עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elior021,

Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray P8H67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI 2xMini DP PCI-E 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) 620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail) סה"כ 4100 בניתי אותו היום אשמח לביקורות והצעות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by House M.D.,

היי, יש ברשותי מחשב Dell n5010 עם מעבד i5 460M וכרטיס מסך HD4650. נקנה בינואר, ועבד מעולה עם משחקים בינוניים. לפני חודש הוא התחיל להתחמם מאוד, סביב 90 מעלות בזמן משחק למעבד וכרטיס ו55 מעלות לדיסק קשיח. החלפתי משחה טרמית, זה מאוד עזר (הוריד ל75 מעלות את המעבד והכרטיס והדיסק ירד ל50 בערך). לצ'יפסט אין heatsink אז לא יכולתי להחליף לו משחה. זה היה לפני חודש, עכשיו זה התחיל להיות עוד יותר גרוע: מעבד כרטיס מסך וצ'יפסט סביב ה95 מעלות בזמן משחק. לאחר כמה דקות הכרטיס עולה ל102 ואז המחשב נכבה. דיסק קשיח סביב 57 מעלות בזמן משחק. מכיוון שהחלפתי משחה טרמית רק לפני חודש וזו כנראה לא הבעיה - מה אני יכול לעשות בנידון? אין עליו אחריות כי הוא נקנה באמריקה וחוץ מזה פתחתי אותו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by zahiz007,

שלום, כרגע אני משתמש ב X61 אבל לאט לאט הוא מתחיל לעלות לאט, לקרטע מעט בקיצור הגיע הזמן למחשב חדש. אני מאוד מאוד מרוצה מה X61. האיכות ניכרת בכל דבר. מה האפשרויות שלי במגבלות התקציב למחשב 13.3? שימושים: תכנות (visual studio, Eclispse) ודומיהם. משחקים (לא ה TOPEND). חשוב שיהיה שקט, חזק ובעל זמן סוללה סביר (3 שעות +). תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ פה ושם, משחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - 8.3 PostgreSQL ברמה די כבדה בשיתוף עם Poker Tracker 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקולים פשוטים וצורב. ישנו כבר מסך E2350T של LG 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8/10 6. האם מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני עומד לרכוש מחשב ורציתי חוות דעת אחרונה לפני שאני מבצע את הרכישה. מטרת המחשב היא לא משחקים (אני אשחק במשחקים, אבל לא עד כדי כך חדישים -GTA VC, GENERALSתWC3 וכו) מעבדי אינטל P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) לוחות אם למעבדי אינטל - ASUS P4R800V(ATI) VGA(radeon 9200),lan זכרונות - DDR 400 512MB Dual Chanel (2x256MB) דיסקים קשיחים- SEAGATE 40 GB 7200 ATA-100 Barracuda כרטיסי מסך- ATI RADEON 9200 Shared 64MB+TV (און בוארד...) כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? FLOPPY SONY 1.44 כרטיסי קול - On Board 128Bit כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? LG 52 x 32 x 52 (kit) ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI 400W usb מקלדות …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. קניתי מחשב נייד, יותר נכון הזמנתי.. הוא אמור להגיע אלי תוך 10 ימים. להלן המפרט: מעבד Celeron 2100 מסך 14,1'' TFT 1024x768 זיכרון SODIMM DDR 256MB דיסק קשיח 20GB Toshiba כונן נוסף DVD כונן דיסקטים 1,44 internal כרטיס קול AC'97 Codec כרטיס מסך SIS 315 64MB Shared מודם 56,6K SmartLink כרטיס רשת 10/100 יציאות LAN 10/100 + Modem/Fax 56k / USBx2 / PS2 Speakers / Fire Wire / TV-out / PCMCIA / IrDA כולל Li-ion Battery (Internal)+Carrying case מידות 308x254x37.5(WxDxH) משקל 3.25kg מחיר 5700 ¤ + 75 משלוח עד הבית המחשב נקנה מ-KSP... מישהו מכיר את המחשב הזה? אני יודע. הדיון הזה אולי קצת טיפשי, אבל אם למישהו יש או אי פעם השתמש במחשב הזה …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by wbadger,

שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב נייד צריך רק שיעבוד חלק עם עבודה משרדית (לא צריך מחשב-על, זה לא למשחקים) חשוב מאד שיהיה דק מאד וקל מאד (מבחינת המשקל), ושהגודל של המסך יהיה לפחות 12 אינץ'. דרך אגב, שמתי לב שבתגובות שלכם פה בפורום אתם כותבים רק מפרט אז בבקשה תכתבו גם לאיזו חנות לגשת כדי לקבל את המחשב שאתם מציעים, מומלץ משהו באיזור תל אביב. תודה רבה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by rudyzplace,

אני מעוניין לקנות מחשב עד 3000 ש"ח ללא מסך.הבנתי שבעזרת OVERCLOACKING אני יכול להשיג בתקציב הזה את המחשב החזק ביותר. מה לקנות? איזה זכרון ,לוח, מעבד ? AMD,INTEL ? CAS2 ? איזה קרור? איזה מארז ? מה נותן את התוצאות הטובות ביותר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Dready,

AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [AMD/DDR] GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Sapphire Atlantis Radeon 9600 Pro 128MB DDR DVI Video Card Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case CD-ROM Asus x 52 Computer Assembly total:3,760.98 לא לעבור יותר מדי, ואם אפשר לקצץ תמיד טוב

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Nihil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (מערכת ההפעלה חלק מהתקציב - המסך אינו חלק מהתקציב.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7800 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, אך גם תכנות, הרצה של Virtual Machines, עריכה גרפית ב- Photoshop וסרטי HD. 2.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VM Player (תדיר) - VM אחד בלבד שיריץ Linux. Visual Studio 2010 (תדיר) Photoshop (מזדמן) 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, Syndicate, Elder Scrolls: Skyrim וכו' -מה…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, הרצוני לפתח אפליקציה לאייפון. יש לי PC. ראיתי שאפשר להריץ את כלי הפיתוח רק על iOS. ראיתי שאפשר להתקין מכונה וירטואלית על PC שתריץ iOS. עם זאת, המחשב הנייד שלי אינו תומך בגרסא של vmware שמאפשרת את זה. לכן אני מתכוון לקנות תחנת עבודה לצרכי פיתוח. אני צריך שהמעבד יתמוך בסוג הזה של וירטואליזציה, ושיהיה חזק כדי להריץ כלי פיתוח+תחנה וירטואלית+אמולטור של אייפון וכאלה במקביל ועדיין יהיה מהיר. יש לי עד 2000 שקל אבל הייתי שמח אם היה ניתן להרים משהו ראוי בפחות. אין לי צורך בציוד היקפי בכלל. תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dotans75,

שימו לב, בעקבות מתנה שקיבלו כל עובדי אינטל בקרית גת אפשר למצוא עשרות אולטראבוקים ביד2 במחיר של NEWEGG. הדגם של כולם זה ASUS ZENBOOK PRIME UX31A והם חדשים לגמרי באריזה. הדגם עם המפרט המדויק עולה בניואג 1000 דולר. (עם שנה אחת אחריות.) מומלץ למי שתיכנן לקנות בחול או למי שאין לו מי שיביא משם מחשב...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום רב, עקב מבצעי הבלק פרייד והרצון להשתרג ממחשב עתיק - בן 8. חשוב מאוד אפוציה התמיכה בתיכנות - תוכנת כמו ,Quartus,MATLAB,VS,VB,Orcad,Viso 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתציב? רצוי שלא, אבל במקרה הגרוע עד 400 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים ותיכנות (ותכני HD - עדיפות נמוכה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזמן/תדיר/כבד/פרנסה) התוכנות הרשמות מעלה, אופן שימוש - חלקן פעם בשבוע חלקן פעם בחודש. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD 6, GTA 5,CRYSIS,FAcry 3 ועוד. -מהי הרזולוציה…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום רב פורום אני מחפש מחשב נייד איכותי למטרות עסקיות בעיקר ולמטרות גיימינג בסיסיות (גיימר חובבן). התקציב שלי נע בין 3.5-4K והמחשב צריך לכלול מערכת הפעלה. מחפש מחשב שיחזיק לאורך זמן. מנוחת עולם מובטחת לעוזר הנחמד שבת שלום תומר

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. היי, המחשב שלי שבק חיים ואני צריך לקנות חדש כמה שיותר מהר בשביל הלימודים בזום. הבנתי שכדאי לי לחכות שבוע למעבדים החדשים של אינטל רציתי לדעת כמה זה באמת שווה את האי נוחות של לראות הרצאות בטלפון במשך שבוע? עד עכשיו היה לי נייד אבל אני רוצה לקנות נייח כדי שאוכל לשחק בcyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020 שיצאו השנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו cyberpunk 2077 ו-flight simulator 2020. בנוסף תוכנות 3D כמו אוטוקד ו-Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

16. שלום וברכה צריך מחשב למשרד הנהלת חשבונות על המחשב מותקנות תוכנות הנהלת חשבונות + הנהלת עמותות פתוח רוב הזמן כ 4-5 תוכנות + אקסל + 10-15 חלונות אינטרנט בנוסף למחשב מתבצעים חיבורים מרחוק תוך כדי עבודה על מחשב ואנשים נוספים עובדים בו עם שולחן עבודה מרוחק ומשתמש אחר. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 אפשרי לחרוג ב 500-700 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? כמו שציינתי למעלה עבודה משרדית תובענית פלוס חיבורים של שולחן עבודה מרוחק על ידי כמה משתמשים בו זמנית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב ב…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amyu98,

אהלן, כמה יעלה בערך לוח אם + מעבד + 2/4 ראם + כרטיס מסך + שיספיקו כדי להריץ משחקים חדשים גם על מינימום?של אינטל? ושל מתחרים זולים יותר? כרגעכבר יש hard disk חדש יחסית של 500 GB ככה שלא צריך חדש. אין לי בעיה להזמין מחו"ל. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 עדכון:2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח עדכון:50-100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט,עבודה משרדית ואולי מעט מאוד סרטים (לא HD). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by ShayGTi,

טוב כמו שציינתי כבר פעם, מפרט לאינטרנט, הורדות, קולנוע ביתי ומשחקים יחסית קלים גרפית. מחר אני הולך לרכוש את המחשב, מקווה שהמחשב יעבור את צוות השופטים של HWZONE אז ככה: מעבדי ?AMD?: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 ש"ח לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS: A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 595 ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 X2 530 ש"ח דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL: 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 ש"ח מארז: HEC Compucase CI-6A21 400W 395 ש"ח סה"כ כולל הרכבה: 3340 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום, לאחותי היה מספר ניידים לשניים מהם היתה אותה בעיה שהתקלקל לוח האם אחרי שנתיים של שימוש והאחרון של HP יש בעיה עם ראש הסיכה איפה שמחברים את המטען וHP דרשו 1400 שקלים תיקון (כי הם חייבים להחליף את כל לוח האם!) הערה חשובה: אחותי משתמשת בנייד רוב הזמן כאשר היא יושבת על הספה או במיטה ומכינה דפי עבודה או מצגות או סתם גולשת וצופה בסרטים וסדרות לזמן ממושך (ממושך מאד ולרוב היא שוכחת את הנייד מחובר לחשמל ודלוק) ***חשוב לה נייד כמה שפחות מתחמם ושיהיה מספיק חזק לשרוד לכמה שיותר שנים (אחריות שלוש שנים חובה או אפשרות הרחבה לשלוש שנים לפחות) * מטרות המחשב?:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים , צפיה בסרטים * גודל המסך? 13" ומעלה (כמה שיותר גדול) * משקל רצוי? לא חשוב בכלל …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הכנתי מפרט לתקציב של 3,000עד ש"ח-שילוב של עריכת וידיאו חובבנית (פרימייר אלמנטס) , לכידה והמרה של וידיאו, מידי פעם משחקים אבל לא כבדים מדי, סרטים ואינטרנט. יש כמה סוגיות שאשמח לתשובות. -האם כל המערכות יעבדו בצורה האופטימלית אחת עם השניה ? -לקחתי 6 ג'יגה זיכרון כדי שהמחשב יכול להתמודד עם כמה פעולות במקביל האם לצרכים שרשמתי זה יותר מדי או שאם יש לי תקציב אז דווקא יכול לשפר את הביצועים ואני ארגיש הבדל משמעותי? -אגב הוספתי קירור גם למעבד, האם צריך או שמגיע קירור מורכב כחלק מהמעבד (BOX) שרכשתי ? -מה לגבי הספק כוח שמגיע יחד עם המארז ? 400W יספיק וישמור על המחשב, האם הספק של החברה המצויינת הוא אמין וברמה טובה ? תודה ! AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 …

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by itamar_moa,

שלום לכולם, יש לי הארדיסקים (SATA 2 וIDE אחד) יש לי כרטיס מסך (ATI Radeon HD 4890) יש לי ספק כוח (enermax pro 82+ 625W) עכשיו מה שאני צריך זה לוח אם, זכרונות ומעבד. התקציב הוא 3K פלוס מינוס. חשוב לי שהמעבד יהיה של אינטל, זיכרון של 8 ג'יגה פלוס, שללוח אם יהיה אפשרות לESATA וכרטיס קול מובנה טוב, מארז שיכיל לי 4 הארדיסקים יקרר כמו שצריך ויהיה שקט (מה אתם אומרים על הCoolerMaster Storm Sniper שיעשה את העבודה?) הצרכים שלי במחשב מגוונים. משחקים, גרפיקה דו מימדית ותלת מימדית, לראות סרטים, אינטרנט ושימוש משרדי לכל דבר תדה מראש לכל העוזרים למניהם. איתמר

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימלי? 5500-4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשרי לחסוך כמה שניתן אבל לא על חשבון ביצועים וגרפיקה (מסך איכותי וכרטיס מסך עם יחס עלות תועלת גבוה) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעוד כ500 ש"ח אבל בעדיפות שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? HD, משחקים, מוזיקה, תוכנות qaurtus, microvision 4 ,C++/C , visual c, VHDL א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה)., תדיר ופרנסה בקרוב בעז"ה. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nir2011,

היי חברים, אני מחפש לפטופ חזק ביותר, כזה שיתאים הן לעבודה רציפה עליו, הן לשימוש בתוכנות כבדות למיניהם, תוכנות עריכת סרטונים ותמונות והן שיעמוד בעומס של תוכנות ועידה בוידאו כמו סקייפ ואובו. אובו היא תוכנה רצינית שניתן להעלות אליה עד 12 אנשים לשיחות וידאו בועידה וזה דורש מחשב חזק מאוד. אני אתן כמה כללי ברזל שמאוד חשובים לי ואשמח אם תעזרו לי לקבל החלטה נבונה ולהפנות אותי למקומות הנכונים. אני משתמש במחשב לעבודה, כך שהוא חייב להיות מהיר ולזוז מהר, אין לי זמן למחשבים שנתקעים כל שנייה ולצערי נתקלתי בכאלה. כמו כן, שיתפקד בצורה טובה גם עם הרבה תוכנות שפתוחות בבת אחת על המסך. אני עובד עם לפחות 15 מסמכים פתוחים בו זמנית, כמה דפדפנים שונים והרבה מאוד דפי אינטרנט בבת אחת. שיוכל לעמוד…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

אהלן, אני מחפש לפטופ לקצת לימודים. אני מעדיף 13" למטרת ניידות בלימוד. 8GB זכרון. ראיתי שיש הרבה פתרונות באיזוור ה3000 ש"ח. שאני לא מחפש יוקרתיות מבחינת עיצוב ופיצ'רים (מסכי מגע וסיבובים 180), האם המוצרים הללו מספיק טובים ואמינים לכמה שנים? * מטרות המחשב? סימולציות MATLAB, אינטרנט, ואופיס, צפיה בסרטים. מנסיון העבר, אני מריץ MATLAB גם במחשבים בני כמה שנים ולכן לא חושב שצריך מחשב OVERKILL בשביל קצת מתמטיקות. אני לא מרנדר שעות וידאו * גודל המסך? 13 לשם ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני חובב של כמות על איכות, אבל אם יש שילוב עם SSD במחיר סביר אפשר * כונן אופטי? לא נראה לי שיש ב13" …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.