עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pringles,

הציעו לי את המחשב ב3200 השימוש שלי זה AUTOCAD החדש קצת סרטים ומוזיקה איך המחשב יהיה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  2. שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. דרושה המלצתכם בנוגע למחשב חדש שאנו רוצים לרכוש המחשב מיועד עבור : >מחשב ביתי לשימושי אופיס (קצת) >הרבה שימוש בשיפור תמונות בתוכנת לייטרום (המון) > והרבה HTPC (חיבור כונן חיצוני עם כל הסרטים) המחשב אמור להספיק ל5 שנים ( כמו הנוכחי שלנו P4 שעובד מטוס על לייטרום אימייל ואינטרנט ומערכת הפעלהXP) זו הפעם הראשונה שאנחנו נכנסים לעולם הHDMI - וכל הסרטים כאמור ירוכזו בכונן חיצוני שאמור להתחבר/להתנתק מהמחשב הרכבתי כאן שני מפרטים = רוצה ליבחור ביניהם....האם הזול ביותר מספיק? כמובן פתוח לכל רעיון או עיצה חלופית תודה מראש לכל העוזרים!!! מפרט 1 : הזול ב 1862 ש"ח מעבד: [..] AMD FM1 A4-3400 (HD6140D) 2.7GHz - BOX ₪298 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-880GM-D2H ₪302 …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. משהו בסביבות 1000 ש"ח ללא מסך, מקלדת ועכבר בעיקרון יש לי גם כוננים קשיחים בבית אבל הם IDE ואני יודע שכבר הכל סאטה יש למישהו הצעה? תודה

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Buffalo_Soldier,

היי, חברה שלי מעצבת פנים והיא צריכה מחשב נייד חדש, בעיקר לעבודה על תוכנות Revit (תלת מימד) ו-AutoCad. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות לעיצוב פנים - בעיקר Revit (תלת מימד) ו-AutoCad א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש קבוע ב-Revit, AutoCad ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרה כי אני לא מבין גדול בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 אבל עדיף לא להשתמש בזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וטלוויזיה (בHD) ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עומד להתחיל ללמוד תכנות כנראה אז אני עדיין לא מכיר את התוכנות אבל כנראה שאשתמש בהם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. shadow of mordor, the witcher 3, batman ark…

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מעוניין בעצה לגבי מחשב משחקים (עדיף כבדים, או בינוניים). אין צורך בציוד היקפי: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, צורב. יש צורך ב: - מארז (אני נוטה ל-6A19 כשילוב של איכות ומחיר) - מעבד (נטייה חזקה ל Core 2 של אינטל, למרות שאני מעריץ של AMD) - זכרון (1GB), כמובן מהיר במינימום מחיר. - לוח אם (שיכלול כרטיס רשת, רצוי 1GBit, כרטיס קול של לפחות 5.1, BIOS נעים - אבל אל בהכרח מיועד לאוברקלוקינג). - כרטיס מסך (הייתי די נעול על ה-7600GT, אבל ראיתי פה הצעות עם 7900GS - אשמח להמלצות). - הרד דיסק (בעל קאש מקסימלי, עם יחס עלות-תועלת מקסימלי). מטרה: מחשב חזק ושקט, ולכן אם יש צורך במאוור שקט למעבד - אשמח. האם כדאי לחכות לארבע ליבות שייצא (בתקווה) בנובמבר? האם כדאי לחכות לנובמבר …

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  8. Started by Nitrous90,

שלום לכולם. המפרט נועד בעיקר לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים). מדי פעם אני אשחק במשחק או שניים, לכן אני אצטרך את הכרטיס מסך. לא זקוק לציוד היקפי. לא מתוכנן OC מלבד מה ש-TMS יעשו איתו. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 E5200 ¤ 359.00 1 ¤ 359.00 לוחות אם GIGABYTE GA-G31M-ES2L GA-G31M-ES2L ¤ 296.00 1 ¤ 296.00 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU APEX ¤ 171.00 1 ¤ 171.00 ספקי כח FSP 350W FSP350-60HCN 120mm FAN 3xSATA A.PFC 78-80% Efficiency PSU 350-60HCN ¤ 143.00 1 ¤ 143.00 זיכרונות A-DATA 4GB (2x2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme D24G8004AD ¤ 299.00 1 ¤ 299.00 כוננים קשיחים Western Digital WD32…

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by kuBBia,

שלום, אני סטודנט לעיצוב, אני רוצה לקנות לפטופ ללימודים ובהמשך לעבודה חשבתי להזמין workstation מארה"ב תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכ500ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מחשב למטרות עיצוב- Photoshop,Solidworks,Illustrator (מן הסתם גם שימוש רגיל אינטרנט וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). למטרות עיצוב, כרגע בתור סטודנט בהמשך לפרנסה, בעיקר סוליד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  10. שלום אנשים, אני מתלבט לגבי קניית לפטופ עם מעבד 1.73 DUAL. למה אפשר להשוות את הביצועים שלו? משחקים יעבדו עליו טוב?בהנחה שהכרטיס מסך X1600?וג'יגה זכרון... לאיזה מעבד רגיל הוא חופף?שווה להשקיע במעבד 1.83 DUAL או אפילו 2 DUAL במקום?יש הבדל עצום?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ______________________________________________________________________________________________ | CPU : Intel Core 2 Duo E8400 Box OverClocked | 862 |_______ | CPU Fan: Thermalright Ultra-120 eXtreme | 264 |_______ | MotherBoard: GIGABYTE GA-X48-DS4 | 1078 |_______ | Memmory: Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 80…

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  13. הייתי מעוניין בעזרתכם בלהכין מפרט ואם תוכלו להפנות אותי גם לחנות זה בכלל יהיה מעולה ל HTPC שיהיה גם משחקים

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  14. Started by adirtnt,

רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. גלישה באינטרנט, אולי אולי קצת וורד יכלול וינדוס בטריה ארוכה יחסית משקל לא קריטי אבל שלא יהיה כל כך כבד דיסק קשיח לא בנפח גדול במיוחד..משהו כמו 20 ג'יגה 40 ג'יגה ושיהיה לפחות ב-5200 סל"ד זכרון 512 וזהו בערך אני לא מבין גדול אבל אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט..כל המסנג'ר ICQ ושיחות אינטטרנט עם מצלמה ומיקרופון וזה. סה"כ לא דרישות גבוהות אבל סטנדרטי וזול תודה!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. אפשר הצעות? ??? :-\ מפרט למחשב סוס למשחקים כבדים ושיביא איכות גרפית טובה בתקציב של 8500 שח גג בלי מסך תודה

• 77 תגובות
    • 6k צפיות
  17. Started by stoneskin,

שלום אנשים! אני צריך מפרט לאח שלי שמתחיל ללמוד השנה.צריך הכל כולל הכל(כן-גם מסך) חוץ מהרכבה.המחשב נועד לשימושים בסיסיים-לא משחקים בפירוש.אינטרנט,מוסיקה(רמקולים סבירים מינוס-מה לעשות-התקציב...),סרטים הורדות ואולי שמוש בהמשך בתוכנות כמו MATLAB ו-MATHEMATICA.אני אישית מסתדר טוב עם בארטון 2500 והתוכנות הללו אז לא צריך מעבד בשליש תקציב. אם אפשר לראות מפרטים גם מזיגזג וגם מקיי.אס.פי-תבורכו אה-עוד דבר-שיהיה AMD ואם ממש כדאי אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח איפה התותחים שאני רואה פה כל הזמן? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  18. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי מחשב רגיל אני חשוב מה לשפר בו הינה המפרט : Amd Athalon 64 Processor +3000 1.81 GHz 512 RAM Redeon X300SE אני עוד כמה ימים מרחיב RAM ל 1 GB תמליצו לי מה עוד לשפר במחשב

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  19. כעיקרון אני צריך שידרוג למחשב למשחקים בגדול, ושימוש ביישומים רבים באותו הזמן. (בחודש הבא). אני צריך לשדרג כרטיס מסך, לוח אם ומעבד. מה שאתם רואים במפרט מחשב שלי בפרופיל זה מה שיש לי כרגע עכשיו.

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by ZeppeliN,

מה העניינים חברה? המחשב שלי כבר בן איזה 3-4 ובא לי לדעת כמה הוא שווה היום. Q9550 + קירור קולר מסטר לא זוכר את הדגם לוח אם GB EP43 4GB DDR2 PALIT HD4870 1GB SEASONIC 500W מודולרי CM590 תודה!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  21. אלהן הרכבתי מפרט לידידה שכולל מסך שנועד לצרכי גלישה ברשת/Office/הכי רחוק במה שקשור למשחקים זה משחקי פלאש וכאלה. אז בניתי מפרט אני לא ממש סגור עליו הוא מ KSP היא אמרה לי שהתציב 2000 שקל מה שהיה בלתי אפשרי אז חרגתי . אשמח לקבל את תגובתכם. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray 1 315 315 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר סה"כ P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL 1 260 260 זכרונות‏ DDR II 800Mhz כמות מחיר סה"כ 2GB Kingston Value 1 140 140 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II- WD1600AAJS 1 205 205 צורבים‏ LG כמ…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by ModChiP,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? ההורים נותנים 4200, הוא יכול להוסיף עוד 700, השאלה האם זה שווה לו להשקיע את זה במחשב או לקנות מסך יותר טוב מה19 שיש לו כרגע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מישחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAIV/V ,prototype1/2 וכדומה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 …

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. Started by BioTech,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את ה…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. Started by sky011,

שלום סליחה על השאלה הקצת טיפשית???? אם אני לוקח איתי את הנייד לארה"ב,איזה חיבור חשמלי עלי לקחת איתי. הרי המתח שם 110 וולט והתקעים שקעים שם שונים. תודה

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  25. אהלן..! אני רוצה לקנות מחשב... מה עדיף לי אינטל או AMD??? ולמה... המחשב הוא למטרת מוזיקה סרטים משחקים הדברים הרגילים אבל שיהיה מחשב תותח!! המחשב צריך לכלול הכל כל הרכיבים+מסך (שטוח ,לא LCD) +הרכבה+מקלדת ועכבר, אין צורך ברמקולים יש פה שני מפרטים של AMD שחברים באתר הביאו לי מה יותר טוב מבניהם ואם אתם יכולים לתת לי עוד הצאה יותר טובה מאלה המחיר המקסמילי שלי הוא 5 אלף אלה ההצעות: 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8N Ultra - 9 nForce 4Ultra Socket 939, PCIX 16, LAN 2xGigabit, Dual DDR400, SATA , RAID, 1394 1 x דיסק קשיח HITACHI 80 gb 7200 rpm SATA II 8 mb buffer 2 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb PC-4000 (32* CL 2.5-3…

• 2 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.