עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ori ZEE7,

רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. האם המחיר שווה את המחשב... ? http://www.yardenpc.co.il/PrintProductDetails.asp?productid=964,447,450,1020

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. זהו המפרט + לוח אם Asus P4S 533 + מעבד P-4 1.8 Ghz + זכרון 512MB Samsung + מארז כסוף + USB מלפנים + כרטיס מסך Geforce FX 5200 128MB + כונן 1.44 + CDx52 + צורב LG 52x24x52 + דיסק קשיח WD 80Gb 800jb 7200 + כרטיס קול (O.B ) + כרטיס רשת 10/100 סה"כ 2500 ש"ח כמו שאמרתי אני אשנה את הכרטיס מסך ל GEFORCE 4 TI 4200 וזהו. אנא, תתיחסו לתקציב שהוא 2500-3000 ואל תגידו לי להוסיף עוד 800 שקל כי אין לי אז בבקשה רק תיקונים במסגרת התקציב ואם אפשר גם הסבר למה אתם מעדיפים ככה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם רציתי לקנות מחבר לכבל חשמל של הנייד כדי לחסוף בכבל הנוסף http://www.amazon.com/SF-Cable-European-receptacle-adapter/dp/B00X6ITO14/ref=pd_sim_sbs_147_1?ie=UTF8&dpID=31%2BmnrTGRYL&dpSrc=sims&preST=_AC_UL160_SR160%2C160_&refRID=0J33S83KT7RB5S13QSAZ הנ"ל לא שולח לארץ ולא הצלחתי למצוא פלאג כזה באתרים אחרים (לפחות לא בסכום הגיוני) אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: לצרכי עבודה/לימודים , וירטואליזציה, אימולטורים וכו' .16GB RAM חובה 3. האם יש צורך בציוד הקפי ?אין כל צורך בציוד הקפי ,גם לא במסך. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7, די חשוב. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?)? לא. רק ההמהרה האוטומטית של מעבד ה4790k. 6. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות . הרכבת מחשב ע"י החנות 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אין .אבל חשוב שיהיה באיזור המרכז 8. מתי מתוכננת קניית המחשב? במהלך השבועיים…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by liri33,

אז אני מחפש נייד בתקציב של עד 4000 שקל ללימודים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים (Heroes of newerth לדוגמא) - אז עדיף כרטיס מסך של NVidia * גודל המסך? 13-14 אינץ׳. חשוב מאוד - המסך צריך להיות מסך מגע שאפשר לכתוב עליו ועדיף שיגיע עם עט (זה מאוד נוח ללימודים, ניסיתי). משהו בסגנון של: http://store.hp.com/us/en/mdp/Laptops/spectre-x360-211501--1 * משקל רצוי? עדיף פחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ, לא בעדיפות ראשונה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הארד דיסק פחות משחק פה, אם אפשרי להגיע לSSD גם הוא קטן זה עדיף * כונן אופטי? ממש לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, חריגה קטנה אם זה הגיוני 2.הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: עדיפות למעבדי amd . 3. מה שימושי המחשב ? גיימינג במשחקים חדשים על הגדרות גבוהות + אינטרנט + צריכת תוכן + כתיבת מסמכים . 4. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אין צורך 5. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? קיים לי כרטיס מסך חדש של Geforce rtx 4060 Ti 16Gb מניח שמומלץ יהיה לשים אותו במחשב החדש 6. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה סבירה 7. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי, שלא יהיה ענק 8.עדיפות לssd NvmE של 2 טרה בייט לפחות . 8. האם האם יש צורך לכלול מערכת…

9. צהריים טובים, אני מקציב את התקציב שלי ל-PC עצמו עד 5.5K , לא כולל מסך מקלדת ועכבר (ועוד ציוד היקפי אם קיים) חשוב לציין שכבר הרכיבו לי בTMS מפרט מסוים, אבל אני לא קונה שום דבר עד שאני לא בודק את כל האופציות, הייתי רוצה גם לשמוע את הדעה שלכם \ כולל בניית מפרט שאתם ממליצים עליו בהתאם לדרישות שלי. להלן המפרט : (SSD לא כלול בפנים היות וכבר יש לי אחד) [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4670K 3.4Ghz (3.8Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%, align: center]1[/TD] [TD=width: 10%, align: center]₪1174[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]קירור מים Asetek 550LC - כולל מאוורר 120MM. בלוק ומשאבה מ…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שוב שלום. צמצמתי בסוף לפי הדרישות שלי את חמשת האופציות הבאות, אשמח אם תעזרו לי בבחירה - איזה מחשב בבחירה הראשונה שלכם, ואיזה כבחירה שניה? Dell Inspiron 3537 - Intel i5-4200 1.6Ghz - 6GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8670M 2GB - TouchScreen Dell Inspiron 3521 - Intel i7-3537 2.0Ghz - 4GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8730M 2GB - TouchScreen Asus S550CM - Intel i7-3517U 1.9Ghz - 4GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT635M 2GB - TouchScreen Asus S551LB - Intel i5-4200U 1.6Ghz - 8GB RAM - 750GB HD - 24GB SSD - Nvidia GeForce GT740M 2GB - TouchScreen Samsung NP350V5C - Intel i5-3230M 2.6Ghz - 8GB RAM - 1TB HD - AMD Radeon 8850M 2GB - TouchScreen מבחינת אחריות, לכל החמישה י…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ffooxx,

מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - את האמת אין לי תקציב מוגדר, לא זול ולא יקר מדיי יש מצב ב - 4-5 אלף ש"ח? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר בסיסית, שומע שירים וגולש באתרים, אבל מה שבאמת חשוב לי - צפייה בתכני 4K ועריכת וידאו (לפעמים אני מקליט עם כרטיס טלוויזיה תכנים באיכות HD ואז אני חותך פרסומות/דברים שלא רלוונטיים ומקודד אותם מחדש לקובץ MP4 או MKV שישקלו פחות מהקובץ המקורי כאשר הוא מוקלט). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא צריך, יש כונן SSD…

13. Started by ymss69,

טוב אז ככה, בכיתה י' החלטתי שנמאס לי ממחברות והחלטתי שאני עובר לנייד מהלך הזוי בתקופה ההיא, אחרי מחשבות רבות ואין ספור ביקורות רכשתי את הX40 של IBM, בתקופה ההיא הוא עלה סכום הזוי של קרוב ל12 אלף שקל, מעבד מסדרת M של אינטל, גיגה זכרון ודיסק קשיח של 40 גיגה, טחנת עגינה נפרד שבדיעבד אני יודע שהייתה מיותרת, המחשב שירת אותי 6 שנים, עד לא מזמן שהדיסק קשיח התקלקל ומאז אין לי כלכך רצון לתקן אותו כי הסוללות 3 תאים ו9 תאים כבר לא שורדות יותר משעה ביחד. עובד כבר שלוש שנים בתחום מכירות המחשבים, מכיר את התחום לעומק אבל ייעוץ תמיד עוזר. לאחר ההקדמה היפה, אני מתכוון להתחיל ללמוד באוקטובר, ויהיה לי גם קורס קודם החל מאוגוסט ככה שאני יצטרך מחשב בחודשיים הקרובים, חשבתי להתחיל מעכשיו כדי לבד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by IDAN AMRAM,

שלום לכולם. האמת הייתי צריך לקנות כבר מחשב לפני כמה חודשים אבל זה נדחה ועכשיו אני כבר חייב לקנות לפני תחילת השנה. ניסיתי לחפש פה בפורום כל מיני המלצות וכבר התבלבלתי. בבקשה תעזרו לי המחשב צריך להרכש כבר השבוע או גג שבוע הבא. (אני לא קונה את המחשב באילת) * מטרות המחשב? עבודה, גלישה, אולי קצת משחקים יהיה נחמד אם תהיה אפשרות אבל אם חורג מהתקציב אז להתפשר.. * גודל המסך? 15" נראה לי, מכיוון שזה המחשב היחידי בבית (אין נייח בנוסף) אז שיהיה נח לעבוד איתו (עדיף שיהיה יחסית קל משקל שיהיה נח גם לסחוב אותו בתיק) * רזולוציית המסך? קבלו את ההחלטה בשבילי, אני לא מומחה לעניין. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עדיף זמן עבודה כמה שיותר ארוך * האם יש צו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yaniv,

המחשב מיועד לחבר שלי שהתחיל ללמוד יג\\\'-יד\\\' ללימודי הנדסאי תקשוב (רשתות). לפי מה שחבר שלי אומר, המורה דרש מחשב עם i5 ולפחות 8GB RAM. התקציב הוא עד 3000 שקל ולא מעבר. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות בעיקר והרצת תוכנות שונות שקשורות ללימודים. החזקה ביותר היא תהיה VirtualBox. * גודל המסך? 14 אינצ\\\', לגבי מאט או מבריק זה לא משנה, אם אני לא טועה בקושי תהיה עבודה בחוץ (אור יום). * רזולוציית המסך? 1366x768 או 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? פחות מ3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות מספיק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה אך לא יזיק. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD של 500GB ומעלה. * כונן אופטי? לא * האם דרושה …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי לכולם, מישהו יודע מה המחיר המומלץ של מעבדה לבצע עבודה של החלפת מעבד למחשב נייד? אני מתכנן לקנות אחד ולעשות שדרוג למחשב שלי (ביררתי שאכן יש תאימות עם הלוח) בנוסף, האם סביר שASUS משתמשים בדבק תרמי? או שבד"כ ההחלפה של המעבד לא אמורה להיות בעייתית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. בניתי את זה: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪395 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 ₪282 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950733 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪201 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון A-Data DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 ₪150 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=D32G1333AR כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪601 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD ₪100 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH24N מארז כולל ספק CoolerMaster Elit…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייד עבור אחותי הסטודנטית. התקציב הוא בסביבות 3500 ש"ח, כולל מערכת הפעלה WIN7 ברישיון. המחשב ישמש למסמכים, גלישה באינטרנט וצפייה בוידאו דרך האינטרנט. הדרישות החשובות: - גודל מסך 15" - משקל עד 2.5 כולל סוללה (אפשר לחרוג קצת) - אחריות טובה (כולל עבודה וחלקים). - זיכרון: אנחנו נוכל להוסיף בעצמנו אם נצטרך המליצו לנו על LENOVO EDGE, אבל קראתי באינטרנט שיש לו בעיות עם האלחוטי והמקלדת. מה אתם אומרים? תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Abyss,

היי . אז ככה, אני רוצה מחשב נייח למטרות עבודה ובעיקר גיימינג אבל לא למשחקים כבדים במיוחד (Sc2, LOL) . עד כה מצאתי מפרט מתאים במחיר של 2700 של ב- KSP כאשר הלכתי על ה- GT630 (שקראתי ביקורות שהוא כרטיס מאוד גרוע אפילו למחיר הנמוך שלו).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. Started by tot5,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ואולי תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם י…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Iftach_Noam DS,

אני מחפש המלצה למפרט של מחשב נייח, לתוכנות כמו power bi, tablaeu, pycharm, juypter notebook. אולי עוד כמה. אני רוצה שהוא יתפקד טוב גם אם אתקין עוד תוכנות. לא מתכוון לשחק במשחקים וכאלה. תודה רבה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. 1) בסביבות ה2700-3000 אקנה באילת השבוע רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות צפיה בסרטים, מחשב ללימודי הנדסה * גודל המסך?15.6 * * משקל רצוי?אין העדפה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (500-1000GB) * כונן אופטי? לא קריטי בעקרון זה מחשב ללימודי הנדסה, חשוב שיהיה חזק ויריץ סרטי HD כמו שצריך. העדפה לחברת דל. מה דעתכם על אחד מאלה? : http://ksp.co.il/?list_compare=.22964..22962. תודה רבה לכם!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Qtec,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני לוחות מבוססי H81 עבור HTPC חדש - 1. Gigabyte GA-H81M-S2PH 2. Asus H81M-A אשמח לשמוע את דעתכם.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, רכשתי לפני כשבוע את הנייד הנ"ל ובאריזה לא היה דיסק של מערכת ההפעלה. זה אמור להיות ככה? כעקרון אין בנייד כונן דיסקים, אבל בכל זאת הייתי רוצה דיסק..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים