ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! שמי גבריאל (62) ואני מתעסק כ-6 שנים בסימולטור טיסה (FSX). לצורך ולחוויית תפעול הסימולטור אני מעוניין לחבר שלושה מסכים למחשב. בפועל מחוברים כרגע רק 2. העניין בחיבור הוא לא (רק) עצם החיבור הפיסי והמחשובי, אלא "פריסת" המסך לשלושה ללא עיוות התמונה התלת מימדית.. אדגיש שעצם הסימולטור הוא 3D יש את החומרה.תוכנה https://www.amazon.com/Matrox-TripleHead2Go-Three-Monitor-Graphics-Expansion/dp/B000RMQZ96 יש עוד רעיונות? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למה ישמש אותי המחשב? סה״כ מחשב שני. ( סטודנט) חשוב לי שיריץ אופיס, pdf . והאיכות של המסך תהיה טובה ( אני רגיל לאיכות של האייפד ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מידי) . סביר מאוד שהמחשב לא ישמש כטאבלט אלא כמחשב נייד. וחשוב שלא יהיה איטי מידי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
זה המפרט, פשוט לא ניתן להעתיק אותו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3931&CatCode= שינויים במפרט: כרטיס מסך אני אשנה ל Gforce 260. זיכרון אני אשנה ל 4GB של KINGSTON. אני שוקל לשדרג את הספק כח כמו שהם מציעים במפרט ל HEC 600W מחשש שהספק הנוכחי שם לא יעמוד בלחץ. לציין שאני לא מתכנן OC , אני לא רוצה לעבור את האיזור של ה 3000, והמחשב מיועד בין השאר גם למשחקים. לא מעוניין לרכוש מסך. כמו כן אני מעוניין לבצע רכישה היום. תודה רבה על כל העזרה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עריכה עבור חבר שלא מבין בחומרה בכלל. תקציב- 4000 לכל היותר. מצאתי מפרט באחד האתרים שקצת שיניתי והגעתי לזה: אבל זה יצא טיפה מעל התקציב. רעיונות? מעבד: Intel Core i7 4790 3.6Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: Arctic Freezer Xtreme Rev.2 CPU Cooler לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 LGA1150, Intel H97, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות: G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך: Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כונן קשיח: WD Caviar Black 1TB 1003FZEX SATA III צורב DVD: Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata ספק כוח: Antec 520W Active PFC Modular 80+ Bronze HCG-520M PSU מארז: Sharkoon VG4-W B…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טס בקרוב לתאילנד וחשבתי אולי לקנות שם איזה לפטופ חמוד ללימודים... הבנתי מחברים שמוכרים שם לפטופים של חברות מוכרות עם אחריות בין לאומית, אז חשבתי לעצמי - אם אני מוצא שם לפטופ במחיר טוב (יותר זול מאה"ב) אז אני קונה. יש פה משהו בפורום שרכש מחשב מהמזרח? מה הסיכוי לרמאות בחנויות גדולות בקניונים? האם זה נכון ששמעתי שצריבת עברית בארץ פוגעת באחריות המחשב ? תודה רבה לעונים, בכל מקרה גם אם הקניה לא כדאית שם...אני אפנק את עצמי באיזה פלאפון חדש. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים, ללא גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד ''14 * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עד 1.5kg אם אפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 9 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) כסוף/שחור, שיהיה כמה שיותר דק אם יש פה משהו שלא ריאלי מבחינת דרישות ביחס לתקציב אני אראה איתו מה פחות קריטי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני סטודנטית ואני מחפשת לעצמי מחשב נייד בתקציב מצומצם ככל האפשר. מצאתי מבצע על מחשב נייד ב 990 ש"ח למחשב מסוג לנובו thinkped. השימושים שאני אעשה בו הם בעיקר כתיבת עבודות, הורדות שירים וצפיה בסרטים ושימושי אינטרנט. כן חשוב לי שהמחשב יהיה יחסית מהיר. רצוי שישקול לא הרבה, אבל במחיר כזה הייתי מתפשרת ולוקחת גם משהו ששוקל קצת יותר. כמה שאלות: 1. האם המחשב הזה מתאים לצרכים שמניתי? 2. המחיר בהשוואה לדברים אחרים שראיתי ממש זול. יש פה "קטש"? אם כן, מה ה"קטש"? 3. הם כותבים בהצעה שהמחשב "מחודש" - למה הכוונה? שהוא ישן או יד שניה? 3. הם מציעים בחירה בין שלוש דגמים. מה הדגם הכי טוב? Lenovo X61SLenovo R61iLenovo T64. כותבים שם שהמחשב מגיע ללא מערכת הפעלה, כמה עולה מערכת הפעלה ב…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 ש"ח, לא כולל מסך. 2. מטרות המחשב? משחקים (כבדים), צפיה בסרטים, הורדות. 3. לא צריך ציוד היקפי (רמקולים, מסך, עכבר ומקלדת). 4. יש דרישה למחשב שקט ומקורר טוב (אבל לא לאובר קלוקינג). 5. אם אפשר להוציא כמה שניתן מהמפרט של המחשב הקודם שלי זה יהיה מצוין: CPU: Pentium 4 3.0 Ghz 2Mb Cache 64 bit (630) Memory: A-Data DDRII 533MHZ 512*2 MB Motherboard: Gigabyte GA-8I915P Duo (Rev 2.x) Hard Disk: Western Digital 160 GB 8MB Sata Western Digital 320 GB 16MB Sata II Graphic Card: ATI Radeon X700 PRO 256 MB Burner: Sony DW-Q30A Mouse: Logitech G5 Laser Mouse Keyboard: Logitech Media Elite Web Camera: Logitech QuickCam Express זהו... מקווה לטוב. תודה לעוזרים מראש
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ה , הכנתי מפרט למחשב שאני מתכוון לקנות...תגידו לי בבקשה כמה זה אמור לעלות לי? תודה מראש! ;D בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש לי!!! אני מעוניין במחיר רק על מה שרשמתי למטה בכוכביות. * 1 GB זיכרון פנימי (433 MHZ) * P4 2.6c - 800MHZ * GB120 - 8 MB 7200 *GEFORCE FX 5200 - 256MB * לוח אם : Motherboards for Intel : Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) * מארז טוב *ספק כח נ.ב בבקשה שהמחיר יהיה בלי : מקלדת , עכבר , צורב , סידירום , מסך , כונן דיסקטים , מודם , ומערכת הפעלה. מפני שאת כל אלה יש ליץ אני מעוניין במחיר רק על …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכה , אינטרנט מוזיקה וסרטים , מחשב אישי , לא יותר מידי משחקים כבדים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה , צפיפות פיקסלים מקסימלית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מלאה * משקל רצוי? שיהיה דקיק וקליל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? יותר מ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI שיהיו יותר מ3 יציאות USB * Bluetooth ? לא הכרחי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb לא משנה הסוג * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS , SAMSUNG , DELL או כל חברה עם מוניטין גבוה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם :…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני זקוק להמלצה לרכישת מחשב נייד לסטודנט להנדסה. חיפשתי ובדקתי ומגוון הדגמים העצום הצליח לבלבל אותי. אשמח לקבל המלצות בליווי הסברים קלים (אם יש לממליץ סבלנות וזמן )* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט אופיס וגלישה בעיקר) + שימוש (לא כבד ככל הנראה) ב Solidworks * גודל המסך? 13.3/14 (האם צריכה להיות לי העדפה למאט או למבריק?) * רזולוציית המסך? לא משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל מה שמעל 100 ג'יגה יספיק. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מומלץ? כדי? למישהו יש ניסיון? אילו חסרונות יש חוץ מעניין הביטוח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בבניית מפרט גיימינג, ללא ציוד היקפי. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, MGS5, The Witcher 3, משחקים של התקופה הקרובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שאפשר, שימו לב שהרזולוציה שלי נמוכה יחסית, כך שזה יקל על הב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, צריך את עזרתכם בהערכת מחיר לכרטיס שבכותרת. הכרטיס נרכש כשבוע ימים לפני צאת המשחק BF3 באוקטובר 2011, כלומר בול 4 שנים עברו. הכרטיס מעולם לא עבר OC. עבד עם עוד כרטיס תאום במערך SLI עד לפני כמה ימים. אם זה משמעותי ועוזר למכירה: 1. הכרטיס עבר ניקוי עם לחץ אויר כל חודש(ביחד עם כל המחשב). 2. ייתכן ועדיין יש את הקופסא המקורית. מודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב נייד חדש אבל ממש ממש לא מעוניין שישימו לי vista עליו, מאחר ואני כנראה אצטרך להפנות אליו תקציב די דל ככה שאין לי כוח להשקיע במשאבים שבין כה וכה אני לא ארגיש בהם לאור העומס של ויסטה אז רציתי לדעת, האם אני יכול לראות מפרט באתר כלשהו שמעניין אותי, ו"לדרוש" מהחנות שימכרו לי אותו ללא מערכת ההפעלה? אתם מכירים מקומות שמאפשרים זאת? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליקנות מחשב למשחקים .. בלי אווברקלוק ובלי ציוד הקפי ב4500 אלף תודה לעוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי עצעה למחשב עכשיו אני רוצה לבקש ממכם תגידו לי עם זה שווה תכסף . המחשב לא למשחקים סתם לעבודות וכאלו אבל אני גם רוצה לדעת איך יפעל בו משחקים חדשים כי אולי אני רונה גם תמעבד וזה. כתוב ככה: לוח אם: GA81945GMH-RH של גיגהביט וכתוב למתה:כולל-כרטיס מסך,כרטיס,כרטיס רשת.(עם אתם יכולים תגידו לי עם איזה כרטיס מסך וקול זה מגיע) הלוח והכל עולה 700 שח זיכרון: 2X512 SAMSUNG DUAL CHANNEL 667MHZ CL3 זה DDR2 = עולה 670 שח דיסק קשיח : WD1600JS WD 160GB SATA2 עולה 360 שח מעבד: PEUNTIUM D DUAL CORE 930 3GHZ עולה 1000 שח חדשים . מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מפרט ב8500 ש"ח ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליו ואם יש הצעות לשיפור. המפרט בעיקר לישומים כבדים משחקים וגם OC. דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 TWINMOS SPEED PREMIUM 433MHZ 512MB DDR 350 ¤ 2 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 720 ¤ 1 SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL 1400 ¤ 1 NEC ND-4550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X BLACK 300 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 COOLER MASTER Centurion 5 Window 350W 590 ¤ 1 SAMSUNG 730B 8MS 1830 ¤ 1 Microsoft® Digital Media Pro Keyboard 160 ¤ 1 סה"כ: ¤ 8480
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤838 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤697 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39456 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤517 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996593 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤1284 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤147 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז ללא ספק NZXT Tempest Airflow King ¤426 כמות:1 …
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיוקדש למשחק UT3 . מפרט מחשב ב4000+ ניתן לחרוג בהחלט. מיועד למשחקים שיצאו כגון UT3 , CRYSIS ועוד... נא לא להביא חרא מפרטים! תודה רבה! כולל מסך שלא נכלל בתקציב... בערך מסך LCD טוב מאוד שלא יעלה הרבה ושיהיה שווה את זה. אני מעדיף שהמעבד יהיה 6.0 GHZ + . לשים דגש על הקירור , כרטיס מסך ומעבד INTEL!. מעבד אינטל חובה! ליבה כפולה! או שיש לכם רעיון יותר טוב .. אני פשוט רוצה את המחשב הכי טוב שיש בעולם לתקציב הזה! אז קיצר תסבירו לי על כל חלק וחלק למה שמתם אותו... תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוכש מחשב חדש שישמש בעיקר לגיימינג, מעט למולטימדיה ועריכת וידאו קלה זה המפרט: תמונה שם מוצר דגם כמות מחיר יחידה סה"כ Intel Core i5 9400F / 1151 Tray C9400FT ₪ 815 ₪ 815 Antec C400 Elite Performance CPU Cooler - White CFAN-C400WT ₪ 126 ₪ 126 …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב: עבודות משרדיות * גודל המסך: 13 * משקל רצוי: כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * בלוטות:כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 128 * כונן CD/DVD? צורב: אין צורך * כונן Bluray: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית:לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה:כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי:לא ומה דעתכם על המחשבים הבאים: http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=17314 http://ksp.co.il/?select=.268..271..213..1483.&list=1&sort=2&glist=1&uin=17300&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
*חשוב שהמפרט יכלול 16 GB זכרון מהיר ושיהיה מעבד I7 אין צורך במסך, דיסק קשיח וציוד הקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Illustrator, Photoshop' Indesign, Flash, After Effects א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב מאוד אני מתכנן לרכוש נטבוק - הדאגה העיקרית שלי היא לגבי שריטות ופגיעות. השאלה שלי היא האם קיימים מגני מסך ו\או סיליקונים לנטבוקים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פתיחת מודלים בסוליד (לא עריכה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-