ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שוב שלום, מאוכזב קצת שלא קיבלתי תגובות להודעה שלי משבוע שעבר. ניתן לכם עוד צ'אנס.. :-) קונה מחשב לשימושים ביתיים: קצת Word ו- Powerpoint , הורדת סרטים ומוזיקה, קצת משחקים לרמת מתחילים. 1) מה דעתכם על המפרט הבא ? 2) האם הוא מתאים, או אולי חזק מדי לשימושים שלי ? 3) אודה לכם אם תוכלו להציע שינויים ברכיבים, עד תקציב של 2700 ש"ח. מעבד AMD AM2 dual core 3800 לוח-אם Gigabyte M51GM-S2G + כולל כרטיס מסך 6150 PCX + כרטיס קול + כרטיס רשת זכרון קינגסטון 512 מ"ב 667MHz DVD RW NEC HD SEAGATE 160GB SATA2 מארז DELIGHT 450W מאוורר 12 תודה, דוד
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ולכל מי שעזר לי להרכיב את המפרט הרכבתי את המחשב לפני חודש כבר אבל המסך הגיע רק היום הדברים היחידים שעברו מהמחשב הישן הם הצורב והמקלדת המפרט: Intel ?Core2 Duo E6600 GIGABYTE GA-965P-DS4 NVIDIA Geforce 7600GT (GIGABYTE GV-NX76T256D-RH) ?1GB Kingston? (667) Western Digital 250 GB, SATA II, 16MB, 7200 ?Thermaltake Soprano VB1000SWS? Thermaltake ?TR2 Power W0062 420W Silent ?LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8? LCD 20" SAMSUNG 203B ?Logitech G5 Laser Gaming Mouse? Zboard Gaming Keyboard עלות בערך 7000 ש"ח כולל המסך(1700) והעכבר(320) שוב תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש , למטרות משחקים, סרטים באיכות גבוהה, ויצירת מוזיקה, נכנסתי ל-KSP והרכבתי את המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E - 1 Year Warranty צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריו…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אז הכנתי מפרט שאני רוצה שיוכל להריץ לי משחקים כמו GTA IV Crysis Nba 2k9 בקלות על הרזלוציה גבוה אני מעוניין במחשב שיריץ את כל המשחקים האלה די בקלות ושאני לא יצטרך להחליף את המחשב נגיד בעוד שנתיים התקציב שלי עומד על 3500 שקל +- אבל באמת שעם אני משיקע אותם שאני יהיה מרוצה ושהמחשב שלי יחזיק הרבה זממן ויריץ את כל המשחקים הכי חדשים והכי כבדים ללא מאמץ הסיבה היחידה שהחטלתי לקנות מחשב זה עקב שהבנתי שלא כדי לי לשדרג את המחשב הקיים הסתכלתי בכמה מפרטים פה בפורום ואני חושב שזה פחות או יותר המחשב שאני רוצה הייתי שמח עם תוכלו לכתוב לי מה טוב מה לא טוב מה חסר לי מה לא מתאים וכו' והאם יש דרך להוזיל את כל זה ב 300 שקל נגיד מעבד: Intel Core 2 Duo E8400…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות שרת חזק ויציב ממולץ שני מעבדים ומאוד חשוב שהיה כמה שיותר זיכרון אז ככה אני לא התיבלבלתי התקציב הוה עשרים אלף דולר אני פשוט צריך אחד מאוד רציני "עם יש 4 מעבדים הוא יותר זה רק לטובה" אני סומך אלכם שתרקיבו לי שרת טוב ותאמינו לי אפילו אחד ממש פצצה אני יסתדר איתו תודה מראש לכל מי שעוזר Gold $hark
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל העוזרים - תודה מראש אבקש להוסיף שאני לא רוצה מסך, cd-rom, cdrw או דיוידי-רום עם זאת, אני כן רוצה DVD-RW יצויין שעדיף מפרט עם אפשרות טובה ל OC. ושוב תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אבקש את עזרתכם במקרה הנ"ל... המחשב מיועד כרגע למשחקים ובעתיד כאשר אצטרך אולי אעשה OC. כמו כן, אני ממש אבל ממש לא רוצה מארז של compucase אני לא צריך הארדיסק ענקי, 40 גי'גה מספיק. כמו כן, אני לא רואה אילו שימושים יהיו לי ליציאת firewire (אין לי מצלמות, אייפודים וכו') וליציאת SATA, מה שחשוב הוא שיש ללוח soundstorm. מצ"ב מפרט שהרכבתי לעצמי, אשמח לקבל הצעות שיפור CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 583.81 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 594.94 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 519.85 ] 1 Hard Discs : Western Digital 40GB 7…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זהו המפרט + לוח אם Asus P4S 533 + מעבד P-4 1.8 Ghz + זכרון 512MB Samsung + מארז כסוף + USB מלפנים + כרטיס מסך Geforce FX 5200 128MB + כונן 1.44 + CDx52 + צורב LG 52x24x52 + דיסק קשיח WD 80Gb 800jb 7200 + כרטיס קול (O.B ) + כרטיס רשת 10/100 סה"כ 2500 ש"ח כמו שאמרתי אני אשנה את הכרטיס מסך ל GEFORCE 4 TI 4200 וזהו. אנא, תתיחסו לתקציב שהוא 2500-3000 ואל תגידו לי להוסיף עוד 800 שקל כי אין לי אז בבקשה רק תיקונים במסגרת התקציב ואם אפשר גם הסבר למה אתם מעדיפים ככה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי אז ככה כמה פרטים: התקציב הוא 7000 ש"ח לצורכי עבודה בכל הcreative suite cs6 של adobe עם דגש על אילוסטרייטור פוטושופ ואין דיזיין (קצת פלאש ואפטר אפקטס ) בנוסף נעשה מפעם לפעם שימוש בתוכנות פיסול כגון ZBRUSH לא נפוץ אבל גם . אין אפשרות לחרוג ממסגרת התקציב שניתון פה וזה אמור לכלול : מחשב כולל מארז + מסך (הבנתי שיש מיוחדים לגרפיקה ) עד 24" חשוב ש לכרטיס הגרפי יהיו לפחות 2 יציאות HD לשני מסכים אם המחשב יוכל להפעיל גם גיימינג זה פלוס אך לא חובה יותר חשוב לי הפן הגרפי ויכולת עיבוד ככה שאני אוכל לעבוד על עבודות גדולות בלי לתקוע את המחשב או שיקרוס לי התוכנות . אודה לעזרתכם מאד כי זאת הפעם השלישית שאני מפרסם פה את הנושא הזה ואני לא מבין במפרטים בכלל ואני צריך לבצע את הק…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מארז THERMALTAKE V3 שחור ספק כוח 600W HEC לוח אם MSI P55GD55 מעבד I7 860 H/S CEON 2*2 GB DDR3 1300MHZ WD SATA2 500 GB 7200 צורב SATA LG DVD *22 כ.מסך 5830 1G POWER COLOR המחשב נינקה באפריל 10 ב 4800 מה מחירו שאפשר למכור היום ביד 2 ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב לסטודנט, בעיקרון צרכים די סטנדרטים חוץ מדרישה אחת מיוחדת (שהוא יוכל לעבוד בנוסף עם מסך של מחשב נייח 17'- פירוט בשאלון). התקציב הוא 3500 והוא לא כל כך גמיש... * מטרות המחשב? עבודות משרדיות רציניות מבחינת העומס על המעבד, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6, לא חשוב אם הוא מבריק או מט. * רזולוציית המסך? כ אמור זה לא כזה משנה, רק צריך שהוא יוכל לעבוד עם מסך חיצוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא רלוונטי * משקל רצוי? זה לסטודנט אז עדיף כמה שפחות... 2 קילו +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כמה שיותר ארוך יותר טוב, זה אחד הפיצ'רים הכי חשובים לו... נגיד 4-5 שעות בעבודה משרדית …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברזולוציות 1920X1200 - 1900X1080 כרגע על הגדרות בנוניות \ גבוהות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3\4 ARMA3 GTA וכ'ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה מדעי המחשב ואני אצטרך מחשב נייד לשימוש יומיומי שישרת אותי לכמה שנים הקרובות, אני צריך ניידות מלאה, כלומר מחשב שיהיה קל נוח וחיי סוללה ארוכים. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט,סרטים, כתיבת קודים וקימפול כנראה בהמשך * גודל המסך? 14" , רצוי מט אבל לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768, אם אפשרי בתקציב אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? רצוי פחות מ 2 קילו, לא יותר מ2.2 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך סיספיק ליום לימודים כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כרגע אין צורך אבל שיהיה מקום וM2 כדי להחליף לSSD בעתיד, בינתיים 500GB SATA …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא עקרוני ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5000 אם זה באמת קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שום דבר ספציפי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כגון Dark souls 2 שהוא הכי חדש שמעניין אותי שאני יכול לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תפריט בחירה: my language is english השפה שלי היא עברית וכתוב שלא ניתן לשנות את השפה לאחר ההתקנה. אני רוצה מערכת באנגלית עם תמיכה של עברית במקלדת וכל זה ( כמו ברוב המחשבים ) מה צריך לבחור? האם הבחירה היא לשפת המערכת? תודה!!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני סטודנט ואני כבר צריך מחשב חדש ( שלי כבר בן יותר מ 6) וחשבתי שעדיף לי לפטופ שאני אוכל לקחת גם לקמפוס, מה שאני צריך ממנו זה שהוא יוכל לעשות את כל הפעולות והצרכים הלימודיים שלי, בנוסף למשחקים בינוניים, אני לא ממש מבין בלפטופים אבל התקציב הוא בסביבות ,3500, אפשר חריגות אבל לא יותר מדי.... בינתיים הוצעו לי: מעבד: i5-430M החדשני . זכרון: 2GB DDR3 1066MHZ הניתן להרחבה עד ל- 8GB !!! כרטיס מסך מתקדם ועוצמתי Nvidia Geforce 310M עם 512MB זכרון פנימי !!! נפח דיסק ענק של 320GB WIN7 HOME PREMIUM 64BIT מסך 15.6 HD LED (מועתק מהפרסומת) של Lenovo ב 3450 שקל או Intel® Core™ i3-370M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB Memory 2GB DDR3 1066MHz (1 x 2048 MB),…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מבקש את עזרת הפורום הנהדר הזה בבחירת המחשב הבא שלי, על פי התיאור הבא: 1. מיועד בעיקר לתכנות, גלישה, ועבודה יישומית הכוללת הקלדה רבה. לא משמש למשחקים, ולא צריך כוח גרפי (לכן לא זקוק לכרטיס מסך מיוחד) 2. גודל מסך רצוי = 15.6 3. משקל = לא קריטי. (לא נמצא הרבה בדרכים, אבל זקוק מדי פעם לניידות) 4. זמן סוללה = לא קריטי (3 שעות מספקות. בדרך כלל מחובר לחשמל) 5. יציאות = בעיקר הרבה USB (אבל אפשר מפצל). יציאת HDMI תתקבל בברכה 6. כונן = נפח לא קריטי (אפילו GB160 מספיק...) 7. DVD = אפשר, אך לא הכרחי. ניתן לעבוד עם DOK 8. אחריות = לא צריך בינלאומית, אבל רצוי 3 שנים, וחשוב שהשירות יהיה אמין 9. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על לוח מקשים איכותי, הכולל גם את איזור המקשים הנומרי בגודל לפחות …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד היי חברים, אשמח לעזרתכם. הנה השאלון לפניכם: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) Visual Studio 2013, PHOTOSHOP, ADOBE PRIMIERE - בכולם באופן מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, CALL OF DUTY, CRYSIS, Assassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) תבחרו עבורי את המ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת לקנות מחשב נייד חדש לצורכי עבודה - עריכה גרפית (כאשר כמה תוכנות פועלות במקביל) קיבלתי המלצות על 2 דגמים : http://www.microcenter.com/product/438186/N551JK-MH71_156_Laptop_Computer_-_Gray_Aluminum לעומת http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=7344587#!tab=specs מבחינת מחיר - את ה ASUS אחותי הביאה לעצמה מחו"ל ב 1000 דולר, ואולי תיהיה לי אפשרות גם להביא בעתיד (אגב, לא מצאתי את הדגם הזה בארץ) את ה HP דווקא לא הצלחתי למצוא בחו"ל, בארץ הכי זול שמצאתי היה 6400 שקל. חברים שונים העלו טענות שונות כמו ה HP אומנם עם מעבד פחות חזק, אבל יש לו כרטיס מסך של 4גיגה (לעומת 2 באסוס) וSSD שמפצים על זה היתרון היחידי כרגע שאני רואה לאסוס הוא שהמעבד חזק …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אתר שמפרסם את המכשיר הזה. זה NUK עם Intel Cherry Trail (מעבד Atom מ-2015) וכולל את כל הרכיבים. לפי התיאור המאד מחמיא של הבחור שם עשוי להספיק לרוב המשתמשים הביתיים. וזה אמור לעלות כ-600 ש"ח כולל מיסים. ברור שזה לא מוצר דגל אבל זה נראה מפתה. מה אתם חושבים על הרעיון? האם כדאי לי להמליץ על זה למישהי שרק רוצה לגלוש באינטרנט ולפתוח קבצי וורד? התיאור בעברית באתר כאן. המוצר המקורי כאן. אין לי קשר לאתר הזה, וגם הוא לא מוכר את המכשיר אלא מקסימום מקבל affiliate. אני סקרן לשמוע מה דעתכם זה על זה ומה היתרונות והחסרונות של זה. דונו.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
E6600 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS3 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz פעמיים דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 640MB 320bit מארז NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK+ 2x 120mm Fan - NO PSU 390 ספק כח 400W Enermax המפרט הוא בשביל משחקים כמה שאלות: 1) האם כדאי לקנות את הכרטיס מסך הזה עכשיו, או לקנות 1950X PRO לחכות חצי שנה ואז לקנות כרטיס עם DX10 שיהיה אולי יותר טוב או זול יותר? 2) מאיזו חברה לקנות את הכרטיס מסך (גירסה 10) ? LEADTEK GIGABYTE וכל אלה... 3) האם הגוף קירור הזה מספיק בשביל OC? אם לא ת…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני איש תוכנה, אבל הידע שלי בחומרה מוגבל מאוד והייתי שמח לקבל עצות בנוגע למפרט למחשב חדש עד 8000 ש"ח (אפשר פחות, אפשר לחרוג קצת). מטרות: תכנות, הפעלת תוכנות לכתיבה תוכנה כבדות מאוד שדורשות זכרון רב ויכולת עיבוד במקביל (החלק העיקרי והכי חשוב). משחקים, אחרי הכל מחשב ביתי, אבל לא משהו יותר מידי, אני משחק אחת לחצי שנה איזה משחק, לא יותר מזה. שטח אכסון גדול (סרטים, מוזיקה וכו'). לא כולל: מסך, מקלדת, עכבר ושאר עזרים, רק "ברזל". דגשים: לפחות 2 ג'יגה RAM. כרטיס קול טוב. תודה רבה, עמרי
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-