עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ori24,

שלום לכולם,הנה המפרט שלי: מעבד: מעבד אינטל כפול ליבה מסדרת הCORE 2 DUO E8400. לוח אם: P5Q של ASUS. זיכרונות: 4GB שמחולקים ל2 סטיקים של 2GB במהירות 800MHZ של חברת GSKILL. כרטיס מסך: GRFORCE GTX285 של NVIDIA מתוצרת Gigabyte שעדיין מריץ משחקים בצורה מצויינת על הגדרות גבוהות! דיסק קשיח: דיסק קשיח חדש!!! של 500GB בן 3 חודשים בלבד מהדגם החדש: ST500DM002 של SEAGATE. הדיסק קשיח החדש ללא אחריות היות ומומשה אחריות שנגמרה כנגד דיסק קשיח ישן שהתקלקל. מארז: מארז ענק מדגם CM690 של COOLERMASTER. ספק כח: ספק איכותי מאוד של 550W של Corsair. מסך: מסך ענק ורחב 24 אינץ' מדגם T240 של סמסונג. צורב DVD של אסוס, מקלדת, עכבר וזוג רמקולים סטנדטדרטיים. המחשב הוא בן 3 שנים בדיוק ככה שאין עלי…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. שלום , אני מעוניין למכור את המחשב שלי אשמח לדעת כמה שווה בשוק יד 2 מעבד : Q6700 intel quad core קירור מעבד : h80 corsair מים לוח אם : MSI P7N dimond זיכרונות : Corsair XMS2 DHX 2048MB X 2 כרטיס מסך : EVGA GTX 295 CO-OP edition דיסק קשיח: WD 750GB 64M 72000RPM ספק כח : ANTEC TruePower Quattro 850W מארז : SilverStone SST-KL03S-W Kublai Tower Chassis ATX כרטיס קול: Creative X-Fi Titanium * צורב DVD *קורא כל סוגי כרטיסי הזיכרון תודה רבה !​

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. דברים שאני רוצה במחשב 1) מעבד 4770K החדש של אינטל 2) אפשרות טובה ל OC יפה 3) SSD (כבר היה לי במחשב אחר, התרגלתי, קשה לחזור אחורה עם מהירות שכזאת) הייעוד - דברים רגילים של משרד (אופיס וכאלו), וכמובן אינטרנט וכו', צפייה בסרטי HD, קצת פוטושופ, חלונות 8.1, וגם משחקים פה ושם (CALL OF DUTY החדש וכו') יש ברשותי מסך עם 1080P, אז רוצה שינצל אותו טוב ודברים ירוצו בצורה טובה רוצה ספק כוח איכותי ושקט עם ניצול של פלטיניום אם אפשר (גם GOLD זה בסדר אם לא) ובכלל מחשב שיהיה שקט, חזק, אמין מאוד, אפשרויות OC טובות וכו'. מארז מעדיף מידי TOWER איכותי וטוב (לא FULL TOWER) זהו אשמח להמלצות בבקשה ותודה מראש !!

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Motix,

תקציב: 4,000 מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בHD, משחקים כבדים (אבל לא אשתמש בזה הרבה, כלומר, לא חייב, אלא אם כן התקציב מספיק). *מעבד: i7 Q מעל 2 ג'יגה הרץ * גודל המסך? 15.6 *רזולוציית המסך? עדיפות 1920 1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? ממוצע, אך אם בתקציב אז כמה שיותר קל, כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, יציאת HDMI, * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB או 750GB (מהירות 7200) * כונן אופטי? אם ממש בעייתי אז אסתפק בחיצוני *אחריות: עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, טושיבה, ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צב…

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  5. אחרי 5 שנים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש: מה התקציב המקסימאלי? 5500 עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח מה שימושי המחשב? משחקי מחשב, תכני HD אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Crysis 3, Battlefield 3/4, AC3 מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? 1920x1080 האם יש צורך בציוד הקפי? לא האם מתוכנן אוברקלוק? לא האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS מה דעתכם לגבי המפרט הבא? כללתי בתוכו מעבד Haswell מהדור החדש. אני אשמח לשמוע חוות דעת ואם יש לכם הצעות נוספות למפרטים מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪957 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H for 1150…

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by idanmal,

היי חברים.. חבר ביקש שארכיב לו מחשב לסרטים ואינטרנט השאלה אם HTPC או מארז רגיל. ממה שהבנתי HTPC יצא יותר יקר לא? 1. מה התקציב המקסימאלי?1500-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 13 תגובות
    • 976 צפיות
  7. מחשב משרדי בסיסי, ללא מסך, שיכול להריץ בצורה טובה Counter Strike 1.6 (אין לי מושג מה דרישות הגרפיקה שלו, אני מניח שאתם יודעים טוב ממני). אשמח לדעת מה המינימום שהנ"ל יעלה, ואשמח גם ללינק לרכישה של מחשב ספציפי מ KSP (פשוט קרוב לי לבית). תודה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by Hillit Wahlberg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. שלום חברים, אני מתלבט אם לצאת להרפתקאת רכישה מהאתר dealextreme . המחשב מיועד להרבה עבודה של מכונות וירטואליות לצורך לימוד,משחקים קלים כמו FIFA2013 . אני מפרט כאן עלויות ומפרט לכל חלק: מעבד: AMD לינק:http://dx.com/p/amd-athlon-ii-x4-631-propus-2-6ghz-socket-fm1-100w-quad-core-desktop-processor-124064 מחיר בשקלים:291 ש" כולל מעמ [TABLE] [TR] [TD]Brand:[/TD] [TD]AMD[/TD] [/TR] [TR] [TD]Series:[/TD] [TD]Athlon II X4[/TD] [/TR] [TR] [TD]CPU Socket Type:[/TD] [TD]Socket FM1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Core:[/TD] [TD]Propus[/TD] [/TR] [TR] [TD]Multi-Core:[/TD] [TD]Quad-Core[/TD] [/TR] [TR] [TD]Name:[/TD] [TD]Athlon II X4 631[/TD] [/TR] [TR] [TD]Operating Frequency:[/TD] [TD]2.6…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by saarxee,

לאחרונה התקנתי את Windows 8 על המחשב הנייד וכל כמה דק' הוא נכבה לבד. בדקתי ב-HWMONITOR - טמפ' המעבד היא 77 בערך, ההארד דיסק על 57 מעלות. האם זה בגלל זה? מה אפשר לעשות? להחזיר ל-7?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  11. השימוש במחשב יהיה GAMING בלבד, וגם לא ברמה מטורפת, מחשב מיועד לילד בן 13 . אין צורך ב- SSD אין צורך ב HARDISK יותר מ- 1 TB. אין צורך בציוד היקפי. תקציב מקסימום 4,000 עדיפות לחנות TMS, סתם כי יש לי ניסיון טוב משם. לא יבוצע שום OC. בינתיים יש לי את המפרט הזה, אשמח לדעות! מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪886 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪436 מארז: באנדל NZXT Tempest 410 Elite + FSP RAIDER 550W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪675 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪146 קשיח למחשב שול…

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. מעבד - Intel Core i3-3220 כרטיס מסך - Gigabyte Radeon HD 7850 לוח אם - Asus P8-H77-I זכרונות - 8GB Samsung DDR3 1600MHz או Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Dual Channel CL9-9-9-24 קשיח - 500GB Western Digital Caviar Blue מארז - Bitfenix Prodigy ,או מארז קטן אחר תמליצו בבקשה ! ספק כוח - 430W Corsair CX430

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by gilz,

מסך 13.3 (בגלל המשקל), קל משקל, זמן סוללה ארוך.ישומים עיקריים אופיס, אינטרנט, ניגון סרטים. יציאת HDMI.לא שם טווח מחירים, אשמח לקבל מספר המלצות לטווחי מחירים שונים ומה אני מפסיד בבחירת מחשב בקטגורית מחיר נמוכה יותר.. חשבתי על כמה אופציות אפשריות: 1. Samsung NP530U3C-A07IL 2. Asus UX32A-R3024H 3. Sony VAIO SVT-13122CXS מחשבים נוספים? תודה,גיל

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  14. שלום אני מחפש מפרט מחשב המיועד למשחקים עם תקציב בסביבות ה 7 -8 אלף (ללא ציוד הקפי) כאשר הוא אמור לשרוד עוד כמה שנים עם מקסימום הוספה של כרטיס מסך נוסף בעתיד. לגבי סוג משחקים למשל SKYRIM COD Crysis3 וכו בגרפיקה מלאה (הגדרות מקסימליות/גבוהות). הרזולוציה של המסך כרגע היא 1920X1080 לגבי הרעש לא כזה קריטי אבל גם לא יותר מידי רועש נניח 6/10. יתכן בעתיד יהיה גם OC קל-בינוני (בעתיד הרחוק אני מקווה ) אין צורך לכלול שום תוכנה ואין העדפה לחנות מה שכן שתיהיה אפשרות למשלוח לאזור אשקלון/באר שבע. (במידה והחנות לא שם) לגבי השדרוג אני מתלבט עקרונית אני מעדיף שהדבר היחיד בעתיד יהיה הוספת כרטיס ב SLI מקסימום כיום שהתושבות של המעבדים משתנים כל חצי שנה לדעתי זה לא ישרוד שדרוג מעבד ו…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by Pini Askal,

HTPC עד 2,500 שקל. תודה לכם. והנה תשובות לשאלות הסטנדרטיות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD, עבודה משרדית, אינטרנט, הורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד רצוי לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים לילד בן 9 וחצי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מיינקראפט, פיפא, סימולציות טיסה ועוד משחקים של ילד בגיל הזה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות מספיק הגדרות בינוניות בשלב זה, אפילו בין נמ…

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  17. מבחינת ביצועים מה עדיף? i7 "מוחלש" לדוגמא: 3517U עם 32SSD+דיסק רגילא או i7 מרובע ליבות לדוגמא: 3630QM + דיסק רגיל ? או שהאם עדיף מעבד חלש יותר מבין שניהם אך עם 128SSD מלא? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by shim,

ברצוני לרכוש מחשב משרדי בעיקר שהשימוש בו הינו אופיס, סריקה וריבוי חלונות במקביל השתמשתי במפרטים המומלצים אצלכם, אך הייתי מעוניין לבחור רכיבים שישפרו את רמת השקט של המחשב ( דרגה 8 בערך ) מבקש המלצה על מארז + ספק שקטים וכן דיסק קשיח 1TB שקט ומהיר יחסית, התקציב לשלושתם 1,200 ש"ח +- אם יש רכיב נוסף שיעזור לשקט אשמח לשמוע האם המארז הזה נחשב שקט ? ANTEC Sonata III no PSU זה המפרט שמצאתי מעבד: Intel Ivy Bridge Dual-Core Pentium G2020 2.9Ghz 3MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪253 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D2V for 1155 Sata3/USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪302 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מח…

• 12 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by optimizeR,

שלום רב, אני קונה מחשב לאמי. מחשב לצרכים מינימליים. גלישה באינטרנט, סקייפ, צפייה בסרטים לפעמים. משחקים שלא דורשים המון. חשבתי על המפרטים המומלצים של KSP האם זה טוב לדעתם ? http://ksp.co.il/?uin=15601 http://ksp.co.il/?uin=16087 תודה, היום אני מתכוון לקנות. אשמח לקבל קצת עצות

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח לקבל חוות דעת , הדרישות: מטרות המחשב: גלישה באינטרנט , צפיה בסרטים. אם התקציב מאפשר גם את הדרישות המפורטות וגם יכולת להריץ משחקים בצורה טובה זה יהיה טוב. *יש עדיפות לדרישות מאשר למשחקים* גודל המסך: 14.1 או 15.6 , עדיפות למסך מט אבל יכול להיות שזה מצמם אופציות ואז אבחר במבריק. רזולוציה: 1920X1080 משקל: עדיפות גבוהה למחשב קל משקל יחסית לשאר המחשבים בשוק זמן סוללה: אחד הדברים הכי חשובים לי הוא זמן סוללה ארוך , גם כאן "ארוך" ביחס לשאר המחשבים בשוק. יציאות מיוחדות: HDMI כונן קשיח: SSD כונן אופטי: כן , אם לא כלול אוכל להסתפק בכונן חיצוני *חשוב שהמחשב יהיה דק תודה רבה ארז

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by Ron1999,

היי, אשמח לעזרה במציאות לפטופ מתאים לצרכים האלה: מטרות המחשב? אינטרנט, צפיה בסרטי HD, ניגון מוסיקה מתכנת TRAKTOR * גודל המסך? כל גודל מ14 אינצ' והלאה * רזולוציית המסך? HD לפחות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא אכפת לי * משקל רצוי? לא אכפת לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא אכפת לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר USB, לפחות שתי USB 3.0 * Bluetooth? לא אכפת לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך SSD, לא אכפת לי גודל הכונן הקשיח * כונן אופטי? צורב יכול להיות נחמד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? - אם אפשר, ייתרון גדול * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אכפת לי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש רשיון לWIN7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by Cropsey,

לא מזמן הציעו לי מפרט דומה לזה: http://www.tms.co.il/preview/spec/gwuac2hx אני רוצה לקנות אותו, אבל השאלה שלי האם יש הבדל משמעותי בין GTX660 ל660TI? או שכבר עדיף לחכות לסדרה הבאה?..

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  23. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? תכנות, צפייה בסרטים באמצעות חיבור למסך חיצוני ורמקולים, משחקים בקטנה * גודל המסך? לא פחות מ13 לא יותר מ15.6 עדיף מאט לא קריטי * רזולוציית המסך? לא מעניין אותי (רוב הזמן יהיה מחובר למסך חיצוני) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?אני ממש אוהב את הנקודת שליטה הזאת כמו שיש בlenovo * משקל רצוי? לכל היותר 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך וזה חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI או מיני זה חובה, רצוי USB3 * Bluetooth? צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא מעניין אותי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למער…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Yoni Polakowsky,

היי, יש לי מעבד חדש שהוזמן לפני שבוע אך אין לי בו שימוש כי יש לי מחשב חלופי. המעבד הינו חדש באריזה שלא נפתחה עם חשבונית מקורית. מעבד מסוג i7 3770k. כמה שווה? מישהו מעוניין? polakowsky@gmail.com

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by dd7,

בס"ד imac 27 במצב חדש, מעבד 2.8 i7 זיכרון 8 giga, כונן קשיח 1000giga כרטיס מסך Radeon HD 4850 מערכת הפעלה החדשה ביותר OS X 10.8.3 כולל עכבר מגיק ומקלדת אלחוטי מקורי אפל כולל אריזה חדשה פרסמתי ביד 2 ב6900 ש"ח האם המחיר הוגן? כמה הוא שווא לדעתכם? תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים