עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by AMIT_MEG,

דוד שלי רוצה ליקנות מחשב חדש הוא רוצה להשקיע בין 3500 ל 4000 שקל תמליצו לי על מיפרט טוב למשחקים תודה רבה ואני צריך את זה דחוף בבקשה

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום, אני חדש פה בפורום ולא מבין כלכך בדגמים של מחשבים ניידים למיניהם, מקווה שתוכלו לעזור לי עברתי על החוקים והלינקייה, מקווה שלא הפרתי שום חוק חחח אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר חזק, ללא הגבלת מחיר לפי הפירוט הבא: 1) אין הגבלה על דגם או מחיר (!) גם כל דגם מחו"ל יתקבל. 2) המחשב מיועד להרצת תוכנות חזקות (לא משחקים) שדורשות כח עיבוד גדול מאוד וריבוי ליבות. 3) מסך בגודל של כ-15 אינצ', עם אפשרות לחריגה קטנה למעלה או למטה (עדיף לא יותר מדי למעלה), מסך מט. 4) אין לי הגבלות של רזולוציה, שתהיה סבירה. 5) משקל - מעדיף שיהיה כמה שיותר קל, אפשר להתפשר במקרה הצורך. 6) לא נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד, המחשב יהיה מחובר קבוע לחשמל ככה שלא חייבת להיות סוללה גדולה. 7) מקום לכרטיס הר…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by adi52i,

את המפרט בניתי ע"י כך שבחרתי מערכת מחשב מוכנה מהאתר של KSP ואז שדרגתי חלקים - המפרט יצא יחסית זול! מכיוון שבניתי את המפרט בעצמי (ואני לא מומחה גדול) - הכי חשוב לי לדעת זה ההתאמה בין החלקים, תודה! שימו לב! מכיוון שבניתי את המפרט על גבי מערכת מחשב מוצעת כבר (אני לא בטוח כמה זה תקין - אבל האתר איפשר לי את זה), הכותרת והקישור למפרט מפנים למפרט הקודם של ה-i5 4460, המפרט שאני בניתי לעומת זאת זה של ה-i5 4590 הערות: בחרתי את ה-R9 380 ולא את ה-R9 280X, כיוון שהוא חדש יותר ולכן אני צופה לתמיכה לזמן ארוך יותר, בנוסף הוא הומלץ ב-http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-4.html. אני אשמח לחוות דעת במיוחד על הספק כוח, מארז ואיוורור, כיוון ובחלק ה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. התקציב שלי הוא עד4000-4500 שקל. אני סטודנט לתואר ראשון במדעי המחשב והמחשב ישמש בעיקר ללימודים. קיבלתי הצעות\המלצות על הדגמים הבאים: TOSHIBA SATELLITE L500-1EH TOSHIBA SATELLITE L500-12T HP PAVILION DM3-1010EJ (לא בטוח בגלל שהוא קצת יותר יקר אבל בכל זאת אני רושם) HP PAVILION DV6-1330EJ HP PROBOOK 4310S VC353EA COMPAQ PRESARIO CQ61-320EJ DELL VOSTRO 1320 מה אתם ממליצים מאלה שרשמתי פה? *מסיבה כלשהי אני נמשך לHP PROBOOK. אני פתוח לעוד הצעות: יש נטייה למחשבים עם מסכים של 13 אינץ' ולא 15. אבל זה לא אומר ש15 מחוץ לתמונה. בלוטות' וכרטיס רשת אלחוטית חובה (אני מאמין שלכל המחשבים החדשים יש את זה אוטומטית...). אחריות יותר ארוכה ושמכסה יותר…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by xslf,

הפנטיום 166 של הורי גוסס, והגיע הזמן למחשב חדש. מכיוון שאין להם תקציב גדול, ומכיוון שגם ככה אני אחראית על המחשוב שם, החלטתי )בשיתוף עימם) ללכת על לינוקס. מכיוון שעברו כמה שנים טובות מאז רכשתי לאחרונה מחשב, אשמח לקבל הצעות למפרט של מכונה, שתהיה גם זולה, וגם תעבוד היטב עם לינוקס )כנראה מנדרייק 9, אם כי אני שוקלת לשים להם רד האט(. המחשב ישמש לגלישה, דואר אלקטרוני, עיבוד תמלילים, ועבודה עם גליונות אלקטרוניים. הוא יתחבר לאינטרנט דרך הנתב שלי שמשתף אינטרנט מהיר. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום כולם, מקווה שתוכלו לעזור לי - אני כבר שובר על העניין הזה את הראש כמה ימים! ברשותי מחשב נייד (T30 של IBM לצורך העניין) עליו מורכב כרטיס מסך radeon 7500 mobility. כמה שאני מנסה, אני לא מצליח לחבר בין מסך ה-LCD שלי (HP2065 לצורך העניין) לבין הנייד. הבאתי מחשב אחר עם אותו כרטיס מסך, והתחבר ברגע. התקנתי דרייברים עדכניים, איפסתי BIOS ושום דבר דבר מעניין, כשאני נכנס ומפשפש בהגדרות התצוגה, אני רואה שהנייד מזהה שמחובר לו עוד מסך והוא אפילו יודע את השם שלו, אבל בפועל לא רואים כלום על מסך ה-LCD החיצוני. כל עזרה תתקבל בשמחה המצפה לגאולה -דניאל.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לשימוש באופיס, אינטרנט, ומשחקים ישנים או ללא דרישות גרפיות מכבידות (אני משער) כמו CIV ו- DIABLO. מכיוון שעניין הזמן לוחץ - חשבתי ללכת על מערכת מוכנה בחנויות (זיגזג, TMS, IQPC). מבין המפרטים המוצעים כאן בפורום - הסתכלתי על המפרט הכללי (1960 ש"ח) והמפרט למכס גיימינג בסיסי (2090 ש"ח). מדוע רק לרב תכליתי הוצע קירור נוסף, במפרטי רף נמוך? לוח אם שציינתם - לא בא עם כרטיס מסך מובנה? מדוע ממליצים לקנות עוד כרטיס? TMS מציע הרכבה חינם לחברי פורומים - זה כולל אותנו? זיגזג מציע מחשב דומה ב 1520 ש"ח: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=14477 מה ההבדל בין AMD Athlon II X3 420 1.5mb 2600Mhz שלהם ל AMD Athlon-II X3 45…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by sha-256,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית-גבוהה), צפיה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15"~ עדיפות למסך IPS. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא קריטי. * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא יותר מידי אבל שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות להיברידי אם כי לא קריטי. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם הקנייה מחו"ל. בכל מקרה אחריות לשלוש שנים לפחות. * האם…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by *BYZ*,

E6600 גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 5700 CPU Cooler for 775 לוח אם LGA775 Intel965P - Gigabyte GA-8I965P-DS3 זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz פעמיים דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500KS כרטיס מסך PCX - GeForce 8800 GTS 640MB 320bit מארז NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK+ 2x 120mm Fan - NO PSU 390 ספק כח 400W Enermax המפרט הוא בשביל משחקים כמה שאלות: 1) האם כדאי לקנות את הכרטיס מסך הזה עכשיו, או לקנות 1950X PRO לחכות חצי שנה ואז לקנות כרטיס עם DX10 שיהיה אולי יותר טוב או זול יותר? 2) מאיזו חברה לקנות את הכרטיס מסך (גירסה 10) ? LEADTEK GIGABYTE וכל אלה... 3) האם הגוף קירור הזה מספיק בשביל OC? אם לא ת…

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום! המחשב שלי מת (ככל הנראה מדובר בלוח אם, בספק או בשניהם). בכל מקרה, הוא כבר בן כמה שנים אז החלטתי להחליף אותו. את רוב הרכיבים (כוננים, זכרונות, ציוד היקפי) אני אעביר מהמחשב הישן, ככה שאני צריך רק את הבסיס - לוח אם, מעבד, מארז וספק. מבחינת המפרט הקיים, יש לי: זוג כוננים קשיחים, כונן אופטי, כרטיס רשת אלחוטית, זכרונות 2x1gb ddr2 (נראה לי, בהתחשב בעובדה שהם בני 3 שנים), כרטיס מסך Sparkle 8600gt (לא זוכר בדיוק את הפרטים, אבל אני שוקל להחליף גם אותו). קיבלתי מ-RSM הצעה למפרט. המפרט לא כולל כרטיס מסך, והבנתי מהמוכר שה-i3 מכיל מאיץ גרפי (לטענתו הביצועים של ה-i3 יהיו יותר טובים מה-8600gt שיש לי, אבל כרגע זה לא עקרוני כי אני לא משחק הרבה ומקסימום אני אוסיף כרטיס מסך מאוחר יותר)…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by stormrider,

שלום, אני מעוניין בנייד בסביבות 2000 ש"ח. ניתן לחרוג במידת הצורך. * מטרות המחשב? שימוש ביתי, בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? ממוצע * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) זמן סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן, יציאות לטלוויזיה * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 500 GB, עדיף ssd במקום אם אפשר (כמובן בנפח נמוך יותר) * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת ש…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. מעבד: Core 2 Duo E6550 2.33GHz (רוצה להמהיר אותו ל-3.5GHz, האם זה אפשרי?) (עולה 1000 ש"ח) גוף קירור: Tuniq Tower 120 (עולה 230 ש"ח) לוח אם: ABIT IP35-E (עולה 650 ש"ח) זיכרונות: OCZ Gold GX XTC Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 (דרך אגב: האם עדיף Corsair XMS2 Kit 2048MB PC2-6400U CL5-5-5-12 על פני הזכרונות של OCZ?) (עולה 750 ש"ח) דיסק קשיח: Western Digital 500GB WD5000KS (עולה 650 ש"ח) כרטיס גרפי: 8800GTS 320MB (עולה 1700 ש"ח) ספק ג'רני (לא יודע במה להשקיע, הכל יקר.) (עולה 200 ש"ח) מארז ג'רני (לא יודע - אני מוציא כסף רק על דברים אכרחיים.) (עולה 150 ש"ח) מה דעתכם? ומה הייתם משפרים בו? ובבקשה לענות על השאלות הבאות: 1. רוצה להמהיר את המעבד ל-3.5GHz, האם זה אפשרי? 2. האם עדיף את…

13. Started by daniel1saida,

שלום בהצלחה לעם ישראל בשם ד" נעשה ונצליח!!! יש לי את האפשרות לשניהם באותו מחיר ללנובו יש אחריות תקפה בארץ ולסוני לא תקף בארץ. אני משיג אותם ב3000, ויש להם עוד 8 חודש אחריות בערך, הם מחול, ואולי יש מחשב אחר משתלם? (ראיתי את vaio flip 13 אבל אין לי אך להשיג אותו מחול או בזול, או מכירים אני ישמח לדעת {נראה ממש טוב}) יכול מאוד לעזור. סליחה על כמות השאלות הכי חשוב ומתומצת זה אם מספר מצבים זה חשוב? אם משקל קריטי(300g)? ואם רזולוציה קריטית? ואחריות? osx בyoga? כדי להבין מה הספקות שלי, ולאיפה מתפצלים השאלות הבסיסיות, ואך לענות. ((((((((האם זה באמת יהיה שימושי המצב טבלט (או האחרים, במידה ולא רואה סרטים, אבל קורא דפים מסמכים וכו)? ומה לגבי התחממות בvaio האם יותר מיוגה? האם זה קריט…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחשב נייד לגיימר ממוצוע-קל 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימר קל . משחקים ידועים וחדשים כמו Doom 4 שירוצו מהר ובאיכות הגבוהה ביותר , ושימוש ביתי במחשב : עבודה על תוכנות אופיס וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי גוף ראשון - DOOM 4 , ובסגנון -מהי הרזולוציה הטבעי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Algrably,

היי, מצורפת תמונה של מפרט מחשב המיועד לעריכת וידיאו מתקדמת בעזרת AVID Media Composer ו-Adobe After Effects. אשמח אם תחוו דעתכם לגבי המפרט, ותייעצו לגבי דברים להוסיף \ להשמיט 1. התקציב המקסימלי - 7.5k א) המטרה לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - ניתן לחרוג מהתקציב 0.5k 2. שימושי המחשב - עריכת וידאו. א) Avid Media Composer - שימוש תדיר (כרגע לא פרנסה) Adobe After Effects - לעתים (עבודות פשוטות) - הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב - 1920x1080x2, שני מסכי 21"/21.5" - הגדרות גרפיות להן מיועד המחשב - גבוהות 3. ציוד הקפי - מקלדת פשוטה ונוחה, לא קריטי. 4. אין צורך לכלול במפרט תוכנה או רמקולים. 5. יהיה נחמד אם המערכת תהיה שקטה (6, אני מניח?) 6. לא מתוכנן o/c. 7. יש צורך לכלול…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by EpoXi,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד. השימושים הם לימודים רגילים וצפייה בסדרות/סרטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האלן חברה לאחי יש בר מיצבה והבטיחו לו מחשב חדש.. אך המצב הכלכלי בבית לא מי יודע מה! :'( והתקציב המשוער למחשב (לא כולל מסך הוא בערך 3500ש"ח (אולי יהיה אפשר להגיעה ל4000 אבל זה המקסימום!!!) עכשיו,לאחי לא איכפת מOC ,מודינג וכל השטויות.. והא בכלל לא גאון גדול במחשבים, אז המחשב הוא בעצם בשבילו מכונת משחקים!!! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מחשב אשר יסחוב כל משחק קיים עד היום (אולי לא על BEST PERFOMENCE.. אבל שירוצו חלק!!!) שימו לב המחשב צריך להיות בלי מסך,עבר,מקלדת,רמקולים. -אני חשבתי אולי שאם להתמקד בקטע של המשחקים אז אפשר לחסוך במארז,הארד דיסק (40 GB יספיקו!),לוח אם,מעבד,כרטיס קול שיהיה און-בורד.. (מה דעתכם על כל זה?) -אך היתי רוצה שיהיו לו במפרט כרטיס מסך חזק! מה דעתכם ע…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by wildog,

* מטרות המחשב? תכנות (c++, python), תוכנות כבדות (יחסית) כמו matlab, מוזיקה, קצת סרטים, אינרטרנט. ואם אפשר, אז gaming ממש קל מאוד. (פיפא, starcraft2) * מחיר? 4000 עד 5000 ש"ח. * גודל וציפוי המסך? אני צריך לתכנת במחשב הזה, אז אני צריך מסך של "15-"17. (אתם חושבים שזה טוב? או שאני צריך מסך גדול יותר?) (מסך שיהייה נוח לעבוד רצוף הרבה שעות) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן שלא יזיק אם הוא יהייה קל, אך זו עדיפות נמוכה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן של שלוש/ארבע שעות יענה לצורך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא צריך. * כונן קשיח? אני מעדיף…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אפשר לחרוג קצת. אבל אשמח גם לשמוע אם ניתן למצוא בפחות (נגיד 3000) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תוכנת אוטוקד לצורך עיצוב אופנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? כן, העדפה למחשב קל וקטן 13". מוכנה להתפשר על 14 אם יש הבדל משמעותי במחיר/ביצועים 7…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שוב שלום, מאוכזב קצת שלא קיבלתי תגובות להודעה שלי משבוע שעבר. ניתן לכם עוד צ'אנס.. :-) קונה מחשב לשימושים ביתיים: קצת Word ו- Powerpoint , הורדת סרטים ומוזיקה, קצת משחקים לרמת מתחילים. 1) מה דעתכם על המפרט הבא ? 2) האם הוא מתאים, או אולי חזק מדי לשימושים שלי ? 3) אודה לכם אם תוכלו להציע שינויים ברכיבים, עד תקציב של 2700 ש"ח. מעבד AMD AM2 dual core 3800 לוח-אם Gigabyte M51GM-S2G + כולל כרטיס מסך 6150 PCX + כרטיס קול + כרטיס רשת זכרון קינגסטון 512 מ"ב 667MHz DVD RW NEC HD SEAGATE 160GB SATA2 מארז DELIGHT 450W מאוורר 12 תודה, דוד

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אורח

היי חברה, אממ אז אחרי שנים שלא ביקרתי כאן (ממש בספק אם מישהו זוכר ) החלטתי לקפוץ לראות מה הולך עם הקהילה, ועל הדרך להתייעץ איתכם לגבי מחשב נייד חדש שאני מעוניין לקנות (כבר הזדקנתי, ואני לא ממש שולט בחומר המעודכן.) :s05: התקציב שלי הוא 5000 ש"ח הצרכים העקריים שלי הם: תכנות, עבודה עם צד שרת ומסדי נתונים עריכת תמונה,עריכה גראפית קלה מחשב חזק שיוכל להחזיק שלושה דפדפנים פתוחים + סביבת פיתוח + קליינט מייל (של מוזילה כמובן ) + כל האפליקציות הנחוצות למערכת נקייה ונוחה (חומת אש כבדה במיוחד,אנטיוירוס קליל) וכמובן קצת רוק&רול לאווירה. אממ בקשר לצרכים גראפים, אני בהחלט ישמח אם יהיה ניתן להכניס כרטיס מסך נחמד [= שדווקא כן יריץ לי איזה משחק טוב מדי פעם. למשקל אין…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. כיבלתי הצעת מחיר למחשב מחנות בחדרה והם נותנים על המחשב שלי 1000 ש''ח!!! אז זה דיי שווה לי טוב ככה : מעבד:core 2 duo E6300 מחיר:1149ש''ח לוח אם: DFI Infinity 1975X\G מחיר:1039 ש''ח זיכרון: transet 512 DDR2 667MHZ X2 מחיר: 510 ש''ח מארז: ATX איכותי1120\מאושר אינטל\כסוף ושחור ללא ספק מחיר: 136 ספק כוח: Enermax liberty 400W Active PFC מחיר: 437 כרטיס מסך: Gigabyt ATI RADEON X1800X 512 MB VIVO Rtail Dual DVI דיסק קשיח: 250 GB של HITACHI צורב:DVD\RW מחיר: 250 הכל ביחד :6300 ש''ח כולל מעם והרכבה המארז רציתי של COMPUCASE אבל אין להם אבל זה לא קריטי רציתי לשאול על הזיכרון הוא קצת מפחיד אותי אני לא מקיר את החברה כרטיס מסך של GIGABYTE??? הוא טוב??? אני רוצה להזמין את המחשב עוד השבו…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. טוב לאחר שנים שלא ביקרתי באתר,להלן מפרט מחשב שאני מתכוון להזמין בזמן הקרוב(עם סיום שנת המס 2008). דיי ברור לי שהמפרט חזק דיו השאלה אם יש מקום לשינוי. להלן דרישות המחשב: מערכת מסחר בזמן אמת ניהול 4 תצוגות בו זמנית באופן קבוע זמן עבודה 5\9 (לא 24\7) תובעני למדי. כמובן שזה יהיה גם תחנת הסרטים\מדיה ולכן זה מחובר למסך HD (נחשב כאחד המסכים הקבועים). וכשלא הולך (או אם לא רוצים) לסחור אז צריך להעביר זמן במשחקים. עד לעכשיו כל המחשבים שלי היו מבוססים AMD אך לא מצאתי מפרט או פוטנציאל ב AMD למכונה עם כוח עיבוד מקביל (המלצות יתקבלו בברכה). שאלה נוספת שעולה היא האם להתקין WIN XP64 או לעבור לויסטה64,כרגע אני חושב להשאר בXP. ושאלה אחרונה (קצת נבואית) היות ואני שונא להיות הפראייר שקונה הכ…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by aba,

שלום מה דעתכם על המפרט שאני מתכנן לקנות? Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ Gigabyte GA-945P-S3 Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 667 Dual Channel Value Memory 1312.00 ¤ Gigabyte FX7600GS PCI-e 512Mb Bulk Video Card 850.00 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Black Case 578.00 ¤ תודה

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שניתי בביוס לDISABLE את הSATA כדי לפרמט.אחרי ההתקנה שיניתי בחזרה והויינדוס קורס שאני משנה שוב חזרה לDISABLE את הSATA הווינדוס עולה חלק WTF ?? נ.ב (עריכה) נזכרתי שעדין לא התקנתי את הדריברים של המחשב וביניהם גם את הHD אולי בגלל זה... נתקין ונעדכן אותכם........

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים