עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום,אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים רגילים וסטנדרטים (גלישה,אחסון מדיה,סרטים באיכות גבוהה,ומוזיקה ואולי משחק או שניים ) עם דגש על המוזיקה שכן אני מעוניין לחבר למחשב סט רמקולים איכותי שיהווה תחליף למערכת. מחשב שיעבוד חזק ובצורה טובה לאורך זמן. הבנתי שהתקציב הסטנדרטי לדרישות כאלו הוא באיזור ה 3k.(או שאולי אני יכול למצוא בפחות לדרישות כאלו?) אשמח לקבל מפרט שמתאים לדרישות האלו,עם דגש על האלמנטים שיותר כדאי לי לשים אליהם לב,ביניהם: רזולוציית מסך ותמיכה בhd(עד כמה זה רלוונטי לי)? כרטיס גרפי(גם,עד כמה זה רלוונטי לצרכיי) מהירות כונן קשיח(האם להתפשר על מחשב ללא ה ssd או שלא לוותר? והאם לא להתפשר על פחות ממהירות של 7200rpm?) מעבד-הבנתי שלא לקנות פחות ממעבד i5 בשביל עבודה חזקה ש…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום רב, אשמח לעצותיכם לגבי מפרט לרכיבי מחשב עבור מחשב שיורכב לפי הזמנה... סה"כ תקציב - 4500 עד 5500 ש"ח, לא כולל מסך... המחשב ישמש לצרכי משחקים ( פחות) ועבודה עם גרפיקה תלת-מימדית(יותר)... בנוסף,רצוי שתהיה אופצייה לביצוע OC בעתיד... מערכת קירור מים (דרישת המזמין)+ 1024 MB DDR... יש לכם רעיונות,בבקשה?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? 1300 האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה ביוטיוב, שימוש אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקי דפדפן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …

• 17 תגובות
    • 7.6k צפיות
  4. שלום רב, אני מעוניין בהמלצה למחשב לשימוש כללי: סרטים, מוזיקה, מעט משחקים (לא הכבדים ביותר) ושאר שימושים סטנדרטיים. אין צורך בציוד היקפי או במערכת הפעלה, הרכבה דרושה. מתוכננת רכישת מסך בעתיד הקרוב, ככל הנראה dell 2209wa, כך שהמחשב צריך לאפשר רזולוציה של 1050X1680 (לפחות). אולי אנסה OC צנוע בהמשך, אם הדבר אפשרי, אז רצוי להשאיר את האופציה הזו פתוחה, אך זו לא דרישה מרכזית. רצוי שיהיה שקט באופן יחסי. מעדיף לכלול כונן קשיח בנפח 1T. התקציב הוא בסביבות ה-3K (חריגה קלה אפשרית). תודה רבה.

5. שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב לחבר. (חיפשתי במפרטים המומלצים ולא מצאתי משהו שקולע לתקציב) עיקר השימוש יהיה : - עבודה משרדית ממושכת - צפייה בסרטים באיכות גבוהה. חשוב שזה יהיה מפרט חזק ככל שניתן בתקציב של עד 3200 ₪ על המחשב לכלול : -מארז (שקט אם אפשר) -לוח אם (עם כרטיס קול מובנה) -מעבד -זכרון -אחסון -כונן DVD -*כרטיס מסך (אם אתם רואים לנכון) -מסך - מקלדת+עכבר אלחוטיים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אות…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום אני צריך מפרט למחשב ביתי שבעתיד יהיה אפשר לשדרג אותו בקלות ללא השקעה יקרה. (אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות) אפשר לחרוג בתקציב כרגע יש לי פנטיום 3 צריך שיתמוך ב 1) משחקים קלים אפשר גם קצת יותר מקלים 2) גלישה באינטרנט 3) סרטים כולל סרטי fhd 4) שיתמוך במערכת הפעלה ויסטה בצורה טובה. 5) לגבי מסך איזה גודל מסך כדאי לקנות ואיזה מסך ? תודה

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 - עם אופציה לחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית כולל ישומים משרדיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - חיובי למעט רמקולים 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - אם אפשר במפרט SSD לשלב.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? - שלילי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - שלילי 8. האם ישנה העדפה …

8. 1. מה התקציב? 5000 -+ 2. מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, משחקים, צפייה בסרטים (שיריץ חלק סרטי 1080P HD) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב, מסך, ווינדוס, רמקולים, מקלדת ועכבר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל 4 ליבות, זיכרון 6GB tripal channel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב לא חשוב, וכמובן שהטמפרטורה במחשב תיהיה נורמלית ולא חמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כן, שהמחשב יהיה יציב וחזק, המחשב יפעל 24/7, ואני צריך שהוא יהיה יציב ומהיר מאוד במקרים של ריבוי פעולות עם תוכנות כבדות 9. האם חשוב שקט? עד כמה? …

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  9. שלום אני מעוניין בהמלצה למעבד AMD (שבאופן כללי מקביל ביכולותיו ל- Intel i5) וללוח אם למעבד AMD בעל 5 חיבורים לדיסקים קשיחים פנימיים. הבחירה במעבד AMD היא בעיקרה תקציבית ואני מקווה בדרך זו לחסוך כ- 300-400 ש"ח. אני מתכוון להתקין במערכת זו חלונות 8 כך שאני מבקש שההמלצה תיקח בחשבון תמיכה במערכת זו. המפרט שברשותי כיום (ואשר ענה על הצרכים שלי עד כה) הוא: מעבד Intel E6850 ולוח אם Intel DP35DP אשר איננו תומך בחלונות 8. אני צריך המלצה רק ללוח אם, מעבד, וקירור למעבד, שאר הרכיבים קיימים ברשותי. בתודה מראש רפאל

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  10. שלום לכולם, אני רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בלי מסך, בעיקר לאינטרנט ועבודה בווינדוס ממש לא צריך למשחקים, עד 2500 ש"ח גג. אבל שיהיה מחשב משהו טוב לא איזה מעפן שבקושי יעלה אינטרנט וכאלה... בעיקרון זה לא בשביל משחקים או דברים כבדים אבל שיהיה נורמלי, אז כמו שאמרתי בלי מסך ולא למשחקים עד 2500 ש"ח ממש אפילו עדיף קצת פחות והעיקר מבוסס אינטל. תודה מראש לממליצים וערב טוב.

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. שלום, אבקש הצעה/המלצה למפרט מבוסס מעבד אינטל. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט + הקלטות מגיטרה חשמלית וכלי נגינה נוספים. אין לי צורך בCD-ROM/DVD או צורב וכמו כן לא רמקולים. רצוי מינימום זכרונות 512! תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by שלמה10,

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by noodle,

שלום חברים, לפני מספר חודשים ביקשתי המלצה למפרט מחשב לאחי ולא יצא לו לקנות עדיין, המפרט שהוא אז היה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by yogo,

שלום צריך עזרה במפרט מחשב חזק למשרד אדריכלות, מיועד לשימוש מקצועי באוטוקאד\רוויט בעיקר. וגם מדי פעם עריכת וידאו בפרימייר וכמובן גלישה באינטרנט אופיס ותוכנות עזר נוספות. חשוב שיהיה מארז קטן כמה שאפשר, ולא להצמד למינימום של זיכרונות ומעבד אלא לפרגן ברווח. כמו כן כונן מערכת SSD וכונן אחסון נוסף לפחות 2T/ 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 חריגה עוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אוטוקאד \ רוויט \ פוטושופ \ לפעמים פרימייר \ גלישה \ תוכנות משרדיות וכדומה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא…

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש call of duty, bf4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 26 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לר…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום לעוזרים! חברה שלי מתחילה עוד מעט לימודי עיצוב גרפי והיא צריכה לרכוש מחשב טוב. אני לא יודעת בדיוק מה יהיו התוכנות אבל אני בטוחה שחלק מכם יודעים בטח משהו בסגנון של PHOTOSHOP, 3Dmax, ILLUSTRASOR וכדומה. איזו חברה הכי מומלצת למחשב גרפי? 1. HD צריך להיות מעל 500 ג'. 2. מסך 19 אינצ' לפחות. 3. רצוי מאוד שהמחשב יהיה מאוד שקט 4. כרטיס מסך מטורף שיריץ את כל התוכנות הכבדות של העיצוב הגרפי. 5. מעבד חזק ויציב - 4 ליבות. 6. צורב DVD + כונן רגיל DVD. 7. קירור טוב למעבד, כרטיס מסך ולמארז. 8. מקלדת ועכבר איכותיים לא משנה החברה. 9. מארז שקט ואיכותי. אם אתם יודעים עוד על דברים שהיא זקוקה להם במחשב אשמח לשמוע !! בתודה, מורן.

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  17. היי חברים, קיבלתי המלצה מחבר לבוא ולהתייעץ עם אנשים חכמים באתר, לכן אני פה. אז ככה: אני מעוניינת במחשב חדש, שישמש אותי לשימושים סטנדרטיים - אינטרנט, מייל, אופיס, פוטושופ.... אני מעריכה איכות ביצוע ומהירות. חשוב לי כרטיס קול טוב (משמש לי למוזיקה), כרטיס מסך טוב - אבל לא לגיימרים, HD מספיק לי עד 160 גי'גה (יש לי היום 60 ועדיין לא ניצלתי את כולו). RAM - מוכנה להשקיע ב- 2 ג'יגה (מאידך יש לי 1G+256M במחשב הישן וחשבתי אולי להעביר אחד מהם לחדש). כניסות USB - נראה לי מובן מאליו שיהיו לפחות 4 ולפחות 2 קדמיות. נכון?.. אני רוצה לקבל שירות של העתקת הHD הקיים שלי לחדש, עם הגדרת מחיצות. אבל לא מחייב. מעוניינת להשקיע עד 2500 ש"ח לכל היותר, שכן יש לי כבר מסך דק (עכבר, מקלדת..) וצריכה רק …

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  18. 1. תקציב אין הגבלה של ממש. אבל אני לא חושב שיש צורך לעבור את ה-3000 שקל. 2. שימוש עריכה גרפית, אינטרנט, סרטים, פיתוח, וירטואליזציה והרבה מולטי טאסקינג. 3. ציוד היקפי יש הכל, כרגע מסך DELL U2410 ועוד מסך 19" כללי 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? שקט חשוב (7) המחשב נמצא בחדר עבודה על גבי שולחן. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא כרגע 7. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא ממש, אולי של כרטיס מסך בעתיד או זיכרון. 8.מידע נוסף המחשב היום רץ על Intel Q9450 לוח אם של ASUS כרטיס מסך ASUS 8800GS 4G זיכרון מארז ANTEC P180 וספק חדש של CORSAIR HX650 מתלבט בין i5 ל i7 בין : MSI z68a-gd65 ASUS P8z…

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  19. Started by maxwell10,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: תוכנות חישוב וגרפיות כגון מטלב, Solidwork, Grapher, Origin וכדו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי: כן, מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. רחובות והסביבה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  20. Started by geebor,

שלום לכולם, לפני ארבעה חודשים פרסמתי בפורום בקשה למפרט מחשב, וקיבלתי המלצות טובות. ימים ספורים אח"כ זינקו מחירי ההרדיסקים ב 400-500 ש"ח, וכן סוחר המחשבים אמר לי שלפני חג המולד כל הרכיבים מתייקרים (נניח) וכדאי שאחכה. עכשיו אני הולך על זה. הערה למנהל הפורום: עמך הסליחה וההבנה אם הייתי צריך להמשיך את השרשור המקורי ולא לפתוח חדש... ההודעה כאן מעודכנת לצרכי התקופה. ולמפרט: התקציב הוא 3500-4000, כאשר ה-4000 הוא באמת גג שעדיף להתרחק ממנו. המחיר לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים (יש לי מספיק מכולם). אני מחפש מפרט למחשב שיתאים לי לשימושים הרווחים הבאים: 1) מספר דפדפנים פתוחים במקביל (בד"כ כ-2-3 כרום ופיירפוקס אחד) עם לא מעט (אפילו 20) טאבים פתוחים בכ"א. (חולה בטיביטיס קשה...)…

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? 80-85 % משחקים 15-20 % עבודה עם תוכנות Solidworks ו matlab וכמובן כל הדברים הרגילים אופיס וורד וכו' א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 23 inch * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? לא מכיר כל כך אני רק חוזר לשחק עכשיו אז נאמר של…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא חובה על הרזולוציה המקסימאלית אבל כן שואף לרזולוציה טובה פלוס), סרטים בחיבור נוסף ל-LCD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין איזשהם תוכנות ספציפיות, לרוב תוכנות שיתוף קבצים ולעיתים אופיס. אם זה קשור, אז אני משתמש לא מעט בתוכנות מדיה(VLC Media Player לדוגמא) לצפייה בסרטי Bluray כבדים בטלוויזיה, אותה אחבר מכרטיס המסך של המחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by eran256,

המלצה למפרט לחבר ב2800-3000 למשחקים לא רציניים שיהיה שקט לא משהו רציני אבל שקט, 500G, יעבוד על xp. ללא אוברקלוק ללא ציוד הקפי. תודה מראש ערן

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. Started by X-ShaY,

בבקשה תמליצו לי על מפרט שינצל את ה4500 שקל הכי טוב שאפשר! רק עוד דבר, אני מאוד רוצה את הכרטיס מסך הזה -http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2925 אבל הוא נמכר ב800 שקל רק אם קונים מחשב ב-RSM. מישהו יכול להמליץ על החנות הזאת? כדאי להזמין ממנה את כל המחשב במישלוח? (הם נמצאים במרכז ואני בצפון...) חובה מעבד אינטל וכ.מסך NVIDIA. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל עד השקל האחרון בצורה הכי טובה שאפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן, אבל ברוב החנויות יש הנחה על מזומן של בערך 2% (2% ב4500 זה 90ש"ח) 2. מה שימושי המחשב? - בעיקר משחקים + פוטושופ ו-וDreamweaver + סטרימר לפלייסטיישן 3 / Media Cente…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני כבר לא מעודכן בחידושים ובכל המעבדים והצ'יפסטים החדשים ואני מחפש מחשב ביתי לשימושים בינוניים המחשב בעיקר לאינטרנט מסמכים וסרטים (ולמידה בסיסית של הכרת המחשב) אבל יש מצב שאצטרך גם תוכנה שדורשת יותר משאבים כמו אוטוקאד ישן (כנראה עד גירסה 2008 - יש לי בעיה בנוגע לאיזה מערכת הפעלה להתקין - כנראה אתקין XP) לעבודה התקציב הוא עד 1500 (אם קיימת עסקת חבילה יותר יקרה בתוספת למסך מקלדת עכבר ואולי גם מדפסת משולבת עם פקס אשמח לשמוע) חשבתי על מעבד I3 2100 ולהשקיע מעט יותר בכרטיס מסך ובזכרון (בערך 4GB) מצורף קישור למערכת מוואלה שופס מה דעתכם? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW2130750GB ולשדרג את הכרטיס מסך ביררתי את זה בנוגע למארז אי אפשר להוסיף מאווררים (האם…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות

דיונים חדשים בפורומים