ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro אספקה מיידית 596 ש"ח AMD ATHLON XP 1700 0.13 Micron !!! + FAN 409 ש"ח OCZ DDR 256MB PC2700 333MHZ 465 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 732 ש"ח Gigabye ATi Radeon 9000 PRO 64MB 539 ש"ח 3R SYSTEM NEON Light Silver אספקה מיידית 278 ש"ח PANOASONIC FLOPPY 1.44 51 ש"ח 17 CTX PR705F WEGA TRINITRON 1,230 ש"ח Creative Inspire 4400 4.1 527 ש"ח Logitech wheel mouse optical oem 75 ש"ח Genius KB-10X PS2 ENG/Heb 35 ש"ח Lite on x 52 OEM 148 ש"ח סה"כ 5,085 ש"ח …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד המבוסס על האריכקטורה האחרונה "Sandy bridge" עם המעבד "i7-2720QM" האם כרגע משתלם לקנות או שבעתיד הקרוב(חודש חודשיים) צפוייה להיות ירידה דרסטית במחירים??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Devision , Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FullHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!10,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא צריך לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:בעיקר למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כולל מסך * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?משחקים כבדים הכי כבדים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני,PHOTOSHOP 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מס…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע אם אני הולך להתחיל באביב או בשנה הבאה השימושים היהיו בעיקר visual studio ואו eclipse אני מלבט בין שני מעבדים I7-4500U ו- I7-4700MQ חשוב לי מאוד חיי הסוללה מכיוון שאני לא יודע כמה זמן איהיה מנותק מחשמל באונברסיטה הייתי מאוד רוצה להטעין אותו בלילה ולעבוד איתו בבוקר אבל מצד שני אני לא יודע אם ה4500U יסחוב את התוכנות האלה בצורה טובה יש מישהו שעובד אם התכונות אללו עם אחד מהמעבדים האלה ויכול להמליץ לי? בעקרון אני מחפש: -את אחד מהמעבדים הנ"ל -256 ssd -8 גיגה ראם -15.6 1080p מאט -מבנה קל ודק -חיי סוללה ארוכים תודה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בסביבות ה2000 שקל, אני צריך סתם מחשב ביתי לאינטרנט ודברים רגילים, לא למשחקים ודברים רציניים. תודה. [=
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד עם מעבד מינימום C2D (עדיף I3 / I5) 6500 / 6600 רשת אלחוטית תומך בתקן G \ N תומך בבלוטוס יציאה HDMI זכרון 4 GB דיסק קשיח מינימום 320 GB גודל מסך 15.6" כרטיס מסך סביר למשחקים קלים / בינוניים ללא מערכת הפעלה (כמה עולה מחשב עם / בלי מערכת הפעלה [מה ההפרש?]) תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים מפרט סופי זקוק לOK ממכם עד היום בלילה!!! מחר בבוקר קונה! חשוב להגיד "למחשב זה לא יבוצע שום OC" אך אם יבוצע בעתיד האם זה אפשרי במפרט זה? $ABIT VT7 VIA PT880 ,5P, FSB800/4dd400Dual, 2sata150 Raid ,X8, S5.1,lan 71 $P4 HT 2.8GHz 512K Tray 189 $DDR 256MB X2 400 TwinMOS Bulk 90 WD 80GB SATA 7200 8MB CACHE 82$ Palit GF4 TI4200 128ddr AGP8x - כבר נימצא אצלי Panasonic Floppy 8$ VIRGO Midi 350W USB Blue 30$ liteon 52x32x52 35$ סה"כ 505 דולר 2685 שקל כולל מע"מ מה אתם אומרים על זה? ובבקשה תסבירו לי למה לא לקנות מעבד פרסקוט? (מוכרים לי אותו באותו כסף בדיוק כמו הC)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס,עריכת תמונות בעזרת LIGHTROOM,צפייה בסרטים/סדרות אם אפשרות לנייד את המחשב בלי יותר מידי בלגן לסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן, LIGHTROOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? סבירות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל תודה! דבר שני אני מבקש שהיצרן של לוח האם יהיה ASUS והכרטיס יהיה HD4870 CROSSFIRE. תודה[br]פורסם בתאריך: 9.07.2008 בשעה 23:32:47 אה, עוד דבר המשחקים זה בעיקר סימולטר הטיסה של מיקרוסופט. שמעתי שזה מצריך מעבד חזק?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אכן כן קראתם נכון, 18,000 ש"ח. רציתי לדעת מה הדעה שלכם לגבי המפרת שלי CPU: Intel Corei5 2500k Mother Board: Asus P8P67 Evo Ram: G.Skill RipjawsX (2 x4GB) 1600Mhz VGA: Asus GTX 580 (reference model) SSD: Intel 120GB SSD 510 Series Hard Drive: Samsung Spinpoint F3 1TB 7200rpm Sound Card: Asus Xonar STX Optical Writer: Samsung Blu-ray DVD combo Case: Corsair Obsidian 700D PSU: Seasonic X-850 Gold Series 850W Keyboard: Razer BlackWidow Ultimate Mouse: Roccat Kone Speakers: Corsair SP2500 2.1 Operating System: Windows 7 Home 64bit Monitor: Dell Ultrasharp U2410 סה"כ - 15575ש"ח מKSPבנוסף לזה יש את הקירור מים שאני מזמין מחול: CPU block: EK HF Full CU GPU block: EK FC 570/580 bl…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - פיתוח, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 13-15.6אינצ' , מסך IPS * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - אין דרישות מיוחדות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - אין דרישות מיוחדות.* משקל רצוי? - פחות עקרוני חצי קילו לפה ולשם, אך כמובן שעדיף כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אין צורך בזמן סוללה מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי.. קודם כל אני רוצה להודות לכל האנשים שתורמים פה, אז ככה: דרישות שלי- מחשב למשחקים, כולל מסך 17" LCD של חברות ידועות (סמסונג, LG וכו'...) שיהיה עיצוב מארז יפה, שאני אוכל להריץ בו VISTA כמובן.. אם אפשר אז 2GB של זיכרון יועילו מעוד... ללא כרטיס מסך מובנה! שיהיה מבוסס מעבד אינטל, רצוי E6300 ולא מ KSP מחנות אמינה שלא עושה בעיות.. פחות או יותר 5000 ש"ח... וזהו.. תודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. התקציב המכסימלי - 2600 שח 2. מטרות השימוש - עבודה משרדית , אינטרנט, סרטים ומשחקים לא כבדים 3. ציוד הקפי - ללא 4. האם יש רכיבים שלא צריך לקנות - לא 5. עד כמה השקט חשוב - 8 6. אוברקלוק - לא יודע מה זה. 7. מערכת הפעלה - מיועדת WIN7 לא כלולה בתקציב. המרפט שהוצע לי: מעבד: Intel Dual Core E6300 2.8 Ghz לוח אם: GIGABYTE GA -P43 ES3G זכרון 2 כרטיסים של KINGSTON DDR22GB 800MHZ דיסק קשיח WD 500 GB 16mb 7200 SATA 2 כרטיס מסך PALIT GF 9500GT 1GB DVI/HDMI צורב DVD LG RW-DL-SATA מארז HUNTKEY HERCULES 550W יחד עם התקנת תוכנות (שאביא אליהם בעצמי) סך הכל - 2600 שח אני מתכונן לקנות גם מסך 19 אינטש האם לדעתכם המפרט מתאים? האם כרטיס המסך מספיק או שיש צורך לשדרגו ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות באופיס, סרטים, משחקים קלים, אינטרנט. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? 2.5 ק"ג לערך עדיף לא יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים- שעתיים וחצי זמן עבודה זה סבבה מבחינתי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא מבין בזה אבל שיהיה את החיבור לטלוויזיות נראה לי זה hdmi * בלוטות? חשוב אבל זה לא מה שיקבע * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 לא צריך גם יותר מזה (אמרו לי שההבדל בין 5400 ל7200 סל"ד הוא משמעותי אז עדיף 7200) * צורב DVD? אכן כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אחריות של שנתיים ככה בארץ זה לטעמי בסדר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מכיר חברות, יש לי נייד של טושיבה והוא סבבה אני …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום הגעתי הביתה ונגשתי למחשב הנייד של אבא שלי בשביל לראות כמה דברים.. פתחתי את המחשב והמסך נראה מטושטש במלא פיקסלים צבעונים (לא כמו פיקסל שרוף)ז"א הם יורדים בצורה מאונכת מלמעלה למטה... וזה קורם לטשטוש המסך ואי אפשר לעבוד ככה.. יש איזשהי דרך לפתור את הבעיה הזאת בבית או שצריך לפנות למעבדה? אגב, יש לאבא שלי מחשב של HP שנקנה מחו"ל...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט למשחקים. יש לי מעבד i5-2500K, ויש מסך (Dell 23"). תקציב - באזור ה4K-6K. אני לא רוצה להתפרע שלא לצורך, ומצד שני כן לבנות מערכת חזקה שתהיה רלוונטית גם עוד שנתיים-שלוש למשחקים ברמה גבוהה. משחקים - כל הסוגים (RPG, Shooters וכו'). המחשב יחובר למסך ברזולוציה של (1680 על 1050). ציוד היקפי - אין צורך. אני שוקל לחבר SSD בתור דיסק של מערכת ההפעלה, כתלות בעלות/תועלת שזה נותן. שקט - סטנדרטי, לא משהו מיוחד. אני מניח שזה מקביל לציון 6 בסקאלה. OC - רוצה לשמור על אופציות פתוחות, לא מתוכנן בשלב הראשון. מערכת הפעלה - אין צורך. חנות - אני מחיפה והמבחר פה הצטמצם משמעותית בשנה האחרונה. פתוח להצעות. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. היית מעוניין להתייעץ איתכם לגבי שידרוג המחשב שלי כך שיתאים לציפיות שלי. אני נתקל לאחרונה בהרבה נפילות FPS(בד"כ נופל מ50/60 FPS אל 20-5) ולפעמים ממש קיפאון של המסך וקריסה של הדרייבר של הכ.מ. ניסיתי לשנות גרסאות של הדרייבר(חדשות וישנות יותר) אבל הירידות של הFPS עדיין קורות והרבה,ככה שאני מניח שזה בעיה של החומרה עצמה. כמובן שניקיתי את המחשב(מאבק) ומריץ סריקות עבור וירוסים/ספיי וכ'ו. אני מבקש ממכם לעזור לי לאתר את הצוואר בקבוק שבעצם מגביל את הביצועים של המחשב ולכוון אותי לכיוון הנכון כדי להשיג תוצאות טובות(מצפה ל60 FPS ברוב המשחקים על רזולוציה של 1680X1050). מעבד: QuadCore Intel Core i5 750, 3033 MHz (23 x 132) לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L זיכרונות: Kingst…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Thief,GTA V,BF4,AC,Aion -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 29' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקורא שלום, עד לא מזמן, היה לי מחשב ישן (מ2009). לאחרונה הוא מת וקיבלתי מחשב נייח בן 3-5 מהעבודה וביצעתי שילוב בין השניים. נכון לעכשיו, הנתונים הראשיים שאני יכול למסור על המחשב הן להלן; אני מאמין שמה שהדבקתי בפוסט הזה זה כל מה שצריך כדי לדעת על המחשב. המחשב, בצורתו הנוכחית, לא הכי שקט. הוא כולל בתוכו 2 מאווררים בלי להתחשב בזה שבתוך הספק הכוח. אינני יודע מהיכן בוקע הרעש מאווררים אך אין לי בעיה להחליף גם וגם. (גם את המאווררים וגם את הספק כוח). אשמח לייעוץ והמלצה במידה ויש. תודה, יאיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
I74770 לוח אם : asus z87a 16gb ram Gigabaite gtx770 4gb oc ספק cougar 760w Wd 500gb blue זה המפרט בערך. יש באנדלים להכל אחריות מלאה לכל החלקים, המחשב חדש נקנה לפני חודש. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זקוק דחוף למכונת משחקים+מסך עד 8000 שקל מסך CRT או LCd לא משנה לי העיקר שיהיה טוב מחשב מעבד אינטל ולא AMD ! עד 8000 שקל בתודה אופק "דחוף"
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעוניין לקנות מחשב עד 3100-3200 גג זה התקציב :-\ רק מקלדת ועכבר הוא לא צריך יש לו מסך שלא אכפת לו להשאר איתו הוא אומר לי שהוא מעדיף להשאר איתו ולקנות רק תמחשב נראה לי שזה קצת חרא לשחק COD במסך 15 אינץ קוביה לפני 12 שנים נראה לי מבאססס הכל (הוא פשוט לא מכיר משהו אחר אז לא כל כך מעניין אותו ) אבל לדעתי זה באסה השאלה כמה זה יתן לו בפועל הבדלים ואם זה שווה בכלל כי נראה לי המשחקים יראו חרררבה מה אתם אומרים??? המון תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! תוכנות- אני צלמת אירועים, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ. נפח- מאחר וכל אירוע תופס בין 4 ל-8 ג'יגה יש לי צורך לפחות ב-Tera. שקט- מ1 עד 10 השקט חשוב-8, מאחר והמחשב נמצא בחדר השינה ולפעמים עובד גם בלילה. (10=השקט קריטי) מסך- הייתי שמחה לעבור למסך של eizo, יש לי אפשרות לקנות את ה-s2232 ב2500 ש"ח, יד שנייה במצב חדש חדש. אבל אני לא בטוחה שאני באמת צריכה מסך כל כך יקר, אשמח לקבל המלצה על מסך מצוין אך פחות יקר. לא פחות מ-22 אינטש, דגש על התאמה נכונה בין מסך לכרטיס מסך. תקציב- 4500-5500, המטרה היא לבנות מחשב מצויין לטווח רחוק, להשקיע במה שחשוב ולחסוך במה שאפשר. אין צורך בציוד היקפי ואין צורך במערכת הפעל…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-