עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תראו יש לי התלבטות ואני לא יודע מה לעשות . יש לי נייד ישן LENOVO 3000 V100 שהוא בגודל 12 אינטש ויש לי את ה LENOVO IDEAPAD S10E 41875QG שאני רציתי לרכוש אבל ביטלתי ברגע האחרון . יש לי התלבטות היא קשה . הנייד הישן הוא LENOVO 3000 V100 צריך סוללה וגם וינדוס חדש מקורי .זה יעלה בסביבות 500-700 שייח . הנייד החדש שרציתי לרכוש הוא LENOVO IDEAPAD S10E הוא עולה בסביבות 1700 שייח . מה לעשות ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…

4. שלום לכולם, בונה מפרט לשימוש כללי וגיימינג בסיסי (total war series, משחקי FPS בהגדרות בינוניות פלוס) ללא OC. רעש סביר זה בסדר, לא כמו בג'נרי שיש לי עכשיו. הרכבתי משהו ב SKY, יש הצעות לשיפור? אפשר גם בחנויות אחרות באזור המרכז. איך הלוח הזה? האם עדיף לקחת 2 גיגה RAM ואז כשהמיינסטרים יהיה סטיקים של 4 אז להוסיף (לוח עם 2 סלוטים...)? 2 גיגה יסחוב סביר על WIN7 עם כרטיס מסך? איזה ספק בא עם המארז? לא רשום הדגם למרות שאני מתאר לעצמי שזה HEC. תודה מעבד AMD Athlon II X2 245 Box ₪314 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX245OCGQBOX לוח אם Asus M4N68T-M ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=941040 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד intel e2200 2.2 Ghz doul core לוח אם asus p5kpl-cm intel G31 ddrII 800 Mhz זכרון 2GB X 1 kingston 800Mhz דיסק קשיח WD250GB כרטיס מסך Onboard intel gma אבל אני מביא לה Gforce 6800GT כרטיס קול onboard HD intel כרטיס רשת 10/100/100 ספק hec 450W מארז case MIDI ATX HJA 6000 black no PSU החבילה הזאת 1090 ש"ח עם תוספת של מסך mag AI2237W 2ms DVI widescreen black 1885 קניתי את זה לבד יעני הלכתי לבד עם מזומנים וקניתי את זה מה אתם אומרים?? קימבנתי אהה נראלי מחיר טוב הורכב בKSP****

6. שלום לכולם! אני מחפש מפרט למחשב בעלות של 3000 ש"ח פחות או יותר כולל מסך. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, יישומי אופיס ומשחקים לילדים קטנים כמו מקלדת קומפי. יש הצעות או המלצות? :s05: תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by lgx,

היי,אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים שיריץ כל משחק על הגדרות גבוהות... . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אהלן. אשמח לקבל המלצה למפרט למשחקים בתקציב של 7000 שקלים כמו שהכותרת אומרת, ללא ציוד היקפי, אם אפשר (ואני מניח שבתקציב הזה אפשר..) שיהיה גם שקט זה יהיה מצוין אבל זה לא חשוב מאוד אז אל תתפשרו על דברים אחרים כדי לקבל קצת שקט. ללא oc. תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  9. Started by cb,

שלום, אני פונה כאן לאנשים שמבינים בחומרה ובבניית מחשבים למשחקים. יש לי חבר שהצליח לארגן סוף סוף תכסף (10000שקלים)למחשב חדש. אני מבקש שביאו לי כאן את המפרטים הכי טובים בסכום הזה.כמובן למשחקים כבדים. בבקשה את הדברים הכי טובים שאפשר לקנות בכסף הזה,וכמובן תמורה ביחס למחיר. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  10. שלום חברים יקרים! כבר הרבה זמן אני מתלבט, ועכשיו החלטתי לקנות נייד חדש. אני צריך ממכם, אנשים שמבינים עניין, עזרה והמלצה. תודה. התכונות העיקריות שאני רוצה: 1. מחשב אמין שיחזיק הרבה שנים (בלי בעיית התחממות וכדומה.) 2. מהיר מאוד, מהטובים בקטע הזה. אחד שלא יתקע לי בעריכת סרטים וכדומה. 3. מסך גדול יחסית, ולא מהשקופים שמחזירים אור ואי אפשר לראות כלום... אלו התכונות הכי חשובות לי. משקל, חיבורים, רעש, מקום- פחות מפריע לי. מה המלצתכם? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד "מוכן" של חברה מוכרת ואו מחשב שמרכיבים אותו במיוחד אם יש חברות כאלה בארץ אני פשוט לא כ"כ מכיר. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Discover,

שלום! אני מתוכנן להתחיל את לימודי האקדמאיים השנה, ובשל כך אני מתחיל בחיפושי אחר מחשב נייד. בין היתר שקלתי קנייה של DELL XPS, MacBook Pro ומחשב של Alienware (אני מתכוון להביא את המחשב מחו"ל). במהלך שיטוטי בפורומים ובאתרי הסקירות בחו"ל, ראיתי כי אינטל השיקו/משיקים במהלך חודש יולי את הפלטפורמה החדשה לניידים שתיקרא Centrino 2. רציתי לדעת האם כבר קיימים מחשבים של אי-אילו יצרנים המבוססים על פלטפורמה זו? או שמדובר רק על השקה של הפלטפורמה ועד שיגיעו מחשבים המבוססים עליה יעברו חודשים ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by KusEmek,

היי,חדש פה. אנסה לתמצת. צריך מחשב נייד לגיימרים תקציב סביבות 5.5-6k אבל השאלה המרכזית היא,איזה חברה לקנות? DELL/AUSSIS? / מהיכן לקנות? אחריות? כמו כן חשוב שהמחשב לא יתחמם מהר וכ'ו ראיתי את זה : https://ksp.co.il/?uin=44855&select=.1304..271. תודההההה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG GTA IV GOD OF WAR 4 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא נדרש 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יודע איך בכלל ז…

14. Started by zolt,

שלום, אשמח לעזרתכם: אני מעוניין במחשב נייד שיהיה חזק (מעבד i7, כרטיס מסך חזק ו-8GB RAM) וקל (לא יותר מ-2.5 ק"ג, עדיף פחות). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, משחקים בינוניים * גודל המסך? לא משנה כל עוד המשקל עומד בתנאים(עד 2.5 ק"ג) * רזולוציית המסך? לא מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא ממש * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג, חשוב מאוד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף אך לא קריטריון מפתח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. היי, לאחר שנים שאני סוחב עם ה-E6600 הוא התחיל לעשות בעיות קריטיות וכבר לא ממש בא לי לנסות לתקן אותו. החלטתי לקנות מחשב חדש שיתאים למשחקים, אבל בלי להתפרע במחיר. יש לי מהמחשב הנוכחי ספק ANTEC NEO HE430, וסטיק של 4GB זכרון שקניתי לא מזמן שאולי יוכלו לשמש במחשב החדש. מה שכן יש סיכוי שהבעיה שיש לי במחשב הנוכחי קשורה בספק אז זה בערבון מוגבל. אז לענייננו: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, הכי חשוב להוציא את המחשב הכי Cost Effective ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (דוטה 2 ומשחקי רשת אחרים)/עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאל…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני צריך מפרט ב4,000 ש"ח שהשימוש שלו יהיה בעיקר לעבודה גראפית כגון: Photoshop, וגם, שיהיה חזק מספיק כי אני עושה כל מיני Converting לסרטים. המחשב הקודם שלי קרס מרוב עומס של ה Converting. זה העיקר, חשוב לי שהוא יריץ גם משחקים בצורה נורמלית. אני לא מדבר על Crysis וכל המטורפים האלה. כמו בכותרת, אני לא צריך מסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. אני לא צריך צורב או כונן, את זה אני לוקח מהמחשב הקודם. בקשר לזיכרון, אני לוקח 1 ג'יגה מהמחשב הקודם, אז במפרט הזה יספיק רק 1 ג'יגה ולא 2. ו OC אני לא אעשה על המחשב. * נושא הקירור מאוד חשוב לי. במחשב הקודם הוא היה מתחמם ממש הרבה בזמן עבודה ולבסוף נכבה. * אני צריך גם את המחשב ירכיבו במעבדה ולא עצמי. * אם אתם חושבים ש4,000 ש"ח זה יותר מדי בשבי…

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  17. אז ככה, היה לי AMD64 3000+ , 1GB DDR 2.5, 6600GT, ולוח אם של ג'יג'ה בייט. הספק כח נשרף, התעצבנתי, ונתתי את המחשב לאחותי עם ספק חדש, ואני רוצה לשדרג אני מחפש רק: כ.מסך מעבד זכרון (עדיף DDR2 800) לוח אם ----- אני לא צריך ציוד הקפי, וללא מסך. אני כנראה קונה גם את החלקים בארה"ב אז קחו בחשבון שכל פריט יהיה זול ב100-200 ש"ח לפחות מהארץ. דרישות: שיריץ COD4 טוב ו UT3 אני חייל, ז"א קחו בחשבון שהמחשב הזה יחזיק לי ל2-3 שנים לפחות :Q

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by AvIAToR,

היי, תודה מראש על העזרה * מטרות המחשב? ללימודי כלכלה ומנהל עסקים. אין דרישות מיוחדות. * גודל המסך? 14" עדיפות למט. * רזולוציית המסך? לא קריטי, עד FHD. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.6-1.8kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, 7+ שעות יהיה נחמד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיפות להיברידי של 500+8GB, בכל מקרה מינימום 500 גיגה אלא אם כן מדובר ב- SSD אפשר להסתפק ב 256, למרות שלא נראה שיש ssd במסגרת התקציב. * כונן אופטי? לא חובה. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by psp3,

שלום לכולם, זה המחשב שאני הולך לקנות. אני כבר סגור על הכול, אשמח לקבל חוות דעת האם זה נראה טוב ואם יש הצעות לשיפור (אין צורך להתחיל לבנות לי מפרט חדש, רק שינוים קוסמטים) אם יש לכם הצעה איך אני יכול לחסוך קצת כסף אז אני אשמח כי זה מעל התקציב שלי. לא AMD!! מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1295 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1300 הכרטיס נקנה בחול. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤220 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU…

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  20. היי , מדובר בתקציב של 3500- שקל בערך , ללא מסך , צורב ודיסק קשיח. השימושים במחשב הם : אינטרנט ,מוזיקה , תוכנות עריכה של מוזיקה כמו קיובייס , סרטים , ותוכנות. הכי חשוב לי - שהלוח אם של המחשב יהיה עם כרטיס קול טוב - ומעבד וכרטיס מסך שיהיה אפשר לשדרג בעתיד , ולוח אם שיהיה אפשר לשדרג ויתאים לויסטה בעתיד. בנתיים חשבתי על המפרט הזה : ( אחרי קריאה של כמה נושאים בפורום ) : זה מפרט שיוזר בשם אינטגרל רשם באיזה אשכול , נראה לי. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤769 זיכ…

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by Stat84,

בגדול השימוש הוא למשחקים, אפטר אפקטס וCinema 4d, כן אני יודע ש6 ו8 ליבות עדיפים לתוכנות מסוג הזה אבל אין לי תקציב. אשמח לחוות דעת והצעות לשיפורים אבל בלי חריגה מהתקציב.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי מעבד בלבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4 GHZ 8MB שעליו אני רוצה לבסס את המחשב 1. מה התקציב? 2500 ש"ח אשראי ללא חריגה 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא יש לי מסך CRT (בעתיד אני קונה טלוויזיה LCD FHD שתשמש כמסך מחשב אז הכל צריך להיות HD), מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם צריכים במחשב עצמו? המחשב צריך לכלול לוח אם, זיכרון, דיסק קשיח 1TB, צורב DVD, כרטיס רשת,כרטיס מסך עם חיבור HDMI,כרטיס קול,תקשורת אלחוטית,ספק כוח,מארז,וקירור למה שצריך קירור,וכמובן שהכול צריך להיות מהיר שקט ואיכותי ביותר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא…

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  23. ------------ חלקים שכבר ברשותי --------------------- TEAM XTREEM DDR3 1333MHZ 2GB (1GBX2) CL7 DUAL CHANNEL KIT ASUS MAXIMUS EXTREME (LGA775) INTEL® X38 SLI GBLX2 1394X2 INTEL QUAD Q9300 2.5GHZ 1333MHZ 6MB 64BIT BOX WD 160 GB sata2 silent -------------חלקים שאני רוצה לקנות ------------- PALIT GEFORCE 8800GS 384MB DUAL DVI PCI-E case htpc T-280 (מצורפת תמונה). למארז שלושה מאווררים מתוצרת FISH (אחורה בצד ולמעלה). ezcool 450W power supply (שקיים כבר במארז). אלו החלקים שאני מוכן להשקיע עלהם 800 שקל. אני גמיש . השאלות שלי: 1. האם יהיה לי בעיה עם הספק או המארז? מזה צוואר בקבוק ? 2.האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך באחר ? 3. מאווררים איזה כדאי ? וכמה ? עריכה: המחשב מיועד לאופיס, אנטר…

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  24. אני לא ככ מבין בהיצע השוק היום הדרישות הכבדות הן: הרבה שימוש בפוטושופ, מסך טוב, חיבור לטלויזיה וצפיה בסרטי HD, מסך 14-15 אינצ' וכמה שיותר קל בהתאם לנסיבות אני קונה את המחשב בחול אז עדיף שתהיה לו אחריות בינלאומית טובה התקציב הוא 1000$+- תודה

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by נריה,

אהלן אני רוצה לקנות מחשב לפני שאני מתחיל ללמוד תואר במדעי המחשב / הנדסת תוכנה תקציב כ 1800-1600 ראיתי http://ksp.co.il/?uin=19412 האם הוא יספיק? מעבד 2.4 ו 4 גיגה זיכרון? יש עוד מחשב שאני מתלבט לגביו שהוא חלש טיפה יותר http://ksp.co.il/?uin=18099 2 גיגה זיכון ו 1.8 מעבד אשמח לדעת האם הראשון יספיק לי ומה בעצם הדרישות מהמחשב בתארים האלו? האם בונים עליו תוכנות שדורשות מחשב חזק יותר?, הבנתי שהבעיה אם כבר צריך להיות כאשר אתכנת ב C#, אז האם הראשון יספיק ל C #? או שאולי כדאי לקנות משהו קל יותר וקטן יותר? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים