ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,378 דיונים בפורום זה
-
האם המחיר שווה את המחשב... ? http://www.yardenpc.co.il/PrintProductDetails.asp?productid=964,447,450,1020
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום.. אני צריך מיפרט עד 3000k לצורכי משחקים בעיקר.. ללא מסך.! מעדיף מעבד אינטל! תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום!, אני רוצה להזמין שני מחשבים המיועדים למשחקים, סרטים, תוכנות, אינטרנט וכו'.. אך למשחקים בעיקר. אני רוצה ששני המחשבים יהיו זהים אך בתקציב של אחד יהיה כלול מסך 22" אז תחלקו את ה-10,000 ש"ח איך שבא לכם שיכלול: מחשב+מחשב+מסך=10,000 X+X+Y=10,000 ז"א ששני המחשבים יהיו אותו דבר או אם יש לכם שיקולים אחרים אשמח לשמוע. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 10,000 ש"ח - מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן למשחקים החדשים והכבדים שירוצו חלק על רזולוצית מסך 22" וכמובן שגם אינטרנט, תוכנות, …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ללא מסך ורמקולים. חשוב לי לדעת למה אתם תמיד שמים מעבדי amd ולא intel בגלל זהם יותר זולים? המעבד פנטיום 4 3200 ג'גה הרץ 1 מגה ביט קאש לא טוב? תודה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש, רצוי אולטרבוק בתקציב של גג 5500 ש"ח מטרת המחשב היא ללימודים, סרטים ואולי קצת פוטושופ כ מו שכתבתי למעלה אני מעוניין באולטרבוק אז חשוב לי שהוא יהיה קל והמסך עד 14" ברזולוציה FHD הבנתי שאם המסך הוא טאצ' אז הוא מבריק ואם לא אז הוא מאט הייתי כן רוצה שהוא יהיה טאצ' אז כנראה מסך מבריק כל היציאות הרגילות כמובן.. בהקשר של הכונן הייתי רוצה שיהייה SSD אמיתי, 256G זה סבבה לגמרי בשבילי חשוב לי שהביצועים יהיו מהירים ושהמחשב יעלה מהר כונן אופטי לא קריטי בכלל טוב נראה לי עברתי על כל הדברים החשובים.. בהתחלה חשבתי לקנות ZENBOOK של אסוס http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=864636 אבל הבנתי שהוא בלי SSD אמיתי וגם שהוא מתחמם קצת מהר מה אתם אומר…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל בעוד חודש לימודי קולנוע/טלויזיה, אני מתלבט האם עדיף לקנות מחשב נייד שאני אוכל לערוך בו סרטים ברמה גבוה או שעדיף לקנות לפטופ פשוט(נניח עד 2000 שקלים) ובעתיד במידת הצורך לקנות מחשב נייח. א) מה לדעתכם עדיף? ב) איפה או דרך איפה לדעתכם הכי משתלם לקנות מחשבים? ג) אגב יש באתר "מחשבים מומלצים", הסתכלתי על המחשבים לעריכת וידיאו, מדובר שם גם על מחשב נייד או שזה בנייה של המפרט המומלץ בשביל נייח? תודה רבה על כל עזרה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בעצם השידרוג הזה נובע מכך שיש לי בעיות בזכרון וזכרון חדש (DDR2) עולה הרבה יותר מדי... אני משחק בעיקר במשחקי רשת (LOL) ולא במשחקים עתירי גרפיקה כבדה. יתר השימושים הם שימושים סטנדרטיים. עלות היא לא ממש בעייתית, אבל עדיף שיהיה זול ככל שאפשר כל עוד האיכות לא נפגעת. כלומר, אני לא רוצה לקנות את המחשב הכי טוב שיש, אלא אחד שיענה על הצרכים שלי+. זה מה שיש לי: ספק כוח - Antec VP650PM (חדש בקופסא) מארז ישן (שאני לא רוצה כל כך להחליף בעיקר בגלל כסף) SSD - Corsair Force 3 (לא מחליף) הארד דיסק - WDC WD20EARX (לא מחליף) כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX550 Ti (לא מחליף) עד כאן מה שאני לא מחליף (אלא אם תגידו שאני חייב) רק לצורך המידות, יש לי לוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב: 6000 ש"ח. החברה ממני אני קונה את המחשב: TMS.co.il. המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 400 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 ספקי כוח Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU ¤ 450 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤ 398 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1570 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 180 1 שורה תחתונה: מה לעשות? מה לא לעשות ? אוברקלוק למעבד(יש אחריות בטיאמאס וזה בחינם)?…
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב ישמש בעיקר לגלישה, אופיס, פיקאסה, ארגון תמונות, סרטונים ביתיים, עריכה מזדמנת של סרטוני HD ביתיים, הורדות סרטים. חשוב לי שהוא יהיה מהיר, ושקט במידה סבירה (הוא בחדר נפרד) האם יש כאן משהו שהגזמתי בו, משהו שכדאי לשדרג? לגבי מארז עדיין לא הוחלט (אשמח להצעות) אני מתכוון לקנות בחנות אחת כדי שהם גם ירכיבו הכל (חשבתי על KSP פ"ת) תודה רבה, אייל מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte H77-DS3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Transcend 1x4GB DDR3 1333Mhz 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graph…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה בבנית מחשב לצורך סרטים, ומשחקים עד 6000 ש"ח רצוי צורב די וי די (lg -gsa4120b dvdrw).
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon 64 (4200+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 1,097.03 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 649.02 ש"ח 1024MB (2X512MB) PQI DDR II - 800 TURBO -CL4-4-4-12 929.13 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 479.02 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח Thermaltake Purepower 460W Blue light - Active PFC - ATX 2.01 530.36 ש"ח Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series [5,249.57 ש"ח] נ.ב - המפרט מזיגזג האם לא כדאי קונרו? מה דעתכם הכללית?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד -Intel i7 4820k 3.7ghz קירור למעבד -artic khuler h20 680 ראם -g.skill aegis 2x8 ddr3 1600mhz כרטיס מסך- gigabyte gtx770 2gb ddr5 דיסק קשיח- westren digital cavlar 1tb Ssd- samsung 840 evo 120gb צורב- samsung sh-224db/bsbs ספק כוח- seasonic 650w מארז- corsair carbide 330r תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gtx 1070 gaming X של MSI צריך מעבד, לוח אם, SSD (מעדיף את ה250 של סמסונג) ומארז עם ספק. בבקשה שהמארז יהיה עם מקום לעוד שלושה הארד דיסקים רגילים HDD 3.5 ושללוח האם תהיה יציאת סאונד אופטית. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, כל הכבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל F…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לרכוש מחשב חדש , ואת הישן להעביר לבנים שלי. תקציב - כפי שציינתי - כ8000 ש"ח - לא יותר , אבל אשמח אפילו להגיע ל 7000 ש"ח. יש לי 2 מסכים , אחד משמש לגלישה - כלומר ישנם כמה חלונות פתוחים במקביל. השני הינו מדגם M27Q 27 170HZ , שהוא העיקרי שלי ואיתו אני משחק. ברשותי 2 כונני SSD בנפח של 1TB , שאחד מהם אני מתכוון להעביר למחשב החדש. אז מכאן שאני רוצה שיהיה לי עוד 1TB מדור 4. חשוב להדגיש כי אין לי שום בעיה לרכוש את החלקים הבאים (אלו בלבד!) מחו"ל - אמאזון / ניואייג' (חסיד יותר של אמאזון): SSD / RAM . כרטיס מסך - אני מעדיף מהארץ - ואם אפשר אפילו באילת. אז אשמח לחנות שגם נמצאת באילת. למה ? כי רק את שלושת הח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן מה חבר'ה.. מה עם נשמע? אני צריך טיפה עזרה פה ושם במפרט המחורבן הזה שאני יושב עליו כבר שבועיים... אני צריך כבר להסגר ולהזמין אותו (לחבר שלי). זה הולך ככה... (אני ארשום את זה בלי פירוט והכל...אתם כבר תבינו מה אני מתכוון) AMD 1800 Gigabyte 7VA 256MB 2700 Leadtek GF4 460 WD 40GB 8MB LITE ON 48\12\48 RETAIL PINE...blablabla V92 Teac 1.44 LG Flatron 19 F900B זה באופן כללי... יוצא משהו כמו 4600 שח (כולל מסך) עכשיו הבעיה שלי היא שחסר כאן... רמקולים,מקלדת,עכבר,מארז וספק. הבעיה ש 4600 זה כבר יותר מדי... ועוד כל הדברים שחסרים זה עובר בכיף את ה 5000 שח ואני לא מוצא איפה לצמצם...(ברור שאפשר להוריד צורב אבל זה כל כך חבל... הוא כזה זול (כל הצורבים, לא רק זה). דבר שני זה מה אתם אומר…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב שישמש בעיקר לעריכת סאונד וקצת לשימוש גרפי, אז ככה: מעבד די חזק INTEL CORE 2 DUO מספיק, לא צריך מרובע ליבות לוח: צריך את עזרתכם... זיכרון: 2GB מספיק...? מסך: " 19 -"20 איכותי כרטיס מסך די חזק HDD 320 מינימום חשוב שיהיה שקט ומאוורר תוכנות יש, ציוד היקפי צריך: מקלדת עכבר ורמקולים איכותיים 2.1 תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום (או אתמול) פורסמה באתר כתבה על כרטיס מסך חיצוני לניידים שייאצ בקורב והיה גם קישור לאחד שקיים, בחדש אני לא יודע אם הוא מתאים לכל מחשב, לא ממש הבנתי אבל הבנתי שב"ישן" של ASUS http://hwzone.co.il/news/1168212383/1212/ הוא מתאים לכל מחשב נייד בעל יציאת EXPRESSCARD מכאן כמה שאלות: 1. בכתבה המוצר עוד לא יצא, אבל לפי מה שרשום נכון להיום הוא יצא כבר לפני חצי שנה בערך, אם ככה, מה המחיר שלו והאם ניתן להשיג בארץ? 2. עד כמה זה ישפר את הביצועים? נגיד עם כרטיס כמו 4850 או 4870? כי הבנתי שבניידיים היום הכניסה לא מספיק מהירה כדי ממש להעביר את הכמויות מידע הדרושות, האם השיפור מספיק משמעותי כדי שיהיה שווה לקנות את התושבת לכרטיס והכרטיס? 3. האם סדרת HP DV5 כוללת את היציאה המדוברת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך להחליף סוללה במחשב . ראיתי באייבי סוללה מקורית שהמוכר בסין האם אפשר לסמוך על המקוריות שו שזה מזויף? קישור לדוגמא http://www.ebay.com/itm/Original-Dell-Inspiron-battery-1310-T112C-312-0725-1320-Genuine-9-Cells-New-/260956760990?pt=Laptop_Batteries&hash=item3cc23c2b9e יש לי ניסיון בהזמנות רק מ- DX . המסחר דרך איביי ממוכרים סינים אמין הדברים מגיעים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד שישלים את המחשב השולחני בבית ויאפשר לי לעבוד גם בחוץ. מטרות המחשב הן עבודה על תוכנות אופיס ואינטרנט, שימוש בתוכנות מסחר בבורסה שחלקן קצת כבדות ואומא שמפעם לפעם אחבר מסך או שניים נוספים למחשב לכן ארצה כרטיס מסך שיהיה מסוגל לתמוך בכך וכן צפייה בסרטים. אני מעוניין במחשב קל ככל האפשר בסביבות משקל של 2KG. אני אסתובב איתו 3-4 פעמים בשבוע הרבה שעות ביום. אני מעוניין במסך גדול ככל האפשר ממה שבדקתי מסכי 13.3 ו-14.1 באים בחשבון לא מעוניין במסך קטן מהם. כמובן שרצוי זמן סוללה ארוך ככל האפשר המינימום מבחינתי הוא כ 3שעות. אני אעדיף מחשב עם התקנים אלחוטיים רבים ככל האפשר 802.11B/G/N בלוטות אני אעדיף חיבורים רבים ככל האפשר ESATA FIREWIRE DVI HDMI גודל כ…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי לנובו N100 3000 בן 4 שנים שנהרסה לו חצי מהמקלדת. "נהרסה" דהיינו הרבה מקשים תלושים ולא נמצאים כבר והרבה מאלה שכן נמצאים בכלל לא עובדים ולא מגיבים (כשאני כן צריך להשתמש במחשב הזה מדי פעם אני משתמש במקלדת USB חיצונית) שאלתי, האם קיימת בכלל אופציה כזאת להחליף מקלדת בלפטופים? ואם כן, זה משהו שאני יכול לעשות לבד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים בניתי מפרט חדש לאחר שבקשתי פה מספר פעמים שיעזרו לי בבניית מפרט, כיוון שיום יום המחירים משתנים והרכיבים משתנים על בסיס קבוע החלטתי לבנות מפרט חדש קצת ולקבל חוות דעת מכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תודה! דבר שני אני מבקש שהיצרן של לוח האם יהיה ASUS והכרטיס יהיה HD4870 CROSSFIRE. תודה[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 23:32:47 אה, עוד דבר המשחקים זה בעיקר סימולטר הטיסה של מיקרוסופט. שמעתי שזה מצריך מעבד חזק?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COFMW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1630*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-