ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום רב , אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. הצרכים הם ביתיים: אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, בנוסף אני צריך צורב במחשב מצלמה ומיקרופון מובנה וחיבור HDMI . התקציב הוא עד 2500 ש"ח הכולל אחריות של לפחות שנתיים. אני חושב לקנות : http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=K52F&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.1pc.co.il/toshibasatelliteintelp6200213ghz3gb320gb156win7premium-p-11376.html אשמח לעזרתכם, פתוח להצעות מחשבים נוספות מכל חברה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש 3 המלצות ל- 3 מחשבים ניידים הטובים ביותר שעונים על הדרישות הבאות: * שימושים: אינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לבנאדם מבוגר - נושק לגיל ה- 60. חשוב שיהיה לו מסך גדול ומשטח עבודה נוח. יש לו גם כפות ידיים גדולות ומשקפיים כך שחשוב שהמקלדת והסמך יהיו איכותיים להלן דרישות נוספות: מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים גודל המסך? 15.4 אינץ משקל לא רלוונטי כי רוב הזמן המחשב יהיה בבית נדרש זמן סוללה ממוצע יציאות מיוחדות: HDMI יכול לעזור בלוטות: אפשרי גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 ג'גה צורב DVD: כן חשוב מאוד שתהיה אחריות ולרכוש ממקור אמיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
דגשים: מסך 14. קל ונוח לנשיאה. משקל לא גבוה. שימוש, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. אמין. הלכתי על המעבדים החדשים כיוון שהבנתי שהם חסכוניים בחשמל. שתי האופציות אליהן הגעתי : HP ENVY TouchSmart 14t-k000 Ultrabook 890$ Windows 8 64 4th generation Intel Core i5-4200U Processor + Intel HD Graphics 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display Touchscreen (1366 x 768) 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 5400 rpm Hard Drive 24GB mSSD Hard Drive Acceleration Cache No Additional Office Software No additional security software 3 Cell Lithium Ion Battery No Internal DVD or CD Drive Standard Keyboard HP TrueVision HD Webcam w/ integrated digital mic Intel 802.11b/g/n WLAN …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 435 צפיות
-
-
תודה לעוזרים! אני מעוניינת לרכוש נייד לאמא שלי שישמש בעיקר לחיבור לטלוויזיה וגלישה. ראיתי כמה אופציות באייבורי וKSP (רק מהם אני מוכנה לרכוש ויסלחו לי כל האחרים) לגבי הדגמים, אתן בסוף לינקים תודה לעוזרים מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בTV וגלישה במיטה לפני שינה ללא תוכנות מיוחדות למעט אופיס פשוט. -מהי הרזולוציה הטבעית ? סביבות 16 גודל מסך ורזולוציה מתאימה לצפיה במסך רחב וגדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + (לא צופה בHD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעצתכם ברכישת מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500, במידת הצורך אפשר לחרוג, אך מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול גרפיקה תלת מימדית בתוכנת 3dsmax, עיבוד תמונות בphotoshop, לעיתים גם במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חנות ספציפית, אבל אזור המרכז, לא באילת. …
-
- 18 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שימוש ביתי-משרדי, כלומר מסמכים, גלישה באינטרנט, וזהו. לא משחקים וגם לא סרטים. ושיעבוד מהר חלק ללא עוררין, שהדברים ייפתחו מהר עם מעבר חלק בין התוכנות. בשביל בן אדם שרגיל לווינדוז (לא מאק). לפי כתבות טכנולוגיות אני מבין ש-AMD מציעים תמורת ביצועים טובה יותר למחיר מאשר אינטל, האם זה רלוונטי גם למחשבים ניידים לשימוש כזה? האם זיכרון 8 ג׳יגה יספיק, או עדיף 16? SSD בסדר גודל של 250 ג׳יגה יספיק די והותר. מסך שיהיה בסדר גודל של 15.6. מניח שרצוי מסך עם contrast ורמת בהירות טובה שיהיה נוח לעבוד בתנאי תאורה ביתיים. המחשב יהיה רוב הזמן קרוב לשקע חשמל. באתר פה יש המלצות למחשבים נייחים, לא מצאתי ללפטופים. אשמח להמלצה על תצורה או דוגמאות ספציפיות.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אודה להמלצה מטרה - בעיקר צפיה בסרטים + משחקים קלים * גודל המסך - 17.3 רגיל * רזולוציית המסך - ? FHD 1920x1080, רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב - מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469 אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה. בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP. תודה רבה, דורון
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, ברצוני לרכוש מסך חדש.חשבתי לרכוש את המסך Gigabyte G32QC . האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אחר? הנתונים החשובים לי: - מסך גדול (לפחות 31.5 אינץ) - תדר רענות של לפחות 144 הרץ. - זמן תגוובה של 1mSec - מחיר: עד 2000 ש"ח - אחריות בארץ
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט לתואר מתקדם במדעי המחשב, המחשב ישמש גם לשימוש ביתי (אינטרנט,אופיס וכו') וגם לעבודה, לא נדרש כח חישובי יוצא דופן אך ארצה לאפשר עבודה מקבילה בווינדוס ולינוקס (דאבל בוט) בצורה טובה ולא איטית. ישמש גם לפיתוח והרצת תוכניות בסיסיות אך לא צריך יכולות מיוחדות. * גודל המסך? 13-14" * משקל רצוי? ניידות תוערך אך אינה קריטית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 3-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא קריטי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיו…
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום , אשמח לקבלת עזרה בהמלצה למחשב נייד. במסגרת עבודתי אני נאצץ לנסוע הרבה לחול ואני שוהה הרבה זמן בשדות תעופה (לא תענוג גדול) ומתןך כך אני חייב נייד אמין. המאפיניים שאני רוצה: 1. קל, עד שני ק"ג. 2. קטן , מסך 13.3 אינטש. 3. מהיר , שיכול להריץ כמה דברים במקביל ללא בעיה. 4. כונן פנימי גדול, שיכול לאחסן את כל הסרטים שאני רואה בדרך. 5. זיכרון פנימי גדול. 6. יכולות אלחוטיות כמובן. 7. עדיף, במידת האפשר צג HD אבל לא הכרחי. 8. יכול לעבוד שעות ארוכות על סוללה. 9. כונן אופטי קורא-כותב לצריבה של סרטים. 10. מצלמת אינטרנט ומיקרופון מובנים, אני משתמש המון בסקייפ. כמו כן אשמח להבין את האפשרות של מודן סלוסלרי פנימי, האם זה יתרון ? מה זה אומר בכלל... בתודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן בבית ואני זקוק להמלצה לשדרוג המפרט שלו,השאיפה זה לא לעבור את ה-1000 שקל ומן הסתם כמה שפחות להוציא. חשוב לציין שהשאיפה היא גם לקנות מארז חדש,שיהיה קטן ויפה יותר מהקיים. יש לי עכבר+מקלדת אלחוטיים(אם זה חשוב לציין). השאיפה מהמחשב: המחשב אמור ליהיות HTPC ולהתחבר לLCD 32 של חברת HAIER. הרצון שהוא יריץ מוסיקה,סרטים ותמונות וכמו כן שיהיה אפשר לגלוש באינטרנט. דבר נוסף שאני רוצה זה שאני אוכל להקליט דברים מהטלויזיה למחשב. מפרט המחשב הקיים: intel pentium 4,2400 mhz asus p4s8x-x 256mb wdc wd800 jb-00cra1 radeon 9200 pro family(כרטיס מסך) ati radeon 9250(מאיץ כרטיס מסך) sis 7012 audio device נראה לי שרשמתי הכל,אם חסר משהו או טעיתי רק תג…
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים וחצי שמתחיל לעשות לי בעיות. בזמן רנדור סצנה לא כל כך כבדה בסטודיו מקס 2011, הוא נופל פעם אחר פעם, כולל אחרי שאני מאתחלת את המחשב. אין באפשרותי לקנות כרגע חדש. אני מצרפת את הנתונים העיקריים שלו, ואשמח לקבל המלצה איך לשפר / לשדרג אותו בצורה הטובה ביותר. אני עובדת בעיקר עם סוליד וורקס, מקס 2011 ופוטושופ. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד: Intel® Quad Core ™ Q9550 (4 x 2.83hz) 12mb כרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB GDDR3 PCI-E זכרון: 2.5 GB תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, שדרגתי את המחשב לפני 5 שנים בערך למפרט הנ"ל: המארז הוא: Antec Nine Hundred, והספק כוח הוא Corsair CMPSU-650TXEU 650 (קניתי את המחשב במקור עם 4870x2) כרטיס המסך הוא HD7850 ובעצם המארז והספק כוח הם החלקים היחידים שלא עברו שדרוג ב8 שנים האחרונות. כיום אני בעיקר מתעסק בפיתוח ובגיימינג בינוני (Overwatch ו Pubg) אבל אני שם לב שהוא קצת מתקשה באיכות בינונית. אז תהיתי מה אפשר לשדרג או שמה בכלל עדיף להחליף את כל המחשב?
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
טוב ככה.. המחשב שלי מתחיל להתיישן.. ונראה לי הגיע הזמן לחדש תגרוטאה... המשחקים החדשים (אלה שעובדים עליו..) כבר מתחילים לקרטע.. המפרט כיום: AMD Athlon 64 Processor 3000+ @ 1808MHz Gigabyte KNS939 DDR 2x256 400MHz CL2.5 Dual Channel Geil Leadtek 6600GT אז ככה.. חשבתי לשדרג מעבד + לוח + זיכרון + כרטיס מסך התקציב הוא כ-2000 שקלים חדשים.. אפשר להתגמש (עד 2500).. תלוי אם זה כדאי.. נראה לי שתקציב כזה מספיק לא? ליבה כפולה... 2 ג'יגה זיכרון.. אממ.. אני מניח שאינטל.. אלא אם כן בימים כאלה עדיף AMD?! קיצר זה הכל.. אה וחנות באזור המרכז.. תודה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לשדרג את המערכת ועל אף שאני מכיר פה ושם את הרכיבים, אני מוצא עצמי די מבולבל ממגוון לוחות האם וסוגי הזכרונות שקיימים בשוק. אז ככה, שימושי העיקרי במחשב הוא למשחקים. אני משחק על רזולוציות גבוהות (1680X1050) גם ובעיקר במשחקים כבדים. (לא. לא BF2 Cheesy) הייתי רוצה להחליף את המעבד-לוח אם והזכרונות. עד כה, הבנתי שהמעבד הכדאי ביותר הוא ה - Q6600 . השאלה היא איזה דגם בדיוק. לוח-אם. - אני מבולבל לגמרי. אני צריך לוח טוב עם תמיכה ברכיבים עתידיים עד כמה שאפשר. זכרונות - 800? 1066? 2G או 4G? מה הכוונה ב CL ? מארז - שיהיה עם קירור טוב אם כי לא הסטרי, אני לא מתכנן OC. חשוב שיהיה גדול ומרווח. ספק - יש לי ספק של HEC 420W. נסו להכניס לתקציב אם יש צורך. תודה רבה. אם תה…
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני חושב שהגיע הזמן לשקול שדרוג המחשב שלי במידה וניתן. פרטי המפרט שלי מצויים בפרופיל אשמח להצעות כיצד אוכל להחיות מחדש את המחשב שלי. השימושים שלי כיום הם בעיקר: אינטרנט, אופיס ומשחק פיפ"א 10 בלבד. מעוניין שהמחשב ירוץ בצורה יפה ומהירה. תקציב- עד 2000 שקל, רצוי הרבה פחות. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מפרט נוכחי: מעבד: i5 3470 לוח אם: MSI B75MA-E33 זיכרון: CRUCIAL 8GB בודד CL11 כרטיס מסך: GTX 760 דיסק נוכחי: SSD 480GB + HDD 1TB ספק: לא זוכר בדיוק איזה, אבל באזור ה520W לא מילאתי את הטופס הסטנדרטי כי זו לא בקשה סטנדרטית אבל אציין את כל הפרטים החשובים והרלוונטים. אני מעוניין לרכוש SSD מסוג NVME. לוח האם הנוכחי שלי לא תומך בכרטיסים מסוג זה. הבעיה היא כזו: אני יכול לשדרג רק את הלוח האם ולקנות אחד חדש יותר בארץ באזור נגיד 300 שקל אני משער, אבל הבעיה היא שזה מרגיש לי קצת כמו בזבוז כסף. למה? בגלל שהמעבד גם ככה ישן, ולהישאר עם אותו הSOCKET זה קצת יתקע אותי לשם שדרוגים לעתיד. לכן ההתלבטות שלי היא האם ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם,המחשב שלי יהיה 4 שנים עוד שבוע.אני מודע לעניין שהמחשב ישן מאוד ולא חזק בשביל להריץ משחקים באיכות המקסימלית.אני כרגע שנה שלישית בלימודים ועובד בו זמנית ככה שאין לי הרבה זמן לשחק במחשב ולא מעוניין בלהשקיע בקנייה של מחשב חדש כולו.הנה המפרט של המחשב שלי:https://imgur.com/a/88OH9 מארז: (CoolerMaster CM 690 III Side Window Midnight Black ATX Case No PSU (CMS-693-KWN1לאור הנתונים שאתם רואים במפרט הזה, איזה כרטיס מסך אני אוכל לקנות ככה שאני לא אזדקק לקנות גם ציוד נלווה למחשב?לא נראה לי שרלוונטי לציין תקציב כי אני לא חושב שיש הרבה כרטיסי מסך בשוק שיכולים לרוץ במחשב שלי בלי לקנות ציוד נלווה כמו ספק או מעבד.תודה רבה אנשים!
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-