עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. בעקבות טיול עסקים בקרוב לסין (סוף החודש) צריך להתחדש בנייד סביר, שיאפשר לי שליטה נוחה מרחוק וכמובן גלישה אלחוטית. אין צורך במשחקים. צריך גלישה נוחה בנט וצפיה בסרטים לפנאי. הייתי מעדיף שהוא כמה שיותר קל, אבל לרדת מתחת ל-2KG אומר בד"כ קפיצה דיי רצינית במחיר. מצלמת webcam, יציאת HDMI, קורא כרטיסים ו-MS - יתרון. עדיף כונן קשיח נרחב שגם יכיל כמה סרטים. רצוי שיתמוך בניגון של סרטי HD 720P, אולי אפילו 1080P - בהקשר לזה, האם ה-X3100 עם קודק CoreAVC יעשה את העבודה? רצוי אחריות מעל שנה, וזמן סוללה סביר, ושלא ישמע כמו טרקטור. חשבתי על מספר דגמים בולטים: ה-Dell Inspiron 1525 - עם 1.86ghz T2390 ו-160GB ו-2GB זיכרון - 3365 ש"ח (2910 ש"ח ללא מע"מ). איך האחריות של של notebookcl…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Arnold,

AMD ATHLON XP +2200 GA-7VRXP VER 2.0 2 *256 PC2100 CHAINTECH GFORCE 4 TI 4200 128 צורב YAMAHA 8*4*24 SYS FANS2 2500RPM FAN1 CPU 4440RPM CD-ROM 52X NETWORK 2 CARDS תוכלו להציע מה אפשר לשפר בעתיד

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אהלן, אני שוקל לקנות DELL LATITUDE E7440. ממה שאני מבין יש לו גם מקום לכונן הארד דיסק וגם MSATA מתוך http://www.notebookcheck.net: מה שרשום זה עם קונפיגורציה של הארד דיסק רגיל. "the 2.5-inch slot (7 mm height, occupied), the WLAN module as well as an empty mini PCIe/mSATA slot. Attention: The latter is already occupied by a WWAN module in some configurations." "If you are willing to spend more money you can remove all those points of criticism. For instance, the notebook can be configured with mSATA SSDs up to 256 GB" אם אני קונה את המחשב עם SSD, אני יכול להוסיף עוד ב-MSATA או שהוא תפוס על ידי הכרטיס רשת? יש לכם חוות דעת נוספת על המחשב?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. ברשותי כרגע פנטיום 4 אחרי כל כך הרבה זמן, חשבתי להשתדרג למחשב יותר טוב ואיכותי בניתי מפרט ואני רוצה לקבל ביקורת עליו תקציב מקסימלי למפרט הוא 3000 ש"ח. שימושים: גיימינג קל (אבל שתהיה האפשרות לשחק בצורה נוחה) כגון StarCraft 2, שימוש יומיומי(אינטרנט, אופיס) וסרטים המסך שאני משתמש בו כרגע הוא LG Flatron L1972H ברזולוציה של 768*1024. לא חושב שאחליף אותו בעתיד הקרוב *אין צורך בציוד היקפי, בצורב, דיסק קשיח *כמו כן, שהכרטיס מסך יעבוד כמו שצריך על וינדוס 7 (כרגע יש לי HD 3450 AGP והוא לא תומך בכל האפקטים של וינדוס 7) *שיהיה רעש סביר מהמארז *לא בטוח כל כך לגבי הכרטיס מסך והלוח אם מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: H55M-D2H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 2200, …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by anilolo,

שלום אני מתכון לשדרג את הזיכרון וכרטיס המסך. מעבד: intel i5 650 לוח אם: MSI H55M-ED55 ספק כוח: Ci-Power DSA500S-g 500w זיכון: ddr3 2g 1333Mhz כרטיס מסך: הלך לי כרטיס המסך אז כרגע אני משתמש בשל המעבד.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Yotii,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית, למידה דרך האינטרנט, סרטים וטיפה משחקים (לא משהו כבד) * גודל המסך? 15.6" * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא כבד מידי עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חשוב, רק שלא יהיה קצר מאוד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? רצוי לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא כלכך מבין בזה * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי שיגיע ללא מערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) תקציב: 2000+- (אפשרות חריגה של 250 שח) …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Carmageddon,

Hello, I need help to figure out what would be the best, and most stable basic stuff to meet those needs: 1) Running on 100mbit full duplex line, probably be upgraded to 200mbiit and later might go up to gbit speeds. 2) Be able to withstand constanous load on it both ways - 100mbit both ways, maby people logged in on ftp server. box will be on linux. 3) capable of having many controllers (to support 4TB hdds total space and more, must support raid 5 and 6 if there is just better and gigabit nic cards (to future support gigabit speeds of about 125MB/s upload and download). 4) be able to be up long time w.out downtimes as much as possible *Please make suggestions for …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by junta,

שלום, אני סטודנט שצריך מחשב נייד לצרכי אופיס ודפדפן, אבל שיהיה מחשב נורמלי שאפשר לראות בו גם סרטים למשל. התקציב הוא 2000 ש"ח. הציעו לי באייבורי את המחשב הבא: "15.6 Asus X551CA R512CA-SX059D https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12825 האם כדאי לי לקנות אותו? האם יש לכם הצעות אחרות? 2 דברים ספציפיים שיחסית חשובים לי הם מקלדת נוחה וסוללה שמחזיקה יחסית יפה. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב חדש לצרכי צפייה בסרטים, עבודה משרדית (Office 2007, Explore) ואולי גם תכנות (Visual Studio 2008). ה CPU של המחשב הנוכחי שלי כבר לא סוחב מאז שהחלפתי מסך מ-CRT ישן לSamsung 2243- האקספלורר מעלה אותו ל100% כל הזמן. המחשב לא נועד למשחקים וכרטיס המסך הקודם שלי סיפק אותי מעל ומעבר - ATI Radeon 9200 שעלה 250 ש"ח ונמצא היום ברשימת הלגאסי של ATI :-) מה חשוב לי? 1. מחשב שקט כי הוא פתוח אצלי 24/7 2. זיכרון של 4 ג'יגה 3. הארד דיסק של טרה 4. ספק ומארז אמינים - המחשב הנוכחי שלי הורכב באתר לפני 5 שנים ועצם זה שהוא חי כבר 5 שנים ללא תקלות זה הצלחה :-) חשוב שהמפרט יהיה מאוזן. תודה רבה לכם וחג שמח

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שוב שלום, מאוכזב קצת שלא קיבלתי תגובות להודעה שלי משבוע שעבר. ניתן לכם עוד צ'אנס.. :-) קונה מחשב לשימושים ביתיים: קצת Word ו- Powerpoint , הורדת סרטים ומוזיקה, קצת משחקים לרמת מתחילים. 1) מה דעתכם על המפרט הבא ? 2) האם הוא מתאים, או אולי חזק מדי לשימושים שלי ? 3) אודה לכם אם תוכלו להציע שינויים ברכיבים, עד תקציב של 2700 ש"ח. מעבד AMD AM2 dual core 3800 לוח-אם Gigabyte M51GM-S2G + כולל כרטיס מסך 6150 PCX + כרטיס קול + כרטיס רשת זכרון קינגסטון 512 מ"ב 667MHz DVD RW NEC HD SEAGATE 160GB SATA2 מארז DELIGHT 450W מאוורר 12 תודה, דוד

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Lishay,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מחפש מחשב נייד, ונראה לי שמצאתי אחד שעונה על הדרישות שלי, אני אשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו, התקציב שלי הוא בין 2500 ל 3500 ואני יעשה שימוש במחשב לצורכי לימודים בעיקר, דברים קלים. אני מדבר על הלפטופ הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=754485 וזה המפרט המלא שלו: הסתכלתי בהרבה אתרי סיקורים ואתרים שמדרגים מחשבים ניידים בפרט ושאר מוצרים בכלל וברוב המקרים הוא קיבל ציונים של 80 ומעלה מתוך 100 \ 8 כוכבים מתוך 10 ומסתמן כמחשב מאוד מומלץ. באתר Alatest שמשקלל המון סיקורים וציונים מכל הרשת שיקלל לזה ציון 97 שזה המון! אפילו נכנסתי לאחת החנויות שמוכרות אותו כדי להרגיש אותו והיה לי מאוד נוח עם העכבר והמקלדת והכל. הבעיה היחידה שלי …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by iceberg,

היי, מה דעתכם על המפרט הבא, מיועד לצרכים סטודנטיאליים - OFFICE, INTERNET ,PDF, קבצי מצגות PWR גדולים האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון, בגלל ה ויסטה? מפרט טכני מעבד Intel® Core 2Duo Processor T72500(2GHz) 800MHz FSB ,2MB L2 cache מעבד זיכרון 1GB DDR2 (667MHz, Dual Channel Support, Up to 4GB) (1slots) זיכרון תצוגה 14.1" WXGA (1280X800) GLARE, Fine Bright Technology סוג ATI Xpress 1250 כרטיס גרפי דיסק קשיח 120GB SATA דיסק קשיח כונן DVD Super- Multi (DVD-R/RW+R/RW,RAM) צורב תקשורת 802.11b/g WLAN , Bluetooth(BlueCore4) אלחוטית 56KBPS MODEM מודם 10/100 Ethernet רשת יציאות (XD/SD/MMC/MS/MS Pro) קורא זכרונות ExpressCard/34 תקשורת מהירה יציאות נוספות 3USB,VGA,R…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. אשמח לחוות דעת על המחשב הנייד בקישור. לא מילאתי את השאלון כי המחשב עומד בדרישות שלי מבחינת חומרה ועלות. חוות הדעת שאני מחפש היא לגבי איכות המחשב, האם ישנן בעיות ידועות בדגם הזה, האם ידוע על בעיות במימוש האחריות שלו במקרה הצורך, וכו'. https://www.pc365.co.il/product-5497-Lenovo_Ideapad_G50_80_80E501H5IV_3Y_%D7%91%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%99 תודה מראש.

14. Started by shooki787,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש״ח, גמישות במקרה חריג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, קריאת ספרים, תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס. המחשב יריץ ארץ׳ לינוקס בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

15. Started by ZpoWer,

לוח אם: Mainboard: Gigabyte EP45-UD3L - Socket 775 צ'יפסט: Chipset: Intel P45 מעבד: Processor: Intel Core 2 Quad Q9400 @ 2.66GHz - Yorkfield 45nm Technology זיכרון: Physical Memory: 2x2GB DDR2 @ 533MHz Mushkin XP Black Frostbyte Series כרטיס מסך: Video Card: NVIDIA GeForce 9800 GT 512MB דיסק קשיח: Hard Disk: Western Digital WDC WD5000AAKS-00V1A0 - SATA מסך: Monitor Type: LG Electronics W2486 - 24 inches מארז: ‏Case: Antec Nine Hundred Two V3 Mid-Tower Gaming Case מבקש הערכת מחיר למחשב שלי, בנוסף לקראת ההשקה של Crysis 3, אני מעוניין להריץ את המשחק באיכות הכי גבוהה שניתן ואשמח לקבל עזרה עם שדרוג המחשב או אם צריך בקניי…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם! ידידתי ביקשה ממני לעזור לה להרכיב מחשב בשבילה. ובשביל זה אני צריך אתכם ;D אז ככה התקציב הוא עד 6000 עם מסך LCD ועד 5000 עם CRT. כולל מדפסת פשוטה לא יותר מ500 שח ורמקולים לא יקרים(אבל גם לא ב40 שח). במחשב לא יבוצע אוברקלוק כלל. המחשב בעיקר בשביל אינטרנט וכנראה גם משחקים. תודה מראש רומן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. שלום לכולם. אני צריך את עזרתכם בהמלצה לקניית מחשב לעסק שיישמש בעיקר לפרסום דיגיטלי, השמעת מוזסיקה, והקרנת קליפים וסרטונים ווידאו באיכות FULLHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרסום דיגיטלי, השמעת מוזיקה, הקרנת ווידאו, הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה, דפדפן, קצת עריכת ווידאו (לא פוטושופ והתוכנות הכבדות, יותר לכיוון עריכה של סרטונים ומצגות), OFFICE. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VIRTUAL DJ 8, ווינאמפ, דפדפן, ABOVE AFTER EFFECTS (מעט, וגם לא בטוח שאשתמש), הקרנת ממיר YES דרך כרטיס טלוויזיה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5-6K אפשר לחרוג אם מדובר בהבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר, וצפייה בסרטים לפעמים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? יש צורך בהרכבה בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. דודה שלי מחפש מחשב בייתי לשימושי אופיס ואינטרנט ופה ושם משחקים אבל לא רצינייים.. התקתיב של 4.5 אלף שקל. המחשב אמור לכלול. מסך דק! מקלדת,עכבר ורמקולים(לא משהו רציני) ואני מחפש מחשב ב6-6.5 אלף שקל שכולל מעבד am2 ולוח מתאים עם כרטיס מסך חזק עדיפות ל7900gt/x1800xt ללא מסך ושאר הציוד ההקפי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by oferman,

שלום רב, מבקש המלצה לנייד במסגרת תקציב של עד 5,000 ש"ח. גודל מסך "14 בין יתר שימושי המשרד הרגילים אמור לשמש גם לעריכת תמונות ב-Photoshop ועריכת וידאו בתוכנה cyberlink powerdirector 14 ברמת העיקרון חשבתי ללכל על LENOVO YAGA 3 או LENOVO YOGA 500 עם מעבדי I7 וכרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 940M אשמח להמלצות תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום, אני מעוניים לרכוש מחשב שיהיה מרכז הבית. אשתמש בו כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל לשחק ב VR) 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמדיה סנטר (מחובר למגבר וטלוויזיה) וגם למשחקים (כולל אופציה לשחק ב VR) 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? רמת שקט = 7-8 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא להלן מפרט שבניתי דרך פלונטר(אני רוצה לוודא שכל החלקין מתאימים ואין בעיות תאימות): מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by raturnau,

אני מעוניין במחשב נייד שיחזיק בכבוד CS4 בעיקר פוטושופ ואפטר אפקטס לא דברים כבדים מידי אבל... התקציב מוגבל ל2500 ש"ח ראיתי את LENOVO G550 NTD9AIV IIntel® Pentium Dual Core Processor מהירות המעבד: 2.1 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T4300 BUS SPEED: 800 MHz Mobile Intel GMA 4500M זכרון נפח: 3072 MB הרכב: (3072MB (1024MB X1 + 2048MB X 1 מהירות: 1066 MHz סוג זכרון: DDR 3 האם המחשב הנ"ל יחזיק? בריאות ואושר לכוווווווווווולם תודה רז

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Dror Katzir,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). kodi ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod, fifa, pes -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by מנחםשטרן,

שלום וברכה, מצורף מפרט של מחשב שהציאו לי בכ 7000 שח האם זה מפרט טוב? האם המחיר שווה? תודה רבה AL Cusom.pdf

25. Started by Cyron,

מעבד: AthlonXP 1800 לוח: 7VRXP זכרון: 256mb כרטיס מסך: GeForce 3 TI200 אני מעוניין לשדרג את המחשב, רציתי לדעת אם זה כדאי\משתלם המחשב מספיק לצרכים (אינטרנט, סרטים, מוזיקה) אבל הוא איטי ואני רוצה לשפר אותו קצת. מבחינת כסף אני מוכן להשקיע אם זה יתן תמורה בביצועים מה דעתכם ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים