עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה הסמסונג : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103&ref=06&loc=01&ci_src=14110944&ci_sku=6821103&extensionType={adtype}:{network}&s_kwcid=PTC!pla!{keyword}!{matchtype}!{adwords_producttargetid}!{network}!{ifmobile:M}!{creative}&kpid=6821103&k_clickid=279b4ce7-16d5-cc28-8238-00003506a8df זה ה acer : http://www.bestbuy.com/site/Acer+-+Aspire+23%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/7459066.p?id=1218846429935&skuId=7459066 תודה מראש !!

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by Eli Menashe,

איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  3. Started by moni147,

עד 1000 ש"ח שדרוג... הוספתי מאז עוד 4 גיגה זיכרון כעת יש 8 גיגה זיכרון במחשב. האם אפשר לשדרג לוח אם בלי להתקין ווינדוס או שחייב להתקין מחדש? איזה לוח אם אתם מציעים והאם יש צורך בשדרוג של המחשב או רכיב כלשהוא? המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]C2500T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]SCKTN3000I[/TD] [TD=width: 55%]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]TH67+[/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 f…

• 9 תגובות
    • 492 צפיות
  4. Started by ltzik,

אז בניתי מפרט ללא לוח וללא זכרונות, אשמח אם תוסיפו אותם + תשפרו דברים אם צריך. המשחק מיועד ל-OC במעבד, להריץ BF3, BF4, BIOSOCK, CRYSIS 3 בקיצור גיימינג וגיימינג עתידי. הנה מה שבניתי, אשמח אם תשפרו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 מארז: באנדל - LanCool PC-K57B + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪679 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪335 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 …

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. שלום לכולם. התחלתי להתעניין בסוללה חדשה ללפטופ מאחר וכבר קרוב לחצי שנה המחשב שלי הפך מנייד לנייח בגלל סוללה מתה. ראיתי את הבדלי המחירים בין סוללה מקורית וחליפית. לא רק זה. באיביי למשל, הסוללה החליפית עולה 50 ש"ח פחות והקיבולת שלה גבוהה יותר ב400mA. הנה שני המוצרים שמצאתי: המקורית: http://www.ebay.com/itm/4800mah-6Cell-Genuine-battery-SQU-804-SQU-805-for-LG-R410-R510-Series-Black/181067332211?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D7951970415334170253%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D3%26sd%3D171035635939%26 החליפית: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LG-R410-R480-R490-R500-R510-R560-R570-R580-R590-E210…

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by pwntigo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by hardware maniac,

שלום שוב חברים,מחר-מחרתיים מקסימום אני הולך לבצע את השדרוג...אני מציג לפניכם את המחשב הקיים בכדי שלא יווצר מצב של צוואר בקבוק ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER אני רוצה כמו שפתחתי בנושא הקודם כרטיס מסך חזק לגיימינג שיריץ משחקי HIGH END של התקופה הנוכחית ושל השנה הקרובה בצורה חלקה,המליצו לי על 7870XT אני בנוסף אני צריך עוד סטיק של 4G זיכרון. דעתכם ?

• 12 תגובות
    • 614 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 שקל ( כמובן שחוץ מהחריגה הזאת כמה שקלים לפה או לשם לא ישנו כלום אבל לא יותר מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הייתי שמח לשחק במשחק dishored -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ ברזולוציה 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיתאפשר במסגרת ה…

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by Nirurshon,

קישור לכתבה : http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-Series-7-Chronos-770Z5E-S01DE-Notebook.91341.0.html מחשב קל עם כרטיס מסך מדהים, מסך בעצמו מעולה, המקלדת והבניה של המחשב גם נראות טובות, רק חבל שהכונן שלו 1TB יושב על 5400. מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 906 צפיות
  10. Started by א,

מחשב בסיסי לשימושי אופיס, צפיה בסרטים וכו'. לא משחקים, לא תוכנות כבדות. אין הכרח לנצל את כל התקציב. בסה"כ אני צריך מפרט סביר שכל החלקים בו יהיו טובים (כלומר, ספק נורמלי מחברה מוכרת וכו') דיסק קשיח רגיל, לא SSD. אין צורך בכונן DVD. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 565 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת וידאו ואודיו א) FL ווגאס ב) בעקרון משחקים חדשים, לגבי הרוזולוציה אני לא בטוח ישמצב שיהיה מסך חדש. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך וציוד הקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם יהיה המלצה לאחד במפרט שאקבל אולי אעשה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 5 תגובות
    • 797 צפיות
  12. שלום רב, אני צריך מפרט למחשב חדש שהשימוש העיקרי הוא בשביל גיימינג. תקציב מקסימלי: 5500 עם אפשרות לחריגה עד 100 שקלים שימוש המחשב: גיימינג, משחקים כבדים כמו BF4/3 רזולוציית מסך: 1920x1080 Dell UltraSharp u2312 אין צורך בציוד היקפי, אין תכנון ל OC עתידי חשוב שהמחשב לא יהיה רועש חנות מועדפת: TMS אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המפרט הבא. האם כדאי להחליף ל GTX670 באותו מחיר או להישאר עם הכרטיס? [TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪896[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח …

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  13. אחיין שלי התעסק עם המחשב ומקש אחד אבד, ושניים פשוט יצאו וכשניסיתי להחזיר התקשתי והם רופפים. המחשב הוא Ideapad U350. השאלה מה עליי לעשות? בטח המעבדה של לנובו תקח הרבה כסף על התיקון, מה הדרך שאתם הכי ממליצים לתקן את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  14. Started by cha_had,

מעבד: I3-2100-1333MHZ FSB לוח אם: Intel H61ww 1333MHZ FSB. זיכרון: 2X2GB DDR3 1333MHZ CL9 של קינגסטון. כרטיס מסך: 512MB DDR3 RADEON HD 5450 של שפפייר. צורב די וי די: LG אני מאמין שזה הדגם ---->22X LG GH22NS30. דיסק קשיח: זה קצת מסובך (שני כוננים): 1.Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKX 2. כונן 500GB בערך מאותו סוג עם ממשק IDE מחובר למתאם במורכב על PCI רגיל. ספק כח: IN-WIN 450W. מארז: IN WIN EC021. מקלדת בלבד של לוג'יטק מדגם: K120 (השתמשתי בה אולי שבוע עד שהבנתי שחברת לוג'יטק היא חברת ביזיוניסטית ועברתי מיידית לרזאר). המחשב תקין, לא קיים בו שום נזק פיזי למעט שריטות על המארז המעידות על שימוש. הערכה שלי היא כך (…

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  15. * מטרות המחשב? צפיה בסרטים (אין לנו טלויזיה), אינטרנט ואופיס, משחקים (לא תובעניים - רק HOMM6 ו-CIV5). המחשב אמור לעמוד על השולחן בסלון ולשרת אותי ואת הילדות (בנות 4, 8, 11). לעיתים רחוקות אקח אותו איתי לצרכי עבודה/לימודים. * גודל המסך? לפחות "15.6. צפיה בסרטים היא שימוש מרכזי. * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא עקרוני - המחשב יהיה רוב הזמן בבית. כשאסע איתו לעבודה זה יהיה ברכב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? יתרון נחמד (יקל על החיבור לרמקולים של המערכת), אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB * כונן אופטי? חובה. יש לנו ערמות של DVD של הילדות שאין לי כוח לסרוק. * האם דרושה…

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד כתחליף למחשב שולחני בסביבות 3000 ש"ח * מטרות המחשב? מחשב כתחליף למחשב ביתי, אין צורך שיריץ משחקים כבדים... אמין ונוח * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל17. מסך נוח למראה שלא יכיד יותר מדי על העיניים * רזולוציית המסך? לא יודע - אין רעיון כלשהו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? כולל כונן DVD, שיהיה Bluetooth כבל רשת, wifi, USB כלומר הסטנדרט * משקל רצוי? אין סטנדרט. יהיה בשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA, HDMI, מצלמה קדמית * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא יודע. מה ההבדל במחיר? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? …

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משתמש ב ECLIPSE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …

• 10 תגובות
    • 674 צפיות
  18. איך אני מבטל את הציפצוף מתי שאני מחבר את המחשב לחשמל או מנתק אותו מהחשמל, מחשב ACER? תודה

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  19. שלום, אחותי מתחילה ללמוד שנה הבאה לתואר הנדסאי בניין, וצריכה לפטופ ללימודים. * מטרות המחשב? לימודים לתואר הנדסאי בניין. עבודה עם תוכנות כמו AUTOCAD ותוכנות עריכה ועיצוב נוספות. * גודל המסך? 15" * רזולוציית המסך? פחות קריטי, מן הסתם 1080 יהיה נחמד יותר. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות, אבל אני לא מניח שהתקציב יאפשר אולטראבוק * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) משהו סטנדרטי אני חושב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 256GB במינימום. פחות קריטי כרגע סוג הכונן. * כונן אופטי? לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם …

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Nadav Zisso,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assasin creed 3 ועוד משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…

22. Started by Fadi Ejmail,

שלום אני חדש באתר שמעתי הרבה דברים טובים אגב אין לי מושג אם אני שם את הדיון במקום הנכון אבל אני ישמח לקבל מפרט פצצה למחשב GAMING ללא הגבלה למחיר תודה מראש אני מתכוון ללא הגבלה למחיר .

23. Started by red7711,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Netbeans, Visual Studio באופן כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סטארקרפט 2 כבד ומשחקי FPS כמו BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p, 1440x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מ…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  24. מטרות המחשב - בעיקר ללימודים באוניברסיטה ושימוש ביתי רגיל, אם יש אפשרות שהוא ישמש כסטרימר ולא יקפיץ את המחיר אז סבבה גודל המסך הוא 15.6 אני לא מבין ברזולוציות מספיק כדי להגיד מה אני רוצה, בתכלס FULL HD נשמע לי כמו סטנדרט בכל מחשב נייד חדש אז אין משקל ספציפי, עדיפות לקל סוללה חזקה בהתאם למשקל ולגודל, לא מפלצת כי בסופו של דבר רוב השימוש הוא בבית יציאת HD זה חשוב ובנוגע לבלוטות' זה פחות הייתי רוצה שיהיה לו מעבד חזק שישאר טוב גם לעוד 3 שנים, זכרון ראם בהתאמה וזכרון קשיח שיהיה הרבה, לפי מה שאני יודע הסטנדרט היום הוא הרבה מעבר למה שאני יכול לנצל אחריות זה דבר די חשוב אצלי כי יש לי נטיה להרוס אשמח שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה מקורית ועדיפות לוינדוס 8, אין סיכוי שאני אתחיל להתעס…

• 2 תגובות
    • 457 צפיות
  25. Started by יואב752,

שלום, צריך עזרתכם בבחירת מחשב נייד -אמין, יציב ואיכותי. להלן צרכיי : מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי באינטרנט (והמון, עובד כמקדם אתרים), צפייה בוידאו וכדומה. לא צריך משחקים. סכום - עד 2500 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לא מבין בזה אבל שיהיה סביר מסך - 15.6אינץ' אפשרי ללא כונן תקליטורים הארדיסק- שיהיה סטנדרטי לשימוש יומיומי מעבד - 5 אינטל בגדול: מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי, בלי משחקים, פה ושם תוכנות... חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים - אני מצטער אם לא פרטתי יותר מדי כי אני לא ממש מבין לעומק בעניינים הטכניים\

• 6 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים