עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by morbidangel,

בוקר (צהרים) טוב חברים לקראת מבצעי BF חשבתי להתחשב בלפטופ חדש. הלפטופ ישמש אותי בעיקר לסביבת הלימודים (לכן רצוי גם שלא ישבור את הגב)- תכנות, מכונות וירטואליות. כמובן שגם עבודה שוטפת רגילה, אינטרנט, סרטים. גודל מסך רצוי הוא '13-'14. אם אין מנוס אז 15'. זמן סוללה אין לי אינדיקציה, כמה שיותר, יותר טוב, אך לא קריטי. אין צורך ביציאות מיוחדות. חשוב שיהיה כונן אופטי (לא Blue Ray). לא חובה BT. גודל כונן קשיח לפחות 320GB. אין לי ניסיון עם לפטופים כך שאיני יודע כמה אחריות בין לאומית חשובה. אשמח אם תתנו את דעתכם בנושא. לא צריך לכלול רישיון מיוחד למערכת הפעלה (מתכון להריץ אבונטו). פזלתי לגבי חברות כמו ASUS \ LENOVO \ SAMSUNG, בעיקר על דגמי האולטרבוקים. אשמח לשמוע הצעות. אגב, משתלם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Potter,

קניתי מארז של טרמלטק לHTPC וגם את המאוור BLUE ORB 2 שהמליצו לי כאן בפורום, ושהתחלתי להרכיב את את החלקים הייתי צריך לפרק 2 מאוורים מהמארז בגלל שהBLUE ORB כל כך גדול ולא יכול היה להכנס עם שניהם, האם זה תקין? כדאי גם שמי שקונה מארז יקח את זה בחשבון.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לחברי הפורום הנכבדים. אני מחפש מחשב נייד עבור גיסתי, ראשית הנה התכונות מהדביק: * מטרות המחשב? עבודות רגילות של סטודנטים, ללא משחקים, ללא תוכנות עריכת גרפיקה וכו', פירוט נרחב יותר בהמשך. * גודל המסך? לפחות 15.6 (העיניים שלה חלשות). * משקל רצוי? כמה שפחות עדיף, רצוי פחות מ2.5 קילוגרמים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, זה חשוב, עדיף לפחות 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות? אין חובה, אבל לא יזיק. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה, סטנדרטי אבל אפשר גם פחות אם צריך. * צורב DVD? אין חובה, אבל לא יזיק. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בעקרון הבחורה זקוקה למחשב לצורך לימודים, הווה אומר אינטרנט, אופיס וכו'. ה…

4. Started by n ne nee need help,

יש לי שאלה עבורכם: מה דעתכם על המפרט הזה?: CPU : AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU [ ¤ 448.85 ] 1 Motherboards: ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard(ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 514.01 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 267.96 ] 2 CPU Cooling : Spire SuperRock CPU Cooler for AMD [ ¤ 57.11 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 394.96 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9200 256MB DDR Video Card [ ¤ 599.68 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM LG x 52 Black ! [ ¤ 124.61 ] 1 Cases : Simbadda Master I LU Midi Tower …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by נמשל,

הצורך שלי הוא בעיקר אינטרנט, ומסמכי אופיס. בלי משחקים, אולי קצת סרטים. המחיר הוא 1300 ש"ח. המחשב מומלץ? האם ממליצים לקנות עוד זכרון? זה אפשרי במחשב הזה? איך המחשב לעומת האסוס הזה? Asus Eee 1015P היתרון הוא אחריות לשנתיים כולל שנה אחת אחריות לנזקים, שברים/גניבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ch33,

מתכנן לקנות בחודש הקרוב מחשב חדש, ואני רוצה לדעת בכמה אני יכול למכור את הנוכחי שלי. לוח אם Gigabyte M55S-S3 מעבד AMD Phenom II X2 555 4GB RAM זוג כוננים של WD של 500 ג'יגה כל אחד. כ. מסך HD5770 1GB מארז NZXT Trinity ספק SeaSonic 520W מודולרי. יש בו גם כרטיס קול של Creative, איזה Audigy או משהו שעלה לי בזמנו 200 שקל +-, ואולי עוד שטויות שאני שוכח אבל זה לא רלוונטי. מחשב ישן מאוד שעבר כמה שדרוגים מקיפים, בעקרון המארז ולוח האם כבר בני 5-6, שאר החלקים יותר חדשים. אין לי שום ציפיות פה, זה מחשב חלש, אני רוצה את המחיר הכי ריאליסטי וכזה שיאפשר לי למכור את המחשב מהר גם אם אפשר להוציא עליו כמה גרושים יותר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by gil2abir,

שלום רב, לפני מעמד הרכישה, אשמח להיוועץ בנוגע להצעות הבאות. המחשב מיועד ללימודים (אופיס, מטלב, ויז'ואל סטודיו וכדומה) סרטים, אינטרנט וכדומה. חיפשתי נייד שיהיה קל, דק, יחזיק יותר מ 5 שעות ללא הטענה, ויתן ביצועים טובים. אשמח לדעת מה מההצעות הכי משתלמת מבחינת יחס תמורה/מחיר. LENOVO YOGA2PRO I5-4200U (מה אתם יודעים על הביצועים והסוללה שלו? קיבלתי דיווחים שונים בעניין) 256GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y סה"כ 5000 ש"ח, + 60 דולר הרחבת אחריות 3 שנים או LENOVO IDEAPAD YOGA2PRO I7-4500U 512GB SSD •13.3" QHD+ (3200 x 1800) 8GB multitouch WIN8.1 GREY 1Y עבור 6180 ש"ח + 60 דולר הרחבת אחריות ל 3 שנים [TABLE=width: 170] [TR] [TD=class: product_title_t…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אוקיי אחרי הפעם האחרונה שביקשתי פה מפרט השתנו קצת דברים ובסוף התקציב גם גדל אמממ חשבתי על שני מפרטים שההפרש עלות ביניהם הוא בערך 900 שקל... די התלהבתי מהכפול ליבה שלא ממש יקר של אינטל, וההבדלים בינו למעבד השני אמנם לא גבוהים (בערך אותו דבר אני חושב) אבל חשבתי לקחת עכשיו כפול ליבה כדי שיתמוך בעתיד במשחקים עם תמיכה בכפולי ליבה מפרטי אינטל: דגם מחיר כמות Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 1770 ¤ 1 ASUS P5WD2 PREMIUM 1450 ¤ 1 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 880 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 580 ¤ 1 LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS 1150 ¤ 1 NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 325 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 An…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, חבר שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב חדש-מאחר ואני לא בתחום כבר לא מעט זמן אני מבקש חוו"ד נוספת. המחיר הוא לקופסא בלבד, אין צורך בציוד היקפי, המשחקים הם משחקים כבדים, סטייל battlefield, crysis ודומיהם. דגש חשוב מאוד למחשב הזה הוא שאני רוצה להשקיע במחשב שישרוד כמה שנים יפות בלי צורך לשדרוג או החלפה של חלקים מתים. ולכן חלק נכבד מהתקציב מוקדש למארז וספק שיחזיקו את המערכת, כי אפשר בכיף להחזיק כמה שנים עם משחקים על הגדרות לא מקסימליות אבל אי אפשר לשחק משחקים עם כרטיס מסך שרוף לי אישית יש ניסיון מצויין עם החנות skypc.co.il אז הרכבתי מפרט משם אבל אם יש לכם חנויות אחרות שיש לכם ניסיון טוב איתן (שירות לקוחות, הזמנה, אתר) באיזור כפר סבא אני אשמח לקבל גם משם. המפרט שאני…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by edencoh1990,

הו התקציב המרבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 אפשר לחרוג אם הפער מצדיק ממש בעוד 2000 שקל מתי מתוכננת רכישת המחשב? מיידי מה השימושים במחשב? (ציינו בפירוט מה תעשו עם המחשב, אילו תוכנות/משחקים תפעילו וכו'): אני מתכנת אז בעיקר להרצה של סביבות תכנות + מערכות הפעלה נוספות על המחשב כמו לינוקס בסביבה וירטואלית ואני מאמין שישמש גם לגיימינג אם כבר קונה מחשב חזק, בנוסף אני מחבר 3 מסכים שכל אחד מציג מסך שונה ומחזיק בו זמנית 20-30 חלונות אינטרנט + מלא תוכנות שכולם פועלות במקביל האם תבצעו המהרה ("OverClocking, "OC) למחשב? (ציינו את הרכיבים): לא האם יש חלקים שאין צורך לכלול במפרט? האם אתם צריכים אפשרות חיבור ל־…

12. שלום רב, אני מחפש מחשב נייד כתחליף לדסקתופ. אם רוב הניידות מוגבלת לתוך הביית (כך שהמשקל לא כל כך חשוב). רצוי שהסוללה שלו תספיק לפחות לשעתיים שלוש של הקרנת סרט. השימושים העיקריים של המחשב יהיו אינטרנט סרטים ומשחקים. (כאשר רוב הזמן הוא מתוכנן להיות מחובר לסך 22 אינץ) אשמח לקבל המלצה. כמו כן אשמח לקבל דעה עד כמה המחשבים הבאים ענים על דרישותיי: 1. 4890 ¤‎ HP Pavilion DV6-1040 - Full Keybord ‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB (2 x 2048MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎320 GB (5400)‎ ‎ Display‎ ‎15.6 Diagonal Hight Definition HP Brightview Display (1366 x 768)‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA GeForce 9200M GS, Up to 1790 MB (5…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by coldfire2,

בעוד מספר שבועות אני מתכוון לטוס לארה"ב, אני מתכוון לקנות מחשב NUC שיתפקד כשרת הורדות + שרת אפאצי וטומקט (פרוייקטים שאני מתכנן לשים עליו לא משהו רציני) חשבתי על זה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16856102055&cm_re=nuc-_-56-102-055-_-Product יש לי כבר כונן של 1TB וזכרון של 8GB מהמחשב הנייד שלי (ז"ל) רציתי לשאול האם המפרט שלו יספיק לדרישות שלי? יש לו בעיות התחממות? בגדול מה שמאוד קורץ לי זה הגודל שלו והמפרט כמו של מחשב נייד רגיל. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by 301289,

שלום לכולם, כמו שאתם יודעים לחיילים אין כסף, אז אם חייל רוצה לקנות מחשב זה משימה מאוד מסובכת, ולכן התקציב נמוך מאוד!. הדרישה מהמחשב שהוא יהיה מהיר, שקט, ויפעיל משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה) ראיתי והמליצו לי על מפרט הבאה: מעבדי ‏AMD Athlon II x2 245 2.9Ghz Socket AM3 Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For AM2/AM3 לוחות אם למעבדי ‏AMD GIGABYTE M61PME-S2P AM2+, AM3 nForce 430, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA ציוד רשתות On Board 10/100 מ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם הרכבתי את המחשב לפי המפרט במחשבים הממולצים https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236225 הרכבתי מחשב ורציתי לדעת אם צריך שדרוג או שהכל בסדר? הזכרון RAM סביר ? המארז ? חשוב לא מארז קטן מדי אלא גודל סביר איך החנות TMS ? תודה רבה מפרט זה הורכב ב - www.tms.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבדים: AMD Ryzen 3 2200G With Radeon RX Vega 8 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 380 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 278 זכרונות RAM: DDR4 8G 2666Mhz Hynix כמות: 1 - מחיר: ₪ 161 מארזים: Antec DP301M כמות: 1 …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by guyl3,

1. מה התקציב המקסימאלי? -7K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1)אני צריך להריץ מספר מכונות ויראוטליות במקביל Vmware (שרתים וקליינטים של Windows ולינוקס ) ודומיו לצורך לימוד רשתות תקשורת. 2) עובד על בניית קיט של מדפסת תלת מימד אז אני רוצה להריץ גם AutoCAD, solidworks 3)אני עוסק בתכנות אז תוכנות כמEcplise',visual studio 2012 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by IPIP,

אני ממש לא מבין בכל העסק הזה של מחשב נייד , אני צריך מחשב נייד לאינטרנט וסרטים 1080p עם מערכת הפעלה WIN 7 . * גודל המסך? כמה שיותר גדול * משקל רצוי? לא משנה , רק שלא יהיה כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אני לא מבין בזה , שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה איכותית ואמינה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by cb,

לפני כמה שנים טובות באתי פה להתייעצות לקנות מחשב..היה לי תקציב גבוהה (8000 שח)קניתי מחשב חזק שהחזיק עד היום בלי בעיה...היום הוא לא סוחב את המשחקים החדשים על הכי גבוהה..ואני בן אדם שלא אוהב להתפשר על איכות ומשחקים זה האהבה שלי...מגיל קטן. היום אני חירניק תפרן ויש לי 4500 שקל,אני לא מעודכן בכלל בעולם המחשבים והחלקים למרות שפעם הייתי חזק בזה...אבל עדיין אמרו לי שבסכום הזה אפשר להביא מחשב לא רע בכלל בשביל משחקים. יש לי הצעת מחיר עם מפרט,תגידו לי מה דעתכם.פתוח לגמרי להערות ולשינויים. (צירפתי קובץ וורד עם ההצעה) [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Forza Milan,

תתנו לאשכול הקודם לשקוע עמוק עמוק... חבל שהקפצתי אותו , בכל אופן... טוב זהו תקציב סופי הוא 5000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. ג'וני באשכול הקודם הביא לי את המפרט הזה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ 5095. אפשר לעשות בו שיפורים מסויימים או ללכת עליו? אגב אני מזמין את המחשב אחרי חופשת סוכות... יש לי עוד שבוע - ש…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by benn,

ערב טוב, הגיע סוף סוף הזמן להחדש, לצורך כך קניתי 1700X, רציתי להתייעץ עם המומחים כאן לגבי לוח אם וזכרונות. שמתי עין על הלוח ASRock Fatal1ty AB350 Gaming K4 שנראה מאוד איכותי עם הרבה פיצ'רים רציתי לדעת מה דעתכם עליו? לגבי הזכרונות: חשבתי לקנות את הזכרונות האלו, (Ballistix Sport LT 16Go (2400 ולעשות להם אוברקלוקינג. מה אתם ממליצים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין הגבלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצה מכונות וורטואליות, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Judas Iscariot,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית שוטפת(אופיס) ועריכה גרפית ומידול קל(פוטושופ, autocad, sketch-up וכד') * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? אין העדפה(כמובן שעדיף פחות מאשר יותר, אך המשקל אינו מרכיב קריטי) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא נחוץ, יכול להיות נחמד * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? SSD קטן בתוספת לHD רגיל יכול להיות טוב, אבל ממש לא נחוץ. HD 5400\7200 - מינימום 350GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן D…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (כבדים), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * משקל רצוי? פחות מ-3 ק"ג * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500GB, ואם יש גם SSD אז מה טוב. * כונן אופטי? צורב DVD. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by barakav,

אני רוצה לבנות מחשב גיימינג עוצמתי ,כרגע אני מוכן להוציא בין ל10000 8000 אבל במידת הצורך אוציא עוד. בנוסף דודתי יכולה לשלוח לי מארה"ב כרטיס מסך (כחלק ממשלוח אחר אז אין לי דמי משלוח) ועשיתי חישוב ונראה שגם עם המע"מ אז אם למשל אקנה את HD7990 RADEON של AMD אני יכול לחסוך יותר מ1000 שקל יחסית למחירים בארץ (מעניין אם תיהיה עוד הנחה בblack friday). אופציה אחרת היא ללכת עלGTX780Ti החדש של NVIDIA . עוד דבר ,פה ושם אני אשתמש במחשב גם לחישובים נומריים שיכולים לקחת אפילו כמה ימים ,אז אני אעדיף שיהיה מחשב חזק גם ללא קשר לכרטיס המסך ,כדי שיחסוך לי קצת זמן.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Ronfer123,

שלום, זה המפרט שאני עומד לקנות 870 ₪ - * מבצע * - Intel Quad Core i5 4570 3.2Ghz S1150 390 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-B85M-D3H S1150 340 ₪ - 8GB Transcend DDR3 1600Mhz 310 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 3 Years Warranty 749 ₪ - NZXT Phantom 410 Black + FSP Raider 650W 80+ Silver BUNDLE 90 ₪ - LG DVD-RW X24 GH24NS90 120 ₪ - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר סופי: 2869 ₪ השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך יותר חזק? יותר טוב? יותר משתלם לגיימינג? *** כמה הערות: אני לא מעוניין לעשות OC, רעש לא מפריע (ידוע שR9 290 יותר רועש אבל זה לא הבעיה), אני מעוניין בגיימינג כבד ו- FPS גבוה. אני מתלבט בין NVIDIA GeForce MSI GTX780 3GB Twin Frozr ל---- Sapp…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים