עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם , אני מחפש מחשב נייד בסביבות 2500 ש"ח (אם זה הכרחי אני יכול עד 2800 ש"ח אבל אני מעדיף שלא ) חשוב שיהיה יחסית קל וקטן (עדיפות למחשב אולטרא נייד ) שיהיה בעל רמקולים אייכותיים ואם אפשר גם עוצמתיים ;D אני לא מחפש מחשב חזק מדי , או משהו רק שישמש אותי לאופיס , אינטרנט , מוסיקה , ומעט משחקים (לא כבדים כלל ) עדיף שיוכל להריץ ויסטה בצורה נורמלית עדיפות למחשב עם משטח מגע בעל מולטיטאצ' ובלוטוט' .

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by YEAL23,

שלום חברים מקוה שאני בפורום המתאים לשאלה זו. קניתי לפטופ של דל המגיע עם מערכת הפעלה של לינוקס (למה מגיע עם המערכת הזו? בדר'כ לפטופים מגיעים ללא מערכת הפעלה או עם ווינדוס?) בכל מקרה, רציתי לדעת איך אפשר למחוק ולהתקין ווינדוס עליו? האם לפרמט אותו כפי שעושים בפירמוט רגיל? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Crazy Dude,

היי כולם. זאת כבר הפעם השנייה שפתחתי דיון בשביל המפרט,אז לא הייתי ממש בטוח שאני קונה מחשב,הפעם בע"ה אני קונה עד ה-10 לחודש. אני צריך מחשב למשחקים כמו Cs:S ,Ut2004,כאלה.. בלי מסך,מקלדת ,עכבר,ורמקול.. אם אפשר איכשהו להכניס גם אז איזה עכבר MX 510:P התקציב הוא 3000 שקל שהמפרט יהיה מ KSP כי שם אני קונה

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by iDolL,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז עד 3400 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו Witcher 2, Witcher 3, tera online, Dark Souls 2, Devil May Cry, Crysis 3, ורוב המשחקים החדשים שיוצאים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Forza Milan,

תתנו לאשכול הקודם לשקוע עמוק עמוק... חבל שהקפצתי אותו , בכל אופן... טוב זהו תקציב סופי הוא 5000 ש"ח ללא מסך וללא ציוד היקפי. ג'וני באשכול הקודם הביא לי את המפרט הזה: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX 850 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 695 ¤ 1 SAMSUNG DDR 512MB 400mhz 300 ¤ 2 WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII 500 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1500 ¤ 1 NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 290 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE NO PSU 280 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ 5095. אפשר לעשות בו שיפורים מסויימים או ללכת עליו? אגב אני מזמין את המחשב אחרי חופשת סוכות... יש לי עוד שבוע - ש…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אוקי אז ככה את הנושא הקודם נעלו בגלל שלא רשמתי תקציב אז התקציב הוא בסביבות.. 5.7K ואני לא ממש הולכת לעלות ממנו כי אני ממש דל בתקציבים החלקים מיועדים בעיקר למשחקים.. ואני רוצה לברר לגבי תאימות בין שלושת הרכיבים הבאים... והאם.. המחיר לא גבוה מדי.. לגבי כל חלק.. אממ אני לא מתכננן oc לא בזמן הקרוב(הספקתי לשרוף את הכרטיס מסך בגלל זה..) Gigabyte Motherboard GA-965P-S3, Intel 965, Socket 775, Dual DDR2 800, SATA2, Sound Lan Conroe Support, PCI-Express ¤839.50 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.4Ghz 4Mb Cache, LGA775 FSB1066 64-bit Box ¤2033.10 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1950XTX 512 mb GDDR4 512-bit VIVO Dual DVI, PCI-Express Retail ¤2890.00 סיכום סופי: ¤5762.60

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Burning Ice,

אהלן !(המפרט בצד ימין) מה שאני מתלבט כרגע זה לגביי המארז והספק . אני כנראה הולך לקחת את זה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4155 מה שאני חושש זה שהספק לא יספיק למפרט הזה . מה אתם אומרים ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yeelal,

הייי😄 מחפשת מחשב נייד 😀 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. אפשר עוד 100-200 שקל אבל לא יותר מכך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש לעבודה משרדית (אופיס למיניהם) + משחקים קטנים (מקסימום סימס) סרטיפ סדרות ומוזיקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חושבת 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא נראה לי 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? כמה שיותר😁 לא טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500-3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפיה בסרטים וגם עבודה באופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): יש מסך 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה יותר מידי רועש, אבל בעיקר חשוב שיהיה מאוורר וספק כוח אמינים. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …

10. Started by RuinUbyV,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, HD, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, minecraft, skyrim, באופן כללי משחקים יחסית חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עד 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיפות לגבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Y.R,

אני לא יודע אם הנושא בתחום ההתמחות של הפורום או אם זה מתאים לפה, אבל בהנחה שכן, אני רוצה לקנות דיוידי וגם צורב דיוידי ואני כרגע לא מבין בזה כלום, יש למשהו המלצות על חברות, דגמים מסויימים, טווח מחירים, אתרים מקצועים שהוא מכיר שקשורים לנושא, עצות, הערות או כל דבר שקשור לנושא אני מאוד אשמח לשמוע תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום חברים, אני טס לגרמניה בקרוב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות לפטופ. אני עובד מהבית, משמע מהלפטופ כשאני מחוץ לבית. אני הולך להיות הרבה בחו"ל בזמן הקרוב אם כי אני לא רוצה לפטופ קטן מדיי, אני בכל מקרה עובד רק בסביבה נוחה לי ובאופן כללי מאוד חשובה לי הנוחות. הכי חשובה אפילו. העבודה שלי לא דורשת מהמחשב יותר מדי, טבלאות אקסל דיי כבדות בעיקר ופתיחה של הרבה כרטיסיות בדפדפן. מדיי פעם קצת פוטושופ לכיף. אני גם סטודנט למדעי המחשב, למרות שיש לי מחשב שולחני מכובד שעליו אני מתכנת אני כן רוצה שהמחשב יהיה מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו כמו שצריך. חשוב לי שהמסך יהיה ברזולוציית 1080 ויוכל לסחוב סרטי בלו ריי כשאחבר אותו לטלויזיות בטיולים. אבל הכי הכי חשוב לי זה הנוחות, אני עובד שעות על המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. הי חברה, אני צריך להרכיב לחבר מחשב שמיועד בעיקר לעריכת וידאו (סטודיו 10) ולמשחקים (בקטנה מה שנקרא), מה שאני יודע שצריך להיות זה מעבד DULE CORE אין העדפה בין AMD ל INTEL כמובן שה אינטל יותר "תקציביים" כרגע לפחות 1G זכרון כרטיס מסך נראה לי שמינימום זה 6600GT (לא נראה לי שאפשר בתקציב משהו יותר טוב) צורב DVD מארז+ספק סבירים ולא ג'נריים כמובן. HD מינימום 200GB כמובן שבמידה ומישהו מצליח להכניס בתקציב 250 הרי זה משובח.. זהו לא נראה לי ששכחתי משהו. מקווה שבא לכם ליעץ לי

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אחרי הנושא הקודם שפתחתי ובו הרכיבו לי פה מפרט, הייתה התלבטות יחידה בקשר למעבדי Ivy Bridge, עכשיו אני רואה שבTMS כבר פורסמו המחירים שלהם כך שהגיע הזמן לפתוח את הנושא הזה ולסוגר את המפרט :-) ההתלבטות שלי היא אם להישאר עם המעבד Sandy Bridge שיש לי במפרט או להחליף לIvy Bridge. עוד דבר, הייתה לי התלבטות לגבי הלוח אם בדיון הקודם בגלל שהנוכחי לא תומך באפשרות ל2 כרטיסי מסך, ואני לא יודע כמה הדבר טוב לשידרוג עתידי, לכן אני שואל שוב, אם לא שווה לי להשקיע עוד כסף ולשדרג את הלוח אם בשביל שדרוג עתידי שלא יכלול כבר דברים רצינים מלבד כרטיס מסך ואולי זכרונות. והשאלה האחרונה.... הכרטיס שמוצע לי במפרט הוא HD 7850 2GB OC, עכשיו אני מתלבט אם כדאי לי להחליף אותו לHD7870 2GB OC או HD7950 3GB O…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by IBMeiri,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , solid edge, גלישה בכרום בטאבים מרובים, מוזיקה וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solid edge מזדמן ובעתיד אולי תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, HOTS ומשחקים כמו סקיירים או ביושוק (לא GTA או טריפל אי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=8620247&came=1000 הוא שידרג את הזיכרון לגי'גה ואם תראו למטה יש הוסף 80 שקל למארז בצבע כסוף או שחור הוא שידרג גם לזה וגם שידרג לכרטיס מסך 6200 256 mb ב320 שקל אני רוצה לציין שאח שלי המחשב הזה יהיה בשבילו רק בשביל שימוש ביתי הוא גולש באינטנרנט עובד על האופיס בעיקר ולפעמים פה ושם מוריד מקאזה אימיול ולפעמים פה ושם כשיש זמן הוא משחק במחשב אבל בקושי בעיקר לשימוש אינטרנט ואופיס האם גם המחשב שלו יעבוד בווינדוס ויסטה?

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KingRyu,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תכני HD, עבודה משרדית....משחקים (לא כ"כ אולי COD אבל לא יותר מזה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): כבד, תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ,לייטרום, מאיה, אילוסטייטור, אפטר אפקט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג - אם כי אולי COD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך):23" ואולי 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shafankis,

שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי לעריכת וידאו. יש לציין כי אני מצלם במצלמת וידאו אנלוגית, ולא ניתן לחבר אותה למחשב דרך ה- USB ישירות, כמו במצלמה דיגיטלית. אני זקוק למחשב טוב, מהיר וחזק, ומוכן להוציא עד כ- 7000 ש"ח (על המחשב בלבד, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומדפסת, שכבר יש ברשותי). קיבלתי את המפרט הטכני הבא: מארז MIDI TOWER P-4 לוח DFI - P4 - כ.רשת + כ.קול מעבד PIN 478 2G.B TRAY P4/478 CPU COOLER 2.4 MGHZ זכרון DDR 512/266 GFORCE4 MX440 - 64MB + TV OUT דיסק 80GB 7200 IDE כרטיס קול AUDIGY SE 5.1 הייתי רוצה לקבל המלצות לגבי כרטיסי עריכת וידאו ומחיריהם בשוק. אני זקוק לכרטיס סמי-מקצועי, שיוכל לעבוד עם תוכנות כגון Premier ו- AVID. האם רכישת הכרטיס אמורה ל…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by R9547655G,

אז כחה: יש לי מחשב ישן או אולי ממש ישן..אבל אני רוצה לשדרג אותו את הדיסק הקשיח קניתי לפני חצישנה אז אין בו צורך...את ה כ.מסך אני משאיר אפילט שהוא ממש ממש ממש ישן אבל עדין AGP4X אז כחה אני צריך לשדרג את ה: מעבד לוח זכרון ספק אם ספק של צג-עליתה יחזיק תמערכת...אז בסדר..אם לא...חבל.. הספק שירת אותי 3 שנים.. יש לי 2100שח מזומן לשדרוג.. יש מצב?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by arpaz,

1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שיותר נמוך, בסביבות ה1500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לבית ספר לילדה בת 12. מאמץ מקסימלי על המחשב יהיה לפתוח כמה טאבים בדפדפן וכמה חלונות Word. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כבד מאוד, סתם. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי חבר'ה , הכנתי מפרט למחשב שאני מתכוון לקנות...תגידו לי בבקשה כמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש! ;D בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש לי!!! אני מעוניין במחיר רק על מה שרשמתי למטה בכוכביות. * 1 GB זיכרון פנימי (433 MHZ) * P4 2.6c - 800MHZ * GB120 - 8 MB 7200 *GEFORCE FX 5200 - 256MB * לוח אם : Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) * מארז טוב *ספק כח נ.ב בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש ליץ אני מעוניין במחיר רק על …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. כולל מדפסת + סורק + DVD + מסך שפופרת 19" לשימוש ביתי אינטרנט + משחקים. יש סיכוי?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by boim,

אהלן אני רוצה לרכוש את המחשב של סוני מסדרה SZ (עם המסך 13.3).. בכל מקרה, אני בקושי רואה אותו למכירה בארץ, וגם אם כן לא ברור לי איפה אני מקבל אחריות עליו? כי אני לא חושב שישפאר תומכים בו.. מישהו יודע מי היבואן? מה בדבר קניה בארה"ב ואחריות בינלאומית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה?(עבודה בעיקר באופיס, גלישה באינטרנט וצפיה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך(. FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום! הודעה ראשונה שלי ;D אני מעוניין לקנות נייד חדש לצרכי לימודים (מדעי המחשב באוניברסיטה ומה שנובע מכך תוכנות מסויימות שאני אמור להתשמש בהם) ולצורך סרטים (SVIDEO חובה!) ואינטרנט, לא מתכוון לשחק בו , באזור ה5-6 אלף ואני שובר ת'ראש כבר שבועיים... יש לי כמה מפרטים ששמתי את עיניי בהם: LG F1-224DE [מחיר:5000] http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3480 במחיר של 5 (לא המחיר של האתר המצורף) נראית לי ההצעה העדיפה Lenovo N100 [מחיר: 5500] http://www.tritium.co.il/index.php?main_page=product_info&products_id=865&language=he&ref=2 HP DV5225EA 1.6GHz [מחיר:5000] http://www.ctm.co.il/product.asp?id=587 LG M1-3DUOE Duo 1.83GHz [מחיר:6000] http://www.yardenpc.co.i…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים