עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד ULTRAPORTABLE גודל מסך 13" אינץ מקסימום !! עם מעבד חזק, DDR3, וכ.מסך ל-א מובנה ... לדוגמא : ASUS UL30VT הדבר הכי חובה במחשב, הוא כונן אופטי ולכן הוא לא אפשרי עבורי מישהו מכיר משהו כזה ? תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד עד 4000 שקל. 15.4 אינץ' לצרכים של סטודנט שהם צרכים בסיסיים...גלישה באינטרנט,כתיבת עבודות וכדומה ...ללא משחקים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. אודה לכל המסייעים בבחירת הנייד המתאים. התקציב: 3000-4000 שקל הדרישות שלי : מעבד 8100 ומעלה. כרטיס מסך קצת יותר מהבסיסיים און בורד. הארד דיסק כמה שיותר גדול 160GB לפחות. אופציה להתקנת WIN XP אם ימאס לי מויסטה. כנראה שזה יקרה מהר (-: מצאתי ברשת 3 מחשבים עיקריים: 1. "15.4 Dell In1525 8100 2.10GHz 250GB http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2635&CatCode=315 2. מחשב יד2 שהיה בשימוש 4 חודשים ונקנה מ012 קווי זהב במבצע: Satellite A300-17S TOSHIBA http://www.012.net/sales.aspx?docID=8563&FolderID=55〈=he&tabn=3 יעלה לי בסביבות 3100 שקל. 3. ‎Gigabyte W576V-84R2‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv הוא עולה טיפה יותר - 4590 במבצע. האם כדאי להשקיע…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  4. Started by Shmar77,

שלום, מקום העבודה רוכש מחשב עוברי והתבקשתי למסור להם איזה נמחשב נייד אני רוצה. הם רוצה שאקנה משהו טוב שיראה טוב בפגישות עבודה וכמובן שגם יהיה סוס עבודה. מבחינת צרכי עבודה: ריבוי טאבים בדפדפן, פוטושופ (אני לא מעצב גרפי), כל תוכנות אופיס. עדיפות למסך 15 אינצ. ברור ש SSD. יחסית קל משקל. בטריה טובה. כרגע אין לי מושג איזה מחשב כדאי. 7 שנים אחרונות היה לי ThinkPad Edge/ מחיר מקסימלי 9,000 אודה לכם על המלצות.

• 17 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3600 מקסימום 2. מה שימושי המחשב - צפייה בסרטים וגלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? --לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? נורמלי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?--לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.-- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? החודש 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? חשוב שהיה כונן אופטי …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  6. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  7. היי, אודה על קבלת חוו"ד על המחשב http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=3QYQA462EA מטרות המחשב? סטודנט - אינטרנט, אופיס וסרטים. (אולי גם משחקים אבל לא כבדים) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI - אני מעוניין לחבר למסך 37" לצפייה בסרטים * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מחפש בעיקר מחשב אמין ויציב, עדיף 3 שנות אחריות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  8. Started by EliGigi2,

היי , אשמח להמלצה על מחשב נייד חדש בתקציב של עד 2000 ש''ח מתאפשרת חריגה קטנה במידה ובאמת שווה אותה . הגודל לא רלוונטי עבורי והשימושיים הם משרדיים בלבד ללא הרצת תוכנות כבדות על המחשב הדגש הינו על המפרט בלבד I5 ו8GB ראם עם כרטיס מסך חיצוני בייסיק זה משהו שדיי ריאלי בתקציב . אשמח לעזרתכם תותחים , תודה רבה :)

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  9. שלום, אני מחפש המלצה למחשב כמו בכותרת עם מעבד C2D לפחות 1GB זיכרון למטרת אינטרנט, משרדי ומולטימדיה, רצוי חברה איכותית. תודה.

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב .עבודה .משרדית. גלישה. סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא צריך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4 ארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?כמה שיותר שקט יותר טוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by YOGI1980,

מחפש מחשב נייח ביתי 1. תקציב - עד 3,500 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית, אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. צריך SSD + HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות 11. אופק שדרוג המחשב - לא מתכנן לשדרג אשמח לקבל חוו"ד על המפרט והמחיר, האם מחשב מותג יהיה יותר אמין ?: https://www.pc365.co.il/product-19672-Dell_Vostro_3670_MT_VM_RD09_11057_Windows_10_Home_במלאי תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם . מה התקציב המקסימלי? 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?חריגה לא מתאפשרת 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ברמה בינונית, תכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש אופיס, מתלב, משחקים - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מדובר במסך 22' * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תפקידים ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב…

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, אשמח לחוות דעת / מקומות לחסכון / שיפור וכו' מחשב משרדי לאדריכלות (אוטוקאד - רוויט - פוטושופ) והדמיות תלת מימד (לומיון - סקצאפ - ויריי) מעבד אינטל ‏Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Box‎ לוחות אם למעבדי אינטל ‏Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות ‏G.Skill Ripjaws-4 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit כרטיסי מסך ‏Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E דיסקים קשיחים ‏Western Digital Purple 1TB 64MB Sata III WD10PURX כונני SSD ‏Crucial BX100 CT250BX100SSD1 250GB SSD SATA III ספקי כוח ‏Antec 620W Active PFC Modular 80+ Bron…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  14. Started by Benny Bistrizky,

http://startpc.co.il/images/Logo/logo-dark.png[/img] מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 899 ₪ - * בהרכרבת מחשב * - Six Core i5 8400 2.8Ghz Coffee Lake S1151 BOX With Cooler לוח אם: 405 ₪ - Gigabyte GA-B360M D3H זכרון: 619 ₪ - V-Color 16G (2x8G) 3000Mhz RED HEATSINK כרטיס מסך: 1561 ₪ - Gigabyte GeForce GTX1060 6G D5 1594Mhz-1847Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 159 ₪ - Toshiba OCZ TR200 240G 3DNand Read 555MB/s | Write 540MB/s כונן אופטי: 79 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24SCO ספק כוח: 489 ₪ - EVGA 550W GS 80+ Gold 5 Years Warranty מארז: 355 ₪ - Phanteks Eclipse P300 Tempered Glass Black גוף קרור למארז: 87 ₪ - …

• 30 תגובות
    • 15.3k צפיות
  15. Started by cznmuh,

1 תקציב מקסימלי} 1300 ש"ח 2שימושים עיקרים במחשב} גיימניק.. מסך 19 איינץ אין מושג על איזה רוזלוציה חח לא מעניין ממש העיקר שיראו משהו על המסך ..כמובן ברוזלוציה נורמלאית 3ציוד היקפי ‎}לא צריך יש כבר 4רכיבים שאין בהם צורך} ספק כוח. דיסק קשיח. כונן DVD .צורב מארז.כרטיס מסך. 5חלקים נחוצים}הרעיון שלי זה מעבד{ AMD Phenom II X4 965} ..כרטיס מסך{ASUS EAH5850/G/2DIS/1GD5 אני לא רוכש אותו יש לי אותו כבר}וזכרונות 4גיגה 6לא חשוב רעש 7לא מתכנןOC 8יש לי ווינדאס 7 פשוט הלוח אם והזכרונות נישרפו אז רק אותם אני צריך 9חנות ספציפיתKSP מחשבים סניף מעודף צומת בילו 10לא ממש חושב על שידרוג אז ככה .בעצם מה שאני רוצה לבקש זה. המלצה ללוח אם הכי טוב לכרטיס מסךASUS HD5850+ מעבד AMD Phenom II X4 965 . ב…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by שלמה10,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ,תוכנה לניהול עסק,(איזי טקס),תוכנה למצגת תמונות שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום אני זקוק למפרט מחשב נייד לחבר שלי בתקציב נמוך ככל האפשר (סביב 6000 בערך) אשר יכיל צורב DVD וHOT SPOT. בנוסף במהלך השיטוט שלי ראיתי מעבד דותן וסלרון - לפי הבנתי הדות עדיף לא? הנה מספר מפרטים, איזה הכי כדאי או לחילופין איזה גרוע ביותר, כמו כן אשמח לדעת אם יש מפרט אפשרי אחר שמישהו פה מכיר - תודה http://www.nagan.co.il/product.asp?productid=584 http://www.getit.co.il/ie2/ProductDetails5.asp?PID=24287&ref=12#description http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5841 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7414

18. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, סרטים, סדרות ותכנות (דורש לפחות 8 גיגה ראם) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של DOOM ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך ש…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.

20. Started by kohelet,

היי, כמבינים בתחום אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הנייד הזה LG E310 M.C2B4E 2.0GHz מחשב נייד העונה לצרכים של סטודנט. עד כה שמעתי דעות סותרות לגבי LG בכלל והדגם הנ"ל בפרט. אודה לתגובתכם המהירה תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  21. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד לשימוש של סרטים, מוזיקה, תוכנות כלליות והורדות. מחשב לסטודנט עם כל מה שנובע מכך. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1. איזה חברות בארץ מספקות שירותי תיקונים איכותי ואחריות טובה? כך שאני אוכל לחפש ניידים רק בחברות אלו. 2. כסטודנט אני אצטרך מסך מסוג מט? 3. מה גודל המסך המומלץ והמשקל המומלך יחסית לדרישותיי? עד עכשיו הייתי מעוניין במחשב של HP הזה http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5856 אבל בעקבות השירות שלהם ירדתי מזה ולכן אני מחפש נייד בעל דרישות דומות רק שהפעם גם עם שירות נורמלי. לא חובה נייד עם מערכת הפעלה אפילו עדיף בלי. פרמטרים שחשובים לי שעדיף עד חובה שיהיה במפרט של המחשב הם: 1. כרטיס קול איכותי, רמקולים חזקים ועדיף גם כן איכותיים.…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  22. גלישה באינטרנט, מוזיקה, סרטים ומשחקים פה ושם (פחות בונה על משחקים), כמובן שצריך להיות זמין בחנות בארץ. עם הגבלה אחת מאוד משמעותית - מעבד של AMD. מוכן לחרוג מהתקציב אם מדובר בעד 150-200 ש"ח. מתכנן להתקין עליו אובונטו אז אין חשיבות למערכת הפעלה שבאה איתו, אם אפשר עדיף בלי כמובן. אמצעי גישה לאינטרנט אל חוטי - חובה, עם העדפה ל-WIFI.

23. Started by marikth,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000- אם יש הבדל גדול אפשר טיפה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושים בסיסיים בעיקר אופיס וכו'. יש לי אופיס אבל לא יודע אם צריך חלונות מעותב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by YK24,

היי כולם אני מחפש מחשב 13.3 בתקציב של עד 4000 שקל מצאתי את BUTTERFLY S FN-008IL של PB # מעבד: Intel Core i3-380UM, 1.33GHz # מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit בעברית, אנגלית או רוסית # מסך: 13.3´´ HD LED LCD # רזולוציה: 1366x768 # זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz # דיסק קשיח: 250GB # כרטיס מסך: Intel H55 GMA 5500 MD # תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth 3.0 # סוללה: עד 7 שעות עבודה # מצלמת אינטרנט מובנית ואת samsung Q330-JA01IL מחשב נייד Samsung Q330JA01IL Core i3-350M 2.26GHz 13.3'' 4GB 320GB Win7 מערכת הפעלה גרסה מקורית של Windows® 7 Home Premium (32b)‎ מעבד Intel® Core™ i3 350M ‏(‎2.26GHz, ‏‎3MB) מסך LED בגודל 13.3 אינץ' (‎1366 x 768) ‏16:9 מבריק כרטיס מסך Int…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by don julio,

אהלן, מה אתם אומרים על המפרט הבא בשביל שימוש ביתי (בלי משחקים/תוכנות רק תמונות, אינטרנט... ): + לוח אם אינטל Intel Desktop Board DG31PR PEARL CREEK + מעבד : Intel Core 2 Duo E6550 2.33 Ghz 4MB Cach FSB 1333 + זיכרון פנימי : kingston DDR2 800Mhz CL5 KVR800D2N5/2G + דיסק קשיח : WD 320GB WD3201ABYS SATA RAID + תקליטור :צורב די וי די LightScribe X18 ASUS 2014L1T + כרטיס מסך : Geforce 7200GS 256MB + מארז : HEC CI-6A19B-400 + PS 400W + תוספת קירור Zalman CNPS7000Al OEM + כרטיס קול : HD Audio - Realtek ALC888 + כרטיס רשת : Realtek RTL8111-GR Gigabit LAN Controller הציע לי כזה במשהו כמו 1900 ש"ח, מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים