עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by gad57,

היי, אני מעוניין במחשב עבור לימודים (אופיס ), צפייה בסרטים גם ב HD ומעט משחקים. התקציב עומד על כ 3K ומצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815856 הבעיה היא שלא הצלחתי למצוא עליו ביקורת, האם מישהו מכיר את המחשב ויוכל לתת ביקורת? נוסף לכך, אם למישהו יש מחשב עם מפרט עדיף עד 3K אשמח להצעה. בגדול אני מעוניין במחשה עד 3 ק"ג, מסך 15~ אינ'ץ , אפשרות הרחבה ל 8GB,תמיכה בUSB3, וזמן סוללה סביר(3-4 שעות) עריכה: למרות מה שהמוכר באופיס דיפו אמר, הדגם שכתבתי לא תומך בUSB3...

3. Started by Posford,

אני מחפש מפרט מחשב עד 3,500 ש"ח. היעד שלו בגדול, דברים בסיסים כגון : צפיה בסרטים, Office, גלישה באינטרנט, משחקים חדשים. שיכלול מסך LCD, מקלדת, עכבר וצורב DVD. אני מודע שהסכום מעט, תנסו לעזור בבקשה.

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני מחפש להורים שלי מחשב נייד פשוט שבו יוכלו לגלוש באינטרנט, לדבר דרך סקייפ עם מצלמה וגם יוכלו לראות סרטים . אני יודע שהדרישות הם לא בשמיים אבל אני רוצה מחשב מחברה אמינה עם דגם ספציפי כדי שאוכל לקנות מחנות כמו EBAY . אם מישהו מכיר דגם ספציפי של מחשב שכזה - בבקשה שישתף אותי. תודה !

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by thedarkknight,

מתאים לאורקלוק נכון? http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=587bbd577a82e

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. מחשב, בתקציב של 4,000 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, משחקים, סרטים, וקצת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם מה דעתכם על המפרט הבא (מבוסס על I7 כי אני לא הולך לשדרג אותו בשנתיים\שלום הבאים) כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא : RADEON HD7950 3GB מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7 4770 3.4Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1578 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪45 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪385 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider כמות: 1 - מחיר: ₪520 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪329 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by galzohar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000-10000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר, Diablo 4, Arma 3. מסך 144Hz ברזולוציה 1440p (אולי ישודרג לפני שדרוג המחשב הבא) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן קשיח 2TB+4TB לאכסון מדיה ומסמכים כנראה יכולים לעבור מהמחשב הישן. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אבל לא על חשבון ביצועים ולא אם העלות מוגזמת. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב …

9. מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by סלבה מלנ,

תמליצו לי בבקשה על מארז טוב , קריר ומאוורר , לmini tower . בטווח של 200 שח

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  12. (ללא OC) השימוש: כפי שכתבתי בכותרת, בעיקר ל-MATLAB (סימולציות כבדות לעיתים) עם אפשרות לעבוד במקביל (בזמן ש-MATLAB רץ) עם וורד ו/או פיירפוקס, ואם אפשר אז גם ווינאמפ ברקע. מתכנן לעבוד עם המחשב מספר לא מבוטל של שעות, כל יום, כך שרצוי שיהיה שקט באופן סביר (לא בהגזמה, אני לא אולפן הקלטות), וגם רצוי שהמסך יהיה נוח לקריאה/כתיבה ממושכת של טקסטים (יש בכלל מסכי LCD שלא עומדים היום בדרישה בסיסית כזו, בהנחה שהם מחברה מוכרת?) זה המפרט: Intel Core 2 Duo E7400 2.8GHz 3Mb 1066mhz BOX, יחידות 1 ¤660 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4160 Arctic Cooling Freezer 7 LP, יחידות 1 ¤95 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3668 GIGABYTE GA-EG41MF-S2H Intel G41, יחידות 1 ¤…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום, אני זקוק להצעת מחיר הזולה ביותר עבור החומרה הבאה.. Intel E6300-מעבד לוח אם אני מתלבט..משהו לא גבוה מ650 ש"ח עם ביצועים טובים ומהירות עיבוד גבוהה 2*1 GB זיכרון 800MHZ לא משנה החברה.. כרטיס מסך..8800GTS 320MB ומארז עם ספק ומאוורר טוב.. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by GUY550,

היי לכולם ותודה מראש על העזרה . מה התקציב המירבי? 8000 שקל האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ועריכה גרפית - אפטר אפקטס ופרימייר, תכני HD (עריכת וידאו של 1080p) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן ווינדוס 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, גר במרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועיים הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וחיבורים ספציפיים? שיהיו הרבה חיבורי USB אני מניח 12. הערות נוספות, פירוט …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. זה מה שאני בניתי לבד סל קניות Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair DDR 4 32 (16Gx2) 2133 CL13 Vengance LPX Black CMK32GX4M2A2133C13 - בקניית מחשב חדש בלבד C32G2133C13K2V-NP ₪ 1,135 ₪ 1,135 Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד Noctua NH-U12S CPU Cooler - בקניית מחשב חדש בלבד NH-U12S-NP ₪ 230 ₪ 230 Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III Samsung SSD 250G 850 EVO 2.5" SATA III MZ-75E250B ₪ 448 ₪ 448 Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד Intel Core i7 8700K / 1151 Tray - בקניית מחשב חדש בלבד …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Yotii,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, למידה דרך האינטרנט, סרטים וטיפה משחקים (לא משהו כבד) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא כבד מידי עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, רק שלא יהיה קצר מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כלכך מבין בזה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיגיע ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תקציב: 2000+- (אפשרות חריגה של 250 שח) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום ליושבי הפורום, הגיע הזמן להחליף נייד - בכוון נייד עסקי. המחשבה המקורית היא על Think pad x1 yoga אבל רוצה מדי פעם לשחק בו - ולכן מחפש אחד עם כרטיס גרפי נפרד (discrete ולא intergrated למי שצריך את המונחים בלעז). בינתיים היחידי שראיתי שיש לו מפרט כזה הוא ה surface book, אך הוא מאוד יקר (בתצורה הזאת) וגם סובל מלא מעט השמצות בעניין דרייברים ובעיות אחרות. הרכישה בחול - כך שיכול ללכת על הזמנה מיוחדת של מפרט. ולשאלות החובה: 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 2K$ - רכישה בחו"ל. אם יש מחשב מושלם - אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, קבצי אקסל גדולים ושאר אופיס.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 2. מה שימושי המחשב .עבודה .משרדית. גלישה. סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא צריך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 4 ארדיסקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?כמה שיותר שקט יותר טוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. חבר הביא לי את המחשב הנייד של אבא שלו, מדובר במחשב של ECS עם מעבד VIA C3 Nehemiah עם 1GHz, עם זיכרון של 96 MB RAM. המחשב הזה בקושי זז. הוא ביקש שאני אנסה לבדוק מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של המחשב. כמה רעיונות שרציתי לבדוק איתכם: 1) כרגע מותקן עליו וינדווס XP SP1. האם ירידה למערכת הפעלה ישנה יותר, למשל 2000, תיתן שיפור בביצועים, או שאין בכך צורך? ואם לא, אז האם יש טעם לשדרג ל-XP SP2, או שגם זה לא יתן הרבה? 2) למחשב יש מעט מאוד זיכרון, האם ניתן להקצות זיכרון וירטואלי שיתן שיפור בביצועים? אם כן אז איך עושים זאת? 3) אולי יש SERVICES מיותרים שהווינדווס מריץ שאני יכול לבטל? איך אני יודע איזה מהסרוויסים אני לא צריך? כמו כן, איך אני יודע אם למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי או לא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים, תוכנות, אופיס, ריבוי משימות וכל הדברים האלו ב5700 ש"ח בלי חריגות אני צריך מערכת הפעלה במפרט, חשבתי על Home Premium 64BIT. אני חושב שבתקציב שלי מחשב מבוסס AMD יהיה עדיף, אבל תעשו את השיקול שלכם, אני הולך לשחק עם Dell 2007WFP אז אני חייב כרטיס מסך חזק שיעשה את העבודה. תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by YTZ,

אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by danielhr99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד אך ורק לעריכת וידאו כבדה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Aober Premiere, Adober After Effects אופן השימוש הוא יומיומי, זאת הפרנסה שלי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ברצוני לקבל במפרט 2 מסכי מחשב (עדיפות לסמסונג) שלא יעלו על 24'. …

23. Started by יהושע מנחם,

משתמש רשום 48 פורסם דצמבר 4 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית , בעיקר תוכנות ADOBE - אינדזיין , פוטושופ, אילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר ומסך 27 IPS 2K 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

24. מעבדי אינטל Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאוררים למעבדים Scythe Yasya CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL7-8-7-24 דיסקים קשיחים Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E צורבי DVD Pioneer DVR-219LBK DVD±RW x24 Black Sata LabelFlash מארזים Lian-li Lancool PC-K60B ספקי כוח Seasonic M12II-620 Bronze Active PFC 620W Modular רמקולים Microlab solo6c מסך Dell U2311H סה"כ : 6733 נשמות לפני שאני קונה אני רוצה להיות 100% בטוח מהקניה ועם ראש שק…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. היי אני חדש כאן מבקש חוות דעת בנושא מפרטי שהכנתי פעם ראשונה שאני מרכיב לבד את המפרט לכן בבקשה אם אפשר תגובות עם הסבר. סכום מקסימלי להשקעה 6.5K כולל מקלדת ועכבר המחשב מיודע לגיימינג בעיקר סרטים וכד' רזולוציית מסך: 1920*1080 אם יש המלצה למפרט אחר אשמח אם זה יהיה מ ksp.co.il דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Antec KUHLER Shelf 120mm PWM fan High-performance CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13254 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13811 …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים