ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,361 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, כאשר השימושים יהיו: אינטרנט, קצת משחקים (אין לי שום כוונה להריץ ג'י טי איי על גרפיקה גבוהה או משהו דומה, מספיק לי שאת רוב המשחקים שיש עכשיו בשוק אוכל להריץ על גרפיקה בינונית), קצת פוטושופ ובנוסף המחשב משמש כאמצעי האיחסון של הסטרימר. התקציב המקסימלי שאני מוכן להוציא זה 4.5K, כאשר אם יש אפשרות לחסוך לכיוון 3.5-4 אני אשמח. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט. ומבחינתי שקט זה לא אפס רעש, שיהיה קצת פחות רועש ממחשב ממוצע. אין לי כוונה לבצע אוברקלוק. אין צורך בציוד היקפי. לא צריך מערכת הפעלה. בעיקרון אני רוצה מחשב שעכשיו יהיה קצת יותר חזק ממחשב שמשמש רק לאינטרנט ועבודה משרדית, ובעוד 4-5 שנים עדיין יוכל לשמש כמחשב משרדי ברמה סבירה. מבחינת חנות, אני מעדיף KSP…
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שום לכולם, זקוק לעצתכם, מחפש נייד עם הפיצ'רים הבאים: מקלדת מוארת 15 אינץ עדיפות ל רזלוציה fullhd ssd לפחות 8 GB זכרון. מעבד I7 מקלדת מלאה ( כולל numpad) שימושים כלליים הרבה vm ומעבדות הדורשות ram וHD מהיר. מהבדיקות שערכתי הנייד האולטימטיבי הוא ux51vz של אסוס. זמין כיום רק בקנדה ובארה"ב במידה ואני יעשה משלוח לאחר שקלול מע"מ משלוח ועמלת שילוח אני מגיע סביב ה 7 וחצי כשהוא נמכר בקנדה ב5600. השאלה האם אני יכול להשיג נייד עם מפרט דומה בארץ סביב ה 6K ? אשמח מישהו יוכל להציע חלופה הכוללת אפילו נייד אם אופציית החלפת HD ל SSD ,המשקל לא משחק תפקיד. תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב DELL(חשוב לי מביקורות של המון אנשים עליהם) בתקציב של עד 3500 ש''ח גג. דרישות- RAM גדול,כרטיס מסך חזק (לא מהמובנים למשל של אינטל),יכולת עמידה בעומסים, מסך לא קטן,יציאת HDMI,רמקולים טובים אם אפשר. השימושים יהיו בעיקר גלישה מרובה,תוכנות(לימודים),הרצת סרטים באיכות FULL HD בצורה חלקה,חיבור המחשב לטלוויזיה,משחקים ברמה בינונית. חשוב לי בקיצור שהמחשב יצליח לעמוד בעומסים של כמה דברים ''כבדים'' בו זמנית. נ.ב אין לי שמץ קלוש במחשבים ניידים,בנייחים אני מתמצא יותר טוב. תודה לכול העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לקבל המלצות למחשבים ניידים שיירכשו באייבורי \ אופיס דיפו \ באג \ באג דיוטיפרי \ כל חנות אחרת מומלצת מאזור הקריות. התקציב הוא 2500 ש"ח. המטרה היא עבודה משרדית וטיפה יותר מזה. כלומר שלא יהיה מחשב מינימום שיחזיק לי לשנה-שנתיים אלא שיחזיק איתי לתקופה קצת יותר ארוכה כמו 4-5 שנים. מילאתי את השאלון לפי חוקי הפורום- * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יותר קטן מ 15 אינץ' ולא גדול יותר מ 17 אינץ'. לא חשוב מבריק או מט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקוני…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב. 8. האם ישנה הע…
-
- 3 תגובות
- 503 צפיות
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל/ השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד. 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים: חדשים ,עדכניים ועתידים, בעיקר תמיכה בלבד ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1) איזה מעבד כדאי לי לדרישות הנל? 2) לוח אם....בעזרתכם, אין לי הבנה בלוחות 3) זיכרון.... ב…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת מסמכים ב-WORD, שימוש תדיר, לא לפרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לשלט עבור מחשב HTPC, כולל מקלט IR. השלטים של logitech נראים מצויין,אבל הם לא מגיעים עם מקלט IR. תודה
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? שיריץ SC2 חלק, אין לי שום בעיה גם אם זה על גרפיקה של LOW * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ממש משנה... שיהיה גודל נורמלי למחשבים נידים. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (H…
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ולחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטי hd בעיקר גלישה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:אני לא יודע אם אני מגדיר את עצמי גיגמינג אבל אני רוצה תוצאות גבוהות ככל האפשר בתקציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אססין קריד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 1080*1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 12 תגובות
- 803 צפיות
- 1 follower
-
-
I7 3770 GIGABYTE B75 4096MB-DDR3-1600Mhz-Patriot/KINGSTON כפול 2 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD]ד.קשיח-500GB SATA3-Segate Toshiba 7200Rpm[/TD] [/TR] [TR] [TD]כונן-DVDRW X24 SAMSUNG/HP-המהיר בעולם בטכנולוגית SATA[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] כרטיס מסך 7950 GIGABYTE מארז CORSAIR 400R ספק SS 620 W קירור למעבד זלמן פשוט ב47 שח
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא יושחקו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל 22 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.אין…
-
- 8 תגובות
- 592 צפיות
-
-
האים אני יכול לשדרג בכרטיס hd7770 במחשב הזה במקום הקיים צירפתי תמונה מקוה שזה יעזור . הספק הנוכחי הוא 350 wat אשמח לעזרה מהמבנים שבינכם הנה המפרט Part Number:0884116030072 [h=2]General[/h] Desktop type Budget desktop system, Small-form-factor PC Packaged Quantity 1.0 Platform Technology Intel vPro Technology Type Personal computer Recommended Use Corporate business, Small business Product Form Factor Small form factor Built-in Devices Speaker Embedded Security Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip Localization English / United States [h=2]Processor / Chipset[/h] Type Intel Core 2 Duo E8400 / …
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל בלי להתפשר על איכות ב) במידת הצורך\ עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב , עבודה משרדית, תכני HD שימוש ביתי סטנדרטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן רצוי ,אבל בלי להתפשר על איכות הרכיבים של המחשב (ציוד היקפי לא חייב להיות ברמה גבוהה למעט הרמקולים שיהיו באיכות טובה 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה כן ורצוי גם מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. זקוק להמלצה…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, עקב קניית חומרה חדשה ואי התאמתה למחשב הנוכחי שלי ייתכן ואאלץ למכור את המחשב שלי אשמח לדעת מה השווי שלו ראוי לציין שהוא משרת אותי נאמנה ועובד מצויין וחלק אבל בגלל התוכנות החדשות של אדובי המחשב לא סוחב כמו שהייתי רוצה עם ה-SSD שלא נתמך... מפרט מעבד:AMD Phenom II 920 לוח אם: Asus M3N78-EMH HDMI זכרונות: 4X2GB 666MHZ דיסקים קשיחים:WD GREEN 2000gb + Hitachi 500gb X2 קירור: ZALMAN מאוררים למארז: 4 מאווררים 120MM מארז: CoolerMaster - CM 690 ספק: hec 500-td מחשב שמור בקנאות אחת ל4-6 שבועות ניקוי יסודי מאבק + אחת לשנה משחה טרמית למעבד תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
לחברי הפורום שלום רב, לצערי איני מבין כלל בחומרה ולכן אני מבקש את עזרתכם בהרכבה של מחשב לשימוש בתוכנות גרפיקה כגון AutoCAD, Indesign ופטושופ בעיקר. התקציב עומד על 4K ש"ח אך חשוב לי שהמחשב, שנועד לחברה שלי ללימודים, יהיה כמה שיותר מהיר וחזק ולכן אם יש צורך בחריגה הדבר אפשרי עד 1000 ש"ח. עם זאת, אם ניתן לחסוך במשהו אשמח אם תוכלו לתת אפשרויות כאלו גם. שימושי המחשב כמו שכבר אמרתי הם בעיקר לעריכה גרפית, אך בנוסף, גם לצפייה בסרטי HD והאזנה למוזיקה - יש ברשותי כרטיס קול מדגם Xonar Essence STX שארצה להשמיש, לתשומת ליבכם. אני מעדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אין צורך בהתקנה של מערכת הפעלה/אופיס, יש צורך בהרכבה, עדיפות לחנות באזור תל אביב. אני מחליף מחשב לעתים …
-
- 3 תגובות
- 904 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי במה.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משהו ספציפי, הכל מהכל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024+1920x1080 שני מסכים מחוברים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
זה הסמסונג : http://www.bestbuy.com/site/Samsung+-+23.6%22+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/6821103.p?id=1218808629544&skuId=6821103&ref=06&loc=01&ci_src=14110944&ci_sku=6821103&extensionType={adtype}:{network}&s_kwcid=PTC!pla!{keyword}!{matchtype}!{adwords_producttargetid}!{network}!{ifmobile:M}!{creative}&kpid=6821103&k_clickid=279b4ce7-16d5-cc28-8238-00003506a8df זה ה acer : http://www.bestbuy.com/site/Acer+-+Aspire+23%26%2334%3B+Touch-Screen+All-In-One+Computer+-+6GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/7459066.p?id=1218846429935&skuId=7459066 תודה מראש !!
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איך שמים מערכת הפעלה בעברית במחשב במקרה שארכוש אחד בארה"ב ? . ומה עם השינויי המתח החשמלי ? והאם יש עוד בעיות שלא חשבתי עליהם ? .
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
עד 1000 ש"ח שדרוג... הוספתי מאז עוד 4 גיגה זיכרון כעת יש 8 גיגה זיכרון במחשב. האם אפשר לשדרג לוח אם בלי להתקין ווינדוס או שחייב להתקין מחדש? איזה לוח אם אתם מציעים והאם יש צורך בשדרוג של המחשב או רכיב כלשהוא? המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]C2500T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]SCKTN3000I[/TD] [TD=width: 55%]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]TH67+[/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 f…
-
- 9 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אז בניתי מפרט ללא לוח וללא זכרונות, אשמח אם תוסיפו אותם + תשפרו דברים אם צריך. המשחק מיועד ל-OC במעבד, להריץ BF3, BF4, BIOSOCK, CRYSIS 3 בקיצור גיימינג וגיימינג עתידי. הנה מה שבניתי, אשמח אם תשפרו: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1115 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪218 מארז: באנדל - LanCool PC-K57B + Seasonic ECO 600W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪679 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series כמות: 1 - מחיר: ₪485 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪335 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 DUAL-X 3GB GDDR5 …
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי להתעניין בסוללה חדשה ללפטופ מאחר וכבר קרוב לחצי שנה המחשב שלי הפך מנייד לנייח בגלל סוללה מתה. ראיתי את הבדלי המחירים בין סוללה מקורית וחליפית. לא רק זה. באיביי למשל, הסוללה החליפית עולה 50 ש"ח פחות והקיבולת שלה גבוהה יותר ב400mA. הנה שני המוצרים שמצאתי: המקורית: http://www.ebay.com/itm/4800mah-6Cell-Genuine-battery-SQU-804-SQU-805-for-LG-R410-R510-Series-Black/181067332211?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D7951970415334170253%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D3%26sd%3D171035635939%26 החליפית: http://www.ebay.com/itm/Battery-for-LG-R410-R480-R490-R500-R510-R560-R570-R580-R590-E210…
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני מאמין ששאין צורך, אפשר אפילו לחסוך האמת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי דפדפן לילדים, גלישה, סקייפ סרטים וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ממש לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים קלים שמתאימים לילדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום שוב חברים,מחר-מחרתיים מקסימום אני הולך לבצע את השדרוג...אני מציג לפניכם את המחשב הקיים בכדי שלא יווצר מצב של צוואר בקבוק ASUS P7H55-MLX Intel Core I5 760 Kingston 2GB DDR3 1333MHZ W.D 500G SATA 2 Manli 465GTX 1GB Zalman Z7 Zalman ZM500ST Sony Nec AD7240 SATA 2 ZALMAN CPU CULLER אני רוצה כמו שפתחתי בנושא הקודם כרטיס מסך חזק לגיימינג שיריץ משחקי HIGH END של התקופה הנוכחית ושל השנה הקרובה בצורה חלקה,המליצו לי על 7870XT אני בנוסף אני צריך עוד סטיק של 4G זיכרון. דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 623 צפיות
-