ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
המון תודה על העזרה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל הכל, אם מיותר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח, עדיפות ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בינוני, בעבודה משרדית (יישומי אופיס, גלישה באינטרנט עם מעבד שיוכל להחזיק 20-30 לשוניות), וצפייה בסרטי FULL HD 1080p על מסך "24-22. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. (FIFA, NBA, GTA, Battlefield, Ne…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שוב, העברתי את האשכול לפורום הזה, אני חושב שהוא מתאים יותר לפה וגם יש פה יותר פעילות. יש ברשותי את החלקים הבאים : i7 8700K Asus Maximus X Hero G.Skill Trident Z 3600 CL 17 16 2x8GB כאמור , אני בונה מחשב חדש וצריך המלצות לקירור טוב, מארז וספק . קירור - אני מתכנן לעשות למעבד אוברקלוק של לפחות 5.0 , הבנתי שיש לו מזג חם לכן צריךקירור טוב. כמו שאתם יודעים חם בישראל , וגם החדר שלי די חממה בקיץ. מארז - אבק הוא בעיה רצינית אצלי, כמובן צריך שיהיה מאוורר טוב , שקט יחסית , אין בעיה עם גודל , יש מספיק מקום. ספק - ספק איכותי שיחזיק את המערכת , ראוי לציין שאני מתכנן להביא את אחד מכרטיסי המסך החדשים של אנוו…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לשימוש יומיומי. אינטרנט, סרטים ולימודים. חשוב שירוץ חלק בלי להיתקע ושהסוללה תהיה חזקה. התקציב הוא עד 3000. יש לי אפשרות לקנות מחו"ל וראיתי תמחשב הזה: https://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-730-2-in-1-15-6-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-256gb-solid-state-drive-iron-gray/6201040.p?skuId=6201040 המחשב הזה טוב? אשמח לשמוע על אופציות אחרות במחיר הזה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אפשר לחרוג ל 2500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סבא בעקר גולש באינטרט, ומדי פעם צפיה בתכני HD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כדאי שיגיע כבר עם Wind…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי בנה לי מפרט קצת לא מבין בזה אני מבקש טיפים לשיפור עם אפשר .. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?:7500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?:משחקים . 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?אולי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 4000 לא כולל כ.מ (עם כמ 6000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המטרה שלי היא גיימינג ב-1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא צריך כוננים/מארז 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. ה…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. תכננתי לקנות נייח בקרוב, אבל לא מזמן הנייד שלי הפסיק לעבוד. הסיבה היחידה שאני צריכה נייד היא לצפיה על מסך הטלויזיה, אם אני אקנה נייח הוא ימוקם באותו חדר כמו הטלויזיה אבל במרחק כמה מטרים וכנראה שאי אפשר יהיה לחבר כבל בינו לבין הטלויזיה. האם יש אפשרות להשתמש בחיבור אלחוטי לצפיה על מסך הטלויזיה האם זה מומלץ? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, רוצה לקנות מחשב נייד בשבוע-שבועיים הקרובים, המחשב יהיה בגדול לשימוש בבית למרות שלא שולל לפעמים להוציא החוצה, לכן עניין המשקל נראה לי פחות רלוונטי. התקציב הוא 3K פלוס מינוס, אפשר טיפה יותר אם מצדיק לפי דעתכם. השימושים של המחשב זה בגדול טיפה תכנות, גלישה, סרטים/סדרות, יוטיוב, פחות גיימינג וכאלה. לפי שיטוטים קצת באינטרנט הבנתי שכדאי (לפחות לשימושים שלי) לקנות (במינימום) מעבד I5 מדור 8 (8250U), זיכרון 8GB RAM ודיסק קשיח 256GB SSD. לגבי כרטיס מסך לא כל כך סגור על אם צריך בשביל השימושים שלי או לא - תגידו אתם. עדיפות למסך 15.6 פשוט כי 14 נראה לי קטן מדי לשימוש ביתי. חשבתי על איזה דגם של DELL VOSTRO, יש לאח שלי מחשב מהסדרה הזאת וגם שמעתי עליהם …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם, ביום ראשון רכשתי מחשב LENOVO חדש מסדרת THINKPAD. המחשב נמכר לי עם 3 שנות אחריות של IBM. כשקיבלתי את הקרטון ראיתי שהוא נפתח בעבר (המדבקה הייתה חתוכה) והמוכר אמר לי שזה בגלל שמתקינים ווינדוס (על אף שחשבתי שהווינדוס מגיע מותקן מהיצרן). כשהדלקתי את המחשב הוא לא ביקש ממני לבצע הגדרות ווינדוס אלא פשוט "עלה" כרגיל כשהמחשב ריק מכל תוכנה. בדיקה באתר LENOVO הראתה לי כאילו האחריות החלה 3 ימים לפני כן והיא לשנה אחת בלבד. שוחחתי עם IBM והם ביקשו שאשלח להם צילום של החשבונית והם יעדכנו את זה ל-3 שנים. מבדיקת מידע המערכת דרך הCDM מצאתי את התאריכים הבאים: original install date: 23/4/2018 system boot time: 09/05/2018…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בסביבות ה3 אלף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כתיבת קוד, כנראה גם להתעסק גם בגרפיקה/משחקים/AI/ועוד דברים במסגרת הלימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? זה נייד לא מאמין שרלוונטי כ"כ 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כנ"ל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000-7000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה - צריך להיות מסוגל להריץ גם 2-3 מכונות וירטואליות במקביל, ואולי גם קצת תכני HD (בנפרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן - מקלדת ומסך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב, אבל אם אפשר אז למה לא... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנ…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברי פורום יקרים אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי שכבר עובד איזה 4 שנים טובות אבל נראה לי שהגיע הזמן לשדרג ובמיוחד שעוד מעת יש בלאק פריידיי וכל השיט הזה אז אולי יהיו מחירים ממש טובים 2 בעיות : הלוח אם שלי הוא GA-B85M-HD3 של ג'יגהביט והתושבת שלו היא 1150 ככה שנראה לי שבשביל לשדרג את המעבד אני צריך להחליף לוח אם (תקנו אותי אם אני טועה) שאלה שניה , לאיזה מעבד לשדרג ? כרגע יש לי i5-4690 והוא כאילו סבבה עד שאני מרגיש שהוא לא סוחב דברים ובטח שאני על הגדרות ממש גבוהות תכננתי שבתקווה למבצעים טובים אולי אוכל לשדרג משהו טוב ב1500 שקלים תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ואפשר לחרוג אם צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? פחות חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. חנות …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זקוקים ללפטופ לשימוש בייתי + קצת גרפיקה מעונינים במחשב יציב ואמין לאורך זמן דרישות מינימום: I5 דור 7 או8 זיכרון 8 לפחות SSD מסך מט ראיתי מספר דגמים כאן ההשואה: https://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=979619,985695,994320,982972 2 כללית מה עדיף יותר חדש ומתקדם בסיסי או פשוט יותר עם כרטיס מסף וSSD גדול תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח לאשתי שרוצה לעבוד כעצמאית בעריכה גרפית התקציב: 7000 +- 500 שימושי: עריכה גרפית כולל תלת מימד ציוד הקפי: מקלדת עכבר ומסך חשיבות שקט פעולת המחשב: חשוב בתנאי שזה לא ייקר יותר מדי את העלות, במילים אחרות מעדיף חומרה על שקט OC: זה לא מחשב למשחקים, האם OC יעלה את ביצועי הרנדרינג? מערכת הפעלה/אופיס: ללא חנות ספציפית: אין העדפה תוכנות שהולכות לרוץ על המחשב: autocad, sketchup, V-Ray, Revit ותוכנות נוספות לתל מימד עדיפות לקניית המחשב בזמן הקרוב, והייתי רוצה שיהיה לי תמיד את האופציה לשדרוג המון תודות לכל העוזרים :) נ.ב אם נראה לכם שהתקציב דל ביחס לדרישות, אני אשמח…
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי! אשמח להמלצה על מחשב נייד קל לצרכי לימודים ועניינים ביתיים עד 2000 שח +/- תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4000-5000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משרדיות, מעט תוכנות גרפיות (אילוסטרייטור ופוטושופ), פרמייר (1080P ומעט 4K), מושן גרפיקס (אפטר). רמת שימוש מעטה, כתחביב ולא כמקצוע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא חייב HDD (ובכל מקרה לא יותר מ-2T) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? פשוט וטוב.…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה15K מעדיף רכישה באילת כדי להוזיל עלויות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מידול בתוכנות 3D (מאיה, זי בראש, בלנדר) + פיתוח משחקים (UNREAL 5, UNITYׂ) + גיימינג ( 5 Battlefield2042 , Forza) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4k עם Hz144 או יותר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט אבל לא חייב סופר שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז שחור מעוצב בקטנה בלי אורות וקשקושים …
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני בונה עכשיו מחשב ומתלבט אם לקחת את ה13600k או 13700k. בתור עובד אינטל, ה13600K יעלה לי 200$ ו-13700k יעלה לי 270$. חשוב לי שהמחשב ישרת אותי להרבה מאוד זמן, לראיה יש לי עכשיו i5-4690k ולפי מה שראיתי בשנים האחרונות, אם היה לי i7 דור רביעי במקום, משחקים היו רצים לי הרבה יותר טוב היום. הכרטיס מסך שיהיה בבילד הוא 2080ti אבל כמו שאמרתי אני רוצה שהוא ישרת אותי לעוד הרבה זמן אז שדרוג כרטיס מסך יהיה על הפרק עוד כמה שנים, כמובן עם תלות ביכולת של המעבד. מהסיבות האלה אני נוטה ל13700k אבל מה שמציק לי היא צריכת החשמל והחום הגבוה שלו לעומת ה13600. שיקול נוסף הוא שיש לי כבר ספק כוח 750w ככה שאם זה מספיק אז אני לא צריך לקנות חדש מה אתם חושבים?
-
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6 אלף אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. בעיקר minecraft סביר להניח שיהיו משחקים יותר כבדים בעתיד הקרוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. הכל. מקלדת עכבר רמקולים. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא יותר מדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה. 7. …
-
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, ניתן לרחוג עד 2500 אם יש הצדקה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לטובת לימודים באוניברסיטה - אופיס, אינטרנט, נטפליקס 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט אבל לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף שיהיה קל יחסית, בשאיפה 14" 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני בונה מחשב לאחי שעובד בתחום וכבר בניתי מפרט ורציתי לקבל ייעוץ ולראות אם יש לכם הצעות לגבי חלקים שכדאי להחליף או שאפשר להוזיל בשביל הצרכים שלו (מבלי לפגוע באפשרות לשדרג בעתיד). הוא ישתמש בתוכנות: לומיון , רוויט , אוטוקד ,3d max , סקצאפ מקרר למעבד - שכחתי להוסיף לעגלה: be quiet! CPU Cooling Pure Rock 2 Black (tms.co.il) אשמח לעזרתכם, תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב גיימינג עם המפרט הבא ואני מבקש לשדרג אותו כי אני מבין שיש צוואר בקבוק בין כרטיס המסך ולמעבד וזה גורם לי לא לנצל את מירב הכוח שיש בכ. מסך. מעבד: i7 10700k 3.8GHZ כרטיס מסך: 12GB RTX 3080Ti לוח אם: Asus Prime-z490-a זיכרון: DDR4 16GB Dual 1. אני מבין שהבעיה היא במעבד, אבל זה אומר שאני צריך להחליף גם לוח ? או שמספיק לי להשיג מעבד חזק יותר ? 2. ראיתי שלוח האם תומך עד i711700 ו- i911900 במקסימום. 3. חשוב לי להגיע לרמת ביצועים של 180FPS לפחות, כיום אני מקבל 120-130. אשמח לייעוץ מהיר ומקצועי. תודה וסופ"ש נעים, רועי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. אשמח לקבל הצעות למפרט עבור מחשב גיימינג בינוני - גבוה למתבגר. הרעיון הוא להתבסס על כרטיס מסך RX 7700 XT ולבנות את המפרט סביבו. אשמח גם לשמוע דעות אחרות כמובן. המעבד יכול להיות גם מתוצרת AMD וגם מתוצרת intel. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא באזור ה-5000 עם אפשרות לחריגה של עד 1000 ש"ח ללא מסך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בינוני - גבוה, המשחק Jedi Survivor כדוגמה מייצגת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אשמח להמלצה למסך סביר בגודל 24". 4. האם יש רכיב …
-
-
- 9 תגובות
- 9.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג. יש לי כיוון שאני די מאמין בו, אבל מכיוון שלא בניתי מחשב כבר קרוב לעשור, רציתי לקבל חוות דעת והמלצות מהמבינים בתחום. האם יש חלקים שכדאי להחליף? משהו מוגזם מדי/מעט מדי? גרסה דומה אך עדיפה של רכיב מסוים? יש חוסר תאימות מסוים שלא שמתי לב אליו? וכו' 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9,000-10,000, לא הרבה יותר. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, מקווה שיריץ משחקים בצורה טוב כמה שנים קדימה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך …
-
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-