ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,357 דיונים בפורום זה
-
שלום רב אני מנסה לפרמט מחשב של hp. יש עליו ויסטה ואני רוצה לשים עליו xp. הבעיה היא אחרי שאני מכניסה את הדיסק של המערכת הפעלה , הוא מעלה את הקבצים ואז הוא נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא מוצא את ההארד דיסק של המחשב. למרות שאם אני יוצאת מההתקנה ונותנת למחשב לעלות רגיל , הוא עעולה בלי שום בעיה עם הויסטה. ניסיתי להתקין את ה- xp מתוך הדיסק אחרי שהמחשב עולה , זה גם לא נותן ליהוא נותן לי בעיה של חוסר תאימות. אמרו לבדוק combtibility ב- bios אבל אני לא מוצאת אופציה כזו . אמרו לי בפורום לעשות את הדברים הבאים :1.התקן דריבר SATA בהצלחה או לשנות הגדרות בביוס. לא מצאתי אופציה להגדיר sata ואין לי מושג מאיפה להוריד דרייבר ל- sata אשמח לכל עזרה נוית
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי כולם! המחשב הישן שלי שבק חיים שבוע שעבר אחרי 5 שנים בהם ביצע את עבודתו נאמנה אחרי הרבה זמן של שוטטות באתר הבנתי מה אני מחפש... המטרה: הורדת סרטים צפייה בהם (בשאיפה במסך אלסידי 32 בסלון אבל אני עובד עם מסך 17 אנצ) עבודה משרדית ומעט משחקים (הכל בו"ז) מעבד - שיתמודד עם אימיול וביטורנט פתוחים יחד עם צפייה בסרטים - ריבוי משימות כרטיס מסך- לצפייה בסרטים ומשחקים כמו רד אלרט 3 (גג) שיתמודד טוב עם הויסטה direx10 קירור בגלל שהמחשב נמצא בחדר שלי אז חשוב שהמחשב יהיה שקט מפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E זכרונות DDR II 1066Mhz - Life Time Warranty 2…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד שאמור לכלול את הדברים הבאים: 1. חברות DELL או HP בלבד. 2. טווח מחירים: 4,500 עד 5,000 ש"ח. 3. מעבד: חזק, T7500 ומעלה. 4. זיכרון RAM: חשוב שיהיה 2GB ומעלה, עדיפות ליותר. 5. זיכרון: 150 GB לפחות. 6. מסך 15.4 בלבד! 7. כרטיס מסך: חשוב שיהיה נחמד, למשחקים קלים. לא כרטיס פשוט. 8. צורב DVD. 9. אינטרנט אלחוטי, WiFi, מצלמה+מיקרופון. המחשב עצמו אמור להיות לעבודה מהבית, חשוב מאוד הזיכרון RAM והמעבד החזק, וגם האינטרנט שיוכל להתחבר ממקומות אחרים. כל השאר זה לטובת שעות פנאי - משחקים, סרטים.. מוסיקה.. * חשובה לי גם האחריות - המחשב מיועד לפחות ל3 שנים הקרובות. תודה רבה לכל העוזרים, מקווה לקבל פה תמורה טובה במחיר. יום טוב, ושוב תודה!
-
- 9 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בניו יורק והוא מתלבט בין שני מחשבים הראשון: http://www.circuitcity.com/ssm/Lenovo-IdeaPad-Y430-3222U-14-1-Widescreen-Laptop-Y430-3222U/sem/rpsm/oid/229410/catOid/-18746/rpem/ccd/productDetail.do והשני: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp;jsessionid=HYKUIXO3XYGUTKC4D3GFAGI?skuId=8989008&type=product&id=1218006772494 הוא לא בקטע של משחקים המחשב ישמש רק לאופיס,אינטרנט, סרטים.
-
- 9 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב? ? כ5000 שקל , אם נצטרך אשקול חריגה בתקציב 2. מטרות המחשב? אינטרנט, צפייה בסרטים (מעוניין לדעת על אופציית הhd) , משחקים (gta החדש, פרו, ניד פור ספיד) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר (כרטיס טלויזיה אני לא יודע אם צריך, שוב אני יצין שיש לי טלויזית LCD תומכת hd ready והייתי רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה השאלה אם אני יראה בטלויזיה סרטים באיכות hd) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי- לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב שהמחשב יהיה שקט והקירור חשוב לי 7. האם אתם צריכים …
-
- 9 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הת'רד הקודם שלי ירד, ובינתיים קיבלתי הצעה חדשה, תגיד מה דעתכם תקציב4K ואם אפשר פחות, שימושים- לעיצוב גרפי-תלת מימד וכו'- מאיה, פוטושופ. CINEMA 4D, גודל מסך-20 רחב, לא רוצה OC, לא איכפת לי מרעש [ אבל יש גבול שלא ירעיש כמו טרקטור] מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤855 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤493 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤231 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-41000P2-SX כרטיס גרפי Sapphire ATI Rade…
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לפטופ ישן שאין לו כונן דיסקים, אני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו windows xp אבל הבעיה שאין לו כונן דיסקים, למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את הווינדוס מבלי כונן? טל
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחשב ישמש למשחקים, אף שזה לא הדבר העיקרי, העיקרי זה עבודה כללית, אינטרנט, וכו, בUBUNTU, אני אעבוד עם VIRBOX, אז אם אפשר יותר מ4GB זיכרון, זה יהיה עדיף. 8 לדוגמא אני צריך: מסך, את כל המחשב,צורב, וסט מקלדת ועכבר(EX110 בבקשה) לא צריך רמקולים. אני נוטה במארז לכיון 690CM אהבתי אותו מאוד. והוא נחשב יותר איכותי מהאנטק 300. קירור שקט, סביר להניח שלא יהיה OC, ואם יהיה פצפון, שהמחשב יהיה שקט. אני רוצה את ה690CM כי אני לא רוצה מארז מצועצע, ואני רוצה אחד יפה. מסך: אני רוצה מסך 22", נוטה לכיון T220P, אף שאתם יכולים להמליץ על אחר אם בא לכם תודה רבה מתן
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אין צורך במסך, אני מחפשת לאחי מפרט למחשב עד 1000 שקל השימושים הם אינטרנט ואופיס. כולל צורב דיוידי. תדה! עדיף מהחנות IQPC. דפנה.
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן בימים הקרובים צריכה להגיע אליי רכישה של Radeon HD4870 1GB DDR5 Dual DVI / TVO PCI-Express Graphics Card מארה"ב. לכבוד הרכישה הייתי חייב לארגן לו חברה , אז ככה. אני מחפש מחשב חזק מאוד, שיחזיק למינימום של שנתיים. התקציב כרגע הוא 7.5 ל:מארז, מעבד, לוח אם, ספק, הרדיסק, וצורב. בעקרון הבנתי שהפלטפורמה החדשה הCORE I7 הולכת להיות המובילה בלפחות החצי שנה-שנה הקרובה לכן על זה אני מתבסס. הצרכים שלי הם כוח מחשוב גדול (סרטי HD, משחקים, וכמובן אינטרנט). כמובן שאני זקוק להמלצה גם לחנות מובילה בתחום, המליצו לי על זיגזאג וסקאיפיסי אשמח לשמוע דעות נוספות אם אפשרי. אז המפרט שחשבתי עליו הוא משהו כזה: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Asus P6T Deluxe כונן קשיח Seagate ST310…
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כבר פתחתי נושא לפני כמה ימים אבל התקציב שלי קצת עלה חח... אני רוצה שהמחשב יפעיל את המשחקים הכי חדשים שיש עכשיו בצורה חלקה כמו GTA החדש וכמה בקשות שיהיה במחשב מעבד Q6600 כרטיס מסך 4870 של 1Gb וקירור טוב תודה מראש לעוזרים מחר אני מזמין את המחשב עריכה : דרך אגב ללא מסך יש לי מסך 17 אינץ של philips לא דק שטוח וללא ציוד הקיפי
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה מפרט למחשב HTPC לצורך חיבור ל - LCD לצפייה בסרטים וסדרות. בעיקרון הטלוויזיה שלי היא HD READY ולא FULL HD, אבל אני רוצה מחשב שיוכל לנגן גם סרטים FULL HD למקרה שאני אחליף את הטלוויזיה. אין צורך בכרטיס טלוויזיה, אבל אני צריך שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט (המחשב נמצא בחדר שינה) וכמה שיותר מאוורר.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקשה למפרט מחשב: תקציב:5 אלף שקל מזמן/תשלומים מטרת המחשב:משחקים כבדים(iv) ציוד הקפי:מסך 22" כלול במחיר(לא צריך כונן דיסקטים) אני מעדיף שתקנו מksp שהמארז יהיה נורמלי לא מכוער ולא מוגזם לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות רק שירכיבו אותו לא עושה OC אבל שיהיה אופציה לעתיד אם אפשר דיסק קשיח 500GB צורב DVD [br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 16:34:43 מה עשיתי משהו לא טוב שלא מגיבים לי?
-
- 9 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד חודש מחשב חדש לעריכת סרטים ותמונות וצפיה אנא הציעו מבקש להתייחס אל I7 וכן אצטרך מסך 24 או 26 ? ואבקש הצעות לכך גם וכמובן כרטיס מסך מתאים [עדיף NVIDEA].ועכבר טוב ו/או וואקום התקציב הכולל מסך והכל - עד 10000ועדיף פחות
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ואני צריך את עזרתכם. התקציב הוא 6.5k עם חריגה של 500 שקל מקסימום, ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. אני מבקש שבתקציב יכנס גם מסך 24" טוב (לא חייב להיות מאותה חנות של המחשב, אני יכול לקנות אותו בנפרד) יש לי העדפה למעבד מרובע ליבות כי אני גם מתעסק עם תוכנות שמנצלות את זה, אבל רוב המחשב הוא למשחקים. יש לי גם כמה שאלות: 1. האם עדיף לקנות לוח וספק תומכים CF ולקנות כרטיס יחיד עכשיו ובעתיד לשדרג, או לקנות מעכשיו כבר כרטיס יותר חזק? 2. אני אישית לא יודע לעשות OC למעבד אבל אני מכיר מישהו שיודע, אבל האם זה כדאי והאם זה באמת יתן בוסט רציני לביצועים? תודה רבה מראש לכל העוזרים (:
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה במפרט מחשב ! אז ככה התקציב שלי זה 3000 ש"ח ובלי חריגות גדולות בתקציב אני עושה הפתעה לאח שלי הקטן וקונה לו מחשב והוא בן 13 אז ככה המחשב יהיה מיועד בעיקר למשחקים ולכן אני צריך שתביאו לי את המחשב הכי חזק במסגרת התקציב שלי בלי מסך ובלי שום דבר רק המחשב עצמו ובלי oc וגם תנו לי הצעות מחנויות זולות וטובות! דרוש מחשב שיהיה שקט! זה חשוב!!!! שהמערכת קירור תיהיה טובה ושקטה אז תודה לכל מי שיעזור לי!!.....
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה שתי הדגמים מוצעים לי מטעם המכללה בה אני לומד בהנחה גדולה והם: הראשון: Module LENOVO ThinkPad R400 7439-CTO CPU Intel® Core2 Duo processor P8400 (2.26GHz,1066Hz,3MB) Display 14.1" wide: WXGA (1280 x 800) CCFL Backlight Display Adapter Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD /1394(firewire) Camera Integrated 1.3MP camera with microphone for CCFL LCD Memory 2 GB PC3-8500 DDR3 SDRAM 1067MHz SODIMM Memory (1 DIMM) Chipset Mobile Intel® GM45 Express CS/ICH 9M-E Hard Drive 250GB 5400rpm Hard drive With Active Protection and Shock-Mounted Communication Intel® Gigabit Ethernet, Bluetooth®, Modem, Intel® WiFi Link 5100 (1x2 AGN) Microsoft Operating System Genuine Window…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים יש לי כמה שאלות אולי נישמעות מטופשות אבל עדיין מעניין אותי 1. האם זה בסדר להתקין DRIVER מהאתר של יצרן ולא מהדרביברים באתר של הנייד לדוגמא כרטיס מסך מהאתר של חברת הכרטיס ולא מהאתר של הנייד 2. האם זה בסדר להשאיר את הנייד תמיד בחשמל , כאילו נגיד כיביתי אותו אבל עדיין הוא בחשמל 3. כשה הנייד במצב SLEEP הוא כאילו עדיין דלוק חלקית כזה האם זה בסדר לקחת אותו בתוך התיק (שהוא כל הזמן בתזוזה)
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 8-9 אלף מזומן 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים כמו gta iv/cod5 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? ivory 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט לא חייב במיוחד אבל שלא ירעיש כל כך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הכל שיהייה מותקן בחנות 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאי…
-
- 9 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש. אני מאמין להגיע לסכום של כ-2,500, אולי קצת לעלות. כעיקרון חיפשתי במדור המפרטים המומלצים, אבל בגלל שההבנה שלי בחומרה שואפת ל-0 לא הצלחתי להבין מה עדיף על מה, ולמה. אשמח לקבל הצעות למפרטים והסברים. אני מחפש מפרט שלא יכלול הארד דיסק או ספק (שכבר יש לי). נתנאל.
-
- 9 תגובות
- 714 צפיות
-
-
זה מפרט של מחשב שאני מתעניין בו : http://www.globeshops.co.il/a/ap.aspx?pi=1JH67A224A ראיתי בכמה אתרים שכותבים על המפרט שהוא גרוע וחובבני. אני מחפש מחשב מהיר וחזק לעבודה ביתית. המשחק הכבד היחיד שירוץ יהיה סימולטור טיסה של מיקרוסופט. התוכנה הכבדה היחידה תהיה תוכנת עריכת וידאו של יוליד מדי פעם לראות סרטים באיכות גבוהה.- אבל רק לעיתים רחוקות. השאר זה אינטרנט ועבודה משרדית חשוב לציין שיהיו כמה תוכנות שפועלות יחד ברקע כך שעל המחשב לא להיתקע ושהמחשב יהיה מחובר למסך סמסונג 24 2443 בקיצור- מחפש מחשב חזק מאד שלא יאט לשנייה, שיהיה שקט , ושלא יתקע ו/או "יחשוב" יותר מדי. השאלות שלי הן ? 1. מה כלכך גרוע במפרט הזה כפי שקראתי? 2.האם יש כאן רכיבים שלא מתאימים לעבוד אחד עם השני? 3. האם…
-
- 9 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שימושים: גלישה באינטרנט, תוכנות מסרים, office לשיעורי בית, משחקי פלאש ו-sims2 על שלל הרחבותיו (כפי שאני מכיר את אחותי, גם sims3 כשייצא). יותר חשוב לה ש-sims ירוץ נורמלי ובלי תקיעות וזמני טעינה ארוכים מאשר הגדרות גרפיות גבוהות. בכל מקרה היא לא תשחק על מסך יותר גדול מ-''19 אם זה משנה משו. ציוד היקפי: אין צורך במסך ושאר ציוד היקפי פרט לרמקולים. לא צריך רמקולים מקצועיים או לאודיופילים, העיקר שישמיעו צליל נורמלי. יש גם כרטיס רשת אלחוטי ששוכב לו בקופסה, אז לא צריך להוסיף למפרט. לא מתוכנן OC ולא צריך מארז מצועצע או שקט (כל עוד זה לא מרעיש כמו טנק זה בסדר, שיהיה בגבולות סבירים). -אין העדפה לחברה או מותג כלשהו.
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מעיין במודעות מכירה של מחשבים ניידים משומשים ונתקל בביטוי הזה שאין לי מושגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג מה זה בכלל !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 9 תגובות
- 23.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן ,הוא היה אחלה מחשב אבל הלך הלוח אם. מה נשאר מהמחשב: מארז + ספק ,לא גנרי (לא זוכר של איזה חברה) HD,ATI 1800 ,big typhoon ,DVD וכו. כל ההצעות שקיבלתי בחניות די זהות בגדול AMD 7750 400 ש"ח gigabyte ga-ma74gm-s2h-amd 740g 350 ש"ח gskill 4G 800MHZ 300 ש"ח אני רוצה לדעת מה אתם חושבים ,יש המלצות אחרות? אולי כדי ללכת על לוח אחר או זיכרון אחר? (ההיתי מעדיף לוח בלי כרטיס מסך מובנה) האם כדי להוסיף 100-150 ש"ח למשולש ליבה? בעיקרון הקניה תתבצע בנועה או פנדה או כל חנות אחרת האזור חיפה,אז בבקשה תביאו מפרטים משם. תודה מראש לכולם.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-