עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים אני מחפש מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהיה לסרטים ובנוסף גלישה באינטרנט ו office (חיבור לטלוויזיה) אני לא כל כך מבין במחשב ניידים לכן האם בתקציב הזה יהיה מחשב נייד שיספק את מה שביקשתי? או שעדיף כבר לקנות בתקציב יותר גדול בעיקרון אני כן מחפש לחסוך לכן אם בתקציב כזה יש משהו ראוי אז מעולה תודה רבה

2. Started by Idanbs,

חבר ביקש ממני להרכיב לו מפרט ב4500 ש"ח והוא ביקש מKSP. הרכבתי לו את זה: מה לשפר? מה אפשר להחליף אולי? חוות דעת..

3. Started by BuNKeR,

הנה המפרט שבניתי לחבר שלי סה"כ יצא 3700 (יש קומבינות) מה אתם אומרים ? יש הצעות ? חושבים שהספק יספיק ? מעבד CORE 2 DUO קירור למעבד Scythe SAMURAI (JAPAN DESIGN) לוח אם GA-945P-S3- RH זכרון 512Mb KINGSTON Original * 2 HD Western Digital 160Gb כ. מסך ATI RADEON X1600PRO 256 mb DDR2 PCI-EXPRESS Retail צורב DVD LG H10NK x16 Bulk BLACK COMBO DVD + CD-RW SAMSUNG COMBO מארז Winsis WB-13 Silver/Black Screwless 2X 120 mm Fan V-TUBE NO PSU ספק FSP350-60GLN 350 Watt 24 PIN 120mm FAN NOISE KILLER ACTIVE PFC LOW NOISE CE,CB ,TUV

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by Nightwind,

צריך מפרט ב 5000 שקל למשחקים צריך הכל חוץ ממקלדת עכבר ורמקולים. *צריך שיהיה הכי כדאי שאפשר ושיעמוד בתקציב

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  5. טוב אז אני לוקח את ה- AMD 64 -3000 לגבי לוח אם אני כלל לא בטוח אז בנתיים אני עם ה-GIGABYTE GA-K8VT800M זכרונות 512---- 400 MHZ Western Digital 8m buffer 80G 256 Power Color Raeon X800 Pro עכשיו אני כלל לא יודע איזה מארז ואיזה ספק לקחת..אז תציעו לי דברים לא יקרים כל כך..תודה..

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  6. שלום לכולם. אני חוזר לאונ' עוד מעט וצריך לפטופ חדש העונה לדרישות הבאות: * מטרות המחשב- בעיקר כתיבת טקסטים ועבודה מול שרת פרטי (FTP, SSH וכו') , דורש אבל שהיה לו כח עיבוד מצויין שאוכל להינות ממנו. מעדיף כמובן מעבדי I7 . * גודל המסך? העדפה ל-17' - לא משנה אם בריק או מט * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות עבודה כאשר המחשב עובד בלי עומס - עדיף סוללה 6 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא צריך יותר מ- 200 ג'יגה. מעדיף שיהיה כמה שיותר מהר * כונן אופטי? לא צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחרי…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח (אם קיימת חריגה קטנה אשרוד את זה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? go wild ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה pokito 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות ב-Photoshop, Lightroom, עריכת וידאו ב-Premiere, After Effects ו-Sony Vegas א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS וספורט למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אצרף מסך 24" -לאילו …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקיי ראיתי את המפרטים המוכנים וכולם כוללים מעבד כפול ליבה של אמד. למרות כל האהבה שיש לי אמד נראה לי אני אלך על אינטל בגלל ביצועים טובים יותר במחיר נמוך יותר. (עד כמה שזה נשמע מוזר) אני לעומת זאת ראיתי הצעה לאינטל Q6600 עם מפרט לא רע ב1600 שח אני די חושב שאני סגור על התוספות שאני רוצה, והכל אמור להגיע גם לסביבות ה3000 רק עם מעבד 4 ליבות. אוקיי אז המעבד אמור להיות Q6600 דגם G0 לוח אם של אסוס P5KPL-CM דיסק קשיח 320 גיגה סאטא 2 16מגה באפר וסטרן דיגיטל צורב דיוידי פיוניר X20 זיכרון 2 גיגה דדר 2 800 מגה (לא מרוצה) מארז דרעק (לא מרוצה) ספק כח דרעק (לא מרוצה) כ. מסך על הלוח (ממש לא מרוצה) כל זה היה במפרט המקורי עכשיו שידרוגים שלי במקום 2 גיגה דדר 2 800 מגה הרץ קינגסטון שהיה במפר…

• 9 תגובות
    • 752 צפיות
  9. כמו האתר של לנובו העולמי? שניתן לבחור דגם ולהרכיב ולשנות בו כל פרט וכל רכיב, אתרים ישראליים או אתרים מחו"ל שניתן להזמין דרכם לארץ תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בתקציב של כ-3500 ש"ח. המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים) תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם) צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayer והדבר החשוב מכולם - משחקים! מספר הערות : *המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר) *אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו) *המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז *גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד *אני מאיז…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by Maor-D,

דבר ראשון תודה לכל מי שנכנס. אני רוצה להכניס מחשב לחוות השרתים של 012. עכשיו אני רוצה להכניס מחשב חזק מאוד כדי שלא סתם לקנות מחשב. אני מעוניין לפתוח עליו שרתי משחק , מירק , רדיו ואיכסון אתרים. כמובן שכמה שיותר דברים יותר להחזיק יותר טוב. עכשיו לפי מה שהבתי מעבד 64 ביט הוא ממש חזק בשביל שרתים. האם יש מעבד יותר טוב ממנו בשביל שרת ? והאם אפשר להכניס מס' מעבדים של 64 ביט ? ומה המחיר +- של אותו מעבד ? אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט ממש חזק שיספק אותי כדי שאצליח להחזיק אתרים חזקים מאוד , שרתי משחק , שרתי מירק ורדיו - הרבה. ושהמחשב ימשיך לתפקד ולא ימות לי באמצע. ואם אפשר לקבל הצעת מחיר או כמה זה עולה +- תהיו גדולים במיוחד ! ואם אפשר מפרט שלם + מחירים על כל דבר אודה לכם מאוד. תודה ר…

• 9 תגובות
    • 973 צפיות
  12. מתלבט בין AMD לאינטל, בכל מקרה אין טעם לדעתי לרכוש 4 ליבות בשלב הזה, לכן נא להתבסס על מעבדי ליבה כפולה. המחיר כולל ציוד היקפי, ללא מסך. שימוש עיקרי - משחקים ואינטרנט. אהבתי את המפרט הבא מ KSP, דעתכם: ‏AMD - Athlon 64 6400+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם ASUS M2A-VM AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2x1GB Kingston HyperX דיסק קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך ASUS 8500GT Silent Magic 512MB DDR2 HDTV, DVI, PCI-E כרטיס קול 7.1 Channel Audio צורב Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Chieftec CX CH-03B, PSU HEC 500W מקלדות Logitech Internet 350 Blac…

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  13. בעוד כמה ימים אני משדרג את המחשב (כמעט כמו לקנות מחשב חדש למעשה). התקציב שיש ברשותי הוא 3.3K, היעוד הוא משחקים ולא מתוכנן OC חשבתי לקנות את המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ רק בלי כל מה שמסביב כמובן האם כדאי לי לדעתכם לקנות את המפרט הנ"ל למשחקים? או שעדיף בכלל ללכת על מעבד אינטל כמו E6600 ולהוריד בכרטיס מסך (בהנחה שהמטרה של המחשב היא משחקים)? כמה הערות ושאלות: יש לי מסך CRT 17" ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות, האם משחקים כמו SUPREME COMMANDER, CNC 3, BF 2142 יעבדו לי טוב על רזולוציה של 1024x768 ועל הגדרות גבוהות? האם המפרט הנ"ל מסוגל להחזיק ויסטה? (לא שאני מתכוון להתקין בינתיים, אולי בהמשך) האם לוח האם ALBATRON K8-SLI AM2 נחשב ללוח טוב? האם הקטע של הENER…

• 9 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by Themis,

שלום לכולם! פונה עליכם ע"מ לקבל עצה משכילה . צריך מפרט למחשב משפחתי רב שמושי (קצת משחקים, קצת תוכנות עריכה, קצת ריבוי משימות וקצת שמוש משרדי), אשר יחזיק מעמד ללא שדרוגים לאורך השנים. לא OC בזמן הקרוב, בעוד שנתיים נראה איפה נהיה. ללא ציוד היקפי ומסך. מאחר ומטרה עיקרית היא "חיי מדף" ארוכים, חשבתי על מעבד E6600 BOX (נא לא להציע AMD , בבקשה! ). לוח אם ככל הנראה Gigabyte GA-965P-S3, זיכרון 2G רצוי, אך אפשר להסתדר עם אחד בינתיים (האם לקחת 667MHz או 800 לטווח ארוך יותר?), לא מתקינים VISTA כל עוד היא במצב עגום שכזה. צורב DVD פרימיטיבי ככל האפשר, קשיח 250GB יספיק. כ.מסך לעיבוד גרפיקה ברמה בסיסית, אך שוב, שלא נצטרך להחליפו בשנה הבאה. מארז, מבחינתי, שיראה כמו מצעד הגאוה. ב…

• 9 תגובות
    • 734 צפיות
  15. המפרט של המחשב הוא כזה T4300 2100GHZ, Fujitsu Simens D48 Mainboard, Hyundai 3Gb 400mhz Memory, Mobile Intel 4 Series Express Graphics. יש לי 400 שקל, חשבתי לשים 2x2048 GB Kingston + קירור פנימי +לנקות אותו. איזה קירור אתם ממליצים? (בלהתחשב שכרגע המעבד עומד על 50 מעלות). ועוד דבר, לא מצאתי בZAP שום מאוור בפחות מ199, זה מציאותי? עריכה: סליחה, הטמפ' היא לא 50 היא 67-65 ב40% עומס.

16. מסגרת התקציב היא כאמור 3000 ש"ח והמחשב המיועד ישמש כ-HTPC בסלון הבית במשולב עם מסך הטלוויזיה. בהתבסס על מה שקראתי התגבש לו המפרט הבא: 1. מעבד AMD 5050e . מעבד די חדש בשוק והמהיר ביותר שגם מסתפק בפליטת חום של 45W בלבד. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=23512 2. לוח אם MA78GPM של ג'יגהבייט לתמיכה מושלמת בתכני HD. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=23512 3. זכרון 4GB 1066MHz. עדיין לא סגור של מי. יש המלצות? לדוגמה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2399&products_id=23456 4. מארז ANTEC NSK2480 עם שיטת הקרור הייחודית בתקווה שגם שקט כיאה ל-HTPC. http://www…

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  17. Started by Ran B,

מה קורה חברים? אני וחבר שלי מחפשים המלצה למפרט מחשב בשימוש : משחקים (לא גיימר כבד), סרטי HD, גלישה, הורדות וכדומה.. כמובן כ.מסך תומך HD. מארז גדול, מאוורר ושקט. הוא מתלבט בין מעבד i3 למעבד core 2 due. אני לצערי כבר פחות מבין בטכנולוגיות החדשות של המעבדים. אני יודע שסדרת I חדשה יותר, אך מה יהיה עדיף במפרט כזה? לדעתי, זיכרון 4GB חובה, כונן-קשיח 500/1000GB מה שנכנס בתקציב. אשמח מאוד להצעתכם בנושא. תודה מראש, רן ואור.

• 9 תגובות
    • 881 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את התקציב - המטרה היא להגיע למערכת שנותנת value for money טוב ושלא תדרוש שדרוגים תכופים, יעלה כמה שיעלה. מצד שני, לא מחפש לזרוק כסף בלי סיבה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, וגם עבודה משרדית, פיתוח תוכנה וצפיה בתכני 1080P. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. XCom-2, Fallout 4, Asassin's Creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23" - 1920 על 1080. -לאילו הגד…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by pet4a,

ברצוני לרכוש מאיביי IBM X40 \X60 אחד מהסדרות האלה הX40 בשנתיים בשוק ואפשר לרכוש אחד מתצוגה בסביבות ה 250 דולר X60 אפשר למצוא באזור ה 400\450 דולר האם הכלל משתלם לקחת מחשב נייד שכבר בשוק כול כך הרבה זמן ? יש אלטרנטיבות אחרות למחשבים יותר חדשים בשוק ? תודה

• 9 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by muli6,

קודם כל המחיר שאני מתכוון לקנות הוא בין 5000 ל6000 שקל, והמטרה היא בעיקר משחקים חזקים. ורציתי שתגידו מה דעתכם. (בעיקר חשוב לי לשמוע מה אתם אומרים על הכרטיס מסך) מעבד: AMD ATHLOON 64 3200 939 VENICE לוח אם: MSI K8N NEO4 PLATIUM 939 PCX דיסק קשיח: WD 200GB 7200 8MB SATA2 זכרון: KINGSTON DDR 1024 MB MHZ DUAL כרטיס מסך: MSI RX600 PRO 256TD PCI-E כרטיס קול:8 ערוצים - 7.1OB מסך: שטוח 19 AOC 1200*1699KHZ צורב: SAMSUNG DVD *16 DUAL כרטיס רשת 1GB מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי רמקולים 2+SUB למפרט הזה נתנו לי בחנות מחיר של 5000 שקל שווה?? ובמה כדאי להשקיע עוד קצת כסף

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by htiram,

אהלן, אני נמצא בתהליך מאוד מתקדם של איסוף כל האינפורמאציה לבניית אולפן הקלטות ביתי. אחד מהמרכיבים כמובן הוא מחשב חדש המיועד אך ורק לטובת עריכת המוזיקה בCUBASE אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט שבסופו של דבר יענה על כמה דברים: [list type=decimal] [*]חיבור FIREWIRE לכרטיס קול חיצוני [*]מארז שקט ביותר [*]אילו יתרונות יש במקינטוש בשונה מPC רגיל? [*]שיהייה מהיר, ללא עכבות וכו' אני מאמין שאתם יודעים יותר טוב ממני [*]המטרה היא עבודה עם CUBASE נטו. התקציב שלי למחשב ספציפית ינוע בין 3500-4500 ש"ח בערך.. סה"כ לאולפן אני משקיע כ14,500 ש"ח. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. אורח חני
    Started by אורח חני,

שלום, רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי. אין לי ניסיון ולכן לא יודעת מה הדרישות למחשב. בין PC ל- MAC הדעה חצויה בין המנטרה שכל המעצבים משתמשים ב- MAC ולבין תפסיקו להקשיב למנטרה הזו ותקנו PC 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, ותוכנות עיצוב איור שאני לא מכירה עדיין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוח…

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by din264,

* מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קלים ), צפיה בסרטים,. * גודל המסך?14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3 שעות וחצי * Bluetooth:לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,שילוב SSD,או HDD מהירות 7200 ) * כונן אוטי:לא קריטי כן או לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL,ASUS לא חובה *מעבד i5 וזיכרון בין 4-8 G שיהיה עם 3 שנות אחריות ורצוי שיהיה דגם כמה שיותר אמין ומולץ לפי ביקורות באתרים מקצועיים בחול

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  24. Started by BlackShadow,

אני לא משחק במחשב, רק עורך (בשביל זה הHD הגדול), רואה סרטים (בשביל זה הכרטיס מסך, בשביל הTV-OUT), ואינטרנט. אני סגור לגבי החנות (זיגזג), והמקסימום שלי הוא 3,000. אני משלם מזומן. עכשיו כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה, ממה שראיתי יש בו מקום ל2 סטיקים של זכרון. זה לא קצת מדי? 2. יש Firewire על הלוח אם? 3. הספק מתאים למערכת? תודה.

• 9 תגובות
    • 657 צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח web מתקדם, קצת עריכה גרפית, משחקים לעיתים רחוקות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות גבוהה במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך באורות, רק בשקט 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים