עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by סומך,

היי, הילד רוצה לחבר את האקסבוקס למסך מחשב בחדר, אשמח להמלצה על מסך מתאים בתקציב של סביבות 700-900 ש"ח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעיצוב גרפי,שתי שאלות שמעסיקות אותי האם לקנות חדש או מיד שנייה? כמובן שבמקרה של יד שנייה התקציב קצת ייחתך וההתלבטות השנייה לגבי מפרט של מחשב מסוג dell שקיבלתי: מעבד:i7 דגם מעבד: 4500u נפח זיכרון:8gb כרטיס מסך AMD Radeon HD 8850M אשמח לעזרה חברים אני בלבטים קשים שכן אני אמור להתחיל ללמוד איתו עיצוב גרפי תודה רבה...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Lumber Jack,

היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. מעוניין למכור מחשב בן שנה הכל עובד ותקין יש אחריות של אייבורי i5 4570 לוח אם MI H87M-G3 מארז FRACAL DESIGN CORE1000 כרטיסמסך GIGABYTE RADEON 7790 זכרון 1GB. זכרון CORSAIR 8GB דיסק 2TB המחשב יפורט לפני המכירה (אני לא מוכר את המערת ההפעלה המקורית שלי) השאלה:איך ניתן למכור מחשב ללא מערכת הפעלה? כלומר כל קנה ירצה בודאי לראות שהמשב תקין. יהיה נחמד לדעת מה המחיר, אבל זה לא הנושא המרכזי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חבר הביא לי את המחשב הנייד של אבא שלו, מדובר במחשב של ECS עם מעבד VIA C3 Nehemiah עם 1GHz, עם זיכרון של 96 MB RAM. המחשב הזה בקושי זז. הוא ביקש שאני אנסה לבדוק מה אפשר לעשות כדי לשפר את הביצועים של המחשב. כמה רעיונות שרציתי לבדוק איתכם: 1) כרגע מותקן עליו וינדווס XP SP1. האם ירידה למערכת הפעלה ישנה יותר, למשל 2000, תיתן שיפור בביצועים, או שאין בכך צורך? ואם לא, אז האם יש טעם לשדרג ל-XP SP2, או שגם זה לא יתן הרבה? 2) למחשב יש מעט מאוד זיכרון, האם ניתן להקצות זיכרון וירטואלי שיתן שיפור בביצועים? אם כן אז איך עושים זאת? 3) אולי יש SERVICES מיותרים שהווינדווס מריץ שאני יכול לבטל? איך אני יודע איזה מהסרוויסים אני לא צריך? כמו כן, איך אני יודע אם למחשב יש כרטיס רשת אלחוטי או לא…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני צריך המלצה למחשב עבודה (פיתוח) ב 3000 ש"ח. המחשב יריץ MATLAB וסביבות לתכנות אתרים ואפליקציות אנדרואיד. לא צריך מסך. מספיק כרטיס גרפי און-בורד. צריך 8 GB זיכרון (לפחות). אפשר לוותר על דיסק SSD כדי לחסוך בעלויות. מספיק דיסק 500 GB. אני מעדיף מעבד אינטל. לא צריך כונן אופטי. צריך מקלדת ועכבר. אני מניח שזה מפרט לא סטנדרטי ...... מקווה שתוכלו לעזור. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…

8. Started by aadidi454,

אני רוצה למכור את המחשב שלי המערכת היא i5 750 p55 usb3 ספק 650 crosair 4 gb 500 gb gtx465 ועוד כרטיס gt 9800 תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מקים אתר אינטרנט ואני זקוק למחשב נייד שיהיה איתי כדי לעדכן את האתר וכדי להעלות תמונות של המוצרים. בגדול, מה שאני צריך מהמחשב זה: 1) חבילת OFFICE 2) פוטושופ לעבודה די בסיסית שלו (את העבודה המקצועית אני עושה על הנייח) 3) חיבור טוב לאינטרנט 4) מסך בגודל ואיכות טובים שאני לא אתאמץ מדי לראות את האתר. 5) אמין וזריז (לא כבד ואיטי) 6) אני לא יודע מה סדר הגודל של תקלות בניידים, אז גם שירות טוב. אני אשמח לכל עזרה בנושא כי אין לי מושג בניידים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. המחשב של HP עובד תקין אין בעיות יש לו שתי סטייקים של זיכרון 2GB+2GB והוא תומך עד 8GB 4GB+4GB אפשר לשדרג אותו ל 16GB 8GB+8GB זהים לקיים זה יעבוד לא יעשה בעיות כי אני יכול לקבל את זה בחצי מחיר שווה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים וישנים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22'( 1680x 1050 ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by dor962,

שלום. אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים (משחקי רשת, משחקים קלים-בינוניים), לעיצוב Photoshop, Flash לאינטרנט ולשימוש יום-יומי. ראיתי את המשחב הבא: http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345 ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. בנוסף, רציתי לדעת איזה אינטרנט הכי ממומלץ אם אני רוצה לשחק משחקי רשת, איזו חברה הכי טובה מבחינת pings? אני רוצה להשתמש במחשב ובאינטרנט בעיקר בבסיס (תל השומר), ובorange אמרו לי שאי אפשר להפעיל בתל השומר 5 מגה, מישהו יודע מה המקסימום שאפשר להפעיל שם?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by מנחםשטרן,

שלום וברכה, מצורף מפרט של מחשב שהציאו לי בכ 7000 שח האם זה מפרט טוב? האם המחיר שווה? תודה רבה AL Cusom.pdf

14. Started by Chura,

מאחר והמערכת שלי עושה הרבה ריסטים סתמיים עם טיפה עומס על המחשב. אני מאמין שזה בגלל שיש לי ספר ב90 ש"ח 500 וואט של CD-GAL הגיוני ? למערכת דיי חדשה... עכשיו אני מחפש ספק, נראה לי החלטתי על FSP הם טובים ? ראיתי את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4016 ? ומצד שני את זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 ? מה ההבדלים ביניהם ? הם טובים ואמידים ? איך אני יכול לדעת אם הם מוסלבים ? יציבים ? וכו'.... תודה מראש חן נ.ב אשמח לשמוע דעות על ספקים טובים אחרים חן

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב 2000 ש"ח. המחשב מיועד לגלישה, סרטים וגם כמה משחקים - לא נראה OC. אני חשבתי ללכת כבר על מערכת Quad Core. אני מתלבט נורא איפה לבצע הרכישה - חנות עם נגישות (לא שיהיה בחור נידח), אחריות, מקצועיות ושירות טוב. מה ממליצים לי? יש לי מפרט מאייבורי: Processor: Intel Quad Q8200 Mobo: GA-EP45-UD3L Gigabyte HD: Samsung 500Gb SATA II Memory: Kingston 2GB CArd Graphics: Point of View nVIDIA Geforce 9300GS 512MB PCIe יצא בסביבות ה-2200 ש"ח את הכרטיס מסך חשבתי להחליף ל- ZOTAC 9600GT - כדאי? מה אתם אומרים על המפרט? תודה, מיסי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ffooxx,

מטלבת בין שני כרטיסי מסך למחשב נייד של dell Inspiron N5010 הראשון עולה 3573 ש"ח עם כרטיס מסך של אינטל: INTEL GMA HD השני עולה 3790 עם הכרטיס מסך של אטי: ATI Mobility Radeon HD 5650 מה יותר מומלץ ויש לי אופציה גם להוסיף בתוספת תשלום של 260 ש"ח הארד דיסק משופר במקום 500GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM להשים 750GB 7200RPM תודה לעוזרים האם השינוים בין שני הגברים האלה שווה את התוספת כסף אני משתמש שמשחק מידי פעם במשחקים ו500GB מספיק לי בהחלט.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות את המחשב הבא אבל אני מתלבט בין 2 מפרטים הראשון מפנדה והשני מפלונטר עם זיכרון וקירור מנועה מה עדיף לקחת? דגש בהבדלים על זיכרון,כרטיס מסך וספק. כמות. מוצרים סה"כ 1 XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 1,299 ש"ח 1 Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box 855 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 150 ש"ח 1 Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 465 ש"ח 1 HEC Win420 420W 20/24PIN 425 ש"ח 1 Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU 270 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR2 667 Original 710 ש"ח 1 NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shafankis,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אי מאוד מבקש שתעזרו לי אני רוצה לבנות משהו פצצה! אני סומך אלכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים שיעבדו על ULTRA HIGH עם כל הפילטרים על הכי גבוה ורזולוציה FULL HD (יש לי מסך 24") א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אך ורק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF3, קרייסיס. GTA4, Red Orchestra 2 ושהכל יעבוד חלק על FULL HD עם כל הפילטרים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by LTE,

שלום לכולם ! רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3615&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& אשר שימושיו העיקריים הם חלופיה למחשב נייח שמשמש להרבה הורדות אינטרנט צפייה בסרטים ובשנה הבאה גם מחשב לסטודנט וגם למשחקים מאוד לא חדישים !

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. http://img16.imageshack.us/img16/1765/img0041crk.jpg ^^ המפרט נמצא בלינק. תודה לעונים :]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,242 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, ללא חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא משהו גדול. 10-20 ש"ח אתם יודעים מה הכוונה... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים כבדים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis2, GTA IV, Battlefiel 3 ועוד משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ',KDF TFT-LCD MONITOR -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kfirbs83,

היי, בניתי את המחשב הבא, טהעיתי שמח לחו"ד לגבי עלות ורכיבים: [img]https://www.plonter.co.il/graphics/plonters/plonter_logo.png[/img] הצעת מחיר למערכת מחשב - [URL]www.plonter.co.il[/URL] - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - AMD Socket - AM5 [url=https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=100-000001015][b]100-000001015[/b] - [b]AMD[/b] - [b]AMD Zen4 Ryzen5 7600 6 Core/12 Threads - Base Clock: 3.8GHz - Max Boost Clock: 5.1GHz - AMD Radeon Graphics - Without Fan - 65W TDP - Zen 7000 Series - Tray...[/b][/url] [color=red][b]שלוש שנים אחריות[/b][/color] כמות: - 1 - 941/[b]922[/b] ₪ לוחות אם - AMD Socket AM5 - mATX [url=ht…

24. שלום אני חדש פה, אני רוצה לקנות מחשב חדש , למטרות משחקים, סרטים באיכות גבוהה, ויצירת מוזיקה, נכנסתי ל-KSP והרכבתי את המפרט הבא: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זכרונות DDR III 1600Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Reaper HPC Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E כרטיסי קול Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E - 1 Year Warranty צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) מסכים SAMSUNG - שלוש שנות אחריו…

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BeesKnees,

I5 760 Gigabyte GA-P55-USB3 Kingston Value RAM - 2X2 MSI Armor 2X - GTX 950 הכל עובד ותקין.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.