עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Amount: 1 Total Price: 593.42¤ -------------------------------------------------------------------------------- Computer Assembly Amount: 1 Total Price: 163.23¤ -------------------------------------------------------------------------------- Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Amount: 1 Total Price: 119.38¤ -------------------------------------------------------------------------------- Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD (שמעתי שיש בעיות עם הHD של החברה הזאת-זה נכון?) Amount: 1 Total Price: 719.95¤ -------------------------------------------------------------------------------- Gigab…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Parallel,

שלום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעיקר לאינטרנט קצת אופיס ומשחקים החלטתי כבר לקחת את המעבד 2.4c עכשיו אני רוצה לוח אם עם כרטיס קול וכרטיס מסך עליו אני רוצה גם צורב וגם די וי די בנפרד הרד דיסק 80 גיגה מסך 17 אינץ תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Classify,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, lightroom, office, browsing the internet ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by PayneBack3251,

שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש, כמה הכרטיס שלי שווה היום ? (כרטיס במצב מעולה, לא עבר OC), תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by 3DGAMEMAN,

היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, וראיתי תמחשב הנ"ל מה אתם אומרים עליו? שמעתי שיש לו בעיית התחממות האם זה נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tenz,

היי לכולם עומד לקנות מחשב שבוע הבא והרכבתי 2 מפרטים ב TMS ומאוד רוצה לדעת פה חוות דעת, מה עדיף, ומה יותר טוב. המחשב עבור גיימינג. חשוב לציין המחשב לא הולך לעבור OC. אם יש המלצות להחליף או לשנות משהו אשמח מאוד. תודה! מפרט 1: https://www.tms.co.il/12124 מפרט 2: https://www.tms.co.il/12125

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by itay127,

קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Athlon 64Bit AM2 4200 DualCore Box AM242DCB ¤ 461 1 לוחות אם Asus M2A-VM ¤ 398 1 מארזים A-Top X-Blade Black NO PSU ¤ 300 1 ספקי כוח Compucase HEC 300ART 24PINS ¤ 136 1 זיכרונות Digma 1GB DDR2-667Mhz D21G667DI ¤ 164 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 300 1 כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail ¤ 329 1 רשתות Edimax Lan Card 10/100 PCI EDLAN ¤ 33 1 צורבים Sony CDRW 52* CRX320EE Black ¤ 106 1 רמקולים LOGITECH S100 Black - OEM ¤ 69 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 2000 עד 3000שח ¤ 43 1 משלוחים לכל הארץ שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח ¤ 47 1 מחיר לתשלום בכרטיס אשראי עד 2 תשלומים ללא רי…

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, אני זקוק לייעוץ למחשב גיימינג חזק + פעם בכמה זמן עריכת וידאו / המרות ובתדירות גבוהה יותר photoshop לתמונות המשפחתיות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לרדת לכיוון ה- 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר FPS ומדי פעם עריכת וידאו ותמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). adobe premier, photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, max payne 3 וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by talikooo,

סוף סוף רכשתי מחשב נייד ועכשיו כל מה שנותר לי לעשות זה לחרוט אותיות בעברית על המקלדת. ההתלבטות היחידה שלי היא באיזה צבע לעשות את זה. המחשב הוא מדגם XPS והמקלדת בצבע כסף. האותיות באנגלית הם בצבע שחור. מישהו יכול להמליץ על צבע לחריטה?....או שאולי מה הצבע של האותיות בעברית של הxps בארץ?....... תודה מראש לכל העוזרים ולמנסים[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 01:40:31 לאף אחד בפורום אין XPS ??

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Masasa,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLC778EA או http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKLJ052EA יש לי כמה שאלות : 1) האם יש הבדל משמעותי בין המעבדים? 2) האם יש הבדל משמעתי בין כ. המסך? 3) כמה זמן מחזיק כל אחד מהמחשבים?(בביצוע מאומץ ובביצוע רגיל) 4) האם יש לכם מחשב אחר שאתם ממליצים עליו בטווח המחיר של 3500-3900? לא יותר מזה....

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by amir77a,

מגוון ניידים מגיעים עם כונן קשיח רגיל משולב ב-SSD של 24 ג'יגה. האם מע' ההפעלה עובדת מה-SSD? האם הדיסק מתנהג כמו SSD "רגיל"? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by PCguy,

יש לי תקציב של עד 5500 במזומן אני רוצה מחשב למשחקים {לא הטופ} ואנטרנט שיהיה בו מסך דק איכותי 17" ולוח עם PCI-E אפשרי???

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. - ללא ציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך). - לא צריך HD גדול, 250 יספיק (יש לי עוד שני כוננים אחד של 1TB ואחד של 320GB). - אולי זה סטנדרנט, אבל שיהיה מקום ללפחות 3 דיסקים קשיחים (SATA) - חשוב שיהיה שקט כמה שאפשר מכיוון שהמחשב נמצא בחדר השינה. זה הדבר הכי חשוב לי במפרט. - כרטיס מסך: צריך להתחבר למסך 22" (ולשחק עליו 1680X1050) ובנוסף לטלוויזית 32" (FULL HD, עדיפות לHDMI). - לא מתכנן אוברקלוק. - המחשב יהיה למשחקים (COD וכד'- אני לא פריק של גרפיקה ככה שלא צריך כרטיס מסך HIGH END) ולתכנות (אז רצוי הרבה זכרון ומהיר). התקציב די נזיל- אם אפשר להגיע למחשב חזק בפחות כמובן שעדיף. אם צריך להוסיף כמה מאות שקלים בשביל להגיע למחשב חזק בהרבה, גם אפשרי. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by purple-hey,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין סוגי מעבדים, ספציפית בין : N280 , לבין N450 ? לדוגמה שני הניידים הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IN110119 לבין http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2017. ועוד כמה שאלות כלליות: האם יש ניידים שכוללים BLUETOOTH באותו סדר גודל מחירים ועם אותם ביצועים? מה לגבי כונן\DVD-R? האם אחד מהם \ שניהם מחשבים ממולצים? (ישמש את אישתי, אין דרישות ביצועים מיוחדות(יפה זה לא דרישה ) האם אפשר לסמוך על מה שרשום לגבי זמן סוללה ב 532H , עשר שעות נשמע לי מוגזם לגמרי. האם יש המלצות לנייד אחר באותו סדר גודל מחירים (חומרה טובה\ממולצת יותר)? תודה וחג שמח דן.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by michal1311,

שלום, אשמח לעזרה בקניית מחשב חדש. ניסיתי לקרוא קצת ברחבי האינטרנט הצעות למפרטים ומחשבים והלכתי לאיבוד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500. עדיף לא לחרוג אם אפשרי, אבל יכולה להוסיף עוד כ 500 ש"ח אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט. יתכן ובעתיד ארצה להשתמש בתוכנה לעריכת וידאו (חובבני, לא מקצועי) וזה יהיה נחמד אם יהיה אפשרי, אבל זה לא השיקול המרכזי במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by yakiros,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)עבודה משרדית+משחקים כמו באטלפילד,הגדרות משחק מדיום שזה בסדר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: באטלפילד ,NBA -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות בינוניות ,יש לי מסך 24 אינץ טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. 1. מה התקציב? 2000 במזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים ככל שניתן, סרטי HD 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? עדיפות קלה לשקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אין צורך במארז ובדיסק קשיח וצורב .DVD 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשיבות קלה. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו ר…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום ובוקר טוב לכולם. . מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קרייס1+2 גיטיאיי.. בקיצור משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). טלוויזיה 42אינץ פול אייצדי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by SSX,

15K , בלי מסך. עם מקלדת עכבר ורמקולים. :] שימושים: בעיקר מולטיטסקינג,משחקיםם

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by *Roe.S,

שלום לכולם, וואי כמה זמן לא הייתי פה (התחיל להיות קצת משעמם) אז ישר לעניין... ידידה שלי רוצה לקנות מחשב שהתקציב שלה 3600 שקל עכשיו שהמחשב יכלול: קודם כל את המחשב עצמו וגם מסך... ובמחשב שיהיה גם כונן... את העבר המקלדת והרמקולים היא תקנה בנפרד "המטרה" של המחשב זה לא משחקם או משו היא פשוט לאינטרנט, מוסיקה, ICQ, עבודות... ולהפעיל הרבה דברים יחד שיהיה 2GB ,הייתי אומר 1GB אבל המחירים ממש ירדו ושהמעבד יהיה איזה E6300 והחנות צריכה להיות מחיפה... (נעה/פנדה/מרדנית) מספיק פרטים? אם צריך עוד אז תגידו מקווה שתעזרו...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אהלן, אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט עבור motion graphics התוכנה העיקרית היא after effects ומניסיון שלי אני צריך לפחות 32 גיגה זיכרון. אשמח לעזרה, תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך - אם על חשבון ביצועים אז אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אנימציה (מושן גרפיקס) ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - פרנסה , תוכנות After effects , cinema 4d , premiere , photoshop , -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין ג…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by australia,

hi please advice for the following system will be used for games, internet INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 4MB 64BIT LGA775 BOX 1700 sh LEADTEK PX8800 GTS TDH GEFORCE 8800GTS 640MB DUAL DVI PCI-E 2115 sh OCZ CL5 1066MHz HPC Edition 2048MB DDR2 1545 sh ASUS P5N32-E SLI (QUAD REDY) NFORCE 680I SLI HD AUDIO + FX/DTS 1190 sh Asus DVDRW-1814BLT 240 sh ASUS DVD-E616A3T 130 sh MICROLAB X-23 BLACK 5.1 670 sh ANTEC 900 GAMING NO PS 846 sh BFG 650W SILENT PSU 650 sh ZALMAN CNPS9700 LED 310 sh Seagate - ST3320620AS ( 2 in RAID 0 ) 480 * 2 = 960 sh ============= 10,400 sh

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by orsharon7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם צריך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF Hardline, AC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600*2560 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Dan1919,

הי, המפרט למשחקים בעיקר. מנועה מחשבים. דגם מחיר כמות Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box 1400 ¤ 1 ASUS P5LD2 LGA775 830 ¤ 1 G.Skill DDR2 533MHZ DUAL CHANNEL PC4200 1024MB 640 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 460 ¤ 1 CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I + VIVO 1250 ¤ 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 250 ¤ 1 Sunbeam Samurai BLACK 200 ¤ 1 CoolMax CX450B 450W 320 ¤ 1 Thermaltake Smart Case Fan Blue LED - 80mm 80 ¤ 2 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ 1 מה אתם חושבים?

• 28 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by kvodi,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה שצריך כדי לקבל מחשב מצויין 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 , 24 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.