימינג קל ואינטרנט (60% תכנות, 30% גיימינג(Minecraft ומשחקים בסגנון הזה) 10% אינטרנט). הגבול הוא 3000 ש"ח, ואני חייב את זה מ-KSP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות תיכנות ואבטחת מידע, משחקים קלים כמו MINECRAFT ו-AMNESIA. * גודל המסך? יותר מ-NOTEBOOK מסך רגיל * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע כמה שיותר ככה יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא אבל אם יהיה אז זה יהיה מגניב * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה המפרט: המחירים: לוח אם: ASUS Sabertooth X79 Intel X79 LGA 2011 ATX Intel Motherboard 1670 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14142 כונן קשיח: SDSSDX-120G-G25 http://ksp.co.il/?uin=15084 610 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14740 540 ש"ח זיכרון: http://ksp.co.il/?uin=14090 620 ש"ח כרטיס מסך: Zotac GTX680 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 2690 ש"ח מעבד: Intel Core i7 3930K 3.2Ghz 12MB 2890 ש"ח ספק כח: http://ksp.co.il/?uin=13635 450 ש"ח קירור Noctua NH-D14 SE2011 CPU COOLER 290 ש"ח מבקש חוות דעת מבחינת : האם החלקים תואמים אחד לשני? והאם המפרט שווה או שאפשר לשפר באותו מחיר? האם הספק כח מספיק למחשב הזה?
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום אחרי הרבה זמן סוף סוף NOACOMP הורידו מחירים,המפרט מיועד למשחקים כבדים התקציב הוא 5500 אבל יצא לי ב פחות, אני לא מתכוון לעשות OC ו לא צריך שום ציוד הקפי אז אני די סגור על המפרט אם יש משהו שצריך לשנות תגידו לי Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2-985 שח ASUS M2N-E AM2-690 שח PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL-620 שח FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm-330 שח WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII-310 שח CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV+Arctic-Cooling Accelero X2-2100 שח COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU-290 שח הרכבה בחנות-170 שח הנחה של 3% במזומן =מחיר סופי: ¤ 5330.15
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-