ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אבקש עזרה ביצירת מפרט בסכום של 2500-3000 לOC די רציני, אני שואף להגיע ל4GHZ ואף יותר, על ידי קירור אויר בלבד. צריך קירור חזק ושקט, מארז קריר ושקט, ספק שיחזיק טוב את המערכת. חוץ מזה המפרט ישמש למשחקים על מסך 22' (אני לא פריק של רזולוציות אדירות אבל שאוכל להינות מהמשחק). התלבטות בין e5200 ו-e7200. מי מהם משתלם יותר ויעיל יותר בOC ? תודה עריכה שכחתי לציין, לא אכפת לי איך המארז נראה, ככה שעדיף להתמקד בביצועים מאשר מארז יפה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 COFMW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1630*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב נייד שחברים יביאו לי מניו יורק. אם הם ייפטרו מהקופסה ויפעילו את המחשב, האם הוא לא יהיה חייב במכס כי הוא כבר משומש? תודה. עריכה: מקריאת תשובות לשאלות דומות אני רואה שהתשובה הנפוצה היא 'רק מע"מ'. האם עדיין כך, והאם אני מסתכן בכפל קנס אם הם יעברו במסלול האדום בלי להצהיר?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב אמין ונוח לשימוש. חשובה לי הניידות (עד 13 אינט', עד 2 ק"ג). שימושי המחשב העיקריים שלי הם אינטרנט ואופיס. בשיטוטי ברשת צמצמתי את הבחירה לשני דגמים אפשריים: Lnovo Thinkpad Edge 13 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=2982 או Dell Vostro 3300 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3300-370m.htm אשמח להמלצות וחוות דעת עליהם, או להמלצה על מחשב אחר (עד 2 ק"ג, תקציב סביב 4000 ש"ח, רצוי מסך 13 ומטה) תודה רבה, יעל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח ג'יגה בייט ga-ep43-ds3l מעבד intel core 2 quad q8200 2.33ghz זכרון single side 3 gb ddr2 800mhz ceon כרטיס קול 7.1 (8 ערוצים) Ob כרטיס רשת 1gb ob צורב sata lg dvd x22 שחור gh22ns ספק כח 450w 12cmf real ezcool דיסק קשיח 500gb 16 sata2 western digital כ.מסך dvi/vga 9500gt 1gb מארז ידית כסוף שחור כרטיס טלויזיה + שלט avertv hybrid speedy pci-e מצלמת רשת pro5000 logitech
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה נייד 17", אני יכול להשיג אחד מהרשימה כאן: http://www.dell.com/en-ca/shop/dell-laptops-netbooks-and-tablets/sc/laptops?appliedRefinements=4 לא אכפת לי מכל השטויות, אני רק רוצה נייד טוב, יציב, מקלדת וטאצ'פד טובים, מהיר, אני רק צריך לשימושי אינטרנט ווורד ולראות סרטים. גם מאד חשוב לי שיהיה שקט ושלא יהיה בכלל מאוורר שמרעיש כל הזמן (אפשר פעם בכמה שעות, אך לא מהאלו שהמאווררים דלוקים כמעט כל הזמן). השאלה היא איזה מהרשימה הכי טוב? מה ההבדל בין AMD לבין אינטל? שוב - לא אכפת לי מה"שמות", אני רק רוצה משהו טוב... תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי דל 1545, התגלו 2 פיקסלים שרופים. חנות טוענת שהדבר לא באחריות של דל. האחריות חלה מ 3 פיקסלים שרופים באותו מקום או 5 מפוזרים. מישהו יכול לאמת את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC למעבד i7 4770 3.5Ghz הקירור Scythe NINJA 3 יספיק? במידה ולא מה כן יספיק? קירור שלא עובר את ה350 ש"ח חריגה של גג 40-50 ש"ח תודה לעוזרים! ואני מעוניין לקנות כונן SSD, האפשרות הראשונה הייתה - Samsung 120GB 840 SERIES ראיתי שכמה המליצו עליו וחלקם אמרו שהוא איטי מידי. אני …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בלפטופ הבא Fujitsu a544 http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/notebooks/lifebook-a544/ אני מעוניין להוציא את הכונן האופטי בלפטופ ולהחליפו בcaddy על-מנת לשים בו כונן קשיח במקום. לדוגמה, זה הcaddy http://www.ebay.com/itm/Add-High-Quality-2nd-SATA-HDD-SSD-Hard-Drive-Caddy-for-Fujitsu-LifeBook-A544-/121367809960?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item1c4215cfa8 כעת, ניסיתי לראות ולחפש בגוגל ויוטיוב איזשהם מדריכים או קצה חוט איך מנתקים את הכונן האופטי אך ללא הצלחה רבה, כולם אינם מכסים את הלפטופ הנדון. על-פי כך שקיים בשבילו caddy אני מנחש שהדבר אפשרי אני מבקש את עזרתכם, למי שיש את הלפטופ או מכיר ויודע איך ניתן לנתק את הכונן אופטי ולהוציאו. תודה רבה לע…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב AMD (רק מעבד, לוח אם ומארז והרד-דיסק). בתקציב עד 2500 ש"ח.. מה אתם מציעים ? (עדיף שיהיה מארז מגניב ) עריכה: אפשר להציע הצעות מקבילות גם על INTEL ..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, כאשר 2 הדרישות הכי חשובות לי הן שיהיה לו Pointing Stick (עובד עם זה כבר 10 שנים, התרגלתי לזה וזה מאוד נוח לי) ושיהיה לו מסך מאט. השימושים של המחשב הם בסיסיים - אינטרנט, סרטים ואופיס בגדול. מתכנן להחזיק אותו לפחות 4-5 שנים, כך שחשוב שיהיה מספיק חזק. אם עלות-תועלת יש מחשבים ב-3,000-4,000 שנותנים יחס טוב יותר - אני מעדיף אותם על פני מחשב ב-5,000. לפי הפורמט: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? בין 13-15.6, חשוב שיהיה מסך מאט. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבי…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בקניית מחשב חדש. ניסיתי לקרוא קצת ברחבי האינטרנט הצעות למפרטים ומחשבים והלכתי לאיבוד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500. עדיף לא לחרוג אם אפשרי, אבל יכולה להוסיף עוד כ 500 ש"ח אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט. יתכן ובעתיד ארצה להשתמש בתוכנה לעריכת וידאו (חובבני, לא מקצועי) וזה יהיה נחמד אם יהיה אפשרי, אבל זה לא השיקול המרכזי במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי נייד של asus מארה"ב ואין לו שנאי, יש אפשרות למצוא מטען מלא שיתאים אליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכל חברי הפורום היקרים, בעקבות עזרה נפלאה שקיבלתי כאן בעבר, זקוק לעזרתכם האדיבה שום. דרוש מחשב בתקציב כנ"ל, לשימושים עם יישומי עיבוד תמונות (פוטושופ, LIGHTROOM וכו') יכולה להיות חריגה קלה, אך לא יותר מ-400 ש"ח. לי יש ASUS שאני מאוד מרוצה ממנו אך לא שולל מותגים אחרים. תודה רבה!!! מה התקציב המקסימאלי? 3000 עם גמישות של עוד 200-300 במידת הצורך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם פוטושופ, LIGHTROOM ושימושים משרדיים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים שיריץ את המשחקים הכי טובים על מדיום מינוס לפחות עכשיו השאלה שלי היא,האם לקנות מחשב חדש או שאני יכול להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן שלי,ועליו לבנות את המחשב החדש(שדרוג) מפרט המחשב הישן: Pentium® D925 CPU 3.00GHz 4m dualcore זיכרון: 2GB RAM לוח אם: MSI V2 945GCM5-F 1333 דיסק קשיח:250 ג' : ובקשר לספק כח אין לי פרטים עליו אבל אני יודע שהוא לא משו אז השאלה שלי היא כמה יעלה לי כל השדרוג הזה?(הקנייה לא כוללת מסך,יש לי כבר)
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חדש שישמש ללימודים (מדעי המחשב). בימים האחרונים שמתי עין על lenovo ideapad z40-70 עד שגיליתי שהמסך שלו מבריק, ואני לא בטוח לגבי דבר נוסף, מעבדים עם סיומת U הם חסכוניים אבל האם יש ירידה חדה בביצועים? מה עדיף? לכן אני ארשום את העדפותיי כדי שאוכל לקבל המלצות, אני מודה מראש על העזרה שאתם נותנים פה. * מטרות המחשב? לימודים, גלישה, סרטים ולפעמים משחקים לא כבדים במיוחד. * גודל המסך? הייתי מעדיף 13.3-14 בגלל הניידות, אבל אם מסך קטן לא נוח לתכנות אז אתפשר על 15.6. עדיפות למסך מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמו המשקלים הממוצעים לגודל המסך שציינתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * ג…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3615&category_id=adeeec243bda42f56d67a161f83b8708& אשר שימושיו העיקריים הם חלופיה למחשב נייח שמשמש להרבה הורדות אינטרנט צפייה בסרטים ובשנה הבאה גם מחשב לסטודנט וגם למשחקים מאוד לא חדישים !
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היום עשיתי קצת סדר במחשב, וגיליתי שעברו כבר שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו. בזמן האחרון כבר התחלתי להרגיש איטיות (לא פירמטתי או משהו מאז שהתקנתי אותו בפעם הראשונה,אני שומר עליו טוב ), וחשבתי אולי לכבוד הפסח לפנק אותו באיזה שדרוג זיכרון או משהו. מפרט המחשב המזקן: CPU: Intel Core i7 920 Motherboard: Gigabyte GA-EX58-DS4 Memory: 3*1GB DDR 3 1066MHZ GPU: ATI HD4870 Hard Disk: Hitachi 1 Tera-byte, and Samsung 500GB ציוד היקפי: עכבר-G5, מקלדת-LOGITECH ELITE MEDIA KEYBOARD, ומסך- BENQ T2200HD, שתי שלטי 360. התקציב לעניין- אני מניח שבין 1000 ל-2000 ש"ח. תלוי כמה אני ארצה להשקיע בקיצור. הדרישות- התבגרתי ואני כבר לא משחק כמו פעם, למרות שאת הקרייסיס החדש אני מתכו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y410p אני מחפש מחשב שיתאים לי לשימושים משרדיים ועריכה גרפית קלה. המחשב הזה במחיר מציאה כרגע, בארה"ב. הדגם שבו אני מתעניין הוא הדגם השני בהיצע (830$) שמתעלה על הדגם הזול ברזולוציית מסך. Processor4th Generation Intel Core i7-4700MQ Processor (2.40GHz 1600MHz 6MB)-Operating SystemWindows 8 64-Display14.0" HD+ Glossy LED Backlit with integrated camera 1600x900-GraphicsNVIDIA GeForce GT750M GDDR5 2GB-Memory8.0GB PC3-12800 DDR3L SDRAM 1600 MHz-Hard Drive1TB 5400 RPM-Optical DriveDVD Recordable (Dual Layer)-Network CardIntel Centrino Wireless N-2230-BluetoothBluetooth Version 4.0-WarrantyOne year-Pointing DeviceIndustry Stan…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב שעושה את העבודה אבל מקרטע בגלישה באינטרנט ובצפייה ביוטיוב, וגם במשחק רוקסמית 2014 שדרישותיו מצוינות למטה. חשבתי לשדרג אותו בזול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ומשחק Rocksmith 2014 - דרישות לפחות i3 540 עם 4GB ראם וכ.מסך 256MB 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לכלול רק לוח אם, מעבד, קירור למעבד, כרטיס מסך (?) אם המובנה על הלוח לא מספיק, זכרונות. ברשותי מארז ATX עם ספק כח HEC 300W, והארד דיסק SATA, יעשו את העבודה? 5…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה לזהות פה מחשב נייד כדי למצוא לו דרייברים חדשים. איך אני מזהה את המחשב? יש איזו תוכנה שאפשר להריץ לזהות דגם/מאיפה להוריד דרייברים מתאימים? תודה, ניר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום חברים. חיפוש אחר מחשב נייד שיתאים ליישומי אופיס, אינטרנט, סטרימינג אבל גם משחקים צומצם ל-2 דגמים של לנובו. אלו הדגמים שאני יכול להרשות לעצמי מבחינת מחיר (ברור לי שמחשבי גיימינג עולים יותר). https://ksp.co.il/?uin=50143&select=.268..271..2174..4149..4152. או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=26932 כיוון שיש עכשיו מחיר מבצע ב KSP אני נוטה אליו. בתכלס, ההבדל המשמעותי היחיד שראיתי בין הדגמים הוא גודל ה-SSD וגודל המסך (15.6 מול 17.3). שאלתי היא האם גודל המסך משמעותי כל כך ששווה להוסיף עליו 300שח. מעבר לזה, אם יש לכם עוד מה להגיד על הדגם (או להציע אחר...)- אשמח לדעת. בתודה מראש…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שלא תקברו אותי כאן, אבל... הרבה אנשים, בניגוד לרוב חברי הפורום המתמידים, צריכים מחשב לשימושים פשוטים ושיהיה כמה שיותר זול... אולי תגיבו כאן לגבי מחשבים מורכבים של החנויות, תדרגו אותם לפי ההצעה ואז אולי יהיה לחנויות אינטרס להציע מורכבים אכותיים יותר ועדיין בזול.. מה דעתכם שנתחיל בזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~sky101~88~0.htm
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-