ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
היי,אני רוצה לקנות מחשב נייד מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה העיקרית היא,אינטרנט : רשתות חברתיות,Youtube,רדיו ועוד'... מטרות נוספות הם צפייה בסרטים ומשחקים. מבחינת המשחקים,המחשב מיועד לילדים בני 14,אני לא יודע מה רמת ההבנה שלהם במשחקים החדשים בשוק או במחשב בכלל מבחינת כך שההגדרות יותר גבוהות במשחקים דורשות יותר מהכרטיס מסך ועוד... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי זאפ בטווח המחירים הזה,15.6 יהיה גודל טוב...אך לא חייב להציע מחשב לפי הגודל מסך... מסך מבריק. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים ר…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לארה"ב וקונה לי מחשב נייד אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב בסביבות 600-700$ שיכול גם להריץ משחקים כמו FIFA/NBA באיכות טובה גודל מסך 15"/17", כונן DVD+צורב גודל כונן קשיח לפחות 150GB עם מערכת הפעלה
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד שמחירו סביבות 2500 ₪, אפשר למתוח למעלה אבל אם אפשר שלא אז עדיף. אני לא בקי במחשבים אבל לפני שפניתי אליכם קראתי המלצות בפורום ולמדתי מעט. אשמח אם התגובות שלכם יהיו ברורות גם למי שלא מבין בתחום, תודה מחפש המלצה למחשב נייד (נייד וקל) שישמש אותי בכמה שנים הקרובות * מטרות המחשב? שימוש מרובה ב"וורד", גלישה באינטרנט, יו-טיוב (צפייה בסרטונים), קריאת קבצי PDF. אני מאוד מעוניין שתוכנות כאלו יוכלו לרוץ במגביל ובמהירות. * גודל המסך? 13-15 מצד אחד אני מעוניין במחשב קל, מצד שני אני רוצה שהמסך יהיה מספיק נוח לעבודה עם "וורד". אחרי שראיתי ניידים בחנות אני נוטה ל 13 או 14, אבל אם יהיה 15 במשקל קל אז למה לא. האם חשוב מסך מבריק או מאט? נראה לי מט * רזו…
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? המחשב מיועד לאינטרנט (קצת לוורד ואקסל ) משחקים כבדים מאוד וצפיה בסרטים * גודל המסך? 14 - 17 * משקל רצוי? שלא יהיה מידי כבד ,אלא אם כן זה ממש משתלם * זמן סוללה ? 4 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500 עם 7200סל"ד * כונן CD/DVD? צורב ?כן * כונן Bluray? עדיף אבל לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מה הפירוש? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני לא מבין בחברות , אז את הכי טובה לא ? בעיקרון אני מעדיף אותו http://goo.gl/Oa596 אבל בגלל שאני לא מבין גדול בכרטיסי מסך אין לי מושג אם הוא יתאים למשחקים כבדים הקנייה צריכה להתבצע בע…
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות מחשב נייד בארצות הברית בסכום של כ700$-750$ השימוש למחשב הוא בעיקר אינטרנט וסרטים וכמו כן גם לחבר אותו לטלוויזית פלאזמה. חשוב לי שיהיו לפחות 6GB זיכרון, בקשר לכרטיס מסך אם אפשרי לשים כ. מסך נחמד של ATI/NVIDIA אז מצויין. גודל המסך צריך להיות לפחות 14' בקשר לאחריות בינלאומית כמובן שזה בונוס, אבל לא חובה מבחינתי. באיזה אתר כדאי לי לקנות? אני מכיר את NEWEGG, אבל אולי אתם אתר יותר טוב. תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית שנה שנייה למדעי מחשב ונמאס לי מה-'15.6 שלי. מחפשת משהו קומפקטי, קל, יפה וחזק ואשמח להמלצות * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תיכנות, גרפיקה * גודל המסך? 13.3. עדיף פחות השתקפות אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות ל- numpad, אם קיים במחשבים קטנים. תאורת מקשים בחשיכה. מקשים רכים ולא רועשים. (הכוונה בעיקר ל-2 מקשי ה"עכבר"). * משקל רצוי? קל! * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך (מעל 5) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: עדיפות למסך מגע, צבע לבן ומסך מסתובב - הכל עדיפות בלבד אבל לא חובה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב, אני מתעניינת ברכישת מחשב נייד לצרכיי הלימודיים הכוללים תכנות בעיקר. חברה- חברה מוכרת שמעניקה אחריות בינ"ל. שימוש- תכנות. מסך- גודל 14-15 אינץ', עדיפות למסך LED מט. משקל: 2.2-2.5 ק"ג סוללה- סטדנדרטי 6 תאים זיכרון- לא פחות מ 4G. דיסק קשיח במהירות של 7200 סל"ד כרטיס מסך- מובנה סטנדרטי, אלא אם כן מישהו ממליץ על כרטיס חיצוני, בעקבות שימוש זהה לשלי. אני מעוניינת למנוע התחממות עד כמה שאפשר. מקלדת מלאה, עם הלוח מספרים בצד ימין. כולל כרטיס רשת אלחוטי ומערכת הפעלה windows7/ חיבורי USB. האם מחשב עם מעבד I3 מספיק לצרכיי? התעניינתי בדגם Dell inspiron N4050. הנה המפרט המקוצר שלו: מעבד I3. דיסק קשיח 640GB.זיכרון 4GB. מאיץ גרפי intel HD Graphics. מסך 14…
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת להחליף את המחשב הנייד.. הדרישות שאני מחפשת במחשב הן שיהיה קל עם זמן סוללה ארוך של 6-8 שעות ומסך בגודל של 13-14 עדיפות לדל או חברה אחרת שמספקת אחריות טובה (רצוי 3 שנים) המחשב בעיקר לגלישה באינטרנט ולעבודה עם אופיס רצוי כונן dvd צורב אבל על זה אני מוכנה להתפשר.. תודה, אלונה
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קיימת אפשרות לרכישה בישראל, רוב אירופה וארצות הברית. לכן התקציב = 6000ח''ש / 1500דולר / 1200יורו * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים (HD)... ושילוב בינהם.. * גודל המסך: עדיפות ל15.4 פלוס מינוס... * משקל רצוי: לא רלוונטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ממוצע של 4 שעות יהיה נחמד, בתנאי שלא מוריד איכות ביצועים.... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, ESATA * בלוטות: לא חייב אבל לא ימנע קנייה... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ---> לא מבין כל כך בהבדלים, אשמח להבהרה... * כונן CD/DVD? צורב? -> לא חייב צורב (יהיה נחמד) * כונן Bluray: אפשרי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה, עדיפות לא…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום. אני סטודנט ומעוניין במחשב נייד חדש. תחילה רציתי לשאול האם ישנה ירידה מתוכננת במחירי המחשבים(ניידים ונייחים( בזמן הקרוב עקב חומרה חדשה/מעבדים חדשים וכו' והאם כדאי לחכות עם רכישת המחשב. שנית, אבקש המלצה ברכישת מחשב. 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. 3000 ש"ח. להשתדל לחסוך אם אפשר רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד עבודה …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, ביום חמישי הקרוב אני יורד לאילת ואני רוצה לקנות שם מחשב נייד חדש. הגבלת התקציב שלי היא עד 6000 ש"ח (אוכל למשוך לעד 7 אם המחשב יהיה ממש שווה את זה) המחשב הולך להיות המחשב העיקרי שלי (הנייח שלי ממש ישן) ולרוב אשתמש בו מחובר לחשמל. * מטרות המחשב? שימוש כמחשב עיקרי, עבודה (תיכנות, visual studio, matlab), צפייה בסרטים, גלישה נוחה באינטרנט, בהמשך גם לצורך לימודים באוניברסיטה * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל-FHD ולא 4K למרות שממה שראיתי היום כמעט כולם הם 4K * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?מקלדת הכוללת numpad הינה גימיק נחמד אך ממש לא הכחרי * משקל רצוי? סביבות ה- 2.5 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) המחשב הנייד…
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אני צריך את המחשב לשני שימושים עיקריים: אופיס ותכנות. כמובן שהפרמטר השני הוא הדומננטי ביותר, אך יש חשיבות רבה גם לנוחות המקלדת להקלדה מהירה ולנוחות העכבר (אני רוצה להשתמש במחשב גם כדי לסכם שיעורים). רמת התכנות שלי היא לא גבוהה במיוחד כרגע, ולכן אני רוצה מחשב כדי שאוכל להשתפר בעניין. אני לא צריך מחשב "סופר" מהיר אלא רק מחשב שיוכל להתמודד עם תכנות ברמה בינונית בצורה סבירה. * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא חשוב כ"כ למרות שאשמח ככל שיהיה קל יותר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו באיזור ה3.5 שעות נשמע לי סביר בהחלט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא, אני צריך 3USB, יציאת SD ואם אפשר אז גם PCMCIA * בלוטות? לא קריטי. * גודל …
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... אך - כן חשוב לי הגודל של המסך (17 אינץ'). ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.i…
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אהלן, הגיע הזמן שלי להשתדרג מהלפטופ המעפן שלי.. אני עורך סרטים ועובד עם תוכנות כמו פוטושופ, אפטר אפקטס, ופרימייר - וזאת הסיבה למעבר ללפטופ חדש, כי אני צריך מעבד טוב ושבעיקרון המחשב יסחוב. אין לי שום בעיה לגבי המשקל של הלפטופ = הוא מבחינתי כמו מחשב נייח לכל דבר, הוא יושב בשולחן עם חיבור למסך מחשב חיצוני, מוטען כל היום, ככה שזה לא שיקול... ראיתי את הדגם הזה בזאפ, והוא נשמע לי ממש טוב, גם מעבד i7, גם זיכרון גדול, וגם מסך גדול. השאלה - למה זה דגם ככ לא מפורסם שאני לא מוצא עליו כלום באינטרנט? האם משהו פה מוזר שאני לא שם לב אליו? או שזה פשוט הדרישות הספציפיות שלי שלא דומות לרוב המשתמשים? ואיך הוא לדעתכם? https://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22111 תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* תקציב כ-1500 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? גדול עד כמה שהתקציב מאפשר * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן, חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא נדרש * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא נדרש * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות שאפשר לסמוך עליה, לא חייבת להיות בינלאומית * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לכם
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב - משחקים (כבדים רצוי) וסרטים. * גודל המסך - 15 * משקל רצוי - לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - רצוי ארוך (לא מבין בזה בדיוק.) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? HP אם יש משהו אחר אני בעיה. התקציב יכול לחרוג ל3200 - (אני יודע שהתקציב אינו גבוה, מה שאפשר להשיג אז בבקשה).
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר שלי בניו יורק חוזר עוד שבוע. אני צריך המלצה לקניית מחשב נייד - אני יודע שההבדלים במחיר גדולים ולכן אני יכול לקחת משהו טוב. תקציב כ-2400 עם אפשרות לחריגה של 200 - 300 ש"ח חברות: לנובו / דל / HP גודל: 13.3 - 15.6 מעבד: i3 / i5 זיכרון: לפחות 3GB דיסק קשיח: לפחות 320GB חשוב: חיבור HDMI, תקן N בכרטיס רשת אלחוטי, מצלמה+מיקרופון מובנה השימושים שלי הם בעיקר, גלישה, חיבור ל TV לצפיה בסרטים. אני יודע שמחשב שתמליצו יהיה חזק בשביל זה אבל אני כנראה אלמד קצת תכנות C# ויהיה צורך בתוכנה יעודית לזה. תודה לממליצים.
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן רב אני מחפש מחשב נייד, וכל פעם אני מתלבט בין חברות שונות, או דגמים שונים. אני מחפש מחשב נייד שיענה על הצרכים הבאים: אחריות לתקופה ארוכה (3 שנים) קל יחסית (לא מעל 3 ק"ג) (אני סטודנט והמחשב יהיה איתי רוב הזמן) עמידות גבוהה. יכולת צפייה בסרטים באיכות HD ושמיעת מוזיקה. יכולת הרצת כמה תוכנות במקביל (MATLAB, office, פוטושופ וכו') זמן סוללה ארוך יחסית (לא פחות משעתיים) כמובן עם תקשורת BT ו wireless צורב DVD זכרון גדול לפחות 4GB. לא חייב עם מערכת הפעלה (אבל שוינדוס 7 ירוץ עליו בצורה חלקה) מחברה מוכרת, עדיפות לחברת dell, אבל אם יש חברה שעונה על הדרישות אז זה גם בסדר. ראיתי כמה דגמים של מחשבים שכולם של אותה החברה dell והם 1557 ו1558. כאשר אני לא ממש יודע מה ההבד…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש בצורה חלקה גם לצורכי בית וגם לצורכי לימודי הנדסה (אין צורך בשימוש בתוכנות עריכה גראפית כבדות). מטרות עיקריות: אינטרנט, אופיס, סרטים עם חיבור לטלויזיה ב-HD, עבודה ברשת אלחוטית עם עוד מספר מחשבים ביתיים, משחקים קלים, גודל מסך עד 15 אינץ' , לא כבד מדי -סחיבה יחסית קלה, זמן סוללה יחסית ארוך - עדיפות ללפחות 6 בשקט, בלוטות', כונן קשיח לפחות 300GB, צורב DVD, זיכרון לפחות 4GB, מצלמה ומיקרופון מובנים, מקלדת מוארת. חשוב שהמחשב לא יתחמם במהירות ויהפוך לתנור אחרי כמה שעות עבודה. אשמח להמלצות, תודה לכולם!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי אז אני שואל בשבילו מטרות המחשב: המשחק הכי "כבד" שהוא משחק והעיקרי זה flight simulator x * גודל המסך: 13-15 * משקל רצוי: פחות חשוב רק מהבית לעבודה וחזרה... * זמן סוללה: לא משנה, תמיד ליד חיבור לחשמל * יציאות מיוחדות: hdmi וקורא כרטיסי זיכרון * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 ג"ב לא צריך יותר מ-500 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי לכולם, בעוד כחודשיים אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אני רוצה מחשב לתכנות/משחקים/סרטים ומוזיקה. (כמו כל אחד...) אני אישית מעדיף מחברת HP. אבל זה לא משנה לי כל-כך. בכל אופן תגידו לי אם זה..(מצורף לינק) מחשב סבבה או שצריך לשפר כרטיס מסך או מעבד/זיכרון?? אם צריך לשפר רצוי מאוד שהמחשב יהיה בטווח המחיר של הדוגמא... http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=1624 מחיר: 3,715.00 ₪ הדגם הוא: HP Pavilion dv6-1230ej תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-