עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יעוד: פיתוח מערכות, אפליקציות + שימוש ביתי (סרטים, אינטרנט, מסמכים) + גיימינג סביר כאופציה דרישה: חשיבה לטווח כמה שיותר ארוך. אני משקיע כדי לא להזדקק להחליף בחמש שנים הקרובות אם אתם מכירים משהו טוב יותר/ אמין יותר, אשמח לדעת. תודה מראש מפרט מחשב שנמצא לפי המלצות קנייה בפורום: שם המוצר: מחשב נייד - Dell Vostro 3560-36328G72ASW8 - צבע כסוף מספר מוצר: 25757 תאריך תוקף: 15-04-2013 מחיר: 5490 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 250 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. דגם 3560-36328G72ASW8 צבע כסוף מעבד Intel® Core™ i7 3632QM Processor, 2.2GHz - up to 3.2 GHz, 6MB…

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by Teliran1,

אהלן אני צריך מפרט גיימינג בתקציב 3.5K ללא מסך וציוד היקפי מה התקציב המקסימאלי? לנצל את כל התקציב ניתן לחרוג 100-150 שקל המחשב מיועד לגיימינג בעיקר משחקים חדשים מהתקופה האחרונה 32 אינץ' המסך רזולוציה 1366X768 הגדרות גבוהות בעיקר השקט במפרט חשוב לא מתוכנן OC אין צורך בווינדוס העדפה לKSP כדאי שהמחשב יתמוך בחיבור 5.1 ערוצים

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, יש ברשותי מעבד Intel i7-2600K אני מעונין לרכוש את המפרט הבא: לוח אם: Asus P8Z77-M PRO LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI, DVI זכרון: Kingston ValueRam 8GB DDR3 1333Mhz קרור למעבד: Scythe Katana 4 CPU Cooler מארז: CoolerMaster CM Storm Stryker White and Black ATX Case No PSU ספק: Antec Neo Eco 520 520W Active PFC 12cm PSU דיסק: Western Digital Caviar Black 2TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD2002FAEX אופטי: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מספר שאלות: 1. האם המפרט שהרכבתי יעבוד כשורה ? הספק מספיק חזק? 2. האם המפרט מאוזן? האם יש רכיב חומרה "חזק" מדי במפרט לעומת רכיב "חלש" מדי ? 3. האם שווה להשקיע בפתרון קירור ה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, היום אני משתמש במפלצת בשביל להוריד בסה"כ, אבל המחשב עובד 24/7 כי הוא מספק תוכן לרשת הביתית. אני מחפש לרכוש משהו חליפי שבעיקר יוזיל עלויות חשמל. אני מתלבט אם לקחת את האטומים למיניהם בעיקר בשם הצורך לUNRAR. הדרישות: תקציב - 1000 בתקווה, 1500 אם צריך. מעבד בסימן שאלה אם צריך. יכולות - הורדת NEWS\TORRENT, UNRAR דיסקים - נתחיל מ2 של 2 טרה או 3 של טרה בשביל הגיבויים חיפשתי קצת בפורום, לא מצאתי מפרט קונקרטי. בניתי את זה, בהנחה שאשתמש במעבד שיש לי i7-3770s אני יודע שהוא אמתני עדיין, אבל הTDP שלו עומד על 65W ואני מניח שבמנוחה הוא לא מגיע אפילו קרוב. מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus P8H61-M LE R2.0 LGA1155 Core i3/i5/…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מזמן לא עוקב אחרי השינויים הטכנולוגיים בסצנת המחשבים אז אני מאוד אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני משתמש בו למשחקים כבדים(Skyrim, Starcraft, Farcry, Crysis) בהגדרות גבוהות ופוטושופ ברמה מכובדת. לא מתוכנן אוברקלוק. חשיבות שקט מ 1 עד 10 = 5. מה שאני צריך זה הצעה ל: 1. לוח אם. 2. מעבד. 3. כרטיס מסך. 4. זכרון פנימי. 5. ספק? (יש לי ספק 400W של ENERMAX בן 7 שנים) יש לי כרגע: מארז ATX מסך "22 עם רזולוציה של 1080p מעבד Core2Duo 6600 אין לי קירור מיוחד למעבד תקציב 2750 ש"ח גמיש. שוב, מאוד אשמח לקבל עזרה. כל המספרים והאותיות עשו לי כאב ראש. אחרי קצת שיטוטים הגעתי למפרט ראשוני. אשמח לקבל חוות דעת! Intel Core i5-3570K קישו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by din264,

* מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),משחקים (קלים ), צפיה בסרטים,. * גודל המסך?14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)3 שעות וחצי * Bluetooth:לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD,שילוב SSD,או HDD מהירות 7200 ) * כונן אוטי:לא קריטי כן או לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?DELL,ASUS לא חובה *מעבד i5 וזיכרון בין 4-8 G שיהיה עם 3 שנות אחריות ורצוי שיהיה דגם כמה שיותר אמין ומולץ לפי ביקורות באתרים מקצועיים בחול

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שלום, להלן המפרט של המחשב הנוכחי שלי: מעבד: Intel Core I5 750 2.67 GHz קירור מעבד: Corsair Hydro H60 Liquid Cpu Cooler לוח אם: ASUS P7P55D 1156,2133 זיכרון פנימי: Corsair XMS3 12GB 1333GHz כרטיס מסך: ASUS ATI HD6950 2GB GDDR5 דיסק קשיח: WD 1TB Cavier Green מארז: ANTEC Six Hundred ספק כח: SEASONIC S12II Bronze 650W האם עדיף למכור את המחשב ב-2000 ש"ח לערך ולבנות מחשב חדש, או לשדרג את כרטיס המסך ולהנות מהמחשב מס' שנים נוספות? (לשדרג כרטיס מסך, הכוונה ל- NVIDIA TITAN) תודה רבה, שגיא

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  8. שלום לכולם, הסתובבתי באתר קצת וראיתי כמה שאלות בסיסיות שתמיד שואלים אז הנה התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - בסביבות 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות קצת לחסוך, לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב? – בעיקר תוכנות כבדות כגון Visual Studio וPhotoShop, מטרת המחשב היא להחזיק לפחות 4 שנים, עם gaming מינימאלי ביותר - והכי חשוב! אמינות המחשב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. – מטרת המחשב בעיקר אמינות, Visual Studio וPhotoShop, אולי משחקים יחסית בסיסיים כגון SimCity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – SimCity, …

9. Started by bbbe,

שלום, אנסה לפרט את מרבית האינפורמציה: סכום - עד 4000 (אם יחרוג בקצת אבל יהיה מעולה מפרטית גם טוב) זיכרון - לפחות 6 ג'יגה מסך - 14 אינץ' אפשרי בהחלט ללא כונן תקליטורים ( זה בהכרח עושה את המחשב להרבה יותר דק?) הארדיסק- לפחות 500 ג'יגה ולפחות 5400 RPM מעבד - לפחות I5 אינטל (מאוד חשוב הכי טוב שאפשר במסגרת התקציב כי אני לא מכיר את סוגי המעבדים וביצועיהם) רצוי כרטיס מסך לא און בורד ( אני לא גיימר אבל יותר טוב לצפיה בסרטים וכדומה לא?) באופן כללי זהו מחשב לעבודה ולשימוש יומיומי .. אני לא משחק בו ולא מעמיס עליו איזה שהן תוכנות מסובכות... בכל זאת חשוב לי חיי סוללה טובים, שיעבוד מהר, אמינות, ואם אפשר משקל סביר זה בהחלט יהיה נחמד. תודה רבה לעוזרים (חשוב לי מאוד כי אני הדיוט בתחום …

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מחפש מחשב שעיקר שימושיו זה גלישה באינטרנט וסרטים בעיקר. המחשב יהיה בסלון אך לא משנה כל כך אם הוא יהיה במארז שוכב או לא (כנראה שלא יראו אותו בכלל) ככה שאני מחפש כמה שיותר לחסוך. המחשב יחובר באמצעות חיבור HDMI לטלויזיה 32 אינץ. הסתכלתי על המפרטיםן המומלצים וראתי מעט תגובות של אנשים אבל לא ממש ידעתי מה בדיוק אני צריך. אז החלטתי לשאול. מה ההבדל בין המעבדים האלה? (Intel i3-3220 - Tray) AMD A6-5400K (HD7540D) ? ראיתי שהם מרכיבים את שתי המערכות שנראות לי די מתאימות לצרכים שלי אבל רציתי להיות בטוח ולהבין מה יעשה בשבילי עבודה יותר טובה בניגון סרטי hd וגלישה באינטרנט. תודה לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) ב…

11. Started by moni147,

עד 1000 ש"ח שדרוג... הוספתי מאז עוד 4 גיגה זיכרון כעת יש 8 גיגה זיכרון במחשב. האם אפשר לשדרג לוח אם בלי להתקין ווינדוס או שחייב להתקין מחדש? איזה לוח אם אתם מציעים והאם יש צורך בשדרוג של המחשב או רכיב כלשהוא? המפרט הקיים: [TABLE=width: 98%] [TR] [TD=width: 15%]C2500T[/TD] [TD=width: 55%]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]SCKTN3000I[/TD] [TD=width: 55%]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only[/TD] [TD=width: 15%, align: center]1[/TD] [TD=width: 15%, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 15%]TH67+[/TD] [TD=width: 55%]Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 f…

• 9 תגובות
    • 496 צפיות
  12. Started by hardware maniac,

שלום לכולם,לפני שאני מתחיל אני חייב פה הסבר קצר מכיוון שפתחתי פה בפורום שני נושאים בקשר לשדרוג, לאחר לבטים רבים החלטתי למכור את המחשב הישן ולקנות אחד חדש. ניסיתי למחוק את הנושאים הקודמים כדי למנוע הצפה מיותרת אך ללא הצלחה בעשור האחרון קניתי שני מחשבי גיימינג חדשים,זה יהיה השלישי. הראשון היה בסכום של 8K,השני ב6K והשלישי מתוכנן להיות ב6K אך אפשרי חריגה של 500 שקלים אם באמת יש צורך. הסיבה שרשמתי על המחשבים הקודמים היא שהם באמת עמדו במשימה והחזיקו בכבוד שנה וחצי לפחות כמחשבים חזקים ואפשרו לי להריץ את המשחקים החדישים בשוק, זו המטרה של המחשב הזה. כמו שחוקי הפורום מצווים,הנה השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי?6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שלנסות לחסוך,אך לנצל את …

• 9 תגובות
    • 598 צפיות
  13. * מטרות המחשב? גיימינג(BF3, League Of Legends) עריכת מוזיקה(Dubstep) * גודל המסך? 15" מינימום * רזולוציית המסך? 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? משהו יחזיק הרבה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB או 1T * כונן אופטי? לא משנה(אם כן אז לא משהו כזה גדול * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הבנתי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את AllienWare M17 * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? RAM 8GB Bit 64 Windows 7 שמונה פחות אהבתי... קצת חקרתי וראיתי את הסרטון ג…

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  14. שלום לכולם, ממש אשמח לעזרתכם... תודה מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה וסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לא חשוב מט או מבריק * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) : לא משנה, מחשב שיהיה רק בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) HDMI , אם ניתן HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אין צורך בSSD. גודל נדרש של HD מינימום 320GB. * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגי…

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  15. היי, יש בידי כרגע i7 4770K ו Intel 520 SSD 240 GB ואני צריך להשלים את שאר חלקי המחשב. אני מבין שהקירור שהתאים לתושבת 1155 מתאים גם ל 1150.( תקנו אותי אם אני טועה) 1. מה התקציב המקסימאלי - 3000-3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא קריטי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב מיוחד לתכנות, עריכה גרפית, גיימינג,VM's והרבה מולטי טסקינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע יש 19 אבל מתעתד לקנות 23 1920/1080-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב - יחסית גבוהות 3. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - הארד דיסק מכני. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של…

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  16. היי בדרך לרכוש מחשב חדש הפעם החלטתי להשקיע עוד קצת מעבר ולקחת תצורה חזקה יותר. האם בעקבות השדרוג המיוחל למפרט AMD A10 / INTEL IVB ארגיש שיפור משמעותי בביצועים מול המפרט הנוכחי? הדרישות הן משחקים + ALL AROUND ויכולת שדרוג מבלי להחליף לוח. המפרט יהיה סביב כרטיס ה-HD7850 קיים. יש צורך ב-SSD 128GB בתור כונן מערכת ראשי (OS). ספק - 620W או להישאר במתכונת 500. זיכרונות - 8GB + ירכשו ביד 2. חשוב לי שהמערכת תהיה קרירה ושקטה לא החלטתי אם לקחת קירור מים או אוויר. סכום? 4K~3K. רכישה באזור מרכז כמובן. תודה לכולם!

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by matizami,

אהלן חברים. אחרי יותר מחמש שנים הגיע הזמן להחליף מחשב. כל עצה תתקבל בברכה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, בטמן, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?₪4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג כבד באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לשימוש יום יומי למשחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefield 4 כשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). MasterSync BX2235 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  20. * מטרות המחשב? לא למשחקים ...אינטרנט סרטים (שכן יוכל להריץ סרטי 720P טוב) ותמונות (לא פוטושופ) * גודל המסך? 10-12 אינץ * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כן ושוב כן ! זהו מחשב לטיול ארוך (נסיעות ארוכות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI יהיה נחמד אך לא חובה , כן חובה קורא כרטיסים למצלמות . * גודל מינימלי כונן קשיח? 160 מינימום ... * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן וכמה שיותר טובה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא , יש לי דיסק של ווין 7 פרו. מצאתי את המחשב הנ"ל אבל מצפיה ביוטיוב עליו אני רואה שאיננו יכול לנגן וב אפילו 720P http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&keyword=asus+eeepc ישמח לעזרה ! תודה !

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי?1.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?(לנסות לחסוך) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?(אי אפשר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?(משחקים, אבל לא חובה שיהיה הכל על המקס') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אין משחקים מסויימיםם. שיעמוד לפחות על דרישות המינימום של המשחקים החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (גודל המשך 19 אינץ') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?(בינוניו…

• 9 תגובות
    • 828 צפיות
  22. Started by ifiter78,

שלום! אני זקוק לעזרתכם. בראשותי מחשב ישן ,שעד עכשיו היה מספק אותי בכל המשחקים חדשים ללא שום בעיה,פרט ל קרייסיס החדש מפרט בקצרה: מעבד INTEL 8400 3GHZ 4GB DDR2 לוח אם :Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס מסך 9800GT כרגע הורדתי METRO LAST LIGHT והבנתי שהגיע זמן לשידרוג ופה השאלה: כרגע אין לי יכולת כספית לשדרג את כל המערכת - זה בעצם לקנות הכל חדש, פרט לדיסק קשיח מה יקרה בפועל אם אשדרג בשלב זה, רק כרטיס מסך ל GTX 650 TI BOOST אני לא חיייב רזולוציות הכי גבואהות - אם יש לכם המלצה לכרטיס אחר -אטרקטיבי יותר,אשמח לקבל המלצות הקיצור מה הייתם עושים במצב כזה תודה

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by spider272,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)סרטי HD.משחקים כמו call of duty..גלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע מה זה.שיהיה FHD * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רוזולוצייה שיהיה איכותי לHD ויהיה נוח לגלישה באינטרנט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת מלאה * משקל רצוי?לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להג…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by oza87,

אהלן חברים! שבוע הבא כנראה סוף סוף אני מתחדש במחשב חדש ורציתי שתתנו לי חוות דעת על המפרט הזה שתפרתי אותו באמת לפי הצרכים שלי והם: בעיקר משחקים(Battlefield4/3 וכו') ברמה של 1080P , אוברקלוק של עד 4.3 ,ו Crossfire/SLI בעתיד.....המפרט: חלקים שאני רוכש שבוע הבא: מעבד: Intel Core i5-4670K Haswell Box מחיר: 1210 ש"ח מאוורר למעבד: Noctua NH-U12P SE2 מחיר :235 ש"ח לוח אם: Asus Z87 A מחיר: 785 ש"ח זכרונות: Corsair 8GB DDR3 1600MHz Vengeance LP 2X4 מחיר: 375 ש"ח מארז: corsair C70/zalman Z5 plus כרגע לא הוחלט או C70 יד שניה או זלמן חדש מחיר: 300 לזלמן חדש 400 למשומש חלקים שברשותי כבר: כרטיס מסך:Sapphire 7870XT with boost ספק כוח: seasonic M12II 620W כונן קשיח: WD Caviar blue 720…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by בן אור,

שלום יש לי מחשב שמתחיל לזחול בתקופה האחרונה, אני רוצה לקנות מחשב חדש כשאני צריך מארז, רצוי עם כמה שיותר יציאות USB, רצוי גם USB3, אם יש אופציה לאחד ללא נורות אז עדיף לוח אם, רצוי עם כרטיס גרפי מובנה בעל יציאת HDMI ו DVI מעבד כמה שיותר חזק, חובה 64BIT כי אני מחפש הרבה ראם ספק כוח סטנדרטי, אני לא ממש מתמצא אבל אני הולך לחבר אילו עוד 2 הארדיסקים לפחות, 5 מכשירים בUSB ואולי כרטיס גרפי בעתיד הרחוק לפחות 8GB ראם, ואני אוסיף אילו 4GB שיש לי כרגע במחשב גם הארדיסק יש לי כרגע ואני לא מתכוון לשדרג עדיף שקט, אבל לא קריטי נגיד 6/10 חשבתי להשקיע סביב ה 2000 אך רצוי 1000 ואני יכול בקלות להשקיע גם 4000 העיקר שהיחס בין עלות לביצועים ישתלם ויהיה באיכות בניה טובה, אני כרגע עם אותו מחשב קרוב…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים