עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adirtnt,

רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. אפשר הצעות? ??? :-\ מפרט למחשב סוס למשחקים כבדים ושיביא איכות גרפית טובה בתקציב של 8500 שח גג בלי מסך תודה

• 77 תגובות
    • 6.1k צפיות
  4. Started by stoneskin,

שלום אנשים! אני צריך מפרט לאח שלי שמתחיל ללמוד השנה.צריך הכל כולל הכל(כן-גם מסך) חוץ מהרכבה.המחשב נועד לשימושים בסיסיים-לא משחקים בפירוש.אינטרנט,מוסיקה(רמקולים סבירים מינוס-מה לעשות-התקציב...),סרטים הורדות ואולי שמוש בהמשך בתוכנות כמו MATLAB ו-MATHEMATICA.אני אישית מסתדר טוב עם בארטון 2500 והתוכנות הללו אז לא צריך מעבד בשליש תקציב. אם אפשר לראות מפרטים גם מזיגזג וגם מקיי.אס.פי-תבורכו אה-עוד דבר-שיהיה AMD ואם ממש כדאי אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח איפה התותחים שאני רואה פה כל הזמן? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי מחשב רגיל אני חשוב מה לשפר בו הינה המפרט : Amd Athalon 64 Processor +3000 1.81 GHz 512 RAM Redeon X300SE אני עוד כמה ימים מרחיב RAM ל 1 GB תמליצו לי מה עוד לשפר במחשב

• 5 תגובות
    • 559 צפיות
  6. כעיקרון אני צריך שידרוג למחשב למשחקים בגדול, ושימוש ביישומים רבים באותו הזמן. (בחודש הבא). אני צריך לשדרג כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. מה שאתם רואים במפרט מחשב שלי בפרופיל זה מה שיש לי כרגע עכשיו.

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

מה העניינים חברה? המחשב שלי כבר בן איזה 3-4 ובא לי לדעת כמה הוא שווה היום. Q9550 + קירור קולר מסטר לא זוכר את הדגם לוח אם GB EP43 4GB DDR2 PALIT HD4870 1GB SEASONIC 500W מודולרי CM590 תודה!

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  8. אלהן הרכבתי מפרט לידידה שכולל מסך שנועד לצרכי גלישה ברשת/Office/הכי רחוק במה שקשור למשחקים זה משחקי פלאש וכאלה. אז בניתי מפרט אני לא ממש סגור עליו הוא מ KSP היא אמרה לי שהתציב 2000 שקל מה שהיה בלתי אפשרי אז חרגתי . אשמח לקבל את תגובתכם. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1 315 315 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 140 140 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- WD1600AAJS 1 205 205 צורבים‏ LG כמ…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  9. Started by ModChiP,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? ההורים נותנים 4200, הוא יכול להוסיף עוד 700, השאלה האם זה שווה לו להשקיע את זה במחשב או לקנות מסך יותר טוב מה19 שיש לו כרגע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAIV/V ,prototype1/2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 …

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by BioTech,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את ה…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by sky011,

שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן..! אני רוצה לקנות מחשב... מה עדיף לי אינטל או AMD??? ולמה... המחשב הוא למטרת מוזיקה סרטים משחקים הדברים הרגילים אבל שיהיה מחשב תותח!! המחשב צריך לכלול הכל כל הרכיבים+מסך (שטוח ,לא LCD) +הרכבה+מקלדת ועכבר, אין צורך ברמקולים יש פה שני מפרטים של AMD שחברים באתר הביאו לי מה יותר טוב מבניהם ואם אתם יכולים לתת לי עוד הצאה יותר טובה מאלה המחיר המקסמילי שלי הוא 5 אלף אלה ההצעות: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra Socket 939, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32* CL 2.5-3…

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  13. אני מעוניין בעזרה בבניית מפרט לחבר מערכת חזקה לגלישה באינטרנט עם מספר דפדפנים פתוחים 1. מה התקציב המקסימלי? כמה שנדרש למערכת אידיאלית 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט עם מספר חלונות פתוחים במקביל 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך,מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב :6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?:לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?:לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה :לא ( ו/או הרכבת מחשב בחנות?:כן 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? :אייבורי 10. האם יש בקשות מיוחד…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  14. מעבדי אינטל: Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB Tray מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E זכרונות: DDR II 800Mhz 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition דיסקים קשיחים: WD 1TB IntelliPower, 32MB, SATA II- WD10EADS כרטיסי מסך: Sapphire HD 4890 Vapor-X 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV DVI HDMI DP PCI-E צורבים Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארזים: CoolerMaster Centurion 590 Black Case ספקי כוח: Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan מקלדות ועכבר: Logitech Logitech® Cordless Desktop® EX 110 מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריות T240 24'' 5ms 1:20000 DV…

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by alon4256,

אני עומד לקנות מחשב חדש שטוב למשחקים כמו bf bc2, cod וגם למשחקים שיצאו בעתיד. שלחו לי מפרט ורציתי לדעת אם אתם ממליצים לי עליו או שצריך לשפר כמה דברים. זה המפרט: מעבד- INTEL i-5 2400 לוח אם- GIGABYTE GA-P67AUD3 זיכרונות- X2 KINGSTONE 2GB 1333MHZ DDR3 כוננן קשיח- SAMSUNG 1TB 7200 32M SPINPOINT F3 DVD- LG® DVDRW GH24NS50 X24 SATA כ. מסך- GIGABYTE GTS450 1GB DDR5 ספק- 500W FAN120MM 80 מארז- COOLERMASTER ELITE-335 אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  16. Started by Nmr13,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ב500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים, תכני מדיה (סרטים,תמונות,שירים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. קניתי מחשב נייד hp dv9925nr מעבד של AMD TURION *2 איך הוא לדעתכם? לא מצאתי אותו בזאפ

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט .. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, העיקר הוא סימולטור טיסה כדוגמת FSX ו- X-Plane, ומשחקים קטנים כמו LOL. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: League of Legends, FSX, X-Plane -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

20. שלום. האם זה משנה איזה חברה של מחשב נייד קונים? אני יודע שייש את החברות הנפוצות: HP , DELL , LENOVO רציתי לשאול גם מה לגבי המחשבים של: MSI או Gigabyte המפרטים שלהם ביחס לחברות המובילות יותר זולים... דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום וקראתי כל מיני דברים אך עדיין אני שואל תכלס אני מחפש מחשב נייד איכותי בין 3000-4000 אין לי דרישות מיוחדות רק שהמעבד יהיה Core 2 Due ו2gb-זיכרון

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by almog almog,

אהלן 1. מה התקציב המקסימאלי?: בערך 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: כמעט ולא ניתן, אלא אם כן בעוד 100-200 שח יהיה הפרש משמעותי בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים בעיקר, סרטים, סדרות ומעט תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).: Android studio, webstrom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: GTA למשל, הרימייק של Doom ועוד חדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Zero Hour,

צריך מפרט למחשב סלוני טוב עד 4000 שקל אפשר לחרוג קצת אם צריך. פשוט שיהיה מחשב סלוני טיפוסי+. *לא צריך מערכת הפעלה, צריך סט מקלדת ועכבר.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  23. Started by Ilya_t,

1. מה התקציב המקסימאלי? בין 3500 ל- 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך אבל גם לא לזרוק כסף לאוויר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? העיקר לעמוד ביעדי השימוש במחשב, ניתן לחרוג במידה וזה משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מיועד לשימושים כלליים ובעיקר משחקים - GW2, LOL, Hitman, CIV, Diablo III...השאיפה שיריץ משחקים באיכות בינונית גבוה כיום. הכי חשוב שיחזיק כמה שיותר שנים (במידת יכולת הניבוי המוגבלת שלנו), ייעד אופטימלי - הרצת משחקים חדשים בעוד 3-5 שנים באיכות נמוכה-בינונית. קיים מסך עם רזולוציה של 1900x1650 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  24. Started by Symphozis,

מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box ¤409 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1176 לוח אם ASUS M2V ¤408 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31500 כונן קשיח Westren Digital WD1600JS 160GB ¤275 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600JS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤487 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=NCX1950XT-256 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤169 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤411 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-KM5000 ¤55 http://skypc.co.il/product.as…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  25. מחשב כזה: AMD כפול ליבה כ.מסך - לא משהו מטורף (אפילו משהו של 600 שקל יהיה טוב) 1 G זיכרון דיסק SATA 2 160G לא צריך SLI לא צריך מארז יפה שיהיה מחשב סופר שקט לא צריך שום כונן אופטי המון המון USB 2 כמובן שעם כ.רשת (מובנה 100) כ.קול - לא צריך משהו 8000 ערוצים - סטנדרטי המחשב יעשה הכל מהכל.. (משחקים, אינטרנט, אופיס, MATLAB, קומפילציה של תוכנות וכאלה) כמה מכונה כזאת צריכה לעלות?

דיונים חדשים בפורומים