עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני קונה 9800X2 ויש לי מעבד 3.2 ולוח אם מלפני שנה וספק כח של 480W זה יספיק או שצריך חדש ואם כן אנא הציעו[br]פורסם בתאריך: 28.04.2008 בשעה 16:18:27 אני צריך מפרט זול

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני מתכנן לקנות מחשב שישרת אותי גם למשחקים כבדים וגם לתכנות, וקצת להתנסות עם OC.(אין צורך בציוד היקפי) המחשב צריך להיות שקט ככול האפשר, לכן רוב החלקים נבחרו בקפידה, להלן המפרט שהרכבתי, אשמח אם תתנו את דעתכם. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1321 קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme כמות: 1 - מחיר: ¤319 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤750 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 800RPM 33.5CFM כמות: 2 - מחיר: ¤79 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-15 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤686 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ …

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני חשבתי על המפרט הבא: מעבד : Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB 1555 ש"ח לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3 730ש"ח זיכרון: Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2 667Mhz K2G667DC 470ש"ח כרטיס מסך:Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB 1600 ש"ח מארז: NZXT Apollo No PSU Black 397 ש"ח סה"כ 4752 ש"ח קצת חרגתי אבל לא נורא.... אני לא הכי סגור על הכרטיס מסך אשמח לחוות דעת והמלצות תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, בן-דוד שלי מחפש מחשב נייד שיחליף את המחשב הנייח שלו ויהיה נוח להעביר אותו לעבודה וחזרה. רוב השימושים יהיו משחקים אך גם חשוב שיהיה HD גדול לסרטים וסדרות שהוא רוצה לקחת איתו. עכשיו לגבי הקנייה, הקנייה תתבצע בארה"ב וקרוב משפחה יביא לו את המחשב, לי יש כמה שאלות בנושא כגון: א. אחריות בינלאומית תקפה בארץ? ואם כן של אילו חברות? ב. מישהו ניסה פעם להעביר מחשב נייד בשדה התעופה? ג. במקרה ולא מצליחים לחמוק כמה משלמים? ד. האם לדעתכם שווה לקנות בארה"ב או שכבר עדיף לקנות בארץ בכ6000 ש"ח? תודה רבה, גלעד.

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום!, אני רוצה להזמין שני מחשבים המיועדים למשחקים, סרטים, תוכנות, אינטרנט וכו'.. אך למשחקים בעיקר. אני רוצה ששני המחשבים יהיו זהים אך בתקציב של אחד יהיה כלול מסך 22" אז תחלקו את ה-10,000 ש"ח איך שבא לכם שיכלול: מחשב+מחשב+מסך=10,000 X+X+Y=10,000 ז"א ששני המחשבים יהיו אותו דבר או אם יש לכם שיקולים אחרים אשמח לשמוע. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 10,000 ש"ח - מזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?) צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות המחשב הן למשחקים החדשים והכבדים שירוצו חלק על רזולוצית מסך 22" וכמובן שגם אינטרנט, תוכנות, …

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שידור בסטרים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC3, sc2hots, shootmania -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? hopefully high 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. הייתי שמח לקבל המלצות על מחשבים עם מסך 14" ו15.6" עם דגש על משקל נמוך, חסכון בסוללה וכמה שיותר כוח מעבד שניתן להוציא בגבול המחיר. המחשב ישמש בעיקר להצגת תמונות ויריץ אינטרנט ומס' תוכנות משרדיות, OFFICE וכו'. עדיפות לDELL\HP, אני יכול לרכוש ישירות מהיבואן (malamteam) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן, אני מחפש מחשב פשוט יחסית לצורכי אופיס, גלישה וכו' גודל המסך - שלא יהיה קטן מדי, נראה לי סביבות ה 14-15.6 זה מעולה משקל - לא משנה כל כך, עדיף שלא יהיה בלטה, אבל אין צורך במחשב קל במיוחד סוללה - רצוי זמן סוללה סביר + מסך - חשובה לי איכות המסך, לצפייה בסרטי HD וכו' מפרט - אין משהו חשוב באופן ספציפי, אין שימושים מיוחדים, בעיקר אופיס, מיילים, אינטרנט, סרטי HD ודברים בסיסיים למדי. דברים חשובים: 1. WIN 7 ולא WIN8 , אחרי נסיון רע ומר עם WIN8 ממש רוצה לחזור ל WIN7 2. שהמחשב יהיה עמיד יחסית, כלומר לא צריך משהו דק במיוחד וקליל ושביר, דווקא משהו קצת יותר עמיד וגדול גם אין חשיבות מיוחדת לעיצוב, יותר חשוב נוחות שימוש, עמידות ואיכות המסך. 3. לא HP התקציב הוא סביב ה 3 מקסימום. תודה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by .:YoGy:.,

יש לי אסוס זנבוק, ונאבד לי המתאם של הVGA שלהם ואני רוצה לקנות חדש... אז איך קוראים למתאם הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nivrdt,

1. מה התקציב המקסימאלי?3500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הוא לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 AC GTA COD וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? -8,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -באטלפילד 4, כל משחק יריות/פעולה/תפקידים/אסט' שישוחרר בדור הנוכחי של הקונסולות ויזכה לגירסת PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -כרגע מסך 1920X1080, 120HZ, בעתיד(שנתיים קרובות אני מקווה) אני מתכוון לרכוש מסך 4K או שני מסכים נוספים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -גבוהות. 4. האם יש רכיב שאין צור…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש לי כרטיס מסך תוצרת Gainward מבוסס GTS450 עם 1GB של זיכרון GDDR5. http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=429〈=en אני אשמח לדעת מהו לדעתכם הערך הכספי שלו בימינו ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. היי, אני זקוק למחשב אפל או כל חברה אחרת מקצועי הוא עריכה מעוניין במחשב עם יכולות ועם זיכרון שלא יעלה יותר מ- 6500 תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אני יודע שזיגזג נותנים שירות כזה. יש עוד ספקים/חנויות שנותנים שירות כזה, רצוי באיזור הצפון?

16. Started by fx-57,

אני קונה מחשב חדש,הכול נראה סבבה,אבל אני רוצה שתראו את המפרט (אתם יודעים איך לבדוק)..... עכשיו זיכרונות לא בטוח,תגידו לי מה כדאי.1GB אני גם צריך פאד לעכבר חשבתי על STEEL PAD QCK+,תקציב של עד 130 ש"ח. תודה למי שעוזר לא צריך מסך.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000 הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזה וגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקל אני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקר ולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושי בעיקר לשימוש אינטרנט ואופיס האם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Tarnegolz,

כבר הרבה (מאוד זמן) אני מחפש מחשב וחשבתי לנצל את המבצעים כדי סוף סוף לקנות אחד. דרישות: * מטרות המחשב? סטודנט למדעי המחשב (לעוד שנה לפחות) , עבודות תכנות (כנראה לכיווון של אנדרואיד ואפליקציות) ושימוש אישי (אינטרנט, קצת סרטים - משחקים יתרון) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מתלבט בין 14 ל15.6 (על פי הדרישות שלי) .. אני מניח שעדיף מאט ? * רזולוציית המסך? יותר גבוה מHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? פשוט שתהיה מקלדת נוחה * משקל רצוי? מן הסתם עדיף כמה שיותר נמוך... לא חובה שיהיה משקל נוצה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פה מגיע ה-TradeOff הרציני בין ביצועים לזמן סוללה.. רציתי להתייעץ מה מספיק לפי הדרישות שלי *…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Joli,

קניתי את הנייד הזה לפני שבוע: http://ksp.co.il/?uin=25092 והזמנתי בשבילו את הכבל הזה מאייבי: (למסכים מזדמנים: עבודה לימודים חברים וכו..) http://www.ebay.com/itm/281278639728?_trksid=p2060778.m2749.l2649&var=580324921491&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT בדיעבד הבנתי שיש סוגים של חיבורי HDMI 1-1.4, כמה שחיפשתי לא מצאתי מקום שמפרט איזה סוג חיבור יש למחשב שלי. א. אני ישמח אם מישהו יגיד לי מה סוג החיבור שיש לי. ב. לידע כללי, האם כבל לדור 1.4 יכל לתאם חיבורים של דורות קודמים לו? או שלכל דור צריך את סוג הכבל המתאים? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by solidus,

אוקיי אז ככה.... לפי מיטב ידיעתי KSP היא החברה הכי טובה וזולה לקנות ממנה. תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. אני אומר את זה כי ככה תדעו קצת יותר על איזה רכיבים להמליץ לי, ואולי גם להתפכח ולגלות איזה חברה אחרת שמוכרת בזול יותר :פ עכשיו, בעניין התקציב - כתבתי בכותרת עד 6000, אבל אם זה ממש הכרחי וישפר את המפרט משמעותית אני מוכן לגלוש גם ל7000 אני משחק הרבה אז אני צריך מחשב שיוכל להריץ תמשחקים הכי כבדים בצורה מעולה, וגם שיחזיק מעמד כמה שיותר. הממממ...וכמובן - מעבד 64bit. ולסיום, כמה שאלות ספציפיות שמטרידות אותי: 1. אם קונה 64BIT אני אצטרך לקנות 4GB של RAM (ויותר) בשביל להרגיש את ההבדל בביצועים? כי ממה שקראתי, זה אחד היתרונות הבולטים של 64 סיביות, תוספת זיכרון. אבל נגיד ואני מתקין 2…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 512.01 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, GF4MX Video, Sound, LAN, USB 2.0) [ ¤ 570.06 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory [ ¤ 495.95 ] 1 Hard Disks : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 445.17 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 454.48 ] 1 Floppy : Citizen Black 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 80.49 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Liteon 16/48 - Black ! [ ¤ 216.73 ] 1 Monitors : 17" LG T710BH EZ Flat Monitor [ ¤ 785.11 ] 1 Keyboards : Microsoft Wireless Optical Desktop…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Intel Pentium 4 2.4C GHz 800MHz 512K Box Abit IC-7 Intel 875P Mushkin Black Level 1 Pc 3200 512MB DDR X2 W.D 80GB 7200RPM 8MB Buffer ATA 100 Hercules 3D Prophet Radeon 9700PRO 128MB Pine 56K V.90 PCI ESS Toshiba 16X48 OEM Mitsuni floppy 1.44 Compucase Midi Tower CI 6A19 Vantec Stealth 120MM Fan חברה אני מקווה שאני לא מהווה מטרד, מצטער על השאלות הרבות והבלתי פוסקות!! פשוט אני רוצה להיות בטוח במה שאני הולך לקנות אחרי הכל מדובר בהרבה כסף. כרטיס מסך אולי יהיה 9700NP

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אני חייל ובקרוב יש לי יומהולדת אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואשמח להצעות מה אתה חושבים על המחשב הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6855 או אפשר למצוא משהו יותר טוב במסגרת התקציב?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by krizZhe,

אפשר בבקשה לקבל מפרט ב8000 בעיקרון לגיימינג ( ואולי לקצת עריכה ) רק מחשב ללא ציוד היקפי וללא מסך אני מתכנן לעשות אוברקלוק תודה מראש לעוזרים עריכה : לא ידעתי שצריך טופס בקשה אז הינה . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!8000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים,עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1680*1050 * באיזה סוג משחקים …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by שירן ויצהנדלר,

היי! אשמח להמלצה על מחשב נייד קל לצרכי לימודים ועניינים ביתיים עד 2000 שח +/- תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.