עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by galdavid,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8,000 ש"ח, לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, מקלדת ועכבר (כלול בתקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? שיהיה ARGB (בכל זאת מחשב לבר מצווה). 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה חזק כך שיחזיק מעמד מס' שנים. מצד שני שיהיה שקט כיוון שהוא נמצא בחדר שינה. 1. תקציב מקסימלי 3000ש"ח (כמובן שתמיד אפשר לחסוך ) 2. ישמש לתכני HD, לעבודה גרפית מדי פעם Sony vegas, לתכנות. 3. אין צורך בציוד היקפי. אין צורך במסך. 4. המחשב לא מיועד לגיימינג, לכן אין צורך בכרטיס מסך. 5. שקט מאוד חשוב (8-10) 6. לא מתכנן overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. אין העדפה לחנות ספציפית, רצוי באזור השרון. 9. אם ניתן שללוח אם תהיה יציאה של display port זה יהיה נחמד מאוד (יש לי מסך דל עם יציאה כזאת). ראיתי שיש לוח אם Gigabyte Z68X-UD3H שעולה בסביבות 800 ש"ח. כדאי? 10. יהיה נחמד אם ניתן יהיה להגדיל ל8G זיכרון בעתיד. תודה מראש לעוזרים ;D

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. המיפרט שחשבתי עליו הוא: לוח אם Asus B150M-C LGA1151, Intel B150 או Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-מה עדיף מבינהם? כמו כן מה ההבדל בין ערכות השבבים הבאים Z170 H170 H110 B150 המעבד הוא Intel Core i5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מארז Corsair SPEC-ALPHA Gaming Mid-Tower Case White & Red No PSU כאשר יש לי כבר ספק כוח 550ואט כונן SSD Corsair Force LS CSSD-F120GBLS-BK 120GB SSD Sata III MLC Retai זיכרון:Kingston ValueRAM 8GB DDR4 2133Mhz CL15 כמו כן בשלב זה כרטיס המסך הוא:Gigabyte GTX750Ti שקיים אצלי. …

4. Started by yakovzi,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד, לצרכים משרדיים בסיסיים (אולי גם לשחק מנג'ר, אבל אל תספרו לאשתי...), גודל מסך של 15.6 (לפחות), משקל- לא משנה, עם כונן צורב. חשוב סוללה חזקה, אמינות טובה של המוצר (מינימום תקלות), ואחריות ארוכה ככל שניתן. התקציב הוא עד 2,500 (גג), עדיף בסביבות ה-2,000. אשמח אם תוכלו לסייע לי במס' אפשרויות. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  5. Started by Admondi,

מעלה פירוט יותר מדויק, אשמח מאד להכוונ ה כי הלכתי לאיבוד, הכיוון הוא רכישה מיידית, של מחשב 13'' לעבודה, אפשרות של 14''. מחיר 3,500 אבל אפשרי עד 5,000 שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. שימוש כמחברת עבודה בפגישות ובישיבות. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ומהיר, שיעלה מהר, יחזיק לאורך שנים. סוללה חזקה כי לא אוכל להטעין במהלך היום. שיהיה קל. הבנתי שעדיף זיכרון עבודה 16 GB זיכרון אחסון גבוה כדי לשמור תמונות ומסמכי עבודה. האם מומלץ מסך טאצ? האם זה עמיד או נוטה לההרס מהר? עד כמה משפר את חווית השימוש במחשב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  6. שלום ותודה לכל מי שנכנס מטרות המחשב : עבודות משרדיות כגון אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ואשמח גם לכבדים, צפייה בסרטים (בד"כ מוריד HD או HDTV ידוע לי שגודל המסך לא הכי אידיאלי בשביל זה אבל עדיין), עריכה גרפית - אם פוטושופ וכל מיני עריכת תמונות נחשב אז כן. * גודל המסך : גודל 15 ומשהו (הבנתי שיש 15.4 ו-15.6 לא משנה לי איזה מהם). * משקל רצוי : לא ממש משנה לי אבל שיהיה בתחום הסביר והנורמלי, לא חשוב לי שיהיה ממש קל אבל שלא יהיה כבד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : כן ולא, לרוב אני אהיה ליד שקע חשמלי ואם לא אז אני אצטרך אותו לאיזה שעתיים-שלוש-ארבע ללא טעינה (אלא אם כן אפשר להטעין ברכב ?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : כן DVI, HDMI. * בלוטות : בוודאי שכן. * גודל מינימלי של כו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by tzay,

שלום, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. עניתי על השאלון בתקווה שזה יתמצת נכון את הדרישות שלי. בנוסף, צירפתי בסוף קישורים לכמה אופציות שראיתי ברשת. הבעיה העיקרית שלי היא שאני לא יודע לתמחר את ההבדלים בין כל ההצעות ברשת. לדוגמא עד כמה מהירות המעבד משפיעה (למשל 2.2 לעומת 1.8) וכמה שווה לשלם יותר בשביל זה. ככה גם לגבי זיכרון וכד'... דבר נוסף, ראיתי שרוב המחשבים מגיעים ללא מקלדת נומרית וזה פרט שהוא חשוב לי לעבודה השוטפת. לא יודע להגדיר עד כמה חשוב ביחס לשאר הפרמטרים, תלוי עד כמה הם קריטיים (מהירות, זיכרון וכד'). * מטרות המחשב- מצד אחד עבודה על מסמכים: word, excel וכד'. מצד שני- המחשב משמש לצפייה בטלויזיה ובסרטים באינטרנט. * גודל המסך- יש לי עכשיו 14 אינץ'. אני לא רוצה קטן יותר …

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  8. שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by hopla,

שלום. אשמח עם תמליצו לי על לפטופ של חברת asus דרישות: מסך בגודל 12-13 מצלמה מובנת+מיקרופון, אבטחה (טביעת אצבע וכו) ארד דיסק 160GB 1GB -RAM כמה שיותר זמן בטריה קל משקל. אחריות בין לאומית לשימוש משרדי מוזיקה סרטים ואינטרנט. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by ZIVDANIEL12,

* מטרות המחשב? לדוגמה: כתיבת קוד (תכנות) , מדי פעם עריכת סרטים ב AfterEffects , מדי פעם פוטושופ . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין דרישות מיוחדות * משקל רצוי? אין משקל רצוי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה הגיוני, בסביבות שעה וחצי שעתיים .. לא יודע מה המינימום היום. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA HDMI . * Bluetooth?רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 500G * כונן אופטי? לא חובה, רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון …

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  11. Started by janiro,

שלום רב , אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. הצרכים הם ביתיים: אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, בנוסף אני צריך צורב במחשב מצלמה ומיקרופון מובנה וחיבור HDMI . התקציב הוא עד 2500 ש"ח הכולל אחריות של לפחות שנתיים. אני חושב לקנות : http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=K52F&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.1pc.co.il/toshibasatelliteintelp6200213ghz3gb320gb156win7premium-p-11376.html אשמח לעזרתכם, פתוח להצעות מחשבים נוספות מכל חברה . תודה

12. מבקש 3 המלצות ל- 3 מחשבים ניידים הטובים ביותר שעונים על הדרישות הבאות: * שימושים: אינטרנט, אופיס * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 6 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by Iniesta,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לבנאדם מבוגר - נושק לגיל ה- 60. חשוב שיהיה לו מסך גדול ומשטח עבודה נוח. יש לו גם כפות ידיים גדולות ומשקפיים כך שחשוב שהמקלדת והסמך יהיו איכותיים להלן דרישות נוספות: מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים גודל המסך? 15.4 אינץ משקל לא רלוונטי כי רוב הזמן המחשב יהיה בבית נדרש זמן סוללה ממוצע יציאות מיוחדות: HDMI יכול לעזור בלוטות: אפשרי גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 ג'גה צורב DVD: כן חשוב מאוד שתהיה אחריות ולרכוש ממקור אמיוץ תודה.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  14. דגשים: מסך 14. קל ונוח לנשיאה. משקל לא גבוה. שימוש, אינטרנט, אופיס וקצת סרטים. אמין. הלכתי על המעבדים החדשים כיוון שהבנתי שהם חסכוניים בחשמל. שתי האופציות אליהן הגעתי : HP ENVY TouchSmart 14t-k000 Ultrabook 890$ Windows 8 64 4th generation Intel Core i5-4200U Processor + Intel HD Graphics 14.0-inch diagonal HD BrightView LED-backlit Display Touchscreen (1366 x 768) 8GB DDR3 System Memory (2 Dimm) 500GB 5400 rpm Hard Drive 24GB mSSD Hard Drive Acceleration Cache No Additional Office Software No additional security software 3 Cell Lithium Ion Battery No Internal DVD or CD Drive Standard Keyboard HP TrueVision HD Webcam w/ integrated digital mic Intel 802.11b/g/n WLAN …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. שלום לכולם! ברצוני להתחדש במשב נייד, רכישה בארץ. המחשב אמור לשמש אותי לגיימינג כבד בעיקר. שימושים נוספים לתוכנות אדובי בעיקר פלאש ופוטושופ, סרטים אינטרנט וכו. **בבקשה לא להמליץ על מחשב נייח בגלל השימושים של גיימינג. ידוע לי שעדיף מחשב נייח למטרות גיימינג אבל אני בכל זאת רוצה מחשב נייד מסיבה הפשוטה - כי הוא נייד, תודה! * אין צורך בתלת מימד * גודל מסך - 15.6 או 15.4 FHD רצוי מהסדרה של IPS אם יש משהו יותר טוב - אשמח לשמוע פרטים. * חשוב מקלדת מוארת בחושך * משקל פחות קריטי, אבל עדיף כמובן כמה שיותר קל.. * זמן סוללה גם פחות קריטי. * יציאות רגילות - eSATA, HDMI, VGA אין צורך במשהו מיוחד מעבר למה שמציעים היום במפרט רגיל * כונן קשיח - התחדשתי לא מזמן ב- …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום ובוקר טוב אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בחו"ל אני טס לחו"ל בעוד כחודש ל סקוטלנד ואני מעוניין לרכוש את המחשב שם מטרת המחשב : משחקים בעיקר (עולמות וירטואלים - SECOND LIFE ) גם סרטים וגם לעריכה חשוב שיהיה לו את כרטיס מסך בתצורת SLI ;D גודל מסך :15.6 ומעלה משקל : עד 8 קילו סוללה : יש צורך לסוללה חזקה מעל שעתיים (למרות שמחשביים נידיים למשחקים לא מצטיינים בזמן סוללה גבוה ) יציאות מיוחדות : (יהיה נחמד אם יהיה לו HDMI או DVI ) בלוטות : כן צריך או אפשרות שיהיה לו כרטיס אלחוטי שאוכל להתחבר בצורה אלחוטית גודל מינימלי של דיסק קשיח : 250 גיגה צורב DVD : כן צריך אחריות בנלאומית : כן נדרשת העדפה : פה הדעות חלוקות עקב שזה נובע מנושא השירות ומפה השאלה ממשיכ…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. תודה לעוזרים! אני מעוניינת לרכוש נייד לאמא שלי שישמש בעיקר לחיבור לטלוויזיה וגלישה. ראיתי כמה אופציות באייבורי וKSP (רק מהם אני מוכנה לרכוש ויסלחו לי כל האחרים) לגבי הדגמים, אתן בסוף לינקים תודה לעוזרים מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? צפייה בTV וגלישה במיטה לפני שינה ללא תוכנות מיוחדות למעט אופיס פשוט. -מהי הרזולוציה הטבעית ? סביבות 16 גודל מסך ורזולוציה מתאימה לצפיה במסך רחב וגדול -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + (לא צופה בHD) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברק…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
    • 0 תגובות
    • 455 צפיות
  18. שלום מחפש המלצה למחשב נייד שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב - בעיקר לימודים , אופיס וכו' , + צפייה בסרטים. * גודל המסך - 13 אינטש. * משקל רצוי - עדיף שיהיה קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה הוא נושא חושב , עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך יחסית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - כן HDMI . * בלוטות - יש צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - אין העדפה מיוחדת. * צורב DVD - יש צורך. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אשמח לעצתכם ברכישת מחשב נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,500, במידת הצורך אפשר לחרוג, אך מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול גרפיקה תלת מימדית בתוכנת 3dsmax, עיבוד תמונות בphotoshop, לעיתים גם במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא חנות ספציפית, אבל אזור המרכז, לא באילת. …

• 18 תגובות
    • 3.6k צפיות
  20. שימוש ביתי-משרדי, כלומר מסמכים, גלישה באינטרנט, וזהו. לא משחקים וגם לא סרטים. ושיעבוד מהר חלק ללא עוררין, שהדברים ייפתחו מהר עם מעבר חלק בין התוכנות. בשביל בן אדם שרגיל לווינדוז (לא מאק). לפי כתבות טכנולוגיות אני מבין ש-AMD מציעים תמורת ביצועים טובה יותר למחיר מאשר אינטל, האם זה רלוונטי גם למחשבים ניידים לשימוש כזה? האם זיכרון 8 ג׳יגה יספיק, או עדיף 16? SSD בסדר גודל של 250 ג׳יגה יספיק די והותר. מסך שיהיה בסדר גודל של 15.6. מניח שרצוי מסך עם contrast ורמת בהירות טובה שיהיה נוח לעבוד בתנאי תאורה ביתיים. המחשב יהיה רוב הזמן קרוב לשקע חשמל. באתר פה יש המלצות למחשבים נייחים, לא מצאתי ללפטופים. אשמח להמלצה על תצורה או דוגמאות ספציפיות.

21. אודה להמלצה מטרה - בעיקר צפיה בסרטים + משחקים קלים * גודל המסך - 17.3 רגיל * רזולוציית המסך - ? FHD 1920x1080, רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  22. Started by Scanner,

אני מחפש מחשב נייד קל ונוח לסחיבה. המחשב ישמש לאופיס, גלישה באינטרנט, קצת סרטים וזרימה שלהם מהאינטרנט, VPN וRDP למחשב במשרד. חשוב שהוא יעבוד טוב גם עם WIN 7 PRO. חשוב לי מאוד שהוא יעבוד בצרכים שלי בלי להיחנק... כבר היה לי מיני לפטופ שפשוט שיגע אותי באיטיות שלו כשעובדים עם כמה מסמכים ואתרים פתוחים. שלא לדבר על חיבור לREMOTE DESKTOP. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, קצת סרטים. אם בתקציב אפשר יהיה גם לעבוד קצת עם פוטושופ- מעולה, אבל לא קריטי בכלל. * גודל המסך? לא מדוייק. שלא יהיה גדול מדי כי הכוונה היא לצאת איתו מהמשרד לפגישות וכו'. חשוב שיהיה מעל 10…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by d-boy,

לפני כשבוע ביקשתי מכם הצעות למפרטי מחשב - מצאתי מפרט שמצא חן בעיניי (ולא הומלץ על ידכם) , אשמח אם תוכלו לחוות את דעתכם על המוצר: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10469 אציין כי המחשב נועד לשימוש סטדרטי - גלישה, הורדות, צפייה אונליין בוידיאו, סרטים, משחקים מידיי פעם ושמיעת מוזיקה. בנוסף - אם מישהו מכם מכיר את החברה "שניידר" - מה יכול לספר לי עליה מבחינת השירות, וגם על שירות הלקוחות והמעבדה של HP. תודה רבה, דורון

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Y.S,

הי, ברצוני לרכוש מסך חדש.חשבתי לרכוש את המסך Gigabyte G32QC . האם מישהו יכול להמליץ לי על מסך אחר? הנתונים החשובים לי: - מסך גדול (לפחות 31.5 אינץ) - תדר רענות של לפחות 144 הרץ. - זמן תגוובה של 1mSec - מחיר: עד 2000 ש"ח - אחריות בארץ

• 0 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.