ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,343 דיונים בפורום זה
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב נייד מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה העיקרית היא,אינטרנט : רשתות חברתיות,Youtube,רדיו ועוד'... מטרות נוספות הם צפייה בסרטים ומשחקים. מבחינת המשחקים,המחשב מיועד לילדים בני 14,אני לא יודע מה רמת ההבנה שלהם במשחקים החדשים בשוק או במחשב בכלל מבחינת כך שההגדרות יותר גבוהות במשחקים דורשות יותר מהכרטיס מסך ועוד... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי זאפ בטווח המחירים הזה,15.6 יהיה גודל טוב...אך לא חייב להציע מחשב לפי הגודל מסך... מסך מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים ר…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכנות (כולל visual סטודיו) ומשחקים קלים * גודל המסך? 14-15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 4 שעות ללא מטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות, * כונן אופטי? צורב דיוידי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Dell או Asus עם עדיפות לDell אני מחפש מחשב שישמש בעיקרו לתכנות, חשוב שריץ Visual Studio בצורה חלקה ושיתמוך בצורה טובה בוירטואליזציה (VMware ודומותיה…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
* גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מעדיף FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מעדיף עם מסך מגע אבל אני לא חושב שזה שיקול במחירים האלה. * משקל רצוי? לא משנה כל עוד זה בתווח האולטרבוקים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
כמה מחשב כזה יכול לעלות יד שניה ? מעבד: Q6700, 2.66GHz, 8MB לוח אם: GA-G31M-S2L זכרון: Kingston DDR2 2GB 800MHz הארד דיסק: WD5000KS S-ATA II 500GB 7200rpm 16MB מארז וספק כוח ג'נרי: EZ COOL H-550D-F25 (ספק כ400-450 וואט) כרטיס מסך אין, ON BOARD... המחשב בן כ3-4 שנים ויש לי את הקופסא של הלוח אם עם הדיסקים והכל. תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. לצורך העניין לנובו. I5 עם מסך ״15.6 וחלונות 8. בכל המפרטים שראיתי החלונות הם 64ביט. חבר שלי שהוא מתכנת אמר לי שלא טוב לקחת 64 ביט כי אין לכל החברות דרייברים לחומרה ולא כל התוכנות עובדות על זה. מצד שני שאלתי מישהו בחנות מחשבים שאמר לי שהמחשבים באים ככה כדי לנצל את כל הזכרון. מה עושים? אשמח לעזרה בנושא ועל הדרך להמלצה על חנות טובה שתוכל למכור לי שגם מתקנת מחשבים במקום באיזור ר״ג,גבעתיים ת״א או באשדוד. עוד משהו - כל הלנובו עם שנה אחריות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט למחשב חדש ב4K, אני רוצה שיהיה כמה שיותר חזק למשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בגרפיקה גבוהה, סרטים HD, עריכה גרפית, תכנות בג'אווה וC#/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בדרך כלל פוטושופ ואפטראפקטס - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים - Sleeping Dogs, gta5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גוד…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים, תקציב מקסימלי 2100 ,בעדיפות של חיסכון ,יש צורך בציוד הקיפי ,רמקולים בעדיפות עליונה, הכי חשוב,מחשב עם אמינות ואיכות של בניה ורכיבים, מעבד רלוונטי i3 חנות מומלצת עם שירות טוב באיזור פתח תקווה, ואשמח מאוד אם תחוו דעתכם על המחשב הנ"ל- בחישוב של עלות תועלת ואחריות של DELL http://www.imtech.e-shop.co.il/pl_product~invostroD270~2~12.htm המחיר שקיבלתי בהצעת מחיר הוא 2300,(לא בחנות הנ"ל) על אותו המחשב בדיוק, תודה!
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי אינספור חיפושים ברשת ובפורום הגעתי לשלושה דגמים שאני מתלבט בינהם :s05: 1.asus ux32vd-r3001h 2.asus ux32vd-r3008h 3.samsung np540u3c-a01il למישהו יש נסיון עם הדגמים האלה? או לחילופין יכול להציע לי אלטרנטיבה אחרת כאשר הדרישות די פשוטות , המחשב מיועד ללימודים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? המחשב מיועד לבחורה ככה שהמשקל כמה …
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שלום לכם, לאחרונה התקנתי WIN8 במחשב הנייד שלי ומאז אחי מתלונן על כך שהמחשב פשוט נכבה פעם בכמה דק'.. מפרט: INTEL CORE 2 DUO T5870 1GB RAM כרטיס מסך של אינטל. לפי HWMONITOR, המעבד הגיע ל-68-70 מעלות בערך וזאת בזמן שהדפדפן בלבד היה פתוח. זה בסדר? האם זה קשור? תודה. )
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב שיעבוד לי כמו שצריך גם עם הורדתי תוכנות כמו תוכנת סרטים,תוכננת מוזיקה וכל זה סתם בשביל הכייף(למשתמש ביתי). חשבתי בהתחלה על מייקרוסופט אבל ידוע לי שהמערכת של אפל יותר אמינה. מה דעתכם?מה הפלוסים והמינוסים של אפל?אני לא מתכוון להוריד משחקים וכו...האם מחשבי אפל תומכים בתוכנות להורדת סרטים?תוכנות מוזיקה אני בטוח שכן מכיוון שדיג'יים משתמשים בהם. אשמח לשמוע את חוות דעתכם.
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אנשים, אשמח למחשב נייד חדש. אני אעבוד לפי הטופס הדרוש: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעל 17 אינץ. אין לי מושג מה ההבדלים ביניהם. * רזולוציית המסך? המקסימום הוא FHD 1920x1080, אך אפשר גם נמוך יותר, אין לי ממש עדיפות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) …
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השימוש העיקרי במחשב יהיה media creator - avid וגם מעט Adobe Premiere. חשוב שיהיו 16GB RAM. אני יודע שהסכום הוא נמוך, אפשר להצליח להרכיב משהו במסגרת הזו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרו…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? photoshop ; ותוכנות ממשפחת ADOBE (אין צורב בתוכנות עריכת סרטים ) סרטים וגלישה * גודל המסך? כמה שיותר פשוט הרעיון הוא לחבר לאותו מחשב מסך רגיל * רזולוציית המסך? חיבור מסך רגיל לאותו מחשב ( 1920/1080). למסך שמחברים למחשב ולא המסך עצמו של הנייד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אין דרישות * משקל רצוי? איןן דרישות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יותר מ 3 יציאות USB * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ?עדיפות למשהוא מהיר (אם אפשר גם HD רגיל וגם SSD) * כונן אופטי ? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? כן אבל לא חובה ותלוי בתקציב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב …
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
HP PAVILION DV6 2130EJ I5 520M 4GB RAM NVIDIA GEFORCE GT320M? כמה אפשר למכור אותו ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
מטרת המחשב : תכנות ב visual stodio , mac -ios , eclips גודל מסך :אזור ה "15 משקל :הקל ביותר עובי :הדק ביותר משך חיי הסוללה : הכי ארוך מעבד:intel i3 לוח אם: צ'יפסט תומך mac כרטיס רשת אלחוטי : עדיפות לתמיכה ב mac כרטיס מסך : תומך mac לא יודע אם עדיף לי מסך מבריק או מט עדיפות לחברות: samsong ,dell,lenovo,asus תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמה שווה מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T? נתונים נוספים: מחשב מאד שמור, באופן יחסי לא השתמשתי בו כמעט. אין לו אחריות אבל גם אין בעיות.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות שאני משתמש רק במחשבים ניידים, אני חושב לחזור למחשב שולחני. מחפש מחשב שיהיה חזק, אבל אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק (לא משחק משחקים). המחשב ישמש לדברים משרדיים רגילים אבל גם לעבודות תכנות, שיתבצעו בעיקר במכונה וירטואלית שתריץ אובנטו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ועריכת תמונות. בין היתר יהיה שימוש במכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1200 (מסך 24" של דל) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 11 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חברה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - התקציב זה לא האישיו פה אבל אני מאמין שאין סיבה שמחשב ברמה שאצטרך יעלה על סכום של 2000 ש"ח. הביצועים יקבעו את המחיר ולא להפך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - השימושים העיקריים הם פייסבוק ואינטרנט, יוטיוב, וורד ואופיס, משחקים ברמה פשוטה בלבד כמו למשל world of tanks או משחקים ישנים. חשוב שהמחשב יוכל להחזיק הרבה חלונות של פייס או יוטיוב יחד באותו זמן, יש בנות שלא תמיד יודעות להתנהל הכי יעיל מול המחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - כל החלקים נדרשים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - רצוי שהמחשב…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום דרוש עזרה בהרכבת מפרט לשידרוג המחשב שלי אך הגיע הזמן להשתדרג... אני מעוניין להחליף את המעבד, לוח האם והזיכרונות, כמו כן כרטיס מסך חדש . לגבי מעבד: חשבתי בכיוון של i5. לגבי לוח אם: לוח אם אם הציפסט הכי טוב שיש בתקציב שלי ושיהיה דגם מומלץ כרטיס מסך: עד 350 שקל לא יותר לא משחק כמעט ושיוצא לא דברים ממש כבדים אלה בינוניים גג ומטה שאר הדברים באדום תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רצוי בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים/עבודה משרדית/תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מז…
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
היי, אני צלם חובב ומחפש מפרט למחשב שנועד בעיקר לעיבוד תמונות (כלומר הרבה לייטרום, מעט פוטושופ). אני לא מוצא בפורומים מפרטים שקשורים לעיבוד תמונות (בניגוד לעיבוד גרפי, שדורש שימוש כבד בפוטושופ ותוכנות דומות).. אשמח אם תוכלו לעזור לי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח, אבל ברצינות אני מנסה לחסוך 2. מה שימושי המחשב: עיבוד תמונות. זה אומר הרבה לייטרום, פה ושם פוטושופ (5-6 layers, ותיקונים קטנים). כמו כן גלישה מסיבית (אני נוטה להשתמש במלא חלונות במקביל) וקצת אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא רואה סיבה לצורב, ואני מקבל G…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב, ניתן לחרוג בכ-1000 ש"ח מהתקציב. * מטרות המחשב? פיתוח, משחקים(לא קריטי אם לא יהיה כרטיס מסך הכי חדש/טוב) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? עדיפות ל1920/1080 אבל לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כונן קשיח - SSD לפחות 16GB, רגיל לפחות 500TB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בנ"ל, אבל בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :לפחות 8GB RAM עם אפשרות הרחבה ללפחות 12. Intel I7 מרובע ליבות. עדיפות למסך מגע …
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בעיקר לשימושי וורד אקסל וגלישה באינטרנט, כמעט ללא משחקים(פשוטים ביותר במקסימום). חשוב שתהייה אחריות טובה ושירות טוב במידת הצורך. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי פורום מה המצב! אני רוצה לקנות לפטופ, וראיתי כאן אחד שאני מתלבט אם לקנות אותו או לא: http://www.wallashops.co.il/GroupDeal/gdp.aspx?pi=... אני מחפש מחשב למטרות גלישה באינטרנט, תכנות, ועבודה בכללי, לא למשחקים, ולא מתכוון להסתובב איתו הרבה כך שמשקל לא כזה משנה. הוא יעלה לי 1850 עם משלוח, מה אתם אומרים, נשמע כמו מחשב טוב או שאתם ממליצים על מחשב אחר? תקציב: דיי קמצן, לא מחפש משהו יקר, גג 2500 ש"ח אני ממש לא מבין בנושא וזקוק לדעתכם!! תודה ושבת שלום, דביר
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-